A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Fel kell töltenem a gépről...igyekszem! :D

Kép
babyteve2

Ez a békateve nagyon jó volt :lol:

Gabo: Ajándékvásárlás: azt hiszem, majdnem kész vagyok vele. :roll: Amúgy én is Zsófikát akartam, de majd legközelebb :wink:

Cinyke

levelibeka

Babyteve,
Üdözlet és sok gratula a dupla áldáshoz! főleg, hogy ennyit vártatok rá!

Levelibéka,
Örülök,hogy már a problémák elmúltak, és gratulálok a babádhoz! Én is a fiúk táborát erősítem, 2 doki szerint és a kép alapján is nagy esély van rá! Első babánk szintén, nagyon örülünk neki, és nagyon várjuk. Én itt pesten a Sote II. női klinikán fogok szülni, és elég jól vagyok. Volt egy ájulásos időszakom, de az is csak az alacsony vérnyomásom miatt. És nekem is van kis vashiányom.

Én kb. csak 2 hete érzem úgy igazán a rúgdosást, azt is inkább este, de akkor nagyon. Én is mindig szólok a páromnak, ha nagyon mozog, de persze nálunk is az esetek 80 %-ban abbahagyja a mocorgást, ha hozzáér, vagy figyeli. Erről jut eszembe, olyan édi volt, alig merte rátenni a kezét. Éppen csak hozzá érintete.

Kép
tim27

Én még el sem kezdtem az ajándékvásárlást.Már kismamarucit is kéne vennem de a párom sosem ér rá velem jönni.Mivel a menyasszonyi cipőt is megzsűrizte így jó lenne ha ő is tudna jönni,meg nem lennék egyedül.Ráadásul a kocsi holnap megy vizsgázni tehát még több idő mire elindulunk.Idén megbeszéltük a férjem családjával h csak az első unokának vesz mindenki ajándékot(keresztfiam).De nem hiszem h be tudják tartani.Majd mi is beégünk ha nem veszünk csak kapunk.Amúgy nálunk már rég meg lett beszélve h mindenki csak apunak vesz.Mi be is tartjuk de anyóséknál ez nem megy.De nem hiszem h kapunk mert most volt esküvő és az is sokba került.
Nem tudom :roll: tiszta káosz mert anyós ma gondolkodott mit vegyen a lányának.(közben sír milyen drága a fenyő)nem értem minek így ajándékozás.Nem is az a lényeg.
Vendég

Nekem sokszor akkor is abbahagyja ha én teszem oda a kezem.Belül érzem de kívül is szeretném de nem mindig együttműködő.Néha meg is sértődök h biztos már most úgy érzi rossz anya vagyok azért hagyja abba.Persze néha ha szépen kérlelem akkor megmutatja nekem is mit tud de az apjával még csak ismerkedik szokja a hangját. :D
Vendég

Csajok megyek aludni, mert nagyon fáj a fejem.
Jó éjt!
Béka Aki Leveli S majd a Fiát Neveli
(elnézést, túl sok Mosó Masát olvastam)

Cinyke

levelibeka

Kép
babyteve2

Na jó...úgy látom, ez nem megy egyedül....segítsen valaki légyszi képfeltöltésben! :oops:

Kép
babyteve2

Jó éjt! (Nekem is fáj a fejem...)

Kép
babyteve2

Sziasztok Csajok :)

Megint bővült kislányom ruhatára egy cuki darabbal :D :D

Üdv. az újaknak ;) :)
Mutassatok képeket ;)

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Ha megengeditek akkor én is szeretnék hozzátok csatlakozni, már olvasgattam az oldalatokat ma és tegnap és sok új dolgot tudtam meg!
Első babánk lesz és ha minden igaz 2008. május 19-re vagyok kiírva, sajnos a nemét még nem tudjuk, kis félénk a babóka, de dec. 20-án megyünk Kecskemétre 4D-s uh-ra hátha ott megmutatja magát!
Egy kérdésem lenne, nem igazán tudom eldönteni úgy egy hete olyan furcsa "feszülést", hullámzást érzek a jobb oldalamon ahol a baba fekszik, az a mozgását jelezné?!? Nem tudom eldönteni......

