A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

Ági, hogy van ez az alásfejlődésről???
Milu 3 hetes kora óta alszik este 10-től 5-6 -ig. Pár hete beiktatott egy extra szopit hajnal 2-kor. Ez független attól mennyit eszik este, ha a fülén folyik ki a tej mert annyira megtömöm, akkor is felvernyákol hajnalban.
Én azt hittem a kajaigénye nőtt meg. Ez az alvásizé visszaállítható? Úgy értem fog még aludni egész éjjel?
Vendég

VANDA! Majdnem eldobtam az agyam a kisfiadtól! De tényleg!
Hát ez egy jóképű kiscsákóó!
Na, megmutatom őt Emmának is.
Bár megmondom őszintén egy másik topicból már van egy kiszemeltünk, meg a házban is van egy kisfiú, akivel szeretik egymást.
Na de ebből is lehet még szerelem.

Te is mutasd meg a lányomat Bálintnak, kérlek! :lol:

Kép

Kép
niki30

na,na lányok!!És az én Brendusomnak ki marad??? :evil:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Niki!

Átment végül? nekem azt írta ki igen...

KépKépKép
bogyra

anido, üdv a fedélzeten!!! csak ismételni tudom a többieket: sokat emlegettünk, gondoltunk Rátok! ha visszaolvasol, meg is látod. nagggggyon örülök h sínen vagytok! bent tudtál lenni Zsomborral (milyen szép név!) a műtét után?
remélem, a többi emlegetett is visszatér!!! legire, famora, gypsre sokat gondolok. melcsi szintén hiányzik!

ja és csajok, szombaton nosztalgiáztam és most eszméltem rá h niki volt a topic indító. szal niki, te vagy itt a háziasszony :lol: és hogy én meg az őstagok között vagyok - mert már az első oldalon is írtam. pedig eddig meggyőződésem volt h csak későn csöppentem bele az egész fórumosdiba.

gabi, hát lili, nem? :lol:

csilla, ági - igen a Diószegi Eszterről van szó. átküldöm priviben a számát.

bringa, még mászi nincsen, csak kúszi. de az is pont elég ahhoz h a pelenkázástól előre gyomorgörcsöm legyen :? :roll: ráadásul megint úgy érzem magam, mintha gyerekkínzó lennék, amikor Vikó lábai a kezemben, ő meg próbál hasra fordulni, én meg próbálom helyben tartani és így birkózunk egymással - h össze tudjam passzintani a pelenkát, be tudjam patentolni a rugit, ne nyúljon bele a popsi kenőcsbe, stb.
ma már nem az én, hanem Viktória elhatározásából megvalósítottuk a térdelő rajtban való pelenkázást is, amit ági kolléganője javasol :roll:

csilla gratu a menyasszonysághoz!!
ági, minden korábbi kőbe vésett elhatározásom ellenére mi együtt alszunk babcival az első ébredését követően. ami ugye egyre korábban van :roll: akkoriban volt fura, amikor forgolódni kezdett, mert agyonrúgdosott, alig tudtam pihenni, de most már semmi különös. már nem rúgdos - nem tudom, miért. így sokkal könnyebb az éjszakai szopi. ja és az éjszakai gondoskodást is egy ökörségnek tartottam. most asszem megint kölibe kérem majd a sógornőmtől... :roll: :wink:

gabi, szegény te, szegény patrik. az én nagy parám is a krupp... :roll: marha nehéz ez a beteg gyereket hogyan neveljük című fejezet. kis kényeztetés szegény putyinak, mert olyan elesett, de azért ne túl sok, nehogy rákapjon az ízére. az vesse rád az első követ, aki annyira biztos érzékkel képes egyensúlyozni a két szükséglet között.
Vendég

csilla, privi nem ment át, úgyh benyomom ide.
szopis tanácsadó Schneiderné Diószegi Eszter: 30/95-22-115
mail: dormouse@freemail.hu

nagggyon rendes, tényleg érdemes vele beszélni.
Vendég

Doo nézesd meg a gépedet :) átjött :wink:
köszönöm
Vendég

mármint a privi? akkor csak én nem bírtam kivárni... mit nézessek rajta?
Vendég

most h így mondod, tényleg benne van az elküldött fiókban. öcsém rendszergazdi, de kiment londonba. asszem, a gépem kedvéért nem jönne haza...
Vendég

Nah tessék Doo!

