A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Vindo, Rugó :lol: kis édes!

Ádiék tegnap - idézem - mindzsásat játszottak, ő volt a tűzmindzsa (naná, Sam tűzoltó is mindig ő, ha a többiekkel játszik). Szerintem életében nem látott nindzsás filmet, vmelyik kiskrapek találta ki. Tök jó lehet olyat játszani, amiről nem tudjuk, h mi. :-D
irina

Mindzsa :D

Rugónak van nindzsás ismerete, egyszer-kétszer nyomult egy tini ninjás játékkal a neten, Leonardo volt a kedvence, mert az ő ruhája volt lila :roll: Ha jól emlékszem.

Meg a skype-on is van egy ninjás ikon, de azt nem szereti, ha küldöm neki :roll:

Amúgy kiskoromban mi is játszottunk Isaurásat, amiben én kaptam Leoncio szerepét. Azt sem tudtam, hogy kicsoda. Egy meggyfa körül kellett bicikliznem közben valamilyen megfontolásból. Mai fejjel azt gondolom, az volt a birtok.

Kép
vindolanda

Leoncio biciklin! :-DDDD
irina

Megyek dolgozni, de leszek.
irina

Na, kezdek én is dolgozni.

Kép
vindolanda

Rugó :-)

Mindzsa :-)

leonció bicajon..:-))))

Maggie ággyal mi lesz?

Fájdalom csillapító hat, este aludt de forgolódott, dünnyögött.
ma is nyűgi de egy hajszállal jobban van..sztem...:-) de olyan fáradékony!!!!

Vera: Báló??

ma edzésen, zenebölcsin túl..:-) ja és ebéden, lassan megyünk Emmával aludni...gondolom elpilledek én is :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk,
nálunk úgy volt, hogy ha kapott fájdalomcsillapítót, akkor csak 3-4szer ébredt éjszaka. Ha nem, akkor vagy tízszer minimum. Hónapokig :x
Így aztán mikor nagyon kivoltam, kapott fájdalomcsillapítót pár naponta :roll:

Jó alvást akkor!

Ja, R. mondta reggel, mikor fel kellett volna ébrednie, de a fáradtságtól nem ment neki a szemkinyitás, hogy beragadt a szemem :lol:

Most takarítani kellene egy-másfél órácskát, aztán még beleférne némi munka, mire R. hazajön.

Kép
vindolanda

Kaqk, örülök, h Dalma jobban. Jó pihizést.

El tudnék aludni egész nap, plusz ma tényleg nem vagyok munkára motivált. Sebaj, estefelé egy bnőmmel fogok dumálni, ez ad némi kitartást.
irina

Vindo, hajrá! Én tegnap nyomtam a takarítás (végét), szerencsére, mert ma nem menne. Hűlhetne is tovább az idő.
A fenébe, mindig mást lenne kedvem csinálni, mint amit kell. Most lektorálok (pedig jó a cikk), közben egy új könyvet kéne olvasgatnom. (Nyilván, ha azt KÉNE olvasgatnom, akkor meg.... lehet, hogy lektorálni akarnék? :lol:)
irina

Az első kéne SZERETNÉK akart lenni, csak előretolakodott az elmémben.
irina

Ja, szeretne az ember sok mindent :roll:

Fürdő/wc kész, megragadom a porszívót. Öntöttem ki vizet az akváriumtakarításhoz, de az csak este jön.

Kép
vindolanda

Rugó kis beragadt szeme 8)
irina

beragadt szem :-))))

kéne- szeretnék......ez az elme!! :-)

Köszi a pihi jól esett, Dalma már 3 órája alszik, lassan fel kellene keltenem. :shock:

Irina, csak jól tudtam, persze ha jó Vindo vonalzója, 4-e Ádi, 6-a Emma , Rugi 7-e szülinapilag :-)))

Ja ma meg is jött az ajándék, persze a futár akkor hívott míg edzette, mi legyen, a pici alszik, ne menjen, de du-án se leszünk akkor pont mikor jönne! szóval babysittert felhívni hogy majd csörgök mikor engem csörget a futár hogy ott van engedje..:-) de sikerült, közben persze Dalma addigra ébren volt :-)
ja és Emmát alig tudta leszerelni a bs hogy ne essen azonnal neki és ne bontsa ki..:-)))))) de vmikor csak meg kellene nézzem mi van a dobozban!!! :-) na majd este, csak akkor meg nagy zajjal jár..mindegy
:shock:

KépKép
kaqk
Debrecen

Rátelefonáltam Gáborra négy előtt, hogy fel tudja-e venni Rugót. Válasz: nem.
Csak elfelejtett szólni. Ott maradt volna szegény az óvodában :lol:
Sprinteltem egyet, és egy óra tíz perc alatt meg is jártuk :roll:
MOst kifáradt, pizzát eszik.

