A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 Áprilisi babavárók

Sziasztok!

Köszi a nyugtatást akkor még hízik 3 kg az pont elég is lesz.

Keresztelés: hát én úgy jártam és nagyon rosszul is esett, hogy a férjem bátyának született egy kisfia akinek a párom lett a keresztapja. Engem nem kértek meg. Igaz akkor még nem voltunk házasok, de már 6 éve együtt voltunk akkor. Az anyuka pedig a barátnőjét kérte meg.
(Anyuka elvált 43 éves két nagy gyereke van, a pici a közös nincsenek összeházasodva, Isti bátyja 32 éves)
A másik két gyerek közül az egyiknek szintén a barátnő a keresztanyukája, de a gyerekekkel beszéltem ők nem is tudják kik a keresztszülők.
Szóval nekem nagyon szarul esett, hogy nem együtt kértek meg minket. Így én biztos nem hívom vissza őket (felénk szokás viszonozni). Így most a húgom és a férje lesz Koppányunk keresztszülője.
Ha pedig lesz még babánk akkor a Istinek van még egy húga akkor pedig ő lesz. Ha lesz férje akkor együtt ha nem akkor csak ő egyedül de nem állítok még oda mellé valakit.
Engem mikor kereszteltek a keresztanyám tartott 14 évesen előtte konfirmált (ref. vagyunk), a keresztapunak pedig most a férjét tekintem nálunk így van.

Kép
evike79

Mindenki pihizik, vagy vacsizik?? :shock: :shock:

Kép
evike79

Akkor nyugodalmas jó éjszakát kívánok mindenkinek!

Sziasztok: Évi

Kép
evike79

vagy szülnek? :) én vacsit főzök. Ha mész, Neked is jó éjt!

Kép

blogunk: http://bogyokank.bloglog.hu/
fotós blog:http://bogyokank.blogspot.com/
bogyó_beo

én vagyok.

épp párommal diskurálok hogy jó lenne ha sietne haza.nehezen birok Patrikkal.a kis gézengúz meg nem hajlandó aludni menni....
nekem meg kezdenek megint rendszeres fájásim lenni.persze megint este.mikor máskor.
melegen ajánlom magamnak hogy vagy most rögtön maradjanak abba vagy szépen erősödjenek és akkor szüljünk végre....

mindenkinek jó északát.remélem nekem is az lessz.vagy azért mert végig alszom,vagy azért mert szülök.
mindegy melyik de ne olyan legyen mint a múltkori......... :x :x

Kép
Kép
ettike

Sziasztok!

Elször is! Sms-t Eda-val!

Kérdeztem, hogy vannak válasz:
"Ma már beköltöztünk az egyágyasba. A tej még nehezen indul, behozták otthonról a fejőt majd probálgatom. Nehéz eldönteni, hogy éhes vayg pocak fáj... De imádok babaázni"

Ezek után írtam neki, hogy ne adja fel a szopit és igyon rengeteget...
erre a válasz
"Nem adom fel. Most vettek vért a sarkából lehet picit sárgul. De nagyon sok babát szurtakmost. Sárgaroham "

No ennyi,. NEkemúgy tűnik rendben vannak!

Lili!
Nem minden babára adnak pólyát.. Koli anno nem kapott, de pár óra után már le is veszik róluk. És body-ban meg rugiban vannak.
Kolival így volt...

Ildi!
Bizti nem nyákgugó volt? Írtad, hogy sokat keményedtél nem lehet, hogy beindult valami???

Köszi mindenkinek a nyugtatást. Kicsit jobban vagyok bár a császárt nem nagyon tudom egyenlőre feldolgozni, de majd meglátjuk. Bízok pici Beniben hátha.....

Kocska!
Én is úgy tudom, hogy a ilyen esetben megnézik nincs-e téraránytalanság és a doki dönt...
A kórház meg majd 5 éva alatt csak változott valamit....

Ettike!
Akkor most állandóan fájsz? Vagy hogy vagy most?

Gesztenye!
Én is sudocremet használtam. Csak ajánlani tudom....

na mennek pihenek.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

sziszike:

kedd este óta megszakításokkal szinte folyamatosan,igen.hol erősebben hol alig érezhetően,hol valamennyire rendszeresen hol tisztára össze vissza :x :x :x :x :x :x :x :x
már teli a hócipőm.
na megyek mert talánn le tudom lőni Patrikot

Kép
Kép
ettike

Ettike: azért talán nem kellene lelőni Patrikot! :D :D :wink: :wink:

Én délután ettem egy kis zöldhagymát zsíroskenyérrel és most böjtölöm mert nem tett jót.

Apát most este győzködtem, hogy azért a vajúdásra jöjjön csak szépen be remélem be is tartja amit ígért. :roll:

Kép

Kép
gabka7926

Ettike: Keményedések vannak rendszeresen, de már annyira megszoktam, hogy szinte fel sem tűnik :) Neked pedig mennek a drukkok az éjszakára!

Sziszike: Tuti nem nyákdugó volt, annál sokkal kisebb paca volt, csak hirtelen úgy megrémisztett. De valószínűleg valami külső sérülés lehet inkább. Azóta semmi ilyesmi nincs.

Kép

Kép
sildi83

Túl vagyunk egy póker-partyn. :D

És nekem is közeleg a szülés. Na nem mintha bármi fájásom is lenne, csak a cukrom javul. Ugyanannyit eszek ugyanannyi inzulin mellett, és sokkal jobb értékeket produkálok. :D

Ettike!

