A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » Ikrek + Veszélyeztetett terhesség

Rebe :P
Én Anita márkájú haleszorítós bugyit hordok éjjel-nappal. Épp ma kérdezte a férjem, hol a hasam? Majd 3 hét alatt már nagyon lement, de áll. amíg teljesen helyreáll, az 1 év :shock: Mondjuk fél év után már nem kap hányingert tőle az ember, de a realitás mégis az 1 év...
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

olyan aranyosak vagytok hogy hiányoltok olyan jó lenne ha minden a régi lenne.apának idegösszeroppanása depressziója és pánikbetegsége van elég súlyos formában,annyira hiányzik majd megőrülök,minden nap kell neki küldenem mmst a csajokról és állitólag egész nap azt nézi és sirdogál :cry: én meg itthon most összecsaptak rendesen felettünk a hullámok de bízom benne hogy rendbejön minden hamar.az én kis drága tündérkéim tartják bennem a lelket.képzeljétek egész nap nagyon jók egy hangjuk nincs de estétől világháború van aztán a vége az,hogy a ngy ágyban alszunk hárman,másként egy percet nem aludnánk mert a kiságyban nem akarnak maradni éjszak :shock: nem értem őket pedig napközben mintagyerekek.

lanyané

Banika
Bocsi,de vártam tegnap,senki nem jött,így inkább kiléptem,meg közben apjuk is hazaért.
Elküldtem a kuponokat,várhatod a postást 8) Mást is tettem bele,amit mi tutira nem váltunk ki,remélem,ti hasznát veszitek majd.
Vendég

Lanyané
Kitartást neked is és a férjednek is.
Vendég

Lanyané,kivánom ,hogy minél előbb meggyogyuljon a párod és együtt legyetek a csodálatos lánykáitokkal :!: :!: :!:

Eszti,nagyon drágák a csajok :!:

Hol kell regisztrálni a dm kuponokra?

én ,most kelltem fel,de ugyérzem ,hogy tényleg a varratnál fáj a hasam.eddig abban biztam,hogy a jövőhetet még kibirja a varratom,de érzem ,hogy nem :(

köszi lányok, a válaszokat!!
s.csilla

Eszti
Köszönöm.Ti Liberosok vagytok?Visszaküldted a felicitas-os libero motyót?Ott is lehet a libero klubba regisztrálni,ők is küldenek kuponokat.
Én minden sz...t kitöltök,visszaküldök.Nincs az a kis pénz ami ne jönne jól :lol:

Csilla
dm.hu-n utána tudsz nézni.Amúgy minden dm-ben van bababónuszos regisztrációs lap,majd a születési anyakönyvi kivonatok kellenek hozzá.
Kegyetlen lehet amikor a vágás fáj.Nekem hidegfront előtt fájnak a laparaszkópiáim helyei,pedig azok semmik a mostani vágáshoz képest.

Lanyané
Nagyon sajnálom ami veletek történt.Reméljük apa mielőbb rendbe jön.Én is paráztam az enyém miatt,hogy összeroppan anno.A barátném tette helyre.Persze az anyós ilyenkor még jobban pátyolgatja,hogy nem kell aggódni majd ő mindent megold helyette.Ahelyett,hogy kicsit erősítené az önbizalmát.Nem érti hogy már rég nem 3 éves.Na mindegy,nem ragozom.
Hogy teszed le őket este?Nálunk akkor féltek(mit féltek,rettegtek)amikor a hülye szúnyogok miatt lekapcsoltuk a lámpát és a tv villódzásától ordítottak.Jó pár nap volt mire rájöttem mi a bajuk.Én se értettem,mert napközben tök jól elvoltak a kiságyban.Sosem felejtem el a rémült arcukat.Van azért segítséged?TUdsz kicsit pihenni?
Vendég

Banika
Én is mindent kitöltök,mert valóban jól jön a legkisebb segítség is.Kitöltöttem a liberos cuccot,már kaptunk is választ.

