A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 decemberi kismamik

Borzalom hogy 3 vajas-mézes kenyér után még kaján gondolkodom, de épp a bundáskenyér gondolatát fontolgatom :)

Ez a baconos máj isteni lehet- De nem szoktál rosszul lenni ha mondjuk este lefekvés előtt ilyet eszel? Nekem megnyomja a gyomrom, ami most a tüdőm mellett helyezkedik el
Vendég

Hahó,kajások :lol: :lol: :lol: :lol:
Én is jókat eszek és olyan jólesik!!!!!Ma pl.ettem tízóraira mézes kenyeret,anyu hozott Töröko.-ból fenyőmézet és jó kis kenyérrel....Aztán ebédre húslevest főztem májgombóccal.Aztán kaptunk egy nagy doboz szőlőt és egy dinnyét.Ez volt az uzsonna-vacsora,de azért még egy pohár tejet muszáj volt utánaküldenem....Ez a kisfiam is tejtermékes lesz,Dénes is képes meginni egy doboz kefírt naponta(500g!!!!)

De jó,h ilyen nagyok már a babák!!!!Mondtam is apának,h 2 hét és a miénk is 1800g körül mozog majd!!!!!

Nekem kicsit megint viszket.....áááááá,ennek már nem lesz vége sosem????KEzdhetek megint kúpozgatni...de baktérium meg nincs,akkor meg mi ez????Eyg gombafertőzés ilyen makacs?????Elképesztő..

Kép Kép
meli1118

Gio! Hát a gyomrom testemen belüli helyzetét én is hasonlóképp lokalizálom!!!! :lol: :lol: :lol: Bár lassan úgy érzem hogy inkább a tüdőm helyén van a gyomrom. És nem tudom hova szeretném venni a levegőt. Épp ahova sikerül. :? :lol:

Egyébként én sem vagyok kevésbé kajaközpontú. Pont 10 kg van rajtam. Háááát!!! De lesz..om! Majd lemegy. Kreálok már én is pocakos képet ide. De azt már csak holnap.

Addig még legyűrök úgy 5-6 szilvát, meg egy kis barackot. De még a joghurton is tötöm a fejem. (Természetesen gyümisen.) Én katasztrófálisan édesszájú lettem!!!! :oops:
Vendég

A fejemet meg töröm a tötöm helyett! :oops:
Vendég

Gio: süsd meg azt a bundikenyeret: :D én is szeretem :)
Sőt,dobj át egy szeletet belőle nekem,én meg küldök baconos májat :D Na? :)

Igaz,ami igaz,kaja után kicsit mindig nyom a gyomrom,de ha este jól bekajálok,én olyan jól tudok aludni mostanában... hogy csak na :D:D

Meli: igy van,ami jól esik meg is kell enni.. hacsak a cukor miatt nem tilos, de én úgy vagyok vele,ami nekem jó,az a babának is jó,mert ha nem lenne az,akkor nem kívánnám.. :)
Vendég

Hú lányok! Vajas-mézes kenyér! :D Az milyen jól esne most. :oops: De "szerencsémre" nincs itthon csak rozskenyér, ez meggátol abban, hogy lecsússzon pár szelet, mivel az csak fincsi puha fehér kenyérrel jó. Már így is sok kenyeret ettem ma, mert az ebédre betervezett sajtos-tejfölös lángosom meghiúsult. Megvettem a sajtot, tejfölt és csak egy sima lángost kellett volna hazafelé -útba esik- beszerezni, de pont ma valamiért nem sütöttek. :evil: Minden nap ott nézek a táblára, érzem az illatát, erre mire vennék, épp nincs. :shock: Ilyen az én szerencsém. Máshova elsántikálni már nem bírtam így ebédre is rozskenyeret ettem nagy éhségemben. Ezek után nem csodálkozom, ha nem tudok wc-re menni. :( Bocs. Próbálok napi két almát, egy activiát megenni, de még így is nehézkes.

