A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Lanyané,
Pont egyszerre írtunk, és akkor nem láttam az üzid. Te szegény, kitartás neked! Miért voltatok a Heim Pálban? Remélem a csajszik jól vannak. És a párod miért kellett elvinni mentővel? :(
Nálunk is az elején Blanka mindig éjszaka produkciózott. Aztán pár hét és most már alszik ő is éjjel. Hidd el, lesz jobb is nemsokára!

Csilla,
Ha meg lehet kérdezni, miért sírsz, mi a bizonytalan? Ha gondolod oszd meg velünk, sokszor jobb inkább kiadni. :wink:

Riddencs,
Aranyosak! :D

Lili,
Akkor pont ugyanaz, mint nekem! :wink: Mondta a doki, hogy készüljek a vésésre, kalapálásra! Nagyon fájt utána?

Sotske,
Szépek vagytok együtt, mennyire hasonlítanak! :D Jaj, már én is úgy szeretnék olyan képet amin 3-an vagyunk, de még csak a kórházi van! Mindig mondom apának, hogy csináljon már, aztán mindig elfeletjük. :oops:

Banika,
Köszi az infót!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Banika,
Na most meg veled írtam pont egyszerre! Hogy milyen cukik! :D Látom ti is tartjátok az 1 kg-s különbséget, nálunk is ennyi! És most ezen a képen nem is hasonlítanak! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Itt mindenki VÉKONY!!!!! Csak én vagyok dagaaaadt!!! Legalább egy tizes rajtam van! Én ráadásul nagyon nehezen fogyok! :evil:

Kéne valami fogyi klub, mert magamnak nem vagyok elég inspiráció :cry:
Vendég

Mi súlyban mindig fej-fej mellett haladunk. Centiben is.
A legutóbbi mérés: 65-68 cm között, és 7,21 és 7,22 a súly.
Vendég

Annyira szépek a kis macsolák!!Jo sokáig nézegetem mindig őket :D

Eszti,Banika, a babok egypetéjüek,mert nekem nagyon egyformák?(bocsi,ha már irtátok :oops: )

Banika,albiban lakunk és még nem tudjuk hogy sikerül-e megvenni :roll: mert ha nem akkor költözhetünk másik albiba.ezért még nincs festve,nem tudunk előre tervezni,csak ugy vagyunk.Mátén meg vitázunk,az ovi miatt.a férjem vissza járatná a régibe ,de ezt az évet is elég volt,mert 30-40 perc autoval. továbbis van mondjam még?....de nem untatlak titeket . :)

Mindjárt indulunk dokihoz,remélem nem fektet be :roll:

puszi mindenkinek
s.csilla

macsolák-mazsolák akart lenni :oops:
s.csilla

Rebe,köszi nekd is,hogy érdekel a letörtségem! :oops:
s.csilla

Rebe,
fájdalomcsillapítóval kibírható volt, de két hétig biztos eltartott utána, míg visszanyertem eredeti arcformámat. Már nem emlékszem pontosan a részletekre. Arra se, hogy meddig kellett fájdalomcsillapítót szedni.

KépKép
lili73

Csilla
Ne idegeskedj(már ha lehet ilyet)Nem irigyellek.Elég szar érzés amikor az ember azt se tudja mi lesz holnap.De ha könnyebb,szerintem írd ki magadból.Itt nem untatsz ezzel senkit.Akit nem érdekel,az nem olvassa el.Ennyi.
Nekem azt mondták kétpetéjűek.De tényleg különböznek,csak elsőre egyformák és a képek csalókák.
Vendég

Anny
Nekem is van vagy 6 kiló plussz a terhesség előttihez,amúgy meg vagy 10! De idén nem strandolok,ezért nem zavar annyira.Jövőre meg majd vmi lakatlan szigetre megyünk.Szex szigorúan sötétben :lol:
Viccet félretéve képtelen vagyok a fogyókúrára,kb öt éve nem éreztem éhséget mert mindig eszem.
Vendég

Ha valakinek problémája van, én nagyon szívesen meghallgatom! Szerintem jó, ha az ember el tudja mondani valakinek, ha nyomja valalami a szívét. Sokszor magányosnak érzi magát az ember a családja mellett is Főleg, hogyha még gondok is vannak időről időre. :(
Vendég

Lanyané, remélem a csajok és a párod is jól vannak! Mi történt?

