A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Szia,
igen, éppen táska-akció volt a budmilban, és beszerzett egy darabot :P

R. feldobta a levegőbe a kocsit, aláállt, és nézte, hogy leesik-e :idea:

Megyek fürdeni, majd hattól igyekszem fél szemmel úszást nézni a tévében.

G. meg R. egy fatárolót akar összerakni falapokból.

Jó pakolást, főzést :D

Kép
vindolanda

Vindo, majd megkérem a húgomat, hogy jó sokat fényképezzen KA-ban. Mondjuk Ausztrália és a korallzátonyok sem volt semmi vizuálisan, ahogy a képein láttam :-)
Milyen kocsit dobált G?

Maggie, az én mézesemet kérded? ;-) Ízre szerintem jó, a külalakja hagy némi kívánnivalót maga után, nálam ez szokott lenni a végeredmény sütiknél (jó esetben!).
Most már aztán legyen kis pihi!

Móni, akkor kívánom, hogy összejöjjön az óvónéniség (vagy akár csana-vezetés, bár azokat épp mostanában lehetetlenítik teljesen el, ahogy olvasom).

Kép
Kép
irina

Nem Gábor dobta magát szájon hot wheels kocsival :lol: :lol:

A képekért kösz :D

Kép
vindolanda

Húúúúú és hajtogathatok origamikat a karácsonyi vásárra, csak ehhez van kedvem este 8)

Kép
Kép
irina

Ó, szegény G. :roll:

Kép
Kép
irina

Nekem dolgozni kéne valamennyit, ma csak maileztem meg korrektúráztam egy kicsit, de a főbb munkáimmal nem haladtam.

Hajtogatás - óvodai vásárra?

Kép
vindolanda

Hát, először azt hittem, hogy eltört Rugó foga, de csak a szája dagadt fel egy kicsit, most meg már nem is látszik.

Rugó idegtépő. Anyám :shock:

Kép
vindolanda

Vindo, mi történt Rugi szájával?! Jobbulást szegénykémmel?
Ádi is hihetetlenül viselkedett (nagyiztunk ma), lehet, h vmi van a levegőben.

hát igen, valamit vinni kell, amit sk készítettünk, az óvodai karácsonyi vásárra. Szerintem némi mézes mellé pár papírdíszt csinálok, más nem jut eszembe. Van nagyon fenszi csomagolópapírom, abból remélhetőleg jól is fog kinézni. Holnapra kell bevinni, szegény S. evezhet el az oviig a cuccal, mert Ádit holnap még nem visszük.

Kép
Kép
irina

jav: szegénykémnek!

Kép
Kép
irina

Ja, végre leesett, hogy Rugi dobta magát szájon kocsival :oops:
Remélem, semmi komoly baja nem lett!
Neked meg jó munkát, Vindo!

Kép
Kép
irina

Összeállt a kép akkor :idea:

Hát, még a férfiak fatároló dobozt raknak össze, én meg közben fürdetem Rugót, nézem az úszó vb-t meg ilyenek.

De valami van a levegőben, mert minősíthetetlen szegény.

Házi készítésű dolgokat nekünk nem kellett bevinni :)

Kép
vindolanda

Halihooo

Moni, gratula a kozelgo evfordulohoz :-) 18 ev, nem semmi! Ovono...:-))) neked valo! :-) jo moka lehetett a gyerekekkel!

Vera..a micsoda story! Orulok h jo lett a vege!

Vindo, szegeny Rugi... :-( kellemetlen lehetett!

