Hahó!
Ideértem én is végre

Tegnap alig voltunk itthon, azért nem tudtam jönni.
Bene pár napja rendes gyerek lett, ami a reggeli kelést illeti, biztos az óraátállításhoz van köze, eddig mindig fél7 körül kelt, mostanság viszont fél8-8 körül

Na nehogy elszóljam

Jól esik egy kicsit tovább lustálkodni nekem is
A Kecskeméti babaitalok a dm-ben csak 219 Ft-ba kerülnek, én tegnap vettem mindegyikből egyet, majd szép fokozatosan kipróbálgatjuk őket. Az almalé nagyon megfogta Bene pocakját (pedig nem sokat, olyan 20-30 ml ivott), tegnap kúppal segítettünk neki, már lassan egy hete nem kakilt, láttam, hogy kínozza szegénykémet

Szóval azt inkább hanyagolom, legalább is magában, majd keverek hozzá valami más gyümit, mondjuk barackot. Sosem gondoltam volna az almáról ezt

Tegnap kapott pár kanál barackot, azt is nagyon cuppogta, szerintem ő is megenne már mindent, amit csak lát, mint Bibi, látom a sóvárgást a szemében, mikor eszünk
Keresztelő: mi reformátusok vagyunk, szerintem nem lesz gond a névvel, legalább is remélem

Ráadásul a sógorom fogja keresztelni (párom nővérének a férje), ő is adott össze minket

Nálunk júniusban lesz esedékes, lassan nem ártana nekünk sem fixálni, mert nem az ő templomukban, hanem Debrecenben lesz, így kell egyeztetni az ottani lelkésszel is - azt már beszéltük, hogy lehet ott, úgy is, hogy más lelkész keresztel, de még időpontunk nincs.
A ruha viszont jó kérdés, már én is gondolkodtam rajta. Lányoknak olyan kis édes ruhákat láttam a múltkor a minimanóban is, fiúknak pedig ing-mellény-kisnadrág variációk vannak. Remélem találunk megfelelőt, de megvenni még én sem merem, ki tudja, mennyit nő még addig.
Kati, ez a dongós sztori, édes a nagylányod

A jövő környezetvédője
Míra nagyon kis édes

Tényleg kis kopi, de szerintem jól áll neki

Majd lesz még sok haja, amit utál majd fésülgetni, visszasírod még a hajatlan időszakot
Remélem nem kapsz büntit!!! Mi hétvégén véletlenül egy felhajtóval hamarabb mentünk fel az M1-re Biatorbágynál, ott, ahol még elvileg egy km-ig kell a matrica (az outlet-től nem kell már), hát, remélem minket sem fényképeztek le
Zsuzsi, tényleg szuper, hogy így megőrizted a lélekjelenléted, és hogy Zsófi hamar elfelejtette a bánatát! Pont valamelyik nap beszéltük a párommal, hogy egyszer majdnem minden gyerek leesik az ágyról. Nekem az öcsém is lerúgdalta magát, volt nagy ijedelem, de okos srác lett belőle, bár nagy franc kamasznak, de ezzel biztos nincs összefüggésben szerintem
Friday, merre jársz? Remélem jól vagytok! Egy életjelet adhatsz, ha benézel, kezdünk aggódni
Kata, sajnálom az Ikeás tálat!! Bosszantó

Szerintem az Aventeset elég újra kifőznöd, ahogy Móni javasolta, esetleg magát a cumi-fejet kidobnám, az üveget semmiképp.
Az a helyzet, hogy elég sok mindent nem lehet sterilizálni, főleg a gyerekjátékokat, oda kell bizony figyelni, a múltkor párom is vitte volna automatikusan kifőzni a rágókát (a dm-eset), de még gyorsan megnéztem a papírját, azokat sem lehet.
Nagyon édes a körte-evő Márk, és a képek is!!!
Máté is nagyon cuki pasi
Fleur, tényleg nem haragszunk meg, ha nem reagálsz, gyere nyugodtan, ahogy tudsz!
Vick, remélem sikerül gyorsan elintézni a szocpolt. Akkor érdemes lenne nekünk is utánanézni, hogy felvehetjük-e még? Én is azt hittem, eltörölték
Lányok, tegnap voltunk a patikában fényvédőkrémért, és még nem volt nekik, csak mostanság hoznak majd, DE kaptunk egy 40 ml ajándék mintát, La Roche-Posay, 50+, kifejezetten gyereknek szánt naptejből, ha újra kisüt a nap, kipróbáljuk, hátha jó lesz Bene bőrére. Tök jó, mert szerintem ez elég lesz az arcocskájára simán nyárig, addig mást úgyse nagyon kell még kenegetni. Nem tudom, van-e ilyen minden patikában, de hátha Ti is kapnátok
Holnap megyünk csípőszűrés-kontrollra az Örsre, remélem minden rendben lesz. Az előzőn mindent rendben találtak, csak javasolták ezt a kontrollt.
Napsütéses napot mindenkinek
Ági