A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Rita, hogy neked mindenre van egy szmájlid! :D

Neno! A márciusi kismamában van 10 féle szabásminta, sztem k. jól néznek ki. 3 felső, 2 gatya, 2 szoknya, 1 bolero, 1 mellény, 1 stóla. Az újság 515 Ft.

Rózsa, nekem azért sokkal nagyobb a hasam, mint neked, mert 6 héttel előtted járok....
A kép feltöltésénél fontos, hogy egyik oldala se legyen nagyobb, mint 600 pixel! Ezt a legtöbb képszerkesztő programmal be tudod állítani.
Vendég

Mi az a KIFOGÓ?
Vendég

a kifogó is fürdőlepedő.ha beirod a keresőbe megtudod nézni.én is innét okosodtam.

Bridzsi

Kép
esztora

Kép

Kép
Kép
christine

De miért hívják kifogónak? Vicc akar lenni, vagy mi? Mert nekem a fogó jut róla eszembe, az meg nem túl barátságos eszköz...
Vendég

Hello! Sikerült!!! Ez én vagyok.
Nem tudta kezelni a babanetes rendszert a mac intosh gépünk, de siker van.

Kép
Kép
christine

Rózsa! Nagyon aranyos vagy! Reptéren készült a fotó?
molkata

hát ezt nem tudom,majd jönnek a gyakorló Anyukák és kiokositanak minket.

Bridzsi

Kép
esztora

IGEN, GÖRÖGORSZÁGBAN, KRÉTÁN KÉSZÜLT. A KIFOGÓ=babatörölköző, van egy akcentusom, ugyi(tájszólás) Mostmár sok képet tudok én is feltenni nektek.

Kép
Kép
christine

Bori, köszi a tippet!

Rózsa, nagyon csini vagy, és most, hogy kitapasztaltad a képfelrakást, jöhetnek az UH-képek és a pocakfotók. :wink:

Kép
nenoke

EZT NEKTEK KÜLDÖM SZERETETTEL!!!!Kép :lol:

Kép
Kép
christine

Sziasztok!

Uxi, Nenoke, Emma gratulálok a fiúkhoz! Nem baj, hogy ilyen sok fiú lesz, így legalább majd válogathatnak a lányok :lol:

Én is szeretnék képet felrakni, csak nem tudom lekicsinyíteni, segítsetek hogy milyen programmal lehet! :roll:

A cukorterhelésnél nektek az orvosnál kellett összekeverni, és a citromot beletenni vagy otthon? Nekem a központi és a körzeti védőnőm egymásnak ellent mondtak, így most nem tudom kinek higgyek???

Végre sikerült megegyeznünk a névben Sándor Lilla Ené lesz!

Emi

Kép Kép
emi_25

Miért nem látszik a vonalzóm, azt hiszem elrontottam valamit! Segítsetek!!

Kép Kép
emi_25

Rózsa! Az nagyon jó lehetett. Mi is szeretnénk elmenni. Apa tanul görögül, most is éppen órán van. :D

Emi! A menüben, valahol a beállításoknál meg tudod változtatni a kép méretét. Aztán mentsd el és küldheted!

Nekem a laborban keverték össze, csak a port kellett vinni. Mikor ideadták a pohar löttyöt, hogy megigyam, elööszedtem a citromom és belecsavartam. Azt lehet.

Szép neve lesz a kis picurnak!!
molkata

Köszi molkata az infót!
emi_25

Emi, az Enét így kell írni? Nem Enéh? Vagy ez nem az a régi magyar név, amire gondolok?

Kép
nenoke

Cukor terhelés nálam, csak hogy össezavarjak mindenkit:
itthon kell meginnom, és utána 2 órával kell levetetni a vért. A citrom mennyiségébe nincs, aki beleszóljon. Hihihihihi, nagyon kis békénhagyós dokim van, de én eztet naon szeretem benne!

