A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Jó reggelt 8)

Tünde, de jó, hogy vagy.
Gyors gyógyulást a mandulaműtét utánra! A nagy kutya hogy van? Bírja a kertetek? :lol:

Maggie, sajnálom az aranyeret.
Tényleg, lesz majd műtéted ezzel kapcsolatban?

Irina, a filmek mostanában amúgy is két órás hossznál kezdődnek. A fene érti :roll:

Kaqk, Éljen Pepe bácsi :D

Csokik - az én kedvencem a Boci lime-os csokija volt, de sajna azt már nem gyártják tejcsokis változatban. Fél ember vagyok azóta.

Vasalni, pakolni, többieket kelteni :arrow:

Kép
vindolanda

Hali!

Maggie jaj nekem is előszokott jönni,és nagyon rossz,műteni kell?? Szerencsére eddig nekem segített a homeós cucc, meg próbálna az ember figyelni az étkezési szokásaira,de nem megy az olyan könnyen. :? Szorítok neked hamar jöjjön rendbe! :)

Köszi Vindo! Jól megvan a kutyusunk,a kert is még áll.. :) A fiúk imádják,ő meg őket.. :)

Mit meséljek,annyi minden van,hogy nem tudom hol kezdjem. :roll:

Minden nap,egy rohanás ( fogytam is pár kilót ). Reggel miután a fiúkkal megreggelizünk, Beni megy a suliba,már egyedüól elsétál az utóbbi időben,így Domit viszem, ha megy oviba,és utánna melóhely.
Haza felé gyors gyerekösszekapkodás,mert Beni H-Cs. gyógyúszásra jár ( sokat nőtt, és van egy enyhe görbülete a gernicén, ezért jár úszni ) , aztán Sz-P meg Barantára. Igy eléggé mozgalmassak a napjaink. Amit hétköznap nem tudok megcsinálni,azt hétvégén próbálom bepótolni. Mosás, takarítás stb. De csak próbálom utolérni magam,ami nem megy,de mar nem érdekel. Ameddig sikerül,addig elkészülök. :)
Szüleim és mamám is jólvannak,a helyzet változatlan.
Domi összeszedett tavaly nov. körül,egy hasmarsos hányós vírus,ami kikészítette a laktózbontó baktériumát,így átmenetileg laktózérzékeny volt, több alkalommal előfordult,hogy hányt éjjel,így kivizsgáltáson bentvoltunk a gyerek.o.-on.
Sokszor volt gyulladt a torka, hol fájt,hol nem egy két napra. Aztán volt párszor 40fok-os láza is. Az orra állandóan dugult volt, ami ráhuzodótt a fülére. Az utolsó lázas,torokgyulladásra beszedett antibiotikum kúra után 1 napig volt panasz mentes,aztán megint kezdődött előröl minden. Hatalmasra nőtt mandulái nem lettek kisebbek, kisujjnyi hely volt a torkában,ahol a kaja lebújhatott. Szóval már enni és inni sem nagyon tudott. A gyerekdoki tanácsára,elmentünk f.-o. gégészhez,aki következő hétre már be is írta műtétre. Sokkot kaptam,de nem volt mit várni vele. Szóval most itthon lábadozunk,holnap lesz egy hete,hogy kivették. Nem fájlalja,csak nagyon ritkán. Ügyes volt nagyon.. :) Örülök,hogy túlvagyunk rajta.
Beni most bp.-en tölti a tavaszi szünetet.. :) Így megoldható,hogy ne turbozodjon Domi,mert amúgy pörögne ezerrel.. :) Nagyon jól megvannak,néha-néha van egy kis összezörrenés,de ezt leszámítva jó testvérek.
Beninek is megy a suli,már minden ok. ott is,voltak problémák,egy 10.5 éves fiúcska miatt,aki hozzánk bukott. Sokszor kintvolt a rendőrség is,a gyeremekvédelem,nem tudtak rendessen tanulni,megfélemlítette őket és a tanárokat,de már hála sikerült kivetetnük az o.-ból,így rendeződtek az ottani dolgok is.
Mi újjítgatjuk a házat belülről és kívülről. Szóval ügyeskedünk ahogy tudunk.
Kaptam egy autót szept.-ben,mert a gerincsérvemnek nem esett jól a megpakolt bicajozás,így apa vett egy 3 ajtós suzukit,amit a facen láthatattok is.
Halak megvannak Vindo igaz hol kevesebben,hol többen,de elvannak Bence szobájában. Nektek?? Miújs akvárium terén? Teknősök kint?
Ja, ezt neghogy kiahgyjam! Apukám nagy szerelme lett a kert! Miután kiderült,hogy sérvem van (júni.) mondtam itthon,hogy felejtsék el,hogy én még a kertben is fötörjek,úgyhogy aki akar neki eshet.
Apukám mondta,hogy akkor ő megpróbálja. Előtte készítettem 2011-ben kettő magaságyást,amire akkor minek ,meg nem jó,értetlen volt kiscsaládom,most! épp építésbe kezdett,persze csak ha már az idő is engedné,hogy folytassa. Bujjta a szakirodalmat, mindent összeszedett,hozzá,mert ugyanis abba a kettőben olyan szépen megnőttek a növények és teremtek,hogy teljessen csodájára jártak. Ettől aztán akkor kedve lett,hogy azóta imád kertészkedni. :)
Nem tudom mit meséljek még magunkról..