Meli, sajna a gomba makacs tud lenni. Már terhesség előtt is küzdöttem vele, kúpos kezelések, aztán abbahagyás után visszatér, főleg ha kap táplálékot a gomba. Az édesség pont jó neki. :twisted:
csillag25

Nálunk van még vacsiról maradt bundás kenyér sajttal a tetején egy kis paradicsomsalátával. Valaki kéri :?:
De mostmár valami édességet ide nekem, de gyorsan, mert az alma amit olvasás közben rágcsáltam nem elégített ki :oops:
Vendég

Észrevettétek hogy csak úgy szórjuk a bölcsességeket kajaügyben? :lol: És milyen jól tesszük! Én el is hiszem, hogy ami jólesik az nem árthat :)
És igen...végül megsütöttem 2 kis bundikenyeret. És pironkodva olvastam, hogy lám Najda milyen egészséges kis gyümis vacsit rendezett. :oops: , én meg kibéleltem magam olajjal 8)
Tényleg újfent időszerűek lesznek a pociképek megint!
Vendég

Csillag,ennek a gombának mindegy....szeret minden táptalajt...

Lángos :( majd holnap!!!!Nekem holnap nem kell főznöm,maradt húsleves,meg anyu hozott egy nagy adag rakott karfiolt.Holnap is lusta nap lesz.

Kép Kép
meli1118

Csillag,
a rozskenyér rám pl. pont hashajtó hatással szokott lenni, ezért nem is eszem csak akkor, ha tudom hogy itthon maradok utána még pár órát :oops:

Meli
Lehet makacs a gomba, de most nem mutattak ki semmi, nem? Hátha csak amolyan normál viszketés - ha van ilyen:) , esetleg kidörzsölés miatt vagy hosszú ülés miatt. Esetleg ha nylonos a bugyingó.

Gabicika
akartam már kérdezni - már ha nem veszed tolakodásnak - hogy fiad és exed ügyében történt vmi előrelépés már? Azóta taliztak az apjával?
Vendég

Jaj,de sok finomságot írtatok!!!!!!! :lol: Nekem lesztornózta az orvosom a védőnő által kiírt diétát tegnap, de mondtam neki, hogy mostanában nem is nagyon bírtam tartani..... :twisted:
Nálunk az esti menü: csilisbab, utána szőlő, alma, narancs, és most lett kész a sütőtök...... :lol: Na, ha most nem leszek rosszul, akkor soha...... :shock: :D Amúgy a vajas mézes kenyér most elkezdte izgatni a fantáziámat, a lángost pedig szombatra ígérte a férjecském...nyamiiiiiiiiiiiiiiiiiii :D :D :D
Vendég

Meli, már Labkatnak írtam a múltkor, hogy nekem anno a cickafakfű teából készített langyos fürdő segített. Ha gondolod próbáld ki. :wink:
Vendég

Ma:
Kép
Kissé béna vagyok önfotózásban, mert mindig megremeg a kezem az utsó pillanatban, de most csak ez van. Apával mindig elfelejtjük vhogy.
Vendég

Meli, nekem anno nagyon elegem lett belőle mikor már nem csak kúpoztam, hanem valami öt-hatezer forint árú (4 szem) gyógyszert is beszedtem rá, aztán ugyanúgy visszatért. Egy idő után nem foglalkoztam vele, főleg amikor nem viszketett, csak a folyás jelezte. Persze most babával nem szabad elhanyagolni. Régebben természetes gyógymódokkal (élőflórás joghurtos tampon, grapefruit cseppel) is próbálkoztam több kevesebb sikerrel.
csillag25

Gio: Dehogy veszem tolakodásnak! :)

