A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

Kata: igen, van még Halász Judit koncert, és a gyerkőcök is nagy rajongók :) szoktunk velük hallgatni lemezeket :)
Martinkának üzenem, hogy legyen kíméletesebb Anyukájához :wink:
Én a körút túloldalán dolgozom, úgyhogy szuper :)
Katuska: még jó, hogy nem olvadt be a gyurma a radiátorba :shock: nekünk még mindig van a radiátorban az építkezésből származó csempedarab, amit a gyerekek hajigáltak bele... nem lehet kiszedni :? igaz, az nem olvad :roll:
Na szép estét, teregetek egy kört, aztán elteszem a családot holnapra :)

Csöre
csöre74

Csöre! együtt teregettünk:) én is azt csináltam épp:)

Épp gyújtottam be így még hideg volt a radiátor...még jó, hogy ez a play doh könnyen lejön mindenről.
katuska79

csatlakozom az teregetőkhöz.. :) Megpályázzuk az "egyszerre legtöbben teregető januári kismamák" Guinnies rekordját? :wink:

A fiam szét akar szedni bentről... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

Csőre: köszike a jókivánságot!Hát az apukája sem kicsi.
Paraméterek: Bpd:87mm
Femur:67mm
Ac:310mm
32 hetes terhes vagyok.Az adatokrol legalább tudnám,hogy mik azok,jó is lenne!!! :oops: :lol:

Kép
andi0716

Mi is teregettünk, jelentem, csak én Apával :oops:

Mágnes: átérzem, hogy Beni Baba dolgozik, mi is szakadtunk itt a nevetéstől,hogy mit csinál már Martin, szabályosan tologatta a pocakot ide-oda, ott mórikálta magát odabent :lol:

Csöre: nekem is van egy csomó Halász Juditom, még kazettán....a régi szép idők :oops: Martinnak is muszáj leszek valahogy hallgathatóvá varázsolni őket, mert a szobájába 'csak' egy CD-s rádiót szereztem, a lenti hifi vinné a kazit, de most azért nem citálom le a kis fészkéből, hogy zenét hallgassunk :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Vicky! Én nem használtam sterilizálót, most sem fogok, tökéletesen megfelelt a fazék, víz.
Melegitőt viszont használtam. Sajnos nem volt elég a tejem, de anyatejet és később bébiételt is melegítettem benne.

Házidokival kapcsolatban - én szerencsés vagyok, itt nem kell a sort kivárni, külön ajtón be kell menni a növérhez és a doki ahogy végez az előző beteggel velem foglalkozik. Bár én a terhességem alatt csak egyszer voltam nála.

cs-erika! A mikróban állitólag 1 éves korig nem szerencsés melegíteni.

Katuska! Lehet, hogy kaszkadőr lesz Máthé? Vagy az extrém sportokat fogja kedvelni!

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Andi! Szép nagy méretek!
BPD - fej átmérője keresztben
Femur - combcsont
AC - haskörfogat

Kép

Kép
isarenikõ
Pécel

Sziasztok, jó reggelt :)

Szép kis közös teregetést rendeztünk tegnap este :D
Nekem Apus nem segített, szegényem az összes parafát felhordta a tetőtérbe :? biztos megizmosodott tőle :D mindenesetre jól kifáradt szegénykém
A parafa nagyon szép lesz, annyira örülök neki, hogy már megvan :) alig várom, hogy lerakjuk :)

Andi: http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
itt fent vannak az elnevezések, és az átlagos babaméretek heti lebontásban (persze ezek az átlagok annyifélék, ahány helyen nézed)
Akkor nem csak a súlya nagy, hanem egyéb méretei is :) (Bár nem hasonlítgatunk, mert ezer dolog hatással van a babára, de Sacikám sokkal kisebb, pedig 2 nappal előtted járok. És még ő is átlagos :) nem kicsi)

Kata: hát, akkor érdemes beruházni néhány CD-be :) MP3-at is tud a lejátszód (ami Martinnál van)?

Katuska: akkor szerencséd van, ha hideg volt... sajnos én jártam úgy, hogy meleg :? szerencsére ebből kinőttek a nagyok, Sacinak meg még messze van a tomboló-romboló időszaka :D

Lányok, átlépte a poci a 100 cm-t (tartósan!!!) :lol: :lol: :lol:

Na további szép napot :) kezdődik a munkaidőm :wink:

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:39-kor.
kisbogacs

Sziasztok, szép délelőttöt!

