A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009. januári kismamák

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:43-kor.
kisbogacs

Kisbogács: ez azért mégiscsak tűrhetetlen, hogy egy kismami ennyi ideig brassói nélkül legyen :wink:

Nagyon szép zene, nagyjából az első 20 másodperc után elérzékenyültem :oops:
Lehet még kapálózni a Szinetár-Bereczki albumokért?? :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

Lányos Anyukáknak ajánlom Szekeres Adrienn: Kicsi szív c. számát. Ha tudtok, keressetek rá youtube-on

Kép
Kép
Kép
mágnes

Kata: Honvédba járok, oda is közel van :) de ha arra jársz, és tényleg oda-arra, akkor élek az ajánlatoddal, köszönöm :) (Nem is tudom, hogy a Visegrádi utcán belül hol van az üzlet)
A kuglóf kegyetlen :oops: :lol: :lol: :lol:

Csöre
csöre74

Kata, köszi megtaláltam az oldalt, szilveszterre más program van fent, amikor pedig van előadás arra már elfogyott a jegy. :x

Én pedig elmentem kiváltani a várandós mama csomagot bón nélkül. Vagyis volt nálam egy bón, csak nem az ami kellett volna. :x Mi jön még ma????

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:44-kor.
kisbogacs

Csöre: igen, megyek oda-arra :lol: Pl holnap is, mert Apa ott dolgozik egy sarokra, a Ferdinánd hídnál, úgyhogy akár meg is tudom venni! Küldesz priviben mobilt, ha esetleg nincs, akkor rád tudjak csörögni? De bizti lesz, gondolom a tél közeledtével elárasztódnak kis sapikkal.

Erika: én holnap tervezem kiváltani a csomagot, meglátjuk... :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

sziasztok!

nem semmi, mennyit írtok egy nap alatt :lol: :lol: :lol: és ez a sok kaja :lol: :lol:

Mágnes, szupi a szivárvány! Anna mit szólt hozzá?

Kata, nagyon édik a sapkák! Hol van pontosan ez a bolt, úgy érzem, el kell oda mennem! Vannak kisrugik is, ugye? Jól néz ki a babakocsink ezzel a hordozóval is :lol: :wink:

Én is vásároltam ma, de most magamnak. Ha még valaki nem vett szoptatós hálóinget, a Skálában vannak nagyon szép szopis fazonúak 2000 Ft körüli árban, és szopis melltartó 790-ért. Be is szereztem néhányat, úgyhogy lassan készen áll minden a kórházi csomagba :D na azért még nem csomagolok :wink:
Beszereztem a málnalevél-teát is :lol:

Kép
vickybabe

Vicky:
Anna imádja, este lefekvésnél el kell köszönni tőlük, mondja, hogy pápá csííjja (csillag), fejő, epe (lepke), ümi (zümi),csiga, baji (bari),áj (virág).. Ezek mind a falon vannak, így sorban búcsúzunk tőlük :) Aztán jövünk mi Apával.

Kép
Kép
Kép
mágnes

Mágnes, az jó, remélem Levente is imádni fogja :lol: bár nekünk állatkert nincs (még) hozzá :lol: :wink:

Képzeljétek, reggel Manó nem mozgott, úgy megijedtem :shock: Máskor ha felkelek, elkezdek járkálni, wc, beszélgetés Apával, rádió, kaja, stb, mindig bejelentkezik, most meg semmi. Teljesen kétségbe voltam esve, lefeküdtem a kanapéra és addig nyaggattam, míg picikét megmoccant. Aztán egész nap éreztem néha-néha, de valahogy máshogy mozog, mint eddig. Lehet, hogy a növekedés miatt van? Állítólag a vége felé már többnyire alszanak... :roll:

Moffliékkal mi lehet? :roll:

Kép
vickybabe

Vicky:
Tökikém is lassabb már pár napja, és más jellegű a mozgása is, finomabb lett, mostmár kevés nekik a hely.

Kép
Kép
Kép
mágnes

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:45-kor.
kisbogacs

Kisbogács, anyira nem, autóval 10 perc, de akkor is....

Mozgás, pont most akartam mondani, hogy nekem is másképpen mozog már pár napja. Azok a nagy püfőlések már nincsenek annyira, inkább finoman arréb vándorol, meg kidugja mindenféléjét.
De hogy kevesebbet mozogna azt nem vettem észre mostanában.
Van 1-1 nap, amikor nem mozog annyit egyébként.