Annyi történt,h a suliban kilett töltve a papír,a tanárok észrevételei és az én "panaszom" is benne,meg egy kis "ismertető" a családvédelmis számára az előzményekről.. aláírtam,kértem a vizsgálat elindítását.. Most majd az következik,h megkeresik apukát,és persze kijönnek hozzánk is,mert szeretném részletesen kiegészíteni az egy oldal "panaszt" az apa ellen. Természetesen a tanárait is megkeresik,kikérdezik.
2hetente hétvégén jön Ádiért az apja általában,most hétvége lenne megint a ráeső,de kötelező iskolai sport és egészségnap lesz,igy nem fogom engedni,hogy elvigye.
Remélem mielőbb történik valami konkrét dolog az ügyben,de sajnos a bíróság is nagyon lassú,gondolom ez se lesz egyszerű menet.. :( :(
Vendég

Cickás ülőfürdő jó ötlet, olvastam már róla. :)
csillag25

Most nézem a terhesvonalzómat és egy kicsit le van maradva a számolással, tekintve, hogy holnap kezdem a 32.hetet és már 2 napja 30 hetet és 6 napot mutat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szerintetek mi lehet az oka :?: :?: :?: :?
Vendég

Gabicika
akkor várakozásban vagytok. GYermeked kis lelke hogy van most? Amúgy exed sejti, hogy lesz vmi vagy ezt titokban tartjátok addig amíg nincs vmi hivatalos papírformája?

Gombára ilyenkor ezeket a természetes dolgokat nem lehet amúgy használni? Anno nekem a szantálfaolajat ajánlották pl.ami erőteljes gombaölő .Igaz talán várandósan jobb a dokira hallgatni.
Vendég

Anna,
nekem is volt ilyen, és kénytelen voltam újrageneráltatni, mert sehogysem jött rendbe magától vhogy.
Pl. most nézem, nekem is leállt, mert ma vagyok 29 hetes.
Vendég

Köszi csajok a tanácsokat,ülés,bugyi és kidörzsölés már gyanús lenne megint és már kánikula sincs.Én régebben használtam cickafarkas( :lol: )teát ülőfürdőnek,amikro petefészekgyull.volt jó pár száz éve.Akkor használt,azóta nem volt hasonló panaszom,de anyukám nagy szakértője a témának,nála minden előjön időnként....de nem tudom,terhesen is lehet?????

Anna,én már a 30+6-ért is irigy voltam :lol: :lol:
Balaton,óóó,én nagy szerelmem...

Kép Kép
meli1118

Gio,sajna én nem értek nagyon hozzá, mi az az újrageneráltatni :?: :oops:
Vendég

Ja csak annyi hogy kattints a vonalzódra és csináld meg újra - ha rákattintasz automatikusan megnyílik ez a nagyonbaba oldal és újra tudod csinálni. Én is újracsináltam és így már 29 hetes is lettem 8)
Vendég

Meli, ha teheted szerintem hívd fel a nődokid vagy a háziorvosod holnap és kérdezz rá. :wink: Ha gyógyszereket, vagyis kemikáliákat lehet szedni, akkor valószínűnek tartom, hogy természetes anyagokat is lehet, mint például gyógyteák, vagy homeopátiás szerek. De anyudat is mindenképp kérdezd meg, ha szakértője a témának.
Vendég

Anna
megcsináltam Neked, de nem sikerül ide feltennem, mert a vonalzót magát készen rakja be:-)
Ím:
Kép
Vendég

Na újra csináltam, mindjárt kiderül :D
Vendég

nem értem pedig újra csináltam :( na még próbálkozom...
Vendég

Gio nekem már, amikor beírom a születési adatokat, akkor is ezt írja ki, szóval valami hiba van a rendszerben.... :evil:
Vendég

Upsz, férjem eszembe juttatta, hogy hozott zsömlét és mondta, hogy nyugodtan egyem meg az egyiket vajas-mézesen. Bűnbe estem. :oops: :D Csak az a baj, hogy olyan mint ha meg sem ettem volna, még vagy kettő biztos lecsúszna. De erős leszek, mert én eleve túlsúllyal indultam, így már az elhízott kategória vagyok BMI szerint is. :( Ti nagyon csinosak vagytok a képeken, nekem még mindig látható a hasamon az "alapháj", nem olyan kerek babás. Ezért nem is fényképezkedek, majd ha tényleg olyan lesz a hasam.
csillag25