:roll:
varga tünde

Dominak is felfázásra: Walmark Tőzegáfonya szirupot vettem, és ugyan ettől a márkától van Magnézium+Clacium+Cink tbl. :)

Nagyon jók a képek Vindo.. Kövér kis cicátok van.. :D

Odaát jelszava megváltozott?
varga tünde

Halihó, lányok!

Tündi, köszi, nagyon kedves vagy, hogy gondoltál rám, és nagyon örülök, hogy jöttél! Nálatok aztán zajlott az élet! Sérvedről nem tudtam, sajnálom, remélem, lehet rajta segíteni. Mit mondanak a dokik?
Domi tortúráját nagyon sajnálom! Szuperügyes volt akkor a műtétnél. A garatmandulámat anno nekem is kikapták (4 éves koromban kb.), mert csak a bajt csinálta, utána sokat javult a helyzet, biztos nálatok is így lesz.
Gyere még sokat és írj! Meg hozz képeket a fiúkról és magatokról, a facén nincs mindenki fent. :-)
Másik topik: nem változott elvileg semmi, a sima eddigi belépési jelszóddal ha belépsz a társalgóba, annak a nyitó oldalán legalul a topikcímek között látszódnia kell. Most ellenőriztem, ugyanezen a felhasználónéven vagy felvéve a tagok közé.

Maggie, nagyon sajnálom az aranyeres fájdalmat, borzalmas lehet. Tudsz vele csináltatni valamit?

Vindo, megértem ezt a Boci lime-dolgot. Az étcsokis verzió akkor nem az igazi... én a Milkával vagyok így, azt a csokiízt szeretem a legjobban. Sőt gyerekkoromban ez még olyanabb íz volt, de akkor még nem volt az ízlelésem mindenfélével elrontva.

Kaqk, szerintem is az van, amit Maggie ír, óvodaundor. Ádi is ezt nyomja 2 napja, és alkudozni próbál velem. Pedig már sokszor körbejártuk beszélgetésben, hogy miként függ össze a felnőttek munkája-elfoglaltsága és a gyerekek óvodába járása. S. meg azt mondta, hogy szerinte 1,5 hét egy gyereknek rengeteg idő, teljesen elszokott az ovitól.

Na ma turbó fokozaton elrendezem a kórházi csomagomat és a babaruhákat + egyéb mosnivalókat. Persze pont most jött meg a kedvem a könyvíráshoz is (naná, miután nagyjából kifogyott a többi feladat alólam). A babának lényegében minden megvan, hátradőlhetünk.

