A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Fanni
Tutira jól laktak?Az enyémek akkor üvöltenek,ha nincs tele a bendő.

Rebe
a kaját úgy csinálom,hogyha 3óránként kérik,akkor 100-at csinálok,ha 4óránként,akkor 130-at.De kb.két napja mindig többet esznek,ezért pótolok.

Szerintem Riddencs már babázik :shock:
Vendég

Sotske :?
Jó Neked. Tutira. Már 1 órája szerencsére elaludtak. Jó mélyen, a hisztisebbnek még a légzésfigyelője is állandóan bepittyeg, annyira... Mindjárt keltem, most már ennie kellene viszont...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az enyémek sosem esznek,ha keltem őket.Így inkább mindig kivárom,hogy maguktól ébredjenek,mert akkor tutira megeszik az adagot.
Vendég

Fanni,
Én is azt tudom írni, mint Eszti, biztos hogy jól laktak :?: Mert az enyémek is üvöltenek a kaja után, ha nem volt elég. Van olyan, hogy nem elég az addig megszokott adag.
Ja, én sem kelteném ha alszik, nálunk legalábbis ez nem működik. Jeleznek ők, ha éhesek.
Ordításra még az alábbiakat szoktam csinálni, ha nem éhesek, nálunk valamelyik ált. beválik (bár gondolom ezeket mind próbáltad :oops:): hasra fordítom őket, simogatom a hátukat, plusz cumi; kistigris pozíció Blankának (megnyugszik tőle, van hogy el is alszik), a mellkasomra teszem (nagyon hamar megnyugszik).
Szerintem a bukás teljesen normális, nálunk Blanka volt ilyen az első pár hétben. Volt olyan, hogy miközben etettem, mint a gejzír kijött belőle minden. :wink: Most már nincs ez.

Eszti,
Köszi, akkor te is adott adagokat adsz nekik, mint én.

Na most lépek, mert megyünk sétálni! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Sziasztok!

Köszi, csajok, az éjszakám még elég vacak volt, de már jobban vagyok, kicsit még érzékeny, de ezt mondta is a doktornő.

Lili még mindig sokat bukik, van egy kis refluxa. Vannak napok, mikor alig jön vissza, van olyan, hogy rengeteg.

Jó hosszú napunk volt, jöttek látogatóba is, csajok totál kidőltek estére, mi meg megyünk Siófokra Jazz koncertre, bár már alig élek :oops:

Puszi!

Judit

jucicuki

Fanni
próbáld meg nem kelteni őket. Max 4óra után keltheted őket, de így szerintem könnyebben beállnak a saját ritmusukra.

KépKép
tüccs

Fanni
Én sem kelteném őket.Nálunk esténként van ez a sírás-rívás.Tutira nem éhesek,mert tegnap este a Marcus szinte mindent kibukott pedig ritkán szokott.Kicsit túl ette magát.Ma össz-vissz 5x ettek.Tegnap este fél 10-től reggel fél 6-ig nem ébredtek enni.A héten nem igazán híztak,viszont állatira nyúlanak.Hosszú sírás után nálunk is olyan ájulás van,hogy jelez a légzésfigyelő.
Vendég

Fanni
Hidegfront jön.Én semmi jóra nem számítok holnap.

Panasz
Anyós totál kész.Ma azért sírt,mer tők már egy hete nem láthatták a gyerekeket,mi sose megyünk stb...Persze az meg se fordul a fejében,hogy ők jöjjenek,mert nekik egyszerűbb.Ha meg eljönnek.akkor 10 perc után futnak,mert sok a dolog.De mi üljünk ott fél napot,hurcoljak nekik minden sz....t magammal :twisted: Pasim kész van tőle.Arról nem is beszélve,hogy mindig akkor basztatják őket amikor álmosak és kurvára nem értik miért sírnak??VAjon?????1 óra ébrenlét után elfáradnak,nem tehetek róla.Mert ők mág játszanának velük.Föl tudnék robbanni.
Vendég

Na nem elég a hidegfront,még ebédre is megyünk.Jó hoyg a mami van az unokákért!
Vendég

Banika, Rebe
Köszi! Nem tudom... ki fogom próbálni, hogy még adok nekik akkor. Milán szerintem bármennyit meg tudna enni, csakhogy aztán meg annyit bukik, hogy igazán felesleges. Nála pont azon gondolkodtam, hogy mégkevesebbet adok, inkább többször, csak maradjon bent. Vagy ez hülyeség?