Csilla
A dm-ben a bababónuszra csak akkor tudsz jelentkezni,ha már megvannak a babók.Ki kell tölteni 2(mert ikrek) űrlapot,ők adnak,és ennyi.Tőlem az anyakönyvi kivonatot sem kérték,annyira belefeledkeztek (csupa e betűs szó :shock: ) a lányokba 8)
Vendég

Mariann, kitartás!

Remélem hamar rendbe jön a párod!

Judit

jucicuki

Lányok, holnapi postával mennek a levelek, volt amit többen is kértetek, így szétosztottam, remélem mindenkinek tudtam azért kicsit segíteni.

Valamiért privire nem tudok válaszolni :roll:

Judit

jucicuki

Juci, mind elfogyott?? :( későn jöttem...
nekem is csak egy jött.. pedig bexeltem, hogy ikrek.
nem is lehet szólni ezért??

Mariann! szegényke! akkor most nagyon erősnek kell lenned... miért történhett ez? túl sok stressz?
Eszti! csinik a lányok!

Csilla pihi!!! hátha....

zsuzska80
Szombathely

Nos, most jöttem vissza a közértből. Lili rámkötve, Jázmin egyszemélyes kocsiba. A közértben semennyire nem voltak segítőkészek. nem mintha szükségem lett volna rá, de pl.akkor nyílt új pénztár, és senki nem mondta, hogy "ugyan anyuka menjen csak". Még a biztonsági őr is csak bámult, aki hívta a pénztárost. Mindegy.

Lanyané: Ha bármiben segíthetek, szólj. Nem lakunk messze,tudod!
Vendég

Augusztus 31-ig érvényes
Babylove törlőkendő -200ft
Babylove pelus -250 ft
Johnson's védőkrém -130 ft
Gabi krém+pder -100ft
Laktoherb ajándék
Babylove melltartóbetét -100 ft

Gabi mosópor -300 ft
Ezekből kettő van

Szeptember 30ig érvényes
Babylove pelus -350 ft
Weleda bio fürdető -200ft
Milupa sztracsi pép -200 ft
Milupa milumil 3 -300ft
Nestlé sztracsi pép -170 ft
Hipp gyümis -100ft

Kecskeméti ital -50 ft
babylove itatópohár -300 ft 2 db
Oral-B stages fogkefe -300 ft
Jessa intim kendő -100 ft

ezekből 4 darabok vannak

Zsuzska, a pirosak vannak még meg.

Judit

jucicuki

Fanni,
Olyanom nekem is van! :wink: Ment az enyém is lentebb, csak most megállt a dolog, sőt mintha nőtt volna. :shock: Persze, tudom hogy türelmesnek kell lenni! :oops:

Lanyané,
Sajnálom a párodat, remélem hamarosan jobban lesz, és minden megoldódik! Kitartás neked, bár tudom hogy nehéz lehet!

Már épp kérdezni akartam tőletek, hogy mi ez a Dm-s kupon, mert én mostanság nem jártam ott. Ezek szerint még lehet regisztrálni?

Kép
rebe
Dunaharaszti

Közben megtaláltam a részleteket a weblapjukon! :wink:

Kép
rebe
Dunaharaszti

Kép
Kép Lilicic
Kép Jázmin baba
Vendég

Amazonas Hordozókendő Carry Sling 450 Laguna 11 990 Ft 7 990 Ft 4 000 Ft
199674 Amazonas Hordozókendő Carry Sling 510 Lollipop 12 990 Ft 8 990 Ft 4 000 Ft
181318 Berchet Rovarcsípés kiszívó Aspivenin 4 790 Ft 3 890 Ft 900 Ft
125412 Brendon Fejvédő B9/RA 9 Forest Night 4 390 Ft 2 390 Ft 2 000 Ft
182415 Brendon Maternity Bandázs Burano 06N White 2 490 Ft 1 690 Ft 800 Ft
184062 Brendon Maternity Hálóing JADE Striped Blue 6 890 Ft 4 890 Ft 2 000 Ft
165974 Fehn J. Játszószőnyeg bébitornázóval Fruity with mini-musical 17 990 Ft 9 990 Ft 8 000 Ft
179514 Hauck Pihenőszék Rocky H-Cross Red 12 990 Ft 8 990 Ft 4 000 Ft
173387 Nattou Felhúzós zenélő plüss ActivePlay+, Butterfly 4 990 Ft 3 490 Ft 1 500 Ft
131117 Simba Játék babakocsi 5525052 2 990 Ft 1 790 Ft 1 200 Ft