Szerintem ezek a születési dátumok, ahogy én emlékszem.

Hát, nem semmi Emma, hogy megállta a kibontást :shock:
R. szerintem nekiesett volna.

Kép
vindolanda

Bálint azért volt szarul,mert allergia(pollen) nagyon tombol most .... beadtam a gyógyszert amit felírt nekia doki és semmi baja :shock: persze előtte meghallgatta,tüdeje tiszta,torka nem piros :) lehet nekem is be kellene vennem belőle és jobban lennék :) :)

:arrow: enyém szemem is beragad lassan :) persze ma reggel keltem hajnalban,erre Míra nem bírt felkelni... f8 után mentünk úszni :) :) szívat a lelkem :)

KépKép
viranka

Rajtam is nagyon kijott az eddig sosem volt allergia, gyanitom pollen. :-( mit lehet erre szedni? Annyira viszket szemen, orrom. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Jó sokat írtatok megint! :) Nem is bírtam rendesen végigolvasni.
Örülök, hogy Dalma is túl van a 3 napos lázon, de sajnálom, hogy nyügi. Egyébként Domi is nyűgös volt még pár napig és fáradékony is. De én azt gondoltam, hogy a magas láz legyengítette a szervezetét. Remélem, Dalmánál is ez van, és most már jól van.

Maggie,
Remélem, az adóbevallásod ügye hamar rendeződik! Vajon hova keveredhetett?

Vindo,
kérdezted, hogy szőke-e mindhárom gyerek. Igen, főleg így nyáron. Dominak csak most kezd haja lenni, és az is kiszőkült. Egyébként az apjuk szőke. :)

Mi a hétvégén szobát cseréltünk a gyerekekkel. Nem gondoltam, hogy ez ekkora meló. Még igazából nem hevertük ki. Ruhákat is szortíroztam, több óriási halom kinőtt ruha összejött. Néha úgy érzem eltemet a sok ruha.
Tegnap elmentem a fiúkkal a Vasúttörténeti Parkba. Már tavasz óta várják, hogy menjünk. Nagyon élvezték. De érdekes, hogy Beni nem mert felülni a kerti vasútra, csak velem, azt is csak hosszas unszolás után.

Most megyek, hátha sikerül ma korábban lefeküdni. Jó éjt!

Kép
Kép
Kép
katicico

Allergiásoknak, lábadozóknak jobbulást!

G. is csapnivaló állapotban van az allergiája miatt.

Kata, nagyon bejönnek az ilyen programok, biztos jó lehetett 8)

A mondandóm lényege viszont :arrow: van.

Kép
vindolanda

Ja, ezt még leírom. Rugó gyanút fog: Anya, Mikulás csak a mesében létezik?

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Maggie! Hajrá takarítás! :) Nekem is kellene nagytakarítani, de sokszor úgy érzem, hogy mindent csak abbahagyok, és nem befejezek... :?
Adóbevallás... :evil:

Vindo! Elvileg az új buszjáratok szerint negyed órával kell előbb indulnunk, de így is nehezen keltettem Szelit télen. Akkor a sötét miatt aludna még, és elég nehézkesen ébred. A 7 órás buszt kell majd elérnünk, olyan fél 6-6 körül kell majd kelünk.

Szeli annyira vágyik egy emeletes ágyra, de szerintem még kicsi hozzá, vagy nem tudom... :roll: Meg közben valamelyiket túl magasnak is tartja.

Csilla! De nem baj, elképzelte, hogy milyen a nindzsa! :lol:

Anyu már eléggé el van fáradva, hogy ő van Szelikével az oviszünet alatt... :? Amikor meg szabin voltam, akkor is együtt voltunk.

