A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Teszek fel még két képet. Remélem, nem bánjátok. :)

Kép

Már egészen jól sikerült a verdás torta (fel mertem ide is tölteni a képet) :)

Kép

Kép
Kép
Kép
katicico

Halihó!

Végre én is idekeveredek. De csak röviden, mert mindjárt vasalásba kezdek.

Jaj, ez a Mikulásos időszak. Annyit rohangálok mindig. Ma is vissza kellett mennem a suliba, mert buli volt. Aztán rohanás Bercóért... Tegnap sem volt sok időm, de szerencsére Dávid segített, így be tudtam fejezni egy dolgozatot. El is küldtem, éjszaka meg megkaptam a szakdolit is. Még mindig van némi munka vele, de többre számítottam és ami a fő, elégedett a tanárnő. Ma délben leadtam a pórtfóliómat, azt már spirálozzák, meg készítik a szakdoli borítóját is. Holnap délben tudom levinni, ötre be is kötik. De holnap du még suliba is kell mennem. A Kedves meg dolgozik egészen estig. Szóval kell logisztikázni rendesen.

Kata, ne viccelj, szuper képek, a tortát meg úgy megkóstólnám. Jobbulást a kicsikéteknek!

Vindo, hogy megy a logopédia. Lehet, hogy nekem is lesz egy megkésebb b.fejlődésű gyerekem. A jövő héten találkozok majd velük. De jó lenne!
dmaggie

Halihó, lányok!

Gyors bekukkantás altatási procedúra közben :-)

Vindo, Maggie, Kaqk: kiderült, dec. 14-én akkor megyek Debrecenbe. Délben kezdődik a védés, utána fogadás, nem tudom, ez összesen mennyi időt vehet igénybe (nem voltam még debreceni védésen, mindenhol kicsit más az egész). Az a tippem, hogy 3-nál nemigen tart tovább. Ráér valamelyikőtök?

Maggie, én hősöm :-)

Katicicó, köszi! :-) nagyon klassz lett a torta, és irtó cuki ez a sok gyerek :-D
hát még nagyon vacillálok az oltással, februárig még rengeteg emberrel lesz dolgom (vizsgáztatások, vizsgázások), onnantól már nem. de kifaggatom a dokimat.

Vindo, a logopédiát én is kérdezni akartam!

Kaqk, éljen a pelusos dolog hepi endje! :-)

Járt nálunk a Miki, hozta a robotokat, Ádit az izgatta, hogy tud a Mikulás ilyen jól gondolatot és vágyakat olvasni, hogyhogy ismeri a Star Warst (netán szereti?). És hogy hát az ovis Mikinek műszakálla volt, de ez nem zavarta meg az áhítatot. :-)

Piroska puszil mindenkit, nagyon elfoglalt, majd jönni fog. Jól vannak szerencsére. :-)

Holnap pszichós minikonferencia, ami azt jelenti, hogy több csoport tagjai referálnak párosával némileg imitálva az elrendezésben egy igazi konferenciát. Jópofa.
Közben meg itthon vár rám egy tonnányi javítanivaló, ami hétvégére marad, de hogy mikor csinálom meg itthon, gyerek mellett, az kérdéses.
:shock:

Kép
Kép
irina

Móni, sajnálom a telefondolgot... megoldódott azóta?

Kép
Kép
irina

Csak gyorsan, mert megyek aludni :D

Maggie, ezt nem állom meg szó nélkül, gratulálok :D

Kata, és még krampusz is volt.
Nagyon szép torta lett 8)
Nem tudom, melyik gyerek tartozik hozzád :lol:

Rólunk: hát, délután nem vittem Rugót az óvodába, és G. jött értünk kocsival.
Elmentünk a játszóházakba (az Interspar emeletén voltunk), és R. mind a két helyen találkozott egy-egy Mikulással 8)
Amíg a megőrzősben volt, néztem volna magamnak pufidzsekit, de a nagy kínaiban 13 000 ezer ft lett volna :shock: Eszem megáll, a kínaiban.

