Hát, jó rég nem írtam, de olvastalak titeket közben néha!
A levlista szerintem jó ötlet!
A cicim nekem is enyhén megnőtt, mondjuk eleve 75D-ről indult, de most, hogy szoptatós melltartót próbáltam a napokban, a 85F(!!!!) bizonyult jónak. Hát, remélem ehhez képest nem nő tovább, nem tudom egyáltalán gyártanak-e ennél nagyobb számozásút is.

Fekete csíknak nyoma sincs, nem is bánom, mert nekem mindig kicsit ijesztőnek tűnt, meg a köldök környéki plusz pigmentálódás is, mikor barátnőimen láttam korábban.
Hiányzó ruhákat én is a teszveszen szereztem be, eddig még csak jó tapasztalatom volt. Egyébként ott is ugyanezen a néven vagyok.
Anita, ha a méhszájad 2100 a 16. hét óta, szerintem így a 30. táján nem kéne aggódnod ezen, mert már látható, hogy nem nyílt tovább. Gondolom az orvosod is ezért nem foglalkozik vele különösebben. Az étvágyat meg legjobban a terhesvitamin javítja saját tapasztalatom szerint, valószínűleg a sok B-k miatt. De gondolom azt nem akarsz adni a gyereknek.

Persze nem mintha ártana, mert végül is ugyanolyan multivitamin mint a többi, csak furán hangzana gyereknek adni.
Én már egy hete meg vagyok fázva, folyik az orrom és fáj a torkom. Valahogy nem bírok kigyógyulni belőle. De lázam nincs, csak idegesítő, hogy nem kapok rendesen levegőt. Remélem nem h1n1.

Bár én tömegközlekedek is minden nap, és ott is mindenki köhög meg tüsszög, szóval biztos van egy csomó más vírus is forgalomban mostanság.