Timi
kincses007

Akkor jó éjt csajok. Bár még elég korán van :? Ma én is nyomi vagyok. Túl keménynek érzem a hasam. Be is vettem már egy MagneB6-ot.

Babyteve,

a melléklet feltöltésére kell kattintatni. A Tallózásnál kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tölteni és rámész a feltöltésre. Ennyi. Arra kell még figyelni, hogy a kép max. 250KB. lehet és 600x600 pixeles.

Gitka,

én már a 12. héten kismamanadrágot hordtam :oops: :oops: :oops:

Kép
emi29

Hali!
Nagyon sokat írtatok, csak az utolsó két oldalt olvastam vissza, de nem találtam meg, hogy Ollemnek végül kiderült tegnap UH-n, hogy lány vagy fiú?

Képzeljétek, tegnap nekünk azt mondták, hogy az egyik kislány. És tényleg valahogy én sem láttam most semmit a lába között. Pedig múltkor határozottan ott volt mind a kettőnek a kukija! Szóval most úgy néz ki, vegyespáros, de azért még nem élem bele magam túlságosan. Bár nagyon szeretném, ha tényleg így lenne!

Üdv az újaknak!

Ma megvettem majdnem minden ajándékot. Már csak az egyik tesóm van hátra.

Tegnap bent voltam a munkahelyemen és találkoztam a 26 hetes terhes kolléganőmmel és képzeljétek nekem nagyobb volt a hasam mint neki! Nagyon durva. Mi lesz belőlem májusig?????

Csíkok még nincsenek!!! (Remélem nem kiabáltam el)

Pusz mindenkinek!

Kép

Kép
kamilla306

Kép

Na lássuk...

Kép
babyteve2

Szia Timi,

Üdv köztünk :) Ma nagyon sok új csatlakozónk van. De jó :) :) :)
Egyébként akár a babád mozgását is érezheted :)

Kép
emi29

Lassan már ciki lesz, hogy mi még mindig semmit nem vettünk a gyerekeknek????

Kép

Kép
kamilla306

Sziasztok!

Találkoztunk Szőlővel!
Nagyon aranyosak! :)

ÉÉÉÉÉÉSSSS úgy néz ki megint pöckösünk lesz!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Hű Babyteve tényleg óriási a pocakod.

Kamilla, Marynek még nem tudjuk milyen nemű babája van, viszont teljesen behozta a lemaradását. Tegnap 20 hetesnek saccolták :) :)
Na, gratula a kiscsajhoz :lol:

Szöszke,

hol vetted, milyen és mennyibe került?????

Kép
emi29

Mamacka,

de jó!!! Akkor a ruhatárat nem kell lecserélned :)

Kamilla,

dehogy ciki. Lehet, hogy karira csomó babaholmit fogsz kapni :wink:

Kép
emi29

Köszi a segítséget! :D

Pocakmérethez nem szoktam még hozzá...63-as derékbőségem most 88 centi...(egy barátnőmnek alapból annyi, így nem érti, mi a gondom :oops: )

Mi sem vettünk még semmit, bár anno Tomi cuccait megtartottam, azok most kölcsönben vannak, remélem, lassan visszakapom őket. De a dupla bébinek dupla cucc kell...meg az egyes babakocsiba nem tenném be mindkettőt :D

Gratula a picifiúkhoz, és a kicsilányokhoz!

Kép
babyteve2

Emi!
Köszi a gratut, de én most már tényleg nem tudom mit higgyek. Talán ez a fiú-lány páros biztosabbnak tűnik mint a múltkori fiú-fiú.

Ollem. Gratula az eredményhez. A kis titkolózós. Na majd legközelebb.

Mamacka! Neked is nagy gratula a kisfiúhoz! :)
Csinált már valaki topik statisztikát a nemekből?

Szössz! Muti az új rucit!