Tegnap én is teregettem! :D

Málnatea: hát énnekem asszem nem kell innom... (ld. programozott császár :cry:)

Képzeljétek, Kispötyi akkorákat rúg, hogy nem is tudom, mi lesz itt még 2 hónapig, ilyenkor mindig keresztben állnak a szemeim... :shock:
Az tuti, hogy keveset fogom a kulcsot csörgetni a pocakomnál, nagyon utálja a hangját. :roll: Csakúgy, mint Julcsi visítását. (Tegnap megnéztük Mártonkámmal, mit művelnek ezek a nagycsoportos ovisok különtornán. Na, hát az óvónéni sípját, meg a több gyerek visongását sem élvezte... :D)

Na megyek a ludaskása hozzávalóit összeírni és ruhát hajtogatni - ha már tegnap teregettem ;)...

Pusza: batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kisbogács!

Én nem látom a vonalzódat!!! Biztos nem szereti a Linux! :cry:

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Kisbogács: gratula, csak 50 nap van hátra :D

Batkata: ha rúg, akkor nem szereti, azt, amit hall? Vagy speciálisan rúg ilyenkor? Mert nekem is beindul Saci, ha a gyerekek zajonganak, de inkább úgy érzem, mintha csatlakozni akarna :D
Meg is száradt a teregetésed? :shock: nekem még min. egy nap :?
A ludaskása receptje nem mehetne a szomszéd topikba? :D

Csöre
csöre74

Bocsánat! Ez a gép tényleg hülye!!!

Szóval:
Kisbogács! Gratula az 50. naphoz...!

Aztaa! Mindjárt itt vannak ezek a manócskák!!! De jó lesz!!! :D
Huh, én már alig várom, hogy megölelgethessem Pötyikénket!
(De ezzel biztosan csak én vagyok így... :wink:)

Na tényleg megyek listát össezállítani. :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Jó reggelt!
Kiganéztama lakást, mostmár pihenek..:)
Lemértem a pocakmat.. Háát nem volt egyszerű, mivel nem találtam olyan eszközt, ami körbeérte volna a pocakom..Végül a hajvasalóm zsinórja megfelelt a célnak.Eredmény: 108 cm :)

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes! fő a kreativitás:)

Én mai is fogok teregetni. Csatlakozik valaki? :lol: nekem vannakk oylan ruhák amik egy héig is száradnak. Útálom!!!!!!

Drága fiam meztelenül szaladgál a lakásban és hurcolja a bilit. Nemtán szobatiszta akar lenni?
katuska79

Csöre!
"Vagy speciálisan rúg ilyenkor?"
A kulcs csörgése alatti rúgása volt az etalon. :) Ilyenkor olyan hirtelen rúg belém, hogy felszisszenek, és általában rövidet, "tömöret".
Ezek olyan hirtelen rúgások, amit nem lehet másként értelmezni, csak úgy, hogy nem tetszik neki a dolog. De ha kibújik, mindenképpen tesztelem Kispötyit ezügyben is... :)
A hirtelen és erős zajokra mindig így reagál.
Máskor csak simiz, apának és a tesóknak is úgy köszön, főleg Marcinak (ő türelmesebb).

"Meg is száradt a teregetésed?"
Tegnap többször is teregettem, a tegnap reggeli adag száradt meg...
Rozálka, a mosógépünk viszont már gyártja a következő teregetnivalót...

Ludaskása: OK, átkerül a másikba a recept...

Mágnes! De ügyi vagy! Énnekem nincs hozzá lelkierőm... Pedig kellene!
Akkor megérdemelt a pihid! A pocakmérethez gratula! :)

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:40-kor.
kisbogacs

Katuska!
Azért nem semmi ez a Máté gyerek! Mi lesz, ha hugival összefognak?! :shock:

Ruhaszáradás: nem tudom, nekem elég hamar megszáradnak a rucik. A vastagabb cuccok száradnak tovább, de azok is csak max. 2 napig...

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Sziasztok!

Kisbogács, gratula a kerek naphoz!!!

Mágnes: :D

Teregetési programhoz én is csatlakozom!

