A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Igen Sprite, így van ahogy mondod! Ez a 3 óránkénti nekem sem jönne be, nem is értem hogy csinálják. Ha csak szomjas volt a baba és csak a vizes előtejet szopizta ki és megéhezik 1 óra múlva akkor hagyják sírni éhesen 2 órát??? Vagy benyomják azt a rettenetes cumi-izét a szájába, hogy hallgasson el? Nem értem a gyakorlati részét. Aztán csodálkoznak, hogy hamar elapad a tejük.

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Sziasztok!

Látom pókica falvédője felkeltette az érdeklődést. Szerintem ha van kedv és némi tehetség, lehet nagyon szép dolgokat csinálni. Csak egy varrógép kell hozzá :) Én is csináltam pár dolgot már, többek között egy falvédőt, és egy fejvédőt is - ez utóbbit sajnos ajándékba, úh nem a mi kisfiainkat fogja örvendeztetni. Ha valakit érdekli, itt megnézheti: http://labkatfoltvarrooldala.blogspot.com/ Ha pedig valaki kedvet érez egy falvédő gyártásához, és az idejébe is bele tudja préselni, akkor szívesen segítek tanácsokkal!

pókica: többedik gyermek témában osztom a véleményed. Bár érdekes az ikerterhesség, de nem olyan érdekes ez sem, mint az első várandósságom volt :?
Tessék pihenni. Lehet hogy csak egy jósló fájás volt, vagy nem idegeskedtél? Mert nekem az is okoz szimplán hasmenést, és görcsöket...

tedorka: a medela mellszívó állítólag kiváló. Szóval ha az bele fér a költségvetésetekbe, nyugodtan vedd meg!

O'hara
: én párszor az elején fejtem, mert nagyon bekeményedett a cicim, de pár hét után (2-2,5) simán beállt a tejtermelés a baba igényének megfelelően. Aztán már nem is fejtem, és 13-20 hónapig szoptattam a lányokat. De kétféle cici létezik: az egyik ha megtelik, elkezd ürülni (ilyen az enyém is); a másik viszont ha megtelik, elkezd becsomósodni, és gyulladások keletkezhetnek. Az utóbbi esetben nagyon jó, ha az ember lánya tisztában van a mell csomóinak kimasszírozási technikáival, és fontos fejni is!

anita: Rendben van már a gyomrod? Csak éjjel voltak görcseid? Lehet hogy tényleg volt valami a levegőben...

Kismamák: Szed valaki vasat? Csak mert nekem írt fel a doki Neo-Ferro-Folgammát, és érzem hogy kell, mert különben fáradt és erőtlen vagyok, de kissé megfogja a székletemet :roll: Valami ötlet?

Kata
labkat

Na a rendszeres szopizást én is hülyeségnek tartom. Mi se rendszeres időközönként éhezünk meg és szomjazunk meg.

Én mindig igény szerint szoptattam a csajokat, és hát volt is tejem :)

Kata
labkat

igen pókica már egyszer beszéltük de lehet úgy van ahogy kata írta2 fajta cici.nálunk sem volt betartva a 3 óra és éjjel ülye lettem volna felkellteni örültem hogy alszik nyugottan.bár van egy ismerősön akinek bemagyarázták hogy igenis 3 óránként etetni ő persze keltegette a gyereket mostmeg már másfél éves és még mindig óránként megébred éjszaka.
kata már jól van a gyomrom elmúlt kb. 1 óra alatt d az bőven elég volt belőle.a derekam fáj egy kicsit de az egyébként is szokott :?

Kép
Kép
anitaaa03

kata én szedek vasat a maltofer foltételinte nekem is okozott gondott de aztán megszokta aszervezetem

Kép
Kép
anitaaa03

Sziasztok!

Csajok vigyázzatok magatokra,pihenjetek!

