Eda ++++++++++++++++++++++++++++++++++
Ettike, helyedben én megkérném az anyukámat, hogy aludjon ott nálunk, főleg, ha az urad nincs is otthon... és akkor bemehetsz a kórházba is, ha akarsz, meg otthon is vajúdgathatsz. és azért ez még mindig jobb szerintem, mintha egyben lenne rossz. ujjnyinként haladni, azért mégis van közben pihi, bár az gáz, hgoynem tudsz aludni
liliana, keresztszülő nem, de tanú lehet református, aztán hívhatja kereszmamának még attól a csemete

nálunk is az van, hogy a barátnőmet szeretném megkérni, aki református, és mellé megkérünk valakit, aki katolikus. (lehet, az egyik tesómat, már mindegyikük keresztszülője valamelyik csemetének úgyis) és asszem tanú akárhány lehet. szóval én ennek már utána jártam, és így működik.
anyóson meg ne spannold magad előre, mert lesz nyuszika meg fűnyíró effektus, aztán még rosszabb lesz neked. próbáld meg letojni, és figyelmen kívül hagyni. nem kötelező mindenkivel jóban lenni, de egymást elviselni már csak az unoka-nagymama viszony miatt is muszáj valamennyire, hiszen a picinek hatalmas érték az, hogy nagymamája van... catnek van még nagyon szörnyű anyósa, próbálj róla példát venni
nekem szinte teljesen elmúltak a keméynedések, szóval mindenkinek átküldtem most már
most mást nem, megyek, csak még rékának egy nagyon jó mondását muszáj megosztanom:
-kicsi koromban máshol laktam...
-hol laktál?
-hát magyaroroszágon!
-dehát ez magyarország!
-ez nem, ez olyan... olyan, mint egy állatkert.
Szóval döbbenetesen tisztán lát már egy négyéves is

:D:D