A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Piroska, én is imádtam a gyerekeidet, nagyon édesek! Ádinak Didri nagyon tetszett, azt mondta, az ovis barátnőjére hasonlít :wink:

Maggie, biztos nagyon jó lesz Bercó partija. :-)

Hát jó volt a tegnapi nap, az éjjel kevésbé: Ádinak egész éjjel hasmenése volt, keltünk vagy 7-szer. Nekünk semmi bajunk, pedig uazt ettük. Hajnal óta semmi baja. Reméljük, így is marad, nem kéne a szülinapjára lebetegednie.
Én KO vagyok, de majd alszom vmikor.
irina

Sziasztok!

Nálunk Zsófi kész listát gyártott, hogy miket kér születésnapjára, így ez a gond kilőve :) Kért lányos legót, új társasjátékot, könyveket, kifestőkönyvet, hercegnős táskát, úszószemüveget, távcsövet, szép ruhát :) Van miből választani ;)

Nálunk biciklijük van, Fruzsit kéne valahogy rávenni a két keréken biciklizésre, pár métert tud menni egyedül, de fél, vagy nem tudom, mindig csak futóbiciklizik.

Szülinapi buli nálunk is lesz, mi tavaly tartottuk az elsőt, így aztán Fruzsi is kérte tavasszal, szóval már belejöttünk :) Most először úgy döntöttünk, hogy szülőket nem hívunk ;) Az a baj, hogy a hat meghívott kislányhoz akkor jönne hat anyuka és hat kistestvér, az plusz 12 ember, hát köszönöm, az most nem lenne annyira jó. A menüre már kész ötleteim vannak, Zsófi rózsaszínű emeletes tortát kért, szóval azt sem kell kitalálnom, csak megsütnöm, ennyivel is egyszerűbb :) A családi szülinapra kell csak tortát kitalálnom, mert azt kérte, az meglepetés legyen. De Hello Kittys és Barbies torta kilőve, azokat már kaptak a lányok, így újítanom kell :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Móni
azért műköröm, mert egész nap a körmét festi. Hiába vennék neki sminkkészletet, akkor is a körmét festené...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Én nem vennék neki olyat. De én ebben szigorú vagyok, gyerek sminkcuccot sem engedek neki :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Na, felébredtem.

Kicsit eltolódott az ebéd ideje, így egy később kezdődött az altatás. De már ittam gyorsan egy kávét.

Hááát, lehet, hogy Bercónak meg tetoválós készlet kellene? :wink: :lol: Ő tetkókat rajzol magára és mindenki másra is, aki megengedi neki.
A nyáron a keresztlányunk körmei is szép lilában pompáztak, még a lábujjain is. :lol:
Panndi, de nagyon tiszteletreméltó a te nézeted is.
Nálunk szerencsére csak anyukával jön a gyerek. Legalább is ezt tapasztaltam eddig. Vagy azon gondolkodom még, hogy az ikrek anyukája azt mondta, hogy ő egy szabadidő parkban szeretné tartani majd a bulit, lehet, hogy együtt kellene tartani? :roll: Bár ez talán nem a legjobb ötlet.

Panndi, hogy vagy?

Irina, mi lehet ez? Szegénykém. Sokat evett volna valamiből?

De jó, hogy így megértették egymást a gyerkek.
dmaggie

Köszi, én jól, Gábor kevésbé. Ma úgy elesett, hogy belül a száját három öltéssel kellett összevarrni :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jaj, szegénykém. :cry: Akkor most gondolom nehezebben eszik is. Gyógypuszikákat küldök neki. Meg szerencsére eléggé gyorsan regenerálódnak.
dmaggie

Panndi, szegény Gáborka :-(((((( most hogy van? hogy viselte a beavatkozást?
Neked a hányingered múlt vmennyit a hetek alatt?