Kép
Kép
cs_erika

Kata: köszi, ment pü :)

Zenék: mindjárt hallgatom, ha hagyja ez a ... gép

Babamozgás :) igen, már lassulnak, és kevésbé lesznek lendületesek

Viki: melyik Skála? igaz szoptatós melltartót még nem merek venni... nem merem megtippelni a méretet :roll:

Csöre
csöre74

Köszönöm lányok, akkor megnyugodtam :roll:
Már úgy megszoktam a mocorgást, el sem tudom képzelni, hogy milyen lesz, ha majd szülés után senki nem fog belülről böködni :lol:

Csöre, az Örsön (ahol taliztunk :wink: ) A melltartón én is agyaltam a méret miatt, de végül vettem két fajtát, egyik nagyobb, másik kisebb kosarú. Hátul meg 3 állásos mindegyik. Valamelyik csak jó lesz :lol: Mindegyiket tudom most is hordani, de azért van bennük tartalék... :lol: ha mégis kicsik lesznek, bár nem hiszem, akkor majd Apát elszalajtom nagyobbért - legalább tudom, hová küldjem :lol:

Kép
vickybabe

Kisbogacs! Igazad van!

Kata! Gratula az 50 naphoz!

Holnap Vickybabe, majd Mágnes.

Olyan szuper.

Vickybabe! Dobsz egy táblát?

Írtam Mofflinak. Ha jön válasz, rögtön megírom.

Csajok! E-mail ment!

Enikő! Kérek egy e-mail címet, mert nem tudom így elküldeni. Köszi.

Az életet nem álmodni kell. Az álmot kell megélni.
Kép
hanna30

Csöre: oksi, akkor veszek Nektek holnap kis sapeszt :lol:
Ha valami véletlen folytán nem lenne, hívlak! De lesz! Pont ilyet??

Vickybabe: szerinted akkor minden Skálában lehet ilyen cickabátot kapni?? :lol: Holnap a Nyugatinál megnézném! Szoptatós hálóinget nem merek a kórházba vinni, pizsit vettem, mert reggelre a hálóing a nyakamban köt ki...Majd itthonra viszont megnézem! Apa láthat úgy is :lol: A baris sapkás boltot kérdezed? Visegrádi u 25. a Balzac saroknál! Vannak rugik is, meg minden ami kellhet!

Hanna: köszi! :D

Mágnes: de édes lehet Anna! Édes ez a kis gyereknyelv, nagyjából érthető is,csak a virág,hogy áj.... :lol: Megzabálom!

Kisbogács: szuper a talira az album, de jó!!! Sütök neked 2 kuglófot is, ha szeretnéd :wink:

Mozgás: az én egyetlen pici fiam nagyon aktív...De nem rugdos, hanem helyezkedik, nyújtózkodik,de már komolyan,lassan fáj :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Alig győztem visszaolvasni. Fél lábam a konyhában, fél a gép lábam a gép előtt. Utálom, hogy megint üres a hűtő és megint tele a szennyes. Kezdenek összecsapni a hullámok a fejem körül. A rendmániám is alább hagyott, egy alapos porszívózás is kéne. De meló után örülök, ha összedobok valami meleg vacsit. Na, nem nyavalygok.

Babamozgás: nekem is van, mikor nagyon aktív, van , amikor alig-alig. Az enyém utálja, ha bal oldalon fekszem, akkor fáj a rúgása. A legviccesebb meg az, mikor suliban a gyerekek visítozására reagál. Na, az biztos, hogy jól fogja bírni a zajt.

A Kenguru Goldban is nagyon édi sapkákat lehet kapni. Nagy a választék, és találni elfogadható árban is.