Emi_25
pl. photshoppal le tudod kicsinyíteni, ott az image size-ban be tudod írni a pixel számot, és elmented jpg-ben.
Aztán Microsoft Office Picture Managerben a kép menüpont alatt az átméretezés.
De minden programmal más, az image size funkciót keresd.
Ha nincs ilyen programod, küldd át pl. nekem (szarvasbori@gmail.com) és lekicsinyítve visszaküldöm neked.
És baromi jó a vonalzód, igazi csajos!
Vendég

Nenoke, nem, Gasztonyi az Istvánban volt. Nem tudtam, ki fog uh-zni, ma 10-re kellett menni, mindenkit ő uh-zott.

Nekünk meg kicsi a combcsont, Eminek is mindig kisebb volt, mint a kora átlaga. Most 27 mm 18+4-nél, Eminek 30 mm volt 18+1-nél. Szerintem ilyen fajták, az apja sem hosszúcombú.

Nekem ugyanolyanforma a hasam, mint Emivel volt. Nem hinném, hogy ez jelentene bármit... :wink: Hacsak nem azt, hogy hátha köldökzsinórdarab volt a lába között, nem kukac?

Jaj, bakker, olyan fura kéknek látni magunkat a táblában... :roll: De már kezdem szokni. Legalább "legálisan " vehetek fiús játékokat, bár akkor is vettem volna, ha lányok. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Mind a kétféleképpen lehet anyakönyvezni. Ez az a régi magyar név a rege a csodaszarvasból. Még azt nem döntöttük el melyik írásmódot választjuk. (bár a párom az Enéh-t szeretné, így lehet, hogy a végén így lesz az anyakönyvbe.)

Kép Kép
emi_25

Bori, de ha otthon iszod meg a cukros förtelmet, hogy fogják tudni, milyen volt előtte az éhgyomri cukkerod?

Most már mindenkinek ezt kell innia?
Emivel még csak tej+zsömle volt, bár lehet, inkább a cukros borzalom, minthogy még egyszer tejet engedjek a szájamba :shock: .

KépKépKépKépKép
uxi

Nrm igaz, mintha tudná a babanet, ma minden hozzászólásom kék alapon látszik. Na, majd ez rózsaszín lesz..

KépKépKépKépKép
uxi

Törpecirmi holnap lesz 16 hónapos. :D
Ennek örömére el is köszönök, jó éjszakát!

KépKépKépKépKép
uxi

köszi szarvasbori még próbálkozom a lekicsinyítéssel, és ha végképp nem megy akkor küldöm. (elég analfabéta vagyok a számítógéphez) Köszi a segítséget!

Kép Kép
emi_25

Uxi, én sem értettem, miért otthon, de visszakérdeztem 2x, és mondta a doki, hogy nem baj, ha nem tudja előtte a cukromat. Gondolom az látszik az előzőből...
Nemtom, és nem is érdekel, hogy őszinte legyek. Ha így kéri, kérje így. Legalább nem kell órákat kóvályognom a kórházban!
Vendég

Hali Lányok!

Még nem értem végig a mai "termésnek", de már írnom kell. Bocs, ha már időközben túljutottatok a témán!
Gratulálok az új legénykékhez és a kislányhoz!
Zsuzsi, Nenoke: ...nem akarjátok magatokat megnézetni egy másik dokival? Bocsi, de nagyon felháborít, amit Veletek művelnek.
Végre én is tudok Nektek "pozitívat" küldeni: szóval nem mertem elmesélni, hogy Bors fején talált a dokim egy cisztát két hete. (ezért is írtam, hogy az afp nem ér sz.rt se, mert hiába jó, ha cisztás a gyerekem feje). Persze nyugtatott, hogy nincs gáz, meg minden ötödik terhességnél előfordul... de én miért nem a negyedik vagyok??? Meg utána "nyugtatásként" már a genetikai tanácsadásról -vagy valami ilyesmiről - beszélt... Tegnapra kellett visszamenni kontrollra és képzeljétek: volt, NINCS!!! :D Tehát vesszen az afp!!! És már a felszívódó cisztákban is hiszek!
...hol itt a pozitív?... ennél jobb hírem sose volt. :D

Jó éjt!
ckat
ckat

Ckat! Barátnőmnek a méhnyakáról tűnt el a ciszta nyomtalanul! Felszívódó ciszták márpedig vannak! ;)
(vagy béna orvosok? :oops: )
Vendég

Holnap megyek az afp-eredményért.....

