A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

A takarítófiú nagyon aranyos 8)
És látszik a csinos kiságy is :P

Maggie, köszönjük.
R. azt üzeni, sajnos már fenn van, hogy a rizst szereti hússal (nem mártásos hússal, hanem valamin szárazzal, hogy a rizs fehér maradjon) :lol:

Felébredtem ötkor. A többiek meg hat után.
Ma busszal logopédiára kellene menni, mert nem lesz kocsim. Szerintem lemondom, mert ebben a pocsék időben nincsen kedvem buszozni átszállással két órákat. És hideg is van :?

Kép
vindolanda

Halihó!

Én most aludtam addig, amíg Bercó nem ébredt: n7-ig. Mondjuk fél éjfélig dolgoztam. Szerintem ma éjszaka is ez lesz a program, lehet, hogy tovább is fog tartani a dolog, bár du-n megpróbálok csinálni ezt-azt.

Vindo, O.K. értettem. :lol: Valahogy megoldom. :wink: :lol: Palóc levessel milyen a viszonya? Ma azt főzök, marad holnapra is.

Holnap este hurka-partit csapunk majd, A. kollégájának a családja jön majd. :lol:

Utááááááááálom már ezt az időt. :twisted: :twisted: Jó, tudom, hogy hiába berzenkedek, de akkor sem vagyok képes már tolerálni.
dmaggie

Maggie, ha nem eszi meg, majd eszik itthon este. Elég válogatós :roll: De ha a kezébe nyomsz egy csupasz kenyeret párizsival, azt mindig megeszi.

Jó partizást!

Nekünk ma szünnap van, holnap viszont vizsgázóim jönnek délelőtt.

Hülye idő :x

Kép
vindolanda

Rugóék tanya-látogatása a nyuszi csoporttal:

Elindultunk, elmentünk a mikepércsi postánál. Egyre büdösebb lett. Voltak bikák, lovak. Egy kutya volt, egy pulikutya. A kutya nem akart visszamenni, szaladtunk előle Zsomborral. Aztán hazament.

Ki kéne menni fáért, de előbb fel kellene öltözni.

Kép
vindolanda

Rendben, megoldom majd. :lol:

Túl egy kis pihenésen. Bercó elég későn aludt el, lassan fel is kellene ébreszteni.

Ez a kis látogatás akkor igazán jól sikerült. :lol:
dmaggie

Bezzeg Rugó itt kukorékol fél hét óta :x
De ha este hamar elaludna, akkor tudnánk filmet nézni. Ha nem alszol be az ötös kelés után :?

Maggie, Te is aludtál?

Kitakarítottam a terráriumokat, az akváriumot, mostam párat. Nagyjából átvettem az uralmat a káosz felett 8)

Kép
vindolanda

Lefeküdtem, lehet, hogy aludtam is öt percet.

Romeltakarítás nálam még nagyon nem százas. :lol:
dmaggie

Haho
Megvagyunk. Emma orrfolyassal fulfajassal ebredt, igy ma mar nem ment oviba. Lampazas, fulsapi.....du an mar nem fajt neki.

De -t csaladi angol oran voltunk a csajokkal. :-(

Sutottem kokuszoscsigat.. Eloszor, jo lett.
Holnap bp. Kepzes, este db. buli. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt, lányok!

Vindo, köszi! Sikerült filmet néznetek?

Maggie, tudtál pihenni?

Kaqk, jobbulást Emmának! Remélem, nem jön vissza a fülfájás!
Jó programok! :-)

Kicsit lefáradtam az elmúlt két napban, de legalább aktív volt a szociális életem, sok-sok emberrel beszélgettem a konferencián.
Voltam a dokimnál is, a régi kórházamban szülök, ahol Ádit is. A baba jól van, méretei alapján már 37 hetes és 3 kg felett van :-) Jövő héttől NST-zés. Vmiért azt hittem, az még egy hét.
Nálunk már tett egy kört a nyúl, mert Ádi nem bírta tovább várni, éjjel is felébredt izgalmában. De két-három hete csak az a téma, hogy hány napot kell húsvétig aludni. Még a karácsonyra sem volt ennyire ráizgulva, nem is értem.
A lakás nagyjából tiszta, viszont a húsvétra még jócskán elő kell készülnünk.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Elment Rugó. :cry: Nagyon édes volt, hihetetlen, hogy mennyit fejlődött a beszéde. Bercóval olykor összekaptak, de egyébként nagyon jól elvoltak.

