Lina: maximálisan megértelek babalátogatás ügyben. De sajnos az a nagy igazság, ha az ember nem meri kinyitni a száját, vagy nem elég konkrét, vannak akik nem érik fel ésszel, h jobb lenne, ha nem jönnének. Így azt tanácsolom, már most előre kezdd el hirdetni, h egy hétig pause. Utána lehet, de egy hetet várjon már mindenki. Össze kell szokni, le kell ülepednie a történteknek stb.... Sajnos ha nem vagyunk elég következetesek, mi szívjuk a legnagyobbat. Itt szerintem nem számít az udvariasság, előzékenység, legalább is én nagyon szigorú vagy e témában. Zétinél két hétig nem léphette át senki a küszöböt. Utána igaz, h minden nap volt valaki, de az külön jó volt. A férjem akkor otthon volt 5 hetet egy huzamban, remélem 3 legalább itt is kijut. Zentával is azt tervezem, hogy egy hét látogatási tilalom lesz.
Brunhild: na mi lett pötty ügyben? Változott valamit reggelre?
Gil: Ma utaltam át a szőnyeg árát, és vettünk egy kis kanapét is amin jó lesz szoptatni, vagy lefeküdni, ha már nem lesz erőm kikecmeregni az ágyból szoptatás után. A falfestéket kell még megvenni, kifesteni és kész

De ez köv hónap. Addig be kell fejeznünk az új hálónkat, ami jelen esetben elég szellős, még az ablak sincs betéve, jön rá lambéria, festeni kell stb. Ha az kész, mehet bele a bútor, és így felszabadul Zenta szobája, lehet festeni stb...
Már egyre sürgetném a dolgot, beindult a fészekrakási láz.
Apróságokat kell még venni, pelus, cumisüveg, sterilizáló folyadék, popsitörlő stb... de ez ráér.
Most eszméltem, h két és fél hét és befejezem a melót.
Holnap megyek dokihoz

Kíváncsi leszek mit mond, néha úgy fáj a méhszájam, h elindulni alig bírok. Remélem nem kezdtem el kinyílni...