Képeket tesz fel valaki a találkozóról? Jó lenne látni Benneteket!
magdolnasz

Most nyomtam be a gépbe lányom ágyneműit. Gyors program, aztán teregetek :)

Megvan a CTG időpontom :lol:

Kép
Kép
Kép
mágnes

SZiasztok!
Micsoda pocak méretek! :lol:
Még jó, hogy emlegettétek a kollektív teregetést, gyorsan betettem egy mosást. :)
A hideg front látom minden babót bepörgetett. Mi sem sokat alszunk mostanság, egész nap pörög a drágám. :roll: Tegnap még nagyon sokat görcsölgettem, be voltam tojva rendesen, mert eddig legalább csak keményedtem. Ilyen görcseim csak szüléskor voltak ( az elején, mikor elfolyt a víz). :? De ezek szerint csak a hidegfront és a kialvatlanság volt a ludas, mert alvás után helyrejöttem. :)

Mágnes! Ugye Te írtad mi van Boti babával? Megkérdezhetem honnan tudod? Esetleg ha tudod a blog jelszavát, elkérhetem?

Hanna, fejed hogy áll? Átállt már a hidegfrontra? Brrr... még jó, hogy ki sem kell mozdulnom. Ilyen esős napokon még a fekvést is jobban viselem. :)

Szép napot mindenkinek!

Barti

KépKép KépKép
Kép
bartika31

bartika:
igen, én írtam, de én sem tudom olvasni a blogot, védve van. Onnan tudtam meg, hogy az kettő blogban, amit olvasni szoktam írták, hogy elment Boti. Azt nem tudom ,hogy végül mi váltotta ki ,hogy feladta, mert jobban volt, de nem bírta tovább szegény.. :cry:

Kép
Kép
Kép
mágnes

Sziasztok!

Teregetés, a férjecském nem tereget nálunk. Egyszer letiltottam(vesztemre) mert irtó rondán tereget. Szerinte én tudományosan teregetek, szerintem csak szimplán úgy, hogy utána ne kelljen vasalni. De ennek a vége az lett, hogy amikor a múltkor megkértem, hogy teregessen már ki, akkor közölte, hogy nem, mert le fogom szólni. :roll:

Poci méret. Nekem 110 körül van, de már hetek óta. Meg szoktam nézni hetente, és poci méret szerint nem növünk. Viszont kislánykám mégis csak növekszik, mert a környezetem szerint egyre nagyobb a hasam :shock: És az UH szerint is. Szóval a pocakméret növekedését nem értem, hogy mégis hogyan.

Kisbogács grat. az 50 naphoz. :lol:

Én még csak a 31. hétbe léptem bele ma. :D

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:40-kor.
kisbogacs

Batkata: Saci ilyet nem csinál (hirtelen rúgás), csak gyorsabban mocorog, ha "esemény" van :) de majd figyelem :D

Teregetés: persze, ma is megy a gép :wink: majdnem minden nap :)
Ercsi: ilyen hibát én is követtem már el (hogy beszóltam Apusnak a teregetés minőségére), de szerencsére, ha a helyzet úgy hozza, akkor kitereget :) meg Mesi is... na ne tudd meg :) de így tanulja meg, hogyan kell :) és ha ilyen lelkes, és segítőkész, akkor nem hajtom el :)

Barti: remélem, minden rendben, örülök, hogy végre tudsz pihenni :)

Ercsi: lehet, csak a legnagyobb körfogat nem változik, de alul-felül kiegyenlítődik a pocakméret :wink:
Mágnes: fő a kreativitás :wink:

Katuska: a világért ne vedd el tőle a bilit :D hátha... csak meg ne fázzon :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kriszti, ezt most tényleg nem szabad!! Nekem is minden napra jutott egy sírós köröm, míg Boti blogja elérhető volt, aztán Apa letiltott. Borzasztó dolgok ezek :cry:

De evezzünk vidámabb vizekre, gratula az 50 naphoz!!! :D

Csöre: csak most, csak neked, íme a sapik :lol:

Ez a Mester utcai, de ott még nagyban várták a téli kollekciót, ez kb egy bő 3 hete volt, úgyhogy biztos rengeteg van már!!! De szerintem egy tünemény!

Kép

Ezek pedig a Visegrádi utcaiak, ott is dőzsölni lehet a tündéri sapikban, a Kisfiam úgy látszik lassan minden napra újat vehet fel (ebből is):

Kép

És még pluszban:

Áll a babakocsi :D :

Kép

Édike pici cipellőcskék, csak úgy:

Kép

És végül a közel 33 hetes pocakfotó :D (nekem jelenleg olyan 105-106 cm körül van)

Kép

Ma ismét fészekrakó kedvemben vagyok, úgyhogy én is odadobok egy mosást, továbbá előkészítem a mai kajcsit, Apát rántott husival, alma kompóttal és kuglóffal várom :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Apuka leszólása házimunka-ügyben:
én a porszívózást rontottam el így... Azóta együtt szívunk a porszívóval... :evil:

Ja, én is tudományosan terergetek, amit a gyerekeimnek is próbálok megtanítani. Van, hogy elkapja őket a teregetési láz, s olyankor másfélszer annyi idő alatt meg is vagyunk, de hát tényleg így tanulnak.