Kép

Kép
kamilla306

Babyteve, és még lesz ennél nagyobb is :)
Na igen. Dupla babával kicsit körülményesebb. Főleg, ha vegyespáros. Csomó mindenből kettő kell :lol: :lol:

Kép
emi29

Huh csajok, nekem ma valamiért nagyon feszül a pocakom. Lili pedig mintha megállás nélkül bukfencezne odabent. Azt hiszem, jobb lesz, ha picit ledőlök.

Kép
emi29

Mamacka gratula!Most szemét leszek jövő hétre drukkoljatok h lányunk legyen(ha nem akkor fiú).Tudomh mindegy de akkor is :oops: :oops: :oops:
kamilla mi sem vettünk semmit.
kincses üdv neked is.Egy nap és mennyi új kismami!!! :D
Emi azt hordok én is de csak 3-at kaptam kölcsön a sógórnőmtől abból egy már csak itthonra jó.A többi meg nem télies,ő októberben szült.Meg hát a saját az csak más.Ja és a kölcsöngatyóhoz a férjem pulcsija jó(ő 95kg) na de ez kényelmes.+kéne már tényleg új fehérnemű mert a régi már csak muszájból jó. :oops: :oops:
Nem azért van ez mert lusta vagyok de múlt hónapban 45000-ft-ot kaptam.Az meg mire elég?Most h kaptunk egy kis nászajándékot is a párom azt mondta majd veszünk 1-2 ruhát.Csak mert így nehéz eljárni emberek közé,meg vizsgálatokra.Most még csak-csak de már nem sokáig halogathatjuk. :wink:
Nekem tegnap fájt a fejem egész nap tehát mindenkinek jobbulást!
Vendég

Megyek muszáj megnézni nem romlott-e meg a lencsefőzelék 4óra alatt. :D :oops: :oops:
Vendég

Kép

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Üdv az újaknak, és egy újabb ikresmami :wink:

De jó nektek hogy már érzitek a babát, engem újabban éjszaka "rugdos fel", nappal meg csak csikiz :D Persze ez is nagyon jó, de megfordíthatná a napirendjét :lol:

Igen, megvan a hordozó Mamackától, és ki is próbáltam (beletettem a bazinagy plüsskutyánkat utána meg a kicsi plüss valamit :lol: :lol: Tökéletes és alig várom már hogy Mazsit hurcoljam benne :) )

Kamilla, nekünk sem mutizta meg magát Mazsi, mondom is azóta hogy szemérmes mint az anyja :lol:

Kép Kép
szõlõ

[quote="emi29"]H írta:emi29uh csajok, nekem ma valamiért nagyon feszül a pocakom. Lili pedig mintha megállás nélkül bukfencezne odabent. Azt hiszem, jobb lesz, ha picit ledőlök.

Emi nekem ma a Mammutban mászkálás után lett akkora hogy alig bírtam behúzni a kabátomat :shock: :shock:

Kép Kép
szõlõ

Itt vagyok, csak közben táblát frissítettem :D

Nem nagy dolog, amit ma vettünk .. csak annyira megtetszett, hogy nem akartuk ott hagyni .. az Auchanban láttuk meg (1500Ft volt) .. imádjuk a Walt Disney figurákat :oops: :oops:

Kép

Kép
szösszenet

Nagyon édes ez a rugi :D

Mi karácsonyra vettünk neki egy kis narancsgatyás fülest (talán nyúl? nemtom :lol: ) :D

Kép Kép
szõlõ

Cuki a kis Mikis rugi. :)
Az a baj, hogy például ma is bementem egy bababoltba, de kábé mindent meg tudtam volna venni. Azt sem tudom, hogy hol kezdjem a vásárlást. Be kéne pakolni az egész boltot a kocsinkba.

