Sziasztok lányok!
Én sem aludtam. Olyan horrorisztikus álmom volt, hogyha megfilmesíteném, bizti elvinne néhány fesztivál nagydíjat...
(Volt benne minden: kövér, halott, de még mindig beszélő hatvanas pasi, járkáló csontváz foszló bőr- és ruhadarabokkal... és a legbizarabb az volt, nem féltem tőlük, egyszerűen sajnáltam őket, nagyon szomorúak voltak - és magányosak...) Huh.
Na szóval biztosan a hold tette, tegnap éppen tele volt...
Hálóing kontra pizsi: én is utálom a hálóinget, de a kórházban sokkal jobb és praktikusabb, még akkor is, ha hajnalban a nyakunkban lesz... A császárosoknak meg aztán pláne. Gondoljatok bele: levenni-felvenni a nacit... Azonkívül sokkal könnyebben tudnak megvizsgálni is akár tetszik, akár nem

Nekem nem szokott tetszeni, de hát ez van. Senki nem szereti mutogatni magát... Vagy legalábbis nem a nővérkék és az orvosok előtt.
Amikor a Kútvölgyiben voltam, akkor ráadásul néha betódult egy csapat orvosjelölt és részt vettek az oktatáson... Brrr!
Na abbahagyom. Bocs.
Szóval: én a hálóingre szavazok.
Hú, gyerekek, most nézem a táblát, már csak én nem tudom, ki bújik meg a pocimban.

Lehet, hogy ez már így marad? Brühühü

(Csak ennyi bajunk legyen...

)
Na megyek valamelyik piacra, mert tegnap nem kapott az uram libaaprólékot a kásához (hála Istennek, a Tesco és az egyéb hiper-szuper marketek húsáruiban annyira nem bízok...).
Szoptatós melltartó: sztem a Nyugati Skálában bizti van, legalábbis én mindig ott vettem, elég jó volt a választék...
Katuska: megzabálom a fiadat!!! Hát nem unatkozol - és valószínűleg nem is fogsz...
Képzeljétek, ma megyünk Julcsival a leendő tantónénikkel találkozni egy játékos foglalkozás erejéig.

Annyira édes, úúúgy készül a sulira!
Na megyek, este bekukk!
Szép napot kívánok Nektek!
Pusza: batkata