Kép
Kép
irina

Ui: Tündi, köszi, a felfázást végül is rengeteg teával (főleg bodza) és C-vitaminnal kikúráltuk, mázli, hogy nem lett súlyosabb.
Na most látom Ádin, hogy elmúlt 5 éves, hogy már nem dönti le lázzal és komoly fertőzésekkel minden kósza vírus és baktérium a lábáról. Remélem, Árminnal egy kicsit egyszerűbb lesz ez. Ádi amúgy teljesen az én formámat hozza betegségekben, én ugyanilyen voltam: folyamatosan beteg csecsemőkoromtól, utána viszont jól bírtam a gyűrődést -- egészen addig, amíg gyerekem nem lett. :lol:

Kép
Kép
irina

Hali

Szia Tündi! Jó hogy jöttél! Nem semmi ami volt nálatok. Remélem most már minden ok!

boci lime :-)))

ovodaundoritisz..:-) vicces, mert ott fülig ér a szája..de az igazság az hogy azt szereti ha 4-en együtt vagyunk. De csak ez a hét, meg még egy fél és aztán megint utazás.:-) addig csak kibirja! Persze ha megjön az útlevelem..:-)))
Beszéltem az óvónénikkel és Pepe bácsival, hogy Emma csak vele akar úszni..:-) Minden ok..vele úszik.
Meg is néztem, annyira ügyes, úszott. Gyors úszásban, kar, láb-tempó, levegővétel..:-) ügyes, jó lenne ha nem adná fel! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina: akkor jöhet is Ármin??..ja most nézem a vonalzót..még azért várhat..:-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Tünde, a tekik egyelőre benn vannak. A hálószobánkat három teknőssel osztjuk meg. A nagyobb, ha éhes, kaparászik a körmével az üvegen :roll:
A cica fogyott valamelyest, már nem olyan faros :lol:
A lényeg, hogy jól vagytok.
Majd rakj képeket is!
Munkahelyeddel minden rendben?

Rugó szerencsére nagy lendülettel ment óvodába. Ma vinni kellett kölnit is, talán ezért.
És azt a felsőt adtam rá, amit a partijára kapott Pannától - szerintem ez is motiválta.

Boci lime - nagyon finom volt a tejcsokis verzió. Ez minden, amit ezzel kapcsolatban el tudok mondani (mint ahogy F. Gump mondaná).

Éljen az ügyesen úszó Emma.

Felmegyek az oktatói kávézóba, nyomok egy koffeinmentes kávét, aztán dolgozok még délután :arrow:

Kép
vindolanda

Kaqk, de édes Emma! És jó, hogy ennyire szeret úszni!
Igen, Ármin elvileg már bármikor jöhet a 36. héttől, tehát tegnaptól. Ideális azért az lenne, ha max. a 38. hét körül indulna meg, mert már igen nagy (a fejét több héttel nagyobbnak mérte a doki múltkor :shock:). De nem siettetem, addig próbálok dolgozgatni, utána már nehezebb lesz.

Vindo: Forrest :-)
Aztán majd meséld el Rugó élményeit az ovis locsolkodásról!
Jó kávézást és munkát!

Ádit egy ovistársa (kislány) meghívta a szülinapi bulijába. Kérdezem tegnap, hogy kedveli-e, van-e kedve elmenni. Fiam válasza:
"Kedvelem, de nem értem, hogy amikor választani kell egy játékhoz párt, miért mindig engem választ..."
Kis cuki, sejtelme sincs... :lol:

Kép
Kép
irina

Halihó!

Itthon vagyok egy darabig, próbálok egy kicsit dolgozni.
Köszönöm az együttérzést, egyelőre nem tervezek semmilyen műtétet, remélem helyre tudom hozni majd. Már hűl a kamillám, emlékszem, a hideg kamillás borogatás mennyei volt. :lol:
Reggel találtam Venoruton gelt is, azzal is már kétszer bekentem, este egy kis aloás gélt tettem rá, de nem volt az igazi.

EGy biztos, eléggé fáj, lüktet nonstop, olykor még kellemetlenebb. De remélem, pár nap és jobb lesz. Pénteken itthon is maradok, egyrészt kezelgetem, másrészt meg befejezem a dolimat.
A csütörtök eléggé nehéz nap, még kettőnknek is, nem hagynám egyedül a kollégámat.

Tündikém, még olvasni is borzasztó volt. Remélem gyorsan gyógyul majd a legény és ez az egész mizéria meoldódik.
Jaj, te a sérveddel. Tényleg, azt nem kell műteni?
Képeket kérünk szépen ide is, pl. én sem vagyok facen.