Megvaaaaaaaaaaaaaan! :D Képzeld Gio, ha a már beírt neved írom újra, a régi hibás adatok szerepelnek, viszont, amikor kihagytam egy a betűt megváltozott és megjavult! Ha-ha, túljártam az eszén! :twisted: Na megyek csajok, mert kész a sütőtök.... :oops: :lol:
Vendég

Anna szuper!
Már úgy várom hogy az én heteim száma is 3-sal kezdődjön :)
Csillag
egészségedre a jól megérdemelt mézes kenyeret!!
Gombi
Tőled kaptam azt a szempillás e-mailt? Óriási a kísértés:-) Te magadon próbáltad? Klassz? És mitől 3d? (ha nem tőled kaptam ez e-mailt, az utsó 3 kérdés tárgytalan:-) )

Szép és alvós éjszakát kívánok mindenkinek.Puszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Vendég 2009.09.30 21:42-kor.
Vendég

Köszi, jó éjt!
csillag25

Én is jóllakott jóéjszakát kívánok mindenkinek! :lol: :D Pusszantás a pocakokra! :wink:
Vendég

na, én ma teljesen kicsináltam magam... fájt a torkom már napok óta, de semmi láz, semmi egyéb tünet, így nem aggódtam, valszeg csak a fagyi nem volt jó. Erre ma, mikor elmúlt a torokpír, tettem megint dolgomat, és olyan hátfájás, fázás, nyűg jött rám... estére teljesen kész lettem. Ezért nem is jöttem eddig gép elé. Remélem, ez nem valami nyavalya, csak a beköszöntött hideg miatt van...

Anna, Gio'ia
Igen, a Róbert Károly magánklinika az, amiről írtam. Van honlapjuk is, de lehet, hogy még a régi árak szerepelnek. Barátnőmre is hatással volt, amit meséltem neki, és ő is odajött, és neki is nagyon tetszik, még csak 9 hetes, de már teljesen odaszokott - sajnos lehet, hogy az áremelés miatt nem tud ott maradni, de nagyon igyekszik valamit kitalálni, hogy mégis maradhasson. Igen, nem olcsó, de a Telkihez meg a Méreihez képest még mindig jobb árai vannak!
Egyébként akartam kérdezni... van valakinek egészségbiztosítása? Ha igen, nézzétek meg a kötvényt, van olyan, amelyik fizet egyes szülési eseménynél, pl császár az műtétnek számít... és van olyan is, amelyik minden szülési eseménynél, vagyis a 'sima' szülésnél is... csak már legalább egy éve kell legyen megkötve. Én pont lekéstem :( pedig most nullára jött volna ki a szülés a magánklinikán...

Nagyon foglalkoztat valami...
Benéztem a melóhelyemre, és az egyik csaj beteg, övsömör vagy mi. Azt mondta a dokija, hogy nem fertőz, de bárányhimlős lehet körülötte a környezete... Én voltam bárányhimlős, de egy másik lány azt mondta, hogy az nem jelent semmit, és hogy a terhes nőkre az elég veszélyes. Mindenesetre a beteg lány másik szobában volt, és nem is jött velem egy helyiségbe... Azért ez elgondolkodtatott, tényleg így van? Bármikor elkaphatom még egyszer a bárányhimlőt, és tényleg veszélyes a bébire? Tud erről valaki valamit?

