A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Halihó!

Most jövök, este szerintem nem lesz időm rá.

Hogy van Emma és Rugó?

Kaqk, tuti összehozzuk a pénteki talit! :-)

Vindo, örülök, h lett kabátod + sapkád (betörősapka :-D), ez most a lényeg.
Remélem, az ovis fűtés is teljesen helyreállt.

Ma futottam két bevásárlókört, hát hétfő délelőtt akkora tömeg volt, hogy még (nem értem, mindenki tanár vagy alkalmi/részmunkaidős munkavállaló, hogy ráér ilyenkor? esetleg szabit vett ki?). A kajáldáknál állva ettem, mert ülőhely sem volt. :shock:
Mindegy, már alakulnak az ajándékok, bár a cipelgetés annyira nem kellemes.
Közben kiderült, hogy a hétfői vizsgám szerdán zéhá formáját ölti, úgyhogy holnap este arra tanulok, több időm nincs rá. Ez nem néz ki nehéznek, remélem, nem esem pofára.

Mentem dolgozni, jók legyetek :-). :arrow:

Kép
Kép
irina

Hát, Rugó nem volt túl jól, éjjel is sokat fenn volt, mert be volt dugulva az orra.
Mondtam az óvónőnek is, hogy nézzenek már rá jobban, de megnyugtattak, hogy amíg nincsen láza, addig hozzam. Sajna ezen a héten alig, vagy egyáltalán nem tudnánk megoldani a felügyeletét otthon :roll:

Vásárlás - szerintem disznó módon elmegyek egy éjjel a tescoba, amikor Rugó már alszik, és veszek mindenkinek valamit. Aztán kész :roll:

Jó zh-írást!

Három harmincötkor megy a buszom, addig dolgozok, mint a gép :) :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Bocsánat az eltűnésért. Megvagyok. Vasárnap Bercóval buliban voltunk, ami igen jól sikerült. :lol: Utána meg csak tunyultunk itthon, este meg nagyon korán kidőltem. Konkrétan nem bírtam nyitva tartani a szemem. :oops: Tegnap meg Szegeden voltam, leadtam mindent. :lol: Este jöttem meg, még elmentünk Bercóért, akit most Vicuska hozott el az oviból. De várnunk kellett rájuk, mert elmentek szánkózni. Aztán meg jól elbeszélgettük az időt, fél kilenc is elmúlt, amikor hazajöttünk, akkor meg gyorsan vacsorát készítettem, majd megint lefeküdtem. Nem volt erőm bekapcsolni a gépet. Pedig meg kellene írnom egy dolgozatot. Irina, Vindo, most nem lennék a szívetek csücske, késni fogok a dolgozattal. :oops: Bár nem biztos, mert a második óránk még nem volt meg ebből a tárgyból, tehát elvileg nem kések. :lol: Ma megint nem fogom írni, hacsak délben nem lesz egy kis időm, mert ma este meg színházba megyek.
Előtte meg Momónak segítek majd. De holnapra még mézeskalács tésztát is kell készítenem, mert viszek be az oviba is, megígértem, a gyerekek meg megsütik majd az óvónénivel. :lol: Szóval ennyi.

Jobbulást mindenkinek!

Elintéztem, pénteken Dávid megy Bercóért. :lol: :cry: :lol:
dmaggie

Sziasztok, lányok!

Vindo, Rugó jobban van?
Pénteken akkor majd helyzetjelentek sms-ben, hogy áll a védés-fogadás ügye (mindjárt átküldöm azért a méledre a meghívót, hátha érdekel). Szerintem fél3-3-nál előbb esélytelen, hogy vége legyen (meg nagyon rendesek azon a tanszéken, nem akarom megbántani őket azzal, hogy idejekorán lelépek).

Maggie, nagyon ügyes vagy, h mindent leadtál!!! Pörögsz rendesen :-)
Mézeskalácsot nekem is kell sütnöm.

Hát elég fárasztó ez a hét, de legalább a hétvége lazábbnak fest. És mindenki jól van. Le is kopogom.
Hú, S-nak szerintem jó meglepit találtam ki, neki egy nappal szenteste előtt van a szülinapja, ezért is nagy kihívás a dolog. :-)

Kép
Kép
irina

Irina, mit talaltal ki???

