A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

MOTIOT!
Gratulálok! Gyors felépülést és sok boldogságot kívánok!

Hát lányok!
Már tényleg nem sokan vagyunk már "egyben". Nem is pörög a topik annyira, mint az elején. Persze értem én!! Elsők a babák! Jujj de szeretném már én is kézben tartani!! Ma egész nap keményedik a hasam, és egy kicsit görcsölgetek is. A feje búbja nagyon lent nyom. Alig bírok ülni. ez új érzés nekem. Eddig nem volt ilyen. Esetleg lehet, hogy tényleg a végét járjuk :!: :?:

Regi!
Te már tényleg az utolsó napokban vagy! Nagyon izgi! Biztosan Szelina is tudja, hogy lassan itt az idő!!!

Hajni!
Nincs kedved/időd táblát csinálni rólunk, akik még maradtunk??

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sense! Akkor már tényleg finish-ben vagy! :wink:
Hajni egyébként csütörtökön szokott táblát készíteni.

Regina
KépKép
mazsola7

Kiszedtem a már gyakorló anyukákak a 6-i táblából.
Megállapítom, hogy BANITA a rangidős, utána KISPOCC ÉS MAZSOLA.
Úgyhogy rangidősök! Tessék belehúzni, hogy mi is sorra kerülhessünk!

Ildikó
KépKépKép
sense4

Azt is megnéztem, hogy KISPOCC hétfőn jelentkezett be utoljára. Csak nem!!???

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Motiot Gratulálok és sok-sok jót kívánok nektek!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Sziasztok!
Motiot!Gratulálok a kis jövevényhez,jó egészséget,sok tejcit és minden jót kívánok nektek! :D :D

Szia Móni de jó,hogy itthol vagy! :D

Most jöttem haza Uh-ról sajnos semmi jót nem mondtak a veséjében még mindig ott van a pielon tágulat ha szülésig nem tünik el neki urológiára kell járnunk. :cry:
Én azért bízok benne,hogy nem lesz vele gond,nekünk már annyi mindent mondtak,és amikor a kórházba kellett menni uh-ra ott nem volt gond!(itt ahova járnunk kell csak két dimenziós az uh)
A méhlepényem 2-es, a baba feje még fent van :(
Szombaton jár le az időm,vasárnap a korházba kell mennem nst-re ha lesz elég szabad ágy bent kell maradnom ha nem akkor hétfön kell befeküdnöm. Egy hetet várnak ha nem indul be addig akkor inditják :(

Kispocc merre jársz?Egy nappal elöttem vagy,csak nem babázol már?Tessék minket tájékoztatni!!

KépKép
juba

Kispocc üzenete:

Tegnap 1.5 óra vajúdás után megszületett Boti
3450 grammal és 51 centivel.
Jól vannak.Sok puszit küld.
Gratulálok és sok-sok jót kívánok!

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Szia Juba! Hogyhogy a Baba feje még fent van? Csak nem Te is faros Babát vársz?

Kispocc! Csak neeeeeeeeem?

Hát igen Lányok, én is szeptember végi vagyok :lol: Gondoltam, hogy ez lesz, és bizonyos fokig örültem is neki, hisz sok hasznos infót írnak a már Babázó Mammcik :lol: Köszönöm is Nekik :lol:
Egyébként én azon is gondolkoztam eleinte, hogy ne menjek-e át az októberi csapatba, hátha csúszunk, de nagyon örülök, hogy nem tettem, fantasztikusan érzem itt magam - igazi BARÁTNŐK között :lol: :lol: :lol:

Puszi Nektek!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

FÚ KISPOCC!!! Maratoni szülés :lol: ! Gratulálok! Nagyon ügyesek voltatok!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Kispocc! Szívből gratulálok! Nem semmi, 1,5 óra! Most már Te vezetsz! :wink: Sok boldogságot kívánok!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Motiot! Gratulálok a kis tököshöz! Mielőbbi felépülést, sok tejcit és boldogságot kívánok! Ügyesek voltatok!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Azt hiszem hülyeséget írtam, erre nem maratonit szoktak írni... :oops: Na mindegy, szóval rekordidő alatt szültél Kispocc, GRATULÁLOK mégegyszer!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

KISPOCC GRATULÁLOK BOTI BABÁHOZ! NEM TUDJÁTOK VÉLETLEN MI A VOLT A TITKA KISPOCCNAK?