Maggie, aranyos vagy, nem tudjuk, mi ez. S. gyanúja szerint a torockói lepény erőteljes hagymája lehetett a ludas, esetleg vmi könnyebb vírus. Étvágya alig van, de a kedve nagyon jó. A hasmenés megszűnt. Csak éjjel felrémlett nekem a december, amikor uez ment, csak hányással és kórház lett a vége (tudod, ő eddig mindig a bélrendszerével került több napra kórházba).
Bercókám és a tetkók: szerintem ma már mindent lehet kapni, talán játékboltban is ilyesmit gyerekeknek, nem? Biztos örülne neki.

Hát igen, nehéz ügy ez a partiszervezés. Sok meló, de ha jól sikerül, nagy öröm tud lenni.
irina

Sziasztok!

Irina,lehet az volt a ludas :) de a lényeg már semmi baja nincs Ádinak :) :)

Móni,miért csináltál :roll: ilyet az irányított játék mellé? Anno nálunk is voltak ilyen játékok és jó volt :) van 1 kis könyvem(még Anyutól maradt/óvónő volt) és tök jó játékok vannak benne :) s beváltak :)
Gergővel mit fogsz csinálni festéskor? Neki is lesz ecset a kezében :wink:

Panndi,szegény Gábor :( :( keddtől vagyok(igaz csak k,sze,péntek dolgozom :) ) de du. általában :( de majd egyeztetünk :)
Hát Én rosszul lennék ha kistesók+szülők is jönnének... az 1 dolog 1-2 itt marad,de h. mindenkié...
kíváncsi vok milyen tortát alkotsz :)

Sminkkészlettől én kész vagyok :( Sógoréktól kapott,párszor használta,aztán eltünt 8) :lol: a körömlakktól is hülyét kapok :evil: ekkora gyerekeknek miéééért????

:arrow: még pár cuccot össze kellene készíteni a holnapi napra :) :) B. már nagyon várja az ovit :) M. meg változó hangulattala sulit :) :)

KépKép
viranka

Addig beszélgetünk itt a körömlakkokról, hogy elvégeztem némi lábápolást. :lol:
Kicsit szőröztem is. Holnap rákszűrésre is megyek. Jaj, de utálom.

Bercó nem várja az ovit, de ez nem meglepő. Már összekészítettem a kis holmiját, még levágom a haját, megfürdetem, aztán mehet is majd aludni.

Én meg hamarosan sütöm a kakaós csigákat, az lesz holnapra a fiúknak a tízórai. :lol: Gergő nagyon örült.
Aztán este dolgozok még.

Ma is gyártottam még az eszközöket. De a terv írásáig nem jutottam el.
dmaggie

KÖszi, már nem hányok kb két hete :)
Gábor jól viselte végülis, ügyes volt, bár elvitték a műtőbe, de azt mondták, előtte utána sírt, varrás alatt nem :)

Verus, pont így gondolom a körömlakkot és sminket ;) Szólj légyszi, ha délelőtt vagy :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!
Ezek szerint nem jutott át, valahogy nem jól mondtam el. Én nem szeretem, ha egy gyerek festi magát, épp ellenkezőleg. De a gyerek napjában 20-szor legalább elbújik és kifesti a körmét mindennel, amit talál. Ha ez fekete, akkor azzal, ha kék, akkor azzal. Bármilyen ceruza, toll, bármi megfelel neki. Nem az a szándékom, hogy ezt erősítsem, hanem az, hogy egyrészt: úgy tiltsak, hogy megadom a lehetőséget valami jobbra, ugyanis ezeket ki kell díszíteni előtte, nagy munka, mert sokáig tart felragasztani, stb., de ugyanakkor nem mehet sehová, ha ez a körmén van, tehát mondjuk egy hétvégi délelőtti program lesz, akkor megcsináljuk, feltesszük, utána levesszük és délután barátnőzés van, játszótérrel. De ezeket kidíszítette, ezzel kreatívkodtunk, kiélhette a szép körmöket, így reményeim szerint nem fogja festeni minden ronda filccel a körmét, amit rettenetesen utálok. És mivel ez hosszú, macerás dolog, emiatt nem lesz kedve hozzá sokszor (remélem). Ez nem az, hogy veszek neki körömlakkot, mert pont azt nem veszek neki, pont amiatt, mert nem szeretem. Sminkcuccot sem veszek neki, mert pont nem értek egyet azzal, hogy egy gyermek festegesse magát, hanem azért szeretném, hogy ne azért csinálja dugva, mert tiltva van, hanem tudja, hogy neki szabad, de megvannak a módok, hogy hogyan és mikor. Ez tényleg olyan rossz?

