Ugyan már itthon vagyok, csak gyorsan összeütöttem némi abrakot a fiúknak. Erre nem esznek.
Mh-en változatlan a helyzet. Viszont tegnap sikeresen beiratkoztam a nyelvtanfolyamra. Várnom is kellett, így hallottam is, hogy miket csinálnak. Szóval elég intenzíven oktatnak, jó áron. Tegnap beszéltem az egyik barátnőmmel, több ismerőse is tanít/tanított ennél a nyelviskolánál, jókat mondott róla. Biztos, hogy a 90 óra tután maradok majd tovább.
Viranka, nagyon köszönöm, egyszerűen hihetetlen vagy. Valószínű, hogy élünk majd az ajánlatoddal. Azt néztük, hogy innen csak későn indulhatunk el, a tanfolyam miatt. Nem lehet hiányozni az órákról (csak háromról), mert különben vissza kell fizetni az állami támogatást. Mírát csókoltatom.
Emese, Zsófinak kitartást a sulihoz! Igen, ezeket az anomáliákat én már tudtam. Addig követtem, hogy a tanítók aláírásokat gyűjtöttek azért, hogy a magyar is munkatankönyv legyen (lehessen bele írni), mert első körben csak a matekot engedélyezték. Fogalmam sincs, hogyan lehet írni-olvasni tanítani anélkül, hogy a könyvet használják, írjanak bele a gyerekek.
Irinám, ténylege borzasztó lehet a helyzeted, de azért én egy picit mosolyogtam rajta. Vizuális típus lévén...
Vindokám, hangodat sajnálom.
Mi Józsára készülünk ötyézni.