Kép
hajagosné szabó éva

Juba! Megy a vudu, nem lesz semmi baj!

Mazsola! Most már tőled is sűrű bejelentkezést várunk! Folyamatosan valaki a célegyenesben van... Ez olllyan izgalmAAAAASSS!!!! :D

Királylányt most sikerült érdemben elaltatni reggel óta... :shock: Csórikámnak ma extra pocifájása van, és annyira rossz, hogy nem tudok segíteni. Nyomom az Infacolt, meg tornáztatjuk a lábiját.
Reggel óta össz-vissz ha 2x negyed órát aludt.
Így én sem tudtam pihenni, talán majd most elalszom a híradón...

Vettem ma Laktoherbet, mert a jó cicit turbó üzemmódra kell kapcsolni. A Laktoherbet azért is ajánlotta a védőnő, mert görcsoldó és lazító hatása van, ami könnyíti az emésztést. Nem csak nekem, hanem a babának is. Na majd meglátjuk, már megittam egy csomót.

Era! Mi újság a husi lánnyal? :)

Anitja! Az egy dolog, hogy azon gondolkoztál, átmész az októberi topikba, CSAKHOGY MI NEM ENGEDTÜNK VOLNA!!!!!! :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! :lol: :lol: :lol:
Remélem jobban lesztek a kis Zsófkával a teától.

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Csajok okuljatok :) Azért saját megnyugtatásomra bementünk a kórházba és a szülésznőm megvizsgált. Azt mondta ez hígabb folyás, a magzatburok
ép.
Valami nagyon hígat képzeljetek el és teljesen áttetsző, olyan mintha víz lenne. Amúgy már azóta is jött, de a magzatvíz még ha szivárog is folyamatosan
folyna.
Szóval csak, ha valaki ugyanebbe a cipőbe kerül, így lehet megkülönböztetni.

Gremese látom te kezdted a lapot :)

Motiot
GRATULÁLOK!!!

Juba
Nyugi, csak nem várja meg. Nekem is ugyanaz a helyzet mint neked. Látom 1 nap eltérés van köztünk :)

Kispocc
Az igen, másfél óra :) Emese megdöntötték a rekordod :)
GRATULÁLOK!!

KépKép
KépKép
fleur

Kispocc! Nagy-nagy gratula!!! :lol: Tényleg rekordidő!!! Nem semmi! :D

Fleur! Köszi az infót! Akkor valszeg nekem is ez volt egyik reggel. :shock:

Regina
KépKép
mazsola7

Kispocc:
szívből gratulálok!!

Kép
Kép
h@jni

MOTIOT,KISPOCC GRATULÁLOK!!!!!!
Azt hittem Emese rekordja megdönthetetlen.De Kispoccé már egész biztos az. Vagy lehet ennél is rövidebb idő alatt szűlni? :shock:

Ma voltam dokinál. A kicsi feje egészen lent van és a méhszáj felpuhult. Persze ez nem jelenti hogy este szülök de a doki szerint valószinüleg nem hordom túl.

Egyébként a kicsi feje úgy illeszkedett be, hogy a hasam egy centivel nem ment lejebb. És igazán nem is érzem hogy lent lenne.

Emese nem a Laktoherb teára írta Era hogy felfújta a kislányát?

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Kép

Kép

Sense:
csak Neked, csak most..... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
h@jni

Ajajj a középmezőnyből felkerültem a felső szekcióba :shock: :D
Már nagyon szülhetnékem van :)
Csajok húzzunk bele!!!

KépKép
KépKép
fleur

Niki:
beírtam a centit, legközelebb már az is fent lesz. :)

Kép
Kép
h@jni

Kispocc! Gratulálok neked és a bébinek is ( a gyors szülésért pedig külön is). Jó egészséget mindkettőtöknek.

