A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Köszi a kép dicséreteket! :)

Piroska!
A kalandpark Vác és Verőce között van a Duna-parton, a Camelot hotel mellett. Van itt egy ingyenes játszótér is, már az is elég szuper, és kis állatok.
A kalandparkot először nem akarta Barni kipróbálni, de aztán a haveroktól kedvet kapott. :)

Kaqk!
Én a Decathlonban vettem úszósapit Barninak, nem tudom, van-e felétek, de a Tescoban is láttam sokfélét.

Kép
Kép
Kép
katicico

Katicicó!
Tényleg szuper képek! Nem is tudtam, hogy ilyen jó hely van Verőcén!

Piroska!
Nem semmi Mendi! Villámkeze van! :)
Szorítok az álláshoz!

Maggie!
Na, még olvasni is sok, mennyi mindent csinálsz! Csoda hogy bírod!

Vindo!
Mosolyogtam egyet a gépezetbe került homokszemen. :) Ti is jó sokat szervezkedtek, hogy minden rendben menjen...
A Mátra múzeum tetszett, gyerekszemmel az ún. pavilon, ahol kitömött állatok hada fogadta a gyerekeket. És volt egy érdekes élő méhkas. Üvegfalú volt és lehetett látni, hogy jönnek-mennek a méhek...

Kaqk!
Megvannak a dobozok, küldtem privit.

Én kínaiban vettem egész jó úszósapit. Olyat, ami a hajat is védi a víztől. Mondjuk még nem próbáltuk, de jónak tűnik...

Hess-hess hasfájás!

Valamit akartam még írni, de elfelejtettem...

Kép
gica1

Jaj Piroska szorítunk ++++++++++++++++

Ági, kösziii :-)

Sapi, decatlon van de ott a múltkor csak óriásiak voltak .-( de tescoban majd megnézem, úszó szemcsi is fog kelleni. :-) izgiiii

jaj ma találtam megint egy házat , szupi modern berendezés, fszintes, aaaaa horror drága, de alkudozok..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!
Azt mondta a férjem, hogy úgy tűnik, hogy jól szorítottatok! :)
Már csak a svájciakkal kell tárgyalni és akkor novembertől mehet. :) Igaz, hogy majdnem két hónapig Svájcban lesz, de mindegy, valahogy kibírjuk...

Majd még jövök. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

:-))) svajci ceg..csak jo lehet. :-))) de jooooooo

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk
jaja. :) A cég amerikai, csak Svájcban van a központ. :) Jaj lányok, már annyira ránk férne egy kis nyugalom! Képzeljétek, kutatás-fejlesztéssel foglalkozna ott. Hát nem lenne csodálatos? :) Istenem! Tudjátok, én tudom, hogy a jó Isten mindig a tenyerén hordozott minket, de az utóbbi időben annyit nélkülöztünk, hogy most már jólesne egy kis megnyugvás. Úgy érzem, hogy most az jön, de remélem, hogy nem tévedek. :) Kicsit izgulok, hogy fogom bírni, de remélem, hogy lesz erőm, már annyi mindent túléltünk...

Tegnap az állásinterjú előtt szaladtam haza a suliból, apának le kellett vágni a haját, vasalni, gondolhatjátok, közben Mendi rendezkedett. Egyik kézzel apa haját vágtam, másikkal távol tartottam Mendit attól, hogy ne taposson apa hajába, ne rángassa az inzulinpumpa madzagját, meg ilyenek. Szóval nem volt egyszerű a tegnapi nap... Vasalás közben (a számítógép babakerítéssel el van kerítve, itt szoktam vasalni) rendezkedett... Jaj, olyan jó, hogy vége van a tegnapnak. :) Egyébként is volt tegnap valami a levegőben, mert tiszta dilik voltak az emberek...