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Jó reggelt!

Mindig felébredek hétfőn hajnalban, mikor Zsolti készülődik vissza Révfülöpre dolgozni... De most nem maradtam álmos. Tegnap tudtunk kicsit pihenni! :) Nemsokára keltem Szelit. Most nem pisilt be éjjel... :)

Maggie! Allergia... :evil: Rossz lehet. :(

Szülinap: én mindenképpen külön tartom a családdal, és külön hívom Szeli kis barátait, mert egyszerre nem férne itt el ennyi ember, meg csak káosz lenne az egész. Már igénye van, hogy kiket szeretne meghívni. Tavaly csak névnapot tartottunk a kis barátokkal, már nem is emlékszem, hogy miért... :roll: Szülinap csak családdal volt. Bár akkor volt Zs külföldön, lehet, hogy azért.

Kezdődik az ovi... jönnek a betegségek... Már az egyik anyuka épp írt face-en, hogy nem is jönnek, már az első nap... :?

Szeli kapott egyszer sminkkészletet, 1-2-szer kifestette magát meg engem, aztán a plüsseit inkább... :lol: Meg apám küldött tavaly karácsonykor egy gyerek műköröm szettet, de nem is ragadt annyira, hogy több napig rajta legyen, 1-2x próbálta rátenni a körmére, de aztán csak elszóródtak. Csillámtetkónak viszont biztosan örülne.

Én még a szülinapi tortán agyalok, hogy süssek vagy rendeljek, félek, hogy nem lesz időm a 2 napra... már megvan a menü a családnak, egyszerű de kiadós, és remélem, finom is lesz. Szerintem majd a családi szülinapon sütik, a barátira meg rendelek. A közelben van egy cukrász csajszi, aki tavaly Szeli kis barátnőjének gyönyörű póni formájú tortát sütött, szép volt, finom, és nem volt drága. Nem volt az a tipikus cukrászdai mellékíze. Lehet, hogy tőle fogok rendelni. :roll:

Ajándék: Szeli Celestia hercegnőt szeretne, ez az egyik vágya, de én olyat biztosan nem veszek, mert semmi értelmét nem látom ilyen áron, hogy beszélni tud... :oops: A másik még a virágtündér barbie, és a sellő barbie, azt talán nem is unná meg olyan hamar, vagy később még többször elővenné.

Vera! Te most végülis hol dolgozol??? Már totál nem követtem... :oops:

Tegnap nekünk is volt hajmosás, körömvágás, de tegnap már várta az ovit, készült rá! :) Remélem, jó kedvűen ébred, és simán bemegy!!!!!! +++++++++++++

Piroska! Nekem volt, hogy megengedtem Szelinek, hogy kifesse a körmét (magának akarta), de csak színtelennel, vagy halvány csillogós fehérrel. Párszor kifestette, aztán ennyi volt. :) Ha tiltottam volna, biztos annál inkább akarná. :wink:

Kép

Kép
regcsiken14

Juj, bocsánat, nem akartam ennyit írni... :oops:

Na, lassan ébresztem a Csibémet... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Regcsiken:
Köszi! :) Én is erre gondoltam. Már látom, hogy sokkal egyszerűbb úgy hagyni, hogy rájöjjön, hogy nincs sok értelme és akkor abbahagyja, mert én is úgy láttam, hogy ha nem engeded, akkor majd dugva csinálja. Most azt teszi. Nem foghatom le a kezeit, ennek így semmi értelme... Remélem, hogy beleun hamar. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hahó,
végre itthon vagyunk.

