A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Tápénzes papír nálam is elintézve.Megkaptam a formanyomtatványokat a családihoz és az anyaságihoz.Málnalevél teát is beszereztem és egy bögrével meg is ittam már.Hát íze nekem se nem volt jó,se nem rossz...Bár én szeretem a gyógynövényteákat,szóval ez sem fog ki rajtam :D Egyszer már írta valamelyikőtök,hogy a teára az van ráírva,hogy hasmenés esetén belsőleg teaként fogyasztva.Nos,az enyémen is ez van,de a szülésznő mást mondott.Ezek után kíváncsi vagyok a hatására :?
Remélem,jó teát vettem,dehát ezt adták a patikában és az van ráírva:Málnalevél tea....Na majd kiderül!

Lili&ana!A mi autónk is csődöt mondott.Bedöglött a fék :twisted: Ma megrendeltük hozzá a dolgokat,ami ugyan nem sok-10 ezer Ft-de én akkor is dühös vagyok és másra is tudnám költeni azt a pénzt!!!!!!! :twisted: Holnap jön az apukám és a párommal együtt megcsinálják.Még jó,hogy értenek hozzá és nem kell szervízbe vinni.Az már tuti egy vagyon lenne.

Gabka!Tényleg tessék most már pihenni!!!!!!!Irgumm-Burgumm!!!!!

Nekem állítólag egyre lentebb van a pocim,elég sokat fájogatok is.Bár semmi rendszeresség nincs benne,de fáj a derekam is....A kolléganők szerint az arcom is más lett.Állítólag szülés előtt "megváltozik".Bár szerintem ez olyan babona lehet,mint mondjuk a hegyes has=fiú.Azért nagyon kíváncsi vagyok,mikor szeretne a picilány jönni :D Mi már nagyon várjuk és hát én sem bánnám már :D Bár ezzel szerintem mindannyian így vagyunk.

Kaptam ma az egyik kolléganőmtől egy babanaplót.Micimacis és nagyon édes.A terhesség alatt végig vezettem a Pocakos naplót,így ezt is biztos vezetni fogom.Annyira jó,hogy majd a lányom elolvashatja,megnézheti az uh-képeket,hogy hogyan fejlődött,stb.

Kép
demetnik

Mindenkit Üdvözlünk!

Örömteli dolgokon vagyunk túl, most a kommentátor Léna apukája lesz egy pár napig. Vasárnap, 2009 03.15-én 21.55-kor megszületett piciny lányunk LÉNA!!!! :D :D :D :D 8) Csodaszép szerintem :roll:
51 centi a kisasszony és 3140 gramm.
A Feleségem egy igazi HŐS!!!! Nagyon Szeretem!!!!
Nagyon nehéz szülés volt, de a csapat a szülőszobán csodás munkával segített minket mindenben! Mind a ketten jól vannak, egészségesek! :lol: :lol: :D
Néhány kép az Új kis Családról
Kép
Hármasban
Kép
Léna 30 perces
Kép
Léna 12 órás
Kép
30 órás kisasszony
Kép
Pssszt apa, alszom...

Tisa mindenkit Puszil és köszönjük a jókívánságokat!
Meg azt is, hogy szorítottatok Nekünk! :wink: :wink: :wink: [/img]

Kép
Kép
tisa

JAJ MOST SÍROK!!!! :cry: :cry: :cry: :cry: EZEK A HORMONOK!!!!

GRATULÁLOK MÉG EGYSZER EHHEZ A TÜNDÉRI KISLÁNYHOZ!!!!!

ÉLJEN LÉNA BABA!!!!OLYAN SZÉP VAGY A KÉPEKEN!!!!! :D :D :D :D :D

MIKOR JÖHETTEK HAZA? LÉNA APUKÁJA VÁRJUK A VÁLASZT!ÉS PERSZE AZ ÚJ KÉPEKET IS! :wink: :wink: :wink:

Kép

Kép
gabka7926

Nagyon tündéri ez a picilány!Gyönyörű!
Én is szeretnék még egyszer gratulálni!
És Tisa!Te is nagyon jól nézel ki a képen,meg sem látszik rajtad,hogy milyen hosszan vajúdtál!!Szépek vagytok és kész :D

Kép
demetnik

sziasztok.

Léna apu:

köszönjük a képeket,nagyon édes Léna.én is sírok :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

na csajok én elhagytam a nyákdugeszom :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:
és megint kezdek fájni........

Alex szerencsére magához tért.azóta már széttrúgta a bordáim :lol: :lol: :lol: használt a csoki és a "fenyegetés"

annyira várom a csütörtököt,hogy csak na.kiváncsi vagyok értek e valamit a fájásaim............

demetnik:

igen szokták mondani hogy szülés előtt eltorzul az arc.hát nekem Patrikkal már 20 nappal a szülés előtt el volt torzulva,mindenki azt mondta nincs nekem már 2 hetem.....aztán még túl is hordtam :roll: :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

ja áttírtam a számom,nyugodtan menthetitek az enyém is.éjjel nappal be vagyok kappolva :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
ettike

Nagyon szépek vagytok Tisa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gratulálok még egyszer!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Szüljetek csak lányok, legalább nekem is erőt ad!