Kívánom, hogy tudj eludni egy jót, vagy legalább Alex bújjon ki végre.

Egyébként naponta minimum háromszomszor mérem a vérnyomásomat, és szedek 2x1 Dopegytet is. (Vérnyomáscsökkentő) Szerintem ezzel nem lesz gond.
Vendég

Meg van a második áprilisi/márciusi baba amott. Gréta!

Ettike én úgy emlékszem nálunk itt mindenkinél a repedés elkerülése végett van gátmetszés. Tehát az eddig is tuti volt. Na majd kíváncsi leszek mit mondanak a felkészítőn 7főn.

Na leteszem a gyereket,mert feltornázza a gyoorsavam..

Ettike írhatsz holnap is fél8kor,hogy megszültél!!!!! 10 kor kelek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: és felrakom,íííígérem :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

kocska

sziasztok.

megint leáltak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
de olyan rosszul voltam egész éjjel......hajnal 3 kor itt ültem párommal a szobában,maszírozta a derekam(mert az fájt)és jéghideg vizet kortyolgattam.így sikerült nem hánynom.
hát remélem ennyi itthol "szenvedés" utánn a kórházban gyorsan végzünk.
hulla vagyok.felkeltem apát én meg visszafekszem....

Kép
Kép
ettike

Ettike!

Ha így haladsz, legközelebb Alex ki is bújik otthon. Ezek nekem úgy tűnnek, mint amit én éreztem szülésnél.

Pihenj!
Vendég

Jó reggelt!
Eltűntem nagyon,de ne haragudjatok.Igyekeztem azért visszolvasni titeket,ha nem is írtam!
Csak gyorsan rólunk. Megvagyunk,jól vagyunk.Dolgozok még március végéig, és hátra van még jövő csütörtökön egy vizsgám,az utolsó.Utána nem vágyom másra,mint egy óriási pihenésre,sétára Stellával,kiolvasni azt a rengeteg könyvet,amit a babáról még akartam. Úgyhogy remélem Riki még marad jópár hétig. Meg körbe kell járni a rokonságot,mert karácsony óta jóformán senkinél sem voltunk. Volt egy nyirokmirigy gyulladásom.Valószinűleg összefügg a tejmirigyekkel,amit elszorított a melltartóm. Majd hétfőn megyek kontrollra. Hát röviden ennyi.
Nagyon drukkolok Ettike!Mindig jövök és olvasom mi hír a babákról.Remélem jövő hét végétől már rendszeresen tudok jönni. Akkor már majd kezdődik az igazi babaeső! :lol: :lol:
Sziszike!Neked miért mondtak császárt?

Riki és Niki
Kép
kutyafüle

jaj, ettike, úgy remélem, hogy van haszna ezeknek!!! de úgyis meg kell várni a vasárnapot, nem? kár, hogy mindig éjjel, és nem tudsz pihenni... de tényleg a kórházi egybenehezet csökkentené... szegény!

sziszike, van, akinek s szülőágyon fordul be. vannak a babafordító praktikák, próbálkozz velük. lefelé van harántban, vagy egyészen kereszben, vagy felfelé? második gyereknél van, aki csinál ilyent is, hogy szüléskor megpróbálják befordítani... ennek is érdemes lenne utána kérdezni, bár ezek inkább a bababarát korházakban fordulnak elő...
http://www.kismama.hu/babavaras/fejreal ... kkok/1740/
és a császár nem olyan vészes, de tényleg jobb, ha gondol rá az ember, hogy van ilyen lehetőség.

kocska, lehet ám, hogy csak most kezdték ezt a sorozatot, én sem láttam... reméltem... nők lapja cafén is érdemes nézni esetleg élményeket, meg ha google-ba beírod... de csomószor sok idő eltelik. mindegy, te úgyis tudsz feküdni... a buksiméret meg... hát, akár csalhat is. annyira nem pontosak. a térarányltalanságot szerintem nem lehet megállapítani, csak szülés közben, előre nem. azért készítsd be a császáros homeos bogyókat is, aztán ha nem bújik ki, legfeljebb kiveszik. beszorulni nem fog :) nem olyan vészes dolog az.

