A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Gurgula: ha te mondod... :wink:

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Júj, akkor ez tök izgi :D
Nagyon várom. Én szerdán a dokimhoz megyek, jól megnéz magának.

Kép
zsuzsi**

Tök jó az a kép! Jó lenne, ha nem lenne trükk... :wink:

Mi egy hónap múlva megyünk újra dokibácsihoz.....

Nemsokára megyünk a gyerekcuccokért. Hát, annyira kiváncsi vagyok!!! :D
molkata

Szorítsatok Lányok, most megyek, és szokás szerint rosszul vagyok a félelemtől. :oops:

Kép
nenoke

Jaj, Nenőke ne legyél rosszul. Én irigykedem, hogy láthatod őt! Nagyon drukkolunk! Puszi a pocidra!

Kép
zsuzsi**

Nenoke: drukk+++++++++++++++minden oké! :wink: Kép

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Nenoke! nagyon szorítok!!!!
molkata

Nenokenek megy a drukk!!
torolve_20131003125716

Gurgi: A Praxisba mennyit kellett várni az időpontra? Azonnal tudtak mondani közeli időpontot?

Kép
zsuzsi**

halihóóó!

zsuzsi, tényleg ne idegesítsd magad az afp miatt!!!! nekem is "alacsony" 0,62 lett és doki is és védőnéni is jónak mondta, és genetikain most és 12 hetesen is minden jó volt, ezt inkább le....

ügyfeles dolgot megértem, ma én is jól megjártam!!!
röviden:
ma bejött egy pasi (volt sittes 11 év) és nem tetszett neki semmi,a mit mondtam/mondtunk, szóval az alábbi szöveggel távozott:
mindjárt szét...om ezt a kócerájt a k... anyátok, és becsapta az ajtót, de úgy, hogy széátment a zár!!!
mondanom sem kell, 1 óra múlva is össze volt rándulva a gyomrom!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

NO. Nálunk az volt, hogy aznap amikor felhívtam kértem S.O.S időpontot és szerencsére volt hely, mert valaki pont lemondta..most meg ingyen megyünk és bármikor mehetünk, bejelentkezés nélkül, felajánlotta Győrfi..mivel múltor nem tudodt DVD-t csinálni..
torolve_20131003125716

Jézusom Emi! Ez azért elég durva..eszméletlen mennyi hülye van :evil:
torolve_20131003125716

Annyira nem értem, amikor az emberek gonoszak. Miért? Szeretnék a férjemmel lenni... mindig, szünet nélkül, és a babóval, aki meg tökéletes!

A dokim megijedt ettől az AFP-től, de amikor a leleteket meglátta, akkor mondta, hogy csak óvatosságból menjek el az I-es Nőire, hogy mindent ki lehessen zárni.

Kép
zsuzsi**

Ahha, értem... akkor majd odatelcsizek, hogy mi van, de csak csütörtök után, mert először azt akarom megvárni.

Kép
zsuzsi**

Emi! Ez elég durva lehetett. Legalább vagytok elegen? Ne legyél egyedül az ügyfelekkel! :roll:
molkata

ááá, egy """""férfi"""""" kolléga van, szóval őt inkább hagyjuk, mellettem, pedig a 150 centis kolléganő!

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Vigyázz Magatokra!!!! Szörnyüü, hogy mennyi hülye van. :twisted:
molkata

Emi: ez nagyon durva! Nincs biztonsági ember?

brigi73

megvan a cica labor v.mi enzim érték 60 lehet Viva cicánál 1080..
most rendelek v.mi vacsit addig irjatok jó sokat :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Sziasztok Mamik!

Jó régen voltam, határidőnk van :(
/azért olvasgatok ám, csak írni nincs időm sajnos./

Üdv Christie, Emi, Szücsi!