Katicico! Kinőtt ruhákat ne is mondd! Én a nagyját már elpasszoltam. Elajándékoztam, vagy eladtam, pedig nekem csak 1 gyerekem van... :lol:

Felébredt az Angyalkám... :D

Kép

Kép
regcsiken14

Maggie, bevallás...anyunak is küldték hogy nme küldött...Nyugdíjas..miért küldött volna.???? sztem vmi hiba van a rendszerükben!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo: máris jönnek a felismerések??? ajaja :-))) édeske!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Kivétlesen itthon. Du. lesz majd az évnyitó értekezletünk. Tegnap du. kiderült, hogy át kell költöznünk majd egy másik terembe, ezért ma reggel be kellett mennem. Pakolni. A szépsége az a dolgoknak, hogy a termet, ahova megyünk még nem lehet elfoglalni, mert az egyik alapítvány lakja. Most egy ideiglenes helyre bepakoltunk, aztán majd, ha a terem felszabadul, megyünk tovább. Egyszerű évkezdés.

Így most hazafutottam, összeütök valamilyen kaját, aztán kettőre megyek viszsa.

Regi, ne is mondd. A takarításnak se vége, se hossza. Jó korán kell keltened Szelikét. Szegénykém.

Irina, Bercó úgy mondja: lindzsa. Legonak van ninjása, imádja őket. :lol:

Allergia: ajaj. Én is dögrováson vagyok miatta. Gyógyszer mellett is nehezen elviselhető. Nyomja a homlokomat, a szemem kifolyik, annyira fáj, viszket, pzs-ket ipari mennyiségben fogyasztom. Pedig ma reggel azt próbáltam, hogy kitisztítottam az orromat, aztán belül bekentem vazelinnel, hátha elzárja a pollen útját. Nem igazán változott semmi.

Adó: Én már februárban beadtam. De ezt talán írtam is. Állítólag valamilyen rendszerhiba volt náluk, nem tudják megmondani, hogy mit dolgoztak már fel, inkább azt mondják, hogy nem adtad be, ismételd. Pedig mennyivel normálisabb lenne, ha elismernék, hogy az ő hibájuk. :twisted:

Kata, az tuti lehetett. :lol:

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Adó, hát hogy ők elismerjék a hibájukat????? áááááááááááááááááááá

szemészetet letudtuk, Emma szeme 100%-os :-) minden téren, színlátás, mély, tér..stb.... :-)
De még vissza kell menni a fénytörés vizsgálat vagy mi miatt...sajna cseppenteni kel, amit nem tudom Emma hogy fog viselni!! és majd csak szept. 24-én tudunk visszamenni. :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vindo! Hát igen, én is sajnálom mindig, mikor ébresztem, most negyed órával előbb kell a buszok miatt... :? Nyáron simán felébred már 6-7 óra felé, mikor alhatnánk... :lol:

Kép

Kép
regcsiken14

Jaj, ma megint pókot játszottam a falon.

Kaqk, most kötelező szűrés van? Bár mintha az oviban kérték volna tavaly is. De mi akkor ellenőriztettük a Gergő szemét, egyúttal a Bercóét is megnézettem a klinikán.
Dalma hogy van?

Regi, szerintem ez általános. Bercó is hajnalok hajnalán fent van.

Elegem van az allergiából. Gyakorlatilag két szem gyógyszer mellett :shock: ki akar folyni a szemem, az orrom nem csak akar. :twisted: Állandóan hapcizok, ég az orrom és a legtöbb fújásnál már vérzik.

Bercó elment lefeküdni, én meg dolgozni kezdek. Az elmúlt napokban nem sikerült. Tegnap is fél 11-ig vasaltam, utána már nem volt erőm elkezdeni.

Fősuliról még mindig semmi. :twisted:
dmaggie

Fősuli :evil:

Ma en is vasaltam de csak keves volt, fel ora alatt vegeztem.

Ovis szures, nalunk most kertek. :-)

Dalma 7ördi... Edes pofa vigyori mint regen, pötty es nyügi mentes hurrraaaa :-))

Az új takaríto kiscsaj szupi! Nagyon precíz, :-))))

Dalma ma kiprobalta az aszfaltkretazast, annyira cukin utanozta a nagyokat! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Lányok,
bocsánat, nincs most időm, bocsi!

Csak egy mondat:
Irina, köszi a találkozást! :) Remélem, hogy még lesz benne részünk. :)

Majd még jövök. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Maggie! ez az allergia... :evil: Jobbulást!!! Meddig tart a szezon?

