Pálinkás Jó reggelt!
Remélem mindenki kipihente magát hétvégén!
Talisoknak jó szórakozást, nagyon irígy vagyok (kompenzálás képpen tegnap gundel palit rendeltem). Csak benneteket nem hozták mellé...
Szülési terveken jól mulattam. Férjecském már attól is röhög, ha megemlítem, hogy meg kéne vennem a kórházi cuccosomat (már csak ez hiányzik: betétek, bugyik, stb), amit nem nagyon akartam rá testálni, de mint tudjuk fekszem.

De szerencsére jövő héten anyum az ügyeletes, majd vele megvetetem. Nekem csak egy TERVEM van. Kihúzni december 27-ig...

De aztán nem bánnám azt sem, ha január 5-ig megszületne Öcsike, mert addig Pötyi Debrecenben nagymamázik. Nem kéne olyanokon agyalni, hogy A, B, C tervben kit riasszunk.
Ami a babák helyzetét illeti, de aggódjatok. Pötyim a 35. héten vágta magát seggre.

És a 38. héten fordult vissza fejre, szóval mondhassanak a dokik, amit akarnak... méghogy nincs hely.

Ádi pl. naponta megfordul legalább egyszer.
Hanna! Szupppi a kocsi!!! Hordozót is megvettétek hozzá?
Mofflinak mennek a drukkok! Kinek üzent? Melyik kórházban is van?
Bigacsiga, jó, hogy neked a panaszkodától elmúlt a lábgörcsöd, mert nekem meg az olvasástól jött meg...

Vagy átwooduztad hozzám?
KÉRDÉS: Van olyan, akit nem hagy a pocaklakó oldalt aludni? Egyik oldalamra sem tudok feküdni, mert olyan kétoldali rúgásokat kapok érte, hogy a könnyem is kicsordul. Háton meg már nem nagyon kapok levegőt. Így most az a helyzet, hogy hiába fekszem egész nap, aludni nem tudok napok óta rendesen és kezdek elzombisodni...
Szép napot mindenkinek! Fotozzatok a talin!!!
Puszi:
Bartiék