A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010-ben kistestvért szeretnénk!

Sziasztok

hát Panni és Angie megköpködték, mi meg jól rádolgoztunk..ha most sem jártunk szerencsével, akkor ennyi .. :lol:

tegnap Zsiga azt mondta, hogy szeretne tesót.. :) eddig mindig nemet mondott:)

Franci valamikor egy állatkertezés? éljen a laptető!

Moti szépek vagytok.. a Szidóinába voltatok? az pont úgy néz ki, mint nálunk a kastélyszálló..mintha ua lenne.

:lol:

Zsigikém már nem sír bölcsibe ééééééééééés ma reggelre száraz volt a pelus! már csak ez a része van hátra és szobatiszták leszünk hivatalosan! :) aztán majd jön a tesó és kezdődik előről :)
Vendég

ez jó jel, ha Zsiga is rábólintott a tesóra... :lol: :lol:

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Elhiszem hogy fáradt vagy. Meg is érdemled az alvást. Csak irigykedtem, sajnos mostanában rosszul alszom. Este én is elaludtam Gergővel, éjszaka 4 előtt elvittem pisilni, nagy nehezen visszaaludtam, erre drágám fél 5-kor a sünijét keresgette. Na azóta fent vagyok….
Szakközépbe voltam Franciska/Franci. Egyik francia órán rám ragadt.
Krisztina vagyok.

Boni!
Megdumáljuk az a talit valahogyan. Valamelyik szombatra most az óvó néni szervezett egy Füstis napot. Hát kíváncsi leszek hányan fognak eljönni, már ha leszünk annyian hogy értelme lenne.
Édesek a picik mikor tesóért sóvárognak. Gergő engem a boltba küldött érte. :lol:
Zsigi nagyon ügyes fiúcska.

Jó lenne most a laptető szerencséje. Ma reggel már nem éreztem fájdalmat a petefészkemnél. De még csak a 12. napon vagyok. Apát nem hagytam békén, csak a 20 perces pihi maradt ki utána. Remélem csak a pizsi volt túl kényelmes, és délutánra elzsibbadok a farmeromban.
franci

Végre gép elé kerültem (anyuéknál vagyunk, és a gyerekeket pesztrálgatják, nagyi és dédi. Itt van a nagyim, épp átutazóban Erdély és USA között. Ilyenkor sokat vagyunk itt, mert egy évben ennyi jut nekünk belőle, azaz, amikor fél év múlva jön vissza az USÁból, akkor is itt szokott lenni 1-2 hetet.

Személyeseket most nem tudok írni, mert készülünk ki levegőzni, amíg még ilyen szép idők vannak.

Jól vagyunk, Zsombor szépen szopizik, és el kezdett hízni is. Talán 200 gr-ot hízott, amióta hazajöttünk a kórházból. Első éjjelek nehezen teltek, fájt a hasa, sírt. Olyan éjszaka is volt, hogy 1 órát aludtam. De két napja viszonylag normalizálódott a dolog, és már a hasa sem fáj, legalábbis nem annyit. Remélem, nem lesz hasfájós. Nappal jól elvan, sokat alszik. Cumit kellett adnom neki, pedig nem akartam, mert Szilárd cumis volt, és volt egy időszak, amikor éjjel többször fel kellett kelni, mert kiesett az ágyából, és kérte. Hát, Zsombor egyből rácuppant, és mivel olyan sokat sírt, muszáj volt odaadnom, hogy én is tudjak valamit pihenni. Reklamál is, ha kiesik a szájából :evil:

Szilárd egyelőre nem féltékeny. Nagyon szeret gondoskodni, felhúzza neki a zenélőkéjét, beteszi a cumiját, puszit ad a fejére (egyelőre még csak oda szabad). Az ovit kikérte magának, pedig nem akartam 1-2 hétig vinni, hogy szokjuk egymást. Óvodában azt mondják, hogy töretlen a jókedve, abszolút kiegyensúlyozott. Esténként apa vagy én mindig játszunk csak vele, legalább 1 órát. Összebújunk, szeretgetjük egymást, hogy ne érezze, hogy kevesebb energiánk és szeretetünk jutna neki, mint korábban. Szóval egyelőre minden rendben, apa még ezen a héten nem dolgozik, azaz otthonról egy keveset.