Irina: Én AVENT-es műanyag pohárban fagyasztottam le. Ez irekt tajtároló. A DM-ben is lehet venni, van fedele is (azt külön kell venni hozzá :x ) Két méretben van 125ml-es és 250ml-es a'szem.

Emese:Én is iszom a laktoherb teát, már a szülés után 3. naptól. Bár azt olvastam egy másik fórumon, hogy nem szabad annyira töményen készíteni, mert hasmenést okozhat a bébinek.
Mindenesetre van is kaki nálunk rendesen, majdnem minden pelusban. Nem tudom a tea miatt-e :shock:

Kép
bfagi

Kispocc!Gratulálok!!Ezt nevezem gyorsaságnak! :lol: Jó egészséget,sok tejcit kívánok! :D (Kérjük a receptet!! :lol: )

Anitja!Nem az én babám fejvégü csak még nincs annyira leereszkedve.(pedig én a hólyagomon úgy érzem,hogy széttnyomja a buksijával)
Én örülök,hogy ebbe a topikba vagy!! :D

Emese!Köszi a vudut nagyon ránkfér!! Én meg drukkolok neked,hogy tudjál azért pihizni és végre megjavuljon a defektes cicid!!

Feleur!Én is remélem semmi kedvem annyi ideig a kórházba lenni!Apa nagyon hiányozna :cry:

KépKép
juba

Kép Beatrice Kép
Vendég

MOTIOT, KISPOCC: SZÍVBŐL GRATULÁLOK A BABÁCSKÁKHOZ, NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT ÉS RENGETEG TEJCSIT KÍVÁNOK!!!

Gremese: mi dettó így vagyunk a hasfájással. A szívem szakad meg, annyit sír Ádám, az Infacol még nem igazán hat (tegnap kezdtük a kúrát)...

Kép
Kép
irina

U.Era!Annyira édes a kis Beatrice meg lehetne zabálni!!!Olyan tündéri a cumival a szájjába! :D

Emese,Irina! Jobbulást a babuciknak,nagyon rossz lehet nézni ahogy szenvednek. Küldöm nekik a pozitiv energiát,sajnos tanácsot nem tudok adni! :cry:

KépKép
juba

Kép

Kép

Kép
granda

Sziasztok!

Ma akkorát csavarogtunk, hogy csak na!
Felmentünk kiszedettem a varratokat! Végre egy akkorát zuhanyoztam este, mint legutóbb a terhesség előtt!!! :D
Varratszedés után elvittük a nagycsajt a Tropicáriumba! Hát képzeljétek, a kicsi sem bírt a babakocsiban megmaradni. Úgy nézelődött, mintha 20 centinél messzebre látna a drágám. Ezt meg az etetést leszámítva egész nap aludt. Pedig reggel 10-kor indultunk és este 6-ra értünk haza! Hát örülnék, ha ez így maradna. Mármint, hogy nem sír!

Motiot, Kispocc: gratulálunk! Sok örömet a babókhoz és sok tejcsit!!!

Irina, Gremese: ha az Infacol nem jönne be, próbáljátok az Espumisánt: Viktor minden etetéskor kap 10-20 cseppet, semmi nyoma a hasfájásnak! Egyenlőre...

Era: nagyon édes a kis Beatrice. Tényleg látszik rajta, hogy húsosodik. Drukkolok, hogy minél előbb haza tudjátok vinni!!!

Gremese: én is jókat hallottam a Laktoherbről. Állítólag tele van ánizzsal és ettől nem fáj a babák hasa. Ezt egy kismamitól hallottam, akinek 2 hónapos a csemetéje. Ő napi 4-5 litert megiszik belőle és tejcsárdát nyithatna, annyi teje van.

Mi még mindig szenvedünk az anyatejjel. Bár ma este szopizott egy kicsit és a lefejtet is megitta!!! Ha mást nem, legalább napi egyszer így próbálkozunk, az is több a semminél!

A szülés előtt állóknak pedig kitartás, tényleg már csak pár nap és mindenki babázni fog!!!