Na megyek, ezer dolgom van, szép napot lányok! :)

Ja, és hiányoztok ám, amikor nem tudok írni... Debrecenbe majd kirándulni megyünk. :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, éljen, éljen, éljen! Minden úgy legyen, ahogyan szeretnéd!

Vindo, igen elkészültek, meg már most is. Pedig eléggé elhúztam a felkelést. :lol: :oops: Alig bírtam kimászni az ágyból. Tegnap egy kis romeltakarítást csináltam itthon.

Jaja, Piroska, voltam tegnap MOmónál, kértem címeket neked. De hova is tettem? :roll: Megkeresem és beírom.

Na, megyek intézem a továbbiakat is. Ma szülőire kell mennünk, nem tudom, hogy mikor érek haza.
dmaggie

Hahó, gyors bejelentkezés a nap elején.

Piroska, éljen :D
Majd írd ám meg, mikor jártok erre.

Kaqk, esetleg a Hervisben is megnézhetitek az úszósapkát.

Gica, kösz az infókat.
Nekünk otthon nem lenne messze Gyöngyös, de vagy két éve nem jutunk el.

Irina, milyen volt a konfi?

Nekem ma rohangálós napom lesz: Db - Bösz - Db. Szerencsére lesz kocsim.
MOst pakolnom meg vasalnom kell, aztán ébresztem a férfiakat.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Piroska!
Nem volt egyszerű a tegnapod, de a lényeg, hogy jól alakulnak a dolgok! Drukkolok, hogy minden ilyen jól menjen továbbra is.

Kép
Kép
Kép
katicico

Huh Piroska ez elég durván hangzik..de már Ma van! :-) Kívánom úgy alakuljon minden ahogy szeretnétek!!!

Vindo..rohangálós nap..ne is mond!

Ma edzés, zenebölcsi, státusz( dalma) dokihoz receptért, sport nap emmanak az oviban, recept kiváltás, háznézés....ja estére ér apa haza...:-(

fodrászhoz nem jutok már el az esküvő előtt :-( majd a keresztelő előtt! :-)

Irina: konfi?

vasalás?? jaja azt nekem is kellene, meg még venni ezt azt az esküvőre ( cipő) ajándék, Dalmaánka a vasarnapi szülinapra vacsinak valót, tortát gyártan..de mikor???? :-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Lassan egy órája pogácsát sütök. :lol: Az oviban szüreti mulatság lesz, arra készül, meg akkor a fiúk is azt kapnak tízóraira. :lol:

Tegnap megint húzós volt, szülőire kellett mennem, mivel B-t nem tudtam kire hagyni, vittem magammal. Kibírta, igazán büszke vagyok rá.

Kaqk, azta, Dalma már egyéves lesz??? :roll: Jól el vagy havazódva te is. Merrefelé néztek házat?

Piroska, mindenképpen szeretnék veletek találkozni! :lol: :lol:

Na, megyek is.
dmaggie

Jó reggelt!

Szüreti nap nálunk is lesz nyílt nap formájában pénteken. A hideg kiráz a nyílt napoktól, nem nagyon ismerek senkit. A múltkor nem tudtunk menni, s akkor Rugó sírt utána. Így vsz. holnap bemegyek majd, hogy boldog legyen :roll:

Maggie, kész a pogácsa?

Kaqk, merre lesz az esküvő?

Nekünk tornacipőt kell venni Rugónak, mert októbertől tornaórára járnak. Anya varrt neki zsákot meg babzsákot, talált hozzá thomas-os anyagot, azt ma kell felvennünk a postán.

Ma logopédus-nap lesz, így R. itthon van egyelőre.
Spongya bobot néz, én meg kávézok.

A tegnapi nagy rohangálást sikeresen abszolváltuk. A konfin most csak posztereztem, de sok régi ismerőssel találkoztam, akiket évek óta nem láttam, így nagyon jól éreztem magamat.
Finom volt a kaja is.
Böszörményben tartottam napközben egy duplaórát, de még nem fogyott el az ebéd, mire beestem 8)

Nekem fáj a fejem tegnap este óta, pedig nem vagyok fejfájós. Szerintem ettől a hülye melegtől.

