A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Itt vagyok.
Rugó még alszik, ma logopédia-nap lesz.
Elég sokáig volt fenn tegnap. MIvel reggel hatkor már keltettem, délután megszunnyadt az óvodában :roll:

Anyag szaloncukor - hát, hogy mik vannak :shock:

Szilveszter - igen, áll az ajánlat, de majd G.nek is mesélek róla :lol:

Maggie, jobbulást!
Nem is tudom, mit lehetne ilyenkor szedni.

Társasjáték - R. most kezdte nyomni őket, otthon a Gazdálkodj okosan hatvanas évekbeli verziójával nyomult (nem azzal, ami a mi gyerekkorunkban volt, hanem még egy korábbival). Mindig neki kellett, hogy a legtöbb háza meg garázsa legyen :roll: :D

Irina, pótzh-t megírtad?

Reggeli :arrow:

Kép
vindolanda

Eddig emailezgettem. Most már tényleg reggelizek :x

Kép
vindolanda

Na, erre felkelt :roll:

Kép
vindolanda

Halihó!

Mára befejeztem a szokdolizást, szombatra el kell készülnöm egy dolgozatta + ppt-t kell csinálnom belőle, most majd azzal bíbelődök inkább. Elküldtem a témavezetőmnek, meg Irinának is. :lol:

Kikapcsként most megyek és felmosok a lépcsőházban. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Maggie-m, megjött a dolid, nagyon köszi! Mi a leadási határidő? Szombaton tudom legkorábban átolvasni. Jó az még?
Milyen dogáid vannak hátra?
Ádi uazt csinálja, mint Bercó. Mennek reklámok vagy elsétál egy bolt előtt, megáll és felsorolja, hogy ezt mind kéri. Már mondogattam neki, hogy erre azért még a Jézuska sem képes.

Maggie, Vindo, tényleg, rémlik a szilveszter (aztán eszembe jutott, hogy tényleg!), megkérdezem S-t is. Hát nagyon jó lenne... :-)

Vindo, oviban alvó Rugó 8)
Ádi is szereti a Gazdálkodj-ot, a mi gyerekverziónkat, minden szabályt felülírva gyűjti be a háztartási cuccokat és pénzeket :lol:
Torkod rendbejött?
Köszi, írtam vmit a pótzh-ra, mert tesztet ígért a tanár, de végül kifejtőset kérdezett :roll:

Hm, ma egész kellemes napom volt a 4X90 perces kurzus ellenére is. Mert jó anyagrészek voltak és jó fejek voltak a hallgatók. Akkor csak úgy repül az idő.
Holnap meg (főleg) önismerkedés pszichón, egész napos tréningféle. :-)

Kép
Kép
irina

Ádi közölte, hogy ő egy óriásbaktérium. 8)

Kép
Kép
irina

Irina, a határidő dec. 12. Van idő. V. is azt írta, hogy ezerrel dolgozatokat javít, kérte is, hogy küldjem később. De sokat változott szerintem, ezért majd sorra keríti.
Egyébként ne várj nagy durranást. :oops:

Egyre jobban tetszik ez a pszicho. :lol:
zh: :twisted:

Imádom az ilyet.

Dávid most ért haza, Nyíregyházán voltak, kikaptak, de hasmenése is van. :roll:
dmaggie

Bercókám meg betaknyosodott. Már az éjszaka is sokat kinlódott, átjött hozzám aludni, tudta, hogy apa elutazott. :lol:
dmaggie

Ádi 8) Behalok a szövegeiken. :lol:

Bercó meg éppen a trendi lovacskázós táncot nyomatja. Dávidék olyat is csináltak a szalagtűzőn, azóta téma.
dmaggie

Reggel elvittem Bercót az oviba, majd muszáj volt elmennem tankolni. Egyúttal már vásároltam is. A végén pánikszerűen kerestem mosdót.