Dalma is f5 kor kelt, addigra mar emma koztunk aludt, mert almaban nyuszogott 5 percenkent, es nem birtunk mar ugralni, mert nem tudtuk mi lesz belole, h ne keltse dalmat....igy kozenk vettuk....igy f 5 kor jott dalma...es ami 1000 evben 1x fordul elo.....visszaaludt! :-) igy egyutt f8 ig szundiztunk....de mivel agy vasarlas elott vagyunk tui 180 as lesz. :-))

Ma nagyiztunk! Holnap emmaeknak karacsonyi musor kesz. :-) szombaton torna bemutato, de be kene vasarolni lassan a kari ebedre, elkezdeni dobizolni, butorokat venni, takaritani.....de most ugy sem tudnank hova tenni, sztem majd 1-2 nap alatt osszepakolok es atkoltozunk.
Meglatjuk, izgulunk kicsit! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Hősiesen küzdöttem eddig, de most már feladom 8) :arrow:

Kaqk, jó költözést.
Amennyire egy költözés jó lehet.
Én mindig nagyon utáltam :roll:

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Kaqk, jó költözést Nektek, gondolom, erős a várakozás izgalma (más jó dolog nem nagyon van a költözésben). 8)

Vindo, jól bírtad!

Itt nem túl rózsás a helyzet, Ádinak hőemelkedése lett és egész éjjel taknyolt-köhögött, úgyhogy senki nem aludt gyakorlatilag semennyit. Délután megyünk a dokihoz. Szerintem átszervezem a hetemet, nem vizsgázom, de dolgozni akkor is kéne pár napot. :shock:

Kép
Kép
irina

Jó reggelt!

Jobbulást Ádinak!

Az éjszaka nálunk is ramaty volt. Egyig - fél kettőig köhögtem, aztán aludtam volna, ha Rugó felébredt egy-két órára éjjel, mert folyt az orra, köhögött stb.
Reggel meg ébresztő. Olyan fáradt volt, hogy fekve öltöztettem :?

Kávézom, hátha javít a helyzeten :arrow:

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, Nektek is mielőbbi jobbulást!
A kávé itt is életmentőnek bizonyult.
Ádit nagyon sajnálom, mert így lemarad a héten két karácsonyi buliról is (ovis, S. mhelyije), mindegyiket nagyon várta. De a fő, hogy karácsonyra jól legyen. Amúgy szerintem nem vészes most az állapota, csak a bakteriális felülfertőződéstől féltem.

Kép
Kép
irina

Koszi csajok!

Ejjel ramaty nalunk is. :-( emma kohoges miatt el sem tudott aludni, igy mar 9 kor koztunk volt, de legalabb Dalma aludt! Nyitott ablaknal nem vikt kohoges. Csak fazas :-(,
Most epp fodrasznal vagyok, Istvan vittem magaval Dalmat, vagyis az oviba, Emmat oviba vittem, Dalma jott velem oviba, majd a parkoloban atult Istvanhoz. Vitte munkaba, de szerencsere a keresztanyja ott dolgozik .istvannal, igy besegit a oesztrakasba. Remelem hamar megszardok es megyek erte, aztan konyvtarba vissza konyveket, es mandulat venni. Akarok marcipanos szaloncukit kesziteni :-))

A betegek gyogyiljanak meg! :-) ez parancs! :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk, jobbulást nektek is! Jó szaloncukorgyártást!

Ádi már lázas, még kicsit várok, aztán csillapítom. A gy. doki szerint még várjunk az ab-vel (nem is írt fel), mert ez lehet simán vírus. Hát úgy legyen, bár ez nálunk elég ritka szokott lenni (ti. hogy ne fertőződne felül bakteriálisan).

Kép
Kép
irina

Halihó!

Jaj, szegénykéim ezzel a köhögéssel. Gyors gyógyulást kívánok mindenkinek!
Irina, erre emlékszem én is, hogy Ádi milyen nagyon beteg tud lenni. Hátha most megtörik a sor!

Bercókám viszont egyre jobban van. Most annak is örül, hogy csütörtökig kell oviba járnia, mert pénteken a nagyok és a Kedves is itthon lesz. Így marad.