Majd jövök napközben 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, igen. :lol: :lol: Rájártak rendesen.

Na, ti sem unatkoztok. De jó, hogy írod a tornazsákot, össze kellene szedni. :roll:

Én meg hihetetlenül elálmosodtam. Most éppen kávézok, hátha észhez térít valamennyire.
Debreceni lányok, holnap 4-től a Hódosban Dávidéknak meccsük lesz. Gyertek, ha van kedvetek!

Piroska, kinek kell inzulin?
dmaggie

Sziasztok Csajok :)! Elveszett bárány...

Megpróbáltalak visszaolvasni benneteket, de reménytelen :(. Ami szemet szúrt: Irina, szuper hírt olvastam, nagyon örülök és puszillak Benneteket :D!!!! Hozzád egy kérdésem is lenne, de azt inkább FB-on teszem fel :oops: .

Panka nevében köszönjük a szülinapi jókívánságokat :D .

Rövid hírek rólunk: én még mindig szitellek, elkezdtem a fősulin a 3., 5. félévet, bízom benne, hogy nem változtak a jogszabályok, mert januártól halvány reménysugár, hogy utolsó évesként elhelyezkedjek :). Minden vágyam ez az állás, és ha erről lecsúszok, nem is tudom, mi lesz...erre gondolni sem akarok :D!
Bence durván kamaszodik, februárban 12 éves lesz :shock: . Néha kapom az ívet :wink: .
Panka cserfes kis nőci, segítőkész, önálló, ritkán hisztis. Maradt középsőben, mert a létszám miatt nem tudta vinni az óvónénije, és a legfiatalabb is ő volt a csoportban, bár a fő ok az volt, hogy uncsitesó Nóri mindenképpen maradt volna, és így legalább együtt maradtak. Úgy látom, Pankának most még kevés a kihívás, több igazi feladatra vágyik, de majd kialakul.

A szüli- és névnaposoknak sok puszit küldünk!

Végül néhány kép (ha sok, bocsi, de még nyáriakkal is adós vagyok azoknak, akik nincsenek FB-on :oops: 8) ).

Kép Kép Kép Ezt a képemet az "I love Balaton" is kirakta a FB oldalára :)
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
dettyk

Jaaa, azt le sem írtam, hogy hétfőtől "egyedülálló" anyuka leszek, mert P Pestre megy dolgozni a Richterbe, és csak hétvégenként fog hazajárni...Még nem tudom, hogy nekem ez jó lesz, vagy rossz :) ;)...Mindenesetre nagy kihívás, államvizsga előtt néhány hónappal 8) .
dettyk

Dettyk, de jó hallani Rólatok.
Tényleg nagyon menők vagytok a napszemüvegben.
Szép gyerekek:)
Az álláshoz, záróvizsgához meg mindenhez drukkolunk.

Maggie, drága, a tankönyvboltban nem volt meg a Már tudok beszélni 1. (vagy valami hasonló a címe), és a kiadónál sem lehet megrendelni.
Ha rendelkezel vele, elkérhetem?

Takarítanom kéne, aztán menni Rugóért.

Kép
vindolanda

Csak gyorsan, mert indulok.
Vindo, a címe: Én is tudok beszélni 1.

És megvan. :wink: :lol: Ami meg a legfontosabb, oda is tudom adni. :lol: Majd megbeszéljük, hogy hogyan.
Most indulok én is. :lol:
dmaggie

Kösz :D 8)

Kép
vindolanda

Na, pihentem, feküdtem egy kicsit. Annyira fáradt vagyok, hogy fizikailag kezdek rosszul lenni.