Milla

Kép

Kép
millababa

Milla
nekem a sógornőm gyerekei voltak most nyáron bárányhimlősök, én is kerültem őket, de a csajjal találkoztam és nekem azt mondta a házidoki, nőgyógyi, hogyha gyerekként túlestem rajta kizárt hogy ismét elkapjam. Én is paráztam egyébként, de aztán eltelt a 2 hét lappangás és az én parám is lelohadt. De tök megértelek, látod én tegnap egy torokgyuszis kolléganőtől totál kiborultam 8)
Vendég

Milla
jah, a Róbert Károly jól néz ki, mi egyszer - a pozi teszt napján - voltunk ott, mert épp aznapra lett volna egy időpontom Fülöp dokihoz "nem jön a baba" címmel és mit ad Isten épp aznap döntött úgy a kisasszony, hogy megmutatkozik egy teszt képében. :) Így nekem nagyon pozitív élmény annak ellenére hogy az asszisztensek lecsesztek, hogy miért mentem oda, ha terhes vagyok, a doki délelőtt csak meddőségisekkel foglalkozik és most elvettem vkitől helyet :shock: Miért nem szóltam...stb? És a doki közelébe nem engedtek :-) Hát mondtam hogy másfél órás a pozi teszt így nem tudtam szólni, jöttem hogy megnézzék tényleg igaz-e, ekkor nagykegyesen csináltak egy vérvétel zsíringyen! :lol:
Vendég

Milla, jobbulás Neked!
Én azt hiszem ma bevállalom a dokit -pedig csak a 30. heti uh után akartam- de kezd már nagyon durva lenni a derékfájás és éjszaka egy wc-re kimenés után be is keményedtem, így jobb ha megnéz. Szinte látom előre, hogy semmi komoly, de mivel nem tudom milyen fajta derékfájásra szokták mondani, hogy jelezhet méhszájnyílást, így inkább megyünk.
csillag25

Szép napot mindenkinek!
Milla, az övsömör tényleg a bárányhimlő egy utód-vírusa által okozott betegség, amit mellesleg idegi alapon is be lehet szerezni. Nem egy kellemes dolog, mert iszonyúan fáj, de nem fertőz, viszont antibiotikumot kell rá szedni. Szerintem emiatt ne aggódj. Ez nem bárányhimlő. Ráadásul ha voltál már beteg, akkor pláne nem kell aggódnod. Azért vagyok ilyen okoska, mert kb.12 éves koromban nekem is volt, meg azóta már anyukámnak is.
Nálunk ma rakott krumpli lesz az ebéd, bár amiket írtatok, egyből én is megkívántam. Ez a kaja...én ugyebár már túl vagyok a 15 kilón, és legalább egy hete nem álltam mérlegre. A doki is mondta, hogy talán elég is lesz. Tényleg nem kéne többet hízni, de ha igen, engem az se zavar. Olyan jól esik, hogy végre nem kell arra figyelnem hogy mit eszek, és az hány kalória.
tedorka

Milla! Egyaltalan ne aggodj, ha mar megvolt a himlod, nem veszelyes...minket pont ezert hordtak kiskorunkban beteg gyerekekhez, de sose kaptunk el semmit sajna. Inkabb pihenj kicsit, nehogy aztan megint visszaess...akkor is, ha jol erzed magad...a tennivalok ugyis megvarnak, sot, megajandekoznak teged tovabbiakkal :):)

Csillag! Biztos ez is csak egy tunet lesz, csak nalad kicsit erosebben jelentkezik..de azert jol teszed, ha mesz dokihoz, legalabb megnyugszol :)

Gio, ez a klinikas sztori nagyon jo...gondolom, belul fulig ert a szad, mikozben cseszegettek :)