Kaqk! Örülök, hogy Dalma jobban van! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Maggie, drágám, ez szörnyen hangzik! Más allergiagyógyszer esetleg? Bár nyilván gondoltál rá...
Adó: nem is tudom, mit mondjak... rémesek. Remélem, gyorsan megoldódik az ügy!
Fősulit felhívtad? Hátha tudnak vmit mondani, csak írni lusták.
Lindzsa: :-DDD

Piroska, én is köszi, mindenképpen lesz folytköv! :-)

Katicico, a VPark nagyon jó ötlet, már rég jártunk arra, lehet, megnézzük.
Szobacsere: a gyerekeké lett a nagyobb? ;-)

Kaqk, örülök, h Dalma meggyógyult!

Vindo, Rugó gyanúja :-)))) ezt gyorsan leleplezte :-)
Ádi velem a hétvégén közölte magabiztos arccal, amikor egy zsúron egy HelloKitty-figurába öltözött alak bejött, hogy ugye tudom, hogy ez nem igazi Kitty, hanem valaki van benne? 8)

Itt semmi különös, ma megyünk bőrgyógyászhoz anyajegyvizsgálatra (nekem mondjuk alig van), drukkoljatok, h minden rendben legyen.
irina

Halihó!

Végre le tudtam ülni. Ma is pókosodtam. :lol:

Köszönöm az együttérzést, már akartam gyógyszert váltani, csak időm nincs elmenni a gyógyszertárba. Nem akarom elkiabálni, de ma viszonylag tűrhető volt, lehet, hogy beállt arra a szintre, ami már nem romlik tovább.
Fősulit persze, hogy nem volt időm felhívni.

Éljen a gyógyult Dalma! :lol:

Irina, remélem minden rendben ment! No, mi volt?

Lassan dolgozni kezdenék, ha B. végre hajlandó lenne lefeküdni. Ma nem aludt délben, de most feléledt. :lol:
dmaggie

Irina? Mi volt? Nem igazi Kitty :-))), hat igen nagyon kis okosak,:-)

Maggie akkor drukk hogy maradjon vagy javuljon a helyzet!

Mist a valtozatossag kedveert Emma csupa taknyos, :-((( remeken hamar rendbejon mas tunet nincs csak csunyan valadekos az orra, kedve jo, jol eszik..eddig koppkopp....

Ma kis anya-apa idot kaptunk...jo volt! :-))) gyerekek nagyiztak :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Maggie, örülök, h jobban vagy :-)

Kaqk, szegény Emmácska, gyógyuljon meg mielőbb!
Pár napja Ádi is náthás, megviseli az időjárás-változás. Aludni most tudott tőle, bár tegnap hajnalban felébredt és azt kiabálta, hogy nem kap levegőt az orrán. Szegénykém, néha akkora drámákat tud csapni.

Bőrgyógyász: anyajegyileg minden oké, hihetetlen, hányféle van, az orvos vagy négy-ötfélét diagnosztizált. Semelyikkel nincs gond szerencsére. Ádinak viszont a fenekén két csípés helye 1,5 hónap alatt se tűnt el, képzeljétek, arról kiderült, hogy elekcémásodott :-O most krémet kap rá, hogy eltűnjön.
irina

Csípés...:-((( oh

KépKép
kaqk
Debrecen

Csajok, tud vki egyszerűen elkészíthető, kiadós, szállítható sütiről receptet nekem? Kedden vinném az oviba. Tavaly almás sütit csináltam, de idén mást akarok (persze alma lehet benne :-)).
irina

Sziasztok :)

Irina csípés :?
az jó, hogy az anyajegyekkel minden oké :D
süti, csinálhatsz muffinokat, tetején csokival és színes tortadíszekkel
vagy kekszgolyókat, közepébe mehet mogyoró, dió vagy meggy
azt is lehet díszíteni színes "egérkakival", a gyerekek imádják :lol:
vagy egy tepsi kefíres süti, olyan gyümölccsel amilyet szeretnél....
ezek max 1 óra alatt megvannak :D
ha visszaértünk a boltból teszek fel recepteket is :)

Kaqk jobbulást Emmának+++
anya-apa idő :)

Maggie itt is kéne nagytakarítani :roll:
de két héten belül festés, majd akkor úgyis minden át lesz pakolva, törölve, takarítva :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nagyon köszi az ötleteket, szuperek! A kekszgolyós lenne tán a legjobb (ha elbénázom, még mindig ott a muffin). Ha tudsz rá jó receptet, linkeld be pls! Köszi előre is!