Irina, ez igen. :lol: Itt, a klinikán is az a gyakorlat, hogy a 36. héttől NST-t csinálnak.
Én ma takarítottam egy kicsit, a fiúk hagytak. Majdnem infarktust kaptam a Gergő szobájában, kissé elviselhetőbbé tettem azt is.

Köszönöm a kérdésed, az éjszaka hamarabb ágyba kerültem, viszonylag jól is aludtam, de most is nagyon fáradtnak érzem magam. De tegnap megcsináltam azt, amit elterveztem, így ma belefér egy lazább nap. Gyakorlatilag 3 rész hiányzik a dolgozatból: a vizsgálat felének a kiértékelése, de szerencsére a diagramok már megvannak hozzá. A gyerekekről kellene még egy keveset írnom + összegzést. Szóval, tényleg nincs sok hátra belőle. Tegnap este elküldtem a konzulensemnek az eddigieket, kíváncsi vagyok, hogy mit ír rá.
dmaggie

Maggie, szerintem is sokat fejlődött Rugó, főleg amit Vindo tegnap leírt, hogy mit mondott :shock:

Nagyon jól haladsz a dogáddal :-) írd meg majd, h mit írt a témavezetőd (persze csak ha akarod).

Engem ez a számolás mindig összezavar, mert eddig a 35 + X számolásra azt mondták, hogy ez a 35. hét (mindenhol!), holott nekem az a logikus a sorszámneveknél ugye, hogy a 35 az 34 + X. Ehhez képest most a 36. héttől kell NST/CTG (36 + vmennyi), de a 40. hét sem a 40 + X... Ki érti ezt.

Kép
Kép
irina

Írtam amoda (is).

Kép
Kép
irina

Irinám, már válaszolt is. Azt írta, hogy úgy látja, összeállt a dolog, néhány formai javítást javasolt, felhívta néhány dologra a figyelmemet, majd az írta, hogy be is adhatom. :lol:

Ma biztosan nem csinálok semmit, eléggé elfáradtam. Nemrég mentek el a vendégeink, sajnos a férj kicsit gyengélkedik még, így nem tudtak tovább maradni.
dmaggie

Maggie, aszta, ez aztán a gyors témavezető :-) profi vagy, máris köttetheted a szakdolgozatodat 8)
Szerintem egy jó pohár ital mellett olvass vagy nézz vmit, de leginkább aludj!

Jó éjt mindenkinek!

Kép
Kép
irina

Halihó!

Ma sokáig aludtam. :lol:

Az ital a vacsoránál megvolt, ráadásul jól bekajáltam, aminek természetesen meglett a böjtje. Égett a gyomrom, de nagyon. :oops: Már jó.

De tényleg nem dolgoztam.

Irina, köszi, azért van mit kijavítanom még így is. (A profizmus meg abban a jegyzetben kezdődik, amit elküldtél, nagyon tetszik, igaz, csak beleolvastam.) Szerintem a mai napom ezekre megy majd el, legalább a hiányzó résznél már alkalmazom. Titkon azért abban bízok, hogy egy hiányzó részt is meg tudok csinálni. Ha nem, az sem baj, akkor majd holnap.
Utólag azt bánom, hogy az előző szakdolit rohammunkában kellett csinálnom, már másként írnám, de ehhez meg nagyon segített, főleg V. következetessége, korrektúrája. Igazán hálás vagyok érte.
dmaggie

Sziasztok!

Maggie, akkor jó, ha aludtál :-)
Elolvashatom majd a dogádat, ha kész lesz teljesen? Igen, nekem is úgy tűnik, hogy V. nagyon komolyan veszi a szakmáját. :-)

Ma nyugis napunk volt, moziztunk. Nem fűztünk nagy reményeket a Croodék c. rajzfilmhez, ehhez képest nagyon tetszett nekünk, volt poén, amin még félóra múlva is nevettem.

Kép
Kép
irina

Irinám, persze. Bár nem egy nagy durranás.
Éljen a pihi!

Én nemrégiben fejeztem be a sütést, felvittem a ruhákat a szárítóba, vittem egy kis sütit a szomszédunknak, most meg dolgozni kezdek. Bercó Jégkorszakot néz. :lol:
dmaggie

Hahó!