Olyan ez mint a nagytakarítás. Annyi mindent kellene csinálni a lakásba, hogy csak járkálok fel-le és nem tudom hol kezdjem el a rendrakást. Na jó, ez hülye hasonlat volt. :)

Kép

Kép
kamilla306

Emi - Irigyellek, hogy megvagy a karácsonyi ajándékokkal .. mi sehogy sem állunk. De idén nem is lesz nagy ajándékozás részünkről .. meg mindenki a babának akar vásárolni :D :D

Gitka
- Rám már jó ideje nem jön fel semmi a kismama nacikon kívül ... :lol: És a tunikáim is mind újak, mert eddig sosem hordtam ilyesmit. De egész szépen kihúzom ezt a 9 hónapot .. nem vásároltam agyon magam kismama szerkókból :D Jah, és még egy ruhát sem vettem kismama boltban .. New Yorkerben és hasonló helyeken veszem a cuccokat (felsőket) fele annyiért :lol:

Kamilla - A vegyes páros nagyon jó lenne :) Szorítok, hogy így legyen .. ;)

Mamacka - Gratulálok a Kissráchoz :) ezek szerint szépen megmutatta magát?? :)

Szőlő - Fotóztasd majd le magad a hordozóval :D :D

Kép
szösszenet

:lol: Megtörtént, már akkor

Kép

:lol: :lol: Noigen, ha Mazsi már ekkora lesz nem hiszem hogy nagyon hordozóba tesszük. Egyébként baromi nehéz bánni ezzel a kutyával mert összevissza nyeklik. Mit műveltem én ott vele jajjjj :lol:

Kép

Kép

És ez a karácsonyi ajándéka :D (háttérben meg a Babanet nyitólapja :roll: )

Kép Kép
szõlõ

A derekam viszont kicsit jobban van, mint napközben volt ..
Holnap kiderül melyki irányba mozdul el a dolog ..
Ha javul, akkor pár nap alatt túlleszek rajta, mint korábban is ..
Ha romlik .. nah .. abba nem gondolok bele - NEM ROMLIK :!:
Valaki írta a pozitív hozzáállást :) Nagy igazság - én is így fogom fel :)
Úgyhogy bízom benne, hogy kimászom ebből is hamar :)

Kép
szösszenet

Jól néz ki ez a csíkos hordozó :wink: :D
Mi az utazóágyát néztük ki a Kincsünknek .. holnap megyünk megvenni! :D

Kép
szösszenet

Szössz ennek örülök!!! :wink: Tuti nem lesz rosszabb, hét végére kutya bajod nem lesz.

Kép Kép
szõlõ

sziasztok!
húú. mire visszaolvastam.
de végre vannak szegediek :D már olyan egyedül éreztem magam, pedig gondoltam, hogy nem csak én fogok tavasszal szülni a szegedi klinikán :D
üdv minden újnak!
mamacka gratula az újabb kisfiúhoz!
szöszi: ma Szolnoktól Szegedig a Fekete-Kéket hallgattam a kocsiban. nosztalgia :oops:
én is használok kocsihoz övterelőt, mert minden nap vezetek. szerintem hasznos.
persze nem emlékszem, hogy mi mindenhez akartam még hozzászólni :D :oops:
toncsi

toncsi80

nemtok aludni. gondoltam bizti írtatok. hát, nem. ez az én formám.ma meg Pest és karácsonyi vacsi.
toncsi

toncsi80

Sziasztok,

A tegnap esti picit ledőlökből reggelig alvás lett....

Szöszi,

nagyon édes ez a rugi :) Gondolom ebben könnyű lesz pelenkázni, tekintve, hogy alul végig patentos.
Szorítok, hogy hétvégéig elmúljon a hátfájás.
Na utazóágyat azt én tuti nem veszek. Szerencsére közel van hozzánk a rokonság :)

Szőlő,

Szerintem Mamacka ezekkel a képekkel is reklámozhatná a hordozóit :lol: :lol: Az anyuka is és a "babi" is nagyon vidám :lol: :lol:

Toncsi,

jó vacsizást. Én ma karácsonyi ebédre megyek :wink:

Kép
emi29

Emi, egészségedre! :wink: Jobb már a poci, nem kemény?

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok!

Jó szokásomhoz híven nem tudlak benneteket követni :lol: Ma lesz egy nehéz vizsgám, arra tanultam majd az összes szabadidőmben.

Új csatlakozóknak üdvözletem :D

mamackaaa, gratula a pöcishez! :) Ez már fix?

