A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

A felfelé nyitható tetejű kocsi onnan jött, hogy van egy kis Mercedes autója, aminek így nyílik az ajtaja.

Kép
vindolanda

Jó reggelt!

Maggie, köszi, ha elküldöd a tesztet, nagyon érdekel! Verbális fluenciáról már hallottam, de az alakzatos változat nagyon izgalmasnak néz ki. Fiad zsenialitásán azért nem csodálkozom :-)

Vindo, sok a szombati órád, nem?

Hát nem jutok el a mai kutcsopos találkozóra, mert nagyon nehezen megy a menés és állva utazgatás (faszékeken ülni órákig... ebbe bele sem gondoltam már...). Azért pár dolgot el kell intéznem, de csak a környéken. Munka is van bőven itthonra.
Este lefotóztam a lábfejemet, muszáj eltenni az utókornak. :-)

Kép
Kép
irina

Vindo, vili, akkor így nyílik:

http://www.fastcoexist.com/1678726/photos-of-the-new-electric-delorean-back-to-the-future-of-cars

Vmiért azt hittem először, hogy a tetőn kell kimászni. Látszik, mennyire értek az autókhoz.

Kép
Kép
irina

Igen, ilyen :wink:

Hát, úgy van a szombatom, hogy nyolctól tömbösítek, délutánra meg levelezős vizsgákat tettem, mert különben két hétvégét is Bösz-ben kellene töltenem :roll:

A vége felé szerintem már pihengess, amennyit tudsz. És pláne ne üldögélj kemény székeken órákat :D

Kép
vindolanda

Vindo, hát nem semmi ez a sok óra :?

Nehéz a pörgésből leállni, ez tény, de ez most isteni, mert ugye 2,5 hónapja vagyok táppénzen, de meg sem álltam (és ez lelkileg is jó), anno Ádival az utolsó 3 hónapot otthon töltöttem (abban a bizonyos dögmeleg nyárban, melyre mindannyian jól emlékszünk), és nagyon szenvedős volt. Most viszont fizikailag rosszabb.
Olvasom az e havi babák kismamijainak bejegyzéseit, és azon morfondíroztam, vajon Ármin is olyan baba lesz, mint Ádi volt (az első három hónapot végigsírta egész nap -- tényleg, nem csak este --, vmiért abban reménykedem, hogy nem...).

Kép
Kép
irina

Amúgy Te is ügyesebb leszel másodjára, biztos, hogy jobban fogod kezelni a dolgokat.
Ha belegondolok, hogy én is milyen hülye dolgokon akadtam fenn, mikor Rugó pár hónapos volt :roll:

Igen, a 2007-es nyár időjárása valami egészen felejthetetlen volt :lol:

Itt épp eleredt az eső. Már nagyon hiányzott egy kis csapadék.

Kép
vindolanda

Vindo, köszi, hát én is ezt remélem, de az azért nagyon megmaradt, hogy mennyire rémesen éreztük magunkat a hónapokig tartó sírás miatt. Mindenki mondta, hogy ki kell bírni, de azt nem lehet szavakkal leírni, milyen, amikor egy baba szinte állandóan sír vagy szenved valamivel, egy nap egy évnek tűnt. 10 perc is sok sokszor egy babasírásból, nemhogy ennyi... Most komolyan imádkozom, hogy ne ez legyen.

Itt szép napsütés, eső éjjel volt. Folytatom a vasalást, aztán kis munka.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Már én is itthon. Arra jöttem haza, hogy Dávid és Bercó a Gyűrűk urát nézi dvd-ről. Sajnos akadozott a lemez, így már abba is hagyták. :lol:

Irinám, elküldtem a tesztet. :lol: Jól döntöttél szerintem is. Remélem nem lesz sírós Ármin baba.

Vindokám, jó sok munkád van.