Nekem is tegnapelöll többször bekeményedett a hasam 2órán belül.És kb 10percenként! :shock: Meg is ijedtem,de aztán lefeküdtem az ágyra és szép lassan elmúlt! :)

Nálunk szar itt a kórház,mert annak idején az első fiamnál szigorúan 3óránként lehetett csak etetni! :shock: :roll: .Végül beállt a fiam,mire hazaértünk és ezt tartotta is 8hónapos koráig!De szerintem is jobb az elején az igény szerinti!!!!
Másodiknál már úgy csináltam! :)
Vendég

Nagyon édesek:
ezt a tesztet én is megcsináltam a fiammal amikor ovodás volt!

http://www.youtube.com/watch?v=rMkn4J_l ... edded#t=12
Vendég

Hú, Pókica, ez nagyon rémisztően hangzik. Tegnap festettünk, és este én is keményedésre és hátfájásra ébredtem, aggódtam is, pedig messze nem volt olyan vészes, mint a tied. Ma minden esetre nem megyek szülésfelkészítőre, pihi itthon.

Úgy látom a mellszívó és a tejtermelés módjáról is eltérőek a vélemények még a szakemberek körében is. Eddig is pont ezzel a két véleménnyel találkoztam, amit itt is megemlítettetek. Férjem ezért azt szeretné, ha nem vennénk mellszívót, hanem szükség esetén majd ő megveszi. Csak olyan sok rosszat hallani éjszaka bedurrant fájó mellekről, amiből ráadásul a baba sem tud enni, mert olyan kemény lesz, hogy még mindig úgy vagyok vele, vegyünk egy Madelat. 5000 Ft, nem nagy összeg és sosem tudni.

Nekem fura, hogy a 3 órás etetést valaki éjjel is betartatja. Én úgy tudom, hogy éjjel a babát ébreszteni nem kell, csak napközben kell így etetni, ha valaki így akarja.

Gio! Az Istvánba járnék szülésfelkészítőre. Oda bármikor be lehet csatlakozni, csak a szülőszoba látogatására kell előre bejelentkezni. És a jövő héten már 30 hetes leszek. A szülés előtt nem sokkal érek a végére.

Már 2 hete szabin vagyok. Azt hittem, mennyi időm lesz majd felkészítőre, terhestornára... járni, erre annyi dolgunk van, hogy nem is értem mi lenne ha dolgoznék. Ide azért remélem lesz időm elmenni:

http://www.jottodrevarva.hu/aktualis-programok.php#xv

Kata, tetszenek a munkáid, nagyon szépek.
Vendég

Sziasztok Lányok!

Megpróbáltam visszaolvasni, de még nem nagyon sikerült.

Hétvégén elhoztuk babóca bútorát és össze is rakta a férjem, szerintem szép lett. Ha majd mindent megcsináltunk hozok nektek képet.
Vasárnap a babakocsit is elhoztuk, így a nagyja megvan és jöhet a sok apróság :lol:

Ma voltam a cukorvizsgálaton, így most egy kicsit fáj a fejem és nyomott vagyok.

Remélem mindenki jól van :?:
Puszi a pocakotokra, szerintem már csak holnap jövök.

Kép
Kép
akella

Remélem már mindenki jól van, és lelkileg is kiegyensúlyozott mindenki a rossz éjszakák után!

A szoptatás/mellszívó témát érdeklődve olvasom... Amit mostani eszemmel tudok, szoptatni szeretnék minél tovább, igény szerint természetesen, és bízom a természetben, tehát nem veszek egyelőre mellszívót. Sokat törpöltem rajta, és úgy döntöttem, ha szükséges lesz, be lehet szerezni bármikor. Bízom abban, hogy hónapok múlva hasonló tapasztalatokról számolhatok be Nektek, mint amit Pókica írt a szoptatásról.
A védőnőkről pedig annyit, hogy amikor voltam, kérdezni akartam, hogy a babának mit kell vinni kórházba, és hogy mennyit. Gondolok itt pelenkára, törlőkendőre...stb. A kérdésemre választ nem tudott adni :shock: de azt már hangoztatta, hogy mellszívót vigyek magammal, mert az biztos kelleni fog :shock:

Kata nekem szedni kellene vasat, de mivel tudom, hogy eléggé nehezen szívódik fel, ezért én önkényesen gyógyszer helyett gyógynövényboltban kapható folyadékot iszok helyette. Ha jól emlékszem, Olga is ajánlott már egy fajtát. Én könnyen vagyok, hiszen nekem van a családban aki ilyen helyen dolgozik, így szakszerű tanácsokkal is el vagyok látva.
Mivel a doki nem tudja, hogy nem az általa javasolt gyógyszert szedem, de az eredményeim jók, így úgy gondolom, ezzel többet használok magamnak :)