ÉÁs te öcsid sem jön haza karácsony előtt? (Gondolok én a next cuccok beszerzésére) :D :P

akkor, most végülis a nov eleje jó? Hátha Bringa is rémszarvast csinál Lillancsból! :D

KépKépKép
bogyra

SZia Mindenkinek!

Niki, megmutatom a képet. Amúgy is imádja a csajokat, állandóan kokettál velük a buszon, a villamoson, a boltban, stb. :)

Sajnos nem emlékszem hogy ki, de valaki keresett vastag faltakarót. Van itt egy topik a II. klinikai mamáinak élménye (én oda is irok), és ott van egy anyuka, aki gyönyörű falvédőket csinál. Mindjárt irom a részleteket!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

SZia Pici!

Látom, hogy Neked kell a falvédő!
Szóval a II-es női klinika mamáinak élményei topicban, a 319. oldalon vannak azok a képek, melyeket MUZSU csinált. Szerintem nagyon szépek és melegek.
Ha tetszenek, akkor irj neki nyugodtan!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Én tavaly láttam a karácsonyi vásáron több helyen is pecsvörk és nemezelt felvédőt.... nagy szuperek voltak. Pecsvörk az 10 körül a nemez 20 körül volt!!!

Nagyon drág! :)

Én már elkezdtem báránybőrőn altatni a kölyköt, mert nálunk hüsi van. És az unokatesóm nemezel nekünk egy falvédőt (népművelő) és most pont ezt műveli. :D
Magának csinált egyet tavaly, de hetekbe telt mire visszakúszott a csuklójáról a tenyerére a bőr... szegény. :)

De ez a báránybőr nagyon kafa. A mien teljesen natúr kis bárányka volt, állítólag idei vágásból van a bőrünk. Levente imádja. Egy pelust teszek a feje alá, hogy ott ne érje a szőr, de szószerint belefészkeli magát, iceg mozog és már alszik is. :) Majd küldök bőrősalvós képet!
De lehet kapi jobban kikészítetett is, kiságy méretre, illetve egyedi méretre, 10-15 körül van, azok nem szőrősök, hanem már kicsit inkább gyapjas. Azokat két oldalasra csinálják , mármint téli-nyári. Azt is néztük, anyósom akarta megvenni ajiba, de mondta hogy még körül néz, ezt meg most erdélyből hozta haza.

Anya nagy pecsvörkös, csinált a két kölyöknek egyen takarót, csak az egyik sötétebb a másik világosabb árnyakatokban leledzik. Anya szereti is csinálni.

Pici, ha jó pecsvörk, esetleg megkérdem hogy csinálna-e neked. Max anyagot kell fizetni.

KépKépKép
bogyra

Vanda, kösz az infót, meg fogom mindenképp nézni!

Bogy, megkérdezed anyud? Töööök szupi lenne!
Nekem a báránybőr nem jönne be, valahogy az nekem olyan furi :roll:
Természetesen kifizetném , nemcsak az anyag árát, de a munkadíjat is. Ha esetleg mégsem tudja vállalni, akkor nyomulok a Vanda-féle vonalon :) Megkérdeznéd?
Köszi
pici76

Sziasztok,

Csak gyorsban jövök, mert rengeteg dolgom van mas! Most jöttünk haza a dokitól. Ricsike kapott köptetőt, meg cseppeket, meg kiderült, hogy a szájában van gomba is :shock: , amire kapott ilyen kenegetős bigyót!!!
MOst evett és alszik, de ma nagyon bágyadt és ma már magasabb a hőemelkedése is! :( Remélem nem lesz lázas szegénykém! AMúgy az éjszakát egy orrleszívással átvészeltük!