Jó éjszakát!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Tegnap este akkor csak nekem sikerült jót aludnom :oops: ? A Született feleségeket megnéztem, utána bealudtam. 3/4 7-kor keltem, akkor már nagyon kellett pisilni :lol: .

Kispocc!
Gratula Botihoz, és az extragyorsaságú szüléshez! Sok boldogságot, és tejcsit kívánok!

Motiot!
Gratula a kisfiadhoz, sok boldogságot, egészséget, és gyors felépülést kívánok!

Era!
Nagyon édes a kis Beatrice! Mekkorát nőtt :) !

Irina!
Én nem fejtem csak minimálisat, az volt a célom, hogy beálljon a kereslet-kínálat, de amikor az embernek olyan kemény a melle, mint a kő, v. alszik a babája mint a bunda, és csöpög a melle, akkor ugye kénytelen egy kicsit fejni :lol: . Anyatejet fagyaszthatsz jégkockakészítő zacskóban is, v. merev jégkockatartóban is (ha lefagyott át tudod rakni kis zacsikba), v. műanyag kicsi kávéspoharakban is. Ennél nagyobb adag egyszerre úgysem kell majd (hozzátápláláskor), viszont ha felengeded, akkor azt mindet el kell használni. Ha pedig nagyobb adagra van szükséged, akkor több kockányit, v. pohárnyit felengedsz. Tapasztalatból mondom, hogy nálunk a fagyasztott anyatej nem került felhasználásra (nem volt rá szükség), úgyhogy mielőtt lejárt volna (azt mondják fél évig lehet fagyasztani), a védőnőmnek szóltam, hogy keressen valakit, akinek szüksége van anyatejre. Azért így jó érzés volt, hogy segítettem a tejemmel egy babának, és nem kellett kiöntenem az egészet :) .

Sziasztok: Anita

Kép

Kép

Kép
banita

Fél 9 óta egész rendszeres fájásaim vannak, kezdtem olyan kb 20 percesekkel és mostanra erősebbek és rövidebb közökkel is jelentkeznek, kb 5-6-7 percenként.
Emellett rózsaszínű váladék folyik belőlem 11 óta és már egy hasmenésen is túl vagyok. Hát remélem ez már tényleg nem fog abbamaradni.

Most megfigyelem magam, mérem az időket.
Ha bemegyünk szülőszobára, megint :) és marasztalnak is, akkor üzenek. Ha nem akkor reggel írok nektek!
Vuduzzatok, mer' most már jó lenne szülni. Itt szívat a természet ezerrel :) (most ezalatt a rózsaszín cuccot értem-erre sem számítottam :) és már nincs nyákdugóm több, mint 1 hete)

KépKép
KépKép
fleur

haha :) na most én kezdtem a lapot :) szép kezdés lesz nektek reggelre :)

KépKép
KépKép
fleur

Fleur!

Hajrá :) Megy a vudu :)

Anikó,Kispocc,Motiot!
Gratulálunk nektek :)

Emese!
azért figyeld majd Zsofkát mert anno nekem a védőnőm azt mondta h. néha ez is okozhat hasfájást a babáknál :shock:

U.Era!
Rengeteget nőtt Beatrice :) Lassan már vihatitek is haza :)

Niki!
Utólag boldog névnapot kívánok :) Kicsi capucinered annyira szép :)

Irina!
Jó volt olvasni a te szülésedet is :) Jó nagy baba lett Ádám :) A repedés vágás ismerős :( S nagyon szép kis pofija van :)

K.Timivel mi lehet? Autó után rohangál vagy tán már Ő is szül :)

vera

KépKép
viranka

Sziasztok !

Itt vagyok még és még egyben. Igaz mára nagyon leszállt a hasam remélem ez már a kezdet.

Lányok én akárhányszor wc-re megyek mindig kakilok. Reméle ez is azt jelenti, hogy itt a szülés kezdete.

Ma nagyon jót aludtam igaz most , hogy felkeltem valami annyira csavarja az orromat, hogy egyfolytában tüsszügök.

Fleur : megy a vudu. Reméljük már csak a jó híreket kapjuk rólatok.

