Hali!
Maggie jaj nekem is előszokott jönni,és nagyon rossz,műteni kell?? Szerencsére eddig nekem segített a homeós cucc, meg próbálna az ember figyelni az étkezési szokásaira,de nem megy az olyan könnyen.

Szorítok neked hamar jöjjön rendbe!
Köszi Vindo! Jól megvan a kutyusunk,a kert is még áll..

A fiúk imádják,ő meg őket..
Mit meséljek,annyi minden van,hogy nem tudom hol kezdjem.
Minden nap,egy rohanás ( fogytam is pár kilót ). Reggel miután a fiúkkal megreggelizünk, Beni megy a suliba,már egyedüól elsétál az utóbbi időben,így Domit viszem, ha megy oviba,és utánna melóhely.
Haza felé gyors gyerekösszekapkodás,mert Beni H-Cs. gyógyúszásra jár ( sokat nőtt, és van egy enyhe görbülete a gernicén, ezért jár úszni ) , aztán Sz-P meg Barantára. Igy eléggé mozgalmassak a napjaink. Amit hétköznap nem tudok megcsinálni,azt hétvégén próbálom bepótolni. Mosás, takarítás stb. De csak próbálom utolérni magam,ami nem megy,de mar nem érdekel. Ameddig sikerül,addig elkészülök.
Szüleim és mamám is jólvannak,a helyzet változatlan.
Domi összeszedett tavaly nov. körül,egy hasmarsos hányós vírus,ami kikészítette a laktózbontó baktériumát,így átmenetileg laktózérzékeny volt, több alkalommal előfordult,hogy hányt éjjel,így kivizsgáltáson bentvoltunk a gyerek.o.-on.
Sokszor volt gyulladt a torka, hol fájt,hol nem egy két napra. Aztán volt párszor 40fok-os láza is. Az orra állandóan dugult volt, ami ráhuzodótt a fülére. Az utolsó lázas,torokgyulladásra beszedett antibiotikum kúra után 1 napig volt panasz mentes,aztán megint kezdődött előröl minden. Hatalmasra nőtt mandulái nem lettek kisebbek, kisujjnyi hely volt a torkában,ahol a kaja lebújhatott. Szóval már enni és inni sem nagyon tudott. A gyerekdoki tanácsára,elmentünk f.-o. gégészhez,aki következő hétre már be is írta műtétre. Sokkot kaptam,de nem volt mit várni vele. Szóval most itthon lábadozunk,holnap lesz egy hete,hogy kivették. Nem fájlalja,csak nagyon ritkán. Ügyes volt nagyon..

Örülök,hogy túlvagyunk rajta.
Beni most bp.-en tölti a tavaszi szünetet..

Így megoldható,hogy ne turbozodjon Domi,mert amúgy pörögne ezerrel..

Nagyon jól megvannak,néha-néha van egy kis összezörrenés,de ezt leszámítva jó testvérek.
Beninek is megy a suli,már minden ok. ott is,voltak problémák,egy 10.5 éves fiúcska miatt,aki hozzánk bukott. Sokszor kintvolt a rendőrség is,a gyeremekvédelem,nem tudtak rendessen tanulni,megfélemlítette őket és a tanárokat,de már hála sikerült kivetetnük az o.-ból,így rendeződtek az ottani dolgok is.
Mi újjítgatjuk a házat belülről és kívülről. Szóval ügyeskedünk ahogy tudunk.
Kaptam egy autót szept.-ben,mert a gerincsérvemnek nem esett jól a megpakolt bicajozás,így apa vett egy 3 ajtós suzukit,amit a facen láthatattok is.
Halak megvannak Vindo igaz hol kevesebben,hol többen,de elvannak Bence szobájában. Nektek?? Miújs akvárium terén? Teknősök kint?
Ja, ezt neghogy kiahgyjam! Apukám nagy szerelme lett a kert! Miután kiderült,hogy sérvem van (júni.) mondtam itthon,hogy felejtsék el,hogy én még a kertben is fötörjek,úgyhogy aki akar neki eshet.
Apukám mondta,hogy akkor ő megpróbálja. Előtte készítettem 2011-ben kettő magaságyást,amire akkor minek ,meg nem jó,értetlen volt kiscsaládom,most! épp építésbe kezdett,persze csak ha már az idő is engedné,hogy folytassa. Bujjta a szakirodalmat, mindent összeszedett,hozzá,mert ugyanis abba a kettőben olyan szépen megnőttek a növények és teremtek,hogy teljessen csodájára jártak. Ettől aztán akkor kedve lett,hogy azóta imád kertészkedni.
Nem tudom mit meséljek még magunkról..