Szivvi,
Gratula a kiscsajhoz! Mi csütörtökön megyünk UHra, én is remélek egy kis rózsaszín festéket :)

Zsuzsi,
Az alacsony AFP miatt szerintem ne izgulj, először mindenképpen csináltass genetikai UH-t. Az én dokim azt mondta, hogy csak a magas értéknél kell "odafigyelni".

Nenoke,
Drukkolunk, minden OK lesz!! :)

Szerintetek kötelező menni kórházi genetikai UH-ra? Inkább magánrendelésre mennék, a Praxis-ba. Elfogadja ezt a doki? :?

A Gumimacim nagyon kis aktív, délután folyamatosan rúgkapál, de szerencsére a hasfalamat, nem a belső szerveimet nyúzza :)

Kép
gabi
blur

Blur!! sziiaa

Szerintem el kell, hogy fogadja mert nagyon részletes leletet adnak a Praxisban.

Nekem lent rúgdos a babus, néha a húgyhólyagomat is..szombaton elég rendesen...érdekes tegnap alig rúgdosott, ma meg mintha már feljebb rúgna.. :roll:
A babazenére beindult a kicsike :lol:
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Szurkolok minden kismamáért aki júliusban fog szülni!! Az én fiam is júliusi csak ő bizony már július 1.-én 4 éves lesz!!!Szalad az idő!!
Van egy lányom is/ő májusban 2 év lesz/ és imádják egymást!!!!

Minden jót nektek,kicsit irigykedem is!!

Szép estét!!

Viki :wink:
pinti77

Nenoke??!!

KépKép

KépKép
szivvi

Sziaszto Lányok!!!

Jajj, Szivvi, nagyon örülök s gratulálok a kislányodhoz!!! :D Annyira szeretted volna, s összejött, jól csináltátok! :lol:

Rózsa és Andrea, Nektek pedig gratula a kis kukisokhoz, erősítitek továbbra is a kékek tömegét :D

Kata és Bori, nagyon köszi a komenteket a múltkori üzimre! Akkor remélem bírni fogom a mászkálást, persze sokszor fogok pihenni is közben, az tuti.
Már nagyon nagyon várom, hogy itt legyenek szüleim!!! Már rég óta szeretném megmutatni nekik hol is élünk. Hiába mesélek Nekik, meg látnak fényképeket, teljesen más, mint a valóság. Remélem tetszeni fog nekik itt! :)

Nenoke, remélem hamar jelentkezel majd, hogy mi volt a dokinál!!!

Emi 25 Üdv itt! :wink:

Zsuzsi, már nem tudok mit írni, mert már leírták a többiek a véleményem:) Örülök, hogy jobban érzed már Magad, tényleg nincs okod aggodalomra!

Hétvégén megbotlottam valamiben, s nagyon megfájdult a hasam ott, ahol mindig érzem a babát. Rögtön el is múlt, de nagyon megijedtem, s két napig alig éreztem mozogni, ezért elég kivoltam. Node tegnap pont emiatt nagyon nyugis, olvasós napot tartottam, s kisbaba sokat mozgolódott, úgyhogy teljesen megnyugodtam :) Nagyon bolond vagyok, vigyáznom kell magunkra!
Jövő héten megyek orvoshoz, remélem azért ő sem talál majd semmit.
Legyen nagyon kellemes, lehetőleg napsütéses napotok!!!
Vendég

JÓ REGGELT MINDENKINEK!!! Jó sok minden történt itten tegnap.
LYNIA! Jó szemét volt az "ügyfél ", remélem nem látod többet.
Nenoke, milyen volt a tegnapi uh?
Esztora, vigyázz nagyon a cicusra, szurkolok neki
:roll: :lol: :lol:
Én tegnap egész nap autókat keresgettem, meg kereskedőket hívogattam, van is eredmény, szombaton megyünk körülnézni.Most úgy tűnik, hogy vagy ezüst fiat punto vagy a piros kis corsa lesz a mienk. Bár én a corsába beleszerettem, remélem ő lesz a befutó.DRUKKOLJATOK, JÓ? :lol: :lol:(első látásra szerelem vót oszt nekem a kő, meg nyuszinak is, ezt má apa is tudja. )Jók legyetek, majd még bekkukantok.
Akinek uh-ja lesz, kívánom, hogy minden rendben legyen, no meg szép találkozást a kicsivel... Remélem lesz sok kislány is , különben miből fognak a mi fiaink választani maguknak párt?
Szóval terrorizálom a gólyát... Sok puszi.