Banika
Huhh, a front rám is hatott. Zizi vagyok.
2 hósan már utazgattok? Ez azért bíztató... bár őszintén szólva tényleg jó bunkók anyósék...

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Hát az anyósok sosem egyszerűek. Nekem nagyanyám a legkiakasztóbb monstanában. Talán mondtam, hogy a volt párom szüleivel le KELL mennünk a telkülre pár nappal "nyaralni". Kiráz tőle a hideg, de kibírjuk. Mióta a dédi drága ezt megtudta, azóta lelki terror alatt tart. Hogy ő sohatöbbet akkor nem jön ide, ha merészelek elutazni a lányokkal. Meg ki hallott még olyat, hogy egy ekkora gyerekkel valaki utazzon?? Tegnap közölte, hogy én csak azért akarok lemenni, hogy lepasszoljam a lányokat, mert nem akarok velük foglalkozni. A nagyanyám megállás nélkül ontja magából a rosszindulatot! És kezd marhára nem érdekelni, hogy az idős emberek nem változnak. Szerintem nem vagyok köteles minden szemétkedését szó nélkül elviselni. Beszélni nem lehet vele. Szóval most b...tatnak a volt páromék a hülye mindenbe beleszólásukkal, + a nagyim, az ő féltékeny, aljas kis fenyegetéseivel. A gyerekek tiszta akaratos hisztérikák az elmúlt napokban,szóval az idegbaj szélén állok.

Nos, van még valakinek rossz kedve? :wink:
Vendég

Hú ez tényleg jó frontos nap lesz.

Fanni
Anyósék itt laknak a városban,de voltunk már korábban az anyukámnál aki 50 km-re lakik.

Nálunk is happy minden.Úgy fáj a nyakam,mint állat,a bal oldali petefészkemben azt hiszem peteérésem van,úgy szúr hogy menni alig tudok,ráadásul a kismama vitamintól eddig szorulásom volt,most kijött a dugó :lol: ,azóta hasmenés.Valaki tudja ezt überelni?JA!GYerekek már megint 3 óránként akarnak enni.Hétfő óta nem híztak szinte semmit,viszont állatira nyúlnak.Ez normális?Volt ilyen vkinél?Az előző héten meg többet híztak kicsit mint kellett volna.Most fogyóznak bizti(Istenemre nem éheztettem őket,kaptak ha kértek)
Vendég

bocsi- ha kértek kaptak
:lol:
Vendég

Nekem 1 kg-t híztak a múlt hónaphoz képest. Nem mondták, hogy ez baj. Nálam is sűrűbben esznek, és mindet meg is eszik, pedig többet kapnak. De mindig vannak okosok a közelben, akik megmondják, hogy látják Lili mennyivel nagyobb. Nos tök egyformák centire, a súly meg: 7, 21 és 7, 22. Egyem a szívét, aki ezt látja, vagy megérzi, ha fölveszi.
Vendég

Banika
ne aggódj, nálunk is Dóri egyik héten nyúlt, másik héten hízott. Szerintem ez nem gond, mi sem eszünk egyformán, ráadásul ők már behozták a "lemaradást", szóval nem muszáj folyton bélpoklosnak lenniük.. :lol:

KépKép
tüccs

Lányok :P
Lehet, hogy eddig tényleg keveset kaptak :oops: vagy legalábbis ma többet adtam és nyugisabbak. Persze segít a meleg is. Jól el vannak kábulva szegénykéim...

Kérdések:
Nálatok is zavarják egymást a gyerekek? Ha az egyik alszik, eddig a másik nem tudta felsírni, de már igen :(

A másik, hogy Márkó észrevette az ágyában a plüssfigurát. Nem korai ez még? :shock:

S egymást lényegében mikor veszik majd észre? (Mármint nem sírásilag...)

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Az enyémek nevetgélnek egymásra, ha az egyiknél van valami, az a másiknak is kell. Ez még nem általános, de volt már hiszti belőle.
Tapizzák egymást.
Szerintem az még sok idő, mire tudatosul bennük,hogy ki kicsoda. Egyiket sem izgatja a másik jobban, mint akármelyik játékuk.

Igen. Felzavarják egymást, ezért nehéz, ha az egyik alszik, addig a másikat nem tudom letenni aludni, csak ha elaltattam.
Vendég

Banika,
Hát jó tapintatlanok az anyósodék. Én nem is értem, hogy emberek miért nem veszik észre magukat! Nálunk is előfordult más ilyesmi! :oops:

Anny,
Téged sem irigyellek! Nehéz helyzet!