Ma már egyszerűen szétbőgtem az agyam, mert nem megy a tanulás és már ki vagyok készülve...amit tegnap megtanultam, ma arról fogalmam sincs...pedig egyész nap a rohadt tételek felett ültem
Nem tudok odakoncenrtálni, mindig máson jár az agyam... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Elegem van..............................................................................

Legalább jó híreket szeretnék olvasni!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol:
Sok szép kisbabát!!!!!

Gabka ez rád nem vonatkozik!!Te pihenj!!!!!!!!!!!!!!!

Kórházba lévőknek kitartást!!!!

:lol:

Kép

Kép
tasin

Léna apuka : Gratulálunk Nektek. Nagyon édi Léna baba.
Puszi Tisana.

Hát hihetetlen hogy Ő már túl van rajta. Mi is tul leszünk rajta ezek szerint.

Demetnik, nekünk csak az alkatrész került ennyibe, sajnos. A férjemnek autószerelő a végzettsége, mi sem visszük szervízbe már egy jó ideje az autónkat!

Most megint van valami fájdalmam a hasam alján, ugy bekeményedik ilyenkor, és a fenekét pedig kidugja a drága.
Olyan ufosan néz ki ilyenkor a hasam,h ogy csak na.

Nekem semmi bajom nincsen a málna levél teával, amugy lehet ízesíteni nyugodtan. Nekem nincsen hasmenésem tőle. Legalább tudok menni tőle a wc-re, de így is csak 2 naponta.
Nekem is az van ráírva a teára amit Ti mondtatok, de biztos jó arra is. Majd kiderül.

Kép
lili&ana

Hát csak sikerült megríkatni :D :D :D

icamica

Tisa! Gyönyörű a lányotok! Még egyszer nagyon gratulálok hozzá!

KépKép
annaszuszi

Itt vagyok "megszépülve" a hajam, de már kezdek torzulni nagyon, meg vizesedek, a szám teljsen ki van fordulva és az orrom amit elvileg szinte nem is lehetet látni akkora...

Kép Nagy a has

Kép

Kép

Egyre jobban érzem hogy oda lent valami történi, nyilalások vannak, nem tudom mi lehet az gondolom fészkelődik befelé.

Kép
lili&ana

Tisa!

Léna baba gyönyörű. :D Nagyon szép család vagytok.

Kikocska!

Utána én is rájöttem, hogy Erős Antónia volt... De miután elmentél, még betoppant Héder Barna is a feleségével... Úgy látszik ez egy ilyen nap volt.

Kár hogy jövő héten hétfőn mész NST-re. nekem kedden kell. Összefuthattunk volna megint.
Bár, ha tartom magam a tervhez, akkor én i szülök jövő hét csütörtökön. :D Akkor max babázunk együtt. :D

Ja, és Te sem panaszkokdhatsz. Mármint ami a csinosságot illeti. (A többiek nem is tudják, mert magadról nem teszel fel képet.)

Ettike!

Hogy vagy? Nyákdugó elhagyást követte egyéb esemény is?

Lili!

Mi is egészen sokat fizettünk legutóbb a szervízben, és ez csak karosszéria volt. Most már rendes szervízbe is el kellen vibónni az autót. Olajcsere és hasonlók. Van valami a futóművel is, de én nem értek hozzá.
Vendég

Ez a kislány tényleg gyönyörűséges! és nagyon látszik, hogy kislány!!! kicsi léna :) éljen éljen! dejó, hogy most már egyre több ilyen kép lesz :) feldobta valami a napom megint :)

a vatera ugyanis hozott egy olyan szabályt, amitől nem lesz érdemes ruhákat árulnom, nem akarok ugyanis annyira drága lenni... minden aukció után kell fizetni, és így nem fog nekem ez menni, most eléggé magam alatt vagyok, mert pont most vettem ugye meg a tavaszi-nyári cuccokat, és a teljes haszon abban van. még jó, hogy nem dolgoztam vele annyit, hogy feltöltsem, még bosszúsabb lennék...

cat, köszi, de asszem inkább a jóindulat beszél belőled :) elég lepukkant vagyok mostanában... nem tudom, miért mondták a hétfőt egyébként. talán mert csüt úgyis bent leszek... de végülis mehetek kedden is, úgysem érdekel senkit, úgy vettem észre.

tasin, próbáld kicsit könnyedébben venni, mi van, ha megbuksz? Istenem, majd államvizsgázol fél év múlva. vagy van jelentősége? de szerintem semmi tudással is át fognak engedni... nagyon át tudom élni a bánatod egyébként, rossz dolog az államvizsga... elfelejtettem, mi is leszel ha nagy leszel?

annaszuszi:
http://www.magyarorszag.hu/allampolgar/ ... umok?abc=G
ez most pont gyed, gyes, (g betű) de megtalálod a többit is a betűrendes mutatóban! :)

na, szép estét, menjenek szülni a szülniakarók!

kikocska

Kikocska: teszvesz nem jó? Ugyanolyan népszerű, mint a vatera. Én is megkaptam a feltöltési díjas levelet, de én csak vásárló vagyok.
Köszi a dokumentumos oldalt, más ügyeinkre is megtaláltam a megfelelő okmányokat. :D

icamica

Sziasztok!