Majd rakok képeket, de egyelőre romeltakarítok, és egy csomó teendőm felgyűlt az elmúlt napokban.

Nagyokat aludtam, nem vittem ugyanis notebookot. Lefeküdtünk Rugóval, és aludtunk, ameddig ő 8)

Körömlakk, festés - fiam van, így halvány lila gőzöm nincs, hogy hogy reagálnék az ilyenre.
Bár nekem semmilyen sminkcuccom nincsen, a la nature nyomom. A fekete körömlakkot meg ünnepi alkalmakra tartogatom :lol:
R. unokatesói viszont kikenték magukat már óvodás korukban, és azóta is néha-néha :lol:

Volt városnézés, fürdés stb.

Rugó sem odafelé, sem visszafelé nem aludt a kocsiban :shock:

Majd jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Piroska,Én nem szeretem ha festi/lakkozza magát Míra :) Persze Ő élvezné :) nyáron színtelennel kilakkoztam a körmét,mert beígértem (1 hét míg nyaralni megyünk).Ő is csinált papírból műkörmöket+ cellux-szal felragasztotta :) Amíg lehet kerülje az effajta baromságokat :) majd -ahogy mondani szoktam- 18 évesen festheted magad :) és elfogadta :) már csak 10 év :) :) Emiatt Én sem festem magam,nagyon ritkán, de nagyon nem is szeretem/tudom :) Néha lányom is elkezdi magát ceruzával kenni,de megbeszéljük,nem túl jó és kész.vagy elfogadja,vagy hisztizik egy sort és beletörődik :) ebben nem vagyok partnere :)
Jó múltkor mondta a szomszéd,h. a gyerekek már 5-ben festik magukat :shock: majdnem dobtam 1 hátast.

Regi,dm-nél dolgozom,most kerültem közelebbi helyre :) bár a szívem megszakad az előző miatt,de örülök,h. van és normális és nem olyan,mint az előző :)
s gratula az új helyhez :)

Maggie,dobj ide is egy kis kakaóscsigát légyszi :)

Vindo,már hiányoltalak :) :) míg nem olvastam a zártat :) :)

:arrow: kiélvezem a csendet békét nyugalmat :)

KépKép
viranka

Nálunk nyáron egyszer festették ki filccel a körmüket rajzolás közben. Nyilván ez más kategória, de ezt is megbeszéltük, hogy nekem miért lehet, és nekik miért nem. Szerencsére van egy baráti család a közelünkben, két lány egy fiú van ott szintén, de alányok már nagyobbak, 9 és 7 évesek. Hasonlóan gondolkodnak, mint mi, ők sem engedik meg a lányoknak (nyáron sem), és a mi lányaink rajonganak az ő lányaikért, így mindig tudok velük példálózni :) De ebben én sem vagyok partner, majd ha akkorák lesznek, akkor mértékkel lehet, de addig nem. Még kislányok.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Halihó!

Regi, én szeretem, ha hosszan írsz :-)

Most látom, milyen nehéz a lányos anyukák élete.
Érdekes, emlékeim szerint nálunk a húgommal jórészt kimaradt ez körömlakkozás, festés kicsiként. De majd megkérdem anyut, hátha mást mond. :-)

Vindo, jó, hogy hazaértetek, majd hozz képeket!

