Végre gép elé kerültem (anyuéknál vagyunk, és a gyerekeket pesztrálgatják, nagyi és dédi. Itt van a nagyim, épp átutazóban Erdély és USA között. Ilyenkor sokat vagyunk itt, mert egy évben ennyi jut nekünk belőle, azaz, amikor fél év múlva jön vissza az USÁból, akkor is itt szokott lenni 1-2 hetet.
Személyeseket most nem tudok írni, mert készülünk ki levegőzni, amíg még ilyen szép idők vannak.
Jól vagyunk, Zsombor szépen szopizik, és el kezdett hízni is. Talán 200 gr-ot hízott, amióta hazajöttünk a kórházból. Első éjjelek nehezen teltek, fájt a hasa, sírt. Olyan éjszaka is volt, hogy 1 órát aludtam. De két napja viszonylag normalizálódott a dolog, és már a hasa sem fáj, legalábbis nem annyit. Remélem, nem lesz hasfájós. Nappal jól elvan, sokat alszik. Cumit kellett adnom neki, pedig nem akartam, mert Szilárd cumis volt, és volt egy időszak, amikor éjjel többször fel kellett kelni, mert kiesett az ágyából, és kérte. Hát, Zsombor egyből rácuppant, és mivel olyan sokat sírt, muszáj volt odaadnom, hogy én is tudjak valamit pihenni. Reklamál is, ha kiesik a szájából
Szilárd egyelőre nem féltékeny. Nagyon szeret gondoskodni, felhúzza neki a zenélőkéjét, beteszi a cumiját, puszit ad a fejére (egyelőre még csak oda szabad). Az ovit kikérte magának, pedig nem akartam 1-2 hétig vinni, hogy szokjuk egymást. Óvodában azt mondják, hogy töretlen a jókedve, abszolút kiegyensúlyozott. Esténként apa vagy én mindig játszunk csak vele, legalább 1 órát. Összebújunk, szeretgetjük egymást, hogy ne érezze, hogy kevesebb energiánk és szeretetünk jutna neki, mint korábban. Szóval egyelőre minden rendben, apa még ezen a héten nem dolgozik, azaz otthonról egy keveset.
Boni!
Én nagyon drukkolok ehhez a hónaphoz. Ügyes Zsigi az ovival
Franci!
Ha a laptető nem is, de a peteérésed hozzon neked is egy zebrás tesztet.
Annamari!
Szonja tiszta Réka koppintás

Tudsz bébi-Rékáról és Szonjáról egymás mellé képet tenni?
Moti!
Nagyon szép fiatal anyuci vagy!! Fáradtságnak nyoma sincs az arcodon, inkább a wellness hatása látszódik
Kri!
Nagyon vigyázz magadra. A nyitott méhszáj nem játék, komolyan kell venni, még akkor is, ha csak a külső van nyitva.
Évi!
Jobbulást nektek is. Szerintem még nem is gratuláltam a kisfiúhoz. Kromoszóma vizsgálatnak még nem jött meg az eredménye? Abban benne lesz a tuti neme is!
Na, ennyire futotta, megyünk ki az udvarra, mielőtt még beborulna. Már gyülekeznek a felhők....