Léna apa!
Gratulálok a gyönyörű családodhoz :-) Kislányotok nagyon szép és igazi csajós arca van.. :-) Tisa pedig tényleg nagyon ügyes volt. Mégegyszer Gratulálok...

Ettike!
Nekem kolinál este elment a dugesz és fél egykor meg ment a víz. Hátha Te leszel a következ :-) Pihizz. Beni baba is estére kicsit összeszedte magát, bár nem a régi örökmozgom...

Kikocs!
Én is meglepődök minden nap, hogy nem történik semmi..... Kezdek befordulni Tőle. Azt mondta a doki is szülnő is hamar baba lesz.... most már kételkedem......
De nayon jó, hogy így mindent megbeszéltetek a dokival. A jövő hét csüt meg úristen mindjárt itt van.....

Cat!
Mi lesz Egerrel? Végül mész? Tök jó eredményeitek lettek.

Kocska!
Mi van Veled?

Gabka!
Nagyon ügyi vagy, de azért pihiz nálatok még maradhatna egy picit a baba....

Tasin!
Tarts ki. Nem lehetne, hogy tarts egy két nap pihit hát ha akkor tudnál megint tanulni..

Szóval nálam semmi. Újra nagyon megy a hasam, de már nem hiszem hogy van jelentősége. Most már csak a csüt várom történt e változás belül vagy nem. .....Még egy bajom van. Szegény Beni ha megszületnepont szombaton lenne a névnapja. És ez akkora kicseszés nem??? Szerintetek válaszunk másik nevet vagy már hagyjuk??? Csak az a baj hogy 9 hónapja így szólítom nehezen tudnék mást elképzelni.......

na megyek. Jó éjt. Remélem vagy Eda vagy Ettike megszültök az éjjel.

Puszi

Kép

Kép
sziszike22

sziasztok.

azt hiszem haladunk.
fél 6 kor elkezdett fájdogálni a pocim,rendszertelenül.7-kor abbamaradt.
aztán fél 9-kor azt vettem észre hogy már 2 szer egymás utánn kb olyan idő elteltével fáj.elkezdtem nézni az órát.
ééés igen.pont 10 percenként éreztem,azóta szépen sűrüsödik,nem túl erősek de szépen haladunk.Pont mint Patrikkal annó,csak vele 5 percesekkel indult.
nagyon kiváncsi vagyok mi lessz.most még várok,ha erősödnek akkor lassan áttnézem a cuccom,elmegyek beretválkozni,tusolni.indulni nem szeretnék koránn mert ha leállna sem jöhetnék már haza.

majd még írok hogy mi van.

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Timi mindenkinek szurkol a szüléshez, és üzeni Nektek, hogy lehet hívni nyugodtan!!!

A MÁVban szülőknek üzenjük, hogy mindent adnak! Nem kellett még semmit használni a bevitt dolgok közül a gyereknek. A mostani tapasztalat szerint a a szülés után Timinek a MOLIMED betét vált be a legjobban, bátran ajánlja Timi mindenkinek.

Leírom (megpróbálom) a történteket:

Reggel 06.40-kor kiment timi a mosdóba, apa meg nyugtázta az ébredést és majdnem vissza aludt, amikor anyának más volt a hangja ahogy mondta "SAANYÍÍ". kirohantam, és hát a magzatvíz csordogált.
Amíg apa megitta a kávéját, anya megmosakodott, és irány a kórházba!
Fél nyolctól 13.00-ig várakoztunk, hátha tágul a méhszáj, de teljesen tárt maradt, kő kemény és 3 centi. Magától nem akart tágulni, fájások pedig egyáltalán nem voltak!
Infúziót kapott Timi 13-kor, és beindították a fájásokat, 1 óra múlva már látható jelei voltak Timi arcán a CTG-s "puputevéknek", :x de semmit nem tágult :cry:
A fájások erősödtek és 15.30-kor jött a kád!!! Csajok nem hiszitek el, de ez óriási segítség!!!!! Ha van lehetőség ne hagyjátok ki! Csak apa és anya volt bent a szobában, a szemérmességet felejtsétek el, Timin sem volt ruha... :oops: Akkor már perces fájásai voltak nagyon nagy fájdalmakkal (TIMI NEM IS EMLÉKSZIK MÁR EZEKRE). A méhszáj 1 centis lett és bő 2 újjnyi de már 17.00 volt. Ez volt a legkeményebb 1,5 óra. A szülésznőnk Ildi ajánlotta az EDÁt mert nagyon kimerültek volna mind a ketten, és akkor császár lett volna a vége.
Apa lefogta Timit az epidurálhoz, és két fájás közben beadta az ügyes altatóorvos 25 mp alatt. (Mindenkinek üzenjük: NEM IS FÁJ!!!) Ez csodaszer volt megindult a tágulás 1-2 óra alatt 4-5 újjnyira. :D :D :D
Nagyon jól elnyomta a fájdalmakat, és egy kis erőt gyűjtött anya. A nyomós időszak 21.20-tól kezdődtek, és ekkor apa már látta a kis fején a hajat... Nehéz 35 perc következett, mert Léna (ahogyan a 4D-s képeken láttuk) a kezével az állát támasztotta, amikor a feje végre kibújt. A válla emiatt beszorult, és a doki már Timi hasán ugrált, szó szerint, hogy kilökje a kisasszonyt... húhh, látni is meredek volt amit a szakavatott kéz művelt. Aztán egyszercsak a pocira került a kis Léna... :lol: Mindketten pityeregtünk a boldogságtól, de nagyon kimerült a picike... elvitte a gyerekorvos, apa meg utána rohant, hohy mondja már mi van... Dörzsölgette a hátát, oxigént kapott, de 15 perc után bepójázva anyának visszaadták..... :D :D :D :D :D