156717 Bébé Confort Tányér Microwaveable adaptable flat Orange-Green 2 390 Ft 1 790 Ft 600 Ft
156719 Bébé Confort Tányér Microwaveable ergonomic bowl Orange-Green 1 890 Ft 1 290 Ft 600 Ft
178416 Berchet Strandszer Lifesaver Baby Nemo 4 990 Ft 3 490 Ft 1 500 Ft
125999 Brendon Elfordulásgátló párna B9/EP 9 Forest Night 2 390 Ft 1 390 Ft 1 000 Ft
195465 Brendon Felhúzós zenélő plüss Sheep 2 990 Ft 1 990 Ft 1 000 Ft
206659 Brendon Kombidressz Hamburg FNY/BFC Best Friends Cake Gr 995 Ft 695 Ft 300 Ft
176943 Brendon Sapka 471/36 Columbia Blue Striped 2 590 Ft 1 790 Ft 800 Ft
99096 Canpol Kulacs sport 795 Ft 495 Ft 300 Ft
116245 Drewex Etetőszék Antos Natur 19 990 Ft 14 990 Ft 5 000 Ft
93522 Lindam Ajtórács Easy Fit Premium white 15 990 Ft 9 990 Ft 6 000 Ft
126850 Little Tikes Hintaló Rocking Horse Blue 6 490 Ft 3 990 Ft 2 500 Ft
110142 Little Tikes Libikóka Whale Teeter Totter Blue 9 990 Ft 7 490 Ft 2 500 Ft
173381 Nattou Gyermekfotel Belle & Bo 12 990 Ft 8 990 Ft 4 000 Ft
173382 Nattou Gyermekfotel DreamBear blue 12 990 Ft 8 990 Ft 4 000 Ft
208313 Nattou Utazóágy Travel cot Blue 15 990 Ft 9 990 Ft 6 000 Ft
208312 Nattou Utazóágy Travel cot Red
Vendég

Csajok
Nekem ezek a Brendon illetve Brendon babavárós kuponjaim vannak.A babavárós duplán.CSak így tudtam bemásolni,de a honlapon meg tudjátok nézni.Ha vkit érdekel szívesen elküldöm.Holnap föladom,31-ig beválthatóak.
Vendég

Mariann
első körben én is arra gondoltam, kis lámpát gyújts a lányoknak egész éjjelre. Bár nem írtad, hogy rakod le őket.

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek, a párodnak pedig mielőbbi gyógyulást.

KépKép
tüccs

Banika
Miér van 3 ár a termékek mellett? :roll:

Képzeljétek,rájöttem,miért olyan madárétkűek pár napja az én drágáim.Gondoltam,kipróbálom én is,hogy előre elkészítem a kajájukat,be a hűtőbe és csak melegíteni kell etetéskor.Hát az én porontyaimnak,egyem a szívüket,nem ízlik az "állott" tápi,ők csak frissen szeretik. :wink:
Ma gondoltam,megint adok nekik frisset,hátha ez a baj.Hát úgy behúzták az egészet,mint a pinty.Néztünk ám apával.Úgyhogy marad a gyártósor.Nem baj,csak egyenek :lol:
Vendég

Banika
Utána néztem a 3 árnak :oops:
Megkaptad a kuponokat a postástól?
Vendég

Tök jók ezek a Brendonos kuponok.Valóban minden hónapban az Anyák lapjában vannak ilyenek?Én erről nem is tudtam.