Fanni,
Nálunk eddig még nem sírták fel egymást. Pedig volt olyan is, hogy feküdtek egymás mellett a nappali kanapéján, Blanka cica fogta Zsani haját, vagy a ruháját és közben ordított, Zsani meg tátott szájjal aludt. :lol:
Én nem tudom ezt a plüssfigura észlelést, én korainak gondolnám, de ettől függetlenül biztos lehet. Az enyémeken még nem vettem észre, hogy érdekelné őket. :roll:

Kép
rebe
Dunaharaszti

jó reggelt !

Akkor Riddencsről senki nem tud...megírtam neki a mobil számom hátha...

kaja: nálunk is ordít Fanni ha nem lakott jól. mikor "kajaidő" van akkor lehet enni annyit amennyit akarnak. de már tudják mi a rend. Tegnap 11 órai kajálásnál Fanni nem akart enni, nem volt édes, lehet ezért de nem sírt. naztán letettem aludni akkor aludjon,persze éhesen nem tudod, és dél felé már sírt. na aztán megsajnáltam adtam neki, de ehhez jobban teszi ha nem szokik hozzá.

Képzeljétek levágtuk Gergő göndör fürtjeit nullás géppel. sztem most nagyon cuki, akkor olyan lányos volt.

Ma éjjel 3 szor keltem fel megfordítani a gyereket, mert nem tud a kiságyban hátra forulni. kész vagyok tőle. nem bír aludni éjjel aztá forgolodik. mindig a kiságy aljában fejjel lefelé van, takaró alatta a cumi, a nyálkendő a földön...én nem tom mit művel...nektek is forgolásznak???

Kezdetek kezdetén nekem sem sírták fel egymást, aztán 2-4 hónaposan igen, aztán most megint nem. Mikor náthásak voltak, porszívót indítottam éjjel, de akkor sem volt semmi.

Rokonok: jobb távolról szeretni... nekem ez jött be. anyósék 320 km-re anyuék 50-km-re laknak innét. mondjuk már voltunk anyóséknál, jól bírták az utat.

Juci! Fogad? Jazz koncert milyen volt?

zsuzska80
Szombathely

tudod=tudott :oops: :oops:

zsuzska80
Szombathely

Zsuzska, köszi, fogam teljesen okés lett, tegnap már este simán rágtam is vele. Koncert jó volt, bár felcserélték az együtteseket és amire mentünk volna, arról így pont lekéstünk, de végül is jó zenét hallgattunk, kicsit kikapcsolódtunk és jó volt, hogy későn kellett indulni, mert így mi tudtuk letenni a csajokat és már aludtak, mikor elmentünk, reggel meg ugye már itt voltunk megint :wink:

Elvileg két éves korig csak egymás mellett játszanak a gyerekek a szakirodalmak szerint (nagyjából egyetértenek), enyémek most már mennek egymás után, mint a kiskacsák, ha az egyik elindul a másik kiabál utána és mászik ő is ezerrel arrafelé és közben rötyögnek meg kiabálnak. Hát én ezt már játéknak tekintem. Játékokkal még inkább csak olyan szinten foglalkoznak ilyen szempontból, hogy jól elszedik egymástól :lol:

Anyóstéma, hát ugye nálunk sem ideális a kapcsolat. NAgyon ritkán jönnek, pedig anyósom már nyugdíjas, egy városban lakunk, nem is messze, elvárják, hogy mi vigyük a gyerekeket, mert nekik annyi dolguk van...

Puszi Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Kép Lili és a Mount Everest

Kép Nálunk a láb csak zoknisan jó!
Vendég

Judit, a mi gyerekeink is játszanak EGYÜTT: múltkor fogócskáztak (Huba előremászott, hátranézett, röhögött Petrára, aki visszarötyögött, és sikítva elindult felé, mire Huba is sikítva továbbmászott, és így tovább), és kb egy hete minden áldott nap kell kukukcskálni a függöny mögül/mögött. rám is nevetnek persze, de egymásra is. ja, és persze megy ezerrel a harc a játékokért meg a cumiért (babakocsiban már nem bírnak magukkal sokszor, így egyikük sem kap játékot :twisted: lehet nézelődni) :lol:

anyós: jó fej, ha nem segítene, nemtom, mi lenne velünmk, de olyan, mint Magdi néni a barátok közt-ben. sok. egyszerűen sok. így inkább csak váltjuk egymást, mert 10 percnél többet nem nagyon bírok alkalmanként :oops: :?