Én elfáradtam. Ma ugye dolgoztam, utána suliba mentem. Kétféle órán voltam, leadtam a beadandómat is. Még holnap vár rám 2-szer tíz óra és be is fejeztem. Aztán már csak a vizsgák vannak hátra.
dmaggie

Maggie-m, milyen 2-szer 10 óra vár Rád holnap?!? Mikor alszol?
Köszönöm a tesztet, megjött! :-)
Mentem egy kört (ajándékot lőttem egy szülinaposnak), öreg hiba volt a plázába menni, minden fotel-szék foglalt volt. Elértem a fizikai korlátaimat, most már S. fogja vinni Ádit oviba reggel is, kivéve, ha kicsattanóan vagyunk.
A kerületben lomtalanítós napok vannak, így aztán az utcára kimenni igényel némi merészséget.
8)

Kép
Kép
irina

Lesz valami önismereti, meg rendszervalami. Jól felkészültem, ugye?

Egyidőben lesznek, majd részletekben mindenhol megjelenek. :lol:
Az előbbi egyébként is nyolctól kezdődik. Az utóbbi kilenctől. De esélyes az is, hogy nem tartják meg mind a tíz órát. :wink: :lol:
dmaggie

Irinám, ez a szabadnaposcsigatempó ismerős + mozdulniisnehéz állapot. Jaj. Ezeket én sem sírom vissza.
Lomtalanítás: :twisted:
dmaggie

Maggie, menj az önismeretire, azok elvileg jók. Én legalábbis nagyon szeretek önismerkedni. :-) Kár, h az van korábban.
Jáj, hát reggel, amikor meglátom a jobb lábamat, már röhögök. Kétszer akkora, mint a jobb (most is, csak napközben még arányosan tovább dagadtak). Tehát már le sem megy reggelre a víz a jobbról. Dokim elmagyarázta az aszimmetriát, de ez ugye önmagában nem segít a feszítő érzésen :-D
Ha nem ülöm el amúgy a csípőmben a nemtommit, akkor a lakásban bírom a járkálást, tevés-vevést, de általában valami elnyomódik, így a bal oldalamra nem tudok terhelni, a bugyi-, cipőfelvétel a bal lábra így kész kabaré. :lol:

Fürcsi.

Kép
Kép
irina

mint a jobb = mint a BAL

Kép
Kép
irina

Igen, erre az állapotra a nálunk használatos mondat: Nagyon csínosan rakod a lábaidat. :lol: Az í-nek nagyon hosszan kell szólnia. :lol:
Emlékszem, a családom jókat röhögött mindig. Az emlékek megszépítik ezt is.

Az orvosom meg a vizsglatok után rendszeresen segített felülni, lemászni az ágyról. (vagy hogy hívják azt?) :lol: :lol:

Biztos, hogy az önismeretin kezdek, aztán meglátom. Azért némi pofavizitre át kellene mennem a másikra is. Majd az élet megoldja. Tegnap is borult a tervem. Azon maradtam először ahova utólag mentem volna, mert f3-kor el kellett mennie az oktatónak, utána csatlakoztam csak a másik csoporthoz.
Ráadásul az is amolyan mentálhigiénés volt.
dmaggie

Hahó,
mindenkinek kitartást a mai napra. Kinek ezért, kinek azért :wink:
Ma én is megyek sajna.
Ha lesz netem, kora délután bejelentkezem :arrow:

Kép
vindolanda

Hahó!
Maggie, jó sulizást, Vindo, jó tanítást! Aztán gyertek majd!
Csínos lábak :lol:

Ma Ádi zsúrra hivatalos, de csak a fiúk mennek, addig próbálok befejezni vmit.

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Jaj Irina.. :( Tuti,hogy nem lesz síros!! Azon már egyszer túlestél,így ezer százalék Árminka ellenkezője lesz Ádinak.. :) :wink: A lábdagadás nem egyszerű dolog....
:? Pihenj sokat, bár tudom magamról,hogy az utolsó hetekben szokott az ember takarításba, átrendezésbe kezdeni, mindent vasalni, vagy ami épp beugrik.. Na ez a fészekrakó program állapotos anyuka módra... :lol: :lol:

Héten sem unatkozott senki sem.. :)

Domi rendben,eszik bőven,és tiszta eleven.. :) Mar a nap, a levegő is megfogtak kis arcát, egész de. és du. kint nyomult a héten ebben a jó időben. Nem lehetett benttartani. Kint mókult,míg a papa kertben a magaságyását csinálta.
varga tünde