Maggie, akkor majd várom a dogádat :-)

HOGY TELIK A HÚSVÉT, LÁNYOK? :-)

Itt minden oké, tegnap a szüleimnél húsvétoltunk, ma a fiúk elmentek apósékhoz, én maradtam itthon.
Éjjel totál begörcsölt a lábam, dacára a Mg- és Ca-hegyeknek, ez volt eddig a legdurvább, úgyhogy kifogytam az ötletekből.
Keddtől már bármikor jöhet a baba, elkezdjük a 36. hetet. Rögtön a kórházban nyitok vérvétellel, nst-zéssel. Aztán gyors fokozatra kapcsolok, mert se kórházi csomag még összekészítve, se babaruhák kimosva. Nem is értem ezt a nagy lazaságot. :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:08-kor.

Kép
Kép
irina

Ui: Még annyit döntöttünk el S-val, hogy a kórházi népvándorlást a mostani babával kihagyjuk. Anno jöttek többen (rokonok, barátok), aminek amúgy örültem, de a rooming-in miatt a gyerek ugye mindig az anyával volt a szobában (ez eddig oké, csak ezt anno még nem tudtam, azt sem, hogy a csecsemősök nem veszik be napközben a gyereket, ha látogatók jönnek), és engem már Ádival is nyomasztott, hogy a nulla immunrendszerű újszülöttel voltak egy térben (B verzió: a huzatos folyosóra tárolóban kitolt baba, ha vki a többágyas kórteremben kapott helyett -- ez még rémisztőbb).

Kép
Kép
irina

Halihó!

Nem volt nagy mozgás az ünnep alatt. :lol: Mi leginkább punnyadtunk. A vasárnap nekem azért még nagyrészt a konyhában telt. Szóval semmi különös. Renitensként még a szakdolimat sem csináltam. :oops: De azt hiszem, ennyi járt nekem is a pihenésből.

Irinám, ezek a görcsök... Jajjjjjj! Nekem sincs ötletem, ráadásul lassan a magnéziumot el is kellene hagynod.
Jól döntöttetek. Mondjuk hozzám nem nagyon vándoroltak a látogatók, de Bercó mellől elmozdulni sem nagyon lehetett, állandóan a cicimen lógott. :lol: Érdekesek a csecsemősök. Itt az a szokás, hogy beadhatja az anyuka egy rövid időre a babát. Emlékszem, már az első éjszaka azt mondták, hogy elviszik, pihenjek egy kicsit, de nem adtam. A vizsgálatokra is a kis kocsiban kellett betolni a babukat. Azt mondták a nővérek, hogy biztonságos az a kis plexi kocsi, de én sem nagyon bíztam benne, mármint abban, hogy nem éri a huzat. Így én nem is nagyon tologattam abban, kivéve, ha nagyon muszáj volt. De vittem is be egy vékony kis sapit, azt olyankor a fejére tettem.
Az jó volt, hogy vittem ruhákat Bercónak, mert a klinika már akkor sem állt jól, volt olyan, hogy nem tudták átöltöztetni a babákat, mert nem volt tiszta ruha, így a fürdés is elmaradt, kivéve, ha volt saját ruhája a babának. Bercó jól járt, :lol: fürdött.
Bocsi, jó volt visszagondolni. :oops: :lol:
dmaggie

Halihó!

Maggie, szerintem ennél még több is jár Neked :-)
Örülök, h jól telt a húsvét!
Jó, h mondod a magnéziumot, már nem nagyon szedem akkor.
Szerintem is tök jó nosztalgiázni. Most voltam nst-n, és nagyon szeretek a szülészeten lenni, megy a nagy élet, járkálás, síró babák, szóval csupa élet és reményteliség az egész. Egy kórházban nyilván ez az egyetlen olyan osztály, ahová öröm bemenni. :-)
Akkor viszek ruhákat Árminbabának, eredetileg csak egy-két váltásnyira gondoltam, de elfér még a táskában.

Kép
Kép
irina

Itt elég rusnya idő van, hűvös és komor. Ma még itthon vagyunk Ádival, ovi csak holnaptól lesz.

Kép
Kép
irina

Hú, de gyors voltál. Rendben van az nst?

Ovi: holnaptól szintén. Lehet, hogy mától is mehetett volna Bercó, de itthon vagyunk, akkor meg miért vinném.