Kép
an°°di

Andi
Nem irigyellek Magdi anyusért.
Nálunk nem nagyon jönnek(mert senki nem mondja neki,hogy üljön le :lol: ).Én próbálkoztam,de eddig akárhányszor itt voltak,a kávét is állva itták meg,mert sietnek haza.Na én meg nem könyörgök,de kérvény sem fogok benyújtani,hogy lécci üjjé má le!Már a saját fia is látja,hogy mamánál van egy kis gond.Azt hiszi a kisfia még mindig 3 éves.Pedig már van 2 gyereke.Nem bírja szerintem elviselni,hogy amit lehet azt megoldjuk mi magunk.Ő sajnos az a fajta aki felajánlja a segítséget,aztán elvárja hogy minden nap hálálkodj.Majd később meg az lesz,hogy kihasználtuk.Na ezért minimalizálom inkább ezt a segítősdit.Az anyám nem ilyen,pedig az öcsémék rendesen kizsákmányolják szegényt.Szinte állandóan ott vannak a lányok nála,pedig gyesen van a sógornőm,az anyu meg dolgozik.Na mindegy.
Vendég

Banika!

:D Ismerős!!
Nálunk még az van, hogy úgy"segítenek", hogy azt veled előre nem is egyeztették, aztán meg nagyon hálásnak kell lenni. ÉÉÉs, folyton fölemlegetik, hogy mennyit segítenek. Mondtam is múltkor, hogy az nem önzetlenség, ha mindig elmegetik, mennyi mindent "tettek" értünk. Mire azt mondták, hogy DE, mert csak az nem önzetlen, ha viszonzást várnak. Szerintem a folyamatos hálálkodás is viszonzás, de mindegy. Más fogalmaink vannak bizonyos dolgokról, az tuti.
Én mellesleg nem hálálkodok. Nincs is miért különben. Most nehogy földig hajoljak már, mert kegyeskednek elvinni az unokáikat a dokihoz! AMúgy 1000x mondtam nekik, hogy el tudunk mi menni magunk is, de mindig visszakérdez marha gúnyosan a kedvespapa, hogy "ugyan, hogy??"

salaaaaa, széép az ééélet.
Vendég

Sziasztok!

Júl 18-án reggel 8.58-kor megszületett Elena baba, 3050 g-al, őt követte Levente 9.00-kor, 2540 g-al.
Ma jöhettünk haza végre, a műtét nem volt gáz, utána felállni...most már jobb azért, viszont belerokkantam az elmúlt 3-4 napba, szinte mindent magam csináltam, nappal, éjszaka,pelenkacsere, szopi, tápi, ha kellett, minimális alvás, úgyhogy én most itthon pihengetek....érdekes paradoxon, mi? Sztem Zsuzska sejtheti miről beszélek...mindegy...Ja és köszi a számod, de szerda óta most vok először.
A mellem úgy bedurrant, mint az állat, masszírozzuk, szoptatás után fejjük, ordítok néha a fájdalomtól.Volt vkinek ilyen, meddig tart...? :shock:
Ennek ellenére jól vagyunk, babák édesek nagyon!
Sziasztok!

Kép
riddencs

Riddencs!!!NAGYON JO EGÉSZSÉGET NEKTEK ÉS TISZTA SZIVEMBOL GRATULÁLOK!!!!
s.csilla

Riddencs
Gratula!Szép nagy babók.Kérünk majd képeket. :lol: :lol:

Hű,S.Csillán kívül nincs is több kismamink?Toborozni kéne,vagy nekünk pocakosodni :wink:

Anyósról én is tudnék mesélni,meg a sajátomról is,de túl hosszú lenne,így inkább bele sem kezdek.

Banika
Ti mennyit esztek egy etetés alkalmával?

Volt már valakivel olyan,hogy inkább aludta gyerek és keveseket evett?Száva tegnap óta ezt csinálja.Van,hogy alig eszik,de tök sokat alszik,aztán a következő etetésnél megint rengeteget eszik :roll:
Vendég

Riddencs
Ha folyamatosan kiszívják mindkét cicit a babák,vagy te lefejed,akkor nem fog bedurrani. ne is hagyd,mert begyulladhat és az nagyon fáj.Nincs mellszívód?
Vendég

Riddencs!!
GRATULÁLOK én is a lurkókhoz. Jó egészséget és sok alvást kívánok nektek!!