Közben én elkaptam a hasmenést ma reggelre, meg valami közepes náthát is, tiszta szerencse, h sehová sem kell mennem. :shock:
Felkeltem hajnalban (fél6), mert az egyetemen a tárgyfelvétel 8-tól indult, és csak órákkal korábban lehet biztosan bejutni a neptunba. Sikerült egy jó kis órarendet összeállítanom, másként nem ment volna.
Most munka, délután meg Ádival csinálunk kakaós golyócskákat holnapra az oviba.
irina

Irina, jobbulást!
A jó kis neptun rendszer :lol:
Ádinak nincsen ma még ovi, vagy délután hazajön? Mikor is készülnek a sütik?

Képek:
Akvárium megtekintése Crkvenicában (?):
Kép

Városnézés Krk szigeten - itt éppen eleredt az eső:)
Kép

Kép

Elmentünk Fiumébe, ahol először R. kezelte a fényképezőt. Belelóg a talpija a képbe. Kép

Belváros, sétálóövezet. Itt beültünk egy kávézóba, ahol R. fagyizott, mi kávéztunk, és erre kihoztak nekünk kb. 1000 ft értékben számlát. Az árak mindenhol jók voltak.
Kép

Kép

Vár:
Kép

Eddig azt hittem, hogy az Arany Bika a csúcs abban a kategóriában, amikor patinás régi épületekhez stílusban hozzá nem illő új részeket illesztenek. Aztán a turistaövezetet elhagyva szembetalálkoztunk ezzel, és újraértelmeztem ezt az álláspontomat. A téren lévő kék izékék valami teljesen szürreális keretet adtak az egésznek.
Kép

Tengerpart Dramaljban (ott laktunk)

Kép

Kép

Voltak esősebb napok, ezek akkor készültek. Az első nap meg tegnap délelőtt azonban szépen sütött a nap, és R. fürdőzött.

Ezt meg egy panoráma-pihenőben kattintottuk.
Kép

Kép
vindolanda

Teregetek, aztán dolgozgatok :arrow:

Ja, Regina, ne fogd vissza magadat!

Kép
vindolanda

Vindó, óó, de jó képek! Az első családi horvátországozás épp Crikvenicában volt és Krk-nél. :-)
Pulában is jártatok?
Komoly az építészeti eklektika. :-) Berlin tele van ilyen megoldásokkal, de azok vhogy jól néznek ki, nem tudom, h csinálják... igaz, nem is értek hozzá.

Ádi most oviban van, majd ha hazajött, gyúrogatunk. Remélem, nem érnek későn. Tegnap már egész nap nagyon jól volt, délután az étvágya is visszajött. Hát akkor nem a kaja volt, hanem egy kis vírus.
Vmiért azt hittem, ha bemegyek egy nagy boltba, akkor válogatni lehet a színes minták közül, amivel diszíthetjük a sütiket, de nem, kemény 1-féle volt (egérkaki), meg egy másik boltban egy másikféle (virágos).
irina

Ja, Vindo, Ádi reggel mondta, hogy meg akarja Rugónak mutatni a csillámtetkóját, úgyhogy nincs menekvés, délután felrakunk róla egy képet. Mondtam, h most nem tudunk elugrani Mikepércsre. :lol:
irina

Várjuk a képet a tetkóról.
De csak később tudom majd megmutatni neki, mert óvodázik.
Egyem a kis lelkét Ádinak.

Sajna Pulába nem jutottunk el, mert csak két egész nap állt a rendelkezésünkre, meg egy este és egy délelőtt.
De majd egyszer.

Melyik sütidekort választottad?

Közben körvonalazódik a hetirendem. Hétfő-kedd-szerda lesznek a munkanapok, így a logopédia csütörtökön esedékes. Ma beszéltem a logopédussal, még van csütörtökön szabad helye.

A héten még itthon vagyok, szombaton tömbösítek reggel nyolctól ötig.

Kép
vindolanda

Beállítottam a locsolót a bambuszokra kinn, teljesen össze van pöndörödve a levelük a nagy szárazságról.
Minden elég borzalmas kinn.