Utána meg a NAV-hoz kellett mennem. Tegnapelőtt megint kaptam egy levelet, miszerint nem vallottam be. Pedig csak kétszer már. :twisted: Ma elvittem, beadtam egy másolatot, majd kértem az ügyintézőt, hogy írja alá az enyémet. :lol:
dmaggie

Maggie, jaj, szegény drágám, ez a hasmenés kínoz még mindig, én meg nem is írtam rá semmit... :oops: Remélem, most már tényleg vége lesz!!! Bercókának is mielőbbi gyógyulást!!!
Anyám, ez a NAV, komolyan...
A trendi lovacskás szám nem a Gangnam? :lol: csak mert az olyan cowboyos-lovaglósnak tűnik mozgásilag.
Jaj, ne szabadkozz, tudom, hogy minden tudásodat beletetted a dogádba. :-)

Kép
Kép
irina

Szerintem a gangnam lehet 8)

Torkom - már nem olyan vészes, köhögök, fájdogál, de semmi különös.

Jobbulást Maggienek.
NAV :?

ZH :x
Egyem azt az óriásbaktériumot.

És ezt Rugó írja:

Kép
vindolanda

zzukgdfetfde

Kép
vindolanda

:arrow:
:oops:
:shock:
8)

Ismerkedik az emotikonokkal.

Kép
vindolanda

Ja, Rugó fájlalja a lábát vagy két napja.

Kép
vindolanda

Na, megyünk, kipipálunk két kippkopp-könyvet, már alig várom :roll: :lol:
Amúgy olyan fáradt, hogy csak nyúlik.
A logopédusnő is mondta, hogy ma nem lehetett vele mit kezdeni.
Holnap azt kérte, hozzam el délben az óvodából :roll:

Kép
vindolanda

Jobbulást Bercónak!

A hallgatóknak is taknya-nyála egybefolyik, szinte mindenki beteg.

Mármint Rugó kérte, hogy hozzam el az óvodából.

Tényleg megyek.

Kép
vindolanda

De igen. :lol: :lol: Napok óta Bercó azt tanulja, hogy kell kiejteni. :lol:

Rávettem magam, hogy jegyzeteljek egy kicsit. Nem viszem majd túlzásba, de a szombati dolgozatot is meg kell csinálni.
dmaggie

Igen, ez a két divat van. A gasztros, meg valamilyen torokgyuszis.

Rugót vagy valamilyen kórság gyötri vagy egyszerűen nő.

Értettem ám az óvodásat. :wink: :lol:
dmaggie

Irina, drága vagy. Szerencsére azért már jobban vagyok, nem émelygek naphosszat. Bár tegnap egy kicsit ugráltam Bercóval, na utána fájdogált a gyomrom.
A hasmenés nem lenne baj, de ma vérzett az aranyerem is.
dmaggie

Verus, köszi szépen!!!

Vindo, puszi innen Ruginak! Szegénykém, el is hiszem, h elfárad... Lábfájás: csak óvatosan, lehet a növéstől, de sok mástól is.

Maggie, aranyér, jaj... :cry:

Ádikám ma behisztizett este a fáradtságtól, fél óráig nem volt hajlandó elmenni fogat mosni. Szóval tök fáradt, de semmilyen esti rutint nem volt hajlandó megcsinálni, ami az ágyhoz vezetne. Lefeküdni sem akart persze.

Hétvégén áltiskolai osztálytalim lesz, 22 éves :lol: már volt ugye egy 18 éves középiskolai. Már nem divat a kerek évszámos tali, vagy divat a nem kerek is???

Kép
Kép
irina

Halihó!

Ma legalább nem ébredtem görcsökre, fájdalomra. Így kiírhat majd az orvos. Én biztosan lüke vagyok, de hiányzik a munkám. Nem mintha itthon unatkoztam volna.

Este tíz előtt le kellett feküdnöm, Bercó bújt hozzám, alig akart elaludni. Éjszaka aztán kinlódott egy kicsit az eldugult orrával, kifújtuk, aztán azóta nyugi van. Mindjárt ébresztem.