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Nenoke, mi volt tegnap?

Drukkoljatok, ma 10-re megyek uh-ra! Remélem egészséges, és talán kivillantja a lába közét is! :wink:
Január 1 óta nem láttuk.

KépKépKépKépKép
uxi

Jó reggelt Csajok!

Nenoke! Hol vagy!!!! Nagyon várjuk a beszámolót!

Uxi! Megy a drukk. Ès gyorsan mond majd el, mit láttatok. Kérjél képet is!
Olyan régen hoztatok már képet. :(

Mary! Biztos nagyon jó lesz, hogy végre meglátogatnak a szüleid. Képzelem, hogy várod. Egy megbotlástól ne félj, az biztosan nem árthat. Sööt, azt olvastam, hogy ilyenkor már egy autóbalesetben is nagyobb biztonságban van a baba, mint az anya. Persze, ne legyen senkinek balaesete, de jó, hogy a babucik védve vannak.

Rózsa! Szurkolok, hogy a corsa jöjjön be!!!

Viki! Jó, hogy benéztél! Èrtem is szurkolsz? Èn júniusban szülök. :wink: Ès terveztek még babót?

Tegnap elmentünk a cuccokért. Hát annyi kis rucit kaptunk, hogy 4-6 hónapos koráig szinte semmit sem kell vennünk Babócának. Ès az egész pici bady-k mind nyáriak :-) A kiságy is aranyos és kaptunk egy babafürdetöö kádat és rengeteg pellenkát.... Most lesz elfoglaltságom, mert minden ruhácskát átnézek, amelyiket kell, megvarrom és majd áprilisban mindent kimosok, fertöötlenítek. Olyan jó készülöödni. :D
molkata

Köszi Kata! :oops:
Fúú, jó sok mindent kaptatok akkor, nagyon kedves rokonaid/barátaid vannak! Gondolom csodás lehet nézegetni a kis rucikat :lol:
Tegnap néztünk egy filmet, amiben szinte végig volt egy kisbaba, s ahogy az anyuka fél karjával tartotta azt a kis húsgombócot olyan féltékeny lettem, hogy én is, én is akarom!!! :D

Uxi! Drukk innen is az UHhoz!!! Január elseje már majdnem két hónapja volt! Akkor nem csodálom, hogy ennyire várod! Ha majd tudsz tegyél fel képet a piciről! :)

Rózsa, Neked is megy a drukk a kicsikocsihoz :D
Vendég

MOLKATA!!! De jó neked, már készülődhetsz..... Én is szeretnék már, de az idő csigalassúsággal halad, hát nekem olyan hosszú ez a 9 hónap...(vagy türelmetlen vagyok? :lol: ) Mi 2 hét múlva rendeljük meg az ágyacskát, 1 hét múlva itt a babakocsi, szóval Balázsnak előbb lesz kocsija, mint nekünk :lol: :lol: Írjál még a babaholmikról, jó? Kb. nekünk van már 9db body(rövid és hosszú ujjú), meg 9 db plüss rugdalózó, meg 10db pamut rugi, kiskabát, 2 pléd, meg egy babakifogó.
Ja, meg már van pólyánk. szerinted ruha mi kell még? A többi egyéb felszerelést már össteírtam a netről, meg az árakat is kb.
Az az igazság, ahány oldalt néztem, mind mást írt, a védőnő meg azt mondta, ne foglalkozzak még a kelengyével, mert korai, ráér a 30.héttől beszerezni, csakhogy én 30 fokban nem fogok júniusban szaladgálni nagy hassal...meg elöl fekvő lepénnyel, segítségem meg nincs, sajna. További jó készülődést, én már látom magam előtt a szép kis holmikat :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

Nenoke, nagyon sokat gondolunk Rád (az előzmények miatt is), légy szíves jelentkezz!

