Sziasztok!
Tegnap mar nem tudtam jonni,mert varatlanul jottek ismeroseink Hanginezobe,jo volt veluk talakozni,mivel en is csak eddig kepeken lattam a gyerekeiket,bar sajnos nem sokat tudtam veluk beszelni,mert hiaba magyar az apuka,nem beszelnek egyaltalan magyarul a gyerekek

De Hangi annyira edes,semmi nyoma nincsen annak,hogy barki idegentol felne

,nagyon erdeklodo kiscsaj...ennek ugy orulok!Ment es nyomta a dumat babanyelven,bar a gyerekek mar hozzakepest nagyon nagyok(5;6 evesek)de kedvesen eljatszottak Kukackammal
Aztan elmentunk delutan vasarolni picit,persze sikerult jol osszezordulnunk pasimmal

Este en egy szot sem szoltam mar hozza,mert elegem van ebbol az allando szajtepesbol
De ma mar beszeltunk,mert beneztem a datumot,azt hittem szerdan van 26.-a,mert akkor kell mennunk a 9 hos csekkolasra,de persze ma van

....szoval kellett kerni uj idopontot.....
Tegnap gyumolcsnapom volt:1 banan,1 marek sotlan kesudio+mandula,3/4 ananasz........viz+almale+szopistea
Ma is azt hiszem gyuminapot tartok,hatha beindulok valahogy,mert semerre sem haladok

ma is 79-et mutat az a franya merleg
Pedig tervbe vettem egy tojaslevest(apa nagyon szereti)es tepsis zoldsegeket grillcsirkevel......mindenesetre4 megcsinalom,aztan remelem kibirom ezt a napot is.....van egy oriasi sargadinnyem!!!
Hendegabi:sajnalom a zuroket,majd igyekszek jonni msnre!
A bilizessel ugyik vagytok,vegtere is tenyleg nem hulyeseg kiprobalni,szoktatni az azon valo ucsorgest.....nekem napi 3-4x kakil Maki

ulhetne rajta egesz nap
Jaj de nehez nektek is megoldani,hogy ki vigyazhatna a lanyokra....annyira nehez ez,bar most nekem is csak a mozgas szempontjabol lenne talan jo dolog,mert amugy meg megoldjuk siman,visszuk mindenhova,de persze vannak esetek,amikor ez nem megoldhato.Itt van olyan konditerem,bar nem itt van kozel,ahol vigyaznak a kicsikre,mig apa-anya tornazik.....hat nem tudom.......talan majd kesobb meg kene nezni

......
Azert szerencse hogy vannak ilyen kedves szomszedaid!!!Ha tudod akkor probald ki az uszit!!!Franya stagnalas

!!!
Orsi:tudom-tudom,mozogni kene,de olyan nehez beiktatni....persze egy lusta dog vagyok,ha nagyon szeretnem talan be tudnam iktatni azt a 20 perc bringazast

megprobalom a heten!
Anyosod tenyleg nem semmi...a fogyasoddal kapcsolatban sem tul kedves,de ugylatom anyukaddal es Odival sem annyira.......ezek az anyos-apos dolgok...erthetetlenek....az en aposom sem egyszeru,meg igy tobbezer kilometerrol sem

volt par nehez hetem miatta

szerintem kozrejatszott a tejem fogyasaban is....
Bucus:Nem ertem,de nem kell valaszolnod,ha nem akarsz....mi az hogy MAR nem vagy asszony es feleseg???
Zumbazol?Hajra!Nagyon fasza mozgasformanak latszik!!!!
En ugy szeretnem ha majd Hangi a latin tancok fele hajlana...itt aztan van rendesen.........sok a brazil

igy sok a tanciskola is!Az utcan allandoan verpezsdito zene szurodik ki nyaron a barokbol,sot rengeteg az elozene
Kakaoscsiga:

na nalam is hasonlo eredmennyel zarult eletem elso kakaoscsigaja...-ahhoz kepest finom lett
En majd egyszer turosbatyut sutnek,de nem igazan akarodzik sikerulni az elesztos teszta
Lilisgabi:nagyon edesek vagytok!!!!Vegul is melyik tavot teljesitettetek???Gyere meselj milyen volt Lilivel futni!Es Lotti hogy van???Es Te???
Attkins-dieta:mar nezegettem regebben is,de en a szenhidrat szamolasnak nagyon hattal allok

azt sem tudom hogyan allnek neki
Amugy lightos formban biztosan hatasos,de azert itt mar rengeteg a szervezetnek hasznos dolgot nem lehet enni.....mert ugy gondolom,hogyha meg krumpli nem is,de rizs az szukseges,vagy a gyumolcsok,...tejivo nem vagyok

...na majd jobban belevetem magamat,megnezem,de amig szopi van,szerintem ilyet nem igazan csinalhatunk,mert nemi tesztafele kell a tejcsinalashoz....
Azert johetnek a szosszenetek,mert biztosan jo otleteket merithetunk
En jelenleg nem fogyasztok januar ota cukrot megint,csak steviat!Illetve malata-port,ami edesitesre kivaloan alkalmas,es segit a tejcsinalasban

se mezet,se vajat(azt amugy sem szoktam,de keves becsuszott a szules utan).....
Azt tudtatok hogy ha netan megis edesiteni szeretnetek a babak eteleit,akkor esetleg rizsmalataval tehetitek?
En szemely szerint gyumivel edesitek ha kell.....de ezt jo tudni,mert a cukor ugye felejtos,edesitok alkalmazasa is tilos.....es majd ha nagyobb lesz,szeretnem ha ezt szokna majd meg,es nem a kristalycukrot...talan barnacukrot,illteve gyumolcscukrokat....
Most megyek,mert itt gyontol a gyerkocom,keszitem a 11 oras gyumijet

...es megprobalok fozni,mig nem vagyok nagyon ehes
szep napot!!!