Ádi hogy aludt a végén. Ha Bercó ilyen fáradt, akkor az éjszakája is nyűgös. Állandó felriadások, beszélgetések, nyögések, kinlódás az egész.

Irina, nálatok legalább van. Én valamikor, jóval Bercó érkezése előtt voltam osztálytalálkozón.

Ma igen meg kell nyomnom majd, készen kell lennem a dolgozattal, + ppt-t csinálni belőle. Az utóbbi már menni fog gyorsan szerintem, csak az elejével legyek kész.
Ma érkezik a Kedves is valamikor. Valahogy jobban szeretem, ha mellettem van. :lol:
dmaggie

Bercó olyan taknyos, hogy úgy döntöttem maradjon ma itthon. Megbeszéltem vele, dolgozhatok. A nagyok is itthon vannak. Remélem, azért tudok majd haladni. :lol:
dmaggie

Jobbulást Bercónak!
Remélem, sikerül mellette haladni. De ilyen korban már lehet mellettük szépen dolgozgatni, vagyis nekem már néha sikerül.

Osztálytalálkozó - na, nekünk soha nem volt még egy sem. Az általános iskolás osztálytársaim közül szerintem 15 éve senkit nem láttam, a gimisekkel meg... Két vagy háromévente összefutok valakivel véletlenül (általában Egerben). Egy srác van, akivel évente többször is szoktam találkozni. Ő G. falujában lakik, és ő mutatott be minket egymásnak egy kellemes nyári napon 1995-ben 8)

Ádi megadta magát végül?

Én négy kippkopp könyvet olvastam fel tegnap, el is aludtam utána.

G. meg R. már elmentek.
Fél egy előtt megyek az óvodába, addig szabad vagyok. Okosan kell beosztanom az időmet.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!
Maggie, Bercókának és Neked is jobbulást! Remélem, tudsz ma haladni a fiúk mellett/segedelmével :-)

Vindo, köszi, igen, némi szemrehányás után már simán ment minden. Valszeg egy ponton nem az történt a rutinban (pl. nem kísértük be fogat mosni, hanem rábíztuk), amit ő akart, ilyenkor könnyen elszakad nála a cérna. Amúgy jól aludt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 18:45-kor.

Kép
Kép
irina

Ui: Vindo, valamire akkor jók a volt osztálytársak is.
4 Kippkopp-könyv? Az legalább 1 óra felolvasás lehetett... le a kalappal!
Én most várom ezt a talit, nagyon érdekelnek emberek. Egy csaj volt, akivel nagyon nem bírtuk egymást, természetesen az osztály egyik legszebb, leg-wanna-be-bb és felszínesebb csaja volt, na ha az megjelenik, akkor onnantól a fiúk csak rá figyelnek. Szerencsére most a csajok (csajok.... 36 éves nők) érdekelnek, hogy mi történt velük az elmúlt 22 évben. Csak az akkori legjobb barátnőmmel tartottuk valahogyan a kapcsolatot. Meg egyszer volt már oszt. tali
velük, úgy 2003 táján....
Mentem.

Kép
Kép
irina

Hát haladgatok, bár most is mellettem akar almákból tornyot építeni. :lol: Töltök neki egy filmet, hátha azzal ellesz egy darabig. A nagyok segítsége kimerül abban, hogy kockulnak. :twisted:
Hamarosan meg össze kellene ütnöm valami ebédet. :roll:
dmaggie

Most jó. A nagyok nézik a Karácsony Artúrt, Bercó meg katonákkal játszik. :lol:
dmaggie

[color=indigo]Osztálytalik :) nekünk pont 1 éve volt a szakközepes :) uána meg páran discoba mentünk :) rájöttünk öregek vagyunk már ehhez :) amúgy mi kb. 5 évente találkozunk :) a többség környéken lakik,megbeszéltük kv-ra összefuthatnánk :) azóta is futunk :)

Irina,nincs mit :) tapasztalat :) :) amúgy Míra még mostanában is csinálgat dolgokat :) vmelyik nap pillangót alkotott és le is vasaltam.
Ádi :) Bálint nem mer kimenni :( fél a sötétben,az ikeás indukciós lámpáját meg nem tudom hova dugta el :?
Maggie,azért jó munkát,tanulást :) Fiúk igazán kreatívkodhatnának :) dobjanak Ök össze vmi kaját :) vagy inkább ne?