Logopédia - igazából fogalmam sincs, hogy megy.
Ma annyit tudtam meg, hogy az f hangot mindenkinek nehéz képezni.
Az óvónők szerint sokat javult, én nem érzékelem, mert minden nap hallom. Tényleg nem tudom.

Telefonok: holnap hozza a kisebbik bátyám az új sim-kártyákat a flottás telefonokba.

Dec 14. - ez milyen nap is? Csütörtökön logopédia-nap, de valahogy megoldok valamit. Soktényezős a dolog. Kinél lesz kocsi, esik-e a hó, ki veszi fel Rugót délután, és megy-e egyáltalán óvodába aznap:)

Most csak ennyi, megyek aludni, holnap leszek.

Ezt még leírom. Rugó szóvicceket gyárt. Pl. Pisikaka-tó (a Titicaca-tó analógiájára).

Kép
vindolanda

Jaj, lassabban haladtam, mint gondoltam volna. De már pdf-ben van a szakdolim, csak most meg bizonytalan vagyok, remélem nem rontottam rajta.

Ó, már tudom. 14-e, az péntek. Nekem órám lesz, de majd megpróbálok ellógni. :lol:

Vindokám, nálunk még híre sincs semminek. Már két hónapja húzódik, a fene essen beléjük.

Most ennyi, majd holnap az órám után jelentkezek. Délben rohangálok még egy sort a kötés miatt, aztán futok az órámra.
Fáradt vagyok.
dmaggie

Ma én is jártam a sparban, láttam is a Mikit. Csak nem kaptam tőle semmit. :lol:
dmaggie

Az éjszaka elfelejtettem valamit. Irina, köszi, hogy tudósítottál Piroskáról. Remélem, hamarosan jön majd! Hiányzik nagyon. Puszilom, ha beszélsz vele. :lol:
dmaggie

Igen, tényleg várjuk vissza Piroskát :D

Ne legyél bizonytalan, biztosan jól sikerült.

Nekem végre ma itthoni napom lesz. És Rugóért sem megyek délre az óvodába, négyig egyedül vagyok, ez megfizethetetlen.
Holnap viszont reggel nyolctól este ötig vizsgáztatok. Brrrr.

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

Maggie gratulálok, nagyon ügyes vagy :D
a legrosszabb, hogy maga a szám már él és ketyegett az előfizu, a kölcsön telefon volt extra sz.r

Vindo G foga? Lehet jobb volna elmennie a fogorvoshoz mielőtt újra nagyon bedurran :roll:
kabát :shock: annyiért már márkás, szupi kabát is kaphatsz :D
Rugó és a szóviccek :lol:

Irina na van már befutó név?
Nálunk is csodálkozott Grétike, hogy honnan tudta a Mikulás bácsi, hogy Ő a házas legót szeretné Gergike meg a dömperes legót :)

A telefon már megoldódott, Z a munkahelyén odaadta egy "kockának" aki megcsinálta a telefonom és most már vígan felismeri a T-s kártyát :lol: , és csak 1 dobozka mézeskalácsba került 8)

Mi ma du megyünk Mikivadászatra, jön ide a gátoldalba, a gyerekek még nem tudják, hogy megyünk.....

KépKép
Kép Kép
l.móni

Maggie: csuda ügyes vagy! :-))) biztos jó lesz!

Irina: valahogy megoldjuk :-)))

Emma is rengeteg mikivel találkozott, meg is jegyzete egyik másik nem az igazi...:-) de még hisz benne..:-)

Tegnap az oviban, aztán tornán, ebédnél, meg előtte az egyik iskolában....én már unom kicsit..:-)

Móni: kocka :-) :-) örülök hogy jó a teló!! :-)

Vindo: szó vicc :-))) vizsgáztatás :-((((

Mi megvagyunk...már csak az én karácsonyi ajándékom nincs meg :-( De remélem azért lesz:-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Végre itthon vagyunk, a kezemben van minden, amit vinnem kell hétfőn. Ma még suliban is voltam. Az éjszaka meg alig aludtam. Egy körül feküdtem le, de csak nehezen tudtam elaludni, meg hajnalban valamikor B. is átjött, mellette meg nem nagyon lehet pihenni. Szóval eléggé ég a szemem, pedig még ma este moziba is megyünk a Kedvessel.

