Halihó!
Mónikám, köszönet a továbbképzésért. Szupi ötletek. Én ma kakaós csigát sütöttem. Kint is jó meleg volt ma, bent sem maradtunk le.
Irina, ilyet még nem is hallottam, hogy a csípésből ekcéma legyen. Jó kis érzékeny a bőre akkor Ádinak. Egyem is meg.
Örülök, hogy nincs baj az anyajegyekkel.
Érdekes, hogy vihettek be sütit, nálunk nem engedik az sk-t, csak cukrászdából lehet rendelni.
Én meg most azon töröm a fejem, hogy mi is legyen majd B. buliján, mert szeretne bulit rendezni. Én nem örülök neki, de ez van.

Most van egy olyan ötletem, hogy bérelni kellene egy ugrálóvárat, legalább kifáradna a gyereksereg. Meg mivel a szülők is ott szoktak ülni a zsúrokon, gondoltam, majd főzünk valamit vagy szalonnát sütünk.

Az a lényeg, hogy ne a lakásban legyünk, itt nincs olyan nagy hely.
Emmának is jobbulást! Nem lehet, hogy nála is allergia?
Piroska, ez tuti kis ötlet. Bercóval szerintem azt csináljuk, hogy együtt elmegyünk majd egy játékboltba, aztán választ magának valamit. Tényleg annyi mindent szeretne, hogy nem tudunk dönteni.

Sokat szokott gondolkodni a játékok között.
Allergodil szemcseppet használtam tavasszal, de most még a gyógyszertárba sem tudtam eljutni.
Pedig szándékomban áll kipróbálni.
Most stagnálok. Eléggé sz...r így is, de talán nem romlik tovább.
Ma rávettem magam egy jó kis portalanításra. Na, ezek azér trontanak némiképp a helyzeten. De muszáj volt. Utána meg eszközöket gyártottam, hogy meg tudjuk majd kezdeni a munkát.
Leginkább képeket gyűjtögettem, ragasztgattam, a kollégámmal rajzoltattam hívóképeket, azokat kontúroztam, stb. Bercó nagyon érdeklődő volt, színezte a kis képeket (amiből volt még egy-egy darab), aztán meg ollót ragadott és nyírbált velem. Még a kis nyelvét is kinyújtogatta állandóan, annyira koncentrált. Nagyon édes volt.
De azért elfáradtam, szerintem megyek is aludni.