Szia, Tündi! :-) De örülök, hogy Domi jól van! Végre az időjárás is azt csinálja, ami a dolga.
Köszi, én most nem pörgök ám, a lakás ugyan szerintem eléggé igényelné a vele való foglalkozást, de csak azt csináljuk meg S-val, amit muszáj és amire idő jut. Én most konkrétan ülni tudok, azzal meg nem halad a takarítás.... Szerencsére minden, ami a babát érinti, megvan, rendben van. Majd próbálom anyut rávenni, hogy mielőtt hazajönnénk a kórházból, kicsit szedje össze a lakást. S-nak épp elég lesz hozzám rohangálnia és a munkáját legalább a távolból felügyelnie.

:arrow:

Kép
Kép
irina

Hahó, gyors leszek.
Tegnap éjjel 11 órát aludtam, fel vagyok töltve, azt hiszem :D
Próbálok a házban rendet rakni, G. fűrészel.
Rugó épp kiment, a szomszéd gyerekekkel randizik.
Kis nyugi 8)

Hülye lábdagadás :?
Éljen a meggyógyult Domi:)

Nálunk is beindultak a kinti programok.
Tegnap a fiúk játszótéren voltak. Összerakták a hintaágyat is, lehet kinn kávézni ismét :D

A tulajdonos elfogadható áron kezdte árulni az udvarunk mögötti meggyest, elgondolkoztunk :roll:

Kép
vindolanda

Eddig tartott a szép idő, már esik is :roll:

Jól haladok a házimunkával, de szerintem a porszívózást hanyagolni fogom. Lusta vagyok elmenni porzsákért.

Irina, kösz a linket.
Nézegettem amúgy ezt a számot (a könyvajánló az egyik barátnőm könyvéről van benne), de ez a cikk nem szúrt szemet eddig :D

Kép
vindolanda

Tetszett Ádinak a zsúr?

Kép
vindolanda

Hahó!
Vindo, ez inkább sztorizgatós cikk, de tanulságos.
Szebb idő lett? Itt általában süt a nap, jó meleg van.
Köszi, Ádi élvezte a zsúrt, mert az egyik fiúhaverja is volt (nem mintha lányokkal nem lenne el, bár elmondása szerint a lányok kevésbé nyitottak a fiúkkal való játékra).
Az a gond, hogy túl sok időm van aggodalmaskodni dolgokon (vizesedés vagy kezdődő trombózis?), én mondjuk sosem hittem azt, hogy én lennék az, akivel majd soha nem történnek meg a negatív dolgok. Most meg hogy elolvastam Mimi babanetes címoldalas történetét, teljesen kiakadtam. :cry:

Kép
Kép
irina

Ne izgulj, már mindjárt vége az izgulnivalónak :wink:

Közben újra jó idő lett.
Rugó gyakorlatilag tíz óra óta az udvaron van.

Közben kimegyek én is, a hintaágyban zh-kat fogok javítani. Csak bejöttem, mert Rugó pirítóst kért.

Kép
vindolanda

Vindo, az egyik legjobb bnőm trombózissal zárta az egyik szülését, a kálváriája eléggé megmaradt. Végigkövettem Miminek a terhességét a bbnetes nyitóoldalon, most valami borzasztó olvasni, hogy mi történt vele. Csak elment szülni... Mindegy, azt ismételgetem magamban, hogy minden oké, a főorvosnál fogok szülni, minden oké. Satöbbi.

Maggie, milyen volt a suli?
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:23-kor.

Kép
Kép
irina

Halihó!

Megvagyok ám, csak tegnapelőtt is, meg tegnap is olyan fáradtnak éreztem magam, hogy élni is alig volt kedvem. Azért tegnap annyira összeszedtem magam, hogy sütöttem a fiúknak egy kis sütit. :lol: De ragadt le állandóan a szemem.

A suli jó volt, az önismeretisen kezdtem, majd átmentem a másik órára. Az viszonylag korán véget ért, de mivel korán keltem, fáradt voltam, úgy döntöttem, hogy ellógom az órát. :oops: Hazajöttem.

Ma én is próbáltam utolérni magam, de nem sikerült. Mosás, főzés, voltam vásárolni is, du. meg kertészkedtem egy kicsit. A végén még anyukám is bezsállt, mert ő is megérkezett. Holnaptól kezelésre jár, itt lesz velünk egy hétig. Éljen!!!!