Hát a gátmetszés 1 másodperc volt, attól sem kell tartani, minden más fontosabb ilyenkor, és nem is érezte Timi. A méhnyaka megrepedt a szüléskor, de felszívódóval megfoltozta a doki. A gát is gyorsan gyógyul már.

ZSU: nem kell ruha a kádhoz!!! 8)

És végül minden leendő Apának: Óriási élmény bent lenni, és aktívan segíteni amiben csak lehet... nincs ennél szebb élmény... az első heng a gyerektől, az első pillantások.... leírhatatlan!!!! :D :lol: :D

Kép

Kép [/img]

Kép
Kép
tisa

Na mivel kinyírtam a kenyérpiritómat, és ne kelljen kidobni a kifli,kenyér,cipő,pogi maradékokat,mindet megcsináltam bundáskenyérnek,persze lilahagymával. Nem update1es assszem:) De jóóóóó!

Ettiek mért alszotok külön?

Gabka ezért tényleg jár a piccccs@nrúgáááás!!

Igen Kikocska, mert TE nem nagyon hasonlítasz a fényképedre,mert csak a törpéidet nézhettük meg,és ezen kívül még nem voltunk méltóak megtekinteni a képesebbik feled.

Tisa apuka úristen de szépek és boldogok vagytok! Mi csak ezen bőgni tudunk, de jóóóó nektek! Nem semmi ilyen apukát, hogy a türelmetlen kismamiknak is rak fel képeket, nagyon szépen köszönjük! Nem véletlenül igyekezett Léna kifelé meglátni titeket

Jajjj Ettike lehetsz a 2ős fronthatással eredményeként a köv. babás.

Lili szép vagy,de gyanús….lehet áll be épp a törpéd a helyére.

Kikocska teszvesz sem jó? Vagy csinálj te is egy saját honlapot, és linkeld meg minden kismamis oldalra, hoxán is, úgy is megnézi mindenki.

kocska

Tisa apa: Elolvastam férjemnek a leírást,Ő is bent lesz és neki is kicsordult a könny a szeméből.
Nem tudom hogy lesz-e SOTE-n kád de zuhanyzó van, ugyhogy legfeljebb ott leszek.
Azért nem semmi milyen egy szülés, és nagyon ügyi volt Timi.

Kocska

igen én is ezt érzem, hogy Sára baba már nagyon aktívan bujik befelé a helyére, nagyon kiváncsi leszek pénteken mit mutat, ha addig kibírjuk.

Lányok azon gondolkodtam, hogyha elmegy a magzatvízünk akkor szárazon szüljük meg a babánkat? Tudom hogy még ott va a burok de akkor is, nem sokkal nehezebb víz nélkül? MErt az orvosok csak burkot szoktak repeszteni?! Nem?! Bár a burokrepesztés is curvára fáj - gondolom.!

Kép
lili&ana

Most látom,azaz most olvastam és már nemis látok....
Jajj,olyan jóóó nektek :) :) :) :)

Ettike te meg hol tartasz?

kocska

Lili&ana:
A burokrepesztés nem fájdalmas, ha magától reped az sem fájdalmas. Száraz pedig nem lehet, mindig marad annyi síkos máz, és kevés magzatvít, ami segít kicsusszanni, meg olajjal locsolnak amikor látszik a feje a gyereknek.

Kép
Kép
tisa

kocska:

Patrik csak velem hajlandó aludni,apa meg nemtud úgy hogy a gyerek köztünk van.így áttvittük a franciaágyat a kisszobába és ott alszom Patrikkal.visszajöhetnék mikor elaludt de nincs szivem otthagyni,hiányzik a szuszogása.apával tudok 1-2 év múlva is aludni,de Patriknak akkor már "ciki" lessz.így kihasználom.