Boni!
Én nagyon drukkolok ehhez a hónaphoz. Ügyes Zsigi az ovival :)

Franci!
Ha a laptető nem is, de a peteérésed hozzon neked is egy zebrás tesztet.

Annamari!
Szonja tiszta Réka koppintás :) Tudsz bébi-Rékáról és Szonjáról egymás mellé képet tenni?

Moti!
Nagyon szép fiatal anyuci vagy!! Fáradtságnak nyoma sincs az arcodon, inkább a wellness hatása látszódik :)

Kri!
Nagyon vigyázz magadra. A nyitott méhszáj nem játék, komolyan kell venni, még akkor is, ha csak a külső van nyitva.

Évi!
Jobbulást nektek is. Szerintem még nem is gratuláltam a kisfiúhoz. Kromoszóma vizsgálatnak még nem jött meg az eredménye? Abban benne lesz a tuti neme is!

Na, ennyire futotta, megyünk ki az udvarra, mielőtt még beborulna. Már gyülekeznek a felhők....

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok!

Annamari, nem igénylek segítséget, még egész jól bírom.
Köszi, tényleg nem kicsi!
:wink:

Franci, haláli a fiad! :lol:

Moti, nagyon szép anyuka vagy, a fiaid meg tündériek!

Boni, megy a drukk++++++++, persze Franci, neked is!

Teri, jobbulást nektek, küldöm a gyógypuszikat!

lillanyuci, köszi a választ, így már világos.

Angie, nagyon szépen fejlődik Zsombor, ügyesek vagytok! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszi az aggódást. Vigyázok magunkra. Próbálok pihenni, Zsombit is csak akkor emelem fel ha nagyon muszáj.

Franci, tetszik az új avatárod :lol: :lol:

Franci, Boni mennek a drukkok ++++++++++++++++++++++++

Bocsi hogy nem reagálok mindenre, de elég fáradt vagyok. A héten kicsit sok a suli.

Kri

Kép
Kép
kri29

[quote="panndi"]H írta:panndiolnap megyünk dokihoz, nagyon izgulunk...

A mi kocsinkba öt gyerek fér :wink:

ugye minden rendben?

Franci, PRuci +++++++++++++++++++

KRi pihiz is!

Mindenkinek pussssz
Vendég

Jó reggelt!

Köszi, igen, minden oké :)
Szép nagy szabályos petezsák, benne egy pici pulzálás, még nem igazi szívhang, de két hét múlva már az lesz ;) (Nem középidőben fogant a baba, hanem később, szóval ez így teljesen rendben van.) A vérezgetések miatt kaptam Duphastont, nem emelhetek, nem csinálhatok fizikai munkát, nincs házasélet, de amúgy minden oké, aggodalomra nincs semmi ok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi akkor én még mindig csak++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Nekem is 6+2n csak pici pulzálás volt anno:) és utroztam 12 hétig

minden rendben marad!
:lol: pihengess amennyit tudsz!
Vendég

Köszi :)

MOst valahogy úgy érzem, nem lesz, nem lehet baj!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Zsombi!
Sok Boldog Születésnapot kívánunk!
franci

Angie!
Nem semmi a nagyid. Nagyon fiatalos lehet ha fél évente „költözik”. Miért ingázik USA és Erdély között?
Zsombor nagyon szépen növöget. Örülök hogy Szilárd nem féltékeny. Én már előre látom hogy ha lesz kistesó, szopi alatt Gergő is az ölembe fog ülni.

Kri!
Óvatosan a tanulással és az idegességgel. Most a suli miatt ne aggódj!!!

Beze!
Most nézem, Marci mennyivel nagyobb az átlag súlyhoz képest. Szép nagy fiúcska lesz.

Panndi!
Nem is lesz semmi baj!!! Mért lenne? Babóca szépen növöget.

Boni!
Nektek mikor lenne jó az állatkert? Hétvégére nem mond esőt.
Gondoltam apát hagynánk tanulni, mi meg lelépnénk.

