Panda: nagyon gyönyörű Dorka! Gratulálok!
Vikci: most hol is tartasz pontosan? vonalzód szerint már megérkezett Máté
Csiperke: tedd mellre sokat, sokat és sokat. Én is ezt csinálom. Tény, hogy össze-vissza eszik és alszik és én is, de olyan hamar felnő, meglásd és többé nem lesz szüksége anyatejre meg szopiélményre.
Marcsi: ha sír akkor csatlakoztasd a ciccedre és slussz. Nekem pl 6-7-ig folyamatosan rajta volt szinte (10 percet adtam magamnak a vacsira, addig sirt kicsit).
És tényleg úgy néz ki, hogy műxik ez a sokat szopizik a bébi, nő a tejhozam elmélet mert mintha javulnék hozamban!
És végre van hiteles hizásunk nekünk is, 6 nap alatt 170 gr! Juhhé! Most vagyunk 4000gr-ok, még 10 dkg kell a születési súlyhoz, védőnénim boldog lesz.
Csiperke: anyukádnak mondd meg, hogy ha szeret téged akkor jöjjön kevesebbet. Amúgy 5-6 hétig sztem nem túl jó ha sokat van másnál az újszülött mint anyánál meg apánál. Én nem engedem, bevallom és azt sem, hogy más fürdesse. Az első pár hét nagyon törékeny és nehéz a babáknak az átállás. Semmi másra nincsen szükségük csak a biztonságra, azt meg anyától lehet kapni ilyenkor, nagyiktól nem.
Sztem legyetek kicsit önzők, mert a gyereketekről van szó, a felnőttek meg majd megoldják a lelki gondjaikat. Rám is haragszik anyósom, látom rajta. Pont nem érdekel, pedig szeretjük egymást, de a gyerekem fontosabb mint a vele való totális békességem.