Viranka : köszi, hogy hiányoltál. Itt vagyok olvasok mindig csak nem mindig van erő, írni is.

Lányok ma maratoni takarításba és pakolásba kezdek hátha megindulnka az események.

Most lépek mert apát útnak indítom aztén reggelizem és pakolok. Majd napközbe benézek.

Mindenkinek kellemes napot és jó babázást. :lol: :lol: :lol:
20200310173350

Jó reggelt!
Micsoda hírek ilyen korán reggel :D Hajráááá Fleur,ügyes legyél!!! :D :D :D

KépKép
juba

Nyerkit! Én tegnap már hallottam 5-10 perces szülésekről is… :shock:

A laktoherb teát megkérdeztem a védőnőtől, nem minden babát fúj fel. Úgyhogy szerintem Emese próbáld ki, aztán meglátod! :roll:

Hajni! Anitjánál szerintem átírhatod majd a nevet Noelre!

Fleur! Hát én már belehúznék, csak a kisasszony nem akaródzik kijönni… :cry:
Hajrá! Hajrá!!!

Era! Beatrice egyre szebb! :D Most hány grammnál tartotok?

A tejci fagyasztásához még annyit, hogy csak pár hétig lehet felhasználni, mert változik az összetétele a baba igényeinek megfelelően. Tehát hiába áll el fél évig is a fagyóban, az már nem lesz jó a babának!

K. Timi! Valami nálad is megindult. :wink:

Na, megyek dokihoz. Kétlem, hogy bármi bíztatót mondana... :cry:

Regina
KépKép
mazsola7

HAJRÁÁÁÁÁ FLEUR!!!!!!!!

Laktoherb: Én úgy vagyok ezzel, hogy minden baba más, lehet, hogy az egyiket puffasztja, a másikat meg nem. Tegnap kezdtem el inni, lehet, hogy még nem hat, mert ma reggel is elég hasfájósak vagyunk. Igaz, most Infacol nélkül egy órán belül rommáfostunk-pisiltünk két pelenkát.

MÁRA VOLTAM KIÍRVA ZSÓFI BABÁVAL...... És már 3 hetes, és 2 napos.... :D

Era! Nagyon szépen gyarapszik a kis Beatrice, igazán látványos a fejlődése. Nemsokára már vihetitek is haza. Izzítsátok a kiságyat! :D

Timi26! Én csodálom, hogy tudsz már ilyen hamar felkerekedni a babával, és hosszú sétákat, meg kiruccanásokat tenni?! Nem semmi! Én örülök, ha a teraszon toligálom a babakocsiban, ha meg alszik, akkor én is pihenek.

Viranka! Persze figyelem Zsófit, és majd úgy szabályozom a teát. Mondjuk persze nem azt mondta a védőnő, hogy vágjak be egy litert, hanem egy csésze de., egy csésze du. Én meg együltő helyemben lenyomtam egy kancsóval... :shock:

KTimi! A pocakleszállás már jó! :D Nekem ebből nagyon hamar baba lett! :wink: Hajrá! Suvickoljál, és remélhetőleg hamar babázol majd! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Mazsola! Ne kenődj el, az én dokim sem mondott semmi bíztatót, azután derült égből a villámcsapás......

Tejci! A védőnőm mondta, hogy más az összetétele reggel és este. Folyamatosan igazodik a baba igényeihez. Én éjszaka fejem, ha Baba alszik és már folyik magától. Reggelre összejön 40-60 mili, és ha Zsofka nagyon éhes (és ugye csak egy cici van), azt megkapja. Sajnos (vagy nem sajnos) így is kell tápszer kiegészítés. (Bár már nem csinálok ebből lelkiismereti problémát.

A védőnőm mesélte, hogy az egyik anyukájának ikrei születtek, csak az egyik cicije működött, és mindenféle pótlás nélkül tudta táplálni a babáit.

Kép
Kép
Kép
gremese

Kép Na de Apa!!!! Ez te voltál??????