Csajok a mellemben van egy nagy göb vagy nem tom mi. Nem tudom kimaszírozni, Ricsike nem tudja kiszopizni és fáj, amikor szoptatok akkor is kicsit. Mit csináljak vele? Már melegvizes borogatást tettem rá úgy fejtem...de semmi. :shock: :? Volt valakinek ilyen?

Bocsi, hogy csak magunkról írtam! Olvastam ám mindent, csak most nincs időm reagálni!

Puszi nektek.

Kép

Kép
lorcika

lorci+nekem magától múlt el.

akkor kérünk friss képet Liliről! :P

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

lorci, nekem a napokban is volt ilyen. majd írok még csak Vikó itt a kezemben. forró víz jó, szopi előtt. masszázs szopi közben is. mindig tedd rá arra a melledre és úgy szoptass h ricsike álla a csomó irányába legyen.
Vendég

Szia Lorci!

Nekem 1 hónapja volt mellgyulladásom és akkor egy szuper krémmel kenegettem a cicim. Az a neve hogy:
UNGUENTUM ALUMINII ACETICI TARTARICI FONO VII

A Naturland gyártja, de itt van róla egy oldal az összes infóval:
http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=3954

Segitett, mert fellazitotta a szöveteket. Nekem Bálint éjszakai szopinál tudta csak kiszivni, nappal nem ment, hiába massziroztam meg fejtem. Még a szoptatós ambulanciára is elmentem és ott sem sikerült kiszedni a csomókat. Azt mondta a védőnő, hogy a legtöbb baba éjszaka sziv a leghatékonyabban, félálomban.

Vanda
(na most jól bepótolom, hogy eddig nem irtam)

Kép

Kép
precious
Budapest

Lorci!

Csak abból a cicidből szoptass először minidg, a fejést nem ajánlom a gyulladt mellből, mert a fejőgép is szépen be tudja gyullasztani. De a forró víz is nagyon jó, vagy egy forró pelust tégy a melledre szoptatás közben, hagyd melltartó és lehetőség szerint poló nélkül.
Az álla ott legyen, mert arról szív. És kitartó masszirozás!!!
Szegény Ricsike! Jobbulást neki!

Pici!

Anyu szívesen megvarrja, csak küldj képet a gyerekszobáról, ahová kerülne, és határozd meg hogy milyen színekben pompázzon. Virágos legyen, vagy kockás, vagy pöttyös szal milyen betéteket akarsz belé. Hány rétegben legyen bélelve, a háta egyszínű legyen, vayg az is pecses? Felszegeled, vagy legyenek bujtatói. Stb stb.

Gabi!

Megvan minden amit akartál! Hogy intézzük? :)

KépKépKép
bogyra

Lorci, kitartást neked is meg Ricsimicsinek is.. a csajok adtak itt annyi jó tanácsot, remlélem bejön valamelyik a mellgyuszidra... :(

Bogyra, jesszusom meynnyi kérdés... :shock: igyekszem megválaszolni őket, meg képet feltenni. Közben megnéztem az oldalt amit Vanda ajánlott, nagyon szépek azok a falvédők... ha esetleg küldök egy képet, hogy milyesmit szeretnék, meg megadom a méreteket az oksi? Ha megjött apink egyeztetek vele, és írok privit! Köszzzzz előre is!!!!
pici76

Pici!

Vandának vannak benne keresztszeeses részek is, nah azt anyu tuti nem csinál! :) Az rengeteg idő lenne. De tud napocskát csinálni, meg holdacskát, meg ilyesmit. Küldök én is neked képet az enyémről.

KépKépKép
bogyra

Bogy!Én a XIII.kerben lakom.hol jó neked???

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Hmmm. Blaha?

