Sziasztok!
Csilla, én is egy kicsit csalódott voltam a a kisfiú miatt, de egyelőre még azzal vígasztalom magam, hogy majd a második kislány lesz. Szóval el tudom képzelni, mekkora gáz az, hogy a harmadik is fiú...
Nem tudok mit mondani, majd ha kibújik, úgyis örülni fogsz neki és imádni fogod... de ezt Janikovszky sokkal jobban megírta
Babó most nagyon furán helyezkedik a hasamban, reggel megtalálta a méhszájamat belülről, és azt rugdosta, meg most is néha (erről Nóri írt, a túl mély behatoláshoz hasonlítva - nos, ezt alá tudom támasztani

), most meg a köldököm alatt közvetlenül nekifeszült a hasfalamnak, és nyomakszik, mindjárt átszakad a hasam
Testalkat: mostanában mértem, még mindig nem szakítottam át a rettegett 70 kilót (67-ről indultam), szóval nem drámai, szerintem ez normális, tekintve, hogy nem hánytam, így az elején sem fogytam. Folyamatosa sportolok melette, hátha nem leszek bálna:)
Kitaláltam, hogy megyek kismama jógára ebbe a Padma stúdióba, az Örsnél, amit valaki írt, most szombaton, és kipróbálom, majd beszámolok.
Ja, és a jó hír, sikerült egy kicsit kibékülni a Zapával, bár nagyon még nem beszéltük át a problémát, de legalább nincs fasírt, azt utálom. Bocsánatot kért.