Lányok!
Van valami ami erősebb a magneb6-nál??? Persze majd rákérdezek a dokira is, de eléggé feszül és keményedik a pocakom már most. :roll:

KépKép
tüccs

Tüccs, és cordaxot szedtem. asszem, az a neve :oops: (én még a seduxent és a semicillint is kevertem sokáig... béna vagyok, na). ha az a neve, akkor nekem azt ajánlották, de leviszi a vérnyomást (nekem ez kapóra jött), ezért nem jó mindenkinek

Riddencs, mekkora őrületesen nagy gyerekek! Nagy gratula és pihenj otthon! :shock: :D Nekem szerencsére nem votl mellgyulladásom, de úgy tudom, a masszázs a legjobb és a sok-sok szopi.

Kép
an°°di

Riddencs, micsoda hírek, gratula! Nagyon szép méretek!
Cicikérdés remélem hamar megoldódik. Etess minél többet belőle, plusz ha van géped érdemes fejni is. Forró zuhany és masszázs is segíthet.

Andi, nem lehet semmi Magdi anyus :lol: de rendes, hogy legalább segít

Dorka ma már csak fél Dévény üvöltötte végig, haladunk :wink:

Judit

jucicuki

Tontival mi lehet? Nagyon elragadták a rokonok, biztos adják őket kézről kézre :lol: :lol: :lol:

jucicuki

Riddencs
Gratula!Kitartás,élvezd a pihenést! :lol: :lol:

Eszti
Mi 130-at eszünk etetésenként,de van amikor hagynak.Olyan is van hogy még ennének,de nem igazán adok többet mert a Bercusnak tekeri a hasát,a Marcus meg mostanában kibukja a plusszt.Dokinénink aszondta adhatok 150-et ha éhesek.Az utolsó kaja nálunk 9-fél 10,mert későn fürdünk.Most már többször aludtak 5-ig,fél 6-ig.Viszont olyankor délelőtt 2 és fél óránként éhesek.Gondolom pótolják az iccakát.Ma a Bercust már beteáztattam,mert nem volt jó semmi neki.Aludt vagy 3 órát plusszba,utána normális adagot evett és nem fájt végre a hasa.Amikor ilyen nyomi esős idő van,akkor nálunk is többet alszanak.Az "ebéd"utáni az amúgy is hosszabb nálunk.(olyankor vasalok :lol: )Mostanság napi 6-ot esznek,néha a Bercus még éjszakázik.

Tüccs
Én speci a Béres magneb6-ját szedtem,abban több a magnézium.Napi 3x.Egy lónak is elég lett volna.Nekem semmi bajom nem volt,igazi keményedésem se nagyon volt,pedig az utolsó napig dolgoztam.

Tontit jucival együtt rabolták el az ufók.

Szofi,Szanet?
Vendég

Eszti
Te sem eszel egyformán,ők sem.Nálunk is vannak napok amikor egész nap ennének,máskor meg aludnának.Olyankor kevesebb pelenka fogy. :lol:
Vendég

Jó reggelt!

Riddencs szívből gratulálok!!! szép nagy babák!!Kinél szültél aztán? H.B.?
nekem aztán nem kell mondani mi megy ott...jobban kibírtak a 4 hónapot, mint azt az 5 napot szülés után, még ha a fejfájást le is számítom. minden reggel úgy fogadtak h. egséz éjjel hánytak a Pataki ikrek...igen mondom? én egész éjjel fenn voltam, és nem úgy láttam. de azt senki nem mondta, hogy milyen szép súllyal születtek és nem kellett a PICbe menni....minden este nézték a Barátok közt, nem foglalkoztak senkivel! aztán kértél valamit tőlük, akkor meg nekik állt feljebb... én aztán adtam nekik pénzt is bonbont is, de aztán mégsem nem más... max éjszakára elvitték tőlem, hogy ne ott sírjanak meg ugye hányjanak... kész voltam. végigbőgtem az 5 napot. jah Téged meg jó hamar kidobtak...én sem bántam volna, de én még kaptam infuziót. csütin szültem kedden mehettem haza. de itthon minden más, és nagyon szuper!!!

lenne egy kérdésem lányok! van egy babakocsink, HOCO, elég nagy, bár téliesíthető meg úgy kényelmes. de tegnap láttam egy tolokát az egyik biziben. gondolkodtam meg kéne venni, csak nem tom mennyit fogom használni. ez a nagy ami most van, az nem fér be a kocsiba(tesoméba),még a telet a naggyal kihúznám aztán tavasszal elpasszolnám, aztán maradna a tolóka. mennyire lehet őket kihasználni?

