A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Lorci,

Ricsike már így kúszik-mászik??? nem semmi :)
Ja sikerült.. .a részleteket inkább nem mondom :wink: de muszáj
volt letusolni....
pici76

Isten éltesse a féléves Viktóriát!!!!!! :D

(Azért durva, hogy így repül az idő!! :shock: )

Kép
ági_bp

Sziasztok!

Nah szeény Riciske, ütődött lett! :lol: Szegény te is, olyan nehéz az első bibiket átvészelni az anyai szívnek! De még mennyi lesz. Gergő tegnap úgy jött hataz, hog yiszonyat nagy monokli a fején, egy vérző sebbel, szeme körül lila... erre felhúza a polóját, a könyökén egy oltári nagy seb tátong, és mondta, hogy a lábán is van.... Egyszerűen pofára esett a betenon...

Úgyhogy fel kell készülni. De ennyi idő után már nem veszem annyira a lelkemre :)

Hisztizni Levente is tudod, bár azt vettem észre, hogy mikor nekem hisztinek tűnik, akkor ő inkább csak álos. Mert ha felveszem, egyből belebújik a hónom alá és már alszik is! (ezen nem csodálkozom) Amúgy hálisten ha nyügös ő megvigasztalja magát ujjszopival. Mostmár van, ha nyügölődik, bedugom a szájába a kezét és kész. A cumit már nem tartja a szájába, kiveszi játszik vele.

ÉÁS még minidg nem fordul meg, csak oldalra. De ezt úg hogy elfordul balra, majd egy hirtelen "ugrással" már a jobb oldalán van. És ha hasra teszem sem fordul vissza. De szépen könyököl, úgy imádom a könyöklős,hasalós babcikat.

KépKépKép
bogyra

Bogyra, nem semmi hibákkal írtad le eme pár sort. :lol: Gratulálok kedves Anyuka! :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Dori Alfa a neve!

Kép
elizabeth25

Niki!

Nekem már csak így megy! :) Egyrészről tegnapelőtt úgy kitakarítottam a billentyűzetet hogy bizonyos betük csak véső hatására írodnak, másrészről egy géniusz vagyok és sokkal gyorsabban forog az agyam mint a kezem, így néha valójában összefüggéstelen...:D :D

Nah jól kimagyaráztammagam? :) Ilyen kalapálós gomb jelenleg a szpészis! :)

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt!

Képzeljétek Ricsike tiszta takony! :( Éjjel 1-kor elkezdett nagyon sírni, nem kapott levegőt az orrán, meg a torkán volt a sok genya. Leszívtuk, miközben felverte az egész környéket úgy sírt, de aztán annyira félálomban volt, hogy a vállamon elaludt hamar. Aztán éjjel még többször felébredt, de volt amikor az is elég votl ha csak a vállamra tettem és akkor szerintem lenyelte a cuccot és kitisztult az orrmánya, már aludt is tovább! :( Reggel viszont tortyogósan, de jó kedvűen kelt! Láza nincs. Szerintetek hívjam az orvost? Holnap úgyis megyek hozzá szurira (bár asszem így nem fog szurit kapni! :? ). Végülis ha láztalan akkor nem kell rögtön dokit hívni, nem? Vagy hanyag anya vagyok? :shock: :oops:

Jézus Bogyra nem lehetett semmi Gergő ilyen sérülésekkel jön haza!! :shock: :( Aszondod idővel hozzá lehet szokni, hogy a kölök üti-vágja magát? :?

Na megyek dolgomra, amíg szundizik a gyermek.

Kép

Kép
lorcika

Ha estleg kell valakinek naptár sablon szóljon, és átküldöm mélben!

És megosztok veletek egy ötletet, én úgy szoktam a családi naptárt csinálni, hgy egy ilyen gondolta buborékban megemlékezem a fontosabb dátumokról! Tehát gergő ma 9 éves... Ma van a névnapod Anya, 56 éves lettél Anyukám isten éltessen!