De az udvar valami katasztrofális állapotban van, mindent ellep a gyom. Fű alig van. Nem is tudom, hogy mit kellene vele csinálni.

Irinám, kérlek szépen, ne csináld ezt magaddal. Bár én is ilyen vagyok, állandóan olvasgatok arról, ami éppen velem van. De ez nem annyira jó. Nem kell, hogy megismétlődjenek a dolgok, és szerencsére nem is nagyon szoktak.
Ezt én is elovastam valamelyik nap. Megrázó. De Veled tutira nem lesz semmi ilyesmi. Szépen, nyugiban, gyorsan megérkezik Árminka.
dmaggie

Bercókám betaknyosodott. Még kérdéses, hogy holnap megy-e oviba. Majd meglátom, hogy milyen lesz az éjszaka.
dmaggie

Maggie, Bercókának jobbulást!
Jól tetted, hogy ellógtál! Anyukádnak milyen kezelése lesz?

Maggie, Vindo, nagyon aranyosak vagytok, félre ne értsétek, abszolút értékelem a támogató soraitokat, de engem az elmúlt 5-6 év teljesen átformált. Addig inkább idealista voltam, azóta inkább realista.
Ezek a dolgok most, hogy közeleg a szülés, nagyon erősen előjönnek belőlem. Hazudhatom azt, hogy azt érzem-gondolom, hogy minden frankó lesz. Nem érzem ezt. Azt sem érzem persze, hogy nem lesz frankó, mert nem tudhatom. Azt érzem, hogy bármi lehet, és hogy az elsőterhes-elsőgyerekes naivitásomat úgy csapta pofán az, ami történt anno, hogy ebbe a hibába még egyszer nem esem bele.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:24-kor.

Kép
Kép
irina

Bercónak jobbulást!

Maggie, fogadd el egy szakértő tanácsát. A gyom fűnyíróval levágva hasonló a fűhöz :lol:

Irina, értjük mi :wink:

Ma nyolc órám lesz, kiugrok az ablakon :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

Szokatlan az időpont. Nem véletelenül. Egy irtózatos éjszaka van mögöttünk, alig aludtam. Bercó annyira hörgött, ugatott, hogy fél éjfélkor átköltöztünk az ablak alatti ágyra, nyitott abalak mellett/alatt aludtunk, de így sem nagyon kapott levegőt.
Természetesen pihi kell. Így táppénzen vagyunk. Éjszaka még láza is volt, nem mértem, de igen forró volt, még reggel is hőemelkedése volt.

Irinám, tudom, megértelek, csak féltelek, hogy bevonzod a rosszat.

Vindo, tanács: 8) :lol:
dmaggie

Hahó!

Maggie, nagyon sajnálom az éjszakai kálváriátokat! Jobban van most Bercó? Elmúlt a köhögés? Mielőbb gyógyuljon meg!

Vindo, megértem, én is kiugranék. :roll:

Őszintén: nem hiszek a bevonzásban (tudom, általában egy szófordulat, de annyira elterjedt, főleg ezzel a vonzás törvénye nevű badarsággal, jól lehet vele embereket megbélyegezni meg lelkiismeret-furdalásba taszítani, mert mindig lehet azt mondani, hogy ja, nem akartad eléggé, nem jól akartad, nem úgy akarta. ami mindenre választ kínál, az semmire sem ad).
Ha működne, csodás problémátlan szülésemnek kellett volna lennie az elsőnek. Tiszta hepiben mentem be szülni (tanúim vannak rá, totál boldog voltam, hogy végre szülünk és de jó lesz), aztán mi lett belőle. Az önbeteljesító jóslat mint olyan létezik, de azt a pszichóban némileg másra használják.
Pl. a kórház most nem feszélyez, mert már ismerem, az érdekes az, ahogy beérek, olyan remek jóslófájásaim lesznek, ahogy a nagykönyvben meg van írva. Ma majdnem ottfogtak, 80-100%-os fájások jöttek-mentek, majdnem szabályosan. :lol:

Kép
Kép
irina

Remélem, nem bántottam meg senkit, nem állt szándékomban.