Anny! Te már eladtad a Tied? vettél helyette másikat?
bocs h.ilyen hosszú voltam már kora reggel :)

zsuzska80
Szombathely

Tüccs!Én is a Béres MagneB6-t szedem 3 szor(nem találom a jelet :oops: )2 . amiota korházban voltam.(igaz foszok tőle,de még mindig jobb a szorulásnál 8) )

Anyucik rakjatok légyszi képeket!!!!! :P
s.csilla

Zsuzska: Még nem adtam el. Itt senkit nem érdekelt, teszveszre meg még nem raktam föl.

Banika: Mindog van, aki azt mondja, hogy mi sem eszünk egyformán. De nem is vagyunk kisbabák. Nekik egy adott mennyiséget azért meg kell enni, hogy normál ütemben hízzanak. Szerintem. AZ ok, hogy bizonyos időszakokban kicsit kevesebbet, vagy többet, vagy nem pont x óra múlva, de szerintem az össze-vissza marhára nem jó. Tudom, Te sem erre gondoltál :wink:
Nálunk is van, hogy havonta pár napot hülyén eszenk, de 90%-ban 3-4 óránként 120-140-et. Soha nem volt gond a kakival.
Vendég

Zsuzska,
Nem teszel képet Gergő új frizujáról?

Anny,
Jó a zoknievős kép! :lol:

Riddencs,
Gratulálok a babákhoz, sok boldogságot nektek! Szép nagy babák lettek, majd képet is rakjál!

Tüccs,
Én a Magnerotot szedtem, nekem azt mondta a dokim, hogy jobb mint a Magne B6.

Na anyós témához csatlakozok én is. Tegnap este beállított hivatlanul. :shock: Mi elmentünk sétálni, ő meg nem szólt hogy jön, a telefonját otthon hagyta, fél órát állt a kapuban! :shock: De ez hagyján, nem értem miért kell mindig későn jönni, tegnap is már 8 óra volt. Akkor fürdetünk, és ott lábatlankodik. Mert nem az hogy leülne a kanapéra, nem, ott áll a fürdőszobában, és ott kell kerülgetni, mert arébb meg nem menne. :roll: Utána meg macerálja a gyereket, és csodálkozik hogy miért nem alszik, és miért sír. Egy óra múlva már úgy vettem el tőle, bevittem a kiságyba, és pár perc alatt már durmolt is.

Két tegnapi kép a tündérkéimről:
Kép Kép

Tegnap óta Blanka vigyorog rám ezerrel, beszélek neki, és nevet. Annyira aranyos, hogy meg kell zabálni! :D

Képzeljétek, fáj a fogam. Tegnap át is mentem a fogászatra, és úgy néz ki a bal alsó bölcsességfogam nem tud kijönni, mert vízszintesen áll, és nyomja az egész fogsoromat. Ki kell venni. Még várunk egy hetet, hogy biztosan nem valamelyik fog rendetlenkedik-e (a kopogtatás és a röntgen alapján úgy tűnik nem), aztán kiszedi a bölcsességet. Csak azt nem tudom, hogyan bírom addig. :oops: :roll: :shock:

Kép
rebe
Dunaharaszti

riddencs gratulálok ügyesek vagytok :D
sok puszi mindenkinek sajnos elég rossz időszak van :cry: de a drága kiscicáim erősítenek,hogy ne roppanjak össze :cry:
voltunk 3 napot a heimpálban de hál isten nekünk semmi bajunk viszon mikor apa bejött látogatni onnan vitte el a mentő úgyhogy :cry: :cry: :cry: csajaim szerintem jókislányok csak nem értem miért éjszaka produkcióznak nappal meg mint az angyalok alszanak,lehet zaklatottak ők is :?: ja és mindíg éhesek :shock:
labasv köszi az infót

lanyané

Banika,
Te milyen teát adsz a fiúknak?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Anny,Rebe,gyönyörűek a csajok :!:

Lanyané, nagyon sajnálom :( Nálunk is elég szomorkás a hangulat,állandoan sirok,minden bizonytalan......Annak viszont örülök,hogy a szépséges lánykáid jol vannak :D
s.csilla

Sziasztok!

