A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Anikó!
Csinos kismami vagy.

Emese!
Tüneményes Zsófka és az a haj nagyon aranyos.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Megyek a szülőszobára, vérzek!!!!
Szorítsatok, hogy ne legyen baj!!!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Nem lesz baj, szorítunk nagyon!!!!
kispocc

Anikó!

Nagyon megy a drukk meg minden.
Csak majd üzen ,hogy az eredmény.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Anikó! Nem lesz semmi baj!!Nagyon drukkolok,hogy minden rendben legyen veletek?kitartás!!!!

KépKép
juba

Irina, Manófalvi: Gratula a babókákhoz és jó sok tejcit kívánok!

Fantsztikus, hogy már ennyi ébi megérkezett közénk!!!

Anitja: Nekem azt mondta a doktorbácsi, hogy még azért reménykedjek!!! A szülésznő megkért, hogy beszéljem meg Bogival a dolgot. :D :D Persze lélekben készülni kell az esetleges császármetszésre. Mindent a babák egészségéért.
Nálad sem próbálkoznánka akkor a faros szüléssel ugye?

Puszi Mindenkinek!!

Andi
Kép
amona

ANIKÓ!

Nem lesz baj, a dokik értik a dolgukat, és bármi van, a lehető leggyorsabban fogank cselekedni!!!! Minden rendben lesz Marcival és Veled is!
Küldjük a sok-sok pozitív energiát!!! Várunk vissza! :D :D :D +++++++++++++++++++++++

Detti
KépKép
kiskolbi

ébi=bébi

Andi
Kép
amona

Manófalvi!
Nagy-nagy gratula!!!!

Anikó!
Minden rendben lesz! Csak nyugi!

Andi
Kép
Kép
beke andrea

Anikó! Hajrá!!!!! Nem lesz semmi baj! (Hugomnál ebből anno baba lett!) :wink:

Anitja! Bizony Babci miatt tegnap óta fűtünk. Meg talán amúgy is, befagy a seggünk..... Én azért még reménykedek egy gyönyörű szeptemberben és októberben. Jön még a vénasszonyok nyara.

Kiskolbi! Még nem prószáltam, hogy rátegyem a tönkölypárnára, de most jó ötletet adtál, ki is próbálom.
Egyébként az infacol megtette a hatását, van puki, meg kaki, és reggel óta nem üvölt, hanem nézelődik, és most két órája édesdeden alszik.
Így én is tudtam fejni a defektes ciciből (még mindig csak 20 mili és mindig van csomó, de nem adom fel!), és most én is tudok pihenni.
Apa elment gyogyótárba tápszerért - biztos, ami biztos, hiszen 1 cickó műxik, a másikból háromszori fejésre jön a fél fogára elegendő tejcsi. Láttátok, milyen kis tokás. Táplálni kell a kis cuncimókust! :)

Olyan jó, hogy megint születtek babcikák!
Pocakosoknak kitartást, nemsokára eljön a ti időtök. Ne legysetek türelmetlenek, úgyis a babák döntenek!
Fel a fejjel, TV elé bekupacolni, szénhidrátot kézbevenni és pihenni!!! :wink:

Fleur!
Utólag is boldog szülinapikát!!!

[size=9]Timi26! Boldog névnapot Viktorkának! [/size]Na én lepihenek egy kicsit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese!
Próbáld meg ahogy te írtad a defektes cicit :D kicsit maszirozni ahol van még csomo.

Hát reménykedjünk a jó időben most kéne annak legalább a fele ami nyáron volt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!

Irina, Manófalvi!
Gratula a kiscsávókhoz! Jó egészséget, és sok tejcsit kívánok nektek!

