Doo, a múltkori alvós infót köszi. Képzeljétek ma voltam szopis klubban, húú, névmemorim nagyon rossz, Eszter tartotta. 4 gyerkőce van. Nagyon jó fej. Nem Vele szoktál konzultálni, Doo? Ő is azt mondta, normális, hogy gyakrabban ébrednek ilyen korban a babák, és ez így is lesz egy darabig. Most azt próbálom 3 éjszaka óta, hogy egyáltalán nem kapcsolok lámpát, a hálóban a digitális óránk viszonylag erős fénnyel világít, kb mint egy éjszakai lámpa. Azóta nem ébredt fel Zita, mármint felsír, kiveszem az ágyból, leülünk szopizni, de csukott szemmel szopik, s be is alszik. Mostanában az volt, hogy totál felébredt, s vígan dumált szopi után...Volt hogy odavettük a nagyágyba, erre széttárta a karjait, s hol az apja mellszőrzetét tépdeste, hol engem paskolt, néha rácuppant a cicire, beszélt a csillárhoz, de eszébe nem jutott, hogy azért vettük oda, hogy aludjunk már végre. De aztán sikerült aludni, s olyan jó érzés volt

de számomra nem túl pihentető.
Közületek ki alszik a babával együtt? És megszokjátok, úgy érzem kényelmesen alszotok, elfordultok, ha kell, stb?
Horpi Te írtál az Éjszakai gondoskodás c könyvről, ugye? Vagy Famo? Nálatok hogy megy az együtt/külön alvás? Most fogom elolvasni a könyvet.
Aztán mentünk volna még babamasszázsra is, de már el sem indultam, mert Zitus annyira nyűgös lett volna...sokat szerveztem 1 napra
Úgy felhúztam magamat, sétáltunk, s most újra pityeregtünk, na, de nem is ez volt a lényeg, hanem szerintetek ki az a paraszt, aki hagyja a kutyáját az aszfaltra sza.ni??? Persze beletoltam én vakegér a babakocsit, na nem úgy kell elképzelni, hogy pont abba a kupacba, hanem a kupacok közül az egyikbe, mert több is volt. Enyhén voltam ideges, ott lett volna a gazda belenyomom a fejét a sza.ba!!! hazajöttünk, rányomtam a kerékre egy adag Domestost. Pfoj.