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur:
drukkkkkk, de remélem már babázol. :)

Kép
Kép
h@jni

Sziasztok!
Íme 1 kép Boti-ról, pár órával a szülés után: Kép
Gyönyörű szép! :)
Kispocc pedig a világ legcsodálatosabb anyukája!!
Minden kismamának gratulálok, minden tiszteletem a tiétek!
Apuka
kispocc

Sziasztok csajok,

ma mintha olyan folyásszerűm lenne, olyan sárgásbarna. Lelet hogy a nyákdugó kezdett el kijönni, vagy az hogy jön ki? egyszerre vagy lassan?
A tapasztaltaktól még azt is szeretném megkérdezni, hogy a fájások között, ill. alatt mozog a baba?

Nagyon izgulok , már csak 5 napom van hátra és sajnos nem tudom mire számithatok.

Mindig olvaslak benneteket, szuperek vagytok.

Gremese
Zsófi babád hihetetlenül aranyos.

Fleur
drukkolok, Mazsola 7 neked is nagyon, tudom milyen nehéz most igy a vége felé.

Heni

Heni
KépKép
heni81

Kispocc!
Gratulálok! Ez igen! Ez tempó! :lol: :lol:

Fleur!
Megy a drukk!
Egyébként ma reggel nekem is volt ilyen átlátszó izé, amiről nem tudtam eldönteni, hogy micsoda.

Hajni!
:lol: Köszi :lol:

Tegnap este voltam NST-n. A szülésznő kicsit megijesztett, mert nem tetszett neki az eredmény. Az értékek időnként 100-110 köré mentek le. Szólt az ügyeletes doktornőnek, hogy nézze meg. Ő rendben találta, és végül meg sem vizsgált. Gondolom, ha úgy értékelte volna, hogy baj van, akkor nem enged el! Legalábbis nem vizsgálat nélkül. Na ennek ellenére nem annyira aludtam az éjjel. Pötty feje nagyon nyomja a gátamat. És folyamatosan keményedek. De semmi görcs vagy fájás. :?

Ildikó
KépKépKép
sense4

Sziasztok!

Gremese: Rebekával én is kihasználtam minden percet a pihenésre. Jól teszed, ha így teszel, mert soha többé nem lesz rá alkalmad!
A másodiknál már muszáj megedződni, mert a nagyot sem lehet mellőzni. Így is olyan sokat mondok nemet a kéréseire, hogy csoda hogy még nem akadt ki. Tegnap meg a kicsi is olyan jól viselkedett, hogy megkockáztattuk a kirándulást. És nagyon jól sikerült!
Egyébként én alapban egy sajtkukac vagyok, nem sokáig bírok egy helyben meglenni, ez a terhesség alatt is így volt. Meg mától gyakorlatilag nincs semmi segítségem, óvodába is együtt járunk, délutáni foglalkozásokra is vinnem kell mindkettőt, egyenlőre jól bírom. Persze délutánonként azért én is megejtek 1-1 óra pihit, vagy alvást.
Sajnos még hétvégén sincs kire számítanom, ugye a zenélés a férjemnek, anyukám meg inkább csak vendégségbe jár, amit nem bánok, mert annyira más az életfelfogásunk, hogy akárhányszor megpróbál segíteni, mindig összeveszünk.

Fleur: ezerrel megy a drukk!!!

K.Timi: úgy látom, te sem várod ki a szept.végét.

Kispocc: Boti baba gyönyörűszép!!! (mondjuk én még csúny babát nem is láttam!)

Vadvirág: könyörgöm, csak annyit, hogy jól vagytok, csak nem érsz rá, vagy valamit!!! Plíííííz!

Gica: ti hol vagytok???

Kép
Kép
timi26

KISPOCC NAGYON SZÉP A BOTI FIÚ!

Kép
hajagosné szabó éva

Lányok, ti hogy vagytok a keresztelővel? A családom már cseszeget emiatt, én meg csak okt. végén szeretném. Anyagi okokból is meg szerintem egy 2 hetes gyereknél még korai. Rebeka is 2,5 hónaposan lett megkeresztelve, nem értem hova kéne sietni!!!

Kép
Kép
timi26

Sziasztok!