Szal ilyenek:)

KépKépKép
bogyra

Ági, tündér vagy! :D köszi.

épp azért jövök h elújságoljam: félévesek lettünk!!!! :D :D :D :D HURRRRRRÁ!
Viktória napról napra szebb :) göcög, gagyog, sikítozik, pörög-forog ezerrel, kúszik - szal napról napra ügyesebb is :)
tudjátok h nehéz időszakon vagyunk túl: köszönöm mindenkinek a biztató, együttérző szavakat!

Niki, Téged utólag is Isten éltessen!

beteg és "megütődött" babóknak és nagyobbacskáknak is jobbulást, gyors gyógyulást!

pusz.
Vendég

Köszönöm Doo és Lorci!

Viktoriának sok boldogságot kívánok 6. hónapja alkalmából! És anyucinak és apucinak is!!!

Bogyra a sablon lehet, h. átjött, csak megfogta a spamszűrőnk. Megnézem. Mindenesetre nagyon köszi!

Lorci, jobbulást a pindúrnak. Hm, sajnos, ha ez makacs takony, akkor bizony jópár napig eltarthat. Én nem hívtam a dokit, szívtam neki, meg használtuk ezt a Fluimare-t. Az tök jól kihozza, feloldja a takonyt.

Kép
niki30

Niki!

Megfogta, de kicseleztem, elvileg!

KépKépKép
bogyra

Tényleg Doo boldog 6. hónapot!!!!!! :) :)

Niki a Nasivin is jó? Meg van ez a sóoldatos Sali...bigyó, most nem tom mi a neve!! Védőnővel beszéltem első körben ő ezeket mondta. Holnap meg megyek a dokihoz úgyis.

Na megyek, mert orrszívás jön már megint. :?

Kép

Kép
lorcika

Nem Sali, hanem Sterimar van. Az is ugyanaz gondolom, nem?

Kép

Kép
lorcika

gondolom

Kép
niki30

Lorci, ezek jók, inkább a tengeri csepp, mint gyógyó és sok sok orsszívóporszívó...

gyógyulj meg Ricsike! Levi is bólogat erre.

KépKépKép
bogyra

lorci, tudtommal egy-egy anytejcsepp is nagyon jó. asszem anitbiotikus v vírusölő hatású v mindkettő. vesztenivalótok nincsen, mert ezzel bajt biztosan nem csinálsz.
Vendég

Niki, boldog szülinapot utólag! És gratula szupiapuhoz :)

Bogyra, mennyi idő, mire ehhez hozzá lehet szokni???? Én nagyon félek az első igazi gázos helyzettől...bár amikor odacsíptem a Zsófi nyakát és visított, hirtelen olyan adrenalin löketet kaptam, hogy szerintem a Sváb hegyet is megemeltem volna ha úgy menthetem meg Zsófit :wink: :lol: érdekes dolog ez az anyaság, olyan energiákat szabadít fel, amikről nem is tudtam hogy léteznek :)

Doo, nagyon sok sok puszit küdünk Viktóriának és neked az első feledik évfordulótokra!!!

Ricsimicsinek meg orrkidugulós szebb napot kívánunk!
pici76

Hát ezt nem tudom időponthoz kötni, de edződik az ember. Lényegében elkerülhetetlenek a gyermek balesetek, még akko ris ha olyan jó anya valaki mint ÉN!!! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

gergő már, konnektorba nyúlt, beszorult, csak a feje beszorult, leesett, felesett, elvágta, megcsípte,leborotválta, zuhant, repült... szal bármi.

Ha látom még most is jön az adrenalin löket... mozdulatlanul figyelem egy-egy nagyobb esés utám, hogy sír, mozog, mi van... És csak aztán indulok oda... :lol:

De hozzá lehet szokni.... pl nekünk most az nagy stressz, hogy néha egyedül jár edzésre, és általában látom felmatricásodni minden féle motorizált járműre, szervei nélkül heverni az árokparton, meg ilyen. Tiszta para!

KépKépKép
bogyra

Sziasztok!