írok is néhány fontos dolgot, császárral kapcsolatban, de hívhattok is nyugodtan, ha valaki odakerül, és tudok segíteni, kettő van már mögöttem, és mindjárt itt a harmadik tapasztalat. :)
-minél előbb felkelni, és minél többet sétálni. mindig az elindulás a nehéz, minél többet mész, annál jobb lesz, ha lefekszel, utána megint fájdalmasabb elindulni. nem baj, ha fáj, ha extrémül, azt úgyis érzed, hogy most kell megállni.
- a köntös kötőjét, vagy hosszú övet, ilyesmit ha felkötsz az ágy végébe, abba kapaszkodva könnyebb felkelni, mint az oldalrafordulós módszerrel, mert karizomból húzod magad fel, nem a hasizmod használod, ami ugye némileg át van vágva.
- érdemes edzeni már az első naptól a kakilásra, mert az még nehezebben megy, mint szülés után. szóval ami bevált már egyszer hashajtónak, azt érdemes bekészíteni a csomiba is, és eszegetni, szedni minél előbb. (homeopátiából az opium ch 9) rostos üdítőket nekem nem javasoltak, csak szűrtet. narancslevet, ilyesmit a baba miatt sem, hogy ne fájjon a hasa. amíg nem kakilsz, nem engednek haza, ez jelzi, hogy minden rendben van odabent, nem tekeredett össze semmi, amíg matattak.
-haskötő nagyon jó szolgálatot tesz, lényegesen könnyebb vele az élet, de nem szabad nagyon sokat használni, pl fekvésnél inkább ne, akkor úgysem fáj, összenövéseket okoz a túl sok használat. ha kell, a párod meg tudja venni bármilyen gyógyászati segédeszköz boltban.
-minél többet inni inni inni az érzéstelenítés, és a tej beindulása miatt!!!
-kérdezzetek, panaszkodjatok, ha úgy érzitek, kell, ne bagatellizáljatok el semmit!!!!! azért vannak a nővérek, akár az orvost is fel kell hívni, ha nem foglalkoznak veled, mert akármi okozhat gondot. ami egy kicsit is fura, azt érdemes megkérdezni. engem nagyon leszúrtak, mert nem panaszkodtam, gondoltam, biztos belefér...
-az egész műtét 20-40 perc attól függően, hogy ki végzi, hipphopp vége van, és túl van rajta az ember!
- tej be fog indulni, nem kell kétségbeesni, lehet, hogy kicsit lassabban, egy-2 nappal később mondjuk, ha nem vajúdtál, de biztos lesz!!!!nem kell hinni a vészmadaraknak!!! egynek sem!!! a nagy súlyú babák van, hogy nem bírják ki addig, és kell nekik némi pótlást adni, de nem akkor, ha nyugis, meg minden, csak ha nagyon nagyon nyűgös. a második nap amúgy is elég sírósak a babák, addigra kipihenik a születést, és rájönnek, hogy nem olyan jó itt kint, és egyik másik elég rosszul viseli, de ez sem a tejhiány miatt van többnyire.
na, most hirtelen ennyi jutott eszembe, de lehet, hogy majd a jövő hét vége után még több lesz, mert előjönnek a dolgok jobban. tényleg nem kell félni tőle, már a kazánfűtő is megcsinálja :) (mondom én, aki odavagyok szintén)

na, már megint fennforgások voltak, és idő telt, és most meg mennem kell.
szép napot, majd talán jövök is egyszer még...

kikocska

Jó reggelt!

Nézte valaki a Jóbarátokat tegnap a Viasaton? Rachel 17 órás vajúdását mutatták. Remélem, hogy én is ilyen humorosan fogom majd fel a dolgot. :)

Ettike!
Akkor ezet szerint még mindig egyben vagy. Nem semmi, hogy miket produkáltok már most otthon. Tiszta vajúdás már! :shock: Ezek után tényleg megérdemlitek, hogy a kórházban már csak szülnöd kelljen.

Gabka!
Mit válaszolt apa? Bemegy a vajúdásra?
Az én páromat szerintem ki sem tilthatnám onnan. Nagyon ígérgeti, hogy Ő majd komoly segítség lesz, meglátom. Bízom benne. :)

Cat!
Ti milyen sokat pókereztek! Régen én is sokat játszottam, aztán valahogy abbamaradt a dolog. Pedig nem is ment olyan rosszul! :twisted:

Kikocska!
Most, hogy tudom, hogy hüvelyi úton fogok szülni (legalább is, ha egyéb komplikáció nem lesz), már teljesen máshogy olvasom a császárral kapcsolatos intelmeidet. Így már jobban hangzik.

Kép
gesztenye74

Gesztenye: remélem, hogy bejön de azt mondta ő nem marad ott órákat.. :roll:
Na mindegy én a 2 órának is örülnék.

Azt hittem éjjel , hogy kezdődik valami mert elkezdtett nagyon fájni odalent éjfélkor meg 2kor is arra keltem. :shock: :shock: :shock:
Tiszta durva volt. :?

Kép

Kép
gabka7926

Reggeli megvolt.

Indulunk Balatonfűzfőre. Páromnak le kell ott adnia valamit, utána pedig sétálunk egyet ebben a jó időben, aztán irány vissza.

Gabka!
Nálad is megindulnak a jóslások? Hajrá!

Kellemes hétvégét mindenkinek!
Aki teheti, menjen ki a szabadba! Használjátok ki ezt a gyönyörű időt!

Kép
gesztenye74

Kikocska én nagyon örülök annak amiket irsz nekünk! Egyébként mindig számoltam a császárral, mert anyunak is az volt mind2nknél,csak azt bánom,hogy akkor Attila nem lesz bent. De a fájdalomtól nagyon tudok hisztizni és haldokolni, úgy hogy lehet jobban is járok. Bár mind2nek meg van az előnye hátránya,na meg persze ezt nem én döntöm el,hanem majd a nagyokosok!

Jajj REachelt néztük a párommal,sírva röhögtünk már, pedig láttam már ezt a részt, de most így élesben….Mikor Ross is közölte,hogy ennyi idő alatt 3centire már ő is kitágult..

Mind 2 fórumon a 3.hely kiadó. És mind2 fórumon a 1o.vagyok, és 1o.ére is vagyok kiírva, és ma 21.e van,ami az én szerencseszámom és én is 21.én születtem és 21.es házban laknak mamámék, meg anyuék is……. Na jó nem szülök ma! Majd 1o.én 1o.nek:lol:
Ettike tied a 3.hely

kocska

Sziasztok! Tegnap egész nap fájdogáltam. Este meg már erősebben. Aztán befeküdtem a kádba és 1 óra múlva elmúlt. Pedig titkon reménykedtem, hogy végre megindult és láthatjuk Ricsit. :)
Aztán szabadítsátok ki Willy-t játszottam, mert a páromnak kellett kihúzni a kádból. Nem semmi onnan kijönni. Marad a zuhany. :D
Holnap délelőtt megyek a dokihoz és megvizsgál + uh. Nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit fog mondani.