Tegnap végre én is összeszedtem a kórházi motyómat.
Tegnap voltam CTG-n, utána a doki nézett méhszájat (mondta, hogy ne ijedjek meg, ha vérezni fogok). Mikor hazaértem, éreztem, hogy elönt a vér (természetesen fehér gatyában voltam :? ).
Ja, csütörtökön, meg pénteken az én dokim is Győrben lesz konferencián. Mondta, hogy időben szóljak, hogy el tudjon indulni visszafelé. Mondtam neki, hogy úgy terveztem 7vége előtt nem szülök. Azt mondta helyes, közös az érdek :lol: . Ja, és úgy néz ki, a kiscsajszi lesz a legnagyobb babó kb. 3,5 kg-ra saccolta, de úgy vettem ki a szavaiból, hogy lehet egy kicsit nagyobb, csak nem akart rámijeszteni :shock: . Hamarosan meglátjuk!
Ja, most hogy bejött a hideg, elkezdtem keresni a meleg babaruhákat. Kb. 10-szer feltúrtam az egész lakást, és nem találtam az overálokat. Aztán azon kezdtem agyalni, hogy kinek adhattam kölcsön. Végül eszembe jutott, hogy 2 éve egy csajnak(barátnőm barátnője!) kölcsönadtam, de úgy emlékeztem már rég visszaadta. Hát nem :x ! Vasárnapra ígérte, hogy visszaadja, ha megtalálja ! anyukájáéknál a motyót. De szerencsére egy barátnőm ma hozott nekem egy overált, úgyhogy ha véletlen zimában kell hazajönnünk, akkor sincs gáz :wink: !

Megyek, mert elakadt a burkoló, valamit meg kell beszélni.

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Sziasztok!

Anitja, megkaptam a listát, meg is tudtam nyitni, köszi szépen!

Anikó, mennek a drukkok, reméljük, semmi gond, "csak" szülni fogsz. :)

Mindenkinek kitartást és a lehető legjobbakat ebben a borzasztó időben.

Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok!

Irina és Manófalvi nagy gratula!!!!

Anikónak írtam,de ki van kapcsolva.Tegnap beszéltünk azt mondta jelzi majd telón ha van valami.

Gremese micsoda kis hajasbabád van!!!Olyan aranyos! :D Mi is tokásodunk ám... :wink:

Megint jó éjszakánk volt és még mindig megy a hiszti.Délben kicsit beájultam,most meg éppen apa foglalkozik vele.Jól bírja manó,én már kidőltem volna. :shock:
Kivisszük majd sétálni jól becsomagolva,hátha segít valamit. :roll:

Puszi,ha Anikó jelez jövök!!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Juba! Én mondtam a lépcsőzést. Nekem elvileg holnap kell! :wink:

Hát igen, a kabátprobléma... Én még tavasszal vettem el vastag mellényt, ami körbeér, és alávettem egy farmerkabátot (ami persze nem ér össze), alá meg hosszú ujjú felső. Így nem fáztam. :shock:

Emese! Zsofka nagyon édi! Kis kóci bébi!!! :lol:
Szénhidrát? Igenis! :wink:

Anikó! Nem lesz gond! Hajrá!!!
Tényleg Miléna! Ti barátnők vagytok! Tájékoztass mindenképpen, hogy mi újság Anikóval!!!

Regina
KépKép
mazsola7

Anikó most hívott,hazafelé megy.Nem találtak semmi rendelleneset,így nem tartották kórházban.Szegény nagyon ideges,holnap megy NST-re megint.Azt mondta lepihen.

Ha van valami fejlemény jelzem!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Jaj, ez megnyugtató. Mármint, hogy nincs baj Anikóval és Marcival. :) :) :) Persze nem lehet Neki könnyű, legalábbis én tutira tiszta para lennék holnapig. :shock: Sok puszi Neki!

Tényleg, banita! Neked miért lehetett az a vérzéses eset? :?:

Ruci-kölcsönadás: na, ezért nem valószínű, hogy bármit is kölcsönadok majd! Már az egyetemen is megszívtam, hogy mindenki elkérte a jegyzeteimet, aztán sokat nem láttam viszont, az illető meg mindig tagadott! :? Elég bosszantó, nem tudom, az ilyen "lopósoknak" hogy esne ez fordított esetben! :evil: Másrészt meg olyan vagyok, hogy nagyon vigyázok a cuccaimra, legyen az bármi; nem szívesen kapnék vissza semmit lestrapált, szakadt, elhanyagolt állapotban. A babarucikra különösen kényes vagyok már most, elvégre azokhoz azért érzelmileg is kötődik az ember, nem?