Remélem emlékeztek még rám! Nagyon sokáig nem tudtam jelentkezni, mert a kisfiam Zsombor minden időmet kitölti. Emlékeztek, ő szívhibával született. Állandóan gyógyszerezni kellett, 24 órás figyelem, hogy hogyan veszi a levegőt, veszi-e. Aztán szeptemberben megműtötték Budapesten. Azóta már itthon vagyunk, nagyon szépen gyógyul, erősödik. Nagyon büszke vagyok rá.
A műtét előtt már fordult mindkét oldalára, de azóta elfelejtette. A súlya és hossza el van maradva kicsit, de már elkezdte lefaragni a lemaradását. Napról napra látványos a gyógyulása. Elég sokat nyűgös, de ezt a három hét kórház és a nyitott szívműtét számlájára írom. Lassan megszokja, hogy itthon vagyunk, nincs több injekció, vérvétel...
Igyekszem majd újra bekapcsolódni. Most gyorsan ennyi. Visszaolvasok. Küldök egy képet is.

Mindenkinek gratulálok, nagyon szép, ügyes babáitok vannak!
Kép

Kép
anido

Szia Anido!

Jajj nagyon örülök, hogy jobban vagytok, sokszor gondoltam rátok! És biztosan hamar utoléri a többieket a te babód is! :)

Ő is nagyon sokat nőtt! :)

Vigyazzatok még egymásra nagyon! És hamarosan talán el is felejtitek ezt az egész szörnyűséget! :)

És mit ígért a doktorbácsi, ezzel a műtéttel meggyógyították Zsombit? Vagy esetleg lesz még szkség valamilyen kezelésre?

Puszi

KépKépKép
bogyra

Zsombornak sok puszi az ügyes és okos kobakjára!
Büszke lehetsz rá Anido!!
Az mit jelent, h. el van maradva a súlya/hossza?
A kép alapján nem tűnik úgy.

Kép
niki30

Bogy, én kérek naptársablont! cs.csi@freemail.hu Köszi :)
Niki, aztaaa micsoda szülinapi meglapi! Irigykedem ám... Boldog szülit, így utólag is.
Anido, milyen helyes ez a fiúcska, remélem hamar elfelejti a kórházi élményeket.
Vendég

Niki!

Boldog szülinapot! Apa igazán kreatív, szuperjó ötlet, ennek igazán lehet örülni! :)

Csilla!
Küldöm neked is! És ha valaki meg tudta oldani ezt a naptár sablon és kép és bejegyzések kreációt az ne restelje megosztani velem!

Amúgy még találtam a neten naptáras izét, linkelem:

http://www.calendar.sk/nameday-huhuhor.php?hy=2008

http://www.topshareware.com/search.aspx ... r&x=30&y=4

ezek is használhatóak.

illetve van egy progi 5000.- vagyis 20 dollár, de ezeket nem tudom, hogy lehet hozzá jutni, de az valami fanatsztikus...
trial verziót innen lehet letölteni:

http://www.topshareware.com/search.aspx ... aw&x=0&y=0

noh, azthiszem ezta témát is kimerítettük.

KépKépKép
bogyra

Szijjjaaa Anido!!! Örülök, hogy jelentkeztél és hogy most már jól vagy! Nagyon helyes legényke lett Zsombi, mielőbbi felépülést neki! :)

Jaj lányok most van egy pici időm leülni, mert Ricsike elaludt és azért kellett némi házimunkát is csinálni! Nem tudom ti hogy vagytok, de mire végzek mindennel (vagy csak egy részével) már fel is ébred a picur...arról nem is beszélve, hogy hiába rakok rendet estére minden ugyanúgy néz ki!! És másnap kezdhetem előlről!! :shock: :roll: És akkor még Ricsike nem is bandázik a lakásban, csak mi apuval!! :oops: :oops: :lol:
Kis Cuncegérke most alszik, jó lenne ha szunyálna egy jó órácskát, mert eddig csak ilyen 20 perceket aludt!