Judy

Kép
judy_76

Kocska: nekem is a 21 a szerencse számom.Apa 21- én született, 21es házban laktunk most 12ben ami a 21nek a fordítottja és 21 éves vagyok még 10 napig. :D :D

Judy: én zuhizni szoktam pont a willy effektus miatt.Nagyon ritkán fürdök. :lol:

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok!

Először is gratulálok Edának Pepéhez!

Mindig izgatottan jövök olvasni Benneteket, hogy van-e új baba. Úgy tűnik, most Ettike van soron, de még bárki beelőzheti.

Én ma azt álmodtam, hogy megszületett a leányzó, mégpedig március 31-én. Hát, kíváncsi leszek, hogy bejön-e a dátum. :) Kicsit korainak tűnik.

Nekem fájdogálások még nincsenek, csak keményedések, meg fájnak a csontjaim. Ja, és a gyomorsavam nekem is az egekben, főleg estére rossz, alig bírok elaludni tőle, még a Renie ellenére is. :(

Mi is néztük a Jóbarátokat és bár már láttam ezt a részt, most teljesen más szemmel figyeltem az eseményeket. Mindig arra gondoltam, hogy velünk hogy lesz, mint lesz... :shock:

Kép

Kép
kisszilva

nincs ma nagy mozgás! :shock:

Kép

Kép
gabka7926

Csak benéztem gyorsan, h nem szül-e valaki, de úgy látom egyelőre nincs semmi...
....egyre többen vagytok esélyesek- olyan izgiii!!!! :D :D :D :D :D

Képzeljétek, este jöttünk rá Apával (vagyis inkább én jöttem rá), h tegnap voltunk 5 évesek! Viszont így jól nem ünnepeltük meg... :? na, lehet, h hagyom magam kárpótolni egy kis pizzarendeléssel vacsira! :wink:

Tisa, igazán mesélhetnél nekünk egy kicsit!!!

További jó7végét!

Zsu
svs

Tudom,h nem kéne,de most nagyon felidegesítettek :evil: :evil: :evil: Teszveszen eddig csak + pontjaim vannak. Kb 3 hete licitáltam egy kádállványra,amit Tatabányán lehet átvenni. Gondoltam nagyon jó,úgyis anyósék ott laknak. Két héten keresztül próbáltak valami időpontot egyeztetni és amikor közel jártak,akkor a nő nem vette fel. Aztán kezdődött előrő, megint megbeszéltek egy időpontot,nem vette fel. Mivel már én voltam kellemetlen helyzetbe és egyből nem akartam negatív pontot adni írtam a nőnek,h akkor vigye át Ő és,h mi is volt az oka annak,h eddig nem sikerült az adásvétel és a megbeszélt időben nem vette fel? Válaszában kórházra hivatkozott, de megígérte,h akkor kedden viszi. Ma szombat van,semmi nem történt,így most már megadtam a negatív pontot. Erre visszaad Ő is egy negatív értékelést,h nem mondott időpontot és ezt nem várta.
Húúú...nagyon mérges lettem,visszaküldtem a levelét,amiben a keddet írta. Mi meg mindent megtettünk az ügy érdekében. Arról nem beszélve,h a nőnek az összes neg. értékelése a megbízhatatlansága miatt volt. :evil: :evil: :evil:

Bocsánat lányok,de nagyon zavar,h mindíg korrekt,gyors próbálok lenni,erre tessék :oops:

Cat mi ma megyünk pókerezni :) Már nagyon várom!

dharma

Ezzel nem szeretnék senkit sem kellemetlen helyzetbe hozni de nagyon elgondolkodtató riportfilm.Down kóros gyerekekkel kapcsolatos.

http://index.hu/video/2009/03/18/minden ... elhagynak/

Kép

Kép
gabka7926

Dharma: hát eléggé idegesítő mikor valaki árul valamit és nem képes betartani a megígért dolgokat.Én már akkor is ideges vagyok mikor 2 nappal később postázzák mert én időben fizettem és erre ő nem állja a megbeszélteket.

Múlt héten hétfőn rendeltem apának egy ilyet csak Bagira lesz rajta és ez a szöveg:Vigyázat! A kutya nem harap, de nyáladzik!Na és már múlt hét csütörtökön itt kellett volna lenni de még semmi.Keddre csak ideér mert akkor lesz Apa névnapja és arra akarom neki adni.
Ja és rendeltünk egy pulcsit egy webboltból neki remélem nem kedden hozza a futár mert megyek nst-re és nem lesz itthon senki.

Na már csak az kéne, hogy meginduljon a szülés mert akkor lőttek mind a kettőnek!Majd a szülészetre hozatom a futárral!!

