Sziasztok,
bocsi, kicsit nehezen tudom felvenni a pörgést veletek, de azért olvasni szoktam néhány naponta!

:D
Vezetés téma: én mindegyikkel vezettem és vezetek utolsó napig, hosszú utakat is, Lilivel anno pocakban lenyomtunk 35 ezer km-t 8 hónap terhesség alatt, mert külföldön éltünk akkor. Nekem van övterelőm, bár így harmadik terhességre a tépőzárja már kissé megviselt, de szerintem nagyon hasznos, anélkül engem nyom az öv.
Nekünk ami gondot okoz, hogy hiába viszonylag nagy a kocsi, egyszerűen 3 gyerekülést marha nehéz bekötni, mert egyszerűen nem fér oda a kezem, szóval most hosszabbítót fogok varratni a nagyok öveihez.
Pajzsmirigy: nekem is alulműködésem van, igazából tavasszal a terhesség előtti laboron derült ki, minimális eltérés volt, de a dokim azt javasolta, hogy a terhesség alatt szedjek rá gyógyszert, én 50mg-ot eszek most naponta. És gondolom emiatt én is veszélyeztetett terhes vagyok, és táppénzen vagyok júliustól, mert anyagilag mindenképpen jobb, mint a gyes.
Szoptatás, nekem mindegyhogy ment, de nekem egyik sem türte el, hogy bármi mással foglalkozzak közben, csak rájuk lehetett figyelnem, kis önzől?:D:D:D
Szülésfelkészítőt kérdezte valaki, én nem jártam, mert anno Marcivla még dolgoztam és nem volt időm, de nem éreztem hátrányát, a szülésznő és a doki is mindig mindent elmondott, hogy mi jön, mire figyeljek, mit kell csinálni és szerintem az öszötöneink is nagyon jól működnek olyankor, valahogy megérzi az ember, hogy éppen hogy jobb, mi kényelmesebb. Marcinál sokat sétáltam, az volot a jó, Lilinél a kád jött be nagyon, bár vele meg kellett várni apját is, hogy odaérjen, így az talán kicsit lassított a dolgokon, mert 440 km-t meg kellett tennie a kórházig.
Egy biztos, nekem Lili után a méhösszehúzódások sokkal fájdalmasabbak voltak kb 3 napig, mint a szülés, olyan brutális volt még napokig, és mivel 4 kg volt a drágám, így kaptam Ergam cseppeket is, szóval az az egy nem volt szép emlék, de vele a szülés abszolút nyugi volt, semmi infúzió, csak némi öltés a végén.
Vásárlás, mi sem nagyon tervezünk nagy bevásárlást 2 gyerek után, bár csajos cuccunk valahogy " véletlenül" több van, de majd megoldjuk. Egy szép garntiúrát szeretnék a pöttömnek venni, amiben hazahozzuk és amit utána el is rakok emlékbe, nem adom tovább. Na megy egy saját kedvenc plédet, bár a héten voltam már kicsit vásárolgatni, de nem voltam elájulva a felhozataltól, régen a Kenguruban olyan jókat vettem a nagyoknak, hát most nagyon gyér, így másfelé megyek majd.
Idetti,
nagyon drukkolok Neked, remélem megnyugtatnak holnap és nem kell tovább izgulnod.
Influenzát láttam még, mi is abban maradtunk a házidokival, ha kitör erre is a járvány, akkor a gyerkőcök se menjenek oviba, és én se mászkáljak, itthoni környezet, friss levegő, kaját és bevásárlást hazahozatni, de oltást nem javasolt, mivel nem tudják a mellékhatásait, és addig meg sem születik egy baba sem, akinek most beoltják a mamáját. Gyerekek kapnak immunerősítő kúrát, a többit meg majd meglátjuk!
Na most ennyi voltam, mert Lilóca felébredt és jön hajazni még egy kicsit, a fiúk meg elmentek bicajozni, meg távirányítós autózni! Holnap este megyek a dokihoz, kíváncsi vagyok a TSH eredményemre, most csináltunk egy hete labort, meg majd lassan jön nekem is a cukor. Kellemes, izgalom mentes hetet Mindenkinek!

:D