Ma megint megtaláltak az okosok:Mindkettő kisfiú?(rózsaszínben,csipkés díszítéssel :shock: :shock: )
Vendég

Anny
Szupik a képek!
Vendég

sziasztok!

Anny,aranyosak a csajok!!

Elköszönni jöttem,mert holnap megyünk anyu elé az állomásra aztán benézünk egy bababoltba és megvesszük az elmaradt dolgokat.apára akartam bizni,de a multhéten megvette a kiságyat és nem bontja ki és az a sanda gyanum,hogy nem a fogamra valot vett.ja és szivacsmatracot vett .hát amikor megláttam a vérnyomásom 200 lett egyből.ugyhogy holnap veszünk kokusz matracot .a kiságy persze 60szor 130-as és eddig még egyik honlapon sem láttam ilyen méretű kmatracot :evil: na ezért akarok holnap ott lenni én is :roll: igy utolag már megbántam hogy ilyen későre hagytuk,sőt még akkor akartam amikor megszületnek :oops: vasárnap szerelés meg butor rendezgetés(főleg ha el kell költöznünk nemsokára :? )hétfőn akkor meg bevonulok a korházba :? Rebét majd értesitem a fejleményekről

Puszi mindenkinek,remélem hamarosan jöhetek közétek :!: :P
s.csilla

Eszti
Még nem jött a postás.Minden hónapban van a babamagazinban és az anyák lapjában.Mi most így vesszük meg a két concord ülést nekik.Amúgy is néztem már azt nekik,de így most megspórolunk 30 ezer forintot.Ami nem mindegy.Küldöm a huggiest.
Vendég

Csilla
Kitartás,várunk vissza!És minden rendben lesz :!: :!:

Banika
Köszi

Ma mindenki szabadságolta magát?

Jó éjt minden pöttömnek és a szüleiknek!
Vendég

Eszti
Mást nem láttál köztük ami érdekelne?

Olyan jó volt ma végre kiszabadulni.Ez a hülye eső totál hazavágta őket ebben a 2 napban.
Vendég

Csilla
Kitartás.A pasik ilyenek.
Nem tudom mekkora súllyal érkeznek a babák és remélem nem is lesz rá szükségetek,de azért bemásolom a liberofutár-os linket.
Nekünk sajnos kellett a Bercusnak.
http://www.liberofutar.hu/?p=p_24&sName=potty-training
Nagyon normálisak, 3-4 nap a szállítási idő.
Szorítunk.
Vendég

Még egy gyors bekukk :D

Eszti ,Banika KÖSZÖNÖM :!: :!: :!: ( A liberofutárt is :D )
s.csilla

Sziasztok!

Nem tudom írtam e , de Jázmin ínyén lehet érezni egy kis hegyes fogacskát :D Még alig, de már ott van :D

Hú, tegnap este olyan rosszul lettem! Megjött, és nem volt itthon normális fájdalomcsillapítóm, csak nospa. Szerinte ezr a gyógyszert az találta föl, aki még nem érzett fájdalmat. 3-at vettem be :shock: de csak erősödött a pocifájás!!! Itt fetrengtem. Aztán találtam másik gyogyit, na az hatott, de akkor már hányingerem volt, és rázott a hideg :?
Még jó, hogy az unokatesóm itt volt.
Vendég

Sziasztok Csajok!
Mi még mindig egyben vagyunk! :shock: Aug. 1.-én fogja megindítani a szülést a doki,ha addig nem indulnak meg a törpék kifelé.Mindkettő menetirányba áll,úgyhogy végre megláthattuk titkolózó gyermekünk fenekét és KISLÁNY! :lol:

Csak nagyjából olvastam vissza...
Riddencs!
Gratula a bébikhez!Nagyon édesek... :P