Azért izgulok kicsit.

JÓ REGGELT LÁNYOK, MINDENKINEK!
Debrecenben változatlanul ködös, szar idő van, még a boltba sincs kedvem lemenni.Küldök nektek apáról is képet, biztos ilyen lesz pici is.... APA 183cm és 115kg, kicsit nagyobb tőlem, de én imádom és büszkén mutogatom nektek.Holnapra lesz pocakos fotóm is, de uh képet nem tudok küldeni, mert az összes dvd-n van, mindig felvette a dkim, ingyen, hogy a klinikán dolgozom, így apa is láthatta. Kép

Kép
Kép
christine

SOK SIKERT MINDENKINEK, AKI MA MEGY UH-RA, VAGY CSAK ORVOSHOZ, ME EGYÉBKÉNT IS SZÉP NAPOT KÍVÁNOK MINDENKINEK! :lol: Egyetek sok nutellát, lélekben eszem veletek.... Kép

Kép
Kép
christine

Jó reggelt mindenkinek!

A tegnap az nem az én napom volt! Mire hazajöttünk a védőnőtől megpróbáltam betartani az ígéretemet a fotóval kapcsolatban, de sehogy nem akarja letölteni ez a fránya gép. Ráadásul addi kínlódtam, hogy még a hálózat is elment. De azért próbálkozok, hátha előbb- utóbb sikerül. Na és a védőnő :cry: egy kalap "bódiszilvát" sem ér. Semmire nem tud válaszolni, semmi tanácsa nincs, csak beírta a leleteim eredményét és kész. Vődőnőt nem lehet másikat választani csak a területit :?:

Kép
szücsi

Egyébként nagy-nagy gratula a kisfiúkhoz és a jó eredményekhez. Örülök, hogy mindenki jól van és pozítív a kisugárzás.

Most próbálkozok egy kicsit a képpel, aztán reggeli.

Kép
szücsi

Sziasztok!
Ckat! Jól rád íjesztettek, szörnyüü lehetett. Jó, hogy már minden rendben!

Àgi! Szurkolok az afp-hez!

Rózsa! Hamar ébredtél. Nem teszel fel közös képet is. :D Nagyon aranyosak vagytok!

Sikeres uh-kat!
molkata

Megpróbálok. Hát az ébredés nálam mindig hajnal 5-kor van óra nélkül, megszoktam , hogy mindig korán kelek, nem tudok leszokni róla. Közös kép az én képtáramban még nincs, de estére lesz, ígérem felteszem.Édes vagy, köszönöm, szerintem csak apa szép :lol: , vagy ez a szerelem?
Egyébkét úgy tudom, csak a területileg körzeti védőnőhöz mehetünk, ha csak nincs ismerős, aki átvenné az embert. Az enyém se sok mindent ér, meg mindenért csak csöszögeti az ember lányát :oops: :cry:

Kép
Kép
christine

Szücsi! A vßedöönööt nem lehet választani, de be lehet jelentkezni másik címre és akkor másikat kapsz. Ha van kiszemelted... :D
molkata

Rózsa! OK! Mindketten szépek vagytok! :D
molkata

Sziasztok!

Jó Reggelt!

Lassan indulunk uhra. Drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Kár átjelentkezni , mert akkor ott is kéne laknod, mert a védőnő váratlanul érkezik. Pár hónapos csecsemővel meg ezért utazni... :roll:

kispiskóta

Kispiskóta! megy a drukk!
molkata

Frissítettem a táblázatunkat.

Mi az, hogy váratlanul érkezik??? És ha éppen nem vagyok otthon, mert leugrottam a sarki közértbe fél kiló kenyérért? Vagy éppen akkor szenderültem álomba a babával? Vagy legyen bármi!

kétfiús anyuka
babdorka

Zsú: Drukk, drukk, drukk! Minden oké! :wink:

Rózsa: nagyon szépek vagytok! A közös fotót várjuk!