Kép

Kép
lorcika

Bogyra, küldtem az email címem priviben. Lehet kétszer ment el...vagy egyszer sem!? :)

Anido, nagyon örülünk, hogy jöttél. Nagyon szép babátok van, gratulálok. Bevallom elsírtam magam ahogy a műtétről írtál...biztosan nagyon nehéz lehetett, de hál Istennek túl vagytok rajta. És ez a lényeg :) Minden jót!

Ricsikének és Elinának jobbulást!

Gabi, nálunk is az megy, hogy babóm hasrafordul, elvan egy darabig, aztán elkezd sírni, hogy fordítsuk meg...visszafordítjuk, utána Ő rögtön újra hasrafordul... :D a végén már szinte folyamatosan sír, de azért forog tovább :lol: a kis drága. Már várom, hogy megtanuljon visszafordulni.

Kép
ági_bp

csicsi! Nem jó a címed
Visszaírt a mélerdémon! :)

KépKépKép
bogyra

Doo, a múltkori alvós infót köszi. Képzeljétek ma voltam szopis klubban, húú, névmemorim nagyon rossz, Eszter tartotta. 4 gyerkőce van. Nagyon jó fej. Nem Vele szoktál konzultálni, Doo? Ő is azt mondta, normális, hogy gyakrabban ébrednek ilyen korban a babák, és ez így is lesz egy darabig. Most azt próbálom 3 éjszaka óta, hogy egyáltalán nem kapcsolok lámpát, a hálóban a digitális óránk viszonylag erős fénnyel világít, kb mint egy éjszakai lámpa. Azóta nem ébredt fel Zita, mármint felsír, kiveszem az ágyból, leülünk szopizni, de csukott szemmel szopik, s be is alszik. Mostanában az volt, hogy totál felébredt, s vígan dumált szopi után...Volt hogy odavettük a nagyágyba, erre széttárta a karjait, s hol az apja mellszőrzetét tépdeste, hol engem paskolt, néha rácuppant a cicire, beszélt a csillárhoz, de eszébe nem jutott, hogy azért vettük oda, hogy aludjunk már végre. De aztán sikerült aludni, s olyan jó érzés volt :) de számomra nem túl pihentető.
Közületek ki alszik a babával együtt? És megszokjátok, úgy érzem kényelmesen alszotok, elfordultok, ha kell, stb?

Horpi Te írtál az Éjszakai gondoskodás c könyvről, ugye? Vagy Famo? Nálatok hogy megy az együtt/külön alvás? Most fogom elolvasni a könyvet.

Aztán mentünk volna még babamasszázsra is, de már el sem indultam, mert Zitus annyira nyűgös lett volna...sokat szerveztem 1 napra :?
Úgy felhúztam magamat, sétáltunk, s most újra pityeregtünk, na, de nem is ez volt a lényeg, hanem szerintetek ki az a paraszt, aki hagyja a kutyáját az aszfaltra sza.ni??? Persze beletoltam én vakegér a babakocsit, na nem úgy kell elképzelni, hogy pont abba a kupacba, hanem a kupacok közül az egyikbe, mert több is volt. Enyhén voltam ideges, ott lett volna a gazda belenyomom a fejét a sza.ba!!! hazajöttünk, rányomtam a kerékre egy adag Domestost. Pfoj.

Kép
ági_bp

Niki, köszi a múltkori "könyvajánlót". Megvettük a Szülők lettünk c könyvet és nagyon jó!! Ok, van benne 1-2 hülyeség, legalábbis szerintem, (pl. 3-4 hótól kapjon cumisüveget a csak szoptatott baba is, mert ezzel indul a fokozatos elválasztás, bár utána megjegyzi, hogy kitolódhat az időpont...) de alapvetően nagyon tetszik.
Doo, szerinted az helytálló, hogy , azt írja a könyv, mikor a gyerek kezd beszélni, és amúgy értenénk a halandzsáját, tegyünk néha úgy, mintha nem értenénk, mert ezzel késztetjük arra, hogy értelmes szavakat használjon majd...nekem ez olyan furi. Oké, hogy nem mondom majd én is az almára azt, hogy ajma, de hogy úgy tegyek, mintha nem érteném az általa használt hablaty elnevezéseket (nem az ajmára gondolok, hanem tényleg értelmetlen szavakra). hmm

Kép
ági_bp

Cscsi, utánajártatok már, hogy meg lehet-e keresztelni a babát, ha a szülők nincsenek összeházasodva??