Kép
vindolanda

Főzök egy kávét, hogy legyen ebéd utánra 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, sebaj, maradjon jövőre is hely Horváto-ban :-)
Jó kv-zást és locsolást!

Háromféle díszítés lesz, ha összejön: kókuszreszelékes, csokidarás (az egérkaki mennyivel találóbb név :-)), színes virágos.
A hét nekem elvileg szabad, gyakorlatilag egy sor dolog van: Ádi szüli- és névnapja, nőgyógyász, fodrász meg egy 3 napos pszichós rendezvény, amiből 2 napra megyek elvileg. Közben dolgozni is kéne (felkészülés, lektorálás, bolyaira írogatás-számolgatás). :shock: Jövő héten meg indul a mandula ugye. De hát a nyárvége mindig ilyen sűrű.
Megyek is, de leszek. :arrow:
irina

Az a vicc, hogy én semmilyen szinten nem festem magam, nincsenek hosszú körmeim, csak a hajamat festem, mert egyébként ősz lennék nagyon. Amikor befestem a hajam, nagyon megdicséri, hogy milyen szép! :) Én nem engedtem soha, hogy befesse a körmét, mert nekem ez az egész nagyon nem tetszik, de egyet tudok a kislányomról, hogy utál tökörészni, ezért remélem, hogy hamar beleun. Mi is megbeszéltük, hogy nem szabad és ahogy befesti, azonnal megy is lemosni, mert tudja, hogy nem szabad, de dugva mindig megteszi. Nem hisztizik, ha azt mondom, hogy nem lehet, megérti, de újra megpróbálja. Én azt gondolom, hogy minél jobban tiltom, annál jobban akarja, ezért inkább legyen az, hogy kell vele egy fél napot tökörészni és csak egy-két órát gyönyörködhet benne, akkor meg fogja unni.

Vindo
jók a képek! :) Látod, milyen szerencséd van a fiaddal? :) :) :)

Irina
ezek szerint eldőlt, hogy mi lesz. :) Neptun, ne is mondd, nekünk éjféltől volt tárgyfelvétel, éjfél után egy perccel már egy választható sem volt. Gondolhatod, az egész évfolyam ott ült és klikkelgettünk. Végül sikerült egyet felvenni, de véletlenül... Aludtam két részletben három és fél órát, jaj már megint kezdődik a hajtás... :( Most nehezebben bírom...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, szegénykém, miért aludtál csak ennyit? Tanultál? Korán kellett kelni?
Ügyes voltál az órafelvétellel.
Nálam szigorú menetrend szerint megy a dolog: papíron megtervezem, melyek a legfontosabb kurzusok (most több olyan is volt, ahol csak egyetlen tanár egyetlen időpontja volt jó), kiírom a számukat, hogy gyorsan kikereshetők legyenek crtl F-fel stb.) Az összeállított fontossági sorrend szerint veszem fel a szemináriumokat, előadásokat (amiért nagy a tülekedés tipikusan v. kevés a hely, azt is előbbre sorolom). Így elvileg villámgyorsan fel tudom venni a fontos tárgyakat, aztán már ráérősebben a kötelező előadásokat, amiken rengeteg hely van meghirdetve. Igaz, én kevés nem kötelező órát szoktam felvenni (igazából 18 kreditnyit kell azokból 3 év alatt összeszedni, nekem már több megvan, de elég egy félévben egy vagy két ilyen óra).

Na tényleg mentem.
irina

Egek, ez nem hiányzik...
Bár mikor egyetemista voltam (96-2003), akkor sem volt más a helyzet, még papírok voltak kitéve az oktatók ajtajára, és rohantunk oda, hogy beférjünk. Meg volt olyan orosz történelem szeminárium, amire sorsolással jutottam be (ami szívügyem volt, abból szakdolgoztam).
A tanárszakos tárgyakra meg úgy lehetett feliratkozni, hogy voltak, akik az egyetem előtt éjszakáztak (meg kocsmákban), hogy kapunyitásra ott legyenek, aztán rohantak fel, szintén papírokra a nevüket ráírni.