Írtátok a pizsit a kórházba. Engedik? Nekem valaki azt mondta, csak hálóinget engednek. Én meg úúúúgy utálom. Sosem volt hálóingem!!!!!

krisz78

fél a gép lábam = fél lábam a gép előtt

krisz78

Sziasztok
csak gyorsan bekoszonok, mert ki vagyok nyulva, a medencebe voltunk a vedonovel, es usztam is nehany hoszt, amit a masik kismamak nem csinaltak :roll: na lehet nekem sem kellett volna :idea: :?: majd este meglatjuk, ha el kezd kemenyedni a poci akkor az azt jelenti, hogy nagyon nem :lol:
Hu 50 napos es majdnem 50 naposak, gratula, el sem hiszem csak 50 nap, hihetetlen, hogy 16 hetesen csatlakoztam a forumhoz, vagy meg annyi sem voltam, most meg mar mindenki harminckozeli vagy azon tul van.
apropo haskemenyedes? nektek szokott olyan lenni, nekem ket napja volt olyan mintha mar kontrakciok lettek volna, bekemenyedett a poci, de nagyon (viszont nem fajt) es elmult, kb egy orat cisnalta ezt ugy 5 percenkent. Ma a vedoneni azt mondta, hogy ennek vegkepp nem kellett volna ilyen gyakorinak lennie 30 hetesen :roll: ti mit szoltok :?:
kata olyan szep a a szoba, hogy csak no, a szonyegunk meg nagyon hasonlo, majd ma - holnap meglatod:) amikor vegre sikerul feltoltenem a kepet rola.
elkoszonok

Kép
brestovsky

Kata: pü-ben ment a válasz :)

Krisz: nekem is szóltak a kórházban, hogy ne hordjak pizsit, mert kell a szellőzés a sebgyógyuláshoz... hálóingeztem :? nekem is a nyakamban kötött ki minden reggel... hiába, nem vagyok hozzászokva. De mivel volt alatta cickófix (hát, az elengedhetetlen a tejszivárgás miatt, akkor is, ha egyébként éjszakára nem szoktál), nem különösebben zavart.

Viki: szuper, akkor pont útba esik, ha megyek 2 és fél hét múlva a dokinénimhez :) addig lehet, hogy már lesz elképzelésem a cickó méretéről is... vagy nem. De a 790 elég korrekt ár... én 8 éve 2-3 ezerért vettem... és a végén mind nagy lett, mert csak az elején volt szükség a nagyobb méretre, amint beállt a tejtermelés, elég lett volna a B-s, de abban az időben nem volt :?

Krisz: nyugi... inkább rendelj kaját, ne próbálgasd a határaidat, nem éri meg... mondom én, aki szintén dolgozik még :roll: de akkor is

Csöre
csöre74

Rita: 5 percenként valóban gyakori... ilyenkor az óránkénti 3-4 összehúzódás normális, aminek egy részét nem is érzed... ha elmúlt, akkor azért az megnyugtató, de vigyázz magadra

Csöre
csöre74

Megterveztem leendő konyhámat az IKEA konyhatervezővel.

Álmaim konyhájának ára gépek nélkül 433590Ft :?
A gépek hozzá még legalább 200000 :? Mi lesz ebből??

Kép
Kép
cs_erika

Sziasztok!

Csöre:Köszike megnéztem,hát tényleg nem kicsik a méretei. :lol: Tiszta apja!!!

Kép
andi0716

Rita! Ha nem fájdalmas a keményedés akkor az úgy még jó. Ha elkezdesz görcsölni vagy fáj a derekad is hozzá akkor kell figyelni! Nekem úgy be szokott keményedni, hogy levegőt is alig bírok venni. Az úszást meg ne bánd meg különösebben ha jól esett! Ez az egyik mozgásforma amit ajánlanak kismamáknak egészen a szülésig. Na persze nem mindegy hol....

Vesztünkre elmentünk pécelre a pennybe vásárolni. Atya ég micsoda egy trágyadomb!!!!!!

Vickybabe! az első hetekben a nagyobb méretű melltartó kell, bele kell férnie a betétnek is, aztán megint visszaáll normál méretűre!

Mágnes! látom van fontossági sorrend nálatok:)

Tökim már megint meztelenkedik...ja és legújabb klasssz szokása, hogy midnent az orrába dug. Nem győzöm lesni mit szed össze!
katuska79

Erika! az árban a bejárónő és a szakácsnő éves bére is benne van? Mert akkor nem sok :lol:
katuska79

Ja, Katuska, engem is néha kiver a víz a keményedéstől... a többedik gyereknél állítólag jobban érezni... na ezt tapasztalom.
Hát, a penny sehol sem luxusáruház :D

Erika: lehet, érdemes megkérdezni egy asztalost, hogy egy hasonló konyhát mennyiért üt össze...