KépKépKép
bogyra

bogy, nekünk is képet a falvédőről! engem is érdekelne.

lorci!!!!!!!!!!!hogy vagytok?
Vendég

Sziasztok,

Ricsike mintha most jobban lenne. Jó kedvű, néha köhécsel, adtam ma neki a sok mindent, amit felírt a doki. C vitamin, köptető, ecsetelő a gombára, orrszívás. Szoptattam gyakran (gyakran?? nem viszi túlzásba a kajálást) abból a mellemből, de hát elég nehéz az, hogy az álla a csomóná legyen, mert az felül van, szóval max. fejjel lefelé kellene lógatnom Ricsikét! :D Masszírozom, aztán hátha alakul. 8) Köszi a tippeket!

Engem is érdekelne hogy néz ki a pecsvörk! :D Nekem azok nagyon tetszenek, van egy nagy takarom, de már kezd eléggé elhasználódni.

A mennyasszonynak gratulálok, tetszik ez az "egy füst alatt akkor adjon is össze minket" szöveg! :) :wink:

Bringa hova költözöl? Mikoris? Mijéris? És csak így?? Aggyáámáááá infót!!!!!!! :)

Gabi hogy van Patrik?

Na húzok, mert valahogy kéne kúrálnom magam, ugyanis úgy érzem mintha én sem lennék 100as!!! :( Nem kéne valami vírus! Én nem bírom ki, hogy ne puszilgassam Ricsikét! :(

Puszi nektek.

Kép

Kép
lorcika

lorci, fektesd le ricsit és hajolj fölé!
Vendég

Bogy, ma nem tudok képet feltenni, mert api betegen jött haza, s most bent kómál a szobában, susukál :) na majd holnap. Szerintem nyugodtan nyomj ide fel képet miket tud anyud csinálni, úgy nézem mást is érdekel :)

Tényleg Gabi, Patrik jobban van?

Lorci, én hallottam olyan anyukáról, aki csak úgy tudott etetni, hogy lerakta a gyereket a pelenkázóra és föléhajolt :lol: vagy ez nem vicces? :roll: nekem nagyon annak tűnt... :oops: hát lehet hogy most neked is ki kell prószálnod...
pici76

Niki, akartam írni neked, nekünk is van ilyen piros vizilovunk, az Zsófi egyik kedvence :) Elnéztem Emma képét, ez már igazi kartámasz nem? Szóval nem a könyökén tartja magát, hanem az egész karján! Nagyon ügyi :)
pici76

Hát már letettem Ricsikét aludni és megszoptattam a "hagyományos" módszerrel! :D
Majd holnap valamit kitalálok.....érdekes torna mutatvány lesz az biztos!! :shock:
Most szoptatásnál tettem rá melegvizes borogatást, meg masszíroztam. Érdekes, hogy nem jön belőle semmi! Masszírozom, melegvizezem...és semmi...hmmm...közben meg fáj! Holnap megpróbálom fejreállítani a gyereket a cicin, aztán hátha az segít!!! :shock: :)

Na megyek alfába, mert az éjszakák ugye most kicsit elfoglaltak! :( MIndegy, csak gyógyuljon meg a pinduri! :? :)

Jóéjt!

Kép

Kép
lorcika

lorcika: mindenképpen próbáld meg ezt így - nekem a napokban egyedül ez a módszer bevált! (semmi egyebet nem csináltam - pontosabban a masszír nem segített. de borit pl nem tettem fel) szopi nyakatekerten, plusz közben masszírozni és minden alkalommal arra a beteg cicire rátenni. egy nap alatt vége volt a dolognak! a hőemelkedés-láz sztem most inkább emiatt lehet nálad, nem vírustól. és azért lenne mielőbb túllenned az ügyön h tényleg be ne gyulladjon teljesen. mert egyelőre sztem "csak" tejcsatorna elzáródásról lehet szó. piros is az a terület? nekem az volt.
Vendég

Doo: Igen kissé piros, és szinte a mellbimbónál van! :( :oops: Oké holnap nyakatekerek! :)

Kép

Kép
lorcika

Érdekes, nekem csak napokkal később pirosodott be, tehát becsomosodott, fájt, belázasodtam és majd ezek után pirosodott csak. A szoptatás biztos jó. Én is csak azt csináltam, kád forró víz és locsolgattam a mellem, és cici cici cici...

