Sziasztok!
Csajok, én úgy irigyellek titeket. Többen már a 3. trimeszterben vagytok, és lassan betöltitek a 30. hetet is... persze nem sokára én is elérek oda, és nem kell siettetni az időt, de lennék már a helyetekben.
Gabi adatai alapján most meg is lepődtem. Ha úgy vesszük, hogy mire elérem a 30. hetet, már 2 kg körüliek lesznek a babák

Ahogy most nézegettem a neten, úgy 700-800g körüliek lehetnek. De együtt nekem is vannak annyik, mint Gabinak

Egyébként ahol én néztem, ott 1500g körüliek a 30 hetes babák. Na de akkor is furi, hogy a 25. héttől 5 hét alatt megduplázzák a súlyukat. Nem csoda, hogy ilyen éhes vagyok mindig
Egyébként kicsit
izgultam most, mert nem éreztem a jobb oldali lurkót mozogni. Erre a drága ahogy leültem netezni, rögtön neki látott a tornagyakorlatoknak
Szerintetek 2750Huf-ért drága 10db-os cshe tetra textil pelenka? No és szerintetek 8000Huf sok ezekért: 2db 62-es puha farmer kantáros rövidnadrág, 2db 62-es vékony hosszúnadrág, 2db kis pulóver, 1db vastag 56-os kiskabát, 8db új 62-es rövid ujjú body, 2db új hosszú ujjú body, 1db új 56-os ujjatlan plüss rugi, 2db új 62-es ujjatlan flotír rugi. Csak mert egy barát felszámolja használt ruha kereskedését és tőle venném meg. Ahogy látjátok a rugik és a body-k mind újak! Vélemények?
Meli: boldog évfordulót
judyka: az Istenhegyi GC-ben csinált uh az épp olyan mint egy babamozi. Mert jól megvizsgálják a bébit és utána 4D-vel is megnézik. Ráadásul úgy tudom erről is kapsz képet, és dvd-t is. Nézz csak utána!
tedorka: megnyugtató, hogy rendben van a doki, már két napja hívom, és nem érem el. De igazán nem érdekel a vérképem, mert úgyis írt fel vasat! Majd hétfőn hívom, hogy mi lett az eredmény, és akkor a kenetét is meg tudja mondani!
okt 12-én megyek uh-ra, már be is jelentkeztem - magasföldszint ugye. Tényleg olyan szörnyű? Csak mert mondták, hogy gyorsan lezavarják, és a kismamának nem is mutatnak semmit. Ez igaz?
anita: nekem is baromira tud fájni, ha hülyén helyezkednek. Ez pedig már szinte rendszeres!
Én már nagyon várom, hogy beforduljanak a lurkók. Már csak kb 5 hetük van erre...