Csilla!
Sajnálom,hogy baj van,de próbálj minél kevesebbet aggódni,mert a 34. hét már tényleg nem veszélyes,de nem lesz tejed,ha állandóan parázol!pedig a bébijeidnek a te tejedre lesz szükségük,ha megszületnek,mert ha koraszülés van,akkor más tartalmú tej termelődik az anyában,mert más az igénye a kicsiknek.

binyek

http://videa.hu/videok/emberek-vlogok/k ... W9UJTEi0Ib

Ma esti első közös fürcsi.
Nagyon élvezték, annyira röhögtek, hogy bekövetkezett, ami tizenegy hónap alatt még sosem, Lili belekakilt a vízbe :lol:

Jó éjt!

Judit

jucicuki

Judit :lol:

Binyek :P
Drukkolok, hogy meginduljon magától... Várjuk majd a híreket. Így akkor a nemek aránya úgy lesz, ahogy szeretted is volna :D

Lányok :P
5 heteseket már elvinnétek egy fél órányi útra (kocsival) egy családi kerti evés-ivásra néhány órára :?:

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Fanni
Mi már 3 hetesen csavarogtunk hasonló túrára.Én úgy gondolom ahol te jól érzed magad,ott ők is.Azt ne hagyd,hogy macerálják őket.Nálunk ez működött.Békén hagyták őket,ők pedig aludtak a babakocsiban.
Vendég

Mi nagy túrán voltunk ma.Pécs,vásárlás,Árkád,Brendon.Ezzel azt hiszem mindent elmondtam.Készültem lelkileg,de meglepően jól viselték a drágák.Kaptak sok szép dolgot.
Vendég

Binyek
Le a kalappal előtted.Minden tiszteletem a tiéd így a végén.
Vendég

Fanni
fél órányira sztem nyugodtan. Csak ott tényleg ne engedd, hogy körülállják őket!

KépKép
lili73

Binyek! nem semmi. én ilyenkor babáztam :) (38+1-re szültem)

Fanni! én is elvinném. ja meg neg engedd hogy fogdossák...

Csajok! Minden babakekszben van glutén??
Ti mivel sűrítítek a gyümit??olyan híg...

És Gergő új sérója :)
Kép
Fanni cica se maradjon le

Kép

Kép

Természetsen Fanni haját nem vágtuk, neki alig van és vörös :):)

zsuzska80
Szombathely

Köszi a válaszokat!

Lányok :?
Gyerekem nem aludt -így én sem- f11-től reggel 5-ig. Hol a pocija fájt, hol nem tudom. Sajna a popsija kicsit piros... talán ettől? Nem tudom, de már megint üvölt :(
Hasfájás ellen mit adhatok ilyen picinek?

Köszi,
Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Ma van Lili névnapja, és ma vagyunk 7 hónaposak!!

Kíváncsi vagyok, kedvespapa hoz e nekik valamit. Szerinte 6-7 hónaposaknak nem lehet kapni játékot. Elküldtem neki pár linket, hogy na nézd má' mégiscsak!
De tuti "nem volt ideje".
Múltkor hozott 1db labdát, mikor kérdeztem: oszt mé' egy? az volt a válasz, hogy majd dobálják...

Fanny: Hááát, van watergrape, infacol pl, de nekünk nem hatott. Aztán lehet kapni cseresznyemag párnát, azt megmelegítve a pocira tenni. Nekem ettől is üvöltöttek. Maradt a végeláthatatlan séta ide-oda a szőnyegen. :?

Sajnálom a rossz éjszakát. 3 hós korukra elmúlik általában a hasfájás. Nekünk nem múlt el. 4 hós korukig vissza-vissza tért. AMióta hozzátápi van,azóta nem fáj. Meg tápszert is váltottunk.
Vendég

Zsuzska, Milupa Crispy gluténmentes, tejfehérjementes, tejcukormentes, viszont van benne méz. hét hós kortól van. Én ezzel sürítek.