Szilveszterkor mi házibuliba megyünk elméletileg :) már várom :)

Holnap meg céges karácsonyi buli lesz :) felpróbáltam a 4-5 évvel ezelőtti ruhámat,s egy picit kinyúlt :) most legalább nem feszül :)
körmöm már lilul :) a harisnyám színével azonos :) csend béke nyugalom van itthon

:arrow:

KépKép
viranka

Valami lehet a levegőben, mert az én körmeim is ma lettek feketék újra. Volt egy szabad 45 percem :D

Maggie, sikerült haladni?

Én is most ültettem le Rugót egy Bud Spencer - Terence Hill film elé, aztán próbálok közben elvonulni a notebookkal.

Pisilés éjjel - sajna lövésem sincs, nálunk nincs ilyen probléma.
Azért a bilivel egy próbát megérhet a dolog, elmondod neki este, hogy itt találja stb.
Ha meg vinni kell, legalább csak egy métert kell cipelni.

Ja, Maggie, be kell fogni a férfiakat.

Viranka, micsoda outfit-ed lesz :D

Hősként kiporszívóztam a lakást.
Na, próbálok dolgozgatni, kell írnom egy publikációt :arrow:

Jelentem, a lábát már nem fájlalja R.

Kép
vindolanda

Filmet néz, dolgozgatok. Hátha még bírja egy fél óráig :roll:

Közben alakul a brassói konfi, akit fűztem, hogy társuljunk, úgy tűnik, rábólint a dologra. Ő is vinné a férjét, így öten mennénk. Közben javasolt egy keretet, amiből pályázhatnánk is a költségekre.

Kép
vindolanda

Idejött már boldogítani a drága lélek. Hozott négy kisautót is, de itt kalimpál.

Kép
vindolanda

Fél kézzel autókat tologatok, s alagutakat építgetek a paplanból :x

Kép
vindolanda

A hajráfommal bökdösi a fejemet. Így az igazi fogalmazni :roll:

Kép
vindolanda

Rászóltam, erre megsértődött és elvonult :lol:

Kép
vindolanda

Vindo köszi a tudósítást. Kreativitásért nem megy Rugó a szomszédba. :lol:

Igen, készen is vagyok. Nem biztos, hogy nagyon jó lett, de nem is érdekel.

Még ki kellene nyomtatni.
Fogalmam sincs, hogy mit főzzek holnapra. Ráadásul Dávid meccsre megy, neki is kellene valami. Bár ő is f...sik, de azért eszik is. Vasember.
dmaggie

Jó is az, ha az egész család kifekszik egy fosós-hányós betegséggel :x

Majd jobbnak látod, ha eltelik egy kis idő. Biztos jó lett.

Ja, és odajött hozzám, és közölte, hogy "et cetera, et cetera, et cetera". A BS-TH filmben mondták :lol:
Persze nem mondta tisztán, de kisilabizáltam.

Most én is jól haladtam. Hallgatók bulizási szokásairól írok, és alig vannak hozzá elméletek, meg hasonló kutatások is hiányoznak. Lehet, este még filmet is tudnánk nézni, bár Gábortól függ, dolgoznia kell-e este.

Kép
vindolanda

Jó kis téma. :lol:
Rugót meg pusszantom. :lol:

A szakdolimmal voltam/vagyok így. Ilyen vizsgálatról még nem olvastam.
Igazad legyen, hogy jó lesz. De egyébként éppen most mondtam Momónak telefonon, hogy nem izgat nagyon a dolog. Görbüljön és kész.

