Sajnálom, hogy Ármin besárgult, remélem hamarosan rendbe jön!
Velünk elég sok minden történt az elmúlt időben - valóban régen voltam erre.
Zsozsi iskolába fog menni ősszel. Érdekes lesz nagyon...
Gegiben tombol az energia, valószínűleg karatézni fog, hogy levezesse a felesleges energiáit.
Barnus egy édes drága mintababa. Hatalmas, most 10 hónaposan 77 cm, és 12,4 kg!

Mondjuk fél évesen 11,5 kg volt.
Bárhová el tudok vele menni - kezdetektől hordozom, de ezt tudjátok.

Legyen az orvos, tárlat megnyitó, egész napos munka, tanfolyam, anyagbeszerzés...
Elvégeztem egy felnőttoktatási képzést, ahol baba- és gyermekhordozási tanácsadó lettem. Pontosabban Barnussal csináltuk, 4,5 hónapos volt, mikor elkezdtük.
Nemrég a gyerekekkel benne voltunk a TV-ben, az M1 Családbarát c. műsorában. Ápr. 26-án adták le, az orrszívó porszívózásról volt szó.
Itt a link, ha valakit érdekel, kb. 15 perccel a kezdés után jövünk.
http://videotar.mtv.hu/Kategoriak/Csalad-barat.aspx
A mei tai-okon és a webfejlesztésen túl belefogtunk egy harmadik dologba, mégpedig a hüllőzésbe.
Hely van, szakértelem van (a szomszédunk), összefogás és ambíció, no meg állatok.
Kaméleonok, gekkók, kígyó, teknősök, ál kaméleon... Persze kaja állatok is, mint sáska, csótány, tücsök, gyászbogárlárva. Sosem gondoltam volna, hogy én ezeket csipesszel fogom fogdosni.
A kertet is elkezdtük alakítani, teknős kifutónk is van, amit már elkezdtem szépen teleültetni virágokkal. Alakul a házunk tája.
Ami a munkát illeti, egyre többen keresnek meg együttműködéssel. Kecskeméten jövő hét végén előadást fogok tartani a babahordozásról, most hétvégén is hívtak egy I. kerületi játszóház megnyitójára.
Május közepén az Anyakanyar (Gubás Gabi és Farkasházi Réka) forgat (többek között) velem videót.
Készülünk új termék bevezetésével is (rugalmas kendő), aminek alapanyagát magyarországon nem kapni, mert köttettük, és festtettük, nyálálló, bababarát festékkel.
Nagyjából most ennyi jutott eszembe.
Puszi!