Judit

jucicuki

köszi Juci, a védőnőt is felhívtam, mert már elegem volt h. állandóan csöpög...ő a gabonapelyhet mondta, 4 hós kortól, a Müllerbe lehet kapni. azt mondja olyan mint a lereszelt citromhéj...

Anny! boldog 7 hót, és Lilien napot!

zsuzska80
Szombathely

Sziasztok :D kezdenek a dolgok rendeződni nálunk kop-kop-kop.
lilinek meg jázminnak boldog 7 hónapot :D és boldog névnapot :D
fanni sajnos nem tudok segíteni pocifájásban,de kitartás!
binyek hajrá induljon meg mielőbb a kis vegyespáros :D ügyes vagy!
zsuzska jó nagyon gergő új sérója,és fanni is cuki
:D
banika jól vannak a varga fiúk :D :wink:
juci cuki a videó vagyis a csajok :D
nálunk apa hazaérkezett remélem mihamarabb felépül mert rossz nagyon így látni a gyógyszerektől olyan gyenge meg kómás,de látszik rajta,hogy akar gyógyulni meghát a kispunások is gyógyítják a szeretetükkel.
éjszakáink nem akarom elkiabálni de szerintem be fog állni úgy eszünk hogy 5:30-9-12-15-18-21-24 és így azért én is tudok pár órát csicsizni megmost két napja éjszaka a saját ágyukban aludtak és nem is tartott sokáig a visszaalvás.
tejcsim az nincs úgyhogy csak tápit esznem amirkámnak nem volt semmi ugyanúgy sokat kakil,de jázmi csak egy nap egyszer,sokan mondták amíg nem fáj a hasa mégha 1héten egyszer kakil az sem baj :shock:
ja jázminak szájpenésze van remélem hamar elmúlik rendesen kezelem neki,ennyit ér a nagy sterilizálgatás mint egy hülye állandóan sterilizálgatok oszt tessék,mondjuk azt mondták ezt a kórházban kapják el,végülis mindegy sajnos van.
már lement 17kg :D de még van 10kg úgyhogy labasv nem vagy egyedül :wink:
hirtelen ennyi megpróbálok visszatérni közétek mert hiányoztatok ám :D

lanyané

Kép
Kép

Kép
Kép
Kép Kép

lanyané

Jaj, annyira édesek :D Eszembe juttattad, mikor az enyim babák is ilyen pindúrok voltak, nem 7 és fél kilós nagy culák :lol:
Vendég

Kedvespapa felháborodott, mikor megkérdeztem, hoz e valamit a lányoknak...erről ennyit. :?
Vendég

Lanyané :P
Nem semmi. 12 és 5.30 között nem kérnek enni? :shock:
Mennyit esznek? Szopiznak?
Szépek a lányok!mi azt
Rajtam már csak 1,5 kg van, ami azt jelenti, hogy fogytam...

Anny :P
Köszi!

Fanni

Fanni, Milán, Márk

Kép
fanni73

Csilla,
Remélem sikerült mindent megvennetek! :wink: Kitartás neked, várom az sms-t! Minden rendben lesz, nyugi!

Binyek,
Várunk vissza téged is! Jó sokáig bírtad! :D

Juci
:lol: :lol: :lol:

Fanni,
Szerintem nyugodtan vidd őket, csak ne fogdossák! :wink: Az enyémek például tök jól elvannak a kocsiban, egy hangjuk sincs, alszanak.
Hasfájásra mi Infacolt és Espumisant próbáltunk. Nekünk az Infacol semmit nem ért, az Espumisan jó volt, de az sem segít mindig. Mi már elhagytuk, mert Blankának csak nagy ritkán fáj már. Amúgy imádja a kistigrist hasfájáskor, nagyon hamar megnyugszik!

Zsuzska,
Jó az új frizu! Sokkal férfiasabb! :D

Anny,
Boldog névnapot Lilinek, és boldog hófordulót is!