Dettyk, már nagyon vártuk ám, hogy jelentkezz. Örülünk neked, akármikor is jössz. :lol: Nagyon szépségesek a gyerkőcök. Tényleg igazán szuper kép, nem is csoda, hogy felrakták. :lol: Vizsgákhoz, tanuláshoz, munkához én is nagyon-nagyon szurkolok.

Minden rendben lesz.
dmaggie

Helló, lányok!
Bocsánat, egyszerűen egy vágta a hétfőtől csütörtökig estig tartó időszak, gondolkodtam is rajta, hogy ez így nem fog menni nekem, de nyilván a munkát nem hagyhatom ott, a pszichót meg befizettem, szeretem, örömmel megyek rá, most mit hagyjak abba? Cserébe holtfáradt vagyok, de jó a kedvem :-)

Vindo, jobbulást! Nekem is szörnyen fájt a fejem, egész éjjel. Most lett jobb.
Örülök, h jó volt a konfi, nálunk is jól sikerült. Kis kikapcsolódást jelentett. Gica, Kaqk, köszi az érdeklődést, jól sikerült szerintem az előadás.

Piroska, nagyon gondoltam Rátok, sok sikert a svájci munkához!!! Aztán jelents!!!

Dettyk, bombázók vagytok a csajoddal, és gyönyörű az egész családod (nagyon jók a képek)! :-D Remélem Nektek minden téren a legjobbakat (MUNKÁK!!!).

Katicicó, fiadat a lovon megzabálom :-)

Ádiék ma a skanzenben jártak, jól elfáradt. Sikerült belesétálnia a csalánba, a ruhái meg egészen hihetetlenül koszosak. :-)
Szerintem hamarosan beájulok az ágyba. De túlvagyunk a hét nagy részén. :-)
irina

Pankából színészlő lesz szerintem, ezek a pózok... :lol: :lol:
dmaggie

Maggie, aggódom. Túlhajtod magad! :-(
irina

Irina, akkor Te? :wink: :lol: Ráadásul én nem is vagyok kismama. Ma szerintem alszok, aztán jöhet a többi, holnap és h.után is suliban leszek, de utána pihi.
Ma még este skype-on beszélek majd a gyakorlati vezetőmmel. Kíváncsi vagyok, hogy mit talál ki.
dmaggie

De bimbó vagyok. :oops: Nagyon kedves vagy, hogy aggódsz, de majd az élet szépen mindent elrendez, nyugi nem lesz baj. :lol:
dmaggie

Vindokám, csak azért, hogy biztos legyek benne. Erről van szó?
http://www.libri.hu/konyv/en-is-tudok-beszelni-1.html
dmaggie

Maggie-m :-), hát én most arra fogom, hogy az első trimeszter ilyen, majd a 2. jobb lesz. Aztán vagy jobb lesz, vagy nem.
Aludni fontos, de ezt nélkülem is tudod. Tényleg, ha semmi más nem működik, az legyen. Nálam momentán halomban áll a kimosatlan meg még ki tudja, mi, kb. nullára érdekel.
irina

Maggie, ja, látom, most írtad, hogy aludni fogsz. Éljen! :-)
irina

Maggie
férjem diabéteszes. 1-es típus, 3 éves kora óra az.

Lányok,
holnap derül ki, hogy mi lesz, holnap lesz az utolsó kör. Gondoljatok ránk tízkor! :)

Dettyk
hát hallod... Nálatok mindig van valami történés. :) Szurkolok neked, hogy összejöjjön az állás és kitartó legyél. Ne aggódj, ha apának összejön, az első két hónapban ő is szinte végig kint lesz Svájcban... Ez van...

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Piroska, 10-kor megy az enerdzsi holnap +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!
:-)
irina

Jaj, már megint a lényeget hagyom utoljára:

BÁLÓT ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
irina

Lányok,
ne haragudjatok, bocsánat, tényleg, nem tudom követni a születésnapokat! Elnézést kérek és boldog születésnapot kívánok a szülinaposoknak!!!!