Annamari!
Ma is aludtatok éjszaka?

Teri!
Milyen volt ügyelni? Hogy vannak a lókötők? Voltál dokinál? Gyógyulgattok?

Maryka!
Továbbra is jó pihenést! Mikor jöttök haza?

Moti!
Hogy vannak a fiúk? Nyúzzák egymást, és téged?
franci

Zsombinak boldog születésnapot!

Angi, ügyesek vagytok! :) Nagyid tényleg nem semmi :shock:

Nálunk most, hogy Zsófi beteg volt (lehet, ezt nem írtam, most épp Zsófinak volt mandulagyulladása, nem ment a héten oviba), nagyon összenőttek a lányok. Tegnap kimentem velük a teraszra, én leültem, egy órát olvastam, míg ők bicikliztek, motoroztak, rollereztek, kistalicskát tologattak. Tök jó volt :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi, nagyon gratulálok, vigyázz magatokra!úgy örülök Nektek!

köszönöm a dícséreteket.a Szidóniában voltunk, igen, nagyon szeretjük.a másik 2 családnak van 7 gyereke, egyik helyen 3, a másikaknál 4. volt 2 fiuk és akartak egy kislányt.aztán ikrek lettek.de legalább egy fiú egy lány. :D

Lányok, mikor lesz ez jobb????annyira kimerültem Boldi miatt. egész napom arról szól, hogy lessem, mikor támadja meg a kicsit, és megakadályozzam, hogy kárt tegyen benne......sokszor inkább elviszem itthonról Boldit, mert akkor tök normális.de így meg alig vagyok Sebivel......
azért továbbra is szeretnék harmadikat, de nem most.lehetnének ikrek is, azok hátha jobban szeretik egymást.

tegnap vettünk BOldinak ágyat, és én szereltem össze, fél óra alatt.nagyon büszke voltam.)

ja, nem Apával fényképeztettem le magunkat, hanem az egyik csajjal.mondtam, hogy őt többet nem kérem meg.gyönyörű az ikea, tele van karácsonyi cuccokkal, ha valakit érdekel.
decemberbenn meg jön majd a fotósom, lefényképez engem meg a gyerekeket.betartom a fogadásom.)

nagyon örülök, hogy Zsombi is szépen fejlődik!!!!
többet most nem tudok írni, mert viszem Boldit játszótérre....

KépKépKépKép
moti

Panndi!
Nagyon okos lányaid vannak. Tudják hogy anyának most pihennie kell.
Néha persze hihetetlen hogy letudják magukat foglalni értelmes dolgokkal. Legalábbis Gergőre ez jellemző.

Moti!
Szerintem Boldinak is idő kell. Biztos rendet kell raknia a kicsi kobakjában.
Hamarosan meg majd megvédi magát Sebi is. Szerintem nagyon ne féltsd a kicsit, mert az csak gerjeszti a nagyot.
Nem is tudtam hogy ilyen ezermester vagy.
franci

Franci,én sem tudtam, hogy ezermester vagyok, de valakinek meg kellett csinálni.-)

én nem féltem agyon Sebit, meg Boldi előtt főleg nem, nem is veszem el onnan, amíg nincs komolyabb veszély helyzet.csakhát nem látom, hogy mikor fog ez változni és mitől.rengeteget foglalkozom BOldival külön.ennél több nem megy.

KépKépKépKép
moti

Franci! Az elejen mi egyutt fejtunk Szilarddal. Be kell vonni a nagyobbikat mindenbe, ami irant erdeklodnek. Aztan raunt. Most epp azt erzi feladatanak hogy huzogassa Zsombor zenelokejet :) A nagyim Erdelyben el, anyu huga az USAban, mi meg itt. Es mivel az amcsi nagynenimnek nem lehetett gyereke, a nagyim 6 honapot 1 evbol kint van nala. De epp tegnap mondta hogy nem akar tobbet menni, legalabbis nem ilyen gyakran. 80 eves lesz tavasszal, igy ertheto hogy otthon akar lenni. --- Panndi! Minden rendben lesz tuti! En is egy hasonlo nyugodtsagot ereztem az elejen Zsomborral, aztan persze jott neha egy egy hullamvolgy, de ez a bizalom gyorsan helyrepattintott.