Nem jó ez sehogy sem, na.

Nálam is csak a hajfestés fog játszani, de vsz. a saját színére pont (csak még nem kezdtem el őszülni).

Piroska, az ominózus tárgyaddal mi lesz majd? Csúszik egy évet?

Nagyon penge süti lesz ez, Irina.

Kép
vindolanda

Vindo, hát igen, de ha most választhatnék, hogy egyetemi folyosókon ácsorogjak órákig papírra várva, v. itthon (igaz, hajnalban) várjam a bejutást, inkább az utóbbi :-)
Nem is a tárgyfelvétel a nehéz, hanem amikor az egész felborul tárgyfelvétel után 2 nappal, mert ez mégse indul, az amakkor, vagy kiderül, h nem volt jól megadva az időpont, és az ember tehetlenül áll (és nekem kb. semmilyen változtatás nem jó, éves kiesést okoz). Fohászkodni azt tudok, mást nem nagyon, h minden maradjon, ahogy van.
Sorsolás? Az klassz lehetett.
Lektorálok, egek, de unom.
irina

Ja, otthon mégis csak jobb.

Akkor sok sikert mindenkinek a tárgyfelvételhez :P

Dolgozgatok, de mintha a fogamat húznák... :roll: :lol:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi!
Remélem, jól haladt a munka :-)
Szenvedtem én is, de le kell tudnom a muszáj-dolgokat, mert aztán jövő héttől nincs megállás (csak ha muszáj).
irina

Csak úgy hasítottam :roll:

R. tök fitti, nagyot aludt az óvodába. ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Kép
vindolanda

Vindo, aszta, aludt Rugó!
És hogy bírtátok, h a kocsiban nem aludt el?
irina

Oké, here comes the csillámtetkós srác:
Kép
irina

Anyám.... :shock: :lol:

Kép
vindolanda

Rugó kérdezi, honnan van a cucc?
Neki is kell egy ilyen.

Kép
vindolanda

Hú, ez nagyon durva. Bercó azt mondta, neki is kell egy ilyen. :lol:

Halihó, egyébként. :lol:

Végre le tudtam ülni. Mi hivatalosan is megkezdtük a tanévet. A gyerekek a suliban nagyon aranyosak voltak, sok mondanivalójuk volt, mindenki egyszerre akart mindent elmondani. Munka után feljött a barátnőm, vele beszélgettünk, meg megebédeltettem. Aztán elmentem Bercóért, majd felvettük Momót, együtt mentünk az orvosunkhoz. Túlestem a rákszűrésen, bolt, haza, vacsora készítése, Bercó fürdetése, stb.

jlkljlkljkkojkolokjoko kjokokjjokoikokiokiokiikoikokoiokoi
Ezt Bercó üzeni.

Szóval ma sem unatkoztam és kipihent sem vagyok. Bercót mindjárt ágyba dugom, aztán dolgozni kezdek.

Vindo, jó, hogy itt vagy. Képek csodásak. Gyönyörű Horvátország, igaz mi egyszer voltunk, de engem lenyűgözött.

Rugó aludt: :roll: Mi történt? Biztosan megviselte az utazás.
dmaggie

Vindo, Rugó :-)
szerintem csak kozmetikusoknak van, de ha rákerestek, h csillámtetkó, hátha kiad valami jót. Amúgy úgy műxik, h matrica fel, teteje lehúz, vmi ragacsos alapréteg (a fehér körömlakkra hajaz), arra a csillámbigyók (csillámos körömlakknak tűnik, de nem volt szaga), matrica lehúz, voila.
irina

Egy rugóra jár az agyuk. :lol: :lol: Bercónak is igen kikerekedett a szeme, mosolyra húzódott a szája. :lol:
dmaggie