Juba: kérj kölcsön pár pulcsit Apától!!! :wink:

Emese: jó hallani, hogy Zsofka jobban van! :D Lehet, hogy csak túl mohó volt, és telement levegővel a pocija. Szegény cickódat meg gyömöszöld, már biztos nem tart sokáig a szenvedés! (Őszintén, nekem ez a legnagyobb félelmem az egész babázással kapcsolatban, de próbálom így jóelőre "ellesni" a gyógymódokat! :wink: )

Szénhidrát, tv, takaró: szuper ötlet!!! 8) Maradt még egy kis madártej, azt hiszem, az lesz az áldozat! :lol:

Detti
KépKép
kiskolbi

Sziasztok!

Most jöttem a védőnőtől, szerinte is megváltozott az arcberendezésem :shock: ...Minden ok, bár a vérnyomásom most picit magasabb lett: 120/73. Máskor nekem alacsonyabb szokott lenni. De hogy milyen hideg van! Süvít a szél, esik az eső, húúú, de utáltam. És ma délután felrúgom a diétámat is, és én is bűnözök kicsit.

[/b]Banita!
Írnál nekem méreteket, hogy mire saccol a dokid 3500 grammos születésio súlyt? Egy kicsit elkezdtem méret-parás lenni :shock: :lol: ...
És tényleg, miért volt vérzésed? Nyákdugó, vagy mi??

Anikó!
Remélem sikerül megnyugodnod! Minden rendben lesz Veled és a kicsi Marcival! :wink:
kispocc

Lányok,

Ti szedtek valamiféle terhesvitamint? Azt az utolsó napokig lehet vajon szedni?
kispocc

szép szót találtam: terhesvitamin... :? , szóval: magzatvédő vitaminra gondolok :)
kispocc

Sziasztok!!

Irina,Manófalvi!!!
Nagy-nagy gratula nektek!!!!! :D

Voltam ma is nst-n...produkáltam egy 40-es és egy 60-as fájást!! :roll:
De amúgy semmit nem érzek!!Illetve azt hogy már nyom Molli baba mindenhol,de fájás sehol!!! :(
Azt mondta a dokim,hogyha valamit érzek hivjam rögtön,mert ugye holnaptól ő is Győrben van...de ha kell indul haza!!!! :D
Csak azt nem tudom,mi van akkor ha hazahivom és mégsem szülök még?? :roll: :roll:
És mi van akkor ha nem ér haza??? :roll:
Én annyira nála akarok szülni...minden részlet meg van vele beszélve...úgyhogy még vagy ma vagy már csak szombaton szeretnék szülni!!!!!!!! :roll:

Anikó!!
Örülök,hogy nem találtak semmit,de elhiszem,hogy azért ideges vagy!!Ki nem lenne az??

ancsi26

Anikó Remélem sikerült megnyugtatnia az orvosnak! Gondolj arra, hogyha nincs minden rendben nem engedett volna haza :roll: Minden rendben lesz, Marcika ahogy fészkelődőtt biztos megsértett egy kis hajszáleret :wink:

Kispocc Én egyáltalán nem szedtem a várandóság alatt semmilyen vitaminkészítményt. Rosszul voltam tőlük :D Helyette ettem sok gyümölcsöt és zöldséget. Azokat még most is eszem :D

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Anikó! Örülök, hogy nincs gond, pihenj sokat, ebből nemsokára babuka lesz!!!! :wink:

Lányok! Nem akarlak elkeseríteni titeket, de szerintem ég és föld a különbség az NST-s és az igazi vajúdós fájások között.
Én aránylag bírom a fájdalmat, de és a szülőágyon a 60-as fájásoknál majd' besz.rtam.
És még egy intim részlet, ami teljesen természetes, és nem kell szégyelni: bepisiltem a szülőágyon. :oops: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Kispocc! Vitamint szedhetsz, és a szoptatás alatt is javasolják. (Én nem szedem, mert zabáltam tőle...)