Angie

Kép
Kép
angie34--

Sziasztok!

Zsombornak boldog születésnapot!

Panndi, nem lesz semmi baj, de azért+++++++++++.
Édesek lehettek a lányok! :D

Franci, ha előbb jön, ami a haránt miatt egyelőre elég esélyes, akkor szerintem nem lesz olyan nagy. Hát, meglátjuk. :wink:

Moti, ajjaj, ez nem lehet könnyű... :(

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Zombornak mi is nagyon boldog szulinapot kivanunk!

Angie

Kép
Kép
angie34--

Moti!
Én csak a szomszédokon látott dolgokat tudom elmondani.
Szerintem ezt is, mint a fiam dadogását, megoldja az idő.
Elhiszem hogy a tehetetlenségtők kivagy, ez a legrosszabb.

Angie!
Közös fejésen jót mosolyogtam. Érdekes lehetett. :D

Beze!
Visszadugjuk!!!!! :lol: :lol:
franci

Kri!
Zsombornak boldog szülinapot!!!
Kép

Moti!
Jó sokára jött rá Boldira a féltékenység. Remélem hamar túl lesztek rajta.
Réka hétvégén szegény Szonja ujjába harapott bele, ordított szegénykém. :( :( :(

Angie!
Majd szerkesztek képet, de ma többen mondták, hogy apukára, Leventére hasonlít Szonja.
Én is inkább Leventét látok benne.

Franci!
Éjszaka nem volt vészes, de este 7-8 között ordított, fájt a hasa. Szegénynek még a cici sem kellett.
Reggel paradicsomot ettem, szerintem attól fáj, már megfigyeltem, csak bepróbálkoztam reggel, hátha mégse...

Panndi!
Hajrá dobogó szívecske!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Gyesen lévő Kismamik!!!!

Amint megszületik a babátok, apuka menjen be az Államkincstárba, s mondja le a Gyes-t!!!!!!!!!

Sajnos nekünk nem mondta senki, hogy be kéne menni, s lemondani, így mi megvártuk a Taj-kártyát, s utána mentünk be, s kiderült, hogy csak aznapi nappal tudjuk lemondani a gyes-t, s innentől számolják nekem a tgyást. 5-9 kórházi napokat számolnak, de 10-25-ig nem kapok semmit. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Hogy az Államkincstárban ennyire rugalmatlanok legyenek, nagyon felháborított. Honnan kellett volna tudnom, hogy visszamenőleg nem mondhatom le??? amikor még ki sem utalták az összeget???

Szóval, előre írjátok meg a papírt, hogy lemondotok a gyes-ről, hogy csak a dátumot kelljen beírni. Kórházi napokat elszámolnak, s utáni nappal kezdődik úgyis a tgyás, tehát innentől érdemes lemondani a gyes-t.

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Mi egyszer sem mentünk be, postán intéztünk mindent, szóval úgy is lehet ám ;)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Zsombit Isten éltesse sokáig!!!!!!

aludtam egy órát Boldival, most jobb színben látom a dolgokat egy kicsit.

eza gyeses dolog tipikus Magyarország.

KépKépKépKép
moti

Franci, haláli vagy! :lol:

Annamari, szegény Szonja, puszi neki!
A leírtak a gyed-re is vonatkoznak?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Moti!
Éljen az együtt alvás!!! :lol: :lol: :lol:

Beze!
Gyed-re nem tudom, de jobb, ha megkérdezed. Lehet Panndi tudja. :? :? :?
Köszi a puszit. :D

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Csajok, ezek a gyerkőcök hihetetlen szenzorokkal bírnak.
délután öltöztetem Boldit, erre megszólal: szeretlek Anya!és a Sebit is.