Szücsi: Védőnőt sajnos nem lehet választani, de én úgy tudom, hogy le lehet mondani :roll:

Ckat: szegényke! Jól rád ijesztettek. Örülök, hogy minden rendben van!

Ná: drukk az AFP-hez!

Dani 1993.11.04., Marci 2003.08.02., Máté 2005.01.13., és Samu 2007.07.16. anyukája
brigi73

Szintén drukk nagyon mindenkinek a vizsgálatokhoz, sok jó hírrel gyertek és írjatok... :lol:

Kép
Kép
christine

Sziasztok Drágák!

Ckat: én teljesen meg vagyok elégedve a dokimmal, inkább a szonográfus az, akire picit megorroltam, mert szerintem rövid volt a genetikai uh. A dokim egy tündér, soha az életben nem cserélném le. Ha ő nincs, asssse tudom, milyen vizsgálatokra kell menni ( a védőnő nekem se a világ csodája). Úgyhogy dokit nem bántjuk, szeretjük. Kovács Pötty is imádja, és ráadásul szép doktorbácsi, úgyhogy gyerök szépet lát majd:D (háhá alig lát a születéskor, de mindegy)
Úgy örülök, hogy Borsnak semmi baja nincs. Jó nagy para lehetett neked, te cuki kismami..., de most már minden okkké! :wink:

Kispiskóta: Úgyis minden oké, de azért ezerrel drukkolok én is. ++++++++++ 8) :lol:

Rózsa: tényleg nagyon cuki vagy a képen, és apa is jópasssi! Közös képeeeet! :P

Én ma megyek szépdoktorbácsihoz vizsgálatra, holnap pedig a második genetikai uh-ra. Drukkoljatok, hogy ne legyen semmi baj. :roll:

Kép
zsuzsi**

Ági. Neked is nagyon drukkolok az AFP-hez. Remélem, minden rendben lesz...

Kép
zsuzsi**

Sziasztok!

Most voltam az ultrahangon, minden a legnagyobb rendben van, egy nagyon szep egeszseges KISLANY van a pocakomban. A doki azt mondta, hogy kb. 25-30 dekas, es 20 centi korul van. Apa is rettenetesen boldog!!!!!!!(meg en is.....) Annyi adat van a papiron, hogy en azt nem szeretnem mindet ideirni, es a felet nem is tudom!

Babdorka: Lena lesz a baba neve, ha majd frissitesz!

Mindenkinek drukk akik mennek ultrahangra!!!!!!Kesobb benezek, hogy kivel mi a helyzet!!!!!!!!

Annyira boldog vagyok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Megprobalok majd valamikor kepet feltenni!

Kép
barbuli

Jóóó reggelt! :D

Molkata :D
Hát, én egyáltalán nem vagyok híve a napi 4-5xi intimmosakodó használatnak.... Nem sok ez egy kicsit?

Ckat :D
minden jó, ha a vége jó! Örülök, hogy megkönnyebbültél! Azt hiszem a 9 hónap elatt minimum egyszer mindenkire rákozzák a frászt, kinek-mivel...

:D
Jaj, én is totál paráztam, míg meg nem láttam az AFP-met! Majd utána jobb lesz :D

Zsuzsi :D
Nagyon szorítok, hogy lássátok a kicsi szívét a 4 kamrával, meg minden más is totál rendben legyen

Kép
Kép
emma1976

Barbuli :D
Végre kislány! :D Gratulálok! A Léna meg gyönyörű név, nekem is az egyik kedvencem :D

Kép
Kép
emma1976

Próba

Kép

MI ilyenek vagyunk :!:

Kép
szücsi

Na végre sikerült! Hurrá!!!

Kép
szücsi

Barbuli: de jó, hogy kislány :!: IIIIIIIIIIIIIIrigy vagyok :!:

Kép
szücsi

Barbuli!

Gratulálok! Ez nagyon szuper! és KISLÁÁÁÁNY!!!! :D:D:D

Szücsi: Tök cuki a pocakod! :lol:

Emma: Köszi a drukkot! Mindenképpen megírom, hogy mi volt...

Kép
zsuzsi**

Barbuli frissítettem a táblázatunkat. Gratula az újabb kislányhoz!!! Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?