Jó sokat írtatok! Amit mindenképp le szeretnék írni! Vica, tök jók voltak a karácsonyi fotók, Bulcsúba beleestem!
És olyan vékony vagy 2,5 gyerek után! A férjednek őszinte csodálat és tisztelet jár, amiért kíbírja a szexmentességet, és nem ugrik rád!
Kukli, nagyon helyes a családotok!!!és csini kismama vagy!
én még mindig nem érzek túl nagy mocorgásokat, és egymás után max 2, amire apát hívom, már abbahagyja. Ja, és ebédkor mindig mozog elégedetetten
Szilveszterkor tűzijátékok hangjától sztem megijedt, mert feljebb mászott, úgy, hogy szúrt.Én érzem, hogy az egész testem puhul, tágul./ nyelőcső, gyomorszáj, izmok, hüvely,végbél, stb,minden olyan platty az egész testem..Kiváncsi vagyok, jöv7en mit mond a doki a méhszájamra.
ha tudok, teszek fel pocifotót. Nekem 2 hét alatt most ugrott egyet, feszült is meg viszketett a hasamon a bőr. Nehéz aludni, ülni, bármit csinálni, viszont mindenki mosolyog, ha meglátja apocim, és kismamaként bánnak velem, és az nagyon jó érzés! Vagy ha kényeztetnek, és kiszolgálnak, udvariasságból!
Jelenlegi terhességi tüneteim: egyfolytában éhes vagyok, tápláló kajákra: hús, köretek.
A torkomban ég a gyomorsva, meg az orromban..egyik reggel hánytam is savat, jó roszz volt
reggelnte hányinger, de ha eszem, jobb lesz.
Lábamtól nem tudok aludni éjjelente. Ez nem görcs, hanem inkább izommmerevség, amitőlk úgy érzem, folyamatosan mozgatnom kell a lábam, elég roszz, és kimerült vagyok éjjelente.
Nektek vannak ilyenek?
Én szeretném, ha febr végén megszületne, de csak akkor ha mindene megvan, és tüdeje kifejlődött. Csak nehezen viselem az elejétől kezdve ezt az egészet, mindennap szinte"túlélés", hogy még ezt a napot csinájuk végig, bírjuk ki, stb..
márc 26ra vagyok kiirva, de pontosan tudom, mikor fogantam,tehát a 9. hónap ápr. 1-jén lenne. Majd meglátjuk, csak rendben legyen minden.

Dávid arcocskája
keresztbe tett lábak és a zacsi

Kamilla
ébredés 24-én
csiga
játék a szőrős tesóval
orrszívás