Irina, de cuki. :lol:

Vindokám, Bercó is vitte a mini parfümöt. :lol: Bele is gondoltam, szegény lányos anyukák. :roll:

Kaqk, jó, hogy megoldódott minden. Merre utaztok majd?
dmaggie

F. Gump.:-) akkor lekéstem hogy megkóstolja azt a csokit. :-(

Ádi de drága, nem is sejti :-))

Hát ha ilyen szépek a méretek..és ha igazak is( nekem is nagynak becsülték a csajokat, de Emma csak 2700g lett.:)Dalus 3000g ) akkor azért 38 héten jöhet!!!! :-)

Ja Emma is vitte a csoki tojikat, kíváncsi vagyok hányan locsolják meg :-)

Jaj nagyon huncut volt az úszáson, folyton "rendetlenkedtek a ksi barátjával:) meg a szemüveget kellett folyton igazgatni Pepe bácsival :)

Maggie drága..remélem hamar javul a helyzet....próbálj ki mindent!

Svájc lesz megint. :-) reméljük most jobb idő lesz..:-) havat már NEMAKAROK látni..+ min. 16 fokot akarok!!!!! :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Nagyon ügyes Emma. Mi is tervezzük,hogy ha már minden lezajlik és ok. lesz Domit is beiratjukg úszni. Ti Kaqk mikor kezdtétek?

Ja igen Irina most ugrott be,hogy nagy adag C vitamint kell felfázáskor enni,inni,mert a bacik nem bírják.. :) Akkor szép lassan jöhet Árminka is.. :) De még várja meg a jóidőt.. :)

A sérvemmel egyenlőre vigyáznom kell. 10kg-nál nehezebbet tilos emelni,cipelni. Emelni is megvan hogy lehet. Gerinctorna,semmi hírtelen mozdulat és a többi jó dolog...... Nem ajánlják egyenlőre a műtétet,mert nem minden esetben sikerül,van amikor ugyan úgy előjön. De annak örülök,hogy így már legalább fény derült az évente egyszer előjövő derékfájdalmaimra. Tudom mire kell figyelni,és próbálom betartani.. :)

Vindo a melóhely megvan köszi.. Rengeteg beteg van,így sosem unatkozunk, a nagy havazásban is sorba szóltak a mentőállomásokról,hogy tudjuk-e fogadni a sérülteket.. Szóval nem egyhangú.. Mindig történik valami. Hozzá szoktam.. :)
varga tünde

Maggie, akkor mielőbbi jobbulást Neked! Remélem, hat a házi kúra!

Kaqk, szerintem Svájcban tuti jobb időtök lesz. Ezt, ami itt van, már nem is minősítem... (6 fok, nyirkos-esős hideg).
Az uh-val nagyon el tudnak mérni, ez igaz, de Ármint már háromféle uh-n is nézték 3 különböző ember, és kb. mind uazt mondta. Asszem, még a 38. héten is lesz egy uh, de már nem emlékszem, Ádival volt-e. Nem rémlik.

Tünde, a munkától nem fáj a sérved? Tudsz ülni azért eleget?

Gigacsuklás kezdődött a hasamban, rázkódik az egész.

:lol:

Kép
Kép
irina

Giga csuklas :-))

KépKép
kaqk
Debrecen

Irina: sokszor felkell pattanom,nem tudok egyhelyben sokáig ülni. Kopogás és vaan olyan is,hogy segítenem kell. De az tény nem jó neki. Meg nagyon ügyelni kell hogy ülök,de van mikor megfeledkezek róla...... :?
varga tünde

Ja meg akkor nagyon gáz ha bedurran,ezért kell ügyelni rá. S így mintha nem is lenne ott :-)

Kaqk biztos már jó időtök lesz. :-)
varga tünde

Tündi, gondoltam, hogy nem lehet egyszerű ilyen állapotban dolgozni :? remélem azért, hogy a torna stb. hatására szépen javulni fog :-)

Kép
Kép
irina

Tundi. :-( nem lehet konnyu ..:-(
Uszast szeptemberben kezdte Emma, heti 1x 1 ora. Ovibol viszik oket delelott. :-)

Emma olyan szaggal jott haza..a fejen egy helyre oszoontositittak a fiuk a locsolast. Hajmosas utan is iszonyat szaga van..remelem azert tud majd aludni, nekem megfajult tole a fejem mokor hazajott, az egesz haz " illatozott"

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Minden betegeskedőnek jobbulást (sérvek, aranyerek és egyebek).