Hát szerintem a 30. hét már késő... mi úgy terveztük, hogy április-májusban szerzünk be mindent. Sajnos nekünk nem sokan ajánlották fel a babakelengyét, úgyhogy nem lesz kétfillér... de annál nagyobb élvezet, mert biztos jó lesz válogatni a babaholmikat! :lol:

Uxi, megy a drukk, Te is jelentkezz utána!!!

kétfiús anyuka
babdorka

Én is ennek örülök, hogy válogathatok szép holmik között. Mi is legkésőbb májusra beszerzünk mindent, mert még ki kell mosni, vasalni, stb... Ez már nagy pocakkal biztos tovább tart, meg hát akkor már a vizsgálatok is sűrűsödnek, úgyhogy nem árt szerintem sem előbb megvenni, csak a mi védőnőnk kicsit Pató-Pálos lelkületű :D , meg konzervatív:babonából nem szabad semmit előre megvenni-ez a jelmondata, szerinte apa, míg mi kórházban vagyunk, majd mindent megvesz. Na, szép is lenne mondhatom.... :wink:

Kép
Kép
christine

Hello Csajok!

Csak rövid bekukk, mert lassan megyek készülődni, együtt reggelizem egy nagyon régi barátnőmmel. Olyan jó lesz.

Viszont...Blur drágám, irigy vagyok! Olyan jó, hogy a kis Gumimacikád mozgolódik...! Kovács Pötty a füle botját sem mozdítja, csak egy-két kis pöccintés erejéig. Ja, írtad, hogy mindenképpen elmennél genetikai uh-ra. Én voltam, de ott minden rendben volt, csak a dokim adott egy beutalót a másik kórházba, ahol valszeg jobb az uh-s gép, hogy csináljanak még egy genetikait. Már nem is izgulok, biztos hamar kizárnak mindent.

Babaholmik: Nálunk a férjem babonás, nem engedi, hogy vásároljak. De vettem egy kis bodyt a C&A-ban. Teknősök vannak rajta (aprómintás), annyira cuki volt, hogy nem bírtam otthagyni. Ez van.
Kata, jó neked, hogy már készülődsz!

Esztora: Sajnálom a cicust, de szerintem mindenképpen próbáld neki beadni a gyógyszert...

Rózsa: piros corsa, piros corsa drukk, drukk++++++

Na jóvan csajszikáim, megyek, majd jövök. Remélem, addigra Nenoke is megjön és elmondja végre, hogy mi volt. Uxi, gyere te is gyorsan, és mondd, hogy milyen volt cukkermackó, mert nagyon kíváncsi vagyok.

Csóóók :wink:

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Rég voltam! :oops:

Nenoke, mi volt a dokinál?

Mi holnap megyünk praxisba 4Dre, már nagyon várom! Gurgula, ti mikor mentek?

Uxi mennek a drukkok!!!!!

kispiskóta

Szépjóreggelt!

Nenoke: Merre vag? Már tűkön ülünk!

Kata: de jó sok mindent kaptatok.

Uxi: drukk megy!

Mary: vigyázz magatokra! Biztosan tetszeni fog a szüleidnek!