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Bálintnak boldog születésnapot kívánunk!

Altatás :arrow:

Majd jövök, ha máskor nem, reggel nyolc után.

Kép
vindolanda

Maggie, ez az.
De ha megvan a LIbrinél, akkor lehet, megrendeljük majd onnan.

Kép
vindolanda

Vindo, én nem tudom, hogy megvan-e, csak a borító miatt kerestem ki. Nyugodj le, odaadom és kész.
Ha meg nagyon meg akarod venni, akkor a Krasznárt ajánlanám, náluk a legtöbb ilyen megvan.
dmaggie

Itt is Isten eltesse az 5 eves Balot!

KépKép
kaqk
Debrecen

Báló királyfit Isten éltesse!
dmaggie

Na végre Vindo leírta, hogy kinek kell írni. :)

Bálintnak boldog születésnapot! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Halihó!
Jól esett az alvás, kb. fél perc alatt elaludtam. Csak kevés volt. Bírtam volna még.
Na, mindegy, ez van. De már készen vannak a szendvicsek mára, meg a kávémat is megittem.
Bercó már fent van, a többiek még durmolnak.

Piroska, értem. Csak megakadt a szemem az inzulinpumpán.

Este beszéltem a gyak.vezetőmmel. Hááát, lesz mit csinálnom. A jövő hét végén vagy utána megyek Szegedre. Nagyon szeretem azt a várost, már várom is.
dmaggie

Jó reggelt!

Piroska, mindent bele a férjednek. Írd le feltétlenül, mi történt!

Maggie, hát, akkor inkább elkérném :wink:

Kávézáson én is túl.
Még pár emailt kell intéznem, utána meg mennem kell az óvodába, nyílt nap van :roll: :roll:
A többi szülő már ott is van biztos.

Itt esett az eső, de már elállt.

Kép
vindolanda

Bálintnak nagyon sok boldogságot! Isten éltesse sokáig!

Én is mindig lemaradok a köszöntésekkel. :oops:

Kép
Kép
Kép
katicico

Sziasztok!

Köszönöm Bálint nevében :) :) kedvesek vagytok :)

Ma pedig Ágicáék Petrájának kívánok boldog szülinapot :) :)

Kati,azt a kalandparkot mindig megnézem,ha arra tekerünk szomszédasszonnyal :) lassan el is kellene menni :) nem tudod van honlapjuk?
Tök jó lett a torta :)

Irina,talált Robi 1 cd-t amin Ádi naptár képek vannak :) Kell? nem tudom visszaadtam e anno,talán ez akkori mikor minden elveszett a gépetekről :(
Hogy vagy?

Maggie,múltkor jól elfelejtettem :) Totál kiakadtam,h. nincs doki kézimeccsen :evil: :roll: :shock: ez komolyan felháborító!

Vindo,bocsi,de akkorát röhögtem rajtatok :) :) hogy nálatok mindig történik valami :) (komolyan megnyugtat nem csak mi vagyunk ennyire "dinkák")

S egy szokásos 09.27. 9:15-ös kép :) :) (Míra suliban volt,vagyis kirándulni mentek :) így lemaradt a képről.)
Kép

KépKép
viranka

Halihó!

PETRUST ISTEN ÉLTESSE NAGYON SOKÁIG!!!

Piroska, izgatottan várjuk a beszámolódat!!!

[
b]Maggie[/b], el is hiszem, h várod már Szegedet :-)

Vindo, kitartás a nyílt naphoz. Általában nem olyan szörnyű, mint amilyennek ígérkezik ;-) (mi rendszerint S-val megyünk, ha tudunk, az ilyenekre, és egymást elszórakoztatjuk)

Verus, mindig annyira klassz családi képeitek vannak, szépek vagytok!
Hú, lehet, hogy azok a képek nincsenek nekünk meg... ha legközelebb talizunk, elhoznád? Köszi!
Jól vagyok, köszi, csak a fejem kezdett el reggel újból fájni. A Panadol meg nem elég rá. A védőnő szerint algopyrint is bevehetek, másutt meg csak a paracetamolos dolgokat ajánlják, most tipródom.