Pentek, remelem osszejon, holnap megyek rakszuresre.
Fodraszhoz is el kellene jutni vmikor

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, remélem, eljutsz szűrésre! :-)
Emmácska jobban van?
Hát S. nagyon szereti az a capella zenekarokat, ehhez kapcsolódó ajándék, de majd pénteken elmondom, mi. Nem olvas bbnetet, de sose lehet tudni. :D

Kép
Kép
irina

Halihó!

Kávézok éppen. :lol:

Irina, tündér vagy. Azért nyomaszt még néhány teendő. Meg lassan lá kellene pörögnöm a következő szakdolgozatra is. Legalább a téma marad. Szerencsére ebben partnerek itt. Csak mégis másnak kell lennie. Majd lehet, hogy ötletelünk pénteken. :wink: :lol: Jaj, nagyon várom!

Tegnap egészen türhető volt az előadás. Kicsit vicces volt, uis Pillangó inkább hasonlított egy vénkisasszonyra. De a zene magával ragadott. Majdnem megkönnyeztem.

A színházból jövet nem tudtam nem észrevenni, hogy esik a hó. Kíváncsi vagyok, hogy mennyi esett. :roll:

Örülök, hogy mindenki jól van, maradjon is így. Kaqk, nyugi van. Minden rendben lesz a szűrésen. Ó, nekem is esedékes lenne már megint. Beálltam a standard 3 hónaponkénti szűrésre már megint. Meddig húzhatom műtét nélkül? Majd meglátjuk.

Hétfőn ugye nem dolgoztam, tegnap mesélte a haverom, hogy 5 éven belül gyógypedagógusi diplomát kell szereznünk. Remélem, ha előírják, akkor némi támogatás is jár majd hozzá! Csak teljesül majd az a vágyam is. :lol: Sőt, még olyat is mondanak, hogy arról is szó lehet, hogy rövidebb idő alatt csináljuk meg.

Ajándékokkal haladnom kellene, tegnap tudatosult bennem, hogy ez a hét + a következő van hátra. :roll: Nagyon kellene már egy kis pihi.

Jók legyetek! Este biztosan dolgozok, írom a hiányzó dolgozatot, meg vizsgákra is be kell jelentkezni, szóval leszek. :lol:
dmaggie

Maggie, jelentem, egy rakás hó esett, és azt sem tudom, hogy állunk ki a kocsival :shock:

Gyógyped - látod, látod
:)

Igen, sms-ben tartjuk a kapcsolatot. Lányok, most csak a 70-es számom él.

Rólunk: Rugó alakul, még köhögcsél, de az orra már nem folyik. Én viszont benyakaltam valamit, fáj a mandulám :?
Nekem még ez a hét lesz durvább. Csütörtök logopédia lenne, de ilyen időben nem biztos, hogy Rugót busszal végighúzom, este meg karácsonyi vacsora Böszben. Pénteken randi veletek, szombat pedig levelezős vizsgázók.
JÖvő héten két munkanapom van, kedden a keresztfélévesek záróvizsgáznak, pénteken pedig nappalis vizsganap.
G.nek már nem fáj a foga.

Lehet, S, titokban bújja a babanetet :idea:

MIndnekinek jó munkát és egyebeket.

Kép
vindolanda

Halihó, lányok!

Maggie, bocs, ha írtad, de mit láttatok színházban?
Akkor mindenképpen könnyebbség lesz már az új szakdolidnál, h ugyanaz a téma.
Gyógyped: hát remélem, h fizetik, ha elvárják... nagyon szorítok hozzá, h összejöjjön!!!
Én is nagyon várom már a pénteket! :-)

Vindo, tényleg sűrű heted lesz. Gyógyulj meg mielőbb!
S. hangja is lejjebb ment, berekedt, aggódik, hogy fog énekelni a jövő heti mhelyi karácsonyi akármin.
Ki tudtatok állni a kocsival?
Itt nem volt hó, de szél minden mennyiségben és nagy hideg. A lakás szépen hűl lefelé, egyre feljebb kell tekerni a radiátort.