Valakinél volt már keresztelő?

ja, most olvasom: "úgy érzem kényelmesen alszotok...?" :lol: értem :lol:

Kép
ági_bp

sziasztok!

anido!szép nagy lett a fiacskád,mi várható a jövőben?ez a műtét végleg megoldott mindent???pusszancs nektek.

a hasrafordulás megy,de a fejét csak akkor tartotta peckesen magasra,amikor én tettem hasra.most nem.visit,kezét a teste mellett hátrafesziti,meg a lábait elemeli a talajtól,és megfesziti,szinte csak a pociján fekszik,és cseszik visszafordulni,én nekem kell,és ő is mindig egyből újra hasra fordul,de nem tudom,minek,ha ilyen rossz lehet neki.

Patrik fiam ma 6után nagyon,abbahagyás nélkülerősen ugatva köhögött,felugrottam,ránéztem a fejére,irány a kórház,,,ismerős szitu volt kiskorról,de gondoltam 8 és fél éves crouppos gyerek mégsincs...ÉS VAN!!!bakker!és pont az én kicsike kisfiam.úgy sajnáltam,mikor indultak,jopbban mondva rohantak,kérdezte,anya,nem jössz?de akkor nyitottam ki a szemem,és ugye ilyenkor menni kell...azóta hidegpára keményen,meg pihi.és mivel büntiben van,nem nézhet mesét,azt mondta,tök jó,hogy beteg,mert mégis megengedtük!ez ám a tudatos gyereknevelés!!!gratula magunknak,csak igy tovább!!!

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Jányok szórakoztok velem? Ági a tied sem jó! :)
Nah szedjétek össze magatokat! :)

KépKépKép
bogyra

Gabi, jézusom. Ez ugye nem ilyen fulladásos betegség?
Szegénykém.

Kép
niki30

Bogyra, enyém imélcím JÓ! A te démonod bolondult meg tán? De itt egy másik: csollany.csilla@bgf.hu ha erre sem megy el, akkor tuti a te készülékedben van a hiba.

Doo, egyszer ajánlottad a szopis tanácsadód számát, most élnék a lehetőséggel. Úgy érzem estére már nincs elég tejecske :( lehet ezért ébred Milu újabban 2 körül...

Ági, de jó hogy kérdezed! El is felejtettem eldicsekedni vele: nov. 4-én keresztelő! :D :D :lol: :D :D :lol:
Elég sok templomban érdeklődtem, és mindenhol mások a feltételek. Ezek szerint nem általános vallásfüggő elvárások vanak, hanem az adott templom plébánosa kiskirályként szabja meg a keresztelő feltételeit. Volt ahol azt mondták, hogy majd ha 3 hónapig látnak minket a szentmisén :shock: , máshol: a keresztszülő csak templomi esküvőben élő lehet, aztán: össze kell házasodnunk, stb...
Már majdnem feladtam, amikor egyik sétánk alkalmával egy nagyon helyes kertvárosi templomot találtunk. És láss csodát, a plébános végtelenül kedves és segítőkész volt, semmilyen feltételt nem szabott, azonnal meg is beszéltük az időpontot. Sőt, még ő javasolta, hogy a ceremónia kezdetét igazítsuk a szoptatáshoz. A templom mellett van egy kis étterem, oda be is ülhetünk utána.
És képzeljétek, a párom megkérdezte tőle, hogy nem adna -e össze minket egy füst alatt :lol: :wink:
Szóval most menyasszony vagyok vagy mi a szösz.