Léna apa:

olyan édes Léna.remélem holnap már én is babázok.
nem lehetett könnyű szülés....minden elismerésem Tisáé.

jelentem enyhény sziszegős 5 perceseknél járunk.
apát még elfektettem,én játszom.most azon filózom hogy anyumat mikor hívjam......na meg anyósnak mikor szóljak ha jönni kell.
mivel szándékomban állt besétálni a kórházba,de ebben már nem vagyok olyan biztos.(15 perc gyalog,kismamatempóban)de nem tudom,nincs kedvem sétálni.

jó lenne ha 1-1,5 óra múlva szépen elkezdene folyni a vizem,akkor már tutira biztos lennék a dolgomban,mert hiába 2. nem tudom eldönteni hogy elindult-e Alex :? :? :? :roll: :roll: :roll:

Kép
Kép
ettike

Nem most kéne a kádba ülj,hogy elmúlik vagy nem?Mert ha nem josló, nekem mindenhol azt mondták,hogy az 5percesnél kell elinduljak a kórházba.És a párod nem tudja, vagy hogy tud nyugodtan aludni?Anyud sem tudja hol tartasz?
Írd csak be gyors a telszámom a telcsidbe és csak úgy indulj el!!!

kocska

rendben írom.

nem szeretek zörögni mikor Patrik alszik,panelban meg ííírtóra kihallatszik ahogy folyatom a vizet.de lassan becsüccsenek.
ha már nem enyhén sziszegős 5 percesek lennének akkor nem ülnék itt ilyen nyugodtan..
párom gyorsan legurított 2 sört mikor mondtam neki így nem nehéz aludni :lol: :lol: :lol: :lol: anyum meg csak itt sürögne forogna,nem tud halkan lenni.meg had aludjon még.ha felhívom 5 perc alatt itt van.

Kép
Kép
ettike

Okés akkor majd én idegeskedek és aggódok miattad, ha már te ilyen marha nyugis vagy :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

gyors helyzetjelentés:

éfélkor beleültem egy kád melegvízbe,fájások enyhültek,már készültem lefeküdni mikor ujraindultak erősebben,pár 5 perces utánn bivajerős 3 percesekkel folytattuk.apát keltettem.Patrik is felkelt,nem tudom visszaaltatni(érzi aranyom)anyum most hívom.
már folyamatosan fáj,szünetnek azt veszem mikor elviselhető.......
ha ez nem igazi szülés akkor nem tudom mi az........remélem délelőtt már babázok.

ha van valami kocskának küldöm az sms-t.

Kép
Kép
ettike

Hú Ettike!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez nem semmi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tökre drukkolok!!!

Akkor ma megint itt kotlok majd a gép előtt!!!!!
:lol: :lol: :lol:

Léna anyu és Léna apu!!
Nagyon ügyik voltatok és a kiscsaj is gyönyörű!!!! :lol: :lol: :wink:

Nagyon meghatódtam én is!!Egyből jobb kedvem lett és elfelejtettem a hülye sulit!!!!Már nagyon várom én is ezt a pillanatot, de én még kértem Mirától 3 hét türelmet!!!!! :D :D

Sziszike!Kikocska!

Persze próbálom lazábban venni, csak én az a beszari tipusú vizsgázós vagyok!! :oops: :oops:
Nem az a menő, majd lesz valahogy!!!
De ma egy kicsit nyugodtabb vagyok( még egy darabig)
:roll:

Liliana!

Nekem a magzatburok egyszer repedt, egyszer repesztették és egyik sem fájt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Csak egy kis pukkanást hallottam...nem is tudtam ( elsőnek) hogy ez most az vagy bepisiltem???? :oops: :oops:
Mivel a babák eléggé lennt vannak már ilyenkor tőlük nem tud azért az összes magzatvíz kifolyni, marad benne, hogy ne legyen száraz...
:shock:
szóval ez a szülés leggevésbé fájdalmas pillanata!! :roll: :roll:

Kép

Kép
tasin

Vajon mi van Ettikével? Babázik már?
Szerintem igen. :)

Lili!

Nekem Be ninél burkot repesztettek, úgy idították meg a szülést. Semmit nem lehet érezni belőle.

Léna Apu!

Köszi a történetet. Olyan jó, hogy vannak apukák, akik ilyen lelkesek. NAgyon ügyesek voltatok.

Nekem ma reggel 2 kilóval többet mutatott a mérleg, mit tegnap. NAgyon lekezdtem vizesedni, és ez nem tetszik. A vérnyomásom viszont tökéletes: 120/70 körüli.
Tegnap fehérje sem volt a vizeletben, így most azon gondolkodom, mivel tudnám kiűzni a vizet a testemből. Szelleműző helyett vízűző leszek.
Vendég

Léna Apa: Gyönyörű a kicsi Lányotok és minden elismerésem a tiétek, ahogy olvasom nem volt egyszerű szülés. Annyira megható, hogy milyen szeretettel írsz róluk, én is itt pityergek :)

Ééés, micsoda hírek már megint:)
Ettike: +++++++++++++++++++++++++, bár azóta már biztosan a karjaidban tarthatod a kisfiad :) Kocska: Nincs még hír?