Én meg holnap manikűrözésre megyek. Vicuska most tanulja, hagyom, hogy gyakoroljon rajtam. :wink: :lol: De már alig bírom, a szokásostól hosszabbak a körmeim, zavarnak. Egyszerűen kivagyok, ha az ujjbegyemen fölött látszik.

Kaqk, hogy te miket nem csinálsz. :shock: Jó lehet. Mi ma nagyot léptünk, gyakorlatilag megvan minden ajándék. Sőt, még Gergőt is rá tudtam venni, hogy eljöjjön velem és válasszon magának nadrágokat.
dmaggie

Ma jött a levél, már biztos, hogy jan. 18-án lesz a záróvizsgám az egyetemen.

A szakvizsgáshoz még meg kell csinálnom azt a két kis akármit, de nem visz rá a lélek. Mondjuk, még határidőben vagyok. :lol:
dmaggie

jajaj jöv szombattól 28-ig keresek pesten egy helyet ahova le tehetné az ikea a bútorainkat és onnan mi 28-án hazahoznánk. Nincs vmi ötletetek?

KépKép
kaqk
Debrecen

ááá storno. :-(((

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Irina hogy van Ádó?

Maggie manikűr 8) :lol:
ennyi kényeztetés jár :D

Kaqk miért storno?
Nincs az üzletben olyan bútor amit kinéztetek?
Amúgy házhoz is szállítanak és nem túl drágán és ha kéred akkor időre is.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

Maggie, Móni, aranyosak vagytok, köszi! Ti hogy vagytok? A gyerekek?
Maggie, hajrá, két-kis-akármi megírása! :-)
Hát ma is magas láza volt Ádinak, úgyhogy holnap visszaviszem a dokihoz. A lefutási görbe ugyanaz, kb. du. 5 órára megy fel, napközben és éjjel hőemelkedés van. Étvágya nuku, de iszik és ma a kedves is jobb volt. Nagyon taknyos és sokat köhög. Nem örülök neki, h valszeg antibiotikum kell, talán karácsonyig el is fogy és tud végre rendesen enni.
Ez a hetem már az ördögé, se vizsgázás, se másra nincs idő, legalább valami takarítás és kajabeszerzés kéne beleférjen így karácsony előtt... :roll:

Kaqk, drágán szállítana ki az IKEA? Hová költöztök? Kertesbe?

S-nak határidős dolgai vannak, szerintem ma pihizek, tegnap este csak aludni próbáltam, az éjszaka tűrhető volt, bár sokat voltam fent. Remélem, egyre jobb lesz.

Kép
Kép
irina

Szombatra sikerult teherautos baratunkkal egyeztetni, megyunk fel :-) es a upc is rendes , mert jan 2 le szerlik a regi helyen fel az uj helyen a tv t. :-)

Irina szegeny adi jobbulast! Emma is nagyon kohig ejjel megint felkeltette dalmat is 5-6 ig roham, aztan meg jol elaludtunk f8 kor ebredtunk..:-)

Sorhazba megyunk, kis kerttel :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Kaqk szombaton menni az Ikeaba húzós lesz.
Mi szerdán taliztunk ott a csajokkal és rengetegen voltak, így ünnep előtt.
Ha van rá mód akkor nyitásra érjetek oda, vagy készüljetek hosszú várakozásra. Egyszer voltam ott közvetlen karácsony előtt, 2 órát álltam sorba, csak amiatt vártam ki a végét, mert keresztanyámnak megigértem azt a fránya rolót :roll:
upc :)

Irina jobbulást Ádónak+++
remélem végre felírja a doki az ab-t.
Mi megvagyunk, köszi. Gergőkémnek sajna megint csúnya a bőre, most kenegetem neki. Nem értettük mert ugyan azt a tusfürdőt vettük, mint eddig. Aztán a címkéket összevetve, kicsit változtattak rajta :? hát így már nem jó neki. Holnap megyek a doktornőhöz a fürdető krém receptért :(

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hahó, minden betegnek jobbulást!