kicsit megkönnyeztem.na jó, nagyon. :D

Szonjának én is küldöm a puszit az ujjára!!!!harapás nálunk is megy ezerrel. :D

KépKépKépKép
moti

ja, ha már a felhívásoknál tartunk, én is írok egyet:
ne vegyetek semmilyen Ariston/indesit terméket.soha.
a gépek szarok, elromlanak, a vevőszolgálatnál csak kretének dolgoznak.ez már több éves tapasztalat, s folyamatosan beigazolódik.4 év alatt a 3. konyhai gépünk ment tönkre.(most épp a mosogató)

KépKépKépKép
moti

Annamari, köszi. :wink:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Köszönjük a szülinapi jókívánságokat. Reggel bejött hozzánk Zsombi mondtuk neki ma lett 2 éves. Erre ő közölte hogy anya itt megvárom tortámat :lol: :lol: :lol: Olyan édes volt :lol: :lol: :lol:

Ma hívtak az integrált tesztem eredménye negatív lett juhéééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééééé :lol:
Nagyon örültünk.

Suli most kezd felpörögni, azért pihenek is nehogy baj legyen.

Panndi a drukkok azért még mennek +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Moti, nem egyszerű ez,de el fog múlni ha majd kicsit nagyobb lesz Sebi. Barátainknál is ez volt csak ott az idősebb kislány verte állandóan az öccsét. Ma már nem teszi, igaz egy jó fél év eltelt.
Amit a többiek is írtak próbáld jobban bevonni Boldit a Sebivel közös programokba. Az meg pozitívan fog rá hagyni, hogy van kettesben eltöltött programotok is. Kitartás.

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri, gratulálok, nagyon örülök! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

panndi
: sokat gondoltam ma rád, örülök hogy minden okés! Próbálj pihenni tényleg!

kri: gratula a negatív eredményhez!
ZSOMBORNAK BOLDOG SZÜLINAPOT!

moti: de jó lenne, ha tudnánk, hogy mi játszódik le a gyerkőcökben tesó érkezésekor! Reméljük Boldi hamar túl lesz a féltékenységen! Én már előre félek hogy nálunk mi lesz?!
Mosógépünk Indesit, 3 éves. Eddig semmi baja, kop-kop. Viszont bosszantó lehet, hogy állandóan tönkremegy valami...

beze:
a gyed lemondását szerintem a munkahelyeddel kell intézned, már ha tőlük kapod a gyedet.

Annamari: milyen ügyes vagy, már rájöttél hogy Szonja nem bírja a paradicsomot! Puszi az ujjára!

angie: én is úgy gondolom, hogy minél több dologba bevonom majd Lillust ami az öcsivel kapcsolatos. Meg persze megpróbálok vele is többször kettesben lenni.

boni: szorítok, hogy ez most a Ti hónapotok legyen!!!

franci: és remélem a Tiétek is!!!

pruci: merre jársz?

Nálunk minden okés. Lillus ismét a bölcsiben, továbbra is jókedvvel megyünk reggelente, szerencsére. Én még mindig köhécselek picit, de nem vészes.
Most teljesen ki vagyok akadva a táppénzem miatt. Lehidaltam, mikor megláttam hogy mennyit utaltak. Kiderült, hogy a gyed összege a táppénzem alapja, mert az utóbbi 2 évben nem volt 180 nap munkabéres munkaviszonyom. A gyed nem az. Állítólag. Utálom, és fel vagyok háborodva. Ez nem normális.
Megyek is aludni!
Jó éjt mindenkinek!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Lillanyuci: a táppénzed alapja az előző ellátásod alapja, tehát abból az összegből kell, hogy számolják a táppénzt, ami alapján a GYED-et is számolták. De nem a GYED-ből!

Nálam is anno elrontotta a munkahelyem, de addig zargattam őket, míg helyrehozták.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!

Moti!
Ha haza megyunk elhúzunk valamelyik este felé noi kávézásra és jol kibeszéljuk magunkat :wink: Kitartást, Te mindig ugyesen megoldod ezeket a szitukat :) 12-14 ig lesz a sprt arénába n is bababorze :)

Annamari!
Szonjának nagy nagy puszi :)

Kri!
Zsombinak nagyon boldog szulinapot , neked meg nagy nagy gratula :D

Angie!
A nagyid egy hos :D orulok, hogy jol vagytok :D

Gyurika egyre hisztisebb,,nem tesz jot neki ez a felmelegedés :? sajnos mennem kell mert itt vergodik mellettem pedig mindenkinek akartam írni :(
Mindenkinek puszi :)

Kép
Kép
maryka

Annamari!
Szonja fájós pociját és ujjacskáját puszilom.