Végeztem a karácsonyi ajándékok beszerzésével. Az adatközlőim is mind meglettek a műhelymunkához, bár még egy begyűjtési fázis pár embernél hátravan. Letámadtam ma az elsősöket, tök rendesek voltak, szinte mind segítettek is kitöltéssel.
Holnap még jegylezárások, pénteken Debrecen, hétvégén mézessütés és valamit az ovis ádventi vásárra is gyártanom kell, handmade kell legyen természetesen.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Mindjárt kezdem a munkám, csak előtte gyorsan bekukk. Meg még itt hancúrkodnak a fiúk, nem csendesednek.

Ma remekül kezdődött a napom, itthon hagytam a tésztát, vissza kellett jönnöm az ovitól. Nem kicsit késtem el. A hó gyakorlatilag egész nap esett.

Megint rohangáltam egy sort, aztán vasaltam, mostam, elraktam pár dolgot. Máris fáradt vagyok.

Vindonak, S-nak jobbulást!!!!!
Bercó is elkezdett taknyolni.
Lányok, nagyon ügyik vagytok.

Gyógyped. Ma kérdeztem, állítólag nem lesz támogatás. :shock:
dmaggie

A Pillangókisasszonyt láttam. :lol:
dmaggie

Maggie, gyógyped, hogy egy "klasszikust" idézzek: és akkor ezt így hogy? :evil:
Pillangókisasszony, de jó is az :-)
Jó munkát Neked!

Itt fürcsi, összepakolás holnapra és szerintem pihenés.
Hát pénteken se leszek friss, mert holnap színházazom este, pénteken meg a félnyolcassal megyek is Db-be, mert ha késne a vonat, akkor sem akarok a védésről lemaradni. Biztonsági játékos vagyok. :roll:

Kép
Kép
irina

Hali

Betegknek jobbulast!
Ho ho ho......jaj de utalom takaritani havat jeget :-(
Rakszures megvolt, :-) de az edzesek alatt annyira megizzadok, hogy csavarni lehet mindenembol a vizet, az meg a baciknak jo kis taptalaj...:-( szoval vmit osszeszedtem a nyaron, es nem akar eltunni teljesen, vissza vissza ter nem tudom mi a megoldas:-( kaptam kupot kremet.....megint :-(

Zenebolcsiztunk dalmaval, emma uszni volt de-t, mar deszka nelkul uszik kar, labtempo....meg kene nezni, :-) meg alig jar 3, honapja :-)) imadja:-)

Du-an szankozas volt, hoangyal keszites....dalma ismerkedik a hoval....meg nem baratok. Foleg ha a keze olyan lesz. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Ma beszéltem az unokaöcsémmel, mondta, hogy nézzem meg ezt:http://www.life.hu/life/galeria/20121211-atalakitunk-nanasi-pal-fotomuvesz-es-holdampf-linda-stylistja-gaborbol-igazi.html?forum_page_index=1

:lol: :lol:
dmaggie

Irina, nem unatkozol, az biztos.

Kaqk, ez ismerős nagyon. Nekem is nagyon kell vigyáznom mindennel. Ma Dávid is megszánkóztatta Bercót. Ő kérte, hogy valamelyik bátyja szánkóztassa meg. :lol:

Na, nem vittem túlzásba, de szerintem kész. Majd holnap átolvasom és elküldöm. :lol:
dmaggie

Még hátravan két nyúlfarknyi valami. De azokkal csak a jövő héten vagyok hajlandó foglalkozni.
dmaggie

Hahó :D

Férfiak elmentek, délig nyugtom van, addig kellene dolgoznom.
Megígértem Rugónak, hogy ebéd után megyek érte, fél négykor meg váltjuk egymást Gáborral, ma lesz a munkahelyi karácsonyi parti.

Emma nagyon ügyes az úszással.
A hó miatt ne aggódj, Rugó két éves korában volt hajlandó először belelépni.

Szánkózás - mi még nem jutottunk el, minden nap hatkor jövünk haza, totál elegem van

Irina, a vonatokkal érdemes vigyázni, az biztos. Ilyenkor mindig késnek.

Hó - tegnap este elállt, így ma reggel már nem kellett hólapátolni.

Gyógyped - de rendesek :x :x :x

Nagyot léptünk előre a karácsonyi ajándékok terén, a neten megrendeltük Rugónak a mobil rendőrségi egységet. Be kell hozni a webáruház oldalát, és némán nézegeti a képeket egy fél óráig :shock:

Ma kihagyjuk a logopédiát. Busszal kellett volna menni, de Rugó még taknyol, és mínusz 11 fok van még mindig, nem vállalok be egy másfél órás hideg buszozást. Félek, hogy megfázik, pedig épp gyógyulóban van.