Ma logopédia-nap van, ennek megfelelően itthon vagyunk.

Az eső változatlanul, immár napok óta esik :x

Holnap viszont szabadnapom van, hetek óta először leszek itthon délutánig. Már nagyon várom :P

Rugó egy csomó tojással jött haza az óvodából, szerzett vagy nyolcat. Nagyon büszke volt rá.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tényleg most jut eszembe,ki megy iskolába? Atya ég már itt tartunk!! :shock:
Mi nem,mert szept. közepén született Domi,de van aki elöbb jött,szóval mit tudtok,ki megy suliba?

A többiek merre vannak? Mi lehet velük?
varga tünde

8 tojás....nagyon kis ügyes.
:-)
Ma volt angol órám..Istvánnal..meg Dalmával..:-)

eső :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: áááááá ezért hullámos a hajam már 2 hete. :-)))

ésssssss megjött az útlevelem. ! :-) juhéjjjjjjjj
5 évest 20 napra, a 10 évest 30 napra vállalták..:-) erre a 10 éves is megjött 17 napra :-) végre működik a rendszer..már csak személyim és jogsim nincs...

KépKép
kaqk
Debrecen

Maggie, Vindo, van sport babakocsitok..még ??? ami kicsi helyet fogla de azért kényelmes? két hétre kérném kölcsön....nem fér a Dalmáé a kocsinkba a böröndöktől....mikor svájcba megyünk

KépKép
kaqk
Debrecen

Sajnos nekünk nem volt sportbabakocsink, itt nem kellett. Szívesen odaadtam volna pedig.

Most értünk haza.

Tünde, szerintem Emese Zsófija megy iskolába.

Rugó nem :wink:

Kép
vindolanda

Vindo: köszi aranyos vagy..pont most írt egy barátunk..nekik van egy ...remélem befér majd..:-)

Igen sztem is Zsófi megy, ..talán csak Ő?

KépKép
kaqk
Debrecen

Halihó, lányok!
Itt is bánatos-idétlen idő van, eső nélkül, reggel erősebben fújt a szél.

Tündi, Ádi sem megy még iskolába. Szerintem biológiailag és pszichésen sem érett rá, mentálisan többé-kevésbé (átolvasva az iskolaérettségi kritériumokat gondolom így). Kis tündérbogyó, most valahol örülök, hogy annak idején kivárta az idejét és szept. 1. után szíveskedett megszületni.

Kaqk, milyen a közös angolóra, hogy zajlik? Éljen az új útlevél!

Vindo, 8 tojás? az igen!

Hát Árminkám mostanában egyre többet ficereg úgy, hogy nyomakodik lefelé, nyomja a fejével a méhszájat, amitől az utcán olyan pózban és arckifejezésben állok, mint aki bepisilt. 8)
Vettem egy könyvet, ami remélhetőleg jó vudu lesz testvérféltékenység ellen. Egyébként Ádi új szokása, hogy rengeteget kér inni lefekvés előtt, utána meg kicsit bepisilva kéredzkedik ki 1-2 órával lefekvés után. "Érdekes módon" ezt a mamáéknál sosem csinálja és csak azóta van, amióta terhes vagyok. Le fogom állítani az ivászatot, kíváncsi vagyok, mi történik.

Kép
Kép
irina

Irina: kozos angol.? Jo! Bent I munkahelyen, mi nagyon egy rugora jarunk :-) dalmat meg pesztealtuk kozben + hallgatta az angolt, hozza is angolul beszeltunk, o meg kitarzoan ismetelte :-) majd mikor csana-ba jar akkor nem jon. :-) de az angol tanarunk is imadja :-))) aligvarja hogy jojjon.

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt :D

Ádi és az ivás :D
Bizony, ez neked szól :wink:

Rugó és Petra kapcsolatában újabb momentumra derült fény. Ha tornázni mennek, egymás mellé ülnek öltözködéskor, és P. segít Rugónak felhúzni a harisnyáját 8)

Itt továbbra is depis idő van, komolyan, nem is emlékszem már egy jó kis napsütésre :roll:

Ma sok dolgom van, hamarosan elkezdek dolgozni :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindokám, micsoda szép szerelem ez.