Itt hol kisüt a nap, hol esik.
irina

http://sutesfozesfortelyaireceptjei.net ... eksz_golyo

ez is jó recept csak kávé helyett kakaóval kell csinálni.
Én legalábbis a gyerekek miatt úgy szoktam :)
Múltkor Zsozsikáékkal csináltunk egy adagot, minden gyerek beszált a golyókat formázni, Z-nek nem jutott egy szem se, csak este mondtam neki, hogy az is volt :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

ahogy én csinálom:

1/2 kg darált keksz
2-3 ek. kakaópor
1 rumaroma
1/2 vanilia aroma
2-3 ek porcukor
baracklekvár ízlés szerint
tej, hogy jól gyúrható, formázható legyen

közepébe
meg mehet amit szerettek :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nagyon köszi!
A rumaromában nincs etil-alkohol? Mert a neten mindenhol mást írnak... engem nem zavar, de nem akarom, h vmelyik anyuka azon hisztizzen, h az ő gyereke rumos sütit kapott. :roll:
irina

hát, nem tudom :roll:
megnéztem, van benne, mondjuk szerintem nagyon minimális
de ha zavar és nem szeretnél konfliktust akkor csináld meggylével, viszont akkor figyelj arra, hogy azok általában cukrozottak és akkor kevesebb porcukor kell bele, illetve akkor tej nem kell bele mert a meggylétől lesz jól gyúrható

KépKép
Kép Kép
l.móni

vagy csinálj raffaello golyókat, abba tuti nincs olyan amit nem ehet egy gyermek.
a legegyszerűbb receptem hozzá:
sűrített tej, annyi kókuszreszelék amennyit felvesz, hogy jól formázható legyen, kicsit hűtőbe be majd formázni, közepébe mogyoró és kókuszreszelékbe görgetni, ha mini kapszlikba teszed akkor nagyon mutatós, a gyerekek imádják és jó hideg ezekben a meleg napokban :)
én itthonra 2 tubus sűrített tejjel szoktam csinálni, hamar elfogy :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni, nagyon köszi a sok jó ötletet! Puszi érte! :-)

Na, ma sokat mászkáltunk, ma volt a városrészünkben az évenként megrendezett egynapos programsorozat, előadások-zene-kaja stb. Ádi kapott csillámtetkót is a karjára, állítólag egy hétig is fennmarad. Hétfőn gondolom ezzel fogja lenyűgözni az ovistársakat. :-)
irina

Moni, koszi ezek szupi receptek! En is ki fogom probalni ezeket!

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
te szegénykém... Jól összejön nektek...

Maggie
szerintem most jobb lesz a helyzet, mert jön az ősz és kicsit hűvösebb lesz, esős idő is lesz, hátha... Nekem az a baj, hogy poratkára is allergiás vagyok, de az nem annyira gáz. Most elég durva volt. Használtál már allergodil orrspray-t?

Irina
hát persze, hogy minden rendben lesz. :)
Ádi milyen jól elvolt Didrivel, nem? Olyan ééédes fiad van! :) :) :) Cukííí! :) :) :)

Lányok,
én agyalok azon, hogy mit vegyek Didrinek szülinapjára, ti mit vesztek? Gondolkodtam rolleren, bringán (bár szerintem az most nem kell, hadd tanulja meg még jól a futóbringát). Bár gondolkodtam műkörmön is, mert folyton elbújik és festegeti a körmét. Gondoltam, hogy veszek neki műkörmös cuccot (gyerekeknek - Hannah Montana, készségfejlesztő, rá lehet ragasztani mindenféléket, meg ilyenek). Talán akkor meg tudom vele beszélni, hogy ezt csak hétvégén lehet és akkor nincs tiltva, de legalább megérti, hogy ez nem mindennapi dolog... Szerintetek?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!

Mónikám, köszönet a továbbképzésért. Szupi ötletek. Én ma kakaós csigát sütöttem. Kint is jó meleg volt ma, bent sem maradtunk le.

Irina, ilyet még nem is hallottam, hogy a csípésből ekcéma legyen. Jó kis érzékeny a bőre akkor Ádinak. Egyem is meg.
Örülök, hogy nincs baj az anyajegyekkel.
Érdekes, hogy vihettek be sütit, nálunk nem engedik az sk-t, csak cukrászdából lehet rendelni.
Én meg most azon töröm a fejem, hogy mi is legyen majd B. buliján, mert szeretne bulit rendezni. Én nem örülök neki, de ez van. :oops: Most van egy olyan ötletem, hogy bérelni kellene egy ugrálóvárat, legalább kifáradna a gyereksereg. Meg mivel a szülők is ott szoktak ülni a zsúrokon, gondoltam, majd főzünk valamit vagy szalonnát sütünk. :roll: Az a lényeg, hogy ne a lakásban legyünk, itt nincs olyan nagy hely.