Hát, ha itthon vagyok, mindig sz**rabbul vagyok (mondtam is S-nak tegnap, hogy kész szerencse, h dolgozom :-D). Émelygek, fáj a fejem, 10 óra alvás után is (!!!) is el akarok ájulni az álmosságtól. De közeleg az én időm! :-)
irina

Csilla,2010-esek :) Robi megnézte mi van ráírva a papírra :) :)
Tényleg jó h. dolgozol :)

Dettyk,jaj de jó képek :) :)

Piroska,gondoltam Rátok :)

:arrow:

KépKép
viranka

Verus, köszi, pont azok az időszakok vesztek el, ezért nagyon örülnék majd neki! :-)
irina

Sziasztok Lányok

Nagyon szépen köszönjük! :D :D

Kb.14perc és megszületett :D (14:10)

Puszi

Kép

Kép
agica1126

Ágica :) :) ilyenkor mindig eszembe jut,milyen jót mosolyogtam egy Anyukán aki épp a szülőszoba előtt szenvedett és örültem h. túl vagyok rajta :) TE voltál :) Meg Peti aki alig merte megfogni Petrát :lol: :lol: :lol: :lol:

Csilla,de jóóóóóóóóó :) 12-től szabin vagyok 1 hétig,vmelyik napot majd lebeszéljük,amúgy is be kellene mennem :)

KépKép
viranka

Vera: Én is emlékszem most h mindjárt "megszületik" egyre jobban emlékszem. És Petinem hogy mondtuk dehogynem tudod megfogni...:D

Kép

Kép
agica1126

BÁLINTNAK ÉS PETRÁNAK SOK BOLDOGSÁGOT! :):):)

Kép
gica1

Petrusnak itt is Sok boldog születésnapot!

Csajok ez nagyon vicces, és jó emlék!! :-)

Piroska???

Tegnap megvettük az úszósapi+ szemcsit a hervisbe..természetesen rózsaszín, le sem akarta venni, azzal aludt, és reggel is fel kellett vennie..és bevitte az oviba is...ki érti ezt?? :-)))

Dalma meg a kis keresztelős cipőjéért van odáig, folyton fel akarja venni..:-)

Na a takarítónőm szerdán szólt talált másik munkát, erre találtam másikat aki ma reggel szólt hogy az unokája beteg..:-(((( szuper!!

így már ki is takarítottam, Dalma segítségével..:-) épp csavaróban a hajam..holnapra, sajna a fodrászhoz nem jutottam el festetni, de 2 hét múlva keresztelő, majd akkorra megszépülök..:-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Sok boldogságot kívánunk Petrának!

Viranka, tényleg nagyon csinosak vagytok :wink:
Hát, én is örülök, hogy más is képes olyan össze-vissza élni, mint mi.

Nyílt nap - tényleg nem volt rossz, pedig fél kettő körül értünk haza.
Főleg a gyerekekkel voltam (R. és baráti köre), de azért egy-két szülővel is beszélgettem, meg az óvónőkkel is.
Volt slambuc-főzés, mustkészítés, sok süti kirakva, a gyerekek meg rohangáltak az udvaron. Aztán meg egy együttes zenélt, de szerencsére csak annyit, amennyit még be tudtak fogadni az ilyen korú gyerekek. Meg én is :roll:
Gyalogoltunk haza, de beugrottunk a százasba négy tetkóért. Szerencsére volt benne pókemberes is.

Most teát és kávét főzök.

Irina, jobbulást.
10 óra alvás.... Ezt inkább le se írtad volna :lol:
Most nekem is jól esne legalább nyolc.

Megnéztük a Moonrise kingdomot, bájos volt.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?