Csujzi!
Megértelek. Én is nagyon sajnálnám ezt a helyzetet.
Ha meglesz a kicsi, idővel eltörpül maj d ez az érzés, legalábbis minden császáros ismerősöm ezt mondja...
Pepi. Nem tudom, hogy állsz a betegeskedéssel, én lázra Algopyrint vettem be. 3 orvos ezt mondta. Sőt most szombaton iszonyú fülfájásra ébredtem, és akkor is muszáj volt az eddigi 3 szemet még eggyel megtoldani. De az orvosom azt mondta, mehet egészen napi 4-ig. Na hát én azt semmiféleképpen nem akartam. Meg azért nem is kellett.
Most még az influenza maradványaival szenvedek, de márc jobb. Köhögés, füll.....
Többen írtátokaz oscillococcinum nevű szert, és mindenhol ezt olvasom, hogy ilyen tünetekre való. Lehet, hogy ma a gyógyszertárban utánnaérdeklődöm.
Hogy kell kiejteni?????
Mpatr!
Szuper, hogy már ilyen jól áll a babaszoba. Olyan jó vidám az a narancssárga ágy-pelenkázó..., és rajtad is inkább a boldogság látszik és nem a depi.
Norco!
Nyugi! Nálunk se úgy vagyunk mint Bosekék meg Patiék. Amikorra kell Te is készen leszel. Én is néha tök frusztrált leszek amikor a kész szobácskákat látom.... DE azért tetszenek is nagyon.....
Kölyök!
Gondoltam, hogy Svájcban brutálak lesznek a babadolgok árai. De biztos nektek is sikerül megoldani, hogy minden meglegyen amikorra kell.