Mi is még egyben, sajnos. :( Tegnap óta kicsit reménykedem, hogy valami elindul, ugyanis nekem is jön valami áttetsző, nyákszerű, de fájások alig, azok is rendszertelenek, és elég "lájtosak". Lehet, hogy a jó öreg szülésindítási módszerhez folyamodunk apucival, hátha elindul a fiatalember kifelé, bár az is lehet, hogy nem hatja meg. :) Sokat csuklik (most is), mozgás jóval kevesebb, és a buksija lent nagyon nyom. Harmadik szülés ide vagy oda, de nagyon tartok attól, hogy későn fogok indulni, mert ha nem egyértelmű jellel indul meg - pl. magzatvíz - akkor bizonytalan leszek, ugyanis Alexa vaklármával indult, rendszeres fájások voltak, csak leálltak :(. Attól félek tehát, hogy nem hiszek majd a saját testemnek, aztán késő lesz... Hülyeség, nem?

Motiot, Kispocc, és akinek még nem gratuláltam, SOK BOLDOGSÁGOT KÍVÁNOK A BABUCIKHOZ!

Drukk mindenkinek, hajrá!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Sziasztok.

Gratulálok mindenkinek..:)

Huuuu fleur egy időre vagyunk kiírva , és most nagyon drukolok neked..:)

Izgulok és remélem ma már Te kezedben tarthatod a babádat..:)

heni81::: a nagy fiam születésénél,a nyákdugom átlátszó volt,amolyan észrevehetetlen,de azt mondják sokan,hogy lehet véres és barna is.Fájások között nekem nem mozgott Benim.
A lényeg,ha elmegy a dugód,vigyázz magadra nehogy megfertőzd a picúrt...:)

Vissza lévőknek megy a drukkk..:)

Tündi
varga tünde

Ja és még valami

Ákosnál sajnos egyáltalán nem indult meg a tejelválasztás, 4 hónapig kaptunk anyatejet, utána tápszeres lett. :( Alexa viszont idén májusban hagyta abba teljesen a szopizást, pedig a szülészeten senki nem adott volna egyetlen fabatkát sem azért, hogy én szoptatni fogok. KÉsőn lövellt be a tej, kb. a 6. napon, és csak a jobb mellemből tudtam szoptatni. Eleinte kellett egy kis pótlás, ha nem is minden nap, 50-60 ml. tápszer, de amikor 3 hónapos lett a csajszi, vettünk egy Medela MIni Electric mellszívót(ez itt a reklám helye) :) és minden reggel korán felkeltem, és le tudtam fejni 100-180 ml tejet, mivel Alexa akkoriban már átaludta az éjszakát, és reggelre kőkemény lett a mellem. A fejés után még lazán jóllakott, akkoriban reggel 180-200 volt az adagja. Így nemsokára jóval több tejem lett, a pótlást teljesen elfelejtettük, rosszabb napokon fagyasztott, vagy reggel fejt tejcsit kapott, ha kevés volt a szopi. És mindezt úgy, hogy egy mellből szoptattam!
Tehát senki ne adja fel, aki átmenetileg pótlást ad, vagy csak egy mellből tud szoptatni.
Én is ittam Laktoherbet literszám, meg homeos bogyeszt is szedtem. De azt már nem tudnám megmondani, hogy ezek így együtt vagy a fejés segített csak.

Továbbra is drukk a pocisoknak!
Zsu

Kép
Kép
Kép
zsuzsóci29

Jaj zsuzsóci29..
Ha már folyik a nyák,úgy tudom,hogy nem lehet a jó öreg szülés megindítós módszert alkalmazni.???

Vagy másképpen tudod,vagy már mindegy???? .:D :D 8)

Csak kivi lennék rá,hogy mit tudsz róla????

LEhet ,akkor mi is bevetnénk,mert nekem a nyákom még megvan, de kivagyok nyílva belülről 1,, kivülről meg 2 újnyira simulva...
:shock:

Ilyenkor ki mit tud az ősi módszerekről??

:shock: :P

Azon kívül semmi extra..:)
varga tünde

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?