:D :D :D :D Kép

Kép

Kép
gabka7926

Én megnézetem ezt a videót,ebben benne is van,amit valaki korábban,írt,h csak 10%-a volt szűrhető. Annyira nem ismerem ezeket a statisztikákat,de az alapból sztem benne van,h nagyon sokan el sem mennek megnézetni, szűretni.
Azzal teljesen egyetértek,h ha egy Down-kóros gyereket bedugnak intézetbe,akkor nem lehet belőle az,ami valójában lehetne. Sokkal szebben, jobban tud fejlődni,ha szerető család veszi körül.
Tegnap párom kivitte Gugut sétálni és megugatott egy Down-kóros embert (nálunk sok a szellemileg visszamaradott,mert van közel hozzánk egy alapítvány,ahol foglalkoztatják Őket). Eddig soha,senkit nem ugatott meg,nem is tudom mi ütött belé :shock:

dharma

dharma együttérzek.
ÉN febr.17én nyertem meg egy liitet,irta a csaj,hogy ha szerdáig utalom a pénzt akkor küldi még a héten, egyébként elutazik és 5.én jön vissza.Én szerdán utaltam, de semmi,gondoltam,mind1,biztos szerdáIG gondolta.Na eljött az 5.e, ami csüt,gondoltam ha haza is jött németből nem ez az első és lehet még pénteken sem adta fel,hanem köv.7en,na azóta irtam neki,mert ,amit gondoltam semmi nem jött össze.Smsre nincs válasz,irtam emailt.Erre azt irta,hogy valami miatt nem létező cimre küldte és kapott a postárol 1 levelet,h.menjen be érte és fizessen 18ooat,majd intézkedik.Persze itt a poz.értékelés megtörtént időben, mert a nő megirta,meg apu is(mert ő van fent)DE már ez is mult7en volt....
Azóta TVín is meg vat.-n is rendeltem már sokmindent és mimden megjött,csak ez nem....

kocska

Sziasztok!

Szeretnék csatlakozni hozzátok.
Igaz már nekem sincs sok hátra, mint nektek.
3. babánkat várjuk, aki ismét kislány.
Nevetjük apával, mert még neve nincs.
a tieteket hogy fogják hivni?
Sőt a szoba sincs még berendezve, épp a korházi cuccom már be van pakolva.

Most megyek a nagy lánnyal, mert néptáncol és fellépnek.
encike 2

Sziasztok LÁnyok!

Üdv itt köztünk Encike!

Nekem tegnap délután elég rendesen keményedett a pocakom és már nem csak a hasam alja,hanem az egész pocim.Éjszaka pedig megint görcsölt....De mitől van az,hogy ez az erősebb görcsölés ez mindig csak éjszaka jött eddig?

Gesztenye!
Milyen volt a balcsis kirándulás?Remélem,jó idő volt rátok,mert itt egész nap hétágra sütött a nap szerencsére,az ablakok meg szinte egész nap nyitva... :D Remélem,végre valóban itt a tavasz!!

Ettike!
Tényleg nem semmi,hogy miken mész keresztül már pár napja!!Ezekután reméljük már valóban nem lesz olyan hosszú a vajúdás a kórházban,hanem pikk-pakk megszületik Alex.
És szerintem tök jól nézel ki a képen!

Lili!Tetszett,amit írtál a tükrökről!!Amikor tükörbe nézek,először megcsodálom a hatalmas pocakomat,utánna pedig elszörnyűlködöm a combom méretén!
De azért megnyugtatott,amit Cat írt,hogy ez még könnyen lemegy!

Egyébként én is osztom Lili véleményét,hogy egyáltalán nem látszik a sok plussz kiló rajtad,amit írtál Cat!

Kép
demetnik

Ettike: Te jó ég, ez már ijesztő, hogy ha ennyire fáj, sem jelent még semmit :shock: :shock:

Encike: Üdv köztünk :)

Demetnik: Amikor az én hasam keményedik, teljesen kiemelkedik az egész, olyan, mintha lenyeltem volna egy labdát. És többnyire nekem is éjjel fájdogál.

Hú, én tegnap tiszta bőgő masina voltam. Egész este pityeregtem, pedig konkrét okom nem volt rá. Apa is kérdezte, hogy mi a baj, és csak annyit tudtam mondani, hogy nem tudom :)

Kép

Kép
sildi83

Szia Encike!

Te már jártál nálunk az elején. :) Én emlékszem... És egy másik topicban is, ahonnan szintén régen eltűntél...

Hogy vagy?

Én mos nagyon fáradt vagyok, de a fiam ezt nem akarja figyelembe venni. Hiába van itthon Apa is, rajtam lóg...

Ma kicseréltük a falvédőt a Minimanóban, amit eredetileg Marcinak vettünk. Végül neki nem tudtuk használni, Beninek pedig másikat szeretem volna. Nagyon rendesek voltak, mert nem problémázak, annak ellenére, hogy nem volt meg a blokk. (Reggel több mint egy órán kersztülkerestük. :roll: )

De a boltig eljutni... :shock: Apa valami miatt úgy döntött, hogy a legrosszabb utat válsztja. Közel két óra alatt értünk oda.
Vendég

Sziasztok!

Nekem ma van bőgőmasina napom. Mindenen felkapom a vizet és kiakadok... :( Pedig ma van az évfordulónk, de mondjuk annyira nem szoktuk tartani. Az is igaz, hogy össze is jött sok minden, de mégis, jobb lenne nem túlérzékenynek lenni. Meg a fejem is fájt egész nap, innom kellett kávét, így most jobb már.

A párom lassan már a vajúdós szobától is fél, mert ott is fájni fog nekem, és az neki nem jó. Ha látom, hogy nagyon küzd, úgyis inkább kiküldöm. A hasam nem görcsöl, csak keményedik egyben, mint egy dinnye, olyan néha.