Üdv. Gabi
Vendég

Ja, én is ezt a vasat szedtem Kata, és nekem is megfogta kicsit a hasam, de nem volt túl vészes, ezért nem is törődtem vele.
Vendég

Hó, lányok, jó kis éjszaka!
Én sem aludtam sokat, 4:30-kor, 5:30-kor pislogás, utána Áron focizott bent, úgyhogy fel is keltem hamar. De én nem voltam rosszul.

Látom, fejésről megoszlanak a vélemények.
Nekem is van egy barátnőm, aki felajánlotta a mellszívót, azt hiszem, el fogom kérni, biztos, ami biztos.
Nekem azt mondta a doki, hogy sok tejmirigyem van, jó ha megúszom majd a gyulladást, csomósodást. Bár, nem tudom, előre honnan tudja, igaz, Anyukám is szenvedett állítólag, ez miatt.
Hát, meglátjuk, de kíváncsi leszek, melyik elmélet jön be?
Köszi az info-kat!!

Gio, köszi, nekünk nem volt ennyire egyértelmű a név, nagyon kislányra voltunk beállva. Akkor Tamara lett volna.
Vendég

Vasat velem is szedet a doki, de nincs bajom tőle.
Sok rostosat kell enni, és sok folyadékot inni.
Én az aranyértől féltem, egyenlőre megúsztam.
Vendég

Most jut az eszembe: az aszalt szilva állítólag nagyon jó székrekedésre, a szülés utánra is ajánlják enni az első napokban, hogy ne kelljen küzdeni.
Vendég

O'hara
én is így vagyok. Héten táppénz, azt gondoltam végre egy kis punnyadás és döglés, ehhez képest annyi a tennivaló hogy én sem tudom hogy csinálnám munka mellett :shock:
Nagyon jók ezek a programok amiket belonkeltél! Merre van ez a Hősök útja a XV:ben? Mondjuk ha tömegközlekedési útvonalakat tekintek?
Vendég

Sziasztok!
Judyka, a Tamara nálunk is befutó név lett volna, nekem nagyon tetszik.
Az utolsó vérképemről lemaradt a vas meg ilyenek, úgyhogy én nem is tudom, hogy kellene-e vasat szednem. Majd holnap meglátogatom a dokit, bár semmi kedvem, és mondom neki, hogy írjon még egy beutalót. Már úgy járok a laborba, mintha haza mennék.
tedorka

Igen, nekem is mondják a barátok, ismerősök, hogy akármikor beszélünk, én vagy orvosnál voltam, vagy vérvételen, vagy leletért,stb,.
De hát most ez van.
Vendég

Vendég

hát valahogy ma nemmegy úgy a takarítás :(
a múltkor beszéltünk a hálózsákokról.tudtok esetleg üzleteket ahol jó áron van?gondoltam a kínaikra van amikor egész jó anyagból vannak gyerekcuccok.szerintetek érdemes?

Kép
Kép
anitaaa03

Anitaa ha 100%pamut akkor igen!De szerintem kínaiban nem fogsz olyat találni!A tescosok is jók,nekünk az is van!:)Úgy kaptuk!
Vendég

ja én most is ugyan olyan lázban vagyok vásárlás terén mint az első gyereknél csak sajna akkor vastagabb volt a pénztárcám.csk ez miatt nem vásárolok össze mindent :roll:

Kép
Kép
anitaaa03

tulipános a tescóssal csak az a baj hogy olyan áron van mint a bababolt akkor meg már tök mindegy

Kép
Kép
anitaaa03

Először a fejvédő:

Kép
Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

Pókica ez nagggyyyon jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nagyon szép és aranyos és készségfejlesztő is!
Nagyon jó! :)
Vendég

140 cm hosszú és 35 cm széles. Jó vastag, puha. Ezt teszem a sima hófehér fejvédőre rá, a fehér az körbeéri az egész ágyat, ez meg a nézegetnivaló.