Kitartás Lorci, nekem borzalmas volt és egymás után mindkétt mellemben volt. És ez a váltott mell gyulladás kétszer is előfordult nálam.

De azóta sem gyulladt be, bár lehet azért mert nem fejek.... ugyanis én valahogy egyértelműen a mellszívóval azonosítottam be a gyulladás létrejöttét!

KépKépKép
bogyra

hát kinek hogy. én nem fejtem soha és mégis lett. inkább olyat hallottam h fejt és abba akarta hagyni és akkor lett gyuszi - nyilván a sok pangó tejcitől. vagy mit tudom én. remélem, nem bántok meg senkit, de sztem ez a fejés legalább annyi kárt csinál, mint amennyi haszna van. én mindenesetre örülök h nem mentem bele ebbe a csőbe. ráadásul a hülye allergia miatt úgyis önthettem volna ki mindent, amit lefejek, mert nem lehet tudni h nem ettem-e éppen olyat, ami allergizáhat :evil:

lorci sztem úgy is csinálhatod h mindketten oldalt fekszetek, fejjel egymás irányába. lehet h az kényelmesebb.
Vendég

Nah igen, szerintem teljesen megfoghatatlan hogy kinek mitől lesz!

Ma reggel úgy ébreftem, hog ymégis fejek egy kicsit, tudjátok csak a kiváncsíság... mennyi is van benne! :)

töltöm a fényképezőgép akkuját, ha feltöltődött akkor küldök képet, de nekem takaró van... És még kezdetleges, azóta volt tanfolyamon anyu és kiállításokon. De az enyém is szép! :)

Lorci! Remélem jobban vagytok ma reggelre! :)

KépKépKép
bogyra

Jó reggelt!

Éjjel nem is kellett szívni Ricsike orrát, annál többet reggel! Kifogyhatatlan mennyiség! :( Hajnali 4-kor felébredt, megszopiztattam a fájó ciciből. Annyira nem is fájt, bár szerintem azért mert totál kóma voltam én is. :) Reggel ugyanis éreztem rendesen...a bajom az, hogy ez a lurkó nem eszik!! :shock: Ha már ébren van, akkor sokszor csak nyammog a cicin vagy úgy befeszít és elfordítja a fejét, hogy hiába erőlködök,nem szopizik! Félálomban tényleg jobban megy a szivattyú!! Most borogattam a cicim, meg masszírozom, aztán rácuppantom Ricsikét amikor tudom. Remélem elmúlik!

Bogyra engem is nagyon kiváncsivá tettél a patchworkkel, szóval várjuk a képeket! :)

Elmegyek a zöldségeshez veszek banánt, mert az alma-banán kombináció bejön Ricsikének. Most már lassan a délelőtti szopi helyett próbálom azt adni neki (kivéve amíg el nem múlik ez a gyulladás, mert most szopi is megy ezerrel). És nem is kell megfőznöm az almát, így is bejön neki. :)

Szép (borongós :? ) napot!

Kép

Kép
lorcika

KépKépKép
bogyra

sziasztok!

Bogy!Nem küldenél nekem egy telószámot???sos.az enyém 0670-527-9756.

köszi,Patrik jobban van,de csak ha a hidegpára közelében van.Ez amúgy pici korban veszélyes,virusfertőzés hatására bevizenyősödik a légcső,vagy garat vagy mi és elszűkiti a levegő útját.Ugatóköhögéssel kezd,és kb 5 perc max és fullad.kicsi gyerek ha nem tud éjjel felülni,nem folytatom jó? :cry: kérdezzétek Bogyt.Amúgy meg olvassatok utána,jobb ha tudtok róla,ha ne adj Isten ilyen történik,nem gondolkodni,cselekedni kell tudni,mert rövid az idő.a hidegpára az tuti,ablakhoz vinni télen,de nyáron dugtam már a gyereklet a fagyasztóba,mármint a fejét.Nem ilyesztgetek,de ne járjon úgy senki,mint én annakidején,talán 7 hónapos lehetett a gyerek,mikor már félig eszméletlenül rohantunk a kórházba,nem szóltam,mert amint meglátta a doki,elrohant vele.ja,és előtte megfázás sose volt,hogy legalább készülhettem volna.na,ezt most jól megmagyaráztam,nem akartam,csak minden ilyen után érdemes szerintem utánaolvasni.sajnos ez elég gyakori.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