Nekem a torkom ramaty állapotban van. Tegnap elment a hangom.

Az interjút sikeresen felvettem tegnap a hallgatókkal.

Kép
vindolanda

Csajok, sziasztok,
nem biztos, h este tudok jönni, ezért gyorsan bekukkantottam még a színház előtt.

Vindo, jobbulást Neked, holnapig jó pihenést! Rugónak is a legjobbakat.
Jelentkezem, amint tudok.

Maggie, Kaqk, remélem, látlak Titeket a kávézóban :-)

Sok puszi!

Kép
Kép
irina

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vindolanda 2012.12.14 23:21-kor.

Kép
vindolanda

Hahó :D

Megjöttünk a minitaliról. Irina már éppen hazafelé vonatozik 8)

Egy kávézóban voltunk, és jól éreztük magunkat.

A gyerekek is nagyon aranyosak voltak.

Rugó és Bercó még evett egy-egy fagyit is. Dalma egy tündér :D

Bedugom Rugót egy adag vízbe, hátha lesz egy kis nyugtom tőle :idea: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok, lányok!
Most csak ennyit: nagyon jól éreztem magam Veletek, hazaértem szerencsésen, még Ádit is láttam ébren. :-)
Puszi holnapig!

Kép
Kép
irina

Hát, akkor vonatjegyet is kaptál :wink:

Elkezdett eléggé fájni a torkom :x

Lassan megyek aludni:arrow:

Maggie, a mézeskalácsot köszönjük még egyszer. Rugó azt vacsorázott, megevett vagy ötöt-hatot.

Kép
vindolanda

Halihó!

Reggeli készülődésben vagyok, mindjárt indulok dolgozni. Bercó itthon marad az apukájával. :lol:
Jaj, de utálom, hogy menni kell.

Este hét után értünk haza végül. De így legalább Bercó beszerzett egy könyvet is. Én meg úgy el voltam fáradva, hogy korán lefeküdtem, viszonylag jól is aludtam.

Lányok, én is nagyon örültem, hogy láthattalak titeket. Remélem hamarosan ismét! :lol: :wink: :lol:

Vindo, akkor remélem, hogy ízlik is neki. Nagyon szívesen, máskor is.
dmaggie

Na, mi is itt vagyunk.

Maggie, Rugó a reggeli kakaó mellé is mézeskalácsot kért:)

Nekem is menni kell, de most kevés hallgató lesz. Ezért úgy döntöttünk, családilag megyünk, így hamar végzek, és délre itthon is van az egész család. G. meg R. vásárolnak addig Bösz-ben.

Jövök délután.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Maggie, innen is köszönet, Ádi is tömi magát mézessel, nagy sláger :-) Jó munkát!!!

Vindo, jobbulást Neked és könnyű eset vizsgázókat! ;-)

Ádin éjjel kijött a krupp(szerűség), de már nem fullad be tőle, csak rémesen köhög néha. Szerencsére a jövő hetem lazább, bár vizsgára kéne tanulni meg vizsgáztatni, de majd megoldjuk.
folytköv később.

Kép
Kép
irina

Én már itthon is vagyok, éppen ebédkészítésben vagyok.

De örülök, hogy így ízlik a fiúknak. Itthon is fogy rendesen. Ma reggel rájöttem, hogy nem is annyira vészesen kemény. :lol:

Vindo, remélem túlélted, minden nehézség nélkül.

Ádinak jobbulást! Krupp Bercónál is eltűnt. Ő éppen váladékosan köhög.
Na, tegnap akartam kérdezni, aztán elfelejtettem. :oops: Sok vizsgád lesz Irina?

Én még du-ra beterveztem egy könyvtárat. De most nemcsak szakirodalmat hozok ki. :lol:
dmaggie

Bocsi, én is megvagyok!