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Hogy én hogy túlszaladtam pár bejegyzésen... :oops: :shock:

Mágnes: jaja, fő a kreativitás... :lol: Nekem nincs itthon olyan 'varrós' mérőszalagom, úgyhogy Apa mérőszalagjával szoktam, ami az a feltekerhető és marha hideg :lol:

Katuska: Máté ilyen önállóan akar szobatiszta lenni? :lol: Csak tényleg, meg ne fázzon :wink:

Batkata: akkor Pötyike és Martin kezet foghatnak, nekem is tud akkorát rúgni, hogy besírok :lol: De nem extra dolgokra, csak spontán :lol: Viszont legjobban a gurulása tetszik, ahogy 'belabdázódik' és úgy halad a pocakban :wink:

Apás teregetés: férfiak....nálunk is így van, hogy lentről strázsálok, míg Apa teríti fel a dolgokat, mert nekem már nagyon kell nyújtózkodnom hozzá és ha itthon van, semmi pénzért nem engedi... :wink: De amikor felrak egy-egy darabot egy hurkában (na jó, kis túlzással)....Ezért gyakorta mosok délelőtt, mire hazaér, addigra fent van minden a szárítón. Persze, lassabban, nyögdécsleve, de felkerülnek.

KépKép

KépKép
kata8110

Kata!
Te aztán pörögsz!

Nagyon édik a cuccok!
A Mester utcai tényleg jó bolt, anno én is voltam ott. Csöre! tényleg érdemes elmenni oda.

A szőnyeg eszméletlenül jól néz ki!!! Na jó, a babakocsi is!!! :lol:
Poci: tök édi!!! Milyen kis fájintos lakása van Martin gyereknek! ;)

Ki mit főz vacsira?
Én tegnap spenótot adtam a családnak tükörtojással, a húsevők kaptak hozzá egy kis sült szalonnát... Mára viszont gőzöm sincs, mit üssünk össze a kölkekkel (apa ma megint későn jön haza - szokásához híven... - ezt már meg kellett volna szoknom évekkel ezelőtt, de sajna nem megy...:( ).

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:41-kor.
kisbogacs

porszívózás, azt szerencsére megcsinálja. Nincs is kiporszívózva, ha nem porszívózik a drágám. :oops: De mit tegyek, azt tényleg utálom. A múltkor pőedig muszály volt nekem megcsinálni, hát jól belefáradtam már a dologba. Szóval nem is nagyon erőltetem.

Nyögdécselésről: néha úgy érzem magam, mint egy öregasszony. Állandóan nyögök. :lol:

Megyek megnézem a marhapörim állapotát

Kép
Kép
cs_erika

nem igazán csinálok sűrűn marhapörköltet. Vagyis eddig csak 1x csináltam. Szóval a vörösbort mikor tesszük bele, a legvégén igaz?

És mit csináljak, ha szerintem nagyon csipős lett?

Kép
Kép
cs_erika

bár szeretem a csípőset, nem csinálok semmit. :lol:

Kép
Kép
cs_erika

kisbogács, ezt a hasonfekvést én is ki fogom próbálni. :lol: Hátha akkor nem fáj annyira a hátam.

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:42-kor.
kisbogacs

akkor most a közepén teszek bele egy picit.

Meg is ittam egy pohárkával. :oops: Vérképző, ártani nem árt. :D

Kép
Kép
cs_erika

Kata: kösziiiiiiii :D
Nekem a baris a kedvencem :D de nagyon édes mindegyik :D az a kockás szőnyeg meg egyre jobban tetszik :) mindenképpen elnézek a Mester utcaiba... a Visegrádi utca kicsit kiesik, de a cukorrendelés után talán belefér, oda viszont közel lehet :)
Beájulok, micsoda menüket ütsz össze :D

Batkata: rakott karfiolt csináltam :) először életemben, ezért az állaga kicsit sajátos (nem mondom meg, milyen), de az íze fantasztikus :)

Porszívó: nos az már a gyerekek dolga... nem mondom, hogy lelkesek, de megcsinálják a szobájukban és a nappaliban, ami nem kis segítség...