Kata, még ha csak egy fájás lett volna, de több mint két órán keresztül, 5-10 percenként voltak és nagyon erősek. Pedig én aztán bírom a fájdalmat, mégis ha közel lett volna a kórház, simán elindultam volna.
Én is ugyanezt a vasat szedem, nekem is nagyon alacsony lett most. Csak sajna hébe-hóba tudom szedni, mert számomra betarthatatlan a használatija. Azt írja evés után 2 órával, következő evés előtt 1 órával kell bevenni. Na, nálam ilyen nincs.
De ügyes vagy, hogy tudsz ilyeneket varrni! Nekem is van varrógépem, örököltem, a nagypapám szabómester volt, de én még csak be sem tudom kapcsolni. :cry:
Tényleg nagyon szépek! Most is varrsz valamilyet a srácoknak?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

van egy ilyen plédem nemis használtuk talán 2x betakartam vele Andrét van hozzá kiscipő és kissapka is szerintetek ez is jó lenne alváshoz?

Kép
Kép
anitaaa03

Nekem is nagyon tetszik, élőben sokkal élénkebbek a színek, nagyon szép. A teszveszről vadásztam ezt is le. :)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

nagyon jó a fejvédőd.
a képet meg le hagytam :x Kép

Kép
Kép
anitaaa03

Szerintem h már megvan, próbáld ki. Ha nem jön be, még mindig vehetsz hálószákot. Nagyon édes a takaró.
Andrénál nem vált be azért használtad csak kétszer?

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

http://www.lidl.hu/hu/home.nsf/pages/c. ... nlat.index
ilyen a fül lázmérőnk.amint látom rendelni lehet.
na meg jövőhéttől lessz 4 évszak palan még jó hogy hétvégén elmentünk venni :?

Kép
Kép
anitaaa03

Andrénak volt ágynemű/amit a mai napig használ mert nem a legkisebb méret/és azt használtuk ezt csak vettük mivel a listán 2 pléd is van/kelengyelisták/de volt egy vékony is amicsak pléd azzal takartam őt ha kocsiba vagy kint takartam úgy gondoltam elég az is hisz be volt öltözttve.de szerintem marad ez igazad van sőt ha zsákként nem válik be akkor simán plédként is tudomhasználni és betakarom :wink:

Kép
Kép
anitaaa03

olyan álmos lettem :(

Kép
Kép
anitaaa03

ma valahogy nem pörög a topic

Kép
Kép
anitaaa03

Gio! Nem tudom hol van ez a hely, még nem néztem utána.

Anita! Néztem én is ilyen plédet, és szerintem jó hálózsáknak is. Alul végig patentolható, vastag, de a kezecskéje kint lehet. Szerintem próbáld ki. Mi egyébként paplanos hálózsákot a Minimanóban vettünk 2850 Ft-ért, ha jól rémlik. A Mária bababoltban is hasonló árra emlékszem. A vékony [i]pamut hálózsák csak pár száz forinttal volt olcsóbb.

Pókica, nagyon szép ez a fejvédő, nagyon tetszik!
Vendég

Nekem is kell vasat szednem, mert bár a vérképemen jó a szérum vas érték, de valami miatt nem szívódik fel rendesen és a hemoglobinom nagyon alacsony.
Én Talgifer fol-t szedek, egyenlőre nincs szorulásom, de én megkérdeztem a dokit és azt mondja ha lesz, akkor levolac szirupot lehet kismamiknak inni.

tücsökbogár

Megirigyeltem a családi netes vonalzóitokat, hogy számolja visszafelé a napokat, így beújítottam! :D

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
pókica
Badacsonylábdihegy

o'hara: köszönöm. Bár szeretek ilyennel vacakolni, de nagyon sok időt elvesz.

Gabi: és mi a lötty neve, amit vas helyett iszol?

pókica: hát nagyon szívesen varrnék most is, de nincs hozzá energiám. A két vastabletta épp annyit ad, amennyi alap feladataim ellátására elegendő! Én ahogy tudom, úgy veszem be a vasat, úh lehet nem is jól egyet tartok csak be, hogy a magnézium és a vas bevétele között legyen legalább 2 óra. De nekem mindkettő nagyon fontos!

anita: Ez a fül és homlok hőmérő mennyire pontos? Van tapasztalatod? Bocs ha már írtad, átfutottam... Na és ha megrendelem egy adott boltba, mennyire biztos, hogy nem viszik el? Vagy névre jön a termék???

