Gigi!!! Hol szokott lenni az a babás film,igy délelőtt???
Nagyon szépek ,és csinik a pocak fotok.

Egyik szebb mint a másik. Én már nem látom magamon hogy nőne a hasam,csak a nadrágokon+kabátokon látom leginkább.
Alvással gondba vagyok. Tudnék én aludni, ha nem fájna a forgom.Legbelül a csontba,ugy be tud csipődni,vagy nyilal hogy az ágybol sem tudok felkelni,olyan mintha be betonoztak volna az ágyba. Na és igy aludj az oldaladon,egyik csipődön,másikon. Tegnap már sirni tudtam volna,annyira fájt.
Tegnapi nagy bevásárlást sem birtam már,a kasszánál le kellett már űlnöm.Annyira fájt megint a forgom. Nekem rég is fájt mikor még nem voltam terhes,gerinc balesetem miatt.
Nem tudom mi lesz igy velem.
TB. Na hadjuk.Bementem és azt mondta az ügyintéző csaj hogy utaltak már a számlámra. Megörültem,haza értem lekérdeztem,és SEMMI!!!!!! Olyan idegbe jöttem.

edig amit mondott a szerint 3napja utaltak.twisted:
Mondjuk én folyamatosan nézegetem,és tudtam hogy nem utaltak,csak nem akartam harcba szállni vele.
Most vagy hazudott a csaj,vagy másnak utalták át a pénzem.
Csak egyszer indulna már be!!!Aztán elvileg folyamatos lesz.
Nagyon jok a 4d uh-os képek. Gigi!!! a táblázatba nem lehetne beszerkeszteni mindenkinek egy uh-os képet??? ( picibe) Ez csak egy gondolat volt.
Ti még nem éreztetek olyat hogy a baboca,lent,de nagyon lent majdnem (ott),rugdosna+a láb tőnél!! Miért,nincs ez tulságosan lent??