Sziasztok!
Ske!
Dejó, büszke vagyok magamra, h segíthettem…ugyanis még a saját problémáinkat is képtelen vagyok megoldani…

Remélem, h hosszútávon is bejön majd ez a dolog!
Lillus nem mászkál egyébként.
Ditta, Ske!
Én úgy tudom, h az edzés egyáltalán nem befolyásolja a tejcsi mennyiségét, persze ha nem őrült módon csinálja az ember. Viszont valamennyi időnek el kell telnie az edzés és a szopi között, mert olyankor történik vm a tejjel, nemtom mit termel a szervezet…de olvastam erről. Nézzetek utána pontosan, mert nem emlékszem, de talán egy órát kell várni utána…
Eszter!
Sajnos már visszament Norbi, szombaton ment fel pestre, ott még buliztak egyet, és vasárnap hajnalban ment ki a reptérre. De dolgoznak még a szüleim, csak anyukám tanár, így suliszünet volt, apukám meg úgy döntött, h két ünnep között ők sem dolgoznak, mert ő a főnök.
Köszi a lillus dicséretet! A ti gyerkőceid is nagyon édesek!
Kata!
Hmm, akkor nincs ötletem…valszín bele kell majd szoktatni a kiságyába, egyelőre nem szereti, ezért nem alszik benne. Lillussal is most ezt próbáljuk. Az alvásigényükön én is meg vagyok rőkönyödve, ő sem alszik sokat, éjjel kb 6-7órát összesen, napközben pedig max 8-at.
Nálunk a tegnap este már nem alakult olyan jól. Vmkor 8 körül nagyon fájt szegénykémnek a pocakja, így nem is fürcsizett. Majd kb 10kor megpróbáltuk lerakni, kb fél órát hagytuk sírni, de nem nyugodott, így megkönyörültünk rajta, dajkáltuk kicsit, 11kor evett, megint letettük, és csak sírt. Apukám adott neki egy utolsó esélyt, így kb 0.30-kor aludt el a kezében, ezután sikerült úgy letennie, h nem ébredt már fel. 5kor keltünk enni, majd aludtunk tovább 8.30-ig. Innentől kezdve egész nap nagyon jó kislány volt, evett, közben, meg utána is egyfolytában vigyorgott, meg dumált, megzabálom.

Ezután betettem vagy a pihiszékébe, vagy a játszószőnyegre, és elvolt 15-20percet, majd elfáradt, beöltöztettem, be a babakocsiba, elringattam pár percet, be az előszobába, és aludt mint a bunda…délelőtt 2órát, délután 3 órát. De ezt is úgy, h mindig én ébresztem, h egyen, különben nem tudom mennyit aludna, egyszer kipróbálom.

A baj az, h ha nem keltem enni, akkor nem eszik eleget, ezért este csak nyűglődik, mert annyit akar enni, persze nem is fér belé, meg nekem sincs már akkor annyi tejem, főleg, hogy ha nem eszik eleget, akkor nem is termelődik rendesen. Most az 5órai kaja után volt egy kis sírás a pihiszék után, apukám eltologatta kint, de kb 10perc múlva felébredt az előszobában (ott szoktuk hagyni aludni beöltözve), de tologattam 2-3percet bent, és azóta alszik.

Nem tudom milyen lesz az esténk/éjjelünk…