Licitekről: ha valaki azért ad negatívat, mert ő a saját hibája miatt azt kapott, és bosszúból visszavág, azt jelezni kell az adminisztrátoroknak, az ilyesmiért korlátozás, vagy kirúgás jár. Az alapszabályzat ugyanis ezt tiltja. A rossz hír, hogy sajnos ezzel nem törlődik a negatív értékelés, amit kaptál. Nekem is van ilyenem sajnos, nem is egy :(

Annyi haladás volt ma, hogy össze lett rakva a kiságy, és végre berendeztem baldachinnal, forgóval, miegymás. A kölcsön forgós játék közepén egy ejtőernyős maci lóg. Véletlen? :D

icamica

Sziasztok!
Annyit, de annyit írtok, hogy nem tudom magam sose utolérni. Meg ugye a fekvés mellett nem igen megy a netezés. :( Pedig annyira hiányzik a mindennapos csacsogás veletek! Most is csak átfutottam az írásokon. :(

Előszöris:

EDA: hatalmas gratula Peti babához!!!!!!!!!!!!!!! Sok egészséget és boldogságot nektek!

Ettike: veled mizu? Fájások???? Azért jó lenne ha hétfőig várna hogy a dokid hazaérjen.

Kocska: azt hiszem te írtad, hogy szedjek sok mg-t. Hát napi 2000 mg-ot szedek, plusz a méhlazító gyógyszert is. Ennél többet már nem bírok szedni. Szóval nem tudom mi lenne, ha nem szedném ezeket a bogyókat. (lehet már szültem volna)

Sziszike: hát nem kaptál túl jó híreket. Nem akarlak elkeseríteni, de már nem valószínű hogy befordul Beni. Azért szorítok nektek!

Ildi, Gabka: remélem ti is még egyben vagytok!!! Húzzuk még ki egy kicsit!

Tisa-Tisa apuka: köszönjük a beszámolót! Gyönyörű Léna Baba!

Tasin: hogy vagy? Megy a tanulás? Kitartást, de tuti meglesz az az államvizsga!

Tünemény : örülök, hogy kezdtek rendeződni apával. Nehéz heteken vagy túl. :(

Magunkról pár szó:
Mi még egyben vagyunk, bár a héten volt 20 percen keresztül 3 perces fájásaim. Annyira nem tudtam mit tegyek. Pénteken meg vérvételen voltam, mert nagyon rossz a vas eredményem. Hétfőn derül ki kapok-e rá vaspótló szurit vénásan. Kapott valaki már ilyet? Tünemény neked is rossz volt a vasad, te végül kaptál rá szurit????

Meg még egy kérdésem lenne, bár tudom ez egyénfüggő. Szerintetek mikor kell elindulni a kórházba? Milyen erősségű és milyen intenzitású fájások esetén???? Közben olvasom már mindenki ezt kérdezi. Akkor nem vagyok egyedül a kérdésemmel.
Az a baj, hogy nekem Kendénél szép csendben szülés előtti napokba fájások nélkül kinyíltam 2 ujjnyira. Szóval nem tudom mit kéne éreznem. Az a gáz, hogy nekem egyfolytában keményedik a hasam, plusz a hasam alja nagyon-nagyon sokszor fáj enyhe mensisen.

Most nem írok többet (bocsi mindenkitől akinek nem írtam), mert megint görcsölök, de igyekszem többször bekukkantani, főleg mert látom elindult a babaeső. :lol:

Mindenkinek nagy puszi, ölelés és kitartást!!! Viri

Kép Kép
kisvirág_30

Sziasztok !

Hoztam képet Eda cukika Pepéjéről !

Minden rendben velük, tegnap óta különszobában van egyedül a babóval, eddig a patológián kellett feküdnie, mert nem volt hely a csecsemőosztályon. :twisted:
A szopizás az első pillanattól nagyon ügyesen ment, de most már a tej is beindult. Ha nem sárgul be (nemsokára kiderül, mert határeset), akkor Pepe holnap már otthon lehet a kis családjával, dél körül hazamehetnek.
Kép

Mindenkit puszil, ha itthon lesz még mesél.

Anettoo

Lilypie Fourth Birthday tickersLilypie Third Birthday tickersLilypie Pregnancy tickers
anettoo

Sziasztok!

Hazaértünk a Balcsiról. Nem mondhatnám, hogy ott is olyan szép idő volt, mint idehaza, de legalább nem fújt a szél, így tudtunk sétálni a parton. Imádom a Balatont, most is olyan szép volt!

Visszafelé még megálltunk Agárdon az Agárdi Pálinkafőzőben. Vettünk egy pár palack különleges pálinkát. Legalább a férjemnek hadd legyen jó... 8)

Gabka, Dharma!
Ez a Down-kóros film az indexről pont az, amit én láttam korábban a Napkeltében. Azt hiszem, hogy én most már nem is akarok ezzel foglalkozni. Csak pozitív dolgok érdekelnek! :)

Kép
gesztenye74

Gyönyörű baba! Hatalmas gratula még egyszer!

Kisvirág: De jó, hogy írtál! Kitartást Neked, én még egyben vagyok, bár már nem bánnám, ha lassan megszületne, mert annyira szűk a helye, hogy minden mozdulat fáj.

Kép

Kép
sildi83

Nagyon szép Pepe a képen!

Kérünk még sok sok ilyen képet Pepéről és persze Lénáról is!

Léna apuja raksz fel nekünk új képet amit tudunk csodálni?Hm?

Kép

Kép
gabka7926

Sziasztok Lányok!

Én is nagy-nagy gratula Peti babának és Edának! Gyönyörű, formás kiskrapek! :lol:

Nagyon sokat írtatok, sajna nem fogok tudni mindent elolvasni, leginkább nem fogok tudni reagálni mindenkinek. Ugye ezt most elnézitek nekem?