Eszti szépek vagytok együtt!

Gyerekek egytől egyig csodaszépek!

Csilla, sajnálom a lakáshelyzetet, ovikérdést, remélem hamar megoldódik. Dokihoz szorítok, hogy még maradhass otthon. Kit fogsz értesíteni, tudod már?

Aki már ad májat a gyerkőcöknek, hogyan csinálja?
Tegnap próbáltuk, almás-krumpliba turmixolva. Utálják! Dorka még sírt is...

Mi ma délelőtt egy nagyot sétáltunk, ill. én a csajok meg aludtak, aztán kiborítottuk a játékosdobozt és guberáltunk, jó móka volt :lol:
Most épp ebéd utáni szunya van :wink:

Judit
Kép

Kép

jucicuki

Judit,
el sem hiszem, hogy már ekkorák a lányok! Olyan édesek, meg kell őket zabálni! Én még nem adtam májat...

KépKép
lili73

Anny,
Bár tudom ez nem fog vigasztalni, de nem mindenki vékony! Én nem vagyok az, sőt! A szülés előtti súlyomhoz képest ugyan csak 4-5 kg van rajtam, de amúgy meg 10-nél is több a feleslegem.
De ami ennél engem jobban aggaszt, az a hasam. Szörnyű. Nem is a csíkokra gondolok, ez nem érdekel, hanem a bőr és az állaga. Én nem tudom húzódik-e ez még vissza, de egyáltalán nem kicsi, és lóg. Szóval gáz! :oops:

Csilla,
Engem érdekel mi van veled, szerintem nyugodtan írd le mindig. Sajnálom az albérletes helyzetet, remélem mihamarabb megoldódik! Az ovikérdésben pedig gyorsan próbáljatok megegyezni! Majd gyere a hírekkel, mi volt a dokinál!

Juci,
Jaj de aranyosak! Van játékuk dögivel! :D

Kép
rebe
Dunaharaszti

Köszönöm lányok!!!Nagyon jol esik!!!!!!!!

Juci ,azta de meg nőttek a lányok!Édesek!!

Sajnos semmi jot nem tudok irni :( hétfőtől megyek a korházba és azt mondta a dokim ,hogy jövőhéten valamelyik nap meglessz a császár is,mert fél,hogy szétnyilik az előző csaszi vágás :cry: én meg csak sirok meg sirok :cry: :cry: :cry: Kérlek nagyon szurkoljatok,hogy a babok egészségesek legyenek.annnnyyyyira félek :cry: a fejkörfogat 8,4 és 8,7cm.olyan picikék még :( anyum jön fel szombaton,legalább Mátéra tud ügyelni meg finiket főzni :)

a héten ha nem bánjátok jövök gyakrabban egy kis lelki támaszért :oops: még nem adott senki tel.számot hogy értesitsem :oops:
s.csilla

Csilla,
Sajnálom, hogy be kell feküdnöd, de inkább mintsem hogy valami baj legyen. Az már a betöltött 34. heted lesz, nem lesz semmi baj. Lehet hogy nem lesznek túl nagyok, de majd idekint megnőnek. Amúgy nekünk is ilyen értékű volt a BPD a 38. héten! :oops: Szóval ez még semmit nem jelent. Dokid nem mondta mekkorák lehetnek szerinte?
Küldöm a mobilszámomat priviben, ha gondolod nekem írhatsz.

Kép
rebe
Dunaharaszti

a dokim szerint akkor már 35-36 hetes leszek.nemtom akkr a vonalzom nem jo :roll: kb 2000gr körül lesznek talán :roll: én tüdejük miatt aggodom.a doki azt mondta erre,hogy
állando stresszhelyzetbe vannak és ez szteroid hatásu (vagy mi)és a tüdő éréséhez ez kell :shock: hát reménykedünk!!!

Köszi a számod!
s.csilla

Csilla
Nálunk a bpd 33 hetesen volt 9.03 és 8.69.
35+4-re születtek 31 illetve 33cm-es fejkörfogattal,a tüdejükkel semmi gond nem volt.A Bercus 1800 grammal érkezett a meleg miatt került inkuba,pár óráig kapott légtér oxigént.Ne aggódj,35-36 hetesen nem lesz semmi probléma.Látod a képeinket,kutya bajuk.Senki meg nem mondaná mekkora volt ez a kis zsizsik.
Vendég

Csilla, nyugi, minden rendben lesz! Próbálj meg nem aggódni addig, pihizz sokat, ez értetek van, a doki tudja, mit csinál :!:

Látom Rebével már cseréltetek számot, akkor én nem küldök.
Tegnap megint kicsit sokat mentünk, így nem voltam netközelben csak este.
Kétszer is sétáltunk a csajokkal egy nagyot, de a mai időt látva jól is tettük, mert ma nem fogunk úgy néz ki. Nálunk szakad :cry:

Szép napot Mindenkinek!