Emese! Igen, ezt sejtettem, hogy a bepisi simán előfordulhat. Akkora fájdalomnál... :roll:

Regina
KépKép
mazsola7

Mazsola! Nem fájdalomnál volt, csak úgy, két fájás között. :oops: :D

Kispocc! Nekem tegnap a gyerekorvos mondta azt, hogy a szoptatás alatt szedjek Elevitet.

Kép
Kép
Kép
gremese

Anikó! Nagyon szorítunk!!! Nem lesz semmi baj, ne izgulj!!!
Sok ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++!!!

Amona!Igen, annak idején a szülésznő azzal kezdte amikor rákérdeztem, hogy milyen esetben császároznak, hogy faros Babát nem engednek, csak ha második Baba és akkoris csak ha jól tágul az Anyuka. Gergő faros is és nagy is, nem sok esély van a normál szülésre :roll: Azért a málnalevél teát még iszom :lol:

Banita! Hogyhogy véreztél? Elmúlt? Mitől? Hogy megvizsgált? :shock:
Overál? :shock: Csak nem lesz annyira hideg, nekünk csak 1 db van, az is csak télre lesz jó rá...

Pussz

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kispocc! Nekem abba kellett hagyni a vitamint (Babókám szépen megnőtt ugye), majd szopi alatt folytatjuk :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Köszi lányok a vitamin-infókat! Azért kérdeztem, mert én szedtem Gravidát, Boti átlagos bébi, de a védőnőm azt javasolta, hogy hagyjam abba már, mert szülés után esetleg görcsöket okozhat a babánál... :shock: Jól megijesztett...
kispocc

Kispocc, ez nagyon fura, én is Gravidát szedek, és nekem szoptatás alatt is javasolja a dokim. Most igazodjon ki az ember lánya! :shock:

Emese: az "intim részletekről" annyit, hogy biztos kellemetlenül érezhetted magad, de ez a szülésznőnek és az orvosnak biztos mindennapos. Anya meg a többi tényleg jószándékú hozzám közelálló már engem is felkészítettek rá, hogy ne lepődjek meg, ha így járok, vagy még ígyebbül. :oops:

Detti
KépKép
kiskolbi

[color=red]IRINA, Manófalvi: Nagyon gratulálok! Tök jó, hogy újabb babák vannak! Sok tejcsit és jó egészséget!!![/color]

Kép
bfagi

Sziasztok!

Olvaslak ám benneteket, csak mire írnék, arra felébred Timi, és vele foglalkozom, kihasználva azt az egy-egy órát, amíg végre fenn van, és nem alszik :lol:

Nálunk szerencsére minden rendben van.
Már menni és ülni is teljesen normálisan tudok :lol: A szülés után ezek elég nehezen mentek, de már rendeződött a helyzet, bár azért nem ugrabugrálok :?
Timike nagyon jó kislány! Sokat alszik, szopik után egy órát van kb fenn, azt is nyugodtan tölti, nézelődik. Nagyon aranyos! Kb 3 óránként eszik. Az evéssel viszont kissé küszködünk, ugyanis kb 10-15 perc után elfárad és hajlandó újra bealduni, majd fél óra múlva még egy kicsit újra enni.
Csak így eléggé szétforgácsolja a napot, mert utána még nézelődik, foglalkozok vele. De azért jól bírjuk. Este 2x kelünk, de ezek is egy-egy órásra elhúzódnak. Most ezt akarom lerövidíteni, hogy az etetés ne tartson ilyen sokáig.

Másnál mennyi ideig tart az etetés procedúra?

Ja, és a pelenkázás is ált. etetés után van, mert ébredés után még nem termel nagyon semmit. Kell neki ahhoz utána még kb. egy óra, de közben ugye már éhes is, így ált. etetés közben szokott rottyantani :shock:

Terehes vitamin: nekem épp a doki mondte még szülés előtt, hogy hagyjam abba....úgyhogy nem szedem, bár tényleg rá van írva, hogy szoptatás alatt is szedjük, mindenesetre nem szedem most. Egyébként elég gyakran hányingerem volt tőle terhesség alatt is, így nem hiányzik (gravidát szedtem)

Pocakos kismamáknak kitartást, és hajrááááááááá

Kép
bfagi

Szia Bfagi!