Ma én is itthon vagyok, igyekszem befejezni a dolimat. Kezelgetem az aranyeremet. Picit jobb, de igazán vége lehetne már ennek.

Időjárás: jó lenne egy kis eső. :wink: :lol:
dmaggie

Hahó!

Vindo, Maggie, jó munkát!
Tényleg nagyon édes lehet Rugó és Petra :-)

Kiakadtam az ovira, l. odaát.

Kép
Kép
irina

Maggie, minden kívánságod így teljesüljön. Már esik is :lol:
Jó munkát!

Átnézek :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Vindo, jaja.

Most éppen kávézok, aztán hamarosan indulhatok Bercóért.
Haladtam, bár azt képzeltem, hogy többre jutok majd. Majd du. még megpróbálok befejezni 1-2 dolgot. De este biztosan nem akarok semmit sem csinálni. Csak feküdni. Most annyit ültem, hogy eléggé érzem a bibimet.
dmaggie

Jaj Maggie.. :(

Na most én is kidühöngtem magam odaát.. :D De nem írtam annyira részletessen,mert olyan hosszú lenne,hogy tele írnám az oldalt.. Így is eléggé hosszúra sikeredett.

Domikámnak még nehéz a nyelés,ha nem adok fájdalom.csill.tót.. :( De azért már közel sem olyan rossz,mint volt. Álmodozik,hogy mit enne,mit főzzek. Tegnap is óránként kért enni. Eddig meg annyira étvágytalan volt. A hangján még hallani,hogy gombócossan beszél,de napról napra szebben.
Azt nem is írtam,hogy már jó pár foga kiesett,és van 4 csontfoga. Egyet a műtétkor húztak ki,mert mozgott és így veszélyes lett volna nekilátni. Aztán a második felvonás az volt,hogy felvágták a nyelvét,mert babakorba nem teljessen vágták fel,jócskán volt mit felcsípni,aztán az orrmandula,és a garat.. Szóval most egyszerre 4 dolgon esett át,de már látom az út végét.. :)
Beni most a keresztanyjánál van,este jön haza. Domi skypen mondogatta neki,hogy mennyire szereti,és hiányzik neki.. Nagyon érzelgős lett..

Irina: nálunk is volt ilyen ehhez hasonló szituációnk. Este-ivás-aztán az ágyba csorgatás.. de mindig akkor,ha valami bántotta a kis lelkivilágát,ha olyan történt vele.. persze az is megoldás,ha későn nem adsz neki inni,de az oviban is lehet ilyen durrdefekte,mert ott nem figyelik,hogy mennyit issznak ebéd közben.. De túl lesztek rajta.. :) Sokat beszélgessetek.. :) De ezt gondolom nem kell mondani.. :)

Itt is nyomi az idő.. :?
varga tünde

Ezzel a kért kép dologgal feladtátok a leckét..

Vannak közte téli képek is.. Megpróbáol időrendben felrakni... :)

Nővéremmel jan. :
Kép
varga tünde

Na akkor újra..

Kép Szülinapja..

Kép Tesók..

Kép Tél...

Kép Farsang...

Kép Március...

Kép Műtét után 6 nappal...
varga tünde

Sziasztok lányok!
Szeretnék kérni tőletek (Irina vagy Vindo)Sponygyabob szeretnék letölteni,tudnátok ebben nekem segíteni honnan lehet tölteni, írjátok meg nekem üzibe!Köszönöm
berni77

Tündi, hú, de gyönyörűek és nagyok már a fiaid! Az a kalapos kép fenomenális róluk! :-)
Csak pépeset ehet Domi, ugye? Turmixolás ezerrel?
Jó sok mindent csináltak a kis drágának egy füst alatt a műtét során...
Nyugodtan írj hosszan amoda, azért tartjuk azt a részt :-)

Berni, én nem tudtam SB-részeket letölteni...