Judit

jucicuki

Jo reggelt!!jajj elirtam a hetet,csak 34-35 hetes leszek :oops:

Banika,azt hiszem neked volt császár után valamilyen öv( vagymi?).mi annak a neve és hol kaphato?

Anyucik,nagy különbség volt a sulyuknál születéskor ,attol amit mondott a doki?

Bocsi,lányok,hogy szinte rolam ''szol'' ez az oldal,de most csak kattog az agyam és nem tudok másra gondolni :oops: :oops:
s.csilla

Csilla
Haskötő és gyógyászati segédeszköz boltban lehet venni.Olyat vegyél ami gumis,a tépőzáras kényelmetlen és pont a vágást nyomja(ha bikinivonalban vágnak).Nálunk a Marci súlya grammra stimmelt,a Bercusé 200grammal eltért,mert ez a paraméterek(fej,combcsont,haskörfogat..)alapján becsült súly.Nála viszont áramlási gond volt,vékonyodott a köldökzsinór és már esett vissza a súlya.De szerintem ő más testalkat is lesz ahogy elnézem.Olyan kis kemény izmos combja van,mint a beton.
Tényleg pihizz és most ne idegeskedj.Azzal ártasz nekik.Minden nap kincs a vége felé.DE NEM LESZ SEMMI BAJ!!!
Vendég

Juci
Én is elvittem őket tegnap,mert csak nyűglődtek itthon.azt se tudták mi bajuk(oltás után).Elindultunk és aludtak ,mint a bunda.Még jó,mert ma olyan hideg van meg sötét,hogy egész nap aludnék szivem szerint.
Vendég

Anyukák
Akinek csak tápszert esznek a babái,mikor kezdtetek nekik mást is adni?Mit és milyen formában?Én egyre több helyen olvasom,hogy 3-4 hónaposan kapnak mást is a babák.Sőt van aki már előbb. :shock: Hogy van ez?
Vendég

Hsfájósok a gripe water a Brendonban 1440ft.Nálunk mindenhol majdnem 2000!!!

Kaptatok pampers-ös kuponokat a dm bababónusztól?
Vendég

Banika: A grape water-t lehet kapni DM-ben is. Ott nézted? én ott 1500 körül vettem.
4 hósan kezdtük almával (sőt, azt hiszem 1 héttel korábban), orvosi utasításra. Állítólag hamarabb elmúlik a hasfájás, mert bevonja a beleket a rost. Aztán krumpli, majd mindent ettek a koruknak megfelelő bébiételből.
Amúgy a grapew nekünk nem hatott. Van itthon fél üveggel.
Vendég

Banika!

Kupon tegnap jött meg + egy ikres ismerős elküldte sajátját, most vehetek pelust dögivel :lol:

Én elég sok helyen olvastam, hogy akkor sem szabad a hozzátápit korábban elkezdeni, mint fél év, mert még nem érett a gyomruk, de a gyerekorvosok általában mást mondanak. Mondjuk enyém rendes, nem erőltetett semmit, fél évesen kezdtük, tejci akkor már nagyon minimális volt.

Judit

jucicuki

sziasztok
esőhelyzet újpesten is uaz :evil: klassz nyarunk van, mi?

máj: én cukkinis krumplihoz adtam, és nagyon bejött nekik. tehát nem az apjukra ütöttek ebben.

hozzátápi: Banika, én úgy tudom, h tápszer ide, anyatej oda, a hozzátáplálást 6 hónapos kornál előbb elkezdeni nem ajánlott. nem kell türelmetlenkedni, és siettetni az időt. szerintem. Anny, a koruknak megfelelő bébiételeken azért sztem nem mérvadó. málnát ugye nem lehet adni 1 éves kor alatt, ebben szinte mindenki egyetért, mégis vannak (kecskeméti talán) asszem 6 hónapos kaják. én inkább óvatos duhajkodom kajákkal (bár ugye adtam már glutént és joghurtot is 9 hónapos korukban.. a paramamák nem szoktak.. bár, talán Judit is adott, már, ugye? :roll: :wink: )

Kép
an°°di

Riddencs :P
Gratulálok!