Aztamindenit, ez tényleg kezd komolyra fordulni :roll: Bár ahhoz képest, hogy koraszüléssel ijesztgettek, Janka nem igyekszik kifelé. Épp azon gondolkodtam, hogy ha éjjel a wc-n menne el a nyákdugó, észre sem venném, mert nem szoktam villanyt kapcsolni.

Kép

Kép
sildi83

Szerintem lehet, hogy Kocska még alszik, és azért nem kapunk híreket Ettikéről.
Vendég

grr, kocska kelj fel :D

kikocska

Sziasztok!

tegnap nem jöttem mert mindenfélét intéztem egész nap erre ilyen pityergősen kezdtem a reggelt! Persze az öröm könnyei voltak hogy Lénáékat olvastam!
Köszönjük a beszámolót! :)

Ettike +++++++++++++++++
Nagyon veled vagyok! Izgi hogy így leírtrad éjjel ami történt!
Remélem hamar meglesztek! :)

Puszi

KépKép
KépKép

Bogi, Csanád és Szabina
boglarkabiro

Le kell ugranom a védőnőhöz, remélem mire hazaérek, lesznek hírek :)

Kép

Kép
sildi83

Lányok!

Új táblázat nem kellene a babáknak?

Vagy csak a régibe beírni a születési adatokat?
Vendég

Cat!

Tegnap én már beírtam a táblázatba Léna adatait.
De természetesen csinálhatunk új táblát is, ahogy szeretnétek!
:lol: :lol: :lol:
Olyan jó volt, hogy az előző hónapi topicokban is lehetett látni, ahogy fogynak a kismamák és egyre több a baba!!!! :lol: :lol:
És most már nálunk is így lesz!! :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

Húúúúú, Ettike, hajrá!
Várjuk a híreket! (Most akkor tuti szül szerintetek?? :roll: :oops: )

Sanyi, köszi az infokat, nagyon szépek vagytok! Milyen kis mázas még Léna az első képen!!! :wink:
Mikor jöhetnek haza a lányok?

Tábli: én szívesen megcsinálom, ha gondoljátok (én úgyis végig itt leszek sztem :roll: ). Mi legyen benne?
Nick, szül.idő, név, súly, hossz, szülés módja elég??? Sztem ennek nem kell gmailesnek lennie, mit gondoltok?

Zsu
svs

Jó reggelt!!!

Léna Apu én is nagyon gratulálok Nektek! Nagy szépséges a kicsilány :) Ezek után már én is egyre jobban izgulok,meg várom a végét.

Ettike nagyon eltűnt,ez nagyon szülésgyanús a leírtak alapján. Reméljük minden ok Vele. Sok +++++++++++++++++

dharma

Ja erről jut eszembe!!

Kikocska! valaki kitörölte a Te és az én második soromat a 2. gyerkőcről, biztos azt hitték, hogy üres sor a csillagok miatt.....
Én már beirtam újra az enyémet, de most egy sorba.....
a Te adataidat nem tudtam, így nézd már meg légyszi!! :lol:

Kép

Kép
tasin

SVS!

Jó ötlet!!
Szerintem még írjuk be a várható születési időt is hogy lássuk elviekben ki jön..
Felül lehetne akik már megszültek születési idő szerint, egy alsó táblában meg a várakozók kiirás szerint.. :lol: :lol: :lol:

Azt hiszem ilyeneket láttam a márciusiaknál is..

De nekem jó máshogy is!! :lol: :lol:

Kép

Kép
tasin

El is kezdtem csinálgatni, csak egyelőre nem bírom értelmesen feltenni ide. :? :oops: Van vkinek erre vonatkozó ötlete?

Zsu
svs

írtam egy smst ettikének, hogy kocska alszik még, mi meg lerágjuk a körmünket. remélem jön válasz :)

Sanyi, nagyon köszönjük a beszámolót, és nagyon jó, hogy ilyen jó emlék, és még nagyobb tisztelője lettél a feleségednek :) jó a csodát együtt átélni :) és boldog névnapot is! ;)

liliana, burokrepesztés egyátalán nem fáj. ami fáj, az ha tágítanak vizsgálat közben. az nagyon. és szülés közben is folyamatosan termelődik a magzatvíz, és ha ott a buksi a kijáratnál, az eltorlaszolja.