A tegnapi napom szörnyű volt, szó szerint. Éjjel aludtam három órát (éjfélig dolgoztam, aztán kettőig köhögtem, ötkor meg kelnem kellett a záróvizsgák miatt).
A napom rohangálásba torkollott, mert egyszerre két helyen három feladatot kellett végeznem (voltam kérdező záróvizsgázóknál, közben titkár a bizottságban, és egy másik bizottságban védettem a saját szakdolgozóimat). Enni nem is nagyon tudtam, csak kis sütiket.
És hétre értem haza :? Aztán fürdetés, fürdés, és bezuhantam az ágyba.
G. fél nyolckor ébresztett minket, hogy vajon kell-e Rugónak ma óvodába menni?
Most egy kis nyugi van, este lesz doktoris karácsony az egyetemen, oda megyünk majd Rugóval.

A telefonons mizéria kezd megoldódni, G. kinézett egy kétszimkártyás alcatel telefont, ha minden igaz, ma meg is veszi. Próbált nekem egy fehér tokosat venni, hogy övé legyen a fekete. De mondtam neki, hogy ez nálam nem működik, kérem a feketét :lol:

Rugó már jól van, és a mai éjjel már én sem köhögtem annyit.

Végre emberi mennyiségű feladatom van.

Még pénteken megyek vizsgáztatni. Viszek kis cukrokat a hallgatóknak, azt hiszem :D

Gergő bőre :?

Kép
vindolanda

Egy órája iszom a tejeskávémat, már teljesen kihűlt. Ez megfizethetetlen :roll: 8)

Kép
vindolanda

Jó delet!

Móni, szegény Gergőkéd, sajnálom a bőrbajokat, remélem, bejön a fürdetőváltás!

Vindo, akkor jó sűrű napod volt tegnap. Jobbulást!
Nálam vizsgáztak tegnap, de az első időpontra a jobbak szoktak eljönni, most is így volt.

Ádi váratlanul teljesen lázmentes lett ma reggelre, úgyhogy nem dokizunk, hőemelkedése sincs. Túl van a bűvös 3 napon, remélem, így is marad, és tényleg vírusfertőzés volt. Mondjuk az éjjel felét végigköhögte.

A lakáshoz nem jutok hozzá (a munkához sem), úgy is néz ki.

Kép
Kép
irina

Kaqk, köszi!
Remélem, Emma is hipphopp rendbejön. Kruppszerűsége van?

Kép
Kép
irina

Móni: Gergőke..oh sajnálom!!! Ennyit jelent egy kis apró változás :-(((((
köszi hogy mondod...akkor elnapoljuk és reméljük a legjopbbakat, hogy lesz még ágy. :-) 28-án...:-)

Irina, köszi Emma jobban, éjjel nem is köhögött! :-( picit többet aludtunk. :-)

Ádinak kell az AB?

Vindo: fekete telefon :-))) köhögés :-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Én is rengeteget rohangálok, este már hulla vagyok.

Irina, nem csodálom, hogy marad a takarítás. Nálam is ma kezdődött. A WC-t és félig a fürdőszobát rendbe is tettem. De a fürdőszoba borzasztó állapotban van. Ráadásul tele vagyok mosnivalóval is.

Örülök, hogy Ádi láztalan lett, maradjon is így!

Kaqk, de jó ez. Én imádtam, amikor költöztünk. Semmi és senki nem tudott felbosszantani. :lol:

Vindokám, hogy bírod ennyire? Itt mindenki energiabomba?
Telo: 8) Már az enyém is működik, ma áll át majd a régi számomra. :lol:
Jó is lesz, ha a régi számodon el tudlak érni, nincs meg a hetvenesed. :wink:

Most megpróbálom összeírni, hogy mit kell még vennem a menühöz. Aztán szerintem megint bezuhanok az ágyba. Holnap du névnapozás lesz a mh-en, meg nyugdíjba vonulókat búcsúztatunk, aztán valamit kellene sütnöm, mert pénteken megyünk majd az egyik barátnőmhöz egy csajos ünneplésre, pontosabban előünneplésre.
Ki kell venni Bercót a vízből. :lol:
dmaggie