Nekem még át kell olvasnom a dolgokat párszor. Érdekes egyébként. Ez az a családon kívüli szocializációs valami. Van benne minden.

Most majd még felviszem a ruhákat kiteríteni, száradni, porszívóznom is kell. A főzést még mindig nem találtam ki. :oops: Lehet, hogy elküldöm hamburgerezni őket. Egyszerűen már nincs erőm erre is.
Holnap suli, aztán éjszaka tervet írok, vasárnap nekikezdek egy másik dolgozatnak, meg lehet, hogy a portfolióhoz is megnézem, hogy mi kell egyáltalán. Hátra van még a szakdoli befejezése, javítása, még két beadandó ezeken kívül. És készen is leszek. :lol:

Bercókám rendesen taknyol. Alig evett ma. De a kedve jó. Aludt is délben, amíg elmentem az orvoshoz.
dmaggie

Lement a pályaszocom, nagyon jó volt, mint mindig :-) Rajzoltam is párat.

Maggie, Vindo, S. is benne van a szilveszterben (én meg naná), csak betegség vagy ítéletidő tehet neki keresztbe. Ti mit hogy szeretnétek (dátumok, események, helyszínek)?
Nem mondjátok, hogy gyerek mellett nem tudtok dolgozni??!! :lol:

Verus, hajrá, csini rucik! Nem mondom, jó korán (nov. 24) letudja a céged a karácsonyt... 8)

Vindo, remélem, tudtok ma filmezni. Mi is ezt tervezzük.

Maggie, jobbulást a fiúknak! Neked jobb már?

Kép
Kép
irina

Lement a pályaszocom, nagyon jó volt, mint mindig :-) Rajzoltam is párat.

Maggie, Vindo, S. is benne van a szilveszterben (én meg naná), csak betegség vagy ítéletidő tehet neki keresztbe. Ti mit hogy szeretnétek (dátumok, események, helyszínek)?
Nem mondjátok, hogy gyerek mellett nem tudtok dolgozni??!! :lol:

Verus, hajrá, csini rucik! Nem mondom, jó korán (nov. 24) letudja a céged a karácsonyt... 8)

Vindo, remélem, tudtok ma filmezni. Mi is ezt tervezzük.

Maggie, jobbulást a fiúknak! Neked jobb már?

Kép
Kép
irina

Hahó.
Tegnap csaptunk egy görbe estét, és megnéztük az új Total recall-t. Hát, szépen megkomponált jelenetek ide, rengeteg pénz oda, valahogy nem lehet - szerintem - egy lapon említeni az eredetivel.
Aztán le is feküdtem.
G.nek éjjeli munkái vannak, most pár éjszakáig nyomnia kell keményen. De ma segítünk rajta, elmegyünk Rugóval délelőtt a tescoba, délután meg parti van, s addig is tud haladni.

Irina, ti mit néztetek?
Ezt ismered?
http://www.imdb.com/title/tt0477139/
Én ezzel szemezek már egy ideje.

Maggie, mi újság nálatok?
Ma hamburger-parti lesz?

Lassan 35 éves leszek, gondolkodok, mivel lepjem meg magamat
:roll: 8)
Két fő esélyes van, egyrészt a bal hüvelykujjamon még nincs ezüstgyűrű (csak a jobbon), a másik pályázó pedig egy Ed hardy parfüm lenne, annyira megfogtak azok a koponyák a díszítésen :roll: Majd megszagolgatom a kínálatukat.

Na, megeszem a reggeli joghurtomat.

Kép
vindolanda

Irina,kereskedelem :) :)

:arrow: felvarrom a ruhám alját :) :)

KépKép
viranka

Halihó!