Hajrá Ettike! Most már ideje lenne Alexnek megmutatnia magát, ha már ennyire megszenvedtett az otthoni fájásokkal! :roll: :lol:

Gesztenye! Az akut a szülöszobán Sanya betette a hűtő fagyasztójába. A miénknek volt ideje lehülni. :lol: Másnap vitte be a Krióba. A vért pedig úgy vették le,hogy megvárták míg megszülöm a méhlepényt és az ahhoz kapcsolódó köldökzsinórból egy infúziós tűvel szívták le. De ezzel neked abszolut nem kell foglalkoznod. És nem is fogsz. Teljesen más fog érdekelni akkor... :lol: Gondolom megkérdezted a dokidat, hogy csinált-e már ilyet? Az enyém profi volt ebben (is)!

Sziszike! Veled vagyok! :(

Kép
Kép
tisa

Icamica sajnálom,h ma ilyen rossz napod van. Teljesen át tudom érezni,nekem is szokott ilyen lenni és örülök,h nem az a "magambantartós vagyok",hanem inkább kisírom,mert volt idő,amikor nem így volt,na az még rosszabb.
Licit: igazából előre számít az ember arra ilyenkor sztem,h vissza fognak vágni akár nem jogosan is. Kidobatni nem szeretném,aki Tőle vásárol úgyis látni fogja,h nem megbízható,mert nem az enyém volt az első negatívja és mind emiatt.
Az Ő indokára én meg reagáltam, bemásoltam szépen mit írt,abból kiderül,h mi volt. Csak az a frááánya piros :?

Kisvirág én is örülök,h írtál és annak is,h minden ok. Már csak pár napot kell kihúznod és nem lesz koraszülés.

Gesztenye van nyaralónk lent Balcsin,de télen én nagy ívből kerülöm,mert nekem ilyenkor olyan nyomasztó,h nyáron tele van élettel,ilyenkor meg szinte sehol semmi (kivéve persze a helyiek) és semmi nincs nyitva.

Peti tényleg nagyon cépcséges baba :) Reméljük nem sárgul és holnap tényleg haza mehetnek!

dharma

Rólunk egy kicsit....

Nagyon szépen köszönöm MINDENKINEK azt a rengeteg drukkot, sms-t, bátorítást, aggódást, örömöt és gratulációt, amiket kaptunk!
Nagyon jól esett Tőletek! Mégegyszer kösziköszi!

JÓL VAGYUNK! :lol: Csak még itt-ott fájdogálok egy kicsit. Bár ez elhanyagolható :lol: , majd elmúlik! :lol:

NAGYON BOLDOGAK VAGYUNK! Csodaszép gyerekünk lett, áldott jó természettel. :D Igazi békés, nyugodt, kiegyensúlyozott gyerek!
Most látom, mennyit számított az, hogy itthon tudtam maradni vele már a 4. hónaptól! :lol: Szerencsések voltunk.

Semmi hangja nincs Lénának, néha nyenyereg, de abszolute nem sírós baba! Az éjszakáink nyugodtak, menetrendszerűen 2,5-3 óránként ébredezik csendben, hogy lassan meg kéne etetni. Órát lehetne igazítani Hozzá! :lol:

A tejcsim nagyon lassan alakul... :( Még nem adom fel, de kicsit aggaszt.. Sok előtejem van, folyok is rendesen. Elég ha ránézek a Kicsire, vagy megpuszilgatom... De olyan tündér, még ezért sem reklamál, hogy esetleg kevés lenne.
Pedig rengeteget iszom az első perctől kezdve, meg Anya csinált nekem szoptatós tojáslevest, meg madártejet... Bár az is igaz, hogy ugye nagyon besárgult a kórházban és ettől nagyon aluszékony volt, és el is vitték 2 éjszakát lámpázni, így a kereslet-kínálat is később indulhatott be. :?

ÉS NAGYON KÖSZÖNÖM LÉNA-APU DICSÉRETEKET IS! Mondtam én nektek mindig, hogy nekem egy Istenférjem van! Nem véletlenül ŐT választottam Léna Apukájának! :lol: :lol:

A szüléstörténetet végül is tudjátok, még szerencse, hogy Sanya leírta, mert én már nem is emlékszem rá :lol: :lol: ! Hosszú volt a nap,de nagyon gyorsan eltelt - nekem. Fájt aminek fájnia kellett, de én felkészültem rá lélekben. Nagyon jó volt a stábom: a dokibácsim egy profi volt, a 2 szülésznő is nagyon tudta a dolgát. Pedig nem is volt választott egyiksem. És hát a Párom! Rettentő sokat segített, fizikálisan is és lelkileg is! Nagyon Szeretem Őt! :D

Valaki kérdezte a mészájpuhítást. Szóval ez az volt, hogy már sok erőm nem volt sms-ezni vajúdás közben így rövidítetten írtam. Ez alatt azt kell érteni, hogy ugye nehezen tágultam és baromi sok energiát kivett volna belőlem a végére, ha nem kaptam volna EDÁ-t. Az eda csak fájdalomcsillapító, és oltári nagy izomlazító hatása van. A méhszáj ugye meg nagyadag izom...
Az edától meg ne tartson senki! A darázscsípés fájdalmasabb. Én nem éreztem semmit. De sokat segített. Én sem akartzam. Most már osztom Cat, és Kikocska véléményét! :lol:

Még biztos van/lesz mit leírnom. Kérdezzetek, akkor bizti még eszembe jut sok minden.