Erika: én a felénél kezdem a borbelerakást, és szükség szerint pótolom utána :)

Kisbogács: aranyos a pocifotó :)

Mérőszalag: pár éve vettem ilyen varrókészletbe valót: 150 cm :D addig azért nem jutok el talán :roll: most ugye 101 cm :) (az több, mint 100 :D)

Csöre
csöre74

Kisbogács: kifejezetten érdekesnek és kipróbálandónak tartom ezt a pózt!! :wink: Jó lenne kicsit kinyújtóztatni a hátam! Milyen rendes a párod, magától gyümölcsnapot tart??? :shock: Na, az én húsevő férjemnek ez sosem jutna eszébe :oops: Na nem mintha szüksége lenne rá, de kicsit tényleg megemberesedett itt a babavárás alatt. Ja,vagy hozzájárul az is, hogy amióta itthon vagyok, azóta igyekszem minden nap főzni, így főtt ebéd (visz magával előző estéről) és főtt vacsi, este 8-kor :lol: (Sajna nagyjából akkor ül le enni)

Erika: életemben nem csináltam még vörösboros marhapörit...pedig milyen fini :oops: Én is meginnék most egy pohárka bort!

Batkata: köszi a méltatást!! Ja, Martinkának ilyen pöpec helye van :lol: De hogy a kis fenekét lassan a torkomon dugja ki, az is fix :lol:
A Mester utcai boltban úgy láttam, opelusokat is árulnak, szóval, mint pelenkadiszkont. Azzal nincs esetleg korábbi tapasztalatod,hogy milyen van nekik, érdemes-e ott venni?

KépKép

KépKép
kata8110

Kisbogács: kifejezetten érdekesnek és kipróbálandónak tartom ezt a pózt!! :wink: Jó lenne kicsit kinyújtóztatni a hátam! Milyen rendes a párod, magától gyümölcsnapot tart??? :shock: Na, az én húsevő férjemnek ez sosem jutna eszébe :oops: Na nem mintha szüksége lenne rá, de kicsit tényleg megemberesedett itt a babavárás alatt. Ja,vagy hozzájárul az is, hogy amióta itthon vagyok, azóta igyekszem minden nap főzni, így főtt ebéd (visz magával előző estéről) és főtt vacsi, este 8-kor :lol: (Sajna nagyjából akkor ül le enni)

Erika: életemben nem csináltam még vörösboros marhapörit...pedig milyen fini :oops: Én is meginnék most egy pohárka bort!

Batkata: köszi a méltatást!! Ja, Martinkának ilyen pöpec helye van :lol: De hogy a kis fenekét lassan a torkomon dugja ki, az is fix :lol:
A Mester utcai boltban úgy láttam, pelusokat is árulnak, szóval, mint pelenkadiszkont. Azzal nincs esetleg korábbi tapasztalatod,hogy milyen van nekik, érdemes-e ott venni?

KépKép

KépKép
kata8110

Na, türelmetlen voltam, kétszer ment el...

Csöre: ha gondolod, veszek neked (vagyis Sacinak :wink: ) barisat!!! Én elég gyakran megfordulok a környéken.
Ha jól rémlijk, lehet, volt más alapszínű is, ami esetleg lányosabb, de ez olyan jó kis unisex. Örülök, hogy tetszik a szőnyeg :wink: Tudod, van vagy 4 féle színkombinációban :wink: És olyan jó puha, de tényleg :lol:

Rakott karfiol: imádom!!! Minden ilyen rakott zöldséget :oops:

KépKép

KépKép
kata8110

Kata:
pelusokat ott nem vettem, nekünk a DM-es vált be, asszem megint ennél maradunk (a többit nem bírta a bőrük...)

Csöre: gratula a karfiolhoz (én még sosem csináltam, de majd kipróbálom) én szeretem és Apa is, de attól tartok, a gyerekek fellázadnak majd... Recept?

Asszem én juhtúrós puliszkát fogok csinálni a családnak (nekem iszonyatosan sok savam lesz tőle a pocakosságom óta), én meg tejes puliszkaként fogom leküldeni Pötiykének... :)
Ha nem kívánják a puliszkát a büdös kölkek, akkor kapnak félbevágott krumplit sütőben megsütve, kaukázusi kefírrel, juhtúróval, vajjal.
(Ezt úgyis évek óta nem csináltam már...)