Csöre
csöre74

Na kinek nagyobb a pocakja?

Kép
katuska79

Hálóing: nem mondjátok?? Na, majd holnap a szülésfelkészítőn megkérdem, hogy mi az álláspont ezügyben :lol: De a hátsóm azért nem szívesen mutogatom :lol:

Melltartó: a jelenlegi 'felduzzadt mérethez' képest mekkora szoptatósat kell venni? Mert én a B kosárról bizony felkúsztam C-re :oops:

Rita: köszi a méltatást, várom majd a képet a szobátokról :D És vigyázz magatokra!

Ercsi: látom, nem aprózod el :lol:

Katuska: micsoda kis nudista krapek lett MÁté :lol: Nem fázik?? Jajj, ez az orrba dugdosád...milyenm sztorikat lehet erről is hallani :shock:

KépKép

KépKép
kata8110

koszi a tanacsokat, egy kicsit megnyugodtam
Katuska: jo otlet, a konyha araba szerintem is belekene foglani legalabb a szakacsno arat:)
Amugy csak emgjegyzem, hogy itt a konyha butor kb 3-4x-esebe kerul mint otthon, szoval semmi kep ne rendeljetek innet konyhabutort :lol:

Kép
brestovsky

Leírná nekem valaki, hogy mi mindent kell a kórházba majd vinni? Lassan meg kellene vennem. Pl. hány pizsi vagy hálóing stb...

krisz78

Kata: majd megtudod, szerintem nagyon ne tankolj be egyik méretből sem :)
Szerintem C és D között fogsz mozogni, de majd meglátod... nem fog rögtön az első napon duplájára nőni, lesz idő beszerezni a nagyobbat, ha kell :)

Katuska: beszélgetnek a tesók? :D

Csöre
csöre74

Katuska: annyira édi a kisfiad!

krisz78

Csöre: OK :lol: Akkor megnézem, hogy mi jó most rám...Mert érdekes, van amiből 75B-s kell, van amiből C-s :roll: De inkább az utóbbi :wink:

Apa betankolta viszont a vacsit :lol: 3 szelet rántott husi + sült krumpli, egy tányérka almakompót, most ácsingózik a kuglófért...De egy kicsit rápihen előtte :lol:

KépKép

KépKép
kata8110

Sziasztok!

Már az olvasásban elfáradtam de azért írok néhány sort.

Ma apával egy kicsit átrendeztük a hálót hogy majd a kiságy is elférjen,tutira nem tudok majd aludni! :oops:
Kis pocaklakóm jól bírta a kiképzést csak néha kellett leülnöm pihenni.
Viszont annyit mocorog és most már valóban van olyan mozdulata ami kifejezetten kellemetlen!

Katuska édesek vagytok Mátéval!!!! :D

Tegnap volt látogatóban nálunk is Brendon baba,úgy aludt mint a bunda,szereti ő is a kocsikázást! :D

Kép

Kép
poszani

Katuska:
A fiad az összes képen ilyen zsivány? :) Eszem a pucér fenekét :)

kata:hát a lányomhoz néha szótár kell... pl. ejisá=elefánt, tújzás=tojás.. :)

Ágnes ügyesen sütött almás sütit romlott lisztből, amiből meg is ettem 4-5 szelettel.... :?

Kép
Kép
Kép
mágnes

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:46-kor.
kisbogacs

Jó reggelt!

Kriszti: én sem aludtam éjszaka, pedig Saci hagyott volna :? és én még gyógyszert sem szedek :roll: biztos a levegőben volt valami :? most jó nyominger vagyok :? pedig lassan neki kéne állni dolgozni is

Krisz: http://www.mavszuleszet.hu/belep.html itt találsz listát arról, hogy mit kell bevinni. Hálóinget minimum kettőt, hogy rögtön cserélni tudd, ha szükséges (többet nem érdemes, mert a párod tudja váltani szükség esetén őket)

Csöre
csöre74

Jó reggelt!

Kisbogács: akkor pihenj még és vigyázz magadra!!!
Na, milyen szép a vonalzónk, hogy 50 nap alá kúszott, kereken 7 hét :D

Ma bekúszom a Klinikára, mert a dokimtól megint kell a táppénzes javaslat, a háziorvoshoz ugye havonta megy valamiféle ellenőrzés, ahol el kell számolnia a táppénzekkel, jövő héten meg hozzá megyek a kutyanyelvért.