Valaki kerdezte az itteni terhesgondozast...azt hiszem, multkor Lemon irta, hogy az is egyik oka lehet a hiper-szuper terhessegemnek, hogy itt mas a terhesgondozas, es nem kezitik ki az embert. Igaz. Itt ugyanis nincs :lol: Van sztk-fele rendeles, meg halom magandoki, meg ugyanugy megvannak a vizsgalatok (a nagy slager az amnio, amit kivetel nelkul szinte mindenki megcsinaltat, termeszeteskent kezelik, csak azt nem ertem, hogyan, ebben a rendkivul abortusz-ellenes orszagban...), de nem letezik maga a fogalom, hogy terhesgondozas, nincs programja, ugy csinalod, ahogy akarod, nincs kiskonyv, vagy csomag (se gyes, gyed, csak par honapot fizetnek...). A nok rendkivul tudatlanok, butak, es bar nagyreszt maganba jarnak, ami draga, megsem megy ra a gatyajuk, mert 2-3 alkalommal ha mennek. En mindent a magyar honlapokrol, konyvekbol tudok, igy nalam havonta (most mar 2 hetente) minden vizsgalat megvan, a doki csak amul rajtam, mert itt tenyleg nem jellemzo ez, ami nalunk rend szerinti. Az, ami van, az nagyon jol mukszik (7. honaptol automatikus elsobbseg dokinal, vervetelnel, de veszelyeztettetkent fizetnem sem kell semmiert...vervetelen az osszes adathoz a referenciatartomany a terhesekhez, raadasul adott honapra jellemzoen van megadva....), de egyaltalan nincs egy szervezett formaja...a vedonosdi sem letezik. En ezeket nagyon hianyolom...persze az is egy katasztrofa, ahogy Mo-on van, de ez sztem meg durvabb.

Kép
pumipumi

Abba azert multkor belegondoltam, hogy minden konyvben, honlapon atlag 12-18 kilo hizas van irva...de nekem minden csaladtagom min. 20 kilot hizott, es megcsak koverek sem voltak egyaltalan, aztan le is ment. ma sztem egyaltalan nem jellemzoek a kover kismamak (legfeljebb vannak kicsit zsirparnasabbak, de azok, akik elotte is tulsulyosak voltak)...persze rajtam is van folos, de az sztem mar nem igaz, hogy vki a terhesseg alatt disznova valtozik. Nem ertem, a 15 kilora is miert kell mondani, hogy ez mar eleg is lesz...nekem 9-t mondott az elejen a doki, jol kirohogtem, mert total normal alkattal 10-12 az a cucc, ami a hajon kivul is osszejon (nna, ha vkinek kevesebb, annak persze ugyanolyan szuper kis babocaja lesz, csak szerencsesebb :) ) En sem foglalkoznek ezekkel a megjegyzesekkel. A kaja miatt nem paraznek, mert bar attol is fugg, de nem csak attol...en pl az abszolut mintanak tekintheto vagyok sztem (kaja, sport, minden tekintetetben), es megis talan a masodik, aki a legtobbet szedte fel a maga 10 kilojaval. Sztem addig, amig nem szall el az ember, felesleges ezen parazni.

Kép
pumipumi

Sziasztok lányok!

Na,én is ideértem... :)

Én még soha nem voltam bárányhimlős,félek is tőle rendesen..
A fiam viszont az óvoda első évében karácsonyra elkapta. Szenteste mentünk vele az ügyeltre...

Nemrég jöttem haza a védőnőtől.. eddig összesen sikerült 4kilót felszednem :D na,de nem is ez a lényeg,hanem, hogy kérdeztem az oltásról.. h1n1.. és ő nem nyilatkozik róla,viszont a dokimat kérdezte és ő kifejezetten javasolja mindenkinek! :shock: ezen meglepődtem kicsit,mert mindenhol azt hallani,h a kismamáknak nem javasolják.. ugyhogy most tanácstalan vagyok,bár nem szándékoztam beadatni magamnak... 2 hét múlva fogok menni hozzá,majd megkérdezem személyesen is,bár szerintem akkor is ugyanilyen tanácstalan leszek...
Vendég

Sziasztok Lányok!