ez a cicigyuszi nekem attól volt,hogy fejtem,és felkelt a kicsi,enni akart,én meg odaadtam,mert a másikat kiüritettem,ebben meg még maradt.és amikor szerintem már nem jött,ilyen idegesen tök erőből rászivott,akkor oldalt belenyilalt,kb.1 hétig fájt,a szemem ugrott ki mikor szopott,volt egy beton kemény csomó,de aztán elmúlt,Én fürdésnél maszirozgattam,de nem nagyon ment,mert az is tökre fáááájt.

Van köztetek olyan,akinek a gyermeke óhajtja megenni a bébikajából a zsenge zöldborsópürét,meg a paradicsomos krumplit?az enyém mindig rámköpi,de azt mondták egy hét múlva próbizzuk újra,hát én próbiztam,aztán rá egy hétre apa is,na ez már nekem is tetszett,mert egyenese az arcába végezte minden apró csepp,sirtam a röhögéstől... :lol: :lol: :lol:

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

lorci!adj neki banán körtét!az is tuti.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Gabi!

Nekem is ugyanígy volt a mellgyulladás, csak én a mellszívóvalszívtam meg annyira, hogy az egyik pumpálásnál belenyilalt, de akkor már hiába hagytam abba, másnapra begyulladt...érdekes. :)

20/235-79-88

Az enyimé! Holnap járok a balahán, 10-11 között.

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Csajok!

Doo, vicces, h. megnézted az első oldalt. Én is megnézem.
Hát jah, én vagyok a topicindító ősanya! Juhéjjj!:)

Lorci, remélem rendbejött a cickó.
A többiek látom nagyon próbáltak segíteni. Egyébként tegnap nekem is volt benne egy csomó. Én azt vettem észre, h. egy szopival nem tudja "kiszívni" belőle a csomót. Viszont 3-4-5 alkalom után sikerül.

Tegnap voltunk a baba-mama tornán. Tudjátok ezt kaptam páromtól.
Nah, kicsit túlprogramoztam magam. Hát gyerekek, totál kész voltam délutánra.
Elindulni Újpestről a Mom-ba, már ez egy procedúra ugye, ott átöltözni, etetni, akkor végigcsinálni a tornát, ami ugye nem volt light-os. Lógott a nyelvem, de közben emelgetnem kellett Emmát és mosolyogni rá...húú, durva volt. Nem vagyok formában látszik. Na már ekkor kivoltam mint a kaki. Aztán felöltözni, újabb etetés.
Aztán mentem telcsit venni a főnökömmel, utána meg bandáztam egy barátnőmmel. Na ez sok volt így.
De közben az a lenti parkoló, az valami katasztrófa. Sötét, büdös, levegőtlen és iszonyú meleg. És mire megtaláltam a kocsit....ne tudjátok meg.
Ugye a barátnőmmel sétáltunk, akkor kocsinál áttettem Emmát a hordozóból a kenguruba. Mutatvány volt. És ugye mindezt ötmillió cuccal, hordozóval, Emmástól.
Szóval hazaértem és azt mondogattam, Ferikém, jól kitoltál velem:)
Ő csak jót akart, de nekem ez borzasztó megerőltető volt. És 10 alkalmas bérlet
:shock: :shock:
Remélem belejövünk. Vagy legközelebb nem iktatok be ennyi mindent. Csak hát gondoltam kellemest a hasznossal.
Meg ugye mindent egyedül csináltam.
De képzeljétek, Emma tündibündi volt, egy hangja sem volt. Olyan jó kislány volt. Imádnivaló.

Most csak ennyire futotta. Dolgozom is közben...
Na pussz!

