Móni,
képzeld, Didri egyedül fésülködik. És csinál magának copfot (van, hogy hármat is...

), meg van, hogy lecsatolja a copfot, szóval nekem a hajával nem kell tökölni, egy gonddal kevesebb.

De azt kéri, hogy fonjam be. Vasárnap mentünk gyermek istentiszteletre, ő később ért be, odaszaladt hozzám reszketve, hogy őt most ki fogják nevetni, mert csúnyán van befonva a haja (apja fonta be neki

). Aztán a gyerekek odamentek, hogy Didri, ne csináld már, hát úgy vártunk.

Két perc múlva már ő is nevetett. Szerintem az oviba a kis libucik egymást húzzák, hogy jaj, milyen a ruhád meg ilyenek és azért lehetett ez... Micsoda gondok...
Irina,
nem baj, ha megnézeted, mert van olyan is, hogy azért fáj a gyerek lába (a csoportba egy anyuka mesélte, hogy náluk épp ilyen volt), mert a streptococcus fertőzés szövődménye. A streptococcust meg nehéz kimutatni, úgyhogy jobb, ha elviszed. Az ő gyerekének is fájt nagyon, sokat fájt és nem hagyta annyiban, elvitte, aztán milyen jól tette!

Jó, nem kell egyből rosszra gondolni, de jobb a békesség. Attól még lehet, hogy semmi baja.
Nekünk azt mondta az anat tanár, hogy hat éves kor előtt minden gyermek lúdtalpas. Nem tudom... De a hypotóniás gyermeknek ajánlott a harántemelős (Didrinek az kell). Nehéz, mert csomó gyermekorvos ajánlja a harántemelős cipőt, másik meg nem... A szupinált cipők jók, de ha valakinek vékony lábfeje van, nehezen talál, mert ezek általában elég széles talpúak. Mi készíttettünk és úgy sem volt jó...
Viranka
nálunk is van, hogy lemossa mielőtt hozzám jutna... Vagy jön szemtelen mosollyal, látom, hogy sompolyog, akkor sejtem, hogy már megint mi történt... Meg igen, ha csendben van, akkor ott van valami.
Panndi
nem drága a Supy cipő a Brendonban? Didrinek vettem annak idején, de rá hatalmas volt, most Mendi kezdte hordani, szegénykém olyan kis csámpi benne, hogy vennem kell neki egy másikat. Pedig azt gondoltam, hogy egy gyereknek se árthat, hiszen mindegyik lúdtalpas ilyen kicsinek... Fura...
Vindo
nálunk úgy volt, hogy amikor gyógytorna volt, aznap nem vittük. De mondták, hogy vihettük volna, bár mi 11-re értünk volna be. Meg kell kérdezni.
Elfogadták a publikációdat? Gratulaaa!!!!!

Ügyes vagy!

Te nem most írod a doktoridat, igaz?
Móni
mert mikori születésűekre vonatkozik ez az iskolakezdéses mizéria? Nekem nincs azzal bajom, ha hat évesen kezd, csak akkor a többi is akkor kezdjen, mert ha az én gyerekem 1-2 évvel fiatalabb a többieknél, akkor mindig ő fog lemaradni, azt azért nem! De nekünk még csak jövőre az iskolaelőkészítő kezdődik.
Irina
kint vannak Anitjáék? Szokott írni egy másik csoportba, meg kellene nézni, írt-e oda valamit...
Anitja
szegénykém, nem lesz semmi gond, ne aggódj! Elhiszem neked, hogy megvisel, megértelek... De a vizsgálatokon minden OK, nem?
Regina
Szupi, úgy néz ki, hogy most jó időszakod van.

A munkahely szempontjából mindenképpen.

Jó egy tuti munkahely, az soha nem baj.
Én nem fogok tortát sütni. Van tőlünk nem messze egy cukrászda, az utolsó órában féláron olyan torták vannak, hogy az ember megnyalja a 10 ujját utána. Minek kínozzam magam? Nem tudok én jó tortát sütni, még soha nem sikerült... Kinek ez megy, kinek az...
No, kicsit tanulok, mert jövő héten suli... Jaaajjj... Egész jól beosztottuk. Csak ez a vándorlás... Most kitalálták, hogy a nyelvóra kint lesz a IV kerületben. Nekünk az egy óra utazás. Onnan meg mehetünk be a suliba (másfél óra), este utazok egy órát szintén a sulitól... Ez van...