Aztán megyek szoptatós melltartót, hálóinget venni, továbbá sapikát, majd délután sor kerül az első szülésfelkészítőre, nagyon izgulok!!! :wink:

KépKép

KépKép
kata8110

jó reggelt!

Kép

Kép
vickybabe

Kata, nem tudom sajna, hogy van-e a Nyugati téri Skálában is...arrafelé nem nagyon járok, de elvileg az nagyobb áruház, ilyen alapon még többnek is kell ott lennie :wink: Aranyos babarucikat is láttam, de erős voltam és nem vettem :lol: Köszi a boltcímet, bár eléggé kiesik, úgy emlékeztem a Lurdynál van valahol, de majd lehet rádumálom Apát, hogy menjünk el :lol:
Majd írd meg, mi volt a szülésfelkészítőn! Apa is megy?

Poszani, képet kérünk a pici Brendonról!!!

Katuska, aranyos ez a csupis kép :lol: Még jó,hogy 2 féle méretű melltartót vettem, majd tudok alkalmazkodni a méretváltozáshoz :lol:

Hálóing-pizsama: én is pizsipárti vagyok, de gondoltam szülés után talán praktikusabb a hálóing, már csak azért is, mert a nadrágfelvétel már most is tortúra, milyen lesz frissen szülés után :roll: :roll:

Ercsi, nem akarlak elszomorítani, de tényleg ennyibe kerülnek a konyhák, persze minőség-, anyag- és méretfüggő, de szerintem az 5-600 ezer teljesen reális ár :? :roll:

Rita, az 5 percenkénti keményedés tényleg durva...nem szedsz magnéziumot?

Tényleg, 50 nap :shock: :lol: nem bánom, főleg az éjszakák, nagyon hosszúak bírnak lenni, ha nem alszik az ember :roll:

Kép
vickybabe

Én ma védőnénihez megyek 11-re :) régen látott (még augusztusban) úgy gondoltam, itt az ideje, hogy újra találkozzunk :D

Viki: köszi a táblát :) a végére milyen kiegyenlített lett a kék-rózsaszín arány :D

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Az alvás nekem sem ment ma éjjel. Éjfélkor feküdtünk le, és én már 3/4 2-kor fent voltam, nem tudtam vissza aludni. Elkapott megint valami, az orrom be van dugulva, alig kapok levegőt, úgyhogy én erre fogom. Jó lenne most gyorsabban kijönni belőle, mint a múltkor. Legkésőbb hétfőre egészséges szeretnék lenni!

Kép
petne

Csöre, bizony! Utólag láttam, hogy Gerike kiscsajsziját is bekékeztem...szóval még egyel több a rózsaszín :wink: :lol:

Kép
vickybabe

Sziasztok lányok!

Én sem aludtam. Olyan horrorisztikus álmom volt, hogyha megfilmesíteném, bizti elvinne néhány fesztivál nagydíjat... :shock:
(Volt benne minden: kövér, halott, de még mindig beszélő hatvanas pasi, járkáló csontváz foszló bőr- és ruhadarabokkal... és a legbizarabb az volt, nem féltem tőlük, egyszerűen sajnáltam őket, nagyon szomorúak voltak - és magányosak...) Huh.

Na szóval biztosan a hold tette, tegnap éppen tele volt... :shock:

Hálóing kontra pizsi: én is utálom a hálóinget, de a kórházban sokkal jobb és praktikusabb, még akkor is, ha hajnalban a nyakunkban lesz... A császárosoknak meg aztán pláne. Gondoljatok bele: levenni-felvenni a nacit... Azonkívül sokkal könnyebben tudnak megvizsgálni is akár tetszik, akár nem :? Nekem nem szokott tetszeni, de hát ez van. Senki nem szereti mutogatni magát... Vagy legalábbis nem a nővérkék és az orvosok előtt. :(
Amikor a Kútvölgyiben voltam, akkor ráadásul néha betódult egy csapat orvosjelölt és részt vettek az oktatáson... Brrr!
Na abbahagyom. Bocs.
Szóval: én a hálóingre szavazok.