Mónikám, örülök, hogy így megoldódott. Jól jön néha egy kocka segítsége. :lol: A mikulások tudásán B. is meglepődött. :lol: A mézeskaláccsal én még sehogyan sem állok. Tegnap akartam begyúrni, erre elfelejtettem tojást venni. :oops: Ma meg nem volt időm boltba menni. Holnap reggel úgyis el kell szaladnom, mert valamit csak kellene főznöm ebédre. De hogy mit? Bár én most valahogy rakott karfiolt kívánnék, de azt meg a fiúk nem szeretik.

Vindo, milyen volt a mai napod?

Kaqk, azta de jól álltok. Nekünk még kell futnunk egy-két kört, pontosabban attól tartok, hogy nekem. A Kedves annyit dolgozik ...

Na megyek, mert kardot kell kovácsolnom. :lol: Háború készül. :roll:
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Vindo, dec. 14. pénteki nap lesz.
De arra kérlek Titeket, Maggie, Vindo, Kaqk, hogy emiatt semmit ne szervezzetek át, ha épp jó, talizzunk, ha nem, úgyis megyek még arrafelé majd. :-)

Maggie, nyugi, tuti jó a szakdolid!!! :-)
Milyen kardot készítettél?

Móni, hát Ádinak az Ármin tetszik (nekem is), S-nak is bejön, de még van más is, amit ajánl. De Ádi már közölte, hogy ő már az oviban is mesélte a kis barátjának, h Ármin lesz, hát hadd ne kelljen mást mondania (ezt nem ilyen diplomatikusan közölte velünk ;-))).
Azért azt nem mondanám, hogy végleg eldőlt volna a dolog, de már majdnem. :-)

Vindo, Pisikakató :-DDDD
Jó volt a napod?

Ez olyan aranyos korszak, mert már észreveszik és látják az ellentmondásokat a Mikulás- stb. sztorikban, de még hisznek benne. 8)

Kaqk, persze, h lesz ajándékod!

Épp hazafelé buszoztunk a pszichós campusról a jéghideg járművön, mikor a céltól pár km-nyire nagy baleset történt (egy motoros + autók) és leállt az élet. Már annyira fáztam, hogy bementem egy budai bevásárlóközpontba, ott tök jó áron találtam szaloncukrot (kimértet és csomagoltat is), ettem levest, még egy gatyót is. Teljesen kellemesen csalódtam. De 2,5 óra alatt értem haza.

Nekem ilyen évem még nem volt, egy könyvön kívül (Ádinak) még semmit nem tudtam venni időhiány miatt (utána szoktam járni ennek-annak). Kicsit idegesít.

Kép
Kép
irina

Gatyót nem ettem persze, vettem. 8)

Kép
Kép
irina

Irina, éljen a félidő!!!! :lol: Hú, de eltelt. :roll:

Kard: robotok háborúztak egyébként, de most Bercó és én is kardoztunk. Talált valamilyen Hero Factory-s műanyag kardot, azt kellett kovácsolnom, nekem meg készített egyet Javaból. Azokkal küzdöttünk. :lol:

Irina, nagyon szép és különleges nevet választott a kistesójának Ádi. :lol: Van stílusa a fiúnak. :lol:
Jövő péntek: nem kell nagy átszervezés, csak hamarabb el kell jönnöm az óráról. :lol: Ráadásul nagyon szeretnélek látni is. Tehát részemről teljesen rendben van a dolog. Majd azt kell kiderítenem, hogy Bercóért tud-e valaki menni, ha igen, akkor beülünk valahova kávézni v. teázni, meg kibeszélünk mindent. Már várom. :lol:

Köszönöm a bátorítást, támogatást, drágák vagytok. Közben rájöttem, hogy azért még hátravan két egyoldalas akármi is. De azokat szerintem nem lesz kunszt összeütni.