Emma leány is gyógyuljon tovább! :lol: Jó kis erős.
dmaggie

Hazaértem a doktoris karácsonyról, Rugó is ott nyomult.
Megyek altatni, ha nem alszok el, jövök :arrow:

Kép
vindolanda

Szia Vindo. :lol:

Jaj, Mónikám, már nem emlékszem, hogy mi ez. Ekcéma? Szegény kicsi Bogár. :cry: Az érzékeny, szép, szőke hercegek már csak ilyenek.
dmaggie

Sziasztok!

Kaqk, köszi, Nektek is jobbulást!
Igen, mától indul az ab. Ádinak, 3 napot vártam, de mindig lázas lett. A mi dokink mindig vár az ab elkezdésével, ha vírus is lehet szerinte a dolog (ami szép, csak az vele a bajom, hogy egy max. egy hét alatt lerendeződő betegségből így lesz kéthetes "szórakozás", ami a gyereknek szenvedés, a szülőnek meg rengeteg betegszabi, amit a mhelyén nagyon díjaznak), plusz vannak már készülékek, amivel kenet vehető és eldönthető, h vírus- vagy bacifertőzés van-e a gyerekben. Amúgy értem, miért jó nem ab-zni a gyereket, de nekem ez a mi esetünkben inkább kísérletezés, semmint jó ötlet.

Maggie, ma a WC-t doszt is megcsinálom. :lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:58-kor.

Kép
Kép
irina

Oh, ez gáz!!! de ne hagyd magad, add ki magadból!!!!
hát igen ez nem jó akkor ha így elhúzódik a betegsége. :-(

Emma tegnap picit visszaesett, biztos az úszás hozta ki megint a taknyosságot, de menni akart! annyira szereti!
:-)
Dalma meg tegnap kapta a meningococcus oltást....hát nem tetszett túlzottan neki. :-(

a szomszédoktól kivagyok, mindig alvás időben csapják a legnagyobb zajt! :-( mér nagyon költöznek!!!!

ma bevásároltam..remélem 2 hetig bolt közelébe sem kell menni....
lassan sütni is kell majd kezdeni, akarok megint citromos mezit.

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Végre én is ideérek. :lol: Éppen sütit sütök. HOlnap megyünk barátnőzni, arra készítem, bár lehet, hogy holnap ismételni kell. :wink:

Irinám, teljesen igazad van/volt. Jogos a felháborodásod mindkét esetben. Nálunk meg az egyik csoporttársunk úszik meg mindent. Alig tanul, most még nem adta le a szakdoliját, de természetesen engedélyezték, hogy később adja le, velünk együtt fog vizsgázni. Tüneményes, meg minden, de...

Ádinak, Emmának jobbulást kívánunk!

Vindo, nem tudom, hogy elment-e az sms. :oops: Még nem vagyok annyira okos, mint a telefon, de szívesen látjuk Rugit holnap, várjuk nagyon. :lol:
Elmentem a számod.

Én ma megint rohangáltam. Csak néhány olyan dolog hiányzik, amit még nem akartam megvenni. Kifli, túró pl. Asszem a többit beszereztem, de iszonyat lükék az emberek, ma megint vagy ötször összetörhettek volna, ha nem figyelek. A legdurvább az volt, hogy a parkolóból szerettem volna kiállni, tele volt teremészetesen. Elkezdtem tolatni, néztem minden irányba, egyszer látom, hogy a mögöttem álló is tolat, felém. :shock:
dmaggie

Igyekszem jönni este :oops:
Köszi, Maggie, totális vészhelyzet alakult ki holnapra :oops:
Ez a rendes számom amúgy, de ma G. hozta a kétkártyásat, és újra él a másik is nemsokára.