Maggie, halihó, Bercónak is! :-)
Jó munkát! Allergiád jobb?
irina

Cukik a srácok. Épp arra gondoltam, mellékállásnak elmegyek csillámtetkókat rakni fel, tök egyszerű-nagyszerű meló.
irina

nem ironizáltam
irina

Szia :lol: :lol:
Köszönöm szépen, most viszonylag tűrhető. Beállt, olykor fáj az arcüregem, a fülem, vérzik az orrom, meg ilyenek, de már kezdem megszokni. :lol:

Irina, szerintem kereslet van, lehet rá. :lol:

Az oviban az egyik anyuka mesélte, hogy a kisfia már nagyon hiányolta a gyerekeket, főleg három fiút, köztük ugye B-t is. Ők a dínó csapat. :lol: Nagyon megható volt az egész. Ma végre nagyot játszottak. :lol:

Du. egyébként Bercótól egyfolytában azt hallottam, hogy nagyon fáradt. Nem is lenne csoda, ebben a dögmelegben.

Fősuliról még mindig semmi, persze én sem telefonáltam. Pedig lehet, hogy kellene. :roll:

Na, kezdem a munkát. Pedig nagyon fáradt vagyok. Muszáj!!!
dmaggie

Maggie, kitartás Neked és hajrá!!!
irina

Boldog születésnapot kívánunk Ádinak!!!!!

Tegnap lefeküdtem aludni este orvul.

Hát, az autóút mentálisan eléggé leszív ebben a formában, ha nem alszik a gyerek. És a hangom is elmegy a végére. Vannak kisautói, azokkal néha játszogat, az jó szokott lenni. Megállunk a játszótereknél az autópályák mellett, ott nyomok egy jegeskávét, meg ilyenek...

Irina, harmadik szakma???:)

Maggie, sikerült éjszaka dolgozni?

De R. még este is elég hamar elaludt. Szerintem nem pihente ki még az utat. Most reggel is olyan fáradt volt, hogy fekve mostam a fogát :lol: Csuklott össze, mint a rongybaba. Az öblítésre már felhúzta magát azért ülésbe.

Kép
vindolanda

Vindo, aranyos vagy, köszi! :-)
Jók voltatok akkor az autópályán, mi 2-3 óránként állunk meg, annyit bír ki egyszerre a kocsiban..., na nem is megyünk nagy utakra, de ugye Debrecenig is megálltunk, ami elég vicces.

Eddig annyira nem indult jól a nap, mert este Ádinak elkezdett fájni a lába, és éjjel is fájlalta (és ha fáj valamije, akkor elég nehezen viseli, konkrétan sikításra ébredtünk az éjjel közepén). Az a gyanúnk, hogy elnyomta az izmot, ami begörcsölt (féloldalasan ül mindig a nagyszéken az asztalnál, és tegnap nagyon sokáig ült ott, tiszta piros volt -- a szék nyoma -- utána a lába). Csak az egyiket fájlalja. Úgyhogy délután doki, majd az ünneplés után. Remélem, nem más baj van, mert a lábfájás millió dolog oka lehet.
Szóval ma nincs ovi. A kissütiket elrakjuk, hátha holnapra már jól lesz és elviheti.
irina

Szegény Rugót meg tudom érteni. Én is mint a mosott sz**, éjjel 3-tól nem aludtam, ideges voltam, meg Ádi forgolódott, nyöszörgött, figyeltem, mi van vele.
irina

Szegény Ádi.
Szegény Ti.
Hátha csak elnyomta a lábát. De ha gyorsan nőnek, akkor is fájhat a lábuk. Talán, de ehhez nem értek.

Amúgy innen a szállásunk kb. hét és fél óra útra volt, szóval nem egy igazából nagy távolság. Megálló mindig kettő volt közben, de tény, hogy Rugóval nincs sok baj az úton.

Nekem meg pár telefont kéne intézni. Meg felöltözni.

Szépek lettek a sütik amúgy?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?