Jó volt talizni,igaz mi villám látogatást tettünk csak Dalmával, mert menni kellett Emmáért is.
Irina jó volt pocakosan látni..:-) Nagyon sugárzóan boldog kismami vagy!!!
Maggie köszönet a mézes kalácsért!!! :-)))

Du-án nagy családi játék volt, építés, táncolás :-))

Reggel edzeni voltam,ebédet főztem.meg a mosógép is megy...vagyis már sípol is! :-( mehetek teregetni

ma kapunk pár kettesben töltött órát..:-) anyuék vigyáznak a gyerekekre. :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, jobbulást Bercónak akkor! És jó könyvtárazást! :-)

Vizsgák: nem lenne vészes, mert 5 van csak, ebből egyet még idén akarnék lerakni (ez Ádi heti állapotától függ), de mind nagy: Neurológia, Áltpszicho 3, Szocpszicho, Fejlődéspszicho 2, Etika-jog. És még ez sem lenne baj, ámde a vizsgaidőszak alig pár hét, és ha nem mindenből az utolsó időpontot akarom felvenni (lehetőleg nem, hogyha bármi baj lenne, tudjam tolni), akkor két hét alatt kell az összeset letennem, többet egy napon. Amúgy tök kényelmes lehetne az egész, így nem az. :evil:

folytköv, ebéd

Kép
Kép
irina

Kaqk, köszi!
Ti meg elbűvölő jelenség voltatok Dalmával :-) Jó mulatást kettesben!

Én Ádizom, hogy S. tudjon kicsit a munkáival haladni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:55-kor.

Kép
Kép
irina

Betegeknek jobbulast! Emma is johg, folyik az orra. :-((

Vizsga :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Elaltattam Bercót, indulok mindjárt a könyvtárba. :lol: Ó, annyi tennivalóm van, azt sem tudom, hogy hol kezdjem.
Irina, az tényleg nem lenne sok. De így...

Jaj, én is mondtam itthon a Kedvesnek, hogy milyen csini kismami vagy és csodás pocikád van. :lol:

Kaqk, az edzések nagyon látszanak ám. Állam leesett, olyan kis fitti és csini vagy. Emmának jobbulást!

Megyek, mert nem érek a dolgaim végére. :lol:
dmaggie

Hahó, már mi is itthon vagyunk.

Rugó éppen a dolgát végzi, s közben valami fém autót raknak össze Gáborral. Elkezdek házimunkázni, mert elmászik a komplett ház a végén :roll:

Irina, ja cifra dolgok vannak :shock:

Kávé kipipálva, fitti lettem én is :D :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, Emmácskának jobbulást!

Maggie, köszi, aranyos vagy! Hajrá a könyvtárban! :-)

Vindo, akkor jó takarítást! Itt sem ártana... de nem most. Ádit éjjel felemeltem, amikor csúnyán kezdett köhögni, spontán reakció volt, de nem kellett volna... remélem, nem okozott semmit odabent...

Ádi jól van, de rekedt és már hurutos lenne a köhögése, de visszatartja. Az orra tele, de alig folyik. Aludni nem akar, inni se nagyon, mert a vizet nem szereti (!), a narancslé most csípi, a teát utálja, a szörpöt sem issza meg. Tortúra.
Bekevertem a mézest, a többi már a sütőn múlik.

Kép
Kép
irina

Jobbulást a betegeknek!

Ádi hogy áll az ivással?

Maggie, sikerült kivenni a könyveket?

A lakás már nagyjából rendben van, de porszívózni nem tudtam, csak sepergetni, mert nem találtunk megfelelő porzsákot.

Tekik rendben, ruhák behajtogatva, kimosva, mosogató megy és még csináltam egy nagy adag tükörtojást is vacsorára. Döbbenetesen házias voltam :lol:

Mostanában rákattantunk itthon a Fald fel Amerikát c. valóságshowra a Spektrumon, azt szoktuk nézni vacsora közben. De olyan sok reklám van közben, meg ilyenkor nincs is este a hétvégéken. De sikerült letöltenem belőle, fenn vannak az évadok :P Mindjárt le is jön.

Kép
vindolanda

Vindo, tényleg ultraházias vagy ;-)
köszi, Ádi azóta megbékült a narancslével, de nem viszi azért túlzásba. Szerintem sokkal jobban van, mint várható volt, ennek nagyon örülök. Remélem, aludni is tudni fog.
Nagyon aktív volt amúgy, gyúrt és szaggatott tésztát, csináltunk vagy 5 tepsi mézeset, most aztán úszunk benne.
Hú, én ettől a connecticuti lövöldözéstől teljesen kész vagyok, nem kéne híreket olvasnom, de ez teljesen hihetetlen, és még amik kiderülnek...
Nem ismerem ezt a Fald fel Amerikát, végigeszik vagy mit csinálnak? :-)
Nem tudom, ma mit nézünk S-val, a múltkor a Dark Shadows volt terítéken (nagyon szeretem Tim Burton filmjeit), elment, volt pár igen bájos jelenet is, de ezek a korai filmjeihez képest már elég enervált darabok.