Én most, hogy pakolgatom a rucikat jöttem rá, ha mégis kislányunk lesz szinte mindent venni kell neki. Hacsak nem akarom fiús rucikba öltöztetni :lol: De olyan jó nézegetni-rakosgatni ezeket a pici ruhácskákat!

brigi73

Hahó! :D
Megjöttem genetikai uh-ról. Egészséges, csodálatos kicsi fiú! :D

Kép
Kép
emma1976

Mary! Hát, akiktööl kaptuk, nem az ismerööseink, hanem egy internetes hírdetésemre jelentkeztek. :D Ès 50 euróért kaptuk cuccot.
Rózsa! Abban nem vagyok annyira tapasztalt, hogy mibööl, mennyi kell, azt inkább a gyerekes anyukák mondják el. Brigi, Uxi... meséljetek! :wink:
Sztem, sem kell az utolsó percre hagyni mindent. Akkor már minden nehezebb lesz. Azt olvastam valahol, hogy a 24. héten már jó elkezdeni, mert azután már mindentööl fárad a kismama.

Zsuzsi! Jó, hogy ma már jobb a kedved. Küldök neked nevetööst:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Brigi! Azért egy kislányra inkább rá lehet adni a kéket, mint egy kisfiúra a rózsaszínt. :wink: :D
molkata

Emma! Nagy-nagy gratula!!!! Kép? 8)
molkata

Sziasztok!

Mindenkinek köszi a szurkolást, dobogott a kis szívecskéje lelkesen, és úgy tűnik, hogy kis kukis!!! :lol: :lol: :lol:

Viszont nem vagyok teljesen megynugodva, és nem vagyok megelégedve a dokimmal. Az a legkevesebb, hyog a videót megint elfelejette bekapcsolni. De kérdezte, hogy akkor voltam az AFP utáni uh-n a 18. héten. Mondtam, nem, nem küldött. Honnan a fenéből tudhattam volna, hogy el kell mennem, és nem ő fogja megicsinálni most?! Tavaly ő csinálta, igaz, a Klinikán. Múltkor ugye arra koncentráltam, hoyg AFP-re küldjön el, mert azt is elfelejtette. Úgyhogy mondta, hyog menjek el az Istenhegyi Klinikára. Péntekre kaptam időpontot. Hozzá meg egy hónap múlva kell elmennem. A cukorterheléses vizsgálat mikor van? mert úgy látom, nekem kell ezeket kitalálnom, meg ezekkel foglalkoznom. Komolyan megfordult a fejemben, hogy váltok. A legjobban attól vagyok megijedve, hogy amikor mérte a fej méretét, mintha azt láttam volna, hogy terminus július 26. Csak nincs lemaradva a baba? De mikor kérdeztem utána, hogy akkor minden rendben, a méretei alapján továbbra is július 15., akkor azt mondta igen. Csak már kezdek nem bízni benne. Vagy én vagyok hülye, és én parázom túl a dolgokat? Mindenesetre nagyon várom a pénteket, amikorra időpontot kaptam Istenhegyre.

Emi, ez nagyon durva, amit leírtál. Tudtad, hogy a telefonos ügyfélszolgálat a második legstresszesebb munkakör a világon? Gondolom, a személyes ügyfélszolgálat sincs sokkal lemaradva. Az első a légiirányító. MInden tiszteletem azoknak, akik közvetlenül érintekznek az ügyfelekkel. Próbáld meg ezeket nem a szívedre venni, nehogy árts vele a babának. Persze tudom, könnyű ezt mondani.

Blur, látod, engem a doki kifejezetten magán genetikai UH-ra küldött. Szóval ezek szerint, lehet, hogy nem kötelező a kórházi genetikai UH.

Kép
nenoke

emma, gratula Kép
Melyik kórházban fogsz szülni? A Schöpföt bezárják, nem?

kétfiús anyuka
babdorka

Nenoke: navégre! Dejó, hogy minden rendben van, és nagy gratula a kukishoz! Ne izgulj néhány nap +-nem jelent semmit! Elég furcsa a dokid egyébbként :roll:

Emma: neked is gratula a kukishoz!

