A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Kép Kép

Kép
melike

Helló!

Mátét láthatjátok.

Kép
melike

Üdv Mindenkinek!

Dana üdv a kiscsapatunkban:)
Kilók: Hát, én +20 kg-nál tartok:( de kibírom.

Nem tudom mi van velem mostanában, de mintha egy cementeszsákot cipelnék a lábam között:( Nagyon szar a közérzetem!!!!!!!!!!!!!!:( Nem tudok wc-re menni sem. Átmentem nyusziba:) vagy kecskébe:) már nem is tudom. A lábam már el szokott zsibbadni a slozin:) Na mind1:(

Holnap megyek védőnénihez. Ő nagyon aranyos, hozzá nagyon szeretek járni.

Mindenkinek óóóóóóriásiiiiiiiiiiiii gratula a pocakokhoz a babákhoz. Gyönyörűek a pocakok, a fotók, a kisruhák, a konyhák.........Szóval minden tök jó:)
Nálunk majd csak talán jövőre indulnak be az átalakítások:( Addig pihizek:)
Ma már hazajöttem a melóhelyemről, mert úgy éreztem, ha nem mehetek haza aludni, megfejelem a monitort:( Szóval, aludtam, sokat-sokat. Ja ma megcsináltattam a házassági anyakönyvi kivonastot is:) Túl vagyok rajta:) Nagyon örülök neki:)
bluebox

Melike:
apának hányas lába van?? :D :D :D :D :D :D :D :D

Nagyon szép baba...te vagy az aki biztos lehet benne,hogy nem kell rózsaszín ruha,és lány név :D :D :D :D :D
Vendég

Melike, nagyon édes Máté baba:)
bluebox

Kristófnak is kb ekkora a képen a lába:) Na meg a keze is jó nagy:) Ha sikerűl, akkor Apával csinálunk a felvételből képeket és felrakom:)
bluebox

Nincs olyan nagy lába.Ne tessék viccelődni,mert "beaggódok"!

Ma a szülésfelkészítőn egy nő a Chicco-tól bemutatót tartott.Nagyon sok mindent hozott.Kaptunk ajándékba melltartóbetétet,babasampont,stria elleni krémet,babakanalat.Meg sok-sok prospektust.
Azután egy másik nő az őssejt levételről beszélt (350.000 ft.).
A babakelengyére nem sok idő jutott,de kinyomtatva megkaptuk.
A jövőhéten megyünk szülőszoba látogatásra.Apa is jön!

Kép
melike

Melike
Szép az a fiúcska :lol:
Nagy a lába... majd 46-os csukát kell neki venni... :wink:

Nekem nagy parám van...
Magyarázzuk ugye Petinek, hogy Tamás a pocakomban van...
Kicsi fiamnak nagy kedvenc meséje a Thomas, a gőzmozdony... olyan klassz kisvasútat is vettünk... :oops:
Lehet, hogy Peti most azt hiszi, hogy egy vonat van a pocakomban? :roll:
Vendég

mai pocak:
Kép

pocakméret most nincs, + 9 kg (vissza kell fognom magam!) [/img]

mia_snow

hűűű Melike, szuper képek! ;)

Gigi: hátpersze, aztán egyszer csak kijön az alagútból. :lol:

amúgy az, hogy mekkora a baba... öcsém alig 50 centivel született és nem volt 3 kiló. most 190 centi, 100 kiló és 46-os lába van... :D

mia_snow

MELIKE!
NAGYON ÉDI!
MIA!
HELYES A POCI!
Vendég

Melike!
Nagyon cujor falat a babád. :)

Mia!
Szép a pocak. :D

Csajok!
Nekem ma annyira mocorog Mirko,hullámzik a hasam.
IMÁDOM :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

jó reggelt!!!
Vendég

jó reggelt!!!
4-kor felébredtem,azóta megnéztem másfél dvd-t.... :shock:
szserintem megcsinálom az ebédet gyorsan és 10 körültől alszok tovább....

Én még nem tudom a cukor eredményemet!!!Azt mondta a dokim,hogy küldjem el sms-ben a tb számomat és visszaküldi sms-ben az eredményt....
azóta is jön az az sms...
de gondolom ha gáz lenne,már szólt volna...
Vendég

Most tekingettem át más topikokba!!!
az áprilisi,májusi topikban megszületett az első baba....megkönnyeztem,pedig ismeretlen emberek számomra :oops:
úgy láttam ,hogy a 36.héten és 3,5 kiló felett!!!!
Már nekünk sincs sok....ugye????
Vendég

Jó reggelt!