Jaj, ez a hideg kikészít. Tudom, hogy ennek kell lennie, de semmilyen átmenet nem volt, csak úgy belecsöppentünk. Mindig vacogok.
dmaggie

Hihi, a gatyót értettem azért. :lol: :lol:
dmaggie

Maggie, édes vagy! Én is naaaaaaaaaaaaaagyon szívesen kávéznék-teáznék jövő pénteken Veled :-)
Mi tagadás, nagyon fázom én is, a fiúk kevésbé...
Hát ez a félidő trükkös, merthogy menzesz alapján 19+3 lenne, méret szerint viszont 20+4 már, tehát egy héttel nagyobb, a vonalzóm meg a kettő között van (első uh-n mért méret alapján). De az tuti, hogy Árminbaba nem félidőben fogant, úgyhogy az utóbbi dátum a reális. Viszont a menzesz alapján vagyok szülésre kiírva.

Kép
Kép
irina

Maggie, hű, ez a robotkard nagyon menő lehet. Mi is nyakig a robottémában :-)
Akkor jó munkát Neked a maradék pár oldalhoz!
Én ma deklaráltan nem csinálok semmit Ádi elalvása után, csak pihenek, esetleg nézünk valamit.

Kép
Kép
irina

Sziasztok Lányok!

Először is szeretnék gratulálni Panndi nagyfiához! :)
Sajnálom a történteket, de a lényeg, hogy már otthon vagytok épen, egészségesen! Hogy bírod Panndi? Segít valaki?

Irina!
Jé, tényleg, már félidőnél tartasz. Hihetetlen!
Hát, nincs túl meleg, de Te hideg párti vagy, nem? :wink: (Vagy azért ennyire ne legyen hideg?:) )
Pihenj is, az meg nem árthat!
A választott nevetek tényleg szép. :)

Vindo!
Aranyos a szójátékos Rugó. Nálunk a Jóska-sóska, meg az anya-banya ment egy időben...
Hát, nem irigylem Gábort a foga miatt.

Maggie!
Az 1 oldalas beadandó neked már meg sem kottyanhat! Ügyes vagy! Csak ámulok és bámulok az energiád láttán!

Viranka!
De jól néztél ki! Az a ruha nekem is nagyon tetszik! :)

Katicicó!
Szimpatikus vidám kis társaság vagytok! :) A Mikulás ki volt?

Kaqk!
Ügyesek vagytok az előkészületekkel!
Nálunk is hisznek még a Mikulásban, mint Emmácska. Megjegyezték, hogy van igazi Mikulás, és van olyan, aki csak beöltözik Mikulásnak. Sőt ezzel kapcsolatban elmondta Gergő, hogy nyuszinak is be szoktak öltözni, mert a nyulak nem tojnak tojást...

Móni!
Akkor végül rendben a teló?
Mikivadászat megvolt?

Kép
gica1

Halihó!

Megjöttünk a moziból, egészen felébredtem. A vámpíros film befejezését néztük meg. Mostanság vetítették a tévében az első három részét, érdekelt a folytatás. :oops: Jól elvoltam vele.

Irina, számolhatunk mi akármit, a baba tudja a dolgát és kész. :lol: Pihenni kell és kész, különösen egy kismamának. Jól teszed.

Gica, ez jó. Nyuszi tojta tojás. :lol: Most éppen lemerülőben vagyok, egyébként meg eléggé motivált vagyok, tehát összeszorítom a számat és teszem a dolgom. De nem pihenhetek sokáig, lassan kezdenem kell a következő szakdolgozatot. Március végére el kell készülnöm vele.