Kép
Kép
irina

Ja, délután R. is aktív volt, a ruhák pakolásánál segített a zoknikat összegombolyítani (vagy mit, tudjátok, amikor gubó lesz belőle).

Fald fel Amerikát - igen veretes műsor, mindig kiválasztanak egy amcsi várost, ahol pár gyorsbüfé híres kajáit próbálgatja egy emberke (hambik, pizzák, szendvicsek, omlettek meg néha desszertek), aztán evőversenyekbe nevez be. Egyrészt fura, mert néha a legjobb hambik tetejére locsolnak egy kis eperdzsemet, másrészt meg olyan jó értelemben vett hedonizmus árad az egészből. Persze minden nagyon finom, és öt percig tudnak azon örömködni, hogy José, a szakács lecserélte a klasszikus ruben-szendvics egyik összetevőjét, és x. gyorsbüfében naponta 1000 hambit adnak el :roll: És a végeredmény olyan megnyugtató és vicces.

Dark S. - nem hallottam róla jókat, így ez még eddig kimaradt.

Lövöldözés - :shock:

Kép
vindolanda

Sziasztok :)

De jó volt nektek pénteken :D :D kicsit irígy vagyok :oops:

Sajnos már nem igazán lehet egyeztetni talikat :roll: Hol vannak már a régi, tizenfős találkozók, amikor játszóházat is béreltünk a gyerekeknek :roll:

Irina szuper nevet választott Ádó :D nálunk is Gréti döntött a névkérdésben :)
Milyen éjszakátok volt? Ádi jobban van?
Te?

Lövöldözés :cry: , most olvastam, hogy a rendőrség elfogott egy tinit aki szintén lövöldözni akart.....
Egyszerűen döbbenetes, hogy mik történnek a világban.

Lassan indulunk beszerezni az utolsó karácsonyi ajándékokat. Már nagyon unom a rohangászást és a tömeget, de ma reméljük minden meglesz :roll:

Pénteken voltam az oviban mézeskalácsot sütni a gyerekekkel. Én voltam a segítsége az óvónéniknek, vagyis inkább én foglalkoztam délelőtt a gyerekekkel a nevelők meg asszisztáltak. Háááát....
Szuper volt, ahogy körbecsicsergett a sok kis gyerek, a lelkesedésük :)
Kisfiamra pedig nem ismertem rá. Úgy viselkedett mint egy JÓ gyerek :shock: Ha nem vagyok ott és látom, hogy viselkedik az oviban nem hiszem el. Ha minden igaz szeptembertől már megy Ő is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Moncsi,drága irigykedsz????????? Mi is történt szerdán???????
Hol ettünk édes 5-ben????

Amúgy sziasztok :)

Vagyunk mi is,zajlanak a dolgok :)
Kedd este mentünk laborba,elkészült képekért.R.szállt ki a kocsiból öléből a táskám kiesett,mikor vette fel a telefonom(1hetes) kicsúszott belőle,persze bele a csatornába :evil: Kiderítettem Meli(Fleur) számát,aki kisegített pár szerszámmal :) Közben R. a laborvezetővel alkottak szerszámot(Mcguyverkedtek) ,de sajnos nem sikerült kiszedni :cry: Aztán másnap de. felhívtuk a csatornázási műveket,s 1 óra múlva ott voltak(Én is) s kiszedték :) de az is érdekes volt :) a csatornafedőt leszedték +a kicsi rácsosat is(ahol beesett) de nem tudtak lemenni,mert annyira korrodált volta létra,h. a fazon 2 fokot tudott lemenni,a többi leszakadt :shock: Így tömlővel kotorták a dolgokat ki :) s mikor már feladták észrevettem a telót :) S működőképesen kihalászták :) :) néhány apró karccal az érintőképernyőn megúszta :) :) Utána taliztunk Mónival,Gergővel Ikeába fonalat kaptam Tőle(amúgy haladok vele :) , lassan kész ) :) S meglepinek megjött Mesi Barnussal(akit még mindig lízingelnék ) tünemény,mosolygós kiegyensúlyozott sózsák :) :) Gergő is jól elvolt,amíg Móni Mesi elmentek kajáért :).Aztán elmentem Heim Pálba,igazolásért,h. B.tartósan beteg.(kissé voltam emiatt ki,mert már nov. végén le kellett volna adnom Mák-hoz,HP-ba azt mondták nov. elején postázták,aztán kiderült mégsem :( ) Pénteken meg 0-s igazolásokért rohangáltam Vác-pest közt. Végül felvettük gyerekek karácsonyi ajándékát :) B. kap 1 Hot Wheels Robot pályát :) este összeraktuk,a fiúk vagy 1 órán keresztül játszottak vele :).
Néha meg még megyek dolgozni,kicsit összesűrűsödtek a dolgaink,de csak vége lesz már :) és nyugisabb napok váernak Ránk :)