Velünk nincs nagy újság. Gyerekek jobban vannak. Jó ötlet volt, hogy tegnap nem vittem Bercót oviba. Mára már sokat javult.

Viranka, jó szórakozást! Biztosan csini leszel.

Vindo, remélem jól sikerült a parti.

Én majdnem négykor jöttem haza, hoztam kaját is, ettem is rendesen, most érzem a gyormrom. :oops: Éppen vasalás közben vagyok. Utána meg tervet írok majd. Meg közben szerintem megkapom a dolgozatom korrektúráját is. Izgulok nagyon. Ma írt a tanárnő, hogy nekikezd. Szorítsatok, hogy ne kelljen újrakezdeni az egészet.

Ma előadtam nagy ugrásokkal a ppt-met is. Már alig volt időnk, meg olyan hideg volt a termeben, hogy rohamtempóban nyomtuk le. :lol: De kaptunk még egy feladatot, hogy a fene vigye el. De szerencsére ráér januárig is. :lol: A következő három hétben biztosan nem veszem elő.
dmaggie

Emmának boldog névnapot kívánunk!

A parti olyan durva volt, hogy Rugónak hajat kellett szárítani indulás előtt :lol: Most jöttünk haza, Gábor közben pedig sokat tudott haladni, most ő is elégedett 8)

Maggie, már nincs sok hátra, mindent bele.

Kép
vindolanda

Vindo, akkor tényleg jó lehetett.
Hú, azt tényleg nagy segítség, ha valaki elviszi a manókat. Rendes voltál nagyon. :lol:

Tényleg látható a vége. :lol:
dmaggie

Viszont bennem van az ideg. Kb. ötórája írta a témavezetőm, hogy nekikezd a javításnak, még nem írt. Ennyit kell???? :twisted:
dmaggie

Este van, lehet elaludt :roll:
Ne izgulj.
Vagy elkezdte, be is fejezte, de már nem reagált.

Igen, egy mártír vagyok :mrgreen:

Kép
vindolanda

Legyen igazad. :wink: :lol: Mondjuk a múltkor azt írta, hogy jó, csak át kell szerkeszteni.

Jaj, ilyeneket én is szoktam csinálni, bezzeg a Kedvesnek mondani kell, magától nem jut eszébe.
Na, majdnem befejeztem a tervet. NÉmi módosítás kell, de ahhoz meg a haverom is szükséges. Hétfőn a fogadóórán gyorsan összedobjuk. Utána meg naplót kell írnom, nagy elmaradásom van. Bár ezt a hetet be sem tudtam volna írni. :lol:

Megyek és lefekszek. A telep sem nagyon bírja már. :lol:
Jó éjt!
dmaggie

Jó éjt.

Ja, a telep - ez egy jel, szóval menned kell aludni.

Közben haladok a bulik szerepével és gyakoriságával is, már alakulok, lassan elérem a felét az írásnak. Csütörtökön kell előadnom, addigra kell a szöveg is.

Kép
vindolanda

Halihó!

Fel is ébredtünk. Bercó segített. Mondjuk eléggé zaklatottam aludtam. Már megnéztem, még mindig nem jött levél. Biztosan nem tudott hozzákezdeni.

A jövő hét megint hosszú lesz. Egyszerűen nem értem, hogy a karácsony környékén esedékes munkanapokat a gyerekeknek miért kell ledolgozniuk. :?: :roll: Jó, mi szabadságból gazdálkodunk, talán azt még értem is, de a gyerek mit dolgozik le? Fel nem foghatom. Szombaton a Bercó ovija lesz az ügyeletes, szerintem megy majd. Szerdán muffinokat sütünk majd, mert csütörtökön adventi sütivásár lesz az oviban. Arra készülünk. Úgy gondoltam lesz répás, almás-diós és gesztenyés. Csak abból is mekkora adagot kell vajon csinálnom? A fiúk biztosan le akarják majd meózni.
Na, szétnézek itthon, hogy mit tudok majd főzni.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?