Van egy pár percem a gép előtt, gyorsan teszek fel Nektek képecskéket :wink:

Szerintem olyan szép pofija van és természetesen nekem Ő a legszebb :lol: :lol: :lol:
Szerencsére szépen mutatta magát, láttuk mindenét, most már biztos, hogy cunis :lol:
Apa is nagyon élvezte, főleg, hogy ennyire jól lehetett látni a kis tündérkénket :D

Judyka, Najda nagyon szépek vagyok Ti is! Gratulálok a babókhoz! :wink:

Kép
Kép
akella

Pumi
nekem is azt mondta a dokim az elején hogy akkor havi 1 kg , végén +9 kg az ideális.
Meg is szeppentem, mert tekintettel arra hogy nekem az első 4 hónapban nem is lehetett megerőltetni magam, ez kevésbé ment a nagy kényszerpihenőben.
Aztán zavart ez, majd túljutottam eme "krízisen" és most leszarom már, hisz jólérzem magam :D

Gabicika
én ha nem lennék kismama akkor sem oltatnám be magam
Vendég

A képek 27 hetes és 1 napos:
Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
akella

Mindenki kisbabaja egy tunemeny...hihetetlen, hoy tudnak ennyire edesek lenni...egesz nap kepes lennek ilyen kepeket nezegetni :):):)

Kép
pumipumi

pumipumi drága vagy! Én is nézegetném egész nap, hogy mikor mit csinálnak :lol: :lol: :lol:

Puszi a pocakotokra, jövőhéten kedden már jövök rendesen, remélem vissza is tudok majd olvasni :wink:

Vigyázzatok Magatokra!!!

Kép
Kép
akella

Akella
gratulálok!! Nagyon tündér!!
Vendég

Sziasztok, bocs az eltűnésért, de válság van nálunk, és nem tudnék vidám dolgokat írkálni... a Ti szuper kedveteket pedig nem szeretném elrontani! Maradjatok csak boldogok, ez így van rendjén, nálam ez a jó érzés most erőteljesen keveredik a kétségbeeséssel... :cry:

Gio: én küldtem a szempillás emailt (iwiwen nem működik az üzenetküldés...).. Attól 3d, hogy egyesével, szálanként "pakolászom" a szempillákat, és egyesével illesztem a Te eredeti pilládhoz, és ezért teljesen természetes hatású! Nekem is volt, szerettem nagyon, de mióta Maját várom, nem tetetek fel. Nem bírok 1 órán keresztül a hátamon feküdni... ezért kismamiknak nem ajánlom, de ha van ismerősötök, akkor...

Ui: nálunk most bundáskenyér lesz a reggeli :)
Vendég

Annyi jó kajáról írtatok, sürgősen hagyjátok abba, ez kínzás!! :lol: :lol: Na jó, megyek, csinálok egy salátát. :lol:

Ma voltam ultrahangon, mostantól hetente kell majd járnom. Aszondta a nő, hogy a korának megfelelő méretei vannak, de a neten fellelhető táblázatok alapján azért inkább két héttel nagyobbnak tűnik. Kicsit több a magzatvizem is a kelleténél, ez sem meglepő, de amúgy minden oké.

A bárányhimlőt tényleg csak egyszer lehet elkapni. Egyik barátnőm pl. épp terhes volt a másodikkal, mikor az elsőn átment a betegség, és semmi baja nem lett, mert gyerekkorában már volt neki.

Mindenkinek gratula a gyönyörű babákhoz!

/
lemonsong

Gombi
miféle válság? Gazdasági vagy magánéleti? ha publikus, engem érdekel, hátha jót tesz Neked is ha kiírod magadból.

Nagyon jó lehet ez a szempilla, de míg kismami vagyok én sem gondolkodom benne, ugyanakkor ez az állapot is végetér eccercsak...!
Amúgy a férjem elmondta mi ez a 3d szerinte - pontosan úgy ahogy leírtad - de nem akartam elhinni, hogy ő ffi létére ezt tudja -Honnnnaan??? És lám:-) Tényleg.
Vendég

Gombi! Remélem veletek azért minden rendben. Szerintem nem rontanád el a szuper kedvünket, azért vagyunk, hogy egymás gondjait is meghallgassuk.
Feltennélek téged is a levelezőlistás táblázatba, az a cím, amiről küldted az e-mailt jó lesz?
Milla, neked meg küldöm a táblázatot, mert szerintem már elég sokan vagyunk rajta.
tedorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?