Lanyané,
Örülök, hogy apa otthon van, és kezdenek rendeződni a dolgok! Kitartás, hamarosan minden a régi lesz!
Mi is tápisok vagyunk, és egy nap általában egyszer van kaki! Ügyik vagytok az evésekkel, az biztos hogy sokkal könyebb ha éjszaka is tudsz pihenni. Nálunk is kb. hasonlóan van, éjfélkor esznek utoljára, és utána kb. 6-7-ig alvás! Persze van olyan, hogy valamelyik felébred még éjszaka, de szerencsére nagy ritkán. Nagyon szépek a csajok! Tündériek! :D

Tegnap kicsit kimozdultunk apával, meg a barátnőmmel. :wink: Lementünk a Balcsira, nem fürödni, csak úgy mászkálni, kajálni. Balatonfüreden voltunk, hogy milyen szép ott a sétálórész! Jól éreztük magunkat, de a mazsolák nagyon hiányoztak. Reggel úgy tűnt nem lesz olyan jó idő, és inkább itthon hagytuk őket anyukámmal, de ahogy odaértünk már meg is bántam. Na nem baj, majd legközelebb.

Kép
rebe
Dunaharaszti

Liliennek boldog névnapot!
Kép

Lanyané, csodaszépek a lányok. Örülök, hogy alakulnak a dolgok minden fronton. Az összebújós-alvós a kedvenc képem :lol:

Ma először próbáltunk pohárból inni. Lili tök ügyi, Dorka is ügyesen inna, ha nem hisztizne, hogy ő akarja fogni a poharat. Ha éppen nem jut eszébe akkor iszik szépen.
Tegnap voltak rokonok látogatóba és pénzt kaptak a csajok, ma elmentünk Müllerbe levásárolni kajcsira, amit szeretnek, Lili kinézett magának egy plüss tehenet, hát megkapta azt is, olyan édes volt. Kézzel lábbal mutogatott, hogy neki az kell, meg kiabált, nevetett neki. A pénztárnál alig akarta odaadni, hogy leolvassák az árát. Dorci kapott egy méhecskét :wink:
Ma még megyünk köszönteni és visszaszolgáltatni pár kölcsön babacuccot.

Judit

jucicuki

Köszi a köszöntéselket a lányok nevében is :lol:
Vendég

Sziasztok!

Lanyané: nagyon édesek a babukák! Az emények is hasonlóak, Lénának nagy sötét haja van, Levi meg világos, kopaszodó :lol:

Labasv: Boldog Lili-napot és hófordulót!

Fanni: mi tegnap utaztunk negyedórára a nagymamámhoz falura, hogy levegőn legyenek a babák, mert itt nálunk az erkély egy 6 sávos útra néz :? Senki sem birizgálta őket, szépen aludtak, menjetek nyugodtan!

Binyek: grat, hogy még bírod, nekem már minden bajom volt, meg jó neked, úgy tűnik spontán szülésed lesz, irigy.... :wink:

Zsuzska: aranyosak, jó az új frizkó! Asszem találkoztam ikres barátnőddel a Müller előtt pénteken (?), -azt sem tudom milyen nap van...olyan Jané kocsijuk van, mint a miénk, arik a gyerkőcei! Apropó, ti nem arrafelé laktok, abban a lakóparkban? Mert mikor kanyarodtunk be kocsival, láttam egy hosszú barna hajú anyukát ikerkocsit tolni a házak felé, csak nem te voltál? :wink:

Nálunk a babák nagyon jó gyerekek-lekopogom...-csak tejcit esznek, aztán ált.beájulnak :lol: , ma két gyerek megetetése után 100 ml-t fejtem le :shock: , tejcsárda leszek? :shock:

Egy kérdés: kentétek vmivel a császár hegét? Nekem néha nagyon húzódik és ég, nagyon rossz olyankor... :cry: Én is ledobtam eddig 20 kilót, még van rajtam 6 kiló, versenysúlyhoz képest még kb.10 kiló.
Szép délutánt mindenkinek!
riddencs

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?