Moti!
A gyerekek azt is érzik hogy anya nyugis e vagy nem. Ha a te kedved jó, Boldié is jó.

Kri!
Zsombi is hamar a lényegre tért. Hamar kérte ő is a tortát.
Örülök hogy negatív lett az integrált.

Évi!
Én nagyon szeretném ezt a hónapot!!!!!!!!!
Örülök hogy jobban vagytok!

Tegnap voltam a dokinál. Jobb oldalt 13 mm, bal oldalt 11 mm tüsző, méhnyálkahártya 5 mm. Nem aggódott a méhnyálkahártya miatt, nekem kicsit kevés.
9-én megyek vissza, akkor kapom meg a tüszőrepit.
Az doki asszisztense szerint most nagyon széria van a dokinál, mindenki terhes lett, és szépen növögetnek a babók is. Remélem én is elkapom ezt a jó szériát most.
franci

Köszönjük a puszikat!!!!

Megkaptam a bérpapírt, kemény 20.900 ft-ot kapok. :cry: :cry: :cry: :cry: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Beze!
Este én is elgondolkodtam, s a gyed-re szerintem sem vonatkozik, mert azt a munkáltatód fizeti, míg a gyest az Államkincstár.
Néztem, nálatok sem lesz 2 év a korkülönbség. Hacsak icipicit rá nem húzol. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Franci!
Éljenek azok a tüszők!!! reméljük ill. persze, hogy megtermékenyülnek!!!! mind a kettőőőőőőőőőőő!!!!!

Évi!
Az jó, ha Lillus ennyire szereti a bölcsit.

Kri!
Éljen, hogy jó lett a teszt eredményeeee!!!!!

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Annamari!
Puszilom a kis egy hónapost! :D
franci

Sziasztok!

panndi: próbálom elérni a Tb-t, mert én is úgy gondolom, hogy ez így nem jó. Köszönöm az infót!
Ha kiderül, hogy nem jól csinálták, hááát.... egy nagy bankban nem tudják hogy hogy kell??? Na majd kiderül.
Remélem pihengetsz!

maryka: nálunk hullámokban jön a hiszti. Pár napig tiszta zizi Lilla, aztán napokig édes bogyó! Csak bírjuk követni őket!

franci: jaj, naggggyon szorítok! Remélem Ti is beleestek a doki babás szériájába. Méghozzá ikrekkel!!! :D

Annamari: ez Tgyás? Mire elég ez???

Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Sziasztok!

Szerettek túrázni?
Ismeritek a Kirándulababát?

Ha ki szeretnétek használni a szép őszi napokat, de nem tudjátok, hova lehet babával, babakocsival eljutni, itt biztos találtok kedvetekre való ötleteket! Sok sok túra, térképpel, fontos információkkal a honlapon!

http://www.kirandulababa.hu

Ha tetszik, like-oljátok is! Így mindig értesültök majd az új útvonalakról.

Üdv.
Anna

sushy

Franci nagyon nagyon drukkolok remélem tényleg zebrapárok leszünk :) jó sok tejterméket egyél az segít vastagítani a mnyh -t hátha még Pruci is csatlakozna!
Nesze Nekünk :)
Kép
Vendég

Sziasztok!

Annamari, lillanyuci, a munkahelyem nem kifizetőhely, az opetől kapom a pénzt.

Annamari, tuti nem lesz 2 év, mivel ha így marad, jó, ha a 37. hétig kihúzom. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Hahó!

beze: szerintem írj egy levelet az Oep-nek miután szültél (vagy már előtte csak hagyd ki a dátumot) és minél előbb juttasd el nekik szülés után hogy tudják utalni a Tgyást.
Nekem anno mikor érdeklődtem mondták, hogy nagyon fontos hogy hamar tudomást szerezzenek a változásról.