kocska, a teszvesz ugyenezt bevezette most, valszeg ugyanaz vette meg, valami dél afrikai cég. de nem is ez a lényeg, hanem hogy kb 400 ruhát feltöltöttem, ami most fent van, és ez nagyon kemény meló volt, mindent lefkényképezni, lemérni, kis leírást csinálni róla, és most ez megy a kukába pár hét múlva. de 8000ft lenne havonta ez a feltöltési költség, ha nincs időm dolgozni, újakat töltögetni, meg mondjuk szezon közepe van, van hónap, hogy kb ennyi a bevétel... a férjem csinál majd nekem egy webáruházat (mire jó a programozó a családban?) meg van a zsibvasar.hu, oda elnézek majd, most mindenki odamegy, biztos jól fel fog futni, az ingyenes -egyenlőre, jutalék sincsen. dehát most nem állok neki, nem ez a legfontosabb, hanem a misi, csak rosszkor jött, mert pénz is kellene, meg szezonváltás is van, pont mennének a tavaszi-nyári szerkók, amik tavaly megmaradtak :(

tasin köszi, csináltam új sort :) és egyél olyan sedatif pc-t, mi leszarom tablettának hívjuk, hátha segít kicsit lazítani. én is parázós vagyok egyébként, megértelek...

cat, petrezselyem :) jó sok! meg torma, meg bodzaszörp. meg sok sok ivás. a vizesedés jó jel egyébként, hátha tényleg összefutunk csütörtökön ;)

jön ma a húgom. vagy írtam? sőt, lehet, hétvégén a nővérem is, mert gergő dolgozik... társaságra van szükségem meg nyugalomra. és hogy megcsinálják helyettem a feladataimat. egy lusta tehén vagyok.

nesztek kép nektek. asszem az esküvőn is készült rólam, de az nincs rajta a gépemen. ez egy karácsonyi, talán akkori az utolsó :) nincsenek is nagyon rólam képek, ha van, abban sincs köszönet. egyébként a gyerekekről is egyre kevesebb, inkább videót csinálok amúgy is, mert egy pillanatra is alig állnak meg, mire előveszem a gépet, oda a pillanat.
Kép

hmmm ettike nem válaszol, remélem nem császározzák... úúúúgy drukkolok neki a rendes szülésért!
Edáról semmi hír?

kikocska

Léna Apu, és Anyu nagyon gratulálok Nektek, mindjárt beszélek az ájulós férjemmel, milyen hősies csodálatos dolog is ez :) Gyönyörű baba, Tisa is, semmi nem látszik az arcán abból, mennyit kellett szenvednie. Sok sok boldogságot, gyönyörűek vagytok!

Ettikéért is nagyon izgulok, remélem minden rendben megy. Ooooolyan izgi!!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

sziasztok.

én vagyok.
fájások a kórházba érkezés utánn nemsokkal leáltak,na jó nem teljesen de 25-ös volt a legerősebb,ha azt veszem akkor előtte volt vagy 80-as is.
tuti ami 100 benn maradtam hátha.......reggel jött dokibá és megbeszéltük hogy felesleges ma szekálni Alexot úgyis megyek holnap nst-re.1 újnyira tágultam az egész északás fájás utánn......
a víz tiszta,babuval minden ok.
ha újra erősödnek a fájások akkor gyorsan be kell mennem még ma,hogy dokibá rájuk tudjon segíteni.ha csak ilyen gyengék lesznek akkor holnap ha olyan az nst akkor,akkor maradok.nagyon izgi.kicsit csalódtam,direkt nem kapkodtam el az indulást és a végén ez lett a vesztem..........
ha bemegyek mondjuk éjjel 1 kor,akkor most már babázok......de hát nem akartam annyira kicseszni a mamákkal.

mindegy,ez van.
megyek elfekszem kicsit mert tegnap reggel óta nem aludtam.

Kép
Kép
ettike

Nahát, Ettike, én már meg voltam győződve, hogy Alex-hírre jövök haza. Ilyen sűrű és erős fájások után mégsincs szülés? Épp emiatt vagyok bajban én is, hogy honnan tudjam mikor fordítsam haza Apát. Merthát nem hagyhatja csak úgy ott a kiszállítást, nem örülne a főnöke, ha sokszor vaklármáznék. Épp ezért bízom benne, hogy hétvégén szeretne előbújni, vagy valamelyik este.

Kikocska: Nahát, de jó Téged is látni! :)

Kép

Kép
sildi83

Ettike jó hogy te előbb ideértél, mint én :lol: :lol:
Lehet hülyeséget kérdek :Most akkor amiatt, hogy sokáig húztad otthon, elnyomtad a szülést? Vagy csak jóslók lettek volna?
De nagyon örültem az üzidnek, hogy nincs gond, de én nem ezt a számod mentettem el.
Lehet, hogy ez a vihar, meg fronthatás szórakozik velünk? Én is az éjszaka felkeltem 4szer,hogy megmeredt a hasam és mozdulni sem bírtam. Olyan keményedés,mint napközben,de eddig ilyenre még nem ébredtem. Lehet ezek a jóslók?
Itt még mindig tépi a szél a fákat, meg a redőnyömet. Sűvít a szél, mint valami horrorfilmben.

Cat én is lilahagymát eszek már mindenhez szinte és még reggelre sem megy le a bokámból a víz.

Ildi ezen én is gondolkodtam, mert én sem kapcsolok villanyt.
Na ezt gyors elküldöm,mert megjött a körmözés.

kocska

Hú micsoda események!

