Irinám, én inkább attól tartok, hogy én bosszantottalak fel. Engem biztosan nem bántottál meg, az a szép, hogy különbözően gondolkodunk dolgokról.
Nekem eddig még minden szülésnél volt valamilyen problémám, ha most jól visszagondolok, a második volt mégis a legsimább. De összességében inkább a szépre emlékszem, arra pl., hogy milyen szép, formás volt mindhárom gyerek.
Hú, ezek a fájások, remélem azt jelentik, hogy hamarosan megszületik a kislegény.
Bercókám délben természetesen nem aludt, én annál inkább. A Transformerseket néztük, jól belealudtam. Aztán megjött anyukám, akkortól meg aztán naná...
Mintha kezdene oldottabban köhögni. A biztonság kedvéért kiírattam azt a légzéskönnyítő kúpot, ami nagyon jól szokott segíteni. Itt kesereg rajta, hogy nem akarja. Abban állapodtunk meg, hogy ha éjszaka nagyon köhögne, akkor kapni fog.
Lassan le is szeretném fektetni, aztán dolgozok egy kicsit.
Voltam rákszűrésen végre. Majd szerdán lesz eredmény. Annyit azért kiderítettünk, hogy valszínűleg hólyaggyulladásom van. Nem kértem antibigyót, majd tőzegáfonyával kúrálom magam, meg kamillával.
Kicsit megijedtem, az uh legelején egyből felkiáltott az orvosom: micsoda vénatágulat van itt. Már régóta mondja, de ennyire még nem akadt ki rajta. Meg lehet, hogy van egy 13 mm-es cisztám is. Szóval semmi különös.