De jó, hogy ilyen nyugodt Timike! Én is nyugis babára vágyom!
És köszi a vitamin-infót! Én is abbahagyom asszem :? ...
Most megyek, mert fáj bordám...nem bírok ülni...
Majd tegyél fel fotókat, hadd gyönyörködjünk! :wink: :lol:
kispocc

Sziasztok !

Én ma túl estem a kozmetikuson.
Hát elég érdekes pozítúrákat vettünk fel. Ja és elég jól bírtam még az intim gyantát is.

Én nem igazán szeretném ha borotválnának ezért azt beszéltem meg a kozmetikussal, hogy ha esetleg úgy van akkor szülés elött megyek még hozzá és ha kell akkor riaszthatom hétvégén is.

Friss anyukák titeket borotváltak a kórházba ??

Gremese : nagyon édes Zsófi. Kis hajas baba.

bfági : Timi babák ilyen jók. Én is az voltam a Timik már csak ilyenek. Kérünk majd képet rólatok.

Hát lányok én magamra rántottam apát mondván itt a front meg minden hátha szülünk de semmi.
Azt hiszem lehet, hogy az én kicsi fiam kihúzza a kiírt dátumig.
Bár kérnék egy kis energiát mert jövőhét csütörtökig van a szülésznőm én igazából addig szeretnék megszülni de szülés jele az ablakba.

Ruci : én úgy döntöttem, hogy egy kis inget hozzá egy kantáros nacit és egy kardigánt adok törpére ha hozzuk haza és ha kell akkor betakarom egy pléddel. Szerintem ennél több nem kell.
Meg különben is jön még a vénasszonyok nyara is.
Lányok én nagyon jól bírom ezt az időt bár az eső nem kéne de aki a meleget szereti az készüljön a hétvégére felmelegedést mondanak.

Na most lépek kicsit este jövök még.
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Sziasztok!

Most keltem fel. Annyira aranyosak vagytok, hogy aggódtatok és szorítottatok!!! Köszönöm szépen nektek!!!
Mennyi barátnőm van! :lol:
Túl vagyok a sokkon, nyugszom, de senkinek nem kívánom azt az érzést amikor láttam a vért.
Majd még írok, de elég fáradt vagyok!

Köszönöm még egyszer nektek!

Anikó és Marcika

Kép
aniko80

Anikó!Örülök,hogy végül minden jól alakult!Próbálj megnyugodni minden rendben lesz!!

Voltam Uh-n annyira megijesztettek,hogy még mindig remegek! Ezt írták a papírra:
A Magzati bal vesében 18×24mm-es,10×16mm-es pyelon tágulat van.
Annyira ideges voltam nem is értettem,hogy mit mond a szonográfus de valami olyasmit,hogy ezzel most nem tudunk semmit csinálni majd ha megszületik meglátjuk,hogy elmulik-e.
Szoval totál ki vagyok!Majd holnap nst után beszélek a dokival!

Emese!Én azt hallottam,hogy a cseresznyemagos párna jó a pocifájásra.(olyan mint a babzsák csak cser.mag van benne meg kell melegiteni és a pocira kell rakni)

KépKép
juba

Juba Ezt neked kerestem!!!
Az újszülöttek akár felénél is találkozhatunk a "vesemedence tágulat" vagy "üregrendszeri tágulat" vagy a "hydronephrosis" fogalmakkal az ultrahangos leletet olvasva.
A következő kép Vesék-húgyutak segít eligazodni ebben! Keresztmetszetben láthatók a vesék, jelöltem a vesekérget, ahol a vizelet termelődik, ami aztán a kelyheken és a vesemedenecén keresztül a húgyvezetékbe és a húgyhólyagba kerül, végül a húgycsövön át ürítjük ki. A vesemedence- vagy pyelon-tágulat azt jelenti, hogy ez a nyíllal jelölt terület kitágul, nagyobb lesz a folyadék (vizelet) tartalma, és ez az ultrahangon jól látható, sőt mérhető is! Az oka, hogy a 1. és 2. számú nyíllal jelölt területeken a vizelet valamilyen okból nehezebben jut át és "torlódik" a felsőbb szakaszokon!Ez az esetek többségében átmeneti jelenség, magától megszűnik. A vizsgálat lényege ezeknek a kiszűrése, ellenőrzése és időben történő ellátása!
Kép