Andi: Ne aggódj, biztos rendben van. Csak azért nem küldi el mert ORVOS..... (biztos nem ér rá)
Jó korán keltetek.......
Én még biztos aludnék, de ahogy Apa indult itthonról kicsit zörgött és felkeltem. Visszaaludni pedig nem tudok. :roll: :roll: :roll:
bszilvi25

Jó Reggelt!
bluebox

7. hónapba léptünk Kristóffal :D
bluebox

Szép jó reggelt!

Mit főztök?

Mia:hol a pocid?

Kép
melike

szia Melike!!!
rakott krumpli...
Vendég

Sziasztok!

Dana, üdv itt!
Szilva, nagyon szép poci!!!
Bárány, így kell hozzáállni! majd szülés után lemennek a +kilók! Ahogy a képekből kivettem, amúgy sincsenek problémáid a súlyoddal! :wink: Építkezés? Az nem kis dolog! Kitartás!
Melike, nagyon jók a képek Mátéról!!! :lol:
Gigi, Thomas... :lol:
Mia, csini vagy!!!

Kép
sziszka82

Bluebox,de jó neked!!! :D
27.hét az már 7 hónap...de jóóó,én nem is szoktam számolni,de a 7 az már nagyon a finis!!!!

Melike szerintem Miának nagy hasa van :wink: Még ezen a képen is látom :wink:
Vendég

Gigi:megoldás egyszerű.....ne azt mond,hogy Tamás van a hasadban hanem azt,hogy kisbaba.. :D :D :D :D :D :D :D
Vendég

jó reggelt,

bárány, miának nagyobb a segge mint a hasa, biztos attól nem látszik. :D

én is korán szoktam kelni, kb 6-kor, uramat én keltem fél7-kor frissen főzött kávéval. mázlista, hogy nem tudok túl sokáig aludni. :roll:

nekem ma takarítós nap lesz, és nem főzök semmit. gyümölcsleves még van, másodikat meg nem csinálok mert ma nem jön haza a zuram ebédelni... úgyhogy nem strapálom magam. elég lesz a takaritás. hétvégére úgyis nagy menük lesznek, főleg vasárnap, mert nálunk tartjuk a kisöcsém 24. szülinapját. :)

mia_snow

Sziasztok Kismamik!
Tegnap Pesten voltunk, úgyhogy nem tudtam jönni. Már reggel 5-kor keltünk, mert Anyukámat kellett vinnünk Pestre kórházba, egy rutinműtétre és 8-ra fel kellett érnünk. Amíg Anyu kórházban volt, mi (a listám alapján) körbenéztünk: Ikea, Kika, H&M, Brendon (M5), Baby Outlet, Asti Bababolt, Elefáni, Kenguru Gold. Annyira elfáradtam a végére, hogy mire este 7-re hazaértünk, már csak az ágyba zuhantam be. De még a férjecském is kivolt rendesen! Vettünk egy-két ruhácskát, falidekorokat :wink: , kislámpát a babaszobába. Kinéztük biztire a babakocsit és hordozót, (concord türkiz) és ezt meg is rendeljük április elején. Közben a lakás a feje tetején van, 2 szoba van kész, de azok gyönyörűek!
Ma próbálom light-osra venni a munkát, mert a pocim is elfáradt tegnap, keményedtem este eléggé.
Örülök, hogy Ti jól vagytok, visszaolvasni nem tudtam, csak a képeket láttam. A babák és a pocakok is gyönyörűek!!! :lol:

almaani
Kép
almaani

Kép
Gigi!!! Hol szokott lenni az a babás film,igy délelőtt???
Nagyon szépek ,és csinik a pocak fotok. :lol: Egyik szebb mint a másik. Én már nem látom magamon hogy nőne a hasam,csak a nadrágokon+kabátokon látom leginkább.

Alvással gondba vagyok. Tudnék én aludni, ha nem fájna a forgom.Legbelül a csontba,ugy be tud csipődni,vagy nyilal hogy az ágybol sem tudok felkelni,olyan mintha be betonoztak volna az ágyba. Na és igy aludj az oldaladon,egyik csipődön,másikon. Tegnap már sirni tudtam volna,annyira fájt.
Tegnapi nagy bevásárlást sem birtam már,a kasszánál le kellett már űlnöm.Annyira fájt megint a forgom. Nekem rég is fájt mikor még nem voltam terhes,gerinc balesetem miatt. :cry: :cry: :cry:
Nem tudom mi lesz igy velem.
TB. Na hadjuk.Bementem és azt mondta az ügyintéző csaj hogy utaltak már a számlámra. Megörültem,haza értem lekérdeztem,és SEMMI!!!!!! Olyan idegbe jöttem. :Pedig amit mondott a szerint 3napja utaltak.twisted: :evil:
Mondjuk én folyamatosan nézegetem,és tudtam hogy nem utaltak,csak nem akartam harcba szállni vele. :evil:
Most vagy hazudott a csaj,vagy másnak utalták át a pénzem. :evil:
Csak egyszer indulna már be!!!Aztán elvileg folyamatos lesz.