Sajnos most csak ennyire futotta, szépek a gyerekek a fotókon!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Köszi csajok.Dehogy akarom én siettetni ezt a dolgot.Csak kíváncsi voltam,hogy ki hogy csinálja.Nekem is tök rendi a dokim,ő sem erőltet vagy siettet semmit.Ha kérdezek,nagyon normális,minden problémánál segít,de nem az a nyomulós.Van 3 gyereke és nagyon lelkiismeretes a munkában.Van olyan ismerősöm akinek szólt időben,mert látott a picinél problémát.Elfogult anyuka nem vette komolyan,mert az ő gyerekének nem lehet semmi baja,ő már ugyan nem viszi orvostól orvosig.Most meg már késő,holott még akkor lehet hogy egy kis gyógytorna segített volna.A kislányon látszik,hogy vmi nincs rendben sajnos.
Amúgy igazából én is azt gondolom,hogy azért mert egy gyerek tápszeres,attól még ez emésztőrendszere nem érik gyorsabban.

Anny
Nálunk már nincs hasfájás,tápcserével megszűnt a Bercusnál,csak azért írtam,mert hátha másnak jól jön.

Juci
Az ismerősöd gyerekei nem használnak pelust? :lol: Ebből egy jár amúgy vagy ezt is duplán adják.
Nálunk érdekes ez a pelus dolog.Mindig hülyén néznek rám,mert kétféle méretet veszek,mivel a Bercus kiesik abból ami A Marcusnak már jó. :lol:
Vendég

Nemtom. Nekem is doki mondta a hozzátápit. Nem a körzeti, hanem akihez a kórházba járunk. teljesen megbízom benne, mert nem csak a szakkönyveket szajkózza, hanem tapasztalata is van. Ő például tejpép ellenes, mert állítólag sok gyereknél tejallergiát vált ki.Szerintem gyerekfüggő ki mennyire tolerálja a hozzátápit. Enyémeknek jót tett. Már kaki szempontjából is.
Van gyerek,aki 8-9 hósan is elutasít mindent a tejen kívül, más meg falja a főzit 4 hósan.
Vendég

Andi!

Tíz hónapos koruk óta kapnak párszor joghurtot és igen eszünk már gluténtartalmú cuccot is. Úgy néz ki, hogy semmi bajuk tőle. Kölesgolyó, buláta nagy sláger (elvileg kölest és teljes kiőrlésűt is csak egy évesen szabadna :oops: )
Ma megkóstoljuk a zöldbabot is, kapnak hozzá köményteát.
Enyém lányokat már minden érdekli, amit mi eszünk, kicsit én is bátrabb lettem, de vannak dolgok, amiben határozott vagyok, cukor minimális, én semmit nem cukrozok, bébiételben is igyekszem elkerülni, csoki három éves korukig nuku, utána is ét :roll:
Nem szeretném üres kalóriákra szoktatni őket, hála az égnek úgy tűnik szeretik a gyümölcsöt nagyon, nem akarom elrontani őket.
Párommal ezen jókat küzdünk, mert szerinte hülyeség :? a másik nagy meccs majd anyósékkal lesz még ezen, anyuék megértik, nem szólnak bele ilyesmibe. Különben meg én vagyok az anyjuk és úgy lesz ahogy mondom és kész :lol: :lol: :lol:

Banika, mást használnak, így nem kell nekik. Duplán kapjuk, nekem most mindenből négy van
:wink:
Egy darabig mi is mindig kétféle pelust használunk, mert Dorci kicsit később vált méretet, de a ruhákkal is így vagyunk.
Most leszek gondban a cipővel, mert kellene Supy-t venni a lábára, de 18-nál kezdődik és szerintem még fél év mire akkora lesz a lába, ha ilyen ütemben növeszti :shock: :D

Andi, ott van pl a paradicsomos krumpli is négy hós kajóban, aztán úgy tudom parit is egy évesen ehetnek csak :shock: bár valamelyik gyártó lapján olvastam, hogy azért van így, mert hogy olyan eljárással készítik, hogy nem okozhat gondot. Én nyolc hónapos korukig vártam ezzel is, de már esznek bolognai spagit, üvegeset, mire egy évesek lesznek, érik a pari a kertben, bio :wink:

Na, bocs, ha sok voltam :roll:

Judit

jucicuki

Juci
Én csak szimplán kaptam :roll: Mindjárt írok nekik.A barátnőmnek meg állandóan elfelejtik küldeni.
Vendég

Judit, totál egyetértek a kajás elveiddel (bár csokit 3 éves korig ne? :shock: :cry: szegénykék! bár én inkább a hazai süteményekre szeertném szoktatni őket: kevés cukor, sok gyümölcs...) de kölest nem lehetne? akkor csak rizst? :shock: :roll: a mi gyerekeink nem szeretik az üvegest paardicsomot, de a simát az erkélyen terem :oops: ) tolják befelé. a kölesgolyó az egyetlen dolog, amit nem vesznek a szájukba :shock: :lol: bulátát még nem próbáltam...

milyen kupon? dm-es? ó, hol van az már! :? :D

Kép
an°°di

Sziasztok!

Riddencs, gratula!!!! Sok boldogsagot, tejcit a babokhoz!!!

Juci, nekem nagyon bejonnek a kajas elveid, en nem szeretnek tejtermeket egy eves korig, cukrot abszolut nem, most is mezzel sutok ha kell, glutent is csak ovatosan, rozs es tarsai.... edessegnek tokeletes a szaritott gyumolcs...

Babak nagyon edesek!!!! :D orom oket nezegetni, es elkepzelni, hogy nemsokara mi is ott tartunk majd!!!

Tuccs! Nekem a kemenyedesre azt mondta a joga tanarom, hogy ez mar a Braxton Hicks (joslofajasok?), ugyhogy en csak relaxalok, lelegzek ilyenkor, nem szedek semmit..... van sima magneziumom, de nem nagyon szedem, itt nem mondjak...

Amugy mi jol vagyunk, novogetunk, rajtam mar 12kg van, a babak majd egy kilosak! Meg kb 10 hetet josol nekem a dokino, de persze jo lenne minnel tovabb egyben lenni!

S.Csilla nagyon szoritok, hogy meg egy kicsit egyben maradjatok! Kapsz szteroidot?

Mariann, remelem minden ok lesz a ferjeddel!!!! Babak tunderiek!!!

pusz

dragonfly

Dragonfly
Megnéztem a képeidet,nagyon szép pocid van :lol:

Banika
Nekünk is van dm-es pampers kuponunk és nagyon szívesen elküldöm neked,ha priviben elküldöd a címed.Mi biztosan nem fogjuk beváltani,mert nem szeretjük a pamperst.Huggiest és liberot használunk.Van cumira is kuponunk,azt is nagyon szívesen borítékolom,mert nem cumiznak a lányok,így az sem fog kelleni.Jó lenne,ha valaki fel tudná használni őket,ha már egyszer vannak :wink:

Kaja:én hamarosan szeretnék almát adni a csajoknak.Már a dokinak is említettem,nem volt kifogása ellene. :roll:

Lanyané :?:
Remélem jól vagytok

Csilla
Gyere bármikor.Mi itt biztosan meghallgatunk és amiben tudunk,úgyis segítünk!!!Minden rendben lesz.Én lánykáim is 35 hétre születtek.Tüdejük teljesen rendben volt,Száva kapott pár óráig légtéri oxigént.Összesen 16napot voltunk PIC-en,a kajálást kellett beállítaniuk és picit hízniuk.Ma már Száva 4450g (1950-nel született),Noa 4250g (1970-nel született).
Nem tudom,hogy hány petéjűek.Valószínűleg 1.A terhesség alatt nem derült ki,szülésnél meg nem nézte meg a doki a méhlepényeket,mert komplikált csaszim volt,és nem a méhlepény érdekelte,hanem,hogy mindenki épségben legyen.
Vendég

Csajaim csinibenKép 8)
Vendég

Jaj, Sotske, nagyon edi ez a kep!!!! Neked a ferjed fotos?
(dicseretet koszi... :oops: )

dragonfly

Csilla,
Nyugi nem lesz semmi gond! Nagyon szorítok!

Banika,
Nekem is azt mondta a védőnőm, hogy mivel tápszeresek vagyunk, 4 hónapos kortól kezdhetünk mást is enni. A dokival még nem beszéltünk erről semmit. :oops: De még én is utána akarok olvasni a dolognak több helyen!