Kata
labkat

Kata,
most jutottam el hogy megnézzem az oldalad! Annyira szépek, olyan ügyes vagy!! Úgy sajnálom hogy én kétbalkezes vagyok a szabás-varráshoz mert ez igazi élmény lehet, hogy saját munkákkal van tele a lakás, a kiságy..stb.
Vendég

Pókica
szenzációs ez a falvédő!
Vendég

huhh, végre utolértem magam olvasásban megint
:)

én is szedek vasat, nekem is voltak bajaim vele, de mivel c vitamin forrásként minden nap csipkebogyó főzetet iszok (szárított csipkebogyóból), annak enyhe hashajtó hatása van, így pont ki van egyenlítve a két ügy, és megszűntek a panaszaim.

most már teljesen elbizonytalanodtam mellszívó ügyben... szerintem én is apát küldöm majd el, ha kelleni fog...
sógornőm decemberben szült, és az egyik melle bedurrant... pedig volt mellszívója is... hát, még most is az a melle kétszer akkora... szóval tényleg nem tudom...

Milla

Kép

Kép
millababa

milli: köszi a tanácsot :) A csipkebogyó jó ötlet lehet!

Kata
labkat

Jó reggelt!

Kata jelenleg amit iszok az Iron Vital F névre hallgat, de mindíg azt veszem, ami éppen akciós, hiszen ezt nem lehet receptre felíratni :(

Mi tegnap voltunk dokilátogatáson, szerencsére minden rendben, teljesen zárt méhszáj, aminek örülök, hogy egymástól és a házasélettől sem kell még tartózkodni. Uh. is volt, nagyok vagyunk, jelenleg 1,9 kg. és a bpd 9,2 cm. Jelenlegi adatok alapján már 4 kg. körüli babát :shock: jósolt a doki. Én kiegyezek kisebbel is :!: Ami még lényeges, hogy fejfekvésű :)
Pókica mint gyakorló kismami, nem lehet, hogy az éjszakai rosszulléted attól volt, hogy forgott a baba? Csak azért feltétetelezem, mert én tegnap délután doki előtt voltam cefetül rosszul, görcsölt, fájt, minden bajom volt kb. fél óráig. Erre mondta a doki, hogy valszeg akkor fordult meg, de hívjam legközelebb nyugodtan, ha olyat érzek, amit eddig nem.

Üdv. Gabi
Vendég

Sziasztok!!!

Hű,Gabi,az már valóban nagyon nagy baba!!!!Akkor én 2 héttel vagyok mögötted,ha mondjuk enyém baba kisebb is,akkor is legalább 1200g körül járhatunk már!!!Ez tök tuti!!!!Ha forog,mozog,az görccsel jár????Babám egész nap meg sem áll.És az emésztési görcseim már néha durvák,de tutira csak az,mert ha elmegyek wc-re,vagy olyan kaját eszek,ami szelesít(bocs :oops: )és aztán elmúlik.Igaz,akármit eszek,estére nagyon fel vagyok puffadva....

MA van a 4.házassági évfordulónk....mi már nem veszünk egymásnak ajándékot az első év óta,amikor megbeszéltük,h inkább elmegyünk minden évben valahova wellnesselni.Na,idén nem megyünk....apa akart befizetni,a Tisza-tó mellé egy nagyon tuti helyre,de mondtam,h idén ne,majd jövőre több napra....úgysem élveztem volna,ott sokat kellene sétálni,szaunázni,úszni nem tudnék,annak semmi értelme,h én ott pihegek amíg a fiúk játszanak :cry: azért szomorú vagyok,még összebújni sem tudunk ma :cry: ez a piszkos fertőzés....de nem merek kockázatatni....de azt hiszem,legalább egy jó sütit sütök ma....esetleg elemgyünk egy napra valahová.