Irina, megáll az eszem :shock:

Mindenkinek jobbulást, aki beteg.

Kép
vindolanda

Csajok, köszi az együttérzést.

Kaqk, most már házban fogtok lakni, reméljük, kevésbé lesz zavaró a szomszédok közelsége! A házról majd okvetlen tegyél fel képeket (amoda)! :-) Remélem, Dalma jól viseli a meningoc. oltást!
Szomszédok: itt végre nem panaszkodhatunk, pár korai kukakirángatást, ill. a folyosón időnként társadalmi életet élőket leszámítva (fsz-en vagyunk), mondtam is S-nak egy ilyen után (mert a gy.szobába hallatszik be a legjobban), hogy felmegyek egy hangosbemondóval ennek a szomszédnak a folyosórészére és ott fogok retorikai beszédet tartani "A földszinti ajtók mögött is emberek laknak" c. témában.

Maggie, jaj, ez a karácsony előtti "heringezés", csodállak, hogy még vezetsz is ilyenkor, ebben a nyüzsiben. Jó, hogy nem lett baj! Ügyes vagy, h már minden megvan szinte, itt kajából még semmi.

Vindo, mintha azt mondtad volna, nyugisabb heted lesz a mostani 8) Milyen volt a mhelyi karácsony?

Ádi sokkal jobban van, bár napközben volt egy orbitális hisztije, miután rászóltam valami miatt és 5 perc "gondolkodj el!"-t rendeltem el nála, teljesen kiborult. Szerintem az egész ház hallotta, hogy ordít, teli torokból nyomta. Már vártam, hogy becsönget a gyivi. :roll:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 08:58-kor.

Kép
Kép
irina

Most ment el a szomszédunk apukája. Jót beszélgettünk, még marasztaltam volna. :lol: Nagyon szeretem őket.

Vindo, nyugi van. Tudod, hogy szeretem Rugit. Egyébként itthon meg a fiúk nagy robotozásban vannak. A Kedves hazahozott két robotot is, valami feladata van velük. Szerintem G-t is érdekelheti majd. :wink: :lol:
Jaj, még nem is írtam, mennyire örülök, hogy ilyen jól sikerült a vásárlás. (budmil) :lol: Bár akkor szerintem G. félreértett, csak azért szóltam neki, mert nyitva volt a hátizsákja, az meg csábíthat néhány nem éppen jóindulatú emberkét.

Irina, szerencsére annyira nem zavar most a tömeg. Meg valahogy így kondicionáltuk magunkat, hogy nem engedjük, hogy felidegesítsenek. :lol: Egyet kell veled értenem. Bűn ilyenekre energiát pazarolni. Bár most én is eléggé nagy hadakozásban vagyok, már biztos, hogy jól nem jövünk ki a dologból, megpróbáljuk valamennyire tompítani a kárt.
Bercó is állandóan nyüszmög valamiért, szerintem elfáradtak már. Ráadásul Ádi beteg is. Jó, hogy jobban van.
dmaggie

Hát, nem írom le, hogy mit olvastam a kukakirángatás helyett :roll: :lol:

Igen, úgy tűnt. És az is, de nekem holnap munkanapom lesz délutánig, G.nek meg lesz egy tárgyalása egykor. Csak közben óvoda meg délig van. Ez megint egy most-légy-okos szituáció.

Hallgatók - előadásra nem kötelező bejárni, számon sem lehet kérni, és elvileg katalógus sem íratható (ha jól tudom).

Nálunk még szinte semmi karácsonyi készülődés nem volt. A munkáimmal viszont haladtam. Valamit valamiért.
Délután gyalogoltunk Rugóval, az nekem egy óra séta. De legalább megvan a napi mozgásom is. Szeretek hidegben sétálni amúgy.

Az anyukát én is utálom, van nevem is, vagy magázódjunk, ha nem ismer :roll:

Na, igyekszünk a telefon-ügy végére pontot tenni. Aztán meg alszok, mert holnap meg kelnem kell reggel.