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nyugi, nem lesz semmi baj :lol: :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Vitamin:én Elevitet szedtem és most is azt szedek.Mondjuk én nagy ívben kerülök minden zöldséget... :oops:

Gremese:nálam kiakadt az NST,de annyira nem fájt,kibírtam.(Így utólag könnyű mondani,akkor nem így gondoltam...Amikor 60-70 körül járt reggel én azt még nem is éreztem. :wink: )Viszont volt akinek a tolófájást sem érzékelte. :shock: Érdekesek ezek a gépek.

Etetés:egy ideje amióta rendesen rácuppan a cicire kb. 20 perc.Aztán no alvás sajna...

Voltunk sétálni,addig úgy aludt mint a kisangyal.Bezzeg most... :shock: Megyek is,bár most evett,nem tudom mi a baj ...

Puszi!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Húúúúú ez az NST-téma nagyon büszkélkedősnek tűnik így visszaolvasva. :shock: Na nem azért nem éreztem mert olyan nagy legény/leány vagyok.Valószínűleg már a fájásoknál sem stimmelt valami a méhem miatt.Szóval így értettem. :roll:

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Sziasztok!

Megvagyunk, csak volt egy kis problémánk. Ugyanis Viktorka 2 napja folyamatosan éhezni látszik!
Voltunk ma dokitornéninél, sajnos a gyanúm beigazolódott! Tényleg éhezik a drága. 1 hét alatt kemény 10 grammot hízott!
Úgyhogy most tápszert is kap a tejcsi mellé. Most az evéseket leszámítva egész nap magán kívül alszik!!!
De nem adjuk fel a tejcsi dolgot! Kiderült, hogy van tejem (nem túl sok), csak szegénykém mindig belealszik az evésekbe, mert még kicsit sárga, fáradékonyabb. Persze miután megpróbáltam letenni üvöltött a kaja után. Tegnapelőtt 1/2-1 óránként szopiztunk. Tegnapra meg is lett az eredménye: hasfájás!!!
Így most fejek is, etetek is de utána jön egy kicsi tápszer is. Így most elégedett a sorsával.
Az éjszakára kíváncsi leszek! :D

Irina, Manófalvi: hatalmas gratula az új jövevényeknek!!!

Miléna: az utolsó NST-n nekem is kiakadt a gép, olyan fájásokat jelzett, a kórházban meg volt olyan is hogy majd meghaltam, a gép meg nem is jelzett! Ki érti ezt?

Kép
Kép
timi26

Sziasztok Lányok!

Először is nagy gratula a friss kismamáknak! Várjuk a születéstörténetet!

Vagyok ám, olvasgatlak titeket, de most nem egyszerű napokat élünk át, ezért nincs kedvem irogatni.

Rövid helyzetjelentés: Beatrice 1720 gr, 40 ml-ket eszik. Ma volt poci UH-ja, mert puffad néha a hasa, de minden OK, csak tele volt gázokkal. Amit gondoltam, mert emészteni emészt, kakilni kakil, puffadt a pocija néha, hát Istenem. A szemecskéjét lehet, hogy meg kell lézerezni, ez holnap dől el, de remélem megússzuk.

Röviden ennyi, viszont kérek egy kis segítséget:

Kérelek titeket küldjetek ismét nekünk egy kis vudut, hogy ne legyen gond holnap a szemecskéjével!

Köszönöm!!!!!

Kismamák kitartás, és ne keseregjetek mert nem születik meg a kiírt napon a bébi. Ami késik nem múlik! Tudják ezek a kis angyalok, hogy mikor kell kibújniuk!