Ricsikének jobbulást!
Patrikot meg csókoltatom, a kis drágát!

Kép
niki30

Sziasztok!

Niki mit melozol?

Voltam fodrasznal, ujra szoke vagyok, tetszik. :D A lelkivilagomnak is jol esett, na nem mintha nagy bajok lennenek vele.

Vasarnap pedig tervezzuk Apaval, hogy kettecsken toltjuk a delutant, mamival lesz a pindur. Asszem valami termalfurdobe szeretnek menni, de egy kis vasarlas is jol esne, na nem mintha tele lennek penzzel, szoval szerintem a furdo lesz, parom azt mondta amit akarok az lesz, a pasik nem valami kreativak.
Jajj de varom mar! :D

Kepzeljetek mar par napja adok Elinanak sargarepapuret burgonyaval, izlik neki, de meg nem adok sokat, erdekes, hogy 10-15 kanal utan is megeszi a cumisuvegbol a tejadagjat, mintha nem is ettunk volna, szoval nem tudom mikor fogja ez kivaltani nalunk a szopit.
Vegulis meg raerunk, meg ugyis csak szoktatom.

Volt ma a vedono, sok ujat nem mondott, csak annyit, hogy ami gyuminek mar vege a szezonja, azt inkabb az uveges megvasarolhatot vegyem, mert az tuti jo.

Jovo heten tervezem a sutotokot is... :lol:

Ti milyen gyumit illetve fozeleket esztek mar, mar aki? Mert tudom, hogy ez fugg attol is, hogy meddig anyatejes a baba stb. de megis...

Kep: epp atfordult es magara rantotta a textilpelust is - jajj hol vagyok? :roll: Kép Kép

KépKép
horilda

Niki nezem a gyonyoru babad kepet, neki mar az uj haja van?

Lorcika gyorsan muljon el a fajdalom a melledbol, kivanom, mert az nagyon rossz.
Nekem lazzal volt mellgyulladas meg az elejen, nagyon durva!
Amit a csajok irtak, tuti bevalik. Csak lazad ne legyen.
Nem is gondoltam, hogy meg ilyenkor is lehet, mar hogy tobb honapos szoptatas utan.

KépKép
horilda

Ilda, ne túlozzunk :lol: :lol: :lol: Hajacska kezdeményecske :lol: :lol: :lol: De egyébként igen.

De jó lesz nektek vasárnap, bármit is csináltok! Együtt, éljen!

Én Emmának adtam már almát, barackot, krumplit és sütőtököt, illetve ezek kombinációit. Egyelőre ezeket váltogatom neki. Szokja csak.

Ja, és tegnap beszéltük a barátnőmmel, h. ez a 6. hónapos korig csak anyatej, tök ellentmondásos dolog. Merthogy a védőnénik nagy része azt mondja, h. 6. hónap után igenis szüksége van a babáknak húsra. Namost kérdezem én, akkor egyik nap még anyatej, másik nap már husi, vagy mi? Semmi átmenet? Én átmenet párti vagyok. Őszintén szólva én is minél tovább szeretném Emmát szoptatni, de néha nagyon is jólesik neki almát, barackot adni neki. Élvezem is ezt a fajta etetést. De persze ő is. Szóval ez szerintem belefér.
Én azt mondom, ne legyenek éles határok, h. innentől ezt, onnantól azt és csak ekkor, csak akkor.
Kinek mi a véleménye erről?

Kép
niki30

BRIGIKÉM ISTEN ÉLTESSEN NÉVNAPOD ALKALMÁBÓL!!!

Kép
niki30

igen: brigi, újra boldog névnapot! a hétfői csak főpróba volt :wink:
Vendég

Sziasztok!