SW-os színezőkkel bíbelődik éppen. Jaj, tegnap nagy sikere volt a lego-figuráknak. Kapott egy rendőrt és egy küklopszot. :lol: Még nagyon vágyik egy télapóra.

A magnézium megakadályozza a simaizmok összehúzódását, így a méhizomzatának a működését is befolyásolja. Valószínűleg így több jóslót érzel majd.

Szülészet: igen, nekem is a kedvencem. Ha kirúgnak, lehet, hogy átképzem magam szülésznőnek. :wink: :lol: Minden egyes kisbaba egy-egy csoda.

Nálunk egyelőre süt a nap, de du-ra, estére állítólag ideért az eső. Havat már nem kérek, tegnap is majdnem infarktust kaptam, amikor nekiállt havazni. :roll:
dmaggie

Vasalok tovább. :twisted:
dmaggie

Igen, köszi, minden rendben :-)
Legközelebb nem megyek ennyire korán, mert nagyon álmos vagyok, de most vért is vettek éhgyomorra.
Bercókám :-) Ezek szerint van télapós legófigura is?
Hát Ádi a világon az összes legóra vágyik, most szerelt össze egy tök bonyolult tűzoltósat, de már a következőn töri a fejét. Az egyik plázában van egy nagy legóbolt, olyan figurákkal, hogy S-val csaknem elsírtuk magunkat a gyönyörűségtől (csak mi láttuk, amikor egyszer arra volt dolgunk). Elvinném Ádit, de attól tartok, onnan nem jövünk ki soha többé ;-)
Támogatom a szülésznővé képzésedet! :-) A szülészeten én is mindig azt érzem, hogy kéne még pár gyerek nekem is :-) csak hova teszem őket és miből nevelem fel? :roll:

Kép
Kép
irina

Vasalni itt is kell, bizony. Kitartás!

Kép
Kép
irina

Hát... két órát késik a babanetes óra. Szóval annyira mégsincs korán.

Kép
Kép
irina

Hahó :D

Igen, a télapós és a küklopszos figura a legófigurák legújabb szériájában beszerezhetők. Nekünk küklopszunk van :wink:

Tegnap este értünk haza. Aztán pakoltunk, fürödtünk, Rugó kidőlt, megnéztük a Django-t (nagy királyság volt), aztán aludtunk.
G. dolgozik, nekem ma szünnapom van.

Maggie, még egyszer köszönjük a segítséget.

Otthon minden rendben volt. Mivel ramaty idő volt, nem nagyon voltak programok. Egerbe mentünk a nagyobbik bátyámhoz, ahol a gyerekek együtt valami nagyon komoly játékot nyomtak :lol:

Egy csomó házimunka lenne mára, de nem tudom, Rugótól mire haladok.

Görcsök :?

Kép
vindolanda

Vindo, mi most a Felhőatlaszt néztük meg két este, hát nekem nem igazán jött be a végtelen közhelypuffogtatás, szuper rendezők és színészek ide vagy oda... na jó, volt egy-két jelenet Skóciában, az tetszett. 8)
Itt vmiért mosnivaló van rengeteg, nem értem, miért. Ja, tudom, múlt héten két napot nem fértem hozzá a házimunkához, azért.
Ádi épp az Ármin kapta zenélős forgót hallgatja. S-val felidéztük, hogy hányszor tekertem fel az ilyet (anno kölcsönforgónk volt, Ádi nagyon szerette), hogy nyerjek mindig 3 perceket még az alváshoz. Nem igazán értjük, miért nincsenek félórás etapokban zenélő forgók :roll: igény ugye lenne rá...

Kép
Kép
irina

Nálunk volt olyan, hogy kötöttünk rá egy madzagot (az nem zenélős volt), mi a notebook előtt ültünk, és rángattuk, hogy R. addig nézelődjön. De jó is volt :lol:

Itt is sok a szennyes, otthon nem mostunk.

A Felhőatlasszal szerintem mi nem próbálkozunk, szerintem G. ingerküszöbe nem bírná :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ez a rángatás jó ötlet :lol:

Hú, érdekes volt a kórházban, mindig szembesülök vele, hogy idősebb anyuka vagyok (na nem a szülésznők részéről, csak amikor a többi kismama bemondja a születési évét...). De én ezt nem érzem, csak ilyenkor...