Dragonfly,
Megnéztem én is a képeket, szép kismami vagy!

Sotske,
Jó ez a kép nagyon! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Eszti
Édesek a csajok :lol:
Írtam privit
Vendég

Banika
Írtam privit

Dragonfly
Igen,a férjem fotós.Most is dolgozik,egyedül vagyok a csajaimmal,szokás szerint :cry:

Szanet :?:
Átköltöztetek már :?:
Vendég

Vajon mi lehet Binyekkel?Meg Tdanie-val,meg Tontival?

Amikor én ráérek,akkor senki sincs gépközelben,és amikor mindenki ráér,akkor meg én nem vagyok gépközelben :roll:
Vendég

DM-bababónusz: én is egy levelet kaptam, reklamáltam, erre ezt írta vissza a csaj:

"Kedves KAta,

Mindkét baba regisztrálva lett, és ugyanaz a küldemény ment ki mindkettőjüknek.

A postai kézbesítésért a dm kft nem tud felelősséget vállalni.

Sajnos, nem tudom pótolni küldeményünket."

(Mintha aranyat küldött volna... :twisted: Egyébként mi sem ezt használjuk, de ha most nem lázadok, a többiből is csak egyet küldenek..persze, a postás nyúlta le...grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...Ha kell vkinek a kupon, írjon privit! A cumikat is viheti, ha kell!)

Kép
babyteve2

Van 2 dm-es cumikuponunk.Nagyon szívesen elküldöm,ha valakinek kell :!: :!: :!:
Vendég

Babyteve
Én is írtam nekik ma,hogy miért egyet kaptam amikor 2 gyerekem van.Apa meg jön haza,hogy ma is jött dm-es levél :lol: .Nekem nincs postaládakulcsom. :lol: Miért nem egyszerre küldik ki?

Esztikém
Itt vagyok.Vendégek voltak babát nézni.Gyerekek elfáradtak mint állat.Holnap jön a köv család.Binyekre én is kíváncsi vagyok már nagyon.

Lanyáék?
Vendég

Sanyrú az ikres sors,hogy így ráérek netezni.Várom a mosogatógépet,hogy leálljon,aztán mehetnek bele a cumisüvegek.Szó se róla megtelik.Ma az apám megkérdezte hány gyereket etetek?A szomszédét is?Pedig még csak dél volt :lol:
Vendég

sanyrú=sanyarú
Vendég

Eszti
Reklamáltál,itt vagyok,te meg eltűnsz?
Vendég

Sziasztok!

Pont azon gondolkodtam, hogy szegény Tontiéknak jó idejük van, bár otthon úgyis több meleg jut neki :lol:

Mariannékkal mi lehet?

Eszti, klassz a kép, csinosak a MiniNők

Banika, nálunk is volt olyan, hogy nem egyszerre jött.

Judit

jucicuki

Sziasztok!

Én lemaradtam a DM kuponokról. Mivel 2007-esek, ezért csak márciusig lehetett regisztrálni, mi meg eleve januárban jöttünk ki a kórházból. Hát kisebb gondom is nagyobb volt... Már bánom, de nem is 2 percre van DM, meg ha arra jártam nem volt nálam anyakönyv, meg ilyenek... Hát...evvan :roll:
Vendég

Lányok!

Én a 7-12 hóig kupont meg kétszer kaptam meg, szóval abból is négy van.
Van pár, amit nem használok el, ha valaki kéri, szívesen elküldöm:

Augusztus 31-ig érvényes
Babylove törlőkendő -200ft
Babylove pelus -250 ft
Johnson's védőkrém -130 ft
Gabi krém+pder -100ft
Laktoherb ajándék
Babylove melltartóbetét -100 ft
Gabi mosópor -300 ft
Ezekből kettő van

Szeptember 30ig érvényes
Babylove pelus -350 ft
Weleda bio fürdető -200ft
Milupa sztracsi pép -200 ft
Milupa milumil 3 -300ft
Nestlé sztracsi pép -170 ft
Hipp gyümis -100ft
Kecskeméti ital -50 ft
babylove itatópohár -300 ft
Oral-B stages fogkefe -300 ft
Jessa intim kendő -100 ft

ezekből 4 darabok vannak

Akinek kell, küldjön címet, akár priviben is és holnap postára adom.

Judit

jucicuki

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?