Jó reggelt
Pár napig nem írtam, de olvastam ám
Csak annyira sűrűre sikerült az utóbbi két nap
Hétfőn reggel cukros rendelés: bemutattam a diétámat, sűrűn bólogattak... (ja a zabkekszet felejtsem el... pedig az legalább finom volt

lehet, ez a baj

) viszont 7-től 11-ig ott ültem a semmiért

(7-kor levették a vért, de a doktornő 9-re jön, és valahogy hiába voltam ötödik, csak 5 perccel 11 előtt jutottam be, hogy aztán 2 perc alatt végezzünk is)
Aztán ebédeltem az Árkádban, meg körbenéztem ajándék ügyben is... hát, nem voltam valami kreatív hangulatban.
Aztán doktornéni: Saci szépen fejlődik, bár egy kicsit behúzta a kéziféket. BPD: 85 mm, THQ: 76 mm, FL: 61 mm, kb. 1800 gramm.
Méhszáj zárt, minden rendben. Nem baj, hogy fogytam, a babának nem árt, csak nekem, úgyhogy azért figyeljek oda.
Aztán mentem a talira

ahol engedélyeztem egy almás-fahéjas palacsintát (tisztára diétás volt

). Szuper volt találkozni
Kedden meg munka, Bp-en: persze megbeszélések, készülés a délutáni rendezvényre (hát, nem volt nagy szerepem benne, max 20 percet beszéltem), utána konzultációk... aztán rohanás a kismamaboltba a pulcsimért, amit eladtak

mindegy, jövő hétre jön még. Fele dolgot el sem tudtam intézni, amit terveztem

(tudom, legközelebb tervezzek kevesebbet)
Na ez a sietés dolog nekem sem jött be

benyilallt a pocak rendesen, úgyhogy lassítani kellett

Bigacsiga: én inkább csirkéhez hasonlítottam magam, de a pingvin kiváló hasonlat
Ma meg hozzák a parafát, alig várom

(nem fogom pakolni, nyugi)
Gombócmakka: nem sírdogálunk a cukron, a feszültség is felviszi... persze kis hiszti belefér

nyugi, minden kismami hisztizik

legalábbis a nagy többség (jelentem, ide tartozom

)
Én most visszaadtam anyuéknak a cukormérőt, mert apám, aki soha nem volt cukorbeteg, extrém értékeket produkált... az enyém meg végülis beállt. Aztán ha kell mégis, akkor veszek egyet magamnak... majd kiderül, magas lett-e hétfőn. De amióta ezt a wellness cuccot eszem, nem ment 6 fölé. Nekem a gyümölcs sem zavart be, és a zabkeksz is csak 5,8-ig nyomta fel. Azért nagyon figyelek, folytatom a szigorú diétát. Sajnálom, hogy nálad a gyümölcs is bekavart

milyet ettél? azt nézed, hogy gyors, vagy lassú CH? lehet, hogy csupa gyors cucc volt, azért ment fel 7,1-re.
Bigacsiga: nem mondtátok, hogy nem jött össze a cumicsere Katuskával

nálam volt a nyuszis

mindegy, ha érdekel, viszem a decemberi talira
Hanna: nekem OK a december első hete
Katuska: látom, zajlanak az események körülöttetek továbbra is
Batkata: örülök, hogy megpihensz egy kicsit végre

Marcinak utólag is boldog névnapot
Nekem még mindig nincs meg az utódom

és közben a 11 fős csoportom 8 főre olvadt (betegségek miatt), úgyhogy igyekszem nem kidőlni, nehogy idő előtt pótolni kelljen engem is... egyelőre jól bírom, de ugye az enyém ücsörgős munka.
Hanna: a puncsszínű kifogókat jól eldugtam

tisztára beindultam tőle egy kis puncsfagyira
Bartika: kitartás

Nálam is dec. 27. a cél, hogy addig egyben maradjunk
Nekem eddig nem hagyta Saci az oldalamon fekvést, csak a hason fekvést, de pár napja azt nem hagyja, csak az oldalt fekvést... változnak a preferenciáik

a hátamon elejétől fogva nem tudok feküdni, mert nagyon fáj akkor a derekam.
Lányok, mostanában jöttem rá, amikor kérdezgették, hogy mennyi van még hátra, hogy már nincs 2 hónapom

eddig ez volt a válasz, de most módosítani kellett

hát... azt hiszem, egy kicsit jobban kellene hangolódnom
Andi: várjuk a beszámolót az UH-ról
Kata: sajnálom a rosszullétet

remélem, ma már minden rendben lesz...
Alvás: 3-4 felkelés szinte minden éjszaka van nekem is, elsősorban a hólyagkapacitás jelentős csökkenése miatt

Saci nem kelt fel, igaz, ő nem is rúg olyan vehemensen, mint itt egyes babók

mocorog, fészkelődik, kaparászik
Lakásátalakítás: semmi, nem is volt a másik kettőnél sem... a nagyon veszélyes cuccokat eltettem, de a virágok maradtak (a földön is). Ástak... és? Egy idő után leszoknak róla. Azért a mérgezőektől megváltam, de pl. a 2 méteres bökős kutyatejem maradt, és nem volt konfliktus a gyerek és a növény között. Nekem az a véleményem, hogy a nyilvánvalóan veszélyes dolgokon kívül (mondjuk nálatok az üvegszekrény, amit jó, hogy rögzítetek), jobb, ha normális környezetet szokik meg a baba, ezzel is tanulja a határait. Egyébként a lakásotokban semmi olyan nincs, ami nem bababarát
Túlhordás: na, én jobban félek attól, hogy nem érek be időben

de persze be fogok...
Málnalevél-tea: soha nem ittam.
Kisbogács: jobbulást
Huh, egyelőre ennyit, biztos kimaradt valami