Léna-apu gratulálok, nagyon szép Léna, és a szülést is nagyon megható volt olvasni!
Ettike: nagyon drukkoltam az olvasás alatt, de látom már otthon vagy.Próbálj pihenni!
Gesztenye: mi is voltunk a szülés felkészítőn :D Már meg is néztem a szülőszobáról az új képeket.

Kép
Kép
gaba_30

Jó reggelt Mindenkinek!

Sanyi! Köszönjük az élménybeszámolódat! Szerintem nincs olyan utolsó hónapjában lévő kismama, aki ezen nem érzékenyült el... és a képek!!! Feladtad a többi apukának a leckét! :D

Kikocska! Köszönöm szépen! Próbálom apának előkészíteni az ügyintézéshez a dolgokat. Igaziból én sem látom át, hogy mit miután érdemes intézni, s mikor. Pedig én olyan büszke szoktam lenni magamra, hogy mindent olyan logikusan meg tudok szervezni. Most meg mindent olyan nyögve-nyelősen intézek. Még az a fránya házassági sincs meg... na remélem délutánra azért megszerzem!

Lili! Te tényleg lehet, hogy már lassan babázol.

Cat! Én is ilyen hirtelen kezdtem vizesedni. Múlt csütörtökön, s azóta minden nap. Mivel reggelre többé-kevésbé lemegy a lábamról annyira nem aggódok, de ha a vízűzésre találsz valami praktikát, azt én is megköszönném.
.......most látom Kikocs praktikáit... de honnan szerzek bodzaszörpöt. Azt most tényleg úgy innék!

Ettike! Ne aggódj! Előbb-utóbb úgy is kijön :wink:

KépKép
annaszuszi

Sziasztok!

Oh Ettike nagyon sajnálom..... DE legalább haza jöhettél otthon még is jobb pihenni. Pihizz ma nagyon sokat hátha újra indul és akkor hósszú napod lesz. Dokid meg majd holnap megmondja mi legyen.... De szerintem hétvégr már kint lesz Alex baba! Tarts ki!

Most írtam Eda-nak válasz
"Nem rég a nyákdugó elment azóta kicsit vérezgetek. Aburok még ép, nincsen fájás, ép a víz, 1 ujjnyni még mindig, jó a ctg. Most pihizek, mert éjjel kevesett aludtam. görcöslgetett"

Eda szituja hasonló mint nekem két éve kolival.... Szerintem hétvégére nála is meg lesz. csak nagyon lassan haladnak....

Tisa apu (Sanyi)
Nagyon megható hogy ilyen szépen élted meg a szüléseteket. És az egész olyan jó volt olvasni.... Teljesen oda vagyok. Még mindig gyönyörű a családod. Mikor engedik csajókat haza?

Kikocs!
Te olyan bolond vagy. Szerintem nagyon csini vagy :-) Segítség már nálam is van.... De használd ki és tényleg pihenjél...

Eda még írt egyet, hogy puszil mindenkit :-)

na reggel úgy kelltem fel, hogy megbeszéltem magammal én úgy se szülök majd csak egy-két hét múlva (kicsit lemondtam a dologról) . Erre egymás után 3x hasmenés. Azóta derékfájás alhasi görcsi. Meg marhára huz lefele...., rendszer még nincs bennük. Szóval szerintem megint csak erős jósolgatás.... Most már nagyon várom a holnapot hogy mit mond doki meg a ctg mit mutatt....

na lépek.
fözök vasalok....

puszi mindenkinek és kitartás a várakozoknak

Kép

Kép
sziszike22

Jó reggelt mindenkinek!

Ettike:
Kitartás, mi szurkolunk :wink:

A lányok csütörtök estére jöhetnek haza, de mivel Léna nygyon magas értékekkel sárgult be, tegnap 23-óta kék fény terápiát meg gyógyszert kap :roll: . Elvitték Anyától, persze ki is bukott ettől a Szerelmem. Az az erős anyai kötődés... De aztán tudott pihenni, no meg átmehet megnézni bármikor. :lol: Ha lassan hat a kezelés, akkor péntek lehet a hazajövetelből.

Apukák: 8) Csak vagányan..,. hajrá. 8) 8)

Kép
Kép
tisa

sziasztok.

ennyit tudtam aludni :? :? :? :? :? leszakad a derekam........

kocska:

hihi,párommal véletlenül telót cseréltünk :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: ő sem figyelte és én sem hogy rosszat dobunk a pakkba :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
ha előbb bementem volna,mikor olyan jóóó erős 3 perceseim votak akkor infúzióval rásegített volna a doki,így mire beért addigra szinte teljesen leálltak és ha kaptam volna is infuziót nagy valósznűséggel császi lett volna,azt meg ugye nem akarom,Alex is ráér még,így most várunk.azt hogy miért állt le lemtudom,lehet az izgalom miatt is,vagy akár azért mert Patrik úgy sírt utánnam,és valahol belül ez kikapcsolt bennem valamit.....vagy nemtom

de amúgy a buksija nagyon lenn van.szóval készül ő kifele,csak lassan.

Kép
Kép
ettike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?