Andi!
Tíz hónapos koruk óta kapnak párszor joghurtot és igen eszünk már gluténtartalmú cuccot is. Úgy néz ki, hogy semmi bajuk tőle. Kölesgolyó, buláta nagy sláger (elvileg kölest és teljes kiőrlésűt is csak egy évesen szabadna

)
Ma megkóstoljuk a zöldbabot is, kapnak hozzá köményteát.
Enyém lányokat már minden érdekli, amit mi eszünk, kicsit én is bátrabb lettem, de vannak dolgok, amiben határozott vagyok, cukor minimális, én semmit nem cukrozok, bébiételben is igyekszem elkerülni, csoki három éves korukig nuku, utána is ét
Nem szeretném üres kalóriákra szoktatni őket, hála az égnek úgy tűnik szeretik a gyümölcsöt nagyon, nem akarom elrontani őket.
Párommal ezen jókat küzdünk, mert szerinte hülyeség

a másik nagy meccs majd anyósékkal lesz még ezen, anyuék megértik, nem szólnak bele ilyesmibe. Különben meg én vagyok az anyjuk és úgy lesz ahogy mondom és kész
Banika, mást használnak, így nem kell nekik. Duplán kapjuk, nekem most mindenből négy van
Egy darabig mi is mindig kétféle pelust használunk, mert Dorci kicsit később vált méretet, de a ruhákkal is így vagyunk.
Most leszek gondban a cipővel, mert kellene Supy-t venni a lábára, de 18-nál kezdődik és szerintem még fél év mire akkora lesz a lába, ha ilyen ütemben növeszti
Andi, ott van pl a paradicsomos krumpli is négy hós kajóban, aztán úgy tudom parit is egy évesen ehetnek csak

bár valamelyik gyártó lapján olvastam, hogy azért van így, mert hogy olyan eljárással készítik, hogy nem okozhat gondot. Én nyolc hónapos korukig vártam ezzel is, de már esznek bolognai spagit, üvegeset, mire egy évesek lesznek, érik a pari a kertben, bio
Na, bocs, ha sok voltam
Judit