Képzeljétek, nekiindultam nyomozni, és azóta már 3 embertől hallottam, hogy nekem nem jól számolják a táppénzt... Abból az egyik szakértő volt. Jövő héten írok a munkahelyemnek, aztán viszem a választ a szakértőnek. Ebből nagy botrány lesz...

panndi: a Te hsz-ed indított el, köszönöm!!!

Jó éjt!
Évi

Kép
Kép
lillanyuci

Évi, köszönöm a tippet! :D

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Angie!
Ezt a pihiszéket nézted ki???

http://www.minimano.hu/termekeink/ottho ... _r005.html

Évi!
Remélem sikerül rendezni a pénzedet.
Én is elgondolkodtam az enyémen, én is úgy gondolom, hogy nekem sem számfejtettek jól. Nekem is utána kell járnom, meg kevesellem a pénzt.

Beze!
Akkor már csak 5 hét van. izgi :D :D :D :D

rosszkedv ellen:

Akarsz egy rajongót? Akkor kattints rá a linkre, ne ijedj meg,hogy oroszul van, írd be a neved az üres helyre ékezet nélkül. És nyomd meg a gombot. Hajrá!

http://www.callme.nm.ru

Annamari
Kép
Kép
Kép
Kép
nmarya

Sziasztok!

lillanyuci, köszi a tippet. :wink:

Annamari, én simán kihúznám szilveszterig, ha rajtam múlna. :roll:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

lillanyuci, remélem sikerül elintézni :) Nekem is lesz még a munkahelyemmel vita, mert ők sem jól tudják... (nagy távközlési cég, miért is értenének hozzá...)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Franci,

remélem, beszállsz a babás szériába a dokidnál!

Annamari,ez a 20 ezer forint nem semmi.az élne meg ennyiből 3 gyerekkel, aki kitalálta!

nálunk most jobb a helyzet egy picit, a férjem meg olyan rendes, látja, hogy kifáradtam, nagyon sokat segít.(bevásárol, porszívóz, ilyenek)Tőle ez nagy dolog, mert amúgy nem házias.
Maryka,
jó lesz ez a csajos kávézás, már várom!!!

KépKépKépKép
moti

Boni!
Tudok még csatlakozni a daru rendeléshez? :?: Vagy már rendeltetek? Kicsit késői reakció :oops:

Kép
Kép
maryka

Sziasztok!

panndi, hogy vagytok, minden rendben?

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
beze
Szekszárd

Sziasztok!

Kri! Zsombinak nagyon boldog szülinapot!!! Gratula a teszt eredményéhez!!!

Panndi! De jó h minden ok! Most persze h nem lesz semmi baj!!!

Annamari! Gyógypuszik Szonja ujjára! Rajongó hihi...

Évi! ANnyira örülök h minden rendben veletek! Azért nem semmi h így le akarnak húzni. Majd ha vmi csoda folytán eljutok odáig, figyelhetek rendesen.

Beze! Miért jó ha addig kihúzod? Bocsi, biztos lemaradtam valamiről.

Moti! Remélem hamar kinövi Boldi ezt a féltékenységet!

Boni, Franci! Remélem csatlakozhatok én is! De most épp megint negatív hullámban vagyok.

Az ügyelés "isteni" volt, 2 órát kellett bentlennem, utána hazaküldtek. Délután meg elmentünk Ceglédre wellnessezni, és nagyon-nagyon jó volt. Persze péntekre Petra totál lebetegedett, pénteken 39 fokos láz, nem ment le neki semmivel, úhogy hidegvizes borogatást kapott. Megint egy jó kis mandulagyulladást szedett össze. Azt hiszem el kell vinnem gégészetre, m annyira ronda még mindig neki és olyan nagyok a mandulái h majdnem összeérnek. Lehet ki kell vetetni neki. AZért a havi mandulagyulladást egy kicsit soknak tartom. Anyósomék persze okoskodtak egy sort... Nekem se akar múlni a náthám, ráadásul ma a torkom is elkezdett fájni.

Teri

KépKépKép
pruci

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?