Irina,olyan kíváncsi lennék Rád,milyen vagy pocakosan :) :)

:arrow: "Anya éhen halok....." :)

KépKép
viranka

Oké Vera, igazad van :lol: :lol:
Szerdán minitaliztunk, de Irináék nem volt ám ott :roll: :D
és igen, Barnus hihetetlenul nyugodt, imádnivaló kis-nagy baba :D

Karácsonyi ajándékok letudva, egyetlen ajándék van hátra, Z-nek venni valamit az évfordulónkra. December 31.-én leszünk 18 éve együtt :shock:

KépKép
Kép Kép
l.móni

G. kb. három órája elment csaptelepet venni. Komolyan, nem értem :roll: Biztos keresi a tökéletes darabot.

Viranka, ez a telefonos dolog nem semmi.
Csatornások gyakran csinálják ezt? Vagy meglepődtek?

Móni, lefárasztottak a gyerekek?
Akkor Péternek már biztos hiányzik egy kis társaság.

Tegnap garázdálkodtam a netes antikváriumomban. Négy könyvet rendeltem :oops:

Mi jól vagyunk, csak az elalvás problémás a mandulánk miatt, meg a felkelés idején együtt krákogunk és fulladozunk Rugóval. Utána elmúlik.
Itt egész éjjel esett, lassan a hó is elolvad. Most nem is bánom :roll:

Kép
vindolanda

Móni, szilveszterkor jöttetek össze?
Gratulálunk!

Akkor ti is taliztatok :D

Nekünk még mindig csak a R. ajándéka van meg, a többin még nem is gondolkodtunk :roll:

Kép
vindolanda

R.: Anya, nagy leszek, rendőr leszek. Ha apa nem tud elvinni, elviszlek Böszörménybe dolgozni kocsival.

Rugó megállapította, hogy Debussy szomorú zenéket írt.

Kép
vindolanda

Holnap egész nap tök egyedül leszek. Nem is emlékszem, mikor volt ilyen utoljára :D 8)

Kép
vindolanda

Vindo, passz :) de mikor kérdeztem mennyivel tartozom,azt mondták semmivel :shock: :shock: nekik ez is a feladatuk :shock: (azért adtam vmennyit,mert rohadt hideg volt akkor,és min. fél órát ha nem többet dolgoztak :) )

KépKép
viranka

Sziasztok, lányok!

Móni, de édes lehettél az ovisokkal :-) szerintem eszményi óvónő lennél (na? ;-))
Gratulálok a jublilálásotokhoz, fantasztikus idő 18 év! És hogy épp szilveszterkor jöttetek össze ;-)
Nagytali: talán még egy-egy nyáron össze lehetne hozni, a végén már alig férnénk a gyerekektől .-D
Köszönöm, jól vagyunk, Ádi köhécsel, de jól bírja. Szerintem holnap mindenképpen itthon tartom, a keddet meglátjuk, akkor van az ovis karácsonyuk. Dokihoz nem szívesen mennék vele, amíg nem muszáj, mert egyikőnknek se kéne összeszednünk plusszban valamit.
Nálam oké a helyzet, bár pár napja sokat húzódik a hasam alja, iszom a brutál mennyiségű magnéziumokat.
Ádi újabban a Dávidra voksol, miután kioktatott, hogy már mindenkinek elmondta, h Ármin lesz, mégsem zavartatja magát. Úgyhogy dupla névadás lesz, nincs mese.