Szerintem megyek lefeküdni. Mindjárt kezdődik az egyik kedvenc sorozatom. Van rá esély, hogy nem tudom megnézni. :wink: :lol:
dmaggie

Maggie, Te csaptál egy görbe estét :lol:

Éljen Ármin baba :D

Péntek, dec. 14. - az jó, az a napom totál üres :wink:

Most rohanás, nyolctól már kezdenem kell Bösz-ben :arrow:

Szia Gica, szia Bea :D

Kép
vindolanda

Halihó!

Szusszanok egyet. Ma már boltban voltam, most főzök ezerrel. Még el kell majd rohannom vonatjegyet venni is. Szerintem indulok is lassan.

Tegnap este, ahogy lefeküdtem, szinte már aludtam is. :lol: De azért éjszaka megint felriadtam valami hülyeségre. Már megint valami kamu feladat csúszott be a tudatomba, remegve ébredtem, hogy nem csináltam meg, + az irataimat is kerestem, mert nemt tudtam, hogy hol van a táskám. Egyébként jól vagyok. :oops: :lol:

Lányok, mit szólnátok hozzá, ha pénteken a Fórumban, a Frei kávézóban találkoznánk? Már megint önös érdekek vezérelnek, ott lesz az órám a közelben. :oops: :lol:

Na, megyek a dolgomra.
dmaggie

Én kimegyek az egyetemre, szerintem lesz egy-két szóbelizőm a büfében pénteken, és utána Irinával odavillamosozunk a Fórumba :idea:

Kép
vindolanda

Nekem rendben van. :lol:

Vindokám, milyen napod volt?

Én most éppen hajat festek.
dmaggie

Fél hatra értem haza.
Rugó hörögve köhög, taknyol. Nézegetjük a heti alternatívákat :x

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok!

Javítás közben szusszanni próbálok (végülis itthon maradtam, nem egyszerű, de próbáljuk Ádit rávenni, hogy foglalja néha el magát):

Maggie, Vindo, szuper, nagyon örülök, hogy látlak Titeket! Csak majd igazítsatok el a Fórumtól a pályaudvarig este! ;-)
A Feri kávézó jól hangzik, ott jó a kávé (legalábbis a pestiekben jó)

Vindo, milyen volt ma a vizsgáztatás?
Ha esetleg érdekel a védés, déltől lesz, megírom az infókat, ha kell. Szociolingvisztika, annyira nem esik távol a szociológiától, és ez egy jó disszertáció volt.

Maggie, szegény drágám, ez az alvásból felriadás és idegeskedés nem hangzik jól... de csak vége lesz most már.
Milyen volt az Alkonyat záró része? Hajad színe milyen lett?

Szerintem megint betaknyolódom, nem annyira jó a közérzetem, de amúgy nincs semmi nagy bajom. Szerencsére a hét zökkenőmentes volt, a pszichós szemináriumi jegyeimet mind meg tudom szerezni.

Kép
Kép
irina

Vindo, most olvasom, mi van Rugóval. Hogyan hörög? Remélem, semmi súlyos baja nincs!!!

Kép
Kép
irina

Szegény Rugó. Jobbulást neki. Ha van otthon calcium, akkor azt adj neki szerintem.

Irina, nyugi nem maradsz le, majd elviszlek az állomásra.
Nekem tetszett a film, volt benne egy kis csavar is. :wink: :lol: Egy bajom van ezekkel a filmekkel, olyan vontatottak. De volt benne akció is.

Hajam vörösbe hajlik. Csak azért hajlik, mert a sötétbarna után nem annyira jön át az a szín, amit szeretnék. :lol: De nem akarom jobban vegyszerezni a hajam.

Mennem kell Bercóhoz.
dmaggie

Gica, milyen okos Zsuzska és Gergő ezzel a kétféle-mikulás megoldással :-D
Hideg: hát azt szeretem, ha se nem fázom, se nem izzadok, de úgy 10 fokig minden oké, azalatt már nem. Terhesen többet fázok, mint szoktam. Szóval dideregni azért nem vágyok, de nem zavar az eső, a hó vagy a köd. 8)

Kép
Kép
irina

Maggie, én az Alkonyat előző részén őszintén szólva majdnem a kardomba dőltem, annyira borzasztónak találtam.
Na majd megvizslatom a hajadat, kíváncsi vagyok. Én is szeretem a vöröset :-) Vegyszer: ha csak az ammóniát szeretnéd kihagyni (és nem mást), arra tudok jó megoldást.

