Gica, köszi! Megkergülés itt is van időről időre

Lehet, az időjárás, minket is nyomott.
Mi is kaptunk ovis értékelést, minden oké, bár ennek fényében a fejlesztőpedagógusozást nem értem (ezzel kapcs. csak az zavar, hogy nem szóltak róla, hogy miért, ki, hányszor, csak csinálták, két mondatnak azért örültem volna).
Vindo, szerintem jól megmagyaráztátok Rugónak. Nagyon értelmes kisgyerek.
Na, elvileg mindent felvittem az mtmt-be. A poén az, hogy az otkában importálva onnan a dolgokat, a publikációk és citációk jó részét nem mutatja/számolja bele, holott minden fent van (leellenőriztem). Egy vicc az egész. És habilitációhoz is az mtmt-ből kell majd ugye kinyomtatni az ember dolgait.
Móni, majd hozok Vader-képet

eltettük a jelmezt azért, mert mondtam, h másik nincs farsangig, ha szétjátssza, akkor annyi. Így beleegyezett.
Örülök, h tetszik a suli. Angolozni hová fogsz menni?
Hát a mi ovinkból is vittek el suliba gyereket, kb. a legfiatalabb volt a csoportban, a szülei tudják... vagy nem, és itt most abba is hagyom az okoskodást.
Én csodálom, aki jelmezt gyárt házilag, nekem erre nincs kapacitásom.
Árminnak a zöldségek nem jönnek be, így a répát édes gyümölcsbe kevertem. Igazából mindennel ezt kell, gyümölcspürébe tenni, mert csak az édeset eszi egyelőre.
A délutáni séta már babakocsis, mert nem bírja a hátam a hordozást, így is órákat van naponta rajtam (l. reggeli ovikör, itthoni alvás). És ez a kb. 3 óra is sok a hátamnak, nagyon fáj közben sokszor. Ennyit arról, hogy hordozzuk évekig gyermekeinket. Hordozzuk ja, ha bírjuk.