Kép Kép
meli1118

Meli
Boldog házassági évfordulót!!!
Hát igen, ez most nem a wellnesidőszak:-) Nyáron én már Balcsi pancsolásnak is úgy örültem mint egy kisgyerek :)
Estével nekem is másfélszer akkora a pocim mint reggel. Most így hajnaltájt mindig olyan jólérzem magam, szinte fittnek :)
Én már nem eszem olyan kajákat ami puffaszt, vagy túlságosan eltöm, mert így is elég a nagy poci, a gyomorgörcsök borzalmasak még emellé. Múltkor kényelen voltam mindenféle olajos trutyit enni mert lakodalomban voltunk és tök beteg voltam egész éjszaka. A csalántea segített amit egyik rész tilt terhesség alatt másik rész napi egy csészét simán ajánl. Védőnő is azt mondta hogy mehet ha nem vagyok jól gyomorilag vagy nagyon vizes a lábam. nálunk a csalán a nagy csodaszer itthon :)
Mi mikor voltunk 4 d-n, akkor voltam 27+4 és akkor 1085 grammnak mérték a kicsit, úgyhogy szerintem Gabi akkor az 1900 reális. Bár nekem is azt mondták hogy nagybaba, de remélem nem lesz azér 4 kg :shock:
Sokatoknál vizsgálnak méhszájat a rendeléseken. Nekem utoljára a 12. héten nézte a doki, persze minden alkalommal be van írva hogy 3000 - ami ugye a tökéletes zártság - vajon látja ezt belülről uhuval is??
Viszont jövő héten már a 30.ba lépek, várható vmiféle nyúlkálás nálunk is, ezért kérdezném, hogy kellemetlen ez a méhszájvizsgálat ilyenkor? Érzékenyebb odabent? Vagy egyén és orvosfüggő?
Vendég

Jó reggelt!

Meli, boldog évfordulót!

Gio, én semmit nem éreztem, és 3-4 mp-nél nem tartott tovább.

Fú, én is annyira izgulok a keddi Uh miatt. Egyrészt, hogy rendben legyen, másrészt méretileg. :shock:
Vendég

Judyka
szép reggelt! 4d-re mész Te is ugye?
Én is ugyanígy izgultam:-) Egyrészt az első nagy találkozásnak éltem meg vhogy illetve számolgattam, hogy megvan minden ujja, meg ilyen hülyeségek. De pár pillanat és már el is ragadott a gyönyörködés :) Hova mentek 4d-re? (bocs ha már írtad)
Vendég

Mi nem megyünk 4D-re, csak amit aklinikán csinálnak. Méretet nem szokott mondani a doki, csak hogy korának megfelelő.

Én sem érzek semmi különöset a méhszáj és méhnyak vizsgálat alatt....

Ja, a vonalzómat én is lecseréltem...

Kép
kicsi80

Az Istenhegyi Géndiagnosztikába megyünk.
Ott csinálnak egy rendes genetikait, jó részleteset( ezért oda megyünk, és nem a "hivatalos"-ba, mert ott nagyon kevés ideig voltam bent.) utána átvált 4d-be, és lehet kuksizni. Persze ez nem olyan mint egy igazi babamozi, de ha ott minden oké, talán következő héten elmegyünk egy rendes 4d-re is.
Vendég

Sztem nem több a babamozi sem mint amit az Istenhegyiben csinálnak. És a picik többsége nem is szereti, bár a lányunk egész jól viselte kb. 30 percig, aztán hátat fordított és nem lehetett kikönyörögni a lepényből:-)
Volt vmi gond vmelyik eredményeddel Judy, hogy ilyen komplex kukucsra mentek vagy csak lelked megnyugtatására?
Vendég

Sziasztok!
Voltam reggel dokinál, még vért is vettek hirtelen, hogy minden rendben legyen. Nem vizsgált, mert minden rendben, akkor meg ugye minek.
Meli, boldog évfordulót! Gio, nekem egyszer volt eddig méhszáj vizsgálat, akkor még meg is lepődtem, hogy ennyi. Nem éreztem semmit és pár másodperc alatt meg is voltam.
Mi tervezünk még egy 4D-t, de majd csak olyan 32 hét körül, illetve utána. A kórházban tényleg csak funkcionális UH van, megnézik, hogy mindene megvan, és ennyi. A 4D-n meg meg lehet csodálni, hogy milyen szép gyerek.
tedorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?