Kép
Kép
irina

Na, most egy fél órája meg jobban van, a köhögést abbahagyta, de valamennyire hörgős. Evett egy szelet pizzát, ivott egy pohár tejet.
Megnézzük a kalciumot akkor.

Hát, a vizsgáztatás olyan volt, mint amikor reggel nyolctól ötig megállás nélkül 50 ember szóbelizik :roll:

Képzeljétek, három nap alatt elpusztult a neonhal-állományunk. Ma nyolcat szedtem ki :shock:
A múltkori adag neon között tuti volt egy beteg :roll:

Rugónak levágtam a haját :P

MIndjárt igyekszem lefotózni.

Kép
vindolanda

De nem fog menni, mert azzal a telefonommal lőttem a képeket, amelyik most nem működik :?

Éljen a vörösbe hajló Maggie :D

Hát, csak úgy ismeretlenül nem megyek be szerintem a védésre :roll: Szerintem lesz pár hallgatóm, akit a büfében levizsgáztatok, és majd ott találkozunk. De majd meglátom :D

Na, mi a kaptárt néztük tegnap előtt, ott mi is a kardunkba dőltünk :roll:

Kép
vindolanda

akit = akiket

Lassan fürdeni kéne, az most jól esne.

Holnap a tekiket is rendbe kell tenni, meg vár rám egy porszívózás. És a fürdő is takarítás-érett. Brrr.

Kép
vindolanda

Vindo, akkor jó, ha jobban van Rugi :D
El nem bírom képzelni, hogy lehet 50 embert ennyi idő alatt levizsgáztatni... én max. 25-öt vállaltam be ennyi időre, de az is a plafon teteje.
Sajnálom a halakat.
Szerintem mi megnézzük lassan a kedvenc scifisorozatom (tényleg a legjobb, még a Star Treknél is jobb) újabb leágazásának (spinoff) a netes felvezető részeit (youtube-on adták Blood and chrome néven, jön majd a sorozat is).

Ádi a fütyijénél panaszkodott csípésre, de elmúlt neki. Résen kell lennünk, volt már párszor húgyúti fertőzése. Az előbb meg szegénykém spontán hanyattvágódott a fürdőben, szerencsére
az égvilágon semmijét nem ütötte meg, a "legjobb" helyre esett. Kicsit egzaltált volt ma, nem tudjuk, miért, pedig levegőn is volt. Sose tudom, hogy ez már a babavárás feszültségének megnyilvánulása nála (bár nem vagyunk szerintem feszkók emiatt, de nem is erre gondolok az esetében, h a mi feszkónk számítana, hanem az ő belső képzetei az egésszel kapcsolatban). De ez nem biztos. Kb. egy hete tart, sok a feleselés, kiborulás, látszólag ok nélkül. Oviban állítólag nincs semmi.
Hát nekem holnapra is maradnak a javítások, csak már a házi dogák.

Kép
Kép
irina

Csak gyorsan.
Nézelődtem az akváriumban, és megláttam öt icipici halat :D
MOst nem takaríthatom egy ideig, meg kell várni, míg megnőnek.
Azt sem tudom, milyen fajták 8)

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Már itt is esik a hó.

Irina, elképzelhető, hogy csak sok volt neki a félév, és elfáradt. Rugón is látom, hogy kész van, egyszerűen már szüksége lenne 4-5 összefüggő, pihengetéssel töltött napra. Nem tud feltöltődni a hétvége alatt.
Szerencse, hogy jól esett el, nem lett komoly baja :roll:
Betegséggel hogy állsz?