Kata: persze, hogy rá lehet adni, de apa szerintem nem engedné :lol:

brigi73

Nenoke!!! Neked is nagy gratula!!!
Hát, elég hüle a dokid. Èn váltanék a helyedben. A pe´ntek már nincs messze és nyugi, ha gond lenne, biztosan mondja.

Terheléses vércukor a 24-26. héten van. Nem vagy lemaradva. Nekem van egy listám a kötelezöö vizsgálatokról és magamtól megyek. Volt, hogy a háziorvosomtól kértem beutalót.

Szóval, ne izgulj! Nagyon örülök neked!!!!!
molkata

Nenoke! :D
Gratulálok a kisfiadhoz! Örültök, hogy fiú?
Amikor méri a fejét, lábszárcsontját stb. mindig kiír vmi dátumot. Nekem soha nem aug 2.-át ír ki, hanem mindre mást +5-6 nap nagyjából a kiírt dátumhoz képest. A lényeg, hogy 18. hétnek megfelelő volt összességében.

Dorka :D
3 hét múlva megyek a magánrendelésre, addigra eldől a Schöpf és a doki sorsa, akkor okosabbak leszünk. Kicsit fura, hogy félidő után tudom meg, mi lesz, de valahogy ezen nem izgatom magam, míg a babával minden rendben :)

Kép
Kép
emma1976

Kata, az a bajom, hogy figyelmetlen, és nem veszi észre, ha baj van, nem attól, hogy nem mondaná meg. Köszi, úgy emlékeztem, hogy 22-24. héten kell menni a cukrorra. Azt hiszem, majd a védőnővel beszélem meg.

Kis kukis, kis kukis. :lol: :lol: :lol:

Nővérem kislánya ki van akadva. Neki lány kell. Úgyhogy mikor mondtam neki, hoyg még nem 100%, hogy fiú, akkor mondta, hoyg lány legyen. mire Apukám rögtön közölte, hoyg fiú legyen. :lol:

Kép
nenoke

Jó reggelt!

Nenoke
Gratula a kissráchoz!
Emma
Örülök, hogy minden okés!
Mary
Jó, hogy benéztél! Még sokat fáj a hasad? Aztán meg vigyázz magatokra!

rózsa
Látom te írtad a pólyát. Az is kell, vagy jó ha van??
Piskóta
Drukk holnapra!

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke: Én a helyedben váltanék!

Szivvi: nekünk nem volt pólya, és nem is hiányzott :roll:

brigi73

Sztem, túlságosan aggódsz és ez nem jó a babónak. Nyugi! Láttátok a kicsi szivét!!! Nekem is volt 2 nap eltérés a feje és a teljes méretei között. Az biztosan nem gond és pénteken újra látod! :P

Végre, te is bekékülsz! Kell adnod Dorkának engedélyt, ha akarod. :D

Még a végén összevesznek a rokonok! :lol:

Szülés után: apa a váróban toporog. Doki kimegy hozzá.
Apa izgatottan: Fiú?
Doki: Nem
Apa: Lány?........ :lol: (vicc)
molkata

SZIVVI! Nem kell pólya, csak én úgy vágyom rá, hogy abban hozzam ki a kórházból, olyan szép lesz a baba benne. Hófehér, madeirás huzatú, szóval tökéletes. Egyébként már régen kiment a divatból, meg nem is kötelező a kórházban sem, de nekem a szívem csücske holmi :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
christine

És abban hogy teszed be a szép új autóba?! :lol:

KépKép

KépKép
szivvi

Nenoke, nekem a Margitban azt mondták, hogy a 26. héten van a cukorterhelés!

kétfiús anyuka
babdorka

Kata, csak ez nem 2 nap eltérés, hanem 11. De igazatok van, várjam ki a pénteket, és ha ott nem stimmel, az után elég aggódni.

Rózsa, az tényleg olyan szép romantikus!!! Csak nem túl meleg nyáron?

Kép
nenoke

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?