Jó reggelt!
Mindig felébredek hétfőn hajnalban, mikor Zsolti készülődik vissza Révfülöpre dolgozni... De most nem maradtam álmos. Tegnap tudtunk kicsit pihenni!

Nemsokára keltem Szelit. Most nem pisilt be éjjel...
Maggie! Allergia...

Rossz lehet.
Szülinap: én mindenképpen külön tartom a családdal, és külön hívom Szeli kis barátait, mert egyszerre nem férne itt el ennyi ember, meg csak káosz lenne az egész. Már igénye van, hogy kiket szeretne meghívni. Tavaly csak névnapot tartottunk a kis barátokkal, már nem is emlékszem, hogy miért...

Szülinap csak családdal volt. Bár akkor volt Zs külföldön, lehet, hogy azért.
Kezdődik az ovi... jönnek a betegségek... Már az egyik anyuka épp írt face-en, hogy nem is jönnek, már az első nap...
Szeli kapott egyszer sminkkészletet, 1-2-szer kifestette magát meg engem, aztán a plüsseit inkább...

Meg apám küldött tavaly karácsonykor egy gyerek műköröm szettet, de nem is ragadt annyira, hogy több napig rajta legyen, 1-2x próbálta rátenni a körmére, de aztán csak elszóródtak. Csillámtetkónak viszont biztosan örülne.
Én még a
szülinapi tortán agyalok, hogy süssek vagy rendeljek, félek, hogy nem lesz időm a 2 napra... már megvan a menü a családnak, egyszerű de kiadós, és remélem, finom is lesz. Szerintem majd a családi szülinapon sütik, a barátira meg rendelek. A közelben van egy cukrász csajszi, aki tavaly Szeli kis barátnőjének gyönyörű póni formájú tortát sütött, szép volt, finom, és nem volt drága. Nem volt az a tipikus cukrászdai mellékíze. Lehet, hogy tőle fogok rendelni.
Ajándék: Szeli Celestia hercegnőt szeretne, ez az egyik vágya, de én olyat biztosan nem veszek, mert semmi értelmét nem látom ilyen áron, hogy beszélni tud...

A másik még a virágtündér barbie, és a sellő barbie, azt talán nem is unná meg olyan hamar, vagy később még többször elővenné.
Vera! Te most végülis hol dolgozol??? Már totál nem követtem...
Tegnap nekünk is volt hajmosás, körömvágás, de tegnap már várta az
ovit, készült rá!

Remélem, jó kedvűen ébred, és simán bemegy!!!!!! +++++++++++++
Piroska! Nekem volt, hogy megengedtem Szelinek, hogy kifesse a körmét (magának akarta), de csak színtelennel, vagy halvány csillogós fehérrel. Párszor kifestette, aztán ennyi volt.

Ha tiltottam volna, biztos annál inkább akarná.