Kép
Kép
irina

Maggie, helyes, este pihi legyen! 8)

Kép
Kép
irina

Hú, de szépséges legények vannak itt. :lol: Beni-grimaszok halálosak.
Domi meg tünemény a fogacskái nálkül is. Igazi kis hős, hogy ennyi mindent kibírt. Nyelvféket jó, hogy felvágtak. Pösze is volt miatta?
Ha egyszer végre rendesen ehet, akkor kösd fel a felkötnivalót Tündikém. :lol:

Irina, úgy lesz. Még van egy kevés hátra, nem sikerült mindent megcsinálnom, de szerencsére még van időm.

Mindjárt átnézek amoda is.
dmaggie

Jó reggelt!

Maggie, tudtál pihenni? 8)

Hú, hát kb. egy hete az alvás rémessé vált, fáradtabban ébredek, mint ahogy lefeküdtem. A zsibbadás hagyján, de fejfájósan, "összetört" érzéssel ébredek, és ezen se szopipárna, se semmi nem segít. Próbáltam többször napközben aludni, akkor valahogy kényelmesebb, de álomba nem tudok merülni, csak a pihengetés sikerül (elalvás nélkül viszont kidobott időnek érzem). Azon aggódom, hogyha éjjel indul meg megint a szülés, ennyire fáradtan felkelni is alig tudok, nemhogy szülni. Ádival is kimaradt egy teljes éjszaka, hát olyan is volt az eredménye. (Sosem bírtam az éjszakázást, még soha nem maradtam fent se vizsgáért, se buliért egy teljes éjszakát, mert nem is tudtam.)
Hát ez van. Ma megpróbáljuk összerakni S-val a kanapét. :wink:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Nem kell pépesíteni,rendessen eszik.. :) Már a műtét után is norm. kaját kaptak..
Igen Maggie kicsit pösze volt,van,de már most észrevehető,hogy másképpen ejti ki a szavakat. :) Az evést már most észrevettem,hogy jobb étvágya lett. :roll: Óránként eszik,és ami furi,hogy imádta a csokikat,és most nem kéri. Inkább bundáskenyér,zsíros kenyér, vajas kenyér,túrós batyú ......... stb..... Csoki nem egyet beleharapott és ennyi,nem kéri.. :) És csak vizet hajlandó inni.. Teát sem kér,azt mondja nem ízlik már neki.. :shock:
varga tünde

Hahó,
mi is vagyunk. Romeltakarítunk, aztán délután szerintem elviszem az intersparos játszóházba Rugót, G. meg elkezdi a fát vágni.
Reagálok majd mindenkinek!
Tünde, gyerekek bájosak nagyon :D

:arrow:

Kép
vindolanda

Fiúk kint.. Épp a kutya kenelt rakja apa máshova. Melegítem a kaját..

Nehéz jó filmet találni, és igen mostanában a filmek 2 óránál kezdődnek..

Jó játszóházat ... :-)
varga tünde

Halihó!

Most keltem ki az ágyból. No, nem feküdtem egész nap, csak miután megjöttem a suliból. Ma hajnalban keltem, befejeztem az ebédet, aztán suli volt. Mire hazaértem, az aranyerem már úgy lüktetett, hogy gyorsan ebédeltem, aztán le is feküdtem egy kicsit. Talán még be is aludtam egy picit.
Tegnap este tényleg nem tudtam már dolgozni, nagyon fájt az aranyerem, ma reggelre sem hagyott alább, így a suli után vetten még két krémet, hátha valamilyen kombó segít majd. Nem is értem, pedig most lényegesen kisebb, mint a szülés után, de nagyon tud fájni.

A suli jó volt. Megint megerősítést kaptam abban, hogy a befektetett munka meg is térül. Igen is, lehetséges, hogy a gyerekek jól érezzék magukat az iskolában, szeressenek tanulni. (alternatív pedagógiáról néztünk filmet)

Értem, Tündikém. Logopédushoz kell járnia? Ha a nyelvfék miatt pösze, a felvágás után a hangokat borzasztó gyorsan helyre lehet tenni.

Irinám, erre emlékszem. Nagyon rossz tud lenni.
dmaggie

Ma brokkoli krémleves főztem és kenyérlángost sütöttem ebédre, a fiúk igen elégedettek voltak. :lol: Bercó csak úgy gyúri be a kenyérlángost. :lol:
dmaggie

Maggie. : idén nem fért be a logopédushoz, azokat vették előre akik idén mennek suliba.