Emmának is jobbulást! Nem lehet, hogy nála is allergia?

Piroska, ez tuti kis ötlet. Bercóval szerintem azt csináljuk, hogy együtt elmegyünk majd egy játékboltba, aztán választ magának valamit. Tényleg annyi mindent szeretne, hogy nem tudunk dönteni. :oops: Sokat szokott gondolkodni a játékok között. :lol:
Allergodil szemcseppet használtam tavasszal, de most még a gyógyszertárba sem tudtam eljutni.
Pedig szándékomban áll kipróbálni.
Most stagnálok. Eléggé sz...r így is, de talán nem romlik tovább.
Ma rávettem magam egy jó kis portalanításra. Na, ezek azér trontanak némiképp a helyzeten. De muszáj volt. Utána meg eszközöket gyártottam, hogy meg tudjuk majd kezdeni a munkát.
Leginkább képeket gyűjtögettem, ragasztgattam, a kollégámmal rajzoltattam hívóképeket, azokat kontúroztam, stb. Bercó nagyon érdeklődő volt, színezte a kis képeket (amiből volt még egy-egy darab), aztán meg ollót ragadott és nyírbált velem. Még a kis nyelvét is kinyújtogatta állandóan, annyira koncentrált. Nagyon édes volt. :lol:

De azért elfáradtam, szerintem megyek is aludni.
dmaggie

Irina, jó lehetett. Csillámtetkó: :roll: Azt B. is biztosan bevállalta volna. Ma is rajzolt magára valamit, bírja az ilyeneket. :lol:
dmaggie

Jó reggelt, Maggie! :)

Drága Maggie!
Nem fogod elhinni! :) :) :) Nekünk ugrálóvárunk lesz, mert van egy váras, akivel bartert kötöttem, ő hoz nekem egy évben háromszor várat, én meg hirdetem őt. Jó áron adja, egész hétvégére egy 20.000 ft és nagyon szuper várai vannak. :) Amikor a találkozó volt a csoporttal, akkor egyből megrohanták az elsőt a gyerekek. Egy ilyen vár elvileg 5-6 gyerekre van kitalálva, hát voltak benne kb 15-en. :) :) :) Gyorsan felfújtak még egyet. :) :) :)

Na majd még jövök... :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Irina
szegény Ádi! Nem zavarja szegény legénykét? Kis drága! :) Olyan ééédes a pici fiad! :) :) :)
Hát nálunk a sajtos pogi szokott menni, az olyan, hogy nem lehet elrontani, összekevered, kiszaggatod, ráteszel kis darab sajtokat és kész is. :) Imádják. Ha kéred, leírom. Ez mindenhol bevált, csak soha nem volt elég. :)
Vagy még van olyan, hogy keksztekercs, az ennél is egyszerűbb, csinálok csokikrémet kakaóból, beletördelek kekszet, alufóliába, majd szépen lehet vágni és isteni! :) Ha kéred a receptet, akkor küldöm. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Sziasztok :)

Igazán nincs mit köszönni lányok :) ha kell akkor még van pár egyszerű recept ami nálunk bevált.

Piroska Grétikének van sminkkészlete, amolyan kicsi lányoknak való, azt imádja de csak ritkán van kifestve.
Én műkörmöt lehet nem vennék neki, pénteken felragasztjuk és vasárnap levesszük, a levétel hatalmas hisztivel járna, max ha hosszabb szünet van az oviban :roll:
cicus egy szép táskát kap amit Mesiék varrtak (tényleg csodás ) :lol: meg lego készletet, most a csajos legókat bővitjük :D

Maggie szerintem én teljesen elfelejtettem elküldeni neked az allergiagyógyszert :oops: bocsánat, igyekszem pótolni.
a szomszédba mikor volt szülinapi party, akkor vettek egy kisebb sátrat (2 vagy 3 személyeset használtan) és azt a gyerekeknek kellett felállítani, játszhattak benne, rohangálhattak, azt csináltak ott amit akartak, hatalmas sikere volt :) A kis sátor a nap végére tönkrement de csodás napjuk volt a gyerekeknek :lol: mondjuk volt mellette még más irányított, közös játék :roll:. Az ugrálóvár is jó ötlet :D

Irina jó kis nap lehetett :D
csillámtetkó 8)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?