zsanimanó
édes lehet már én is tudom milyen az ha a cumi mellé az egész öklét be akarja tolni...na ha kanalazni kell akkor nagyon trükkösnek kell lennem majd
orsoly
kitartást a sok munkához!de jó nektek a balcsira irigykedek
julcsi
pókhas

de cukiiiii...akkor próbáld hasra tenni mikor nincs tele a pókhasija

mi se fekszünk bezabálva a hasunkra hát akkor neki se esik jól nyilván
katinkababa
hú már keresztelő látom mindenki aktiválódik ahogy jön a jó idő

én még mindig nem tudom kit kérjek fel keresztszülőnek

tesóm "elhappolta"azt az egy szóba jövő rokonomat akit megkérnék erre
az én keresztgyerekeim még meg se nézték

ezért már haragomban nem is hívtam fel köszönteni szülinapjára...egyszóval nálunk igencsak szűkül a kör
tkatinka
nektek is keresztelő

le vagyok maradva mint a borravaló
jobbulást nektek!!!
eper
csodaszép Réka!
bei
lehet hogy hülye vagyok de nekem azt mondták hogy nem szabad a markába tenni a dolgokat hanem meg kell várni míg magától próbálja megfogni...

na de már mindegy mert tegnap megtört a jég...most is épp csörgeti a játékokat
jaj de céééép a macival szavaztam is rá
mazsan
micsoda montázs

ügyesek vagytok bei is kidekorálta a képet látom te meg összeszerkesztetted...nekem még arra se volt időm hogy elrendezzem ami vanarról nem is beszélve hogy kinyomtatva egy sincs...pedig képkeretünk van egy csomó
annus
vitamintól nem hízol el de nagyon meghozza az étvágyat és amiatt eszel és hízol el ha! eszel...de hát kell azért pótolni mert a mai kajákban nyomokban van csak vitamin sajna
nenu
hééééééét kilóóóóó??????
brumika
mi is szenvedtünk a front miatt én is minden nap algóval indítottam vagy a fejem vagy a lábam fájt de eszméletlenül
lovászkata
juj te szegény...nagyon kevéske tényleg már amit írsz 14.43-ig össz 100ml az nagyon kicsi mennyiség...én frászt kapnék

de ha 6,5kiló akkor mégiscsak jól halad végül is....exrtém energiatakarékos és gazdaságos gyerek hihihi...
a 2 oltást jobban megszenvedtük bár ez abban kimerült hogy hamarabb lett láza már estére és a kúpot adtam utána aludt és reggeltől mintha semmi nem történt volna
szavazás:
elképesztő nevek vannak Jeremy,Fanta,Tifany, van aki többször is feltette a gyerekét másik képpel
boglárkabíro
hova jártok uszira?mennyibe kerül....lehet hogy már írtad bocsi
katinkababa
kb 2-3tól fenn szokott lenni és rendre 9kor dől ki...szóval gondolom hogy fáradt és azért is megy a cirkusz de nem alszik délután már...
néha kicsiket bealszik de csak 10-15 percre szóval az nem pihentető...próbáltam altatgatni is du. de nem akar...max.bóbiskol de felriad minden pisszenésre vagyis nem merül mély álomba...
ebben a pillanatban ugyan a hintában elaludt meglátjuk meddig tart és remélem nem ébreszti fel semmi...ha sokáig így marad akkor talán este nem lesz fáradt mert most van majdnem 4...na Lacinak szólok hogy lábujjhegyen jöjjön be ha jön

ez a hinta egy áldás!!!!