Verus, ez a telefonsztori :shock: de tök ügyesen elintéztétek.

Vindo, Rugi Debussy-vel :-)és tényleg jó a rendőr a háznál :-D
Milyen könyveket rendeltél?

Nálunk egy hét múlva már karácsony lesz, mert a húgomék utaznak a vőlegénye családjához Közép-Amerikába. Megnéztem az útikönyvet, hát, el tudnék ott lenni akármeddig... vulkánok, őserdő, homokos tengerpartok és olyan állatvilág, hogy tátva marad az ember szája. Nem smafu.

Kép
Kép
irina

Ja, éjjel fent voltunk pár órát, mert Ádi felébredt, kijött a mély álmosságból, ami ezzel jár. Egyfolytában beszélgetni akart, közben a baba is felébredt bennem, rugdosott, úgyhogy azon kezdtem mosolyogni, h majd ez lesz nemsokára, csak élesben, kint lévő babával.

Ja, Verus, majd teszek fel odaátra pocakképet, bár láttál Te már engem babásan, csak hej, de rég volt is az, még Ádival.

Kép
Kép
irina

Közép-Amerika meg Latin-Amerika, valamint a karib térség családi álmaink netovábbja.
Hülye éjszaka volt akkor :?

Viranka, lehet, nekik is okozott egy kis változatosságot a telefon-búvárkodás 8)

Könyvek: most nem tudtam megállni, és a következőket kértem: Művészet és elit, Egészségszociológia, Gyermekkor és társadalom (Eriksen), És egy nagyon nagyon régi vágyam teljesült: Apollinaire válogatott versei. 3600 ft volt az egész, de nem tudtam megállni.

Megyek, Rugó szeretne enni egy második pudingot is, besegítek neki.

Dávid :P

Kép
vindolanda

Vindo egyedüllét 8)
nem fárasztottak le a gyerekek, inkább feltöltöttek, de azt nagyon :)
igen, szilveszterkor jöttünk össze. Bepunnyadt a házibuli ahol voltunk és elmentünk egy szórakozóhelyre pár barátnőmmel. Ott volt Z :lol:
Hazakísért, beszélgettünk. Majd pár nap múlva elém jött este a gimihez (levelezőn érettségiztem) aztán csak teltek a hónapok.................

Irina nem hiszed el, de beszélgettünk róla Z-vel, hogy lehet megyek óvónéninek :D
mondjuk az se a legjobban megfizetett szakmák egyike :roll:

Az éjszaka nálunk is gáz volt. Mind a két szépség felébredt hajnali 4:24-kor :? , csinike vissza aludt nagy nehezen, de Gergőke nem :shock: , bírta délig ébren, én bezzeg alig bírtam ébren maradni mellette :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Értem akkor, azt hittem, nagyon leszívtak :D
Fél öt óta fenn vagy, Te szegény? :?

G. bundás kenyeret süt nekünk. Vagyis mondtam neki, hogy azt kérünk :lol:

A csap is kész van, csaptelep beszerelve.

Rugónak volt az autótologatásban egy mélypontja az előbb. Szájon dobta magát egy hot wheels-szel :shock:

Kép
vindolanda

Halihó!

Gyorsan bekukkantok. Jól elfáradtam, pedig csak járkáltunk. Kettő körül értünk haza a boltozásból. De sokat haladtunk. Igyekeztem megvenni mindent, bár halat nem kaptunk, azért még el kell mennem. Meg még pár ajándékot is be kell szereznem majd.
Most meg tepertőt sütök éppen, aztán még konyhatündérkedek egy kicsit.

Apropó, Irina, milyen lett a mézes?

Mónikám, legyél óvónéni. Hát sokan nem a fizetés miatt vagyunk a közoktatásban. :wink: :lol: Gratulálok az évfordulóhoz. Nálunk majd csak jan. végén esedékes. :lol:

Viranka, nálatok mindig történik valami. De jó, hogy jó a vége!

Vindo, azt hogy csinálta Rugó? Nagyon háziasok vagytok mindketten. :lol: Hátizsákot vett G.?

Na, megyek a dolgomra. Mert a lakásra ráférne egy alapos takarítás. De most leragadtam a mosásnál. :oops:
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?