Kép
Kép
irina

Bizony, szükséghelyzetben az ember nagyon kreatív tud lenni :roll:

Olvastam a másik helyen a bejegyzést, megáll a eszem :x

Rugó szobájában úrrá lettünk a káoszon közben, bár R. még pizsamában ugrál.

Igen, öregszünk :roll:

Kép
vindolanda

Vindo, ügyesek vagytok!

Vasalás megvan, és mindjárt elalszom az álmosságtól.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:15-kor.

Kép
Kép
irina

Haho

Mi is megvagyunk. Tegnap locsolokat vártunk délben mindenki aludt :-)) óraátállítást :-)) du an hszoboszlon Aqua palaceba pancsi.
Emma ma meg itthon. Taknyos meg kicsit. :-( most lesz lassan vége a deli alvásnak. Keltem. A csajokat . Du-an vendégek jönnek. Mar a főzés félig kész. Mosás fele is:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Szia Kaqk.
De jó lehetett valakiknek a fürdés 8)

Irina, igen, az embernek néha ki kell nyitnia a száját és ki kell állnia magáért, mese nincs.

Rugó egy tünemény volt, a szobájában játszott és énekelt hozzá egy órán keresztül. Addig kijavítottam a szombati vizsgateszteket, és a neptunra is felvittem.
Most jöhet egy kis csoki 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, jobbulást Emmának! Jó kis pancsi lehetett...

Vindo, Rugó nagyon cukor 8)
Ma Ádi is nagyon együttműködő, sokat simogat és puszikat oszt szokatlanul gyakran, nagyon kis gyengéd lett mostanában. Nem tudom, ez mennyire függ össze azzal, hogy mindjárt születik a tesó, szerintem valamennyire igen.
(Igazából akkor kezelhető nehezen, ha -- valljuk be -- nagyszülőzött, utána egyszerűen nem hajlandó magában ellenni semennyit, mert 1-2 nap alatt megszokja, hogy a nagyszülők nonstop játszanak vele.)
Édességből itt sok lett hirtelen a húsvét örvén...

Kép
Kép
irina

Hú, a helyzet édességfronton nálunk is durva. Vagy öt tábla csokit hoztunk (Milka, Boci vegyesen).
Neki is láttunk rendesen :roll:

Lehet, összefügg a két dolog.

Rugó máshol szokott jobban viselkedni, és akkor szokott rosszabbul, ha csak mi vagyunk itthon.

Az időtől is lehetsz álmos.

Kép
vindolanda

Vindo,
[size=9]a jó minőségű tábla csokikkal nekem nem lenne bajom, de vannak olyan édességek, amikkel nem szeretnék sok mindent kezdeni, pl. valódi csokoládét nemigen látott bigyók, tömény cukorból álló húsvéti nemtudommik (kuka?).

Jó csokizást!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:16-kor.

Kép
Kép
irina

Mondjuk szegény Ádikámnak nem könnyű velem itthon, mert lényegében egész nap ülni tudok, most még ugye a lábgörcs miatt napokig bicegek is. De vigasztalni próbálom, hogy lesz ez majd jobb is. 8)

Kép
Kép
irina

Halihó!

Na, én még kihasználtam az utolsó napomat. Kicsit dolgoztam is azért, de majd behozom a lemaradásomat.

Vindokám, nagyon szívesen, remélem máskor is jön azért Rugi, Bercó nem volt túl barátságos.

Kaqk, jó szórakozást! Mennyi programot szerveztek, irígykedek. :lol:

Irina, biztosan van valamilyen összefüggés.
Csoki: nálunk sok fogy belőle, én igyekszem jó minőségűt venni. A kapott akármiket pedig általában sütibe rakom. Csokis kekszet szoktam belőle sütni. :lol:

Érdekes egyébként, hogy Bercó főtt tojást választott inkább, nem pedig csoki tojást. A játékos tojásokból is inkább a játék érdekli, a csokit sokszor a bátyjai kapják meg, akik örülnek a biznisznek.