Hú, gyerekek, most nézem a táblát, már csak én nem tudom, ki bújik meg a pocimban. :roll: Lehet, hogy ez már így marad? Brühühü :D (Csak ennyi bajunk legyen... :) )

Na megyek valamelyik piacra, mert tegnap nem kapott az uram libaaprólékot a kásához (hála Istennek, a Tesco és az egyéb hiper-szuper marketek húsáruiban annyira nem bízok...).

Szoptatós melltartó: sztem a Nyugati Skálában bizti van, legalábbis én mindig ott vettem, elég jó volt a választék...

Katuska: megzabálom a fiadat!!! Hát nem unatkozol - és valószínűleg nem is fogsz... :)

Képzeljétek, ma megyünk Julcsival a leendő tantónénikkel találkozni egy játékos foglalkozás erejéig. :D Annyira édes, úúúgy készül a sulira! :D

Na megyek, este bekukk!
Szép napot kívánok Nektek!
Pusza: batkata

Kata&Bori
Kép
Kép
Kép
batkata

Batkatánál a pont: tényleg telihold volt, egészen jól lehetett közlekedni a lakásban villanykapcsolás nélkül is :) akkor talán holnapra jobb lesz :D
Julcsiéknak ilyen korán van ez a foglalkozás? Nálunk szerintem majd jövő év elején :roll:
Juj, ezeket az orvosbetanításokat én is nehezen bírom :roll: egyszer a debreceni klinikákon vizsgált meg vagy 30 jelölt egyszerre a bőrgyógyászaton: mind a harmincan végigtapogatták az anyajegyem... hát, nem volt kellemes, de talán jobb, ha élő emberen tanulják meg, mintha bábun, megbízhatóbb forrás... akkor is, ha nem valami kellemes :?
Petne: jobbulást, szegénykém, megint támadnak a bacik?
Na én el védőnénihez, még leszek :)

Csöre
csöre74

Sziasztok!

Kisbogács, én is szeretném majd az MP3-at. Decemberi talira tökéletes.

Konyha, már megvan az asztalos száma akit megkérdezek. Kinyomtattam milyet szeretnék, és arra kérek tőle is árajánlatot. Biztos vagyok benne, hogy olcsóbb lesz. Vagyis inkább remélem.

Én is ma voltam védőnőnél. Bejelentettem neki a költözésünket. Dec. elején át is postázza a törzslapomat az újhoz. 6 hét alatt 2,5 kg-t híztam. Szerintem nem is olyan sok.

Kép
Kép
cs_erika

Szoptatós melltartó: Ti meg meritek most venni? Mert én még nagyon vacillálok rajta, hogy várok egy kicsit. Bár a mellbőségem az elmúlt 1-2 hónapban már csak 1 cm-t nőtt. De gondolom amikor beindul a tej, akkor meg fog ugrani.
Tapasztalt kismamik szerint mit kéne csinálnom?

Kép
Kép
cs_erika

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kisbogacs 2010.03.24 07:47-kor.
kisbogacs

Erika: ahogy Katuska is írta: giga méretek csak az elején lesznek, aztán szépen beáll majdnem akkorára, amekkora most. Viszont az elejére emiatt nem árt egy-két egy számmal nagyobb kosarú példány.
Én egyelőre veszek egy-két akkorát, amekkora most kell, és sűrűn remélem, hogy sokkal nagyobb nem is fog kelleni (nekem konkrétan nem ugrott sem kerület méretet, sem kosár méretet a cickóm a babavárás előtti állapothoz képest), és ha beállt a szülés után, akkor még egy párat, hogy legyen váltás.

Védőnéni: itt csak akkor írják fel a gyógyszertári cuccokat, ha megszületett a baba :? kérdem én: mit csinálok, ha az ünnepek alatt óhajt a világra jönni Sacikám?! azt mondta, hogy végülis lesznek ők az ünnepek között is... csak a gyógyszertár is legyen nyitva :roll: azért kicsiny falum nem világváros :roll:
Az utóbbi 3 hónapban 2 kilót híztam :roll: A védőnéni szerint nem is fogok többet. A mérése szerint eddig 7 kg pluszban vagyok, az azért egész jó (nem is sok, nem is kevés).
Még egyszer azért be kell majd menni, hogy a 36 hetes UH és vérvétel eredményét be tudja írni a kiskönyvbe.

Csöre
csöre74

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?