Hú, tök tele a gyomrom, de ahogy a szalámikról beszéltetek, muszáj volt bedobnom párat. Most meg szopogatom az emésztést segítő Stomit
Délelőtt voltam vérvételen. 8-tól van, de már fél 8 előtt rengetegen voltak. Hála Istennek nagyon kedvesek voltak az emberek, és előre engedtek. A beutalómon csak egy x-el jelölte a védőnő, hogy terheléses cukor vizsgálatot csináljanak. Kérdezi a nő, aki az adatokat vette fel, hogy hát hoztam e glükózt. Mondtam, hogy igen, de megcsináltam otthon. Hát majdnem leharapta a fejemet. Aztán mikor mondtam neki, hogy dokimnak megfelel hogy egy vérvétel legyen éhgyomorra, és egy 2 óra múlva, akkor megint morcin rám nézett, és közölte, hogy ők úgy veszik le, ahogy kell. Végülis 2 terhességem volt már, és mindkettőnél itt vették le, és mindkettőnél elég volt így. Most az az x valahogy furcsább lehetett, mert szúrtak, majd fél óra múlva megint, aztán megint fél óra múlva, végül egy óra múlva. Még jó, hogy volt egy egy órás szünet, mert el tudtam menni a bankba.
Na a bankban is tök furi szitu volt, mert sorszámot húztam. Erre OTP-s csaj szóllítja "Marika, mi a gond?" közben benyomja a sorszám kérőt. Az én sorszámomat dobta ki, miközben Marika soron kívül bepofátlankodhatott - protekció. Aztán mikor a szomszédja az utánam következővel kezdett el foglalkozni, pipán felálltam, és megkérdeztem, hogy mondják, sokára következek még, mert vérvételre mennék. Pár perc és sorra kerültem, és a csaj olyan kedves volt, mint még soha. Még egyszer bocsánatot kért a végén! Ez azért tök korrekt dolog volt tőle.
Vérvétel után meg elmentem egy helyi turiba, ahol túrtam 5 kisfiús felsőt 56-62-es méretek, és jobbára angol cuccok, darabját 150Huf-ért.
Aztán ahogy haza értem benyomtam a kaját, és azóta kész a gyomrom! Holnap lesz eredmény.
Na most visszaolvasok, bár már részben megtettem úgy 2 órája, de nem emléxem tökéletesen, úh kezdem megint.