Csilla
Vendég

Jajjj, hát gratula a menyasszonynak!! Tralallalaaa! Romantikus volt akkor a lánykérés? :lol: Mondjuk tök jó, hogy a párod szeretne templomit. Enyém is benne van, de Ő nem ragaszkodna hozzá, pedig én örülnék, ha nem csak miattam mennénk a templomba, hanem Neki is fontos lenne. Én is menyasszony vagyok, ám. :D

És akkor egyszerre lesz tartva a keresztelővel??

Kép
ági_bp

cscsi, lehet nem a tejcsi miatt ébred milu, hanem azért amit nekem is mondott ma a szopis tanácsadó, meg amit Doo is írt, hogy ez az alvásfejlődés normális menete....

Niki, Te pótolsz végül Emmának? Régebben írtad, hogy este adsz Neki tápszart...de ha fejned jkell éjjel, annyi tejcsi van, akkor gondolom este is elég.

Kép
ági_bp

Csilla! Szívből gratulálok Nektek! Sok boldogságot kis menyasszony!

Kép
niki30

:lol: :lol: :lol: :lol: bocs, tápszert akartam írni :oops: :oops: :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Ági, ez érdekes azért, mert estére már nincs annyi tejem, úgyhogy kap még tápszert, amivel jól belakik.
Éjszaka meg van, h. 3 óra után szétdurrannak a cicijeim, de van, h. 6 óra után csak. Szóval nem minden éjszaka fejek. Van, h. inkább ráteszem Emmát, ha felébred, de van olyan is, h. fejek és utána ébred, akkor viszont a bennt maradt tejet szívja ki.

Kép
niki30

Tápszar, háááhhhh, észre sem vettem. Ez jó:) :lol: :lol: :lol:

Kép
niki30

Bogyra, én címem is jó. Mi lehet a baj?? lehet a spamszűrő, vagy mi? Én tök hülye vagyok ezekhez? Melyik billentyűt nyomjam??? :lol: :lol:

Kép
ági_bp

hmmm, ez esetben én szórakozom veletek???? :D :lol: :shock: :oops:

Niki nincs valami megoldid a problémámra... már annyira kész akarok lenni a naptárral, teljesen beszongtam. A naptár része is már kész, minden bejegyzéssel, meg a fölé kerülő képek is, csak még valahogy egy méretre kéne hozni és összetenni! :)

Noh akko rpróbálkozom újra.

KépKépKép
bogyra

Nos, rájöttem mi a baj, túl nagy, pedig tömörítve van!

Most mi legyen?

KépKépKép
bogyra

igen,Niki,fullad.Brendus ir:we vvvbbvhnkgzvzgfvvt ffffffffffvx cc ííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííííddxxxxxxxxxxx v bh .

ezt nektek irta fiacskám.megyek,ne,m hagy,beleirkál... :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Pici!

Én is köszönöm neked a forgásról szóló irást. Mi is gyakoroljuk itthon már pár napja és a kicsi már 2 napja - igaz ugyan, hogy véletlenszerűen- de gyakorolj a hasról-hátra való forgást. Vagy pörög a hasán, mint egy break táncos.

A kaki miatt meg ne izgulj, a mi rekordunk 11(!) nap. A végén kúpot adtam neki és 1 perc alatt kint is volt a kaki. Jó nagy adag volt, de nem szorulásos. Azt mondta a doki, hogy teljesen normális. Ma éjszaka is volt kaki 6 nap után. Szóval, nyugi, úgy látszik, hogy Zsófi jól hasznosit.

Teszek egy képet is a kicsiről végre. Egyáltalán nem jellemző rá ez a komolyság, éépen ezért kedvenc ez a kép.