A kicsi Lányomról meg oldalakat tudnék írni, úgyhogy csak módjával jelentkezem, hogy ti is szóhoz jussatok :lol: :lol: !

Most sokkal többször el fogok tünni, vagy csak gyors olvasóban leszek. Ha majd beáll vmiféle rend, és mi is megszokjuk a Családi életet, akkor már több időm lesz.

De Mindenkinek szurkolok és drukkolok! Ezt biztos nyomon fogom követni!

És nemsokára teszek fel új képeket is! Csak hogy irigykedjetek! :lol: :lol:

Mindenkinek soksok pusszantás és ölelés!

Kép
Kép
tisa

sziasztok.

csak gyors míg fiúk fürdenek.

ma annyira tökéletesen szuperul éreztem magam mint már régen.
takarítottam,sokat sétáltam,hülyéskedni is volt kedvem anyuéknál,teli ettem magam mindenféle jóval....

nem tudom hogy esetleg eddig hatott-e a front,vagy ez a "vihar" előtti csend,mindenesetre nagyon jó volt végre "élni"

eda:

jajj de szép Pepe :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: igazi kis helyes csávó már most :lol: :lol: :lol: :lol: olyan édes.

na,már kiabáll is apa a törcsiért,megyek.majd holnap vissza is olvasok.

Kép
Kép
ettike

Nagyon szép baba Pepe.

Mi jól vagyunk, bár én is érzek néha kis görcsöket, viszont sokat keméyedik a hasam, nem találom a helyemet, és nagyon sok édességet eszek.
Mire szülni fogok ugy fogok kinézni mint egy bálna. Már nagyon várom Sára babát hogy kibujjon.

Megyek fürödni, ilyenkor megnyugszik a testem és jobban érzem magam.
Puszi nektek
holnap ismét benézek.

Kép
lili&ana

Na és akkor egy-két kép Lénáról:
Kép Nagypapival Kép Kismanó hazaért Kép Katica-póz Kép Anya mellkasán mindig megnyugszom

Most búcsúzom, megyünk fürdetni és kajcsizni!
Jó éjt Mindenkinek! :D

Kép
Kép
tisa

Szia Tisa

NAgyon édi Léna.

Kép
lili&ana

Tisa :D :D :D :D :D

icamica

Tisa!
Gyönyörűek vagytok!!LÉna pedig egyszerűen meseszép :D

Milyen kis helyes baba Pepe is!! :D

Kérünk még fotókat sokat-sokat!!!!!

Édesség:én most teljesen rákattantam a vaníliás karikára és a pilóta kekszre!!Pedig eddig a csokik voltak a toppon nálam.
Ja,és egy folytában paprikát,paradicsomot és almát ennék!! :D Szépen összehoztam,igaz :lol: Na jóóóó,nem egyszerre eszem őket :lol: reggelihez,vacsihoz,paprika,paradicsom,nasi napközben,alma pedig este vacsi helyett.Szénhidrát és vitamin kipipálva :oops:

Ma már napközben is volt,hogy úgy fájt a pocim,mint éjszaka.Meg fáj a szeméremcsontom is :oops:
Ráadásul itt volt az egyik barátnőm és amikor kikísértem,még beszélgettünk egy darabig az ajtóban,de én úgy éreztem,hogy mindjárt leszakad a pocim....
Már nagyon-nagyon várom a hétfőt,hogy mit mond a dokim!! :roll:

Kép
demetnik

Léna és Pepe is nagyon-nagyon szép baba!

Minden szülőnek csak gratulálni lehet, akik ilyen gyönyörűségeket tudnak összehozni. :D :D :D

Én ma megégettem a hasam forró olajjal az esti rántotthús sütés közben. Fáj... :(
Vendég

Sziasztok!

Cat!
Valamivel kend be a pocid. Panthenol?? Vigyázz magatokra. Voltatok végül egerben?

Tisa!
Annyira jó érzés olvasni Téged! ÁRad belőle a boldogság szeretett :-) -Kicsi lánykád meg gyönyörűséges :-) Kicsit irigy :-)

Ettike!
Vihar elötti csend?! Szerintem gyorsan menj aludni, mert kitudja mi lesz..... De Én a helyedben ilyen erős fájásoknál bemennék. ---------hátha ráerősítenek és meg lenne Alex baba.....

Kikocs!
Nagyon köszi a csaszis infokat. :-) Sokat segített.... bár nem nagyon tudom még feldolgozni.... és még bízok benne.... AMit még nem tudom, hogy hogyan csinálják mármmint az érzéstelenítést, de ha szerdáig semmi akkor kiderül mert akkor meg uh-nak és ha még mindig keresztben van akkor tervezett csaszi. Egyébként full keresztben van. volt.... most úgy érzem megint fejjel van lent, de már nem írok semmit, mert magam se tudom mi van :-(

Akkartam Nektek írni Edáról (ma is smstünk) de tesókája megelőzött.
Gyönyörű baba Pepe :-)
Azt írta, hogy meg volt az els közös éjjel végig cicizös volt. És hogy valszeg holnap haza mehetnek.....

Én ma elmentem Kolival, tesóimmal és anyummal az állatkertbe. Nagyon jó volt de nagyon elfáradtam. Mindenem fáj.... Fájdogálk, de nem rendszeresek sajna.....

na megyek is pihenni.
puszi

Kép

Kép
sziszike22

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?