Móni, de jó, hogy ti már túl vagytok ezen a telefonmizérián. Ügyesek voltatok.
G. nem nagyon szeret orvoshoz járni :roll:

Karácsony - semmi ötletem nincsen még senkinek, és nem is vettünk meg még semmit :lol: Szokásos forgatókönyv.
De az biztos, hogy Rugó egy nagy karácsonyfát akar, így díszeket kell majd vennünk.

Tegnap elaludtam.

Fiúk most ébredeznek.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Vindo, akkor jó, ha Rugó jobban van. :-)
Tényleg fáradtak lehetnek szegénykék, Ádiék ovijában ráadásul ezer dolog van mindig, ami ugyan nagyon izgalmas, de fárasztó is nekik.
Köszi, én jobban vagyok, este rengeteget tüsszögtem, orrot fújtam, most jobb. Ismét nátha, nyomom a szokásos dolgokat. Sokat fáztam a buszokon, nem fűtik a külvárosi járatokat rendszerint. Némelyik olyan hideg, hogy le sem ülök, mert petefészek-gyulladást kapnék. Hát ilyenkor azért bosszant, hogy nem vezetek, mennyivel jobb lenne kocsival az egész...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:51-kor.

Kép
Kép
irina

Gratu a halakhoz! :-)
Ádi Wall-E-t néz, én meg kávézom és netezem egy jót.

Kép
Kép
irina

Ja, ajándék az még itt is az ablakba'. Vagy ott sem. Jövő héttől próbálok beindulni.

Kép
Kép
irina

Ja, a félév lezárásának gyönyörűségei.

Rugó Bud Spencer - Terence Hill-t néz (Bűnvadászok), eszik közben. Takarítgatni kéne.

Öt kis halat számoltam meg.
Viszont van egy újabb holttest.

Tényleg kéne a pufidzseki, szerintem a héten buszozgatok.

Rugó köhécsel. Ha itthon maradnék, keresni kellene valakit magam helyett, aki beugrik, és megtartja az órámat.

Kép
vindolanda

Vindo, nincsenek most nagy téli leértékelések a ruhaboltokban vagy az outletekben? (Nem tudom, rég jártam rendes boltok közelében, a turit leszámítva.) Felétek is jégvermek a buszok?

Hogy köhög Rugi?

Kép
Kép
irina

Hát, biztos lennének, de ha este hat felé vergődünk haza, és sokszor már nincs időm/energiám nézelődni.

Szerintem ma elmegyünk a tescoba, meg ott van egy Invázió nevű bolt is, az vállalható szokott lenni.

Hát, egyrészt most szakad fel benne a slejm. Aztán ha rohangál, akkor utána meg olyan kis sípolósan köhög.
Enni eszik, láza nincs, füle nem fáj. Szóval nézzük a pozitív oldalát a dolognak.

Már csal porszívózni kéne, és rend van a lakásban :D

Kép
vindolanda

Vindo, akkor jól állsz a takarítással. Itt mosás-vasalás, délután munka.
Jó vásárlást!
Sípolás: hát nálunk ilyen még nem volt, nem tudom, mitől lehet.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:52-kor.

Kép
Kép
irina

Hali,

Vörösbe hajló haj..:-) jól hangzik!

Frei...megpróbálok oda jutni...:-)

halak :-(((

feleselés...:-(((

takarítaninekem is kellene,csaknem tudom mikor...folyton menni kell vhova de-t aztán alszik Dalma..aztán meg mindenki itthon, esélytelen :-((((

Emma is taknyos...:-((

Tegnap anyuéknál voltunk, I szegeden adott elő! jó kis hóvihar volt...:-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina,de édes Ádi :) :) Ármin tök jó név és Míra névnapján van a névnapja :) :) hallgatók :evil: :evil: :evil:

Vindo,Rugónak jobbulást! pici halak :) ilyenkor nem lehet akváriumot tisztítani?

mi ma elmentünk Sződligetre a Mézeskalács faluba :) :) annyira szép volt :) :) hangulatos,minden házikó más volt(mi is vettünk,megúsztam nem kell csinálnom) voltak hajók,szánok a falu épületei(iskola,óvóda,rendelő,tűzoltóság,tűzoltóautóval) mézik,szarvasok :) :) nagy élmény volt :) és ma hozhatom is a házikót :) :) majd R. kiszűri a képeket teszek fel :)

http://mezeskalacsfalu.hu/bemutatkozas/

:arrow: gyerekeimet össze kell szednem,megyek értük :)

KépKép
viranka

Kaqk, de jó lenne, ha Te is tudnál jönni pénteken :-)
Emmácskának jobbulást!