Amúgy minden nap olvaslak Benneteket, ki nem hagynék egy napot sem!!! :)

Vanda

Kép

Kép

Kép
precious
Budapest

Anido, naná hogy emléxünk rátok, én is nagyon örülök, hogy Zsombi jobban van, és nagyon édes, és tényleg nem néz ki picinek...nagyon kis manós a tekintete :) és te is igazi hős anya vagy, gondolom nem semmi megpróbáltatásokon mentetek kersztül, de most már otthon vagytok :)

Így lesz a lyányból menasszony :) Gratula Csilla :!:

Ági, mi külön alszunk, ehhez a témához nem tudok hozzászólni....én nem mernék együtt aludni... régebben 1-2szer magam mellé vettem reggel mikor apa elment dolgozni, de akkor is tartottam a tisztes távot. Nem tom más babánál ez hogy működik, de úgy vettem észre, hogy ha túl közel hajolok az arcához, elhúzódik, mintha zavarnám az intim szféráját...persze bújik meg minden, de ha puszilgatom az arcát, becsukja a szemét meg elfordítja a fejét :shock: még mielőtt megkérdezi valaki, nem, nem én vagyok büdi, mindenkivel így viselkedik :lol:
Tápszar :lol: :lol: :lol: freudi elszólás :wink:

Hát nem tom Niki... én is megmértem, Zsófi kb 100-at tud cicizni este , én nem adok neki hozzátápit, és így is alszik reggel 7 ig este 11től.. franc tudja hogy elég neki, de elég :roll:

Gabi, Patriknak jobbulást, mit csinálnak ilyekor vele, nincs ilyen inhalálója? vagy ez nem az a betegség? :roll: ...Brendonnak meg vegyél egy naplót, legyen hova írnia a tartalmas megjegyzéseit :wink: :) nagyon jó a stílusa már most :lol:

Szia Precious, gyere gyakrabban, vagy ne is, naponta elég, csak írj gyakrabban :) Mivel vettétek rá Bálinot erre a szívdöglesztő pasis nézésre? :) Örülök hogy bejött a forgás! A kakiügy azóta megoldódott :) 11 nap??? Jézusom!!!
pici76

Sziasztok,csak gyors életjel.
vagyunk,megkezdtük a népvándorlást,gólyásat játszunk,költözünk :shock: :shock: :shock:
jelentkezem majd,addig is sok puszi nektek,babóknak meg még több! :wink:

köszönöm a köszöntést csajok,elrakom csütörtökre,akkor lesz igazándiból :wink: :lol:

tsóóóóóóóóóóóóóóók

Kép
bringababa

Bringa, vidékre???? amit meséltél régebben? Vagy hovaaaa?
pici76

Hátdehááát Bringa!

Mostanmeg mivan, ho vagy, hol leszel vayg egyaltalán csak így????
Részletek nincsenek, vagy csak én maradtam le róla!

KépKépKép
bogyra

Csajok, nem tudtok valakit, aki tud szép és vastag falvédőt gyártani babaszobába? Kezd hideg lenni...
pici76

Hát azért ezek mellet mégsem mehetek el szó nélkül!
A sorrendet ne nézzétek,mert egyformán,mind.mind megörvendeztettetek! :wink: :lol:

Anidó!Isten hozzott újra itt,olyan nagyon sokat gondoltunk Rátok!Úgy örülök,h lassacskán minden rendeződik és Zsombi nagy erős és szép fiú!

Niki!Isten éltessen soká,és hipp-hipp hurrá! :wink: :lol: Erről az a reklám jutott eszembe,na tudod az a "fitnessbérletet.........."

Csilla!Tiszta szívből gratulálok!!!!!!!!!!!Legyetek mindig ennyire szermesek és élvezd ki a rövid jegyességet,mert mindjárt asszony lesz a lányból! :wink:

Doo!El sem hiszem,h a mi kis elsőnk már fél éves.........Isten éltesse soká!És mászik?????????jaj,veled örülök,de tényleg!

ugye nem hagytam ki senkit :roll: ?

De,de Bogy drága én szívesen rendelnék,de egyszerűen nincs időm végigmolyolni,pedig a múltkor már elkezdtem,de nem tudtam.Remélem nem csúszok ki és ha lesz egy kis időm akkor azonnal ezzel kezdek!Imádlak,h gondoltál rám! :wink:

na tényleg puszi mindenkinek

Kép
bringababa

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?