Lassan összeszedem magam, és elmegyek a Lurdyba, apának holnapra megveszem az egyik szülinapi ajándékát - kap 40 perc hátmasszázst (én már ne férek hozzá ;) ), a maraton után úgyis ráfér.
A másik ajándéka egy jegy lesz a Beugró című műsor nyilvános felvételére. Képzeljétek, akkora mázlim volt, mert most hétfőre csak egyetlen szólójegy volt már, azt is október 10 körül vettem meg... :)
A harmadik ajándéka egy könyv lesz a gyerekeitől (Szeretlek, papa a címe)
Kép Szeretlek, papa
Ja, és kap még 1-2 szelet tortát is, este pedig tésztapartit rendezünk, mert a maratonok előestéjén azt kell enni állítólag...

Én nem értem Pötyit! Most nem is csörög a kulcs - és Julcsi sem visít!!!
Akkorát kaptam tőle, hogy elállt a lélegzetem! És még van 10 hét!!! MI lesz még itt?!

Apropó: ti nem szoktatok attól félni, hogy kipukkad a pocitok?

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

batkata, hol lehet a beugróra jegyet kapni. Imádjuk azt a műsort. Jó kis kari ajándék lenne. :D

Marhapöri isteni lett.

Rakott dolgokat én is imádom, bár karfiolból még sosem ettem.

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Nem semmi mennyit tudtok írni Csajok. :lol:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

cs_erika:
a http://www.centralszinhaz.hu oldalon a jegyeladásnál tudod megkérdezni vagy innen is "beugorhatsz": http://www.beugro.videa.hu/
Azt már októberben mondták, hogy a szilveszteri műsoruk biztosan a Beugró lesz.

Na megyek. Vár a masszázs-szalon - és a gyerekeim... :)

batkata :D

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Nálunk vacsira Apábak brassói lesz, mi már megettk a részünket. :)

baris sapi: ugyanilyet vettem tavaly Annának, csak macisban :)

[img][img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1226584195.8373.jpg[/img] Apuval a sapiban (olyan fura, ez az utolsó kép róla.. )[/img]

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata: köszi, nagyon aranyos vagy :) szerintem ez a drapp teljesen jó kislánynak is :) megnézem a honlapjukat :)
Szőnyeg: sajnos a honlapon most nincs fent a zöld és a kék :( pedig olyat terveztem... igaz, nem sürgős, addig feltölthetik a készletet :) még a burkolat sincs lerakva :)

Recept... izé, én is most csináltam először rakott cuccot, szerintem a mászkot, ami összetartja nem a tradicionális módon oldottam meg, ettől lett olyan sajátos állaga :oops: de ha gondoljátok, feldobom :)

Batkata: jól tartjátok a párod szülinapján :D

Csöre
csöre74

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:43-kor.
kisbogacs

Sziasztok lányok!

Nagyokat nyelek, miközben a főztjeiteket olvasom! :oops: Mivel diétán vagyok, nekem a mai menü csirkepörkölt, no nem nokedlival, hanem párolt zöldséggel (rémes), ráadául sótlanul, mert az uramnak meg magas a vérnyomása :shock:
Minden rakott zöldséget imádok!!!

Szép pocik, gratulálok!

Kisbogács: ez nagyon jó!!!! :D

Kata: nagyon szép Martin szobája! És tényleg gyönyörű a szőnyeg!
magdolnasz

Csöre: nem tudom, fent van-e a honlapjukon -- de cukorra a MÁV-ba mész? Mert akkor tényleg közel van. De bizti a Mester utcába is jött ezer féle :wink: Ha kívánod, akkor persze áll az ajánlat, veszek neked!
Nincs fenn a honlapon a kékes szőnyeg?? :shock: Gyalázat!
Nekünk megvarrták a függönyt a törökbálinti Diegoban, ott majd rákérdezek, hogy mi a helyzet :wink:

Magdolna: köszi!!

Kisbogács: Te szegény, azóta nem jött össze a brassói??? Én meg már megint megkívántam :oops: De Apa rántott husit kért, úgyhogy neki kedvezek. Azt is szeretem :oops:

Elkészült a kuglófom, nem tört el, úgyhogy most örülök :lol:

Kis ízelítő:

Kép
Már csak a porcukor kell a tetejére :wink:

No, megyek teregetni, almát hámozni a kompóthoz, húst panírozni...

KépKép

KépKép
kata8110

Kisbogacs! 50 nap. juhhhhhéééééééééé

Kata! Szép a pocid. :wink:

Kajákat meg csak bámulom. :oops: :oops:

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?