Verus, ez jó kis program lehetett! Várjuk a képeket!
Ádinak is kell vmi klafább mézeskalácsot vennem, mondjuk a karácsonyi vásáron a Vörösmarty téren, mert én ronda mézeskalácsot tudok csak sütni. De az is lesz majd.

Vindo, kaptál kabátot?

Maggie?

Hú, hát jó lesz kicsit holnap kiszabadulni ebből a házimunka-dogajavítások kettősből.

Eszembe jutott, hogy január elején lesz 6 éves a topikunk. Na mit szóltok? Nem semmi, igaz? 8)

Kép
Kép
irina

Irina, majd igyekszem :-)))

Vera jo kis progi :-))

Vindo, halak :-((, kabat?

Mi ma szankoztunk nagyon szupi volt!
, meg emmanak vettunk hotaposot, persze pont olyat mint a dalmae:-)))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó,
tegnap egy csomószor akartam írni, de akadozott a net, és soha nem küldte el. Este meg bealudtam, mert Rugó nagyon nehezen aludt el.
Bővebben jövök majd Bösz-ből, mert úgy döntöttünk, megpróbálkozunk a mai munkanappal, nem maradok itthon.
És igen, az INvázióban 6400 ft-ért tudtam venni egy fekete hosszú pufidzsekit pont a méretemben. Fel is avatom, mert Db-ből busszal megyek tovább.
Az utak elég horrorisztikus állapotban vannak :shock: Vagyis tegnap este abban voltak.
És G. is kapott egy sapkát a fejére, ami elég nagy. A normál méretű sapkákból kilóg a füle, mert relatíve nagyobb a feje :roll: :lol:

Jövök majd, ha megérkeztem.

:arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, majd tartjuk telefonon a kapcsolatot, és szépen beül mindenki a kávézóba :D

Vizsgaidőszak - igen, szörnyű dolgokkal jönnek a hallgatók :roll: És szörnyű dolgok is történnek velük néha, de sajna ezt a jegyekbe nem tudom belekalkulálni.

Képzeljétek, az óvodában leállt éjszaka a fűtés. Reggel kabátban hagytam ott Rugót. Sokan hazavitték inkább a gyerekeket, a csoportban lézengtek vagy heten :shock:
De már dolgoztak a karbantartók, és elkezdett felfelé menni a hőmérséklet.

Irina, a buszokat ne is mondd. Most idefelé harisnya, zokni és bokacsizma kombóban lefagyott a lábam :?

Ja, és vettem egy sapkát is. Ami nehézségekbe ütközött, mert valamiért úgy gondolták, hogy a női sapkáknak valamiért hosszúnak és rózsaszínnek kell lennie, esetleg mustársárgának, de akkor 30 centis vége kell, hogy legyen, ami egy bojtban végződik. Vagy horgoltnak, ami viszont kb. két centis lyukakkal bír fültájékon.
De megoldottam a helyzetet, mert vettem egy betörősapkát a kapucni alá. A férfiosztályról :roll: :lol:

Na, dolgozgatok, aztán órát is kell tartanom.

:arrow:

Kép
vindolanda

betörő sapka :-)))) de jó hogy jó áron találtál dzsekit! :-))
ovi fűtés :-((((

Ármin..nekem tetszik!!!! :-)

Szerdán el kellene jutni rákszűrésre....:-(

Bútorokat nézni...is kellene....pakolni is kellene..:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?