Puszika
BEA ÉS ERA
Vendég

U. Era Én nagyon nagyon küldöm nektek a vudut hogy ne kelljen lézerezni a kis Bea szemét

Kép
hajagosné szabó éva

I.Móni!Nagyon aranyos vagy,hogy utána néztél nekem,nagyon szépen köszönöm!!!

Timi! Most már tele lesz Viktorka pocakja!Ha elmúlik a sárgaság miatti fáradékonyság biztos rácuppanik gőz erővel a cicire és akkor beindul a tejed! :D

U.Era!El tudom képzelni mennyire aggódsz a pici lányod miatt! Nagyon drukkolok nektek! Minden oké lesz!!!

Eltünt kismamik ideje lenne bejelentkezni vagy üzenni!! :D

KépKép
juba

Anikó!
Örülök,hoögy nincs semmi baj.

Era!
Nagyon szép súlya van már Beatricnek.
És persze szorítok nektek.

Silkáról és Fleurról semmi hír?

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Era! Küldjük a vudut!!! Miért gondolják, hogy gond van a szemecskéjével???

Timi26! Kitartás, még beindulhat a tejci, és lehet, hogy el is tudod majd hagyni a tápszert. Olvastam már ilyenről!

Móni! Milyen kis rendi vagy, hogy megkerested ezt az infót Jubának!!! Tényleg megnyugtató, hogy csak átmeneti állapot.

K. Timi! Én mostanában leborotválok mindent ott lent, nem csak a fazonomat. Úgy döntöttem, hogy így könnyebb dolga lesz a szülésznőnek, ha csak pár millimétert kell leszednie... Meg vakon úgyse tudok fazont csinálni ugyebár... :wink:

Regina
KépKép
mazsola7

Sziasztok!

Nem tudtam jönni, szörnyű napom volt. :x
fél 4-ig dolgoztam, közben balhé a könyvelővel. :evil:
Du hív apa, karambolozott hazafele. A kocsi totálkár, szerencsére neki nem lett baja. Most értek haza, megnéztem a kocsit, áááááááá... :cry: :cry: :cry: .
Felidegesítettek. A vérnyomim 4 óta 180 körül mozog, most 2 Dopegyt után is 150/102. :shock:
Majd megfulladok úgy szorít a mellkasom, ha nem lesz jobb asszem bemegyek a kórházba. :cry:

Szval kész vagyok. :evil: :x :x

Kép
Kép
h@jni

Era Nagyon szépen gyarapszik Beatrice :lol: Megy az energia, hogy holnap ne legyen semmi gond a szemészeti vizsgálaton :lol: :lol:

Hajni Vegyél egy meleg fürdőt (ne túl meleget ) hátha az megnyugtat :roll: Az a lényeg, hogy párodnak nem esett baja. Minden rendben lesz Nyugi :D

Silkával minden rendben, ma volt NST-n és orvosnál. Még nem szül. Nagyon el van keseredve Ő is :cry: :cry:

Timi Kitartás. A sok fejéssel és ciciretevéssel visszajöhet az a finom tápláló anyatejcsi :lol: :lol:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Hajni!
Hát nem lehet könnyű de ne idegeskedj.

Timi!
Neked kitartás,a ciciztetéshez.

Vissza néztem ma még Motiot se volt.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Hajni!
Próbálj meg megnyugodni az nem jó ha ennyire felmegy a vérnyomásod!Szerencse,hogy apának nem lett semmi baja!!

KépKép
juba

Era drukkkkkkkkkkkkkkkkkkkk! :D

Hajni: hát a legjobbkor :( Nem csodálom hogy az egekbe van a vérnyomásod de tényleg próbálj megnyugodni!!

Én is hasonlóképpen jártam mint Banita.Ma voltam dokinál és a teljes terhesség alatt most fájt először a vizsgálat. Mire hazaértem véreztem. Ami azóta is tart. Beszéltem a dokival azt mondta előfordulhat ilyen már a végén a vizsgálattól. Csak a mennyiség egy kicsit most megrémít.
A doki szerint reggelre elmúlik. Hát remélem tényleg nem lesz gond.
Törpi egyébként nagyon víg ugyhogy ezt pozitivumnak gondolom.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?