Kép
Kép
irina

Irinám, én inkább attól tartok, hogy én bosszantottalak fel. Engem biztosan nem bántottál meg, az a szép, hogy különbözően gondolkodunk dolgokról.

Nekem eddig még minden szülésnél volt valamilyen problémám, ha most jól visszagondolok, a második volt mégis a legsimább. De összességében inkább a szépre emlékszem, arra pl., hogy milyen szép, formás volt mindhárom gyerek.

Hú, ezek a fájások, remélem azt jelentik, hogy hamarosan megszületik a kislegény. :lol:

Bercókám délben természetesen nem aludt, én annál inkább. A Transformerseket néztük, jól belealudtam. Aztán megjött anyukám, akkortól meg aztán naná...
Mintha kezdene oldottabban köhögni. A biztonság kedvéért kiírattam azt a légzéskönnyítő kúpot, ami nagyon jól szokott segíteni. Itt kesereg rajta, hogy nem akarja. Abban állapodtunk meg, hogy ha éjszaka nagyon köhögne, akkor kapni fog.

Lassan le is szeretném fektetni, aztán dolgozok egy kicsit.

Voltam rákszűrésen végre. Majd szerdán lesz eredmény. Annyit azért kiderítettünk, hogy valszínűleg hólyaggyulladásom van. Nem kértem antibigyót, majd tőzegáfonyával kúrálom magam, meg kamillával.
Kicsit megijedtem, az uh legelején egyből felkiáltott az orvosom: micsoda vénatágulat van itt. Már régóta mondja, de ennyire még nem akadt ki rajta. Meg lehet, hogy van egy 13 mm-es cisztám is. Szóval semmi különös. :lol:
dmaggie

Sziasztok!

Bercónak jobbulást!!!!! :(

Irina nem tudom kiről és mit,de ilyeneket nem jó egy kismamának olvasgatni.. :) Igen ilyen múltal nehéz mindenben a jót látni,sőt,egyből a rosszabbik ugrik be, ha van valami.. :? Sajna én is ilyen vagyok... De akárhogy is nézzük,így még a rosszra is ráedzük a lelkünket,arra készül,és mikor jön, ha jön,akkor nem visz el annyira az ár.. 8)

Vindo én is elgondolkodnák rajta,hogy megvegyem,ha ilyen lehetőségem adódna... :)

Domi ma volt hosszú idő óta először oviban. Nagyon izgult reggel,és csak délig volt,de jólérzete magát. :)
Fél éve mondogatja,hogy vegyek neki villogó cipőt,egy db.-ig megfeledkezett róla,de most újra szóbahozta. :
-Anya nem értem,hogy XY anyukája hol vehette,de ígérd meg,hogy ha látsz akkor nem feledkezel meg rólam,és megajándékozol eggyel. :)
Hát gőzöm sincs,hogy hol lehet kapni.... :?

Ma du. egy olyan jó dolog történt velem,hogy mosolyogva fogok aludni is!!!! De erről majd odaát fogok írni... :lol:

Apa szédszette a kocsimat. Szóltam neki,hogy nyikorog amikor fékezés után indulok.. Szédszedte,és a fékpofa elvan kopva..
varga tünde

Maggie-m, jaj, dehogy bántottál meg (az egyik utolsó ember lennél, akivel ezt asszociálnám)! Nyilván kicsit feszült vagyok a várakozástól, hormonoktól, és mi tagadás, bosszantanak az ezoterikus marhaságok, ilyenkor különösen. Nem, én csak nem akarom azt érezni, hogyha ez is nehéz szülés lesz, hogy én csesztem el valamit. A szülés nem csak a nőn múlik, bár nagyon szeretném, ha én irányíthatnék, mint egy pilóta. :-)

Ez Bercónál kruppszerű légúti probléma? Vagy teljesen más?
Jó ég, hólyaggyulladás? Nem is írtad, hogy ilyen jellegű fájdalmaid is vannak... A vénatágulattal mit lehet tenni?
Remélem, semmi baj nem lesz!!!