Nekünk is kisfiúnk lesz, annnnyira boldog vagyok. Majd teszek fel Uh-u képeket.

szőlő, szuper a hordozó nagyon! Az a kutya benne :lol:

szösszenet, ez a mikiegeres cucc tök jó :wink:

karácsonyi ajándékok: hú hát irigylem aki már túlvan rajta. Bár még mi sem vagyunk elkésve, a hétvégén megyünk beszerző körútra. Apropó, volt már valaki ebben az újonnan nyílt Aréna Plázában? Annyira reklámozzák, kíváncsi vagyok milyen.

Éss majdnem elfelejtettem, de tegnap este végre Apa is érezte, ahogy a pici fia a tenyerébe rúgott, többször is. Dominóval is pont ennyi idős voltam, amikor érezte, csak akkor hátsó fali volt a lepény, most meg első, ezért nem érezte eddig. Jajdejóóóó :D

Szép napot mindenkinek,
mától igyekszem sűrűbben jönni :)

Cs.

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Ja, a képek lemaradtak. Bocsi aki már látta, tudom hogy 1-2 emberke már igen :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, én voltam már, bár célirányosan a C&A-ban meg utána a Tescoban. Őőőő a Tesco nem jó, a többi viszont nekem kiismerhetetlenül nagy és átláthatatlan. De ez nem mérvadó, én vidéki lyány vagyok :oops: :lol: :lol:

Kép Kép
szõlõ

Az a minden OK idebent kép szuper :D :D

Nagyon édes baba. :) Jajjj de várom én is a pénteket!!!!

Kép Kép
szõlõ

Szőlő,

Köszi az érdeklődést. Igen most már sokkal jobban vagyok :) Szerintem túl sokat ettem este. Azt hittem kidurranok....

Csöppke,

Ti hova jártok 4D-s UH-ra? Annyira jók ezek a képek!!!! Az újszopizós a kedvencem, de az utolsó sem rossz :lol:

Kép
emi29

szőlő, én is vidéki lány vagyok :lol:
Majd még meglátom beugrunk e.

Ti pénteken mentek? Dejó :)

Emi, ezek a képek a 4DGenesisben készültek. Már volt itt róla szó, én is csak ajánlani tudom, rendkívüli kedvességben volt részünk, és majd egy órát voltunk ott. Közben persze volt szünet, vártuk, hogy elforduljon a fiatalúr :lol: Addig beszélgettünk, meg az addig készült képeket mutogatta a szonográfus nőci :) Klassz volt.

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Igen, remélem hogy jó lesz a felvétel, a DVD lesz a szülőknek a karácsonyi ajándék. Költségtakarékos, de remélem örülni fognak neki :)

Kép Kép
szõlõ

Biztos örülnek majd nagyon! Ennél nincs is szebb ajándék! :D

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!
Tegnap nem volt időm! elzavart az öcsém a géptől... most meg a férjem fog...

Csilla neked is gratula!
Az utolsó kép zseniális!
Gondolom nektek már biztos ezzel a géppel.

Hááát hogy nekünk mennyire biztos??? azt mondta a doki ha legközelebb is ekkora fütyije lesz akkor nincs mit tenni :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
De ez csak sima uhu gép volt... ill. át tudta volna kapcsolni de nem tette, azt ígérte ha legközelebb olyan pózban lesz, hogy látszik rendesen akkor átkapcsolja és esetleg kapunk egy képet is... annyira örülnénk mert nekünk tuti nem futná 3D-re...

A karácsonyi ajándéknak nagyon örült, kitette az asztalra, hogy jó kedvet csináljon a mamiknak... és most kivételesen nem kellett három órát várni rá... ilyen még nem volt.

Szőlő
Jók a fotók!! :)
Majd Mazsival szívesen feltennék a honlapra is! ha lehet?

A G-Robyban nagyon finom szaloncukrot lehet kapni kimérve ha valakit érdekel.

Nekünk csak ilyen ufós képünk van:

Kép Kép Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, természetesen :) Nyáron úgyis rengeteget fogom használni, remélem Mazsi szeretni fog benne, mert Gárdonyban nem mindenhol lehet babakocsival sétálni (nincs járda)

Kép Kép
szõlõ

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?