Vasárnap es borús az idő...
varga tünde

Végre itt vagyok, már két napja nem nagyon volt időm jönni.

Itt egy pillanatra szokatlan természeti jelenséget tapasztaltunk - kisütött a nap. Aztán tartott vagy öt percig :roll:

Az almafák, amiket a nagy hó előtt ültettünk el, úgy tűnik, megmaradtak.

Nyelv - Rugóét felvágták szülés után.
Arra meg, hogy bejusson idő előtt a logopédiára, kb. nyolc hónapot hurcoltuk a nevtanba :roll: De ezzel a logopédusnővel már egészen jól megvagyunk, meg vagyok vele elégedve, látszik, hogy szereti Rugót is. A pszichós néniről viszont horrorisztikus emlékeim vannak :x

Tünde, további jobbulást Nektek!
Lovagi jelmez 8)

Irina, a pihenés soha nem kidobott idő... Mindig jól jön és megéri :D Tessék pihengetni.

Maggie, szerintem a műtétes megoldáson gondolkodj el, mert ez nem állapot, ha ennyire fáj...

Filmek - sajna most a munkámmal lemaradtam, mert az elmúlt két napban filmet néztünk. Tegnap előtt a Mongol-t, azzal meg voltunk elégedve, olyan jurta-feelingje lett az embernek utána :D Tegnap meg egy szamurájos filmet, amiben viszont keveset kardoztak, ellenben sokat beszélgettek. Ez nekem nem gond, de G. szívta a fogát :lol:

Ma a férfiakat kiküldöm az udvarra majd, én meg próbálok haladni a dolgaimmal.

Most ennyire volt időm, de jövök még később.

Kép
vindolanda

Hahó!

Maggie, de jó, hogy így élvezed a sulit :-)
Tényleg szörnyű, ahogy az aranyereddel kínlódsz, drágám! Nyilván a műtétet legutoljára vágyja megcsináltatni az ember, de lehet, hogy nincs más út...

Vindo, emléxem az "érdekes" NT-s pszichológusra :shock: ezt a vacakolást, mire a logopédushoz eljuttatott titeket...
örülök, hogy az almafák túlélték ezt az érdekes időt
Film: mi a Resident evil legutolsó etapját néztük meg (természetesen nem az, folytatódni fog :-D), az enyhe kifejezés, hogy borzalmas volt. Az előző rész is egészen elképesztően rémes volt, de még lehetett fokozni. A párbeszédek színvonala mindent vitt.

aszonták a hírekben, nem lesz eső, ehhez képest anyuéknál esik. az is Budapest.
összeraktuk a kanapét, voltak meredek részek, de végül egész tűrhető lett.
reggel vmiért úgy tűnt, hogy bedagadt a kezem-arcom, de szerintem csak sokat aludtam. a lábaim lelappadnak minden reggelre, nagyjából teljesen. jó lenne már ezt a pár hetet extremitások nélkül kibírni.

Kép
Kép
irina

A Resident evil tényleg gyalázatos lett :lol:
Ha reggelre elmúlik, az jobb :roll:

Rugó amúgy még mindig emlegeti Maggie Gergőjét.
Szerinte Gergő nagyon ért az autókhoz. Ismeri a családi Porschét is.

Amúgy annyira rákattant az autókra, hogy pl. bizonyos óvónéniket az autójuk alapján nevez meg. Pl. seat-os óvónéni.
Mai kérdése:
"A Skodát megvásárolta a Volkswagen cég?" :lol:
(A skodánkban vw motor van, és ezt korábban el kellett neki magyarázni.)

G. most helyezi fel a falra a több méteres Tadzs Mahal képet a nappaliban. Létrán egyensúlyozik fúróval.

Kép
vindolanda

A TM-kép volt G. nagy álma. Névnapjára nyomtattatta vászonra egy db-i nyomdában.
Vagyis nem pont a TM-t akarta, de nekem is volt beleszólásom, és ebben tudtunk megegyezni (színvilág, téma stb. miatt).

Kép
vindolanda

Ha ráhagyom, felvágja a naprendszert. Komoly vitáink voltak, hogy ne az egyik bolygó kerüljön fel több méteres változatban :roll:

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?