Mostanába nem nagyon tudok írni sajnos de olvasni szoktam. A babák gyögyörűek. A kis betegeknek jobbulást együttérzek. Sajnos egyszer átéltem én is. Egyik nap 11:00-kor nem tudtam elaltatni csak sír és sírt nyöszorgött ami nem múlt még 13:00-kor sem. Kihívtam a dokit mire kiért felment a láza. Úgy sírt hogy a doki már sétált vele hát torokgyulladása volt. A láz nem ment le se kúp se hűtőfürdő nem használt végül este 20:00-kor elindúlt a hője lefelé. Az a pár óra hát végigsírtam vele. Egyébként jól vagyunk eszünk már alma, barack, banán sütőtök, krumpli, tejpép, és ezek kombinációját. Forog, hasra fordúl és hason kúszik előre. A súlya nem túl sok 6220 gramm de 67 cm. A babakocsiban sír így séta csak ölbe ülni akar de még annyira nem tud mint szeretne. Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
rena10

Sziasztok!

Rena, pont írni akartam, hogy rég voltál. :) Hogy ül Balázs a babakocsiban!! Haláli. :D
Mi most 2 napja hordozókendőben megyünk le sétálni, s nagyon élvezi. Megyünk, megyünk, aztán egyszer csak elkezdi mondani a magáét, sikítozik, nagyon vicces, nyálat fúj :lol:

Le kell írnom mi történt ma. Álltam a bolt előtt, párom bent vásárolt, baba hordozókendőben, egyszercsak kijön egy vizsla a házból, póráz nélkül, s jön felénk. Gazdi lemaradva, nagy vígan beszélget valakivel. Persze megijedtem, bár nem vicsorgott, vagy ilyesmi, de láttam, hogy nagyon kíváncsi ránk...és hát ugye a mérete is jó, bőven felérte volna a babát...elfordultam, meg léptem párat, közben a gazdi is rászólt, de "csak úgy", kutya pesze rá se rántott, csak jött utánunk. Közben szóltam a csajnak, hogy fogja már meg a kutyáját, s nem hiszitek el, végül oda kellett jönnie, mert a kutya nem hallgatott rá, de még a csaj volt felháborodva. Persze én is, de talán az érthető. Azt mondja nekem, ha így féltem a gyerekemet ne jöjjek le, maradjak otthon és tartsam valami búrában! Én erre, hogy ő meg kösse meg pórázra a kutyáját. És még a végén ő odaszólt nekem, hogy "hülye". Szerintetek???
Mi lett volna ha egyből elküldöm a pixisbe, ahová valók az ilyenek, de -nyilván ingerülten- csak azt mondtam, hogy kösse meg, meg paráztam ott magamnak...ő meg ezt is túlzónak találta.
Semmi bajom a kutyákkal, itt se azzal volt baj, hanem az a probléma, hogy az emberek nincs erre kultúrájuk, hogy kutyát tartsanak és ha lehozzák, legyen az akármilyen jámbor igenis kösse pórázra, mert megijeszthet embereket. Ha egy kis tacskó lett volna, nyilván nem félek úgy, felrúgtam volna, ha kell. :twisted: :twisted: :twisted:

Kép
ági_bp

Ági, nyugi én is hasonlóképpen reagáltam volna.
Nem tudom, h. némely emberek mit is képzelnek. Szeretem az állatokat, szó se róla, de tudjuk, h. mennyire kiszámíthatatlanok tudnak lenni és nyílván itt a gyerekedről volt szó. Szóval menjen a sunyiba!

Rena, Balázs, de rég jártatok erre! Tényleg hogy ül, azta!
Szegénykém, nem lehetett könnyű egy egész délutánt végigcsinálni lázzal. Úhh. Nálunk még ilyen nem volt, de frászt fogok kapni, ha lesz. Márpedig előbb utóbb....

Kép
niki30

Sziasztok,

Gyors távirati helyzet jelentés, mert ahogy hallom ébredezik Ricsike.
Cici mintha javulna stop. Én viszont torokfájos és taknyos vagyok stop. Ricsike kevésbé taknyos stop.
Rena: édes Balázs stop. Jobbulást neki stop.
Brigi mán megint névnap? Stop. :D
Na húzok, mert felébredt stop. Na jó befejeztem ezt a stop-ot. Stop. :lol: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?