Ha meg édességet kér, akkor sokszor inkább csak müzli szeletet kap. A meggyeset kifejezetten szereti.
dmaggie

Holnapra rákszűrésre lett volna időpontom, de el kell halasztanom. Pedig jó lett volna túlesni rajta, de a természet nem így akarta.
dmaggie

Maggie-m, ez jó ötlet, elsütni a csokit (szó szerint) vmibe. Ügyes vagy, h haladtál. Ádi meg én is reménytelenül csokisszájúak vagyunk, ami nem alku tárgya a legtöbbször :-)
Holnap tudok eljutni a babaruhákig (bár tiszták, de újramosom őket).
Jó lenne ma vmi jó filmet nézni, amin nem is alszom be. :roll:

Kép
Kép
irina

Kaqk, milyen volt a vendégség? ;-)

Kép
Kép
irina

Irinám, jó szórakozást.
Nekem esélyem sincs általában arra, hogy végig is nézzek egy filmet. Ülve is képes vagyok elaludni. :oops: :lol:

Holnap meg kelhetek a szokott időben. 5.20-kor. :twisted:
dmaggie

Maggie-m, köszi! Hát mi is 2-3 részletben nézünk meg ám egy átlagos filmet...
Szerintem ezért is kötöttünk ki a sorozatoknál, de a mostanában nézettek már olyan unalmasak lettek, hogy attól aludtam be rajtuk.
Akkor mielőbbi jó pihenést Neked!

Kép
Kép
irina

Koszi, jo lett, maradt kaja ... :-)

Edesseg..jaj emma is olyan edesszaju..probalom hazi es keves cukrot tartalmazo dolgokkat adni..ami nagyon gaz ( kapott vackok) siman kukaba dobom..

Csoku nyuszi, mikulas nalunk a csokis muffinba kerul :-)

Irina, sajnalom a labgorcsoket, :-(

Nosztalgia.... :-) hat en 3 agyasban voltam es maradt a huzatos folyoso, de szerencsere dalusnak semmi baja nem lett! Mondjuk nem voltunk sokat kint :-)
Ruhat en is vittem neki..:-) jol jott!

KépKép
kaqk
Debrecen

Sziasztok!

Elveszett bárány..

Az utolsó oldalt néztem, olvastam vissza .. :oops: Eddig,de a héten lábadozás miatt itthon. Szóval ameddig lehet visszaolvasok,hogy kicsit tájékozódjak mitörtént veletek.
Ami elsőre megérintett Irina Gratulálok! Annyira örültem amikor olvastam,hogy újra babát vársz. Mindjárt megszületik és , most szembesültem azzal/is,hogy milyen régen nem olvastalak titeket.
Bocsi ha közben / jeleket láttok,androidról írok,ami még nehézkes,tanulnom kell,most vettük,hogy Domival bentvoltunk a kórházban.,úgyhogy elnézést érte.

Nálunk is szaladnak a napok,mint másoknál is. Mindjárt megint itt a nyár. Eszméletlen,hogy megy az idő.
Nem js tudom,hírtelen mit írjak magunkról. :-)
varga tünde

Nosztalgia :
Nálunk 2ágyasak voltak a kórtermek. Picikre nem adhattunk saját ruhát.

Kaqk jobbulást Emmanak.

Dominak az állandó orrfolyás,orrdugulás,és állandó torokfájás,gyulladás miatt kikellett venni a manduláit,de erről bővebben holnap,ha kíváncsiak vagytok rá. :-)

Addigis jó éjt!
varga tünde

Most egy par nao nyugi..remeljuk..

Bar emma megint orodukal, most nehez az elalvas, uj "moka" viszket. De mikor mesetbolvasunk, vagy rajzol este akkor nem, csak mikor indulunk aludni. :-(,
Atan meg nem akar uszni menni, de kiderult hogy a helyetes csajszi nem volt eleg kedves neki.....ezert ne akar menni. ....de ha Pepe bacsival lehet mindig akkor megy, fel van adva a lecke. Holnap van uszas...igy intezkednem kell. Remelem sikerul. :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó!

Hehe, Bercó is próbálkozik. Neki a feje fáj elöl is, meg hátul is, nem érzi jól magát. :lol: Majd néhány perc múlva jelzi, hogy nem szeretne oviba menni. Ez szerencsére simán: ovodaundoritisz.

Emmának jobbulást.

Tünde, de jó, hogy jöttél. Mesélj bizony, sokat, sokat...

Én már megittam a kávémat. Nehezen aludtam el, meg nem is aludtam jól. Kijött az aranyerem, a falat le tudnám kaparni, annyira fáj. Nem jó semmilyen pozitúra. Hason fekve sikerült nagy nehezen elaludnom. Már próbálom kezelni.
dmaggie

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?