Kép
Kép
irina

Tündi, örülök, hogy Domi jól van és ovizott is már! Villogós cipő: ha neten rákeresel, biztos kidob valami helyet, ha máshonnan nem, netről? Én eddig csak csajos verzióban láttam ilyesmit (nem ismerős gyerekén).
A fékpofa egy rémes dolog, nálunk már nem is tudom, hányszor volt cserélve az elmúlt 5 évben...
Mindjárt átnézek az örömhírhez :-)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára irina 2013.06.08 15:25-kor.

Kép
Kép
irina

Irinám, az aranyerem annyira fájt, hogy ezzel a fajta fájdalommal már nem nagyon tudtam foglalkozni. Csak azt éreztem, hogy mintha máshol is lenne fájdalom, de tényleg nem foglalkoztam vele. De most a vizsgálat eléggé fájt, meg az uh-on bizonytalan kontúrt látott az orvosom. Józan ésszel azt gondolnám, a sok gyulladás között lehet némi összefüggés.

O.K. értem. Az óvintézkedéseket megtetted.

Tündikém, hurrá!!!!!! Hú, szerintem én a Reno-ban láttam világítós cipőt, Bercót alig tudtuk lebeszélni róla.

Bercókám eléggé köhög, így mégis kapott kúpot. Sírdogált eleinte, de együttműködő volt, így a kúp felhelyezése nem lett nagy trauma a számára. Lassan elaludhatna. Én meg lehet, hogy hagyom a munkát, iszonyatosan fáradt vagyok, pihenek, aztán holnap hátha sikerül haladnom. Szerencsére még időben vagyok.
dmaggie

Villogós cipő a Deichmanban is van, szerintem Pókember dekorral 8)

Mindenki vigyázzon magára.

Keltem a többieket, sajna másra nincs időm :arrow:

Kép
vindolanda

Halihó!

A fiúk már elmentek a munkába. Most ébresztettem Bercót. Az éjszaka rendben volt, szerintem a kúpnak köszönhetően. De még irtó rondán köhög.
dmaggie

Sziasztok!

Szép Napot!

Tegnap nem volt időm leírni odaát,apa kitúrt a gép elől..

Maggie: jaj ez nem lehetett kellemes ha itt is és ott is fáj.. Tényleg tudom még ajánlani a homeot, több fajta aranyérre is van szerük. Eléggé nehéz így nagy wc.-re is járni. Borzalmas.. Próbálj meg nagyon sokat inni,az mindegyiknél sokat segíthet. Tényleg mennnyi folyadékot fogyasztasz egy nap? Rostos kaja? A gyulladástól is láthatnak ezt,azt..
Bercónak jobbulást! Láza most nem volt? Calciumot is adj neki.

Cipő huu igen,deichman-ba nem veszek,olyan hamar tönkrementek az ott vett cipők! :x Neten rákeresek.. :)

Irina nagyon szorítok,hogy a mostani szülésed másképpen alakuljon.. :)
varga tünde

Halihó!

Maggie-m, én meg miattad/érted aggódom! Nagyon sok minden nyomja a válladat, kérlek, vigyázz magadra!
Bercónak gyógypuszik!!! Remélem, a köhögése gyorsan szűnik!

Vindo, kitartás!!!

Tündi, köszönöm!!!

Itt kb. minden oké, fiúk szerencsére jól. A jobb lábam ödémásodása kicsit zavar, felhívom napközben a dokimat. Még mindig a restanciáimon próbálok túljutni (régi otkás feladat).

Kép
Kép
irina

Most beszéltem a dokimmal, holnap reggel megnézi a lábam a kórházban, nehogy trombózisos legyen. Hát 10-kor már olyan volt a lábfejem, mint délután szokott... érzékeny, éjjel is többször éreztem, de nem pirosodik, nem fáj (bár nyomásra nem kellemesen reagál). Remélem, nem lesz semmi. Megyek, felpolcolom.

Kép
Kép
irina

Jaj, ez nagyon durván hangzik. Inkább ne legyen trombózis. Mi reggel bevásároltunk, aztán főztem, meg takarításba kezdtem. Hamarosan ballagás, ne lepje a lakást centis por. :oops:
Mondanom sem kell, a két nap alatt nem jutottam odáig, hogy dolgozzak. :twisted:

Most meg hamarosan színházba készülök.
dmaggie

Jaj Irina, remelem nem! Ird meg mi vot reggel! Gondolok rad hogy minden ok legyen!

