Hi,
Huszilvi, Váry cuki igen, elmond mindent Rólad és rólam is

babausziba mi is oda jártunk, imádtuk, szeretettel üdvözlöm Vivit

.
Jesszus, ki ébreszt itt alvó gyereket?????
Petra

, alvó gyerek ébresztése bűn!

mozgásért gratula! És igenis a gyerek legyen skatulyából kihúzott, folytatás Giginél lesz...
Gigi, majd szépen leszoksz erről a foltszedegetősdiről a második gyereknél

...bár én is tisztába viszem utána az utcára őket, de idehaza már bánja fene miben vannak, elindultam a lejtőn
Ervick, ez az, a mesék azok, csak a szülőknek szóló magyarázat nincs ott. Másik fórumra is pont ezt linkeltem be, nálunk még a mesék nem voltak, csak a nekünk szóló részt alkalmaztam. No, még kutakodom hátha tudok linket is arról.
bfkata, tudom miről beszélsz, hajrá anyuka!!!! (én is sinus-görbe életmódban vagyok, most éppen fennt, remélem csatlakozól, nehogy mindig elkerüljük egymást

)
Monke, járókánk 1mx1m-es, fa, babausziban volt hálós és abból simán ki tudott mászni Bors egy éves kora előtt, szóval én a fa párti vagyok, kizárólag ezért, más tapasztalatom nem nagyon van. ...vagy nem ez a kérdés? Kicsi lakásban akkor az a védő rács nem praktikusabb???
Szeparációs szorongás ellen: elkéstél, gyerekvállalásnál nagyjából

Monke-Mamának millió gyógypusszancs!
bababiztos szoba kialakítása is nagyon nehéz, szerencsében is bíznunk kell, hogy nem lesz baja

mi ilyen cuccokat tettünk a polcok-asztalok sarkaira:
http://www.ikea.com/hu/hu/catalog/products/90115092 hááát, ettől függetlenül a legnagyobb esése Borsnak a kertben volt a betonon, mindketten mellette álltunk, szerencse kérdése tényleg.
Krisztinaa, egyszer beindul az az evés is! Nagyon ügyes Anna, biztos inkább a mozgást teszi előre nem az evést
Kankalin, aztaaa micsoda mozgás!!! Gratulálok!
Szép hétvégét Mindenkinek!!!