Nagyon jok a 4d uh-os képek. Gigi!!! a táblázatba nem lehetne beszerkeszteni mindenkinek egy uh-os képet??? ( picibe) Ez csak egy gondolat volt. :wink:

Ti még nem éreztetek olyat hogy a baboca,lent,de nagyon lent majdnem (ott),rugdosna+a láb tőnél!! Miért,nincs ez tulságosan lent?? :roll:

Kata&Milán

oszman777

Almaani, jó sűrű napod volt... :shock: Rám holnap vár hasonló. A Soroksári úti Asti bababoltban voltatok? Ott most nagy akció van. Milyen rucik voltak? Érdemes elmenni?
Oszmi, nekem is van, hogy ott lent rugdos. :? Elég fura érzés. És úgy érzem olyankor, hogy dübörög ott a csontom. :shock:

Kép
sziszka82

Bárány:akkor inkább úgy gondoltam,hogy nem kerekedik kifelé Mia hasa annyira.
Mia:de az eszembe sem jutott,hogy nagyobb a feneked!

Oszman:két napja hasonlót érzek,mintha a húgyhólyagomat rugdosná vagy nem is tudom. :lol: Érdekes,nem túl jó érzés.

Kép
melike

Sziszka: voltunk a Soroksárin az Astiban (pont az akció miatt), de nagyon meglepődtem, mert a hirdetett akciós babaruhák sehol sem voltak, mind 2-3.000 Ft körül volt, és amiket a Corában lehet kapni Micimackósak, azok is jóval drágábbak voltak. Úgyhogy ott nem is vettünk semmit. :?

almaani
Kép
almaani

Sziasztok!

Hát tegnap én is jól elfáradtam. Este 10-ig harcoltunk az eladókkal, de végül aláírtuk a szerződést a lakásra, tudniillik lakáscsere kellős közepén vagyunk. Na, volt is keményedés, meg még ma is van.
Folyton azon parázok, hogy minden összejöjjön időben, mert a mi lakásunk vevője is hiteles, ráadásul még önkormányzati támogatás tis kér, szal 1-2 hónapos lehet s dolog. Necces lesz :(

Ma nekem is aktívabb a baba, de közben baloldalt lenn folyton beleszurkál a hasamba valami, gondolom nyúlik az szalag. :?

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Nahát,itt mindenki felújít,cserél,építkezik?
Jó ez nektek?
Csajok ez véletlen,hogy jön a baba és pont most vállalkoztok ilyen nagy feladatokra vagy direkt?
Már bocs,ha hülyéket kérdezek,de mi rendbe tettük a lakást és utána "csináltuk" Mátét. :oops: :lol:

Kép
melike

Nekünk egy kis családi probléma adta meg a löketet az épitkezésre!Valahol félünk is tőle egy kicsit,mert kevés a kp..és mint már említettem kölcsönt nem szeretnénk,mert félő,hogy nem tudnánk törleszteni...
Vendég

melike: nekünk alapbol igy volt kitalálva hogy a kisszobát mindenképp fel kell ujitani ha jön a baba, mert az lesz az ö szobája... és amikor beköltöztünk (kb 50 éves a ház) akkor az a szoba csak villanyszerelés, festés meg ablakcsere szempontjábol volt felujitva, a parkettacserére már nem futotta. szoval jövö honapban parketta felszed, betonozás, vizszigetelés, padloszönyeg és festés lesz a program. :D tavaly erre nem lett volna pénzünk az esküvö miatt.

mivel 2-3 gyerköcöt szeretnénk, ez a ház meg amugyis kicsi lesz, szoval jövöre meg épitkezünk... és valamikor jövöre indul a babaproject következö felvonása is.... szoval akkor is lesz kalamajka. :D

mia_snow

Mi úgy voltunk vele, hogy nem tudtuk, mikor "jön össze" a gyerek, és a lakáscserével még vártunk volna, ha nem jön, mert aug. végén jár le egy megtakarításunk, de így, hogy a poacakomban van, sűrgős lett a nagyobb lakás. :)) De nem bánom... :lol:

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Ti tudjátok,de nem irígyellek benneteket.

Megyek fel a melóhelyre,majd este felé jövök.
Már nagyon várják a lányok a beszámolót,fényképeket.
Ők tegnap tudták meg,hogy férjhez mentem és fiam lesz...