Maggie, takaritas mar rank is rank ferne, ....de majd csak ket het mulva :-))

Szinhaz? Szuperul hangzik. Mit nezel?

Hat csajok, Lucern nalam most nagyobb favorit lett mint Salzburg! :-) csuda szep, hangulatos kis ovaros, modern, topari haak, a hattrben havas hegycsucsok, gyonnyoru tiszta csodas to... Ah leirhatatlan hat tudnek Lucernben elni az tuti, vagy mellette a kozeli faluban :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó.
Ma már lazább napom lesz, napközben jönni fogok.
Takarítás - itt is esedékes, hétvégén jönnek anyáék, addig ki kell takarítani. Szerencsére pénteken szünnapom van, így meg tudom oldani.
Velünk semmi különös :D
:arrow:

Mindenkinek jobbulást, bármi gondja is van!

Kép
vindolanda

Irina írj,hogy mit mondtak.. Nagyon remélem,hogy nem az!!!!!

Mindenkinek szép Napos napot!!!! :)
varga tünde

Sziasztok!

Hála az égnek, egyelőre nincs gond, valszeg a magnéziumhiány okozza a tüneteket, úgyhogy megint szednem kell, csak kisebb mennyiségben. Köszi a ránkgondolásért! :-)

Kaqk, tényleg nagyon szép Lucern! :-)

Maggie, milyen volt a színház?

A port itt is vastagon áll. De hát menni is fáj, nemhogy takarítani. :?

Kép
Kép
irina

Halihó!

Megvagyok én is. Éppen sajtos rudakat sütök, a suliban lesz egy nagyszebású megmozdulás, arra kértek felajánlásokat. Én ezt ajánlottam. Számítanak rá, így megsütöm. Majd elvisszük Bercóval. Bercókámnak nagyon rekedt a hangja, meg eléggé köhög is, így biztosan maradok vele a héten.

Irinám, ez jó hír. Gondoltam Rád nagyon.

Kaqk, csodaszép hely lehet. Olyan mesebeli.

Tündikém, drága vagy. Köszi a segítséget. Mondjuk egyelőre maradok a tőzegáfonyánál, meg a c vitaminnál. Meg még többet iszok. Szerintem ebben változtam, egyre többet iszok.

Vindo, lazulj is egy kicsit.
dmaggie

Színház: bejött. A darabnak olyan Üvegtigris fílingje volt.
dmaggie

Hahó.
Még könyvtárazok, aztán lassan indulok hazafelé. G. azt mondta, háromkor már mehetek érte, és aztán korán felvesszük Rugót :P
Boltba is kell menni. Se kenyér, se tej, se felvágott otthon :roll:

Pihenés - Maggie, drága, ne aggódj miattam, most egy kicsit jobb, a múlt héten voltam nagyon fáradt.
Még két hét hajtás lesz, aztán már magamnak ütemezem a dolgaimat, és azzal fogok onnantól foglalkozni, ami érdekel. Olvasnom kell, aztán írni a nyáron 8)

Mi lesz az óvodában, Maggie?

Éljen a magnéziumhiány :D Mármint az éljen, hogy nincsen komolyabb baj :D

Holnap logopédia-nap, de nem lesz autónk, buszozni fogunk Rugóval.

Kép
vindolanda

Tündi, Kaqk, Maggie, Vindo, nagyon kedvesek vagytok, köszi, hogy drukkoltatok! :-)

Maggie, remélem, Bercóka és Te is mielőbb gyógyultok! Tuti hat a tőzegáfonya!!! (És az már jó, ha nem kell gyógyszerrel kúrálni.)

Vindo, igen, pihenj sokat az eszméletlen pörgés közepette!
Mit írsz nyáron? A könyvedet? ;-)

Eddig nem volt áram, de a jó részét átaludtam, kicsit ledőltem 10-kor, de ez van, ha 6-kor kell kelni. S. itthon dolgozik, de ez abból áll általában, hogy átdumáljuk a nap felét. :roll:

Kép
Kép
irina

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?