Érdeklődve olvasom soraitokat... igen, pasik, sokmindenben egyet értek Veletek, de ne felejtsük azt el, hogy nekik sem könnyű velünk

bármelyikünk párja szerintem azt mondaná, hogy nehéz egy várandós feleséggel
Csak azt tudom írni, hogy mi hogyan is vagyunk. Mivel teljesen természetességgel kezelem a terhességemet, (hozzátéve, hogy végig problémamentes voltam) így ő is teljes természetességgel viselkedik. Nem igénylek több figyelmet és törődést, amit igen, hogy a nehezebben dolgokban segítsen, ezt meg is teszi. Igaz, nemcsak most, máskor is
Én viszont amióta itthon vagyok, kényeztetem, mégha nem is látványosan

A kedvenceit főzöm folyamatason, kész van, mire hazaér munkából, napközben is változatos kajákat csomagolok neki, és esténként is kitüntető figyelemmel vagyok irányába. Kérdezhetitek, hogy miért is, hiszen fordítva kellene lennie... de mondhatni, előre "dolgozom" hiszen tudom, ha megszülök, hetekig nem fogok tudni ráfigyelni annyira, mint eddig, jogosan érezheti majd magát kirekesztettnek, hiszen az első hetekben szegény férfiak nem igazán találják még fel magukat.
Zárójelesen még annyit, hogy legnagyobb örömömre a szextől még mindíg nem kell tartózkodni, ki is használjuk az utolsó heteket még

Igaz, kicsit öregesebben, lassabban, de változatlanul intenzív élményekben van részünk

mind a kettőnknek.
Ma front van, aki érzékeny, pihenjen sokat, páromnak fáj a feje, én jól vagyok, nyilván a hidegfrontot jól viseljük
Üdv. Gabi