Pápá

Kép
melike

Sziasztok!

Hú, lányok fogalmam sincs mikor tudtalak benneteket olvasni... :oops:

Rengeteg munka, teljesen le vagyok strapálva, pedig megvan az utódom, csak hát a betanítás... És persze közben azért a munkámat is el kell látnom... Kezdem úgy érezni, hogy a hónap végéig dolgozok már csak és ápr. 1-től elmegyek tápénzre. Nem bírom én már ezt a strapát...

No, panaszáradatnak ennyi, megyek és megpróbálok visszaolvasni... Hétfő-kedd óta írtatok bőven :lol:

Kép

Kép
bettica

na képzeljétek, milyen ügyes vagyok. az okés, hogy néha ki tudok akasztani másokat, de hogy újabban magamat is, ahhoz nem vagyok (még) hozzászokva. beraktam A. melós cuccait a mosógépbe, elindítottam, épp lejárt mire kezdtem volna felmosni. ki is kapcsoltam a gépet, kinyitottam az ajtaját, felmostam, aztán amikor megszáradt, indultam teregetni. és mit látok??? a folyékony mosószer adagolója ott van a mosogép tetején. eflelejtettem beletenni. jááááááááááááááj. :roll:

mia_snow

....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:38-kor.
pironya

még maradt gyümileves, és a zuram hoz lángost hazafelé :)

mia_snow

Beleolvasgatok én is az április-májusi topicba (is), és hihetetlen, hogy megszületett az első baba! Szerintem nekünk is nagyon gyorsan el fog telni ez a 3 hónap. Legalábbis most ilyen érzésem van.
A lakás festését mindenképpen a baba születése elé terveztük, és ha már csináljuk, jónak láttuk a padlószőnyeget is lamináltra cserélni. Szerintem kész is leszünk mindennel a jövő hét végére. Apától csak az az egy kérésem volt, hogy húsvétra kész legyen. Az meg még 2 hét!

Ebédem rakott kelkáposzta lesz! Egyszerűen imádom, ez az egyik gyengém! :oops: :D

almaani
Kép
almaani

Én túrós-tejfölös tésztát eszem, mert böjt van, és péntekenként nincs húsevés.

Szerintem is iszonyúan közel vagyunk már... Ez egyrészt tök jó, másrészt ez olyan jó időszak azért :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

sziasztok!

cukik a babák,apocik,
Dana,üdv köztünk.
én gyomorégéssel küszködöm,néha majdnem hányok olyan sz..r
vasat kell szednem,meg d vitamint(vigantol olaj)ti is szedtek?dvitamint.nekem azt mondta a doki,24.héttől kell.de olyan hülyeségek vannak ráirva..

Kép
Kép
eyi

sziasztok!

cukik a babák,apocik,
Dana,üdv köztünk.
én gyomorégéssel küszködöm,néha majdnem hányok olyan sz..r
vasat kell szednem,meg d vitamint(vigantol olaj)ti is szedtek?dvitamint.nekem azt mondta a doki,24.héttől kell.de olyan hülyeségek vannak ráirva..

Kép
Kép
eyi

bogcsA a terheseknek szabad húst enni.))azt mondták nekem
amúgy teljesen kiment ma a fejemből,pedig tavaly minden pénteken betartottam.de most szabaad..

Kép
Kép
eyi

de hülye vagyok.három órája betettem a ruhákat a mosógépbe,én nem az adagolót felejtettem ki,hanem egyszerűen az ajtót nem tettem be.nem tűnt volna fel,hogy mért nem morog a gép.

Kép
Kép
eyi

elvagyok magamban....csak pont senki sincs.azóta is esztek???))))

Kép
Kép
eyi

D vitamint?Nekem nem mondták...

Gyomorégés:22.héttől,volt a többi terhességemmel is úgyhogy nem nyilvánitok jelentőséget neki...ez most egy kicsit erősebb!!
Érzem,hogy a nyelőcsövem fel van maródva,RENÉt szoktam bevenni rá de sz@rt sen ér!
Van,hogy nekem is hányni kell tőle,és fekve ez künön kellemes.
Nemhiába hajasbaba lesz :wink: Mint a tesói :D
Vendég

Gyomorégés: nekem a pohár tej nagyon bevált rá, de csak az elmúlt 2 hónapban tudom inni, előtte még a gondolatától is hánynom kellett. :?

almaani
Kép
almaani

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pironya 2009.12.29 15:39-kor.
pironya

Kép
2007 augusztus!!

2008augusztusban már nem fogom magam megmutatni :D :D :D
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?