Megjöttek az antikváriumos könyvek, holnap fel kell venni azt is.

Autósok - ja, mindenkinek elgurul a gyógyszere az ünnepek előtt.

Kép
vindolanda

Sziasztok! :)

Gyógyulást a betegeknek! Nálunk is megy a cuccos trutymós életmód. Éjjel Mendi hányt, a lecsurgott anyagot kiadta. Nem baj, legalább nem lesz baja tőle. :) Persze most mostam ki a takarót, mert tegnapelőtt is kihányta... De nem baj, apa már Pesten van. :)

Odaát bővebben :) :arrow:

Szép napot mindenkinek! :)

Piroska

picibaba.hu vonalzó

picibaba.hu vonalzó
piroska.103

Hahó,
éppen szünetem van két vizsgázó csoport között. És van wifim is 8)
G. tegnap elhozott egy androidos telefont, egyelőre még csak alapszinten tudom használni :oops:
De letöltöttünk egy tök jó háttérképet az Enterprise csillaghajóról :D

Befejezem a kávézást, és ennem is kell a következő csoport előtt :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Piroska, jobbulást Mendinek! Éljen, h hazaért a férjed :-)

Vindo, éljenek a jó kis könyvek! :-)
S. ma megy ajándékot beszerezni, a nyomaték kedvéért a könyvesboltok törzsvásárlói kártyáit a kezébe nyomtam. Remélem, rájön, milyen jellegű dolgot szeretnék kapni. :-D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.10 09:07-kor.

Kép
Kép
irina

Maggie, miért és hol hadakozol? (ha nem publikus, megírod odaátra?)
A. már robotokat szerel?! 8) Ettől Ádi is odalenne!

Vindo, akkor jó vizsgáztatást! :-)
Éljen az Enterprise! Az új ST-film az ajánlója szerint nagyon ígéretes...

Ádival angol nyelvű karácsonyi dalokat kell nézni a youtube-on és énekelni. De nagyjából már minden ismertebb dalt tud. Kedvence a Jingle Bell Rock :lol:

Kép
Kép
irina

Irina, nem biztos ám, hogy rájön :lol:

Hát, nem tudom, nincsen ez az egyemeken felül szabályozva, hogy az előadásokkal mi a helyzet? Fura lenne azért.

Kép
vindolanda

Ja, a robotok nem semmik lehetnek :D
Rugót is biztosan érdekelni fogják.
Sokszor kell neki olyan mesét mondani amúgy, amiben neki, azaz Rugónak van egy robotja.

Hát, a múltkori ST is elég jó lett, nagyon szépen összerántották azt a filmet.

Köszönöm 8)

Kép
vindolanda

Jöttek a hallgatók. Az egyikük hozott csokis kekszet, holnap születésnapja van 8)

Kép
vindolanda

Vindo,
A debreceni hallgatók jó fejek, ez nem vitás. Nekem is csak Db-be kellett mennem, máris kaptam bonbont. :lol:

ST-filmek: a régiek között is vannak szuper darabok: ST VI (klingonos, hibátlan, komolyan!), meg a ST-Generations és az utána lévő legtöbb is elmegy, de nekem a borgos (First Contact) a kedvencem, amennyi poén ott repked ("Borg? Sounds Swedish...").
A legutóbbi nagyon jó, de már tök más jellegű, mint a korábbiak voltak, nekem annyira nem is trekkes, de én egy old schoolos trekker vagyok, aki a TNG-n szocializálódott a '90-es években. Az új idők mást követelnek ugye.

Ádi éjfélig még köhögött, utána egy hang nélkül átaludta az éjszakát. :shock:
Azért az nem semmi (és mindig jellemző rá), hogy az első adag ab. után azonnal látványosan jobban lesz. Hála az égnek. Valamennyit eszik is.

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?