Köszi mindenkinek a gratulációt!
Tegnap annyira fáradt és hülye voltam, hogy elírtam, a babák júl.17-én, csüt-ön születtek... :shock: :shock: :roll: , basszus...
Megmasszázsoltuk tegnap rendesen a cicimet, meg fejjük is mellszívóval minden etetés után, így már sokkal jobb. :)

Lanyané: Kitartás!

Rebe: édesek a babák!

Zsuzska: igen, ő csinálta, rendes volt nagyon, meg az anesztes srác is, spinál volt, semmit sem éreztem. :)
Ja, B.K, film, köv film, köv.film, egész hajnalig....én meg szambáztam át mögöttük a babákhoz éjjel, hajnalban 3-4X mű után 1 nappal már, fájó sebbel, görnyedten....mindegy....

Képek a babákról még a kórházban: Kép Léna Kép Levike
riddencs

Lanyané
miért voltatok a Heim Pálban? És apát miért kellett elvinni? Kimerültség? A lényeg, hogy ne izgulj az éjszakák miatt, idővel át fognak szépen állni nappali üzemmódra. Csak már nem emlékszem, mikortól várható. Nobilis doki mondta még nekem, azért aktívak éjjel és alszanak nappal, mert ezt szokták meg az anyaméhben. Valahogy túl kell élni ezt az első időszakot!

Rebe,
nekem kivették a bölcsességfogam, mert vízszintesen állt. Bal alsó. Elég brutál volt, ahogy kalapálták, de túléltem gond nélkül. Utána még pár hétig jó nagy pukli volt a fél arcomon.

Riddencs!
Gratulálok a két szép picurhoz!

KépKép
lili73

Tüccs
Bocsi,elfelejtettem,hogy te is kismami vagy. :oops: Ne haragudj :!: :!:

Banika
Köszi.Tök jó,hogy már néha átalusszák a srácok az éjszakát.Enyéim lányaim most megint nagyon sokat esznek éjjel.De hagyom őket és bizakodom,hogy egyszer arra ébredek,hogy reggel van :wink: :wink:
Vendég

Lánykáimmal 8) Kép
Vendég

Rebe,Riddencs
Nagyon szépek a babók
Vendég

Lanyané
Remélem semmi gond a csajokkal.Mit mondtak a légzésfigyuval kapcsolatban?Apával mi történt?Miért kellett mentő?Éjszaka hoy etetsz?Én eleinte kis fény,peluscsere stb.Na ettől jól felébredtek és nem akartak visszaaludni.Azóta sötébben esznek ha esznek és peluscsere csak kakinál van iccaka.Így kaja,büfi,kettő nyösszenés aztán már alszanak is.

Rebe
A védőnénim azt mondta,adhatok nekik olyan teát ami 4 hós kortól van.Mondjuk én meg nem innám,mert csak egy picit teszek bele nekik,hogy legyen vmi íze.De ha szomjasak akkor a vizet is megisszák.Bercusnak még kamillát szoktam a szorulás miatt.
Anyós nem semmi nálatok sem.

Csilla.
Miért sírsz,mi bizonytalan?Nem lesz semmi baj.

Anny
Persze hogy nem úgy gondoltam,hogy össze-vissza egyenek ahogy kedvük tartja,de én nem tömöm beléjük ha látom hogy szenvedősen esznek.Bercus az üveget is lenyeli,Marcinak mostanság nem túl jó az étvágya,nagyokat bukik.Emiatt nem tömöm belé,mert csak kijön belőle.Gondolom az antibigyótól van ez.

Ma megkaptuk az első di per te-t és az első prevenart.Hazajöttünk fél-fél kúp,kaja,most elájultak cukikáim.Nem tom milyen iccakánk lesz.Ügyesek voltak mindketten,bár a Marcus már a tű láttán sírva fakadt :lol: (ő többet látott már ilyent)
Vendég

Eszti
Gyönyörűségek :lol: :lol:
A Bercus nálunk minden második éjjel éhes 2 és 3 között.
Vendég

Kép

Paramétereink
Marci
5110gramm,58cm,fej 38.5